Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 6:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling


A nálam lévő tükör a lények valódi kinézetét mutatja, így gondoltam lecsekkolom már, hogy néz ki az állítólagos tündér. Nem zavartatva magam besétáltam a konyhába és megvillantottam a tükröződő felületet. Furamód le se szarja a kicsike, sőt, elkezdi igazgatni magát benne. A külseje nagyon hajaz Calypso húgom egyik szirénjére, csak épp a pikkelyek és a halfarok hiányzik róla. Kezd irritálni, hogy azt hiszi, ő itt a Sötét nagyasszony, de semmi jelét nem mutatom. Én sem most jöttem le a falvédőről, nem fogom hagyni, hogy ez a cápafogú illúziómester legyőzzön minket, leviatánokat. A nő szájkaratéba és kemény alkudozásba kezd húgommal és a tollcsomóval mindaddig, míg a Calypso testébe nem zárt öcsém meg nem jelenik. Ezután se szó, se beszéd eltűnik a szemünk elől. Rohadt mód unom már a helyzetet, így a földön fekvő, megviselt külsejű Markan felé fordulok.
- Jól vagy? Mi történt veled a pincében? - érdeklődöm tőle, miközben a tükörrel a kezemben mellé lépek. Közben elgondolkodom azon, ugyan mi a tökömért vannak egy szobába rejtve a tükrök, ha szart se érnek, mert nem reagál rájuk a cápaasszony? Lennie kell itt valaminek! Támad egy ötletem. Az angyal rúnát akart vésni a falra. Én is emlékszem az egyik általam látott rúnára és bár megkopott, de talán használható. Ha nem, akkor is jobb firkálni, mint itt magyarázni, nosztalgiázni meg alkudozni egy ilyen lénnyel. Nem tudom, mit tervez az angyal, de ha rajtam múlik, biztosan nem lépi át a küszöböt élve a tündérke. Pont leszarom, kivel milyen alkut köt. Senki sem járna jól, ha kieresztenénk ezt a tüskefogút. Markannak intek titokban két ujjammal, hogy kövessen, mert úgy érzem, mintha a rohadt fényasszony még mindig a közelben lenne, ki tudja, honnan leskelődik. Visszasétálok a tükörszobához, Reyna éppen bent tisztogatja a tükröket. Remélem Markan követ, ha nem, akkor igyekszem egyedül megoldani.
- Van egy ötletem. Rajzolni fogok. Tartsd ide a kezed, kérlek! - kérem a halandó lányt és amennyiben engedi, megvágom a tenyerét, majd a vérével elkezdem felfesteni a pincében látott csapdaszerű rúnát a tükrömre. Ha sikerül befejezni, úgy egy másik, nagyobb tükörre is elkezdem felfesteni a rúnát. Amennyiben Markan megérkezik, kérem őt is, hogy kövesse a példámat. Megmutatom neki a rúnát és kérem, hogy az angyal vérével kezdje el felfesteni a tükrökre. Valami majdcsak történik. Ha semmi, akkor van még egy utolsó ötletem, de az nem mindenki számára lesz kellemes...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 2:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling


 


Alig várom, hogy kiérjek a tükrökkel teli szobából. Fogalmam sincs, miért hívják ezeket a valamiket tükröknek. Addig nem, amíg sikeresen bele nem nézek abba, amit én tisztítok meg, amíg Seth a másikkal foglalkozik. Egy férfi teste néz vissza rám. Arca vonásai érzéseim szerint változnak, miként medvemancsa akkor emelkedik, amikor enyém. Ez én vagyok? Talán. Mikor azonban a másikba nézek, amit testem birtoklója tart elém, valóban magamat látom. Az igazit. Mint amikor a víz felszínén látom magamat.
Miért mutat eltérő képet? Nem mindnek ugyanazt kellene mutatnia? Mintha az egyik a testet, a másik pedig a lelket mutatná. Vagy… fogalmam sincs, mi az az illúzió. Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, csakhogy mire erre rákérdezhetnék, a két nő, merthogy most azok, odébb állnak. Magamra maradtam. Nem, én nem megyek oda vissza. Nem hiába éreztem úgy, hogy ide kell jönnöm, valaminek lennie kell. Ennyivel még nem mehetünk sokra. Mindenki láthatja ugyan, hogy ki van a testbe zárva, de ez akkor sem elég. Nem hiszem, hogy a szörny azért dobta be ide a tükröket, mert attól tartott, hogy meglátjuk önmagunkat.
Visszamegyek. Abba a szobába, ahol a többi van. A kisebbek és nagyobbak, amiket nem vittem ki magammal. Ha Seth hátra hagyta az egyik tükröt, azzal megtámasztom az ajtót. Pontosabban az ajtó fájának döntöm, hogy ha a nyitható része becsapódna, ne tudjon rám záródni. A tárgy ott lesz, hogy megakadályozza ebben.
Egyesével kezdem letörölni a bent maradtakat. Mindbe belenézek lámpám fényében, hogy megnézhessem, mi néz vissza rám. A sok között talán van egy, ami fontos. Ha pedig a többiek találnak megoldást, amíg én itt keresgélek, az sem gond. A lényeg, hogy kijussunk innen.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 6 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 8:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Az események gyorsan felpörögnek és úgy néz ki, hogy mindenki összegyűl a konyhába. Van aki tükörrel jön... de ezt már két perccel hamarabb kifejtettem. Így nem is marad más, mint csendesen hallgatni a lény szavait. Szinte mindenkire reagál, mindenkinek mondd valamit.
Az én turpisságom is felismeri. Vállaimat felvonva hagyom abba a rúnák összerakását. Mintha hátul is lenne szeme?
A szépséges lény szavai - mert lássuk be, amíg nem nyitja szóra a száját, tüneményes egy teremtés - szöget ütnek a fejembe. Nem mozdulhat a helyszínről.
Én pedig elé hoznám Aglát? Igazából miért nem? Mitől lennék rosszabb, mint Gabriel, vagy Michael, ha az egyik testvérem halálát okoznám? Semmivel. Amúgy sincs senki, ki ítélkezzen felettem.  
S amíg ezen gondolkozom, tökéletsen nem figyelek arra, hogy miről is beszél továbbiakban. Elkalandozó tekintetem újra a tündérre kapom. Meglehet mások válaszolnak neki, vagy beszélgetnek, de ha akad is egy fél percnyi csend megszólalok.
- Bármilyen csapda is ül a házon, feltörhetem neked. Megvan hozzá az erőm. Oly hatalmat szolgálok, kinek ereje kiapadhatatlan, ki miatt az én erőm is nőttön nő - hogy ez így van-e? Az maradjon az én titkom. - Ha elengedsz mindenkit, mindannyiunkat, és amint visszakapom a testemet, megtehetem neked. Megtörhetem a pecsétet, mely itt tart. Hisz az tart itt, nem igaz? A ház? Abban lenne? - puhatolózom. - Nem akarunk neked ártani, nem akarjuk a veszted, mi sem szeretnénk, ha te a vesztünk okozz. Nem áll szándékunkba, nem áll szándékomba téged rabságba tovább itt tartani - az utóbbi időben, úgyis szabadító vagyok. Még egy lény, ide vagy oda? Aztán még Amaranak is hasznára válhat, már ha akarna ezzel valamit kezdeni. A döntés rajta áll.
- Egyébként meg igen. Idehoznám neked Aglát - vonom meg a vállam. - Persze ha még él...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 6 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 3:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling

Helen • Credit:


A nőszemély félrebillentett fejjel, fintorogva hallgatja Calypsot, majd sóhajtva megforgatja a szemeit. Nem felel a kérdésre, mely nevére irányul, többé nem tartja méltónak rá a másikat, bármiféle közelebbi kapcsolatba kerülhessenek.
- Komolyan megpróbálsz kioktatni? Ragaszkodsz az angyalhoz, talán ez nem elég ostobaság? Amúgy is hallottam, átvernétek mindenképpen - csóválja meg a fejét fennkölt ábrázattal, mielőtt felhorkantana a tengerek úrnőjének újabb kérdését hallva. - Pont elmondom… - somolyog, majd pillantását az ébredező Markanra veti. Nem tetszik neki a test, amiben jelenleg lakozik, ám képes elvonatkoztatni egy lehetséges alku érdekében.
- Mindössze bele kell egyeznetek, az angyalt és a halandót itt hagyjátok nekem. Nem érdekel, mi minden van odakint - rántja meg a vállait, hiszen ez a móka azonnali, a jelenben létező, és jelenleg ő jobban szórakozik, mint a csapdába ejtett áldozatai. Akkor sem inog meg, mikor Seth felbukkan, és hirtelen egy tükröt tol elé.
- Igen, Helen vagyok - rendületlen mosollyal igazítja meg barna haját, s ezúttal hagyja, valódi küllemét lássák meg a hívatlan vendégek. Bőre sápadt, akár a fagyos hold fénye, arcán és ajkai mentén repedések húzódnak, fakó, mélybordó színnel jelezve útvonalaikat. Fogai recések, fésűszerűen kapaszkodnak össze, miként bájos vigyorra rándítja a száját. Íriszei halovány szürkén, szinte üvegesen rebbennek Ophilia felé, ki rákövetkezőnek szólal meg.
- Aglát? Mit tudsz te róla, szárnyas? Talán elém hoznád, felkutatnád? Én a vidékről nem mozdulhatok - vonja meg a tükörkép szerint nem létező szemöldökeit, miként végigsimít oldalának vonalain, hol a bordák csupaszon rajzolódnak ki az aszott bőr és a szálkás hús öleléséből. - A rúnáidat pedig felejtsd el, nem vagytok elég erősek ellenem. Képtelenek vagytok túllátni magatokon - kuncogja, mielőtt a helyiségbe lépne Athan. Érdeklődése ezennel felé fordul, olyannyira, hirtelen eltűnik mind a tükörről, mind a többiek szeme elől, pusztán a női testbe ragadt leviatán, ki láthatja alakját.
- Ez egy remek ötlet - szólal meg kedveskedőn, változatlan a bájos, vonzó küllemében. - Te megértettél odafent, úgy hiszem, az a férfi-cafka térített el a helyes belátásodról. Veled hajlandó vagyok alkut kötni, tengerek bölcs fia - suttogja, szavai nyomán pedig ködpamacs rajzolódik ki a levegőben. Mintha kissé leesett volna a hőmérséklet a helyiségben. - Mit mondasz? Mented magadat, netán a véredet az angyalért és a halandóért cserébe? - kíváncsiskodik, megkapaszkodva a konyhapult széleiben, és érdeklődőn dől előre, farkaszemezve az ifjú leviatánnal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 6 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 397 • Credit:

 
Ez már egy jó hír, kezd egészen pozitívra fordulni a mai este. Talán még jól is kijöhetnek belőle, ámbár erre nem fogadna olyan könnyedén, szerencsére, nem is kell. Ahogy az ablakra sem, mert valahogy sejthető volt az, hogy nem lehet csak úgy kiugrálni. Csak egy lemondó sóhajjal illeti a nyílászárót.
- Remek. Így már kicsit előnyben vagyunk – persze, ész nélkül nem lehet semmit, mert még ők járnak pórul, és mindent a maga idejében, addig marad a csendes akció, csak az már kezd kissé hosszúra nyúlni. És ennek a végén is egy lámpást kap a kezébe, amit a bemutató alapján rögtönzötten sajátítja el a használatát. Jó gyerek módjára kapcsolja ki és be párszor, mikor visszakapja, majd sóhajt.
- Ennyi? Mondjuk súlya van, fejbe verni is lehet vele akárkit – végezetül ezért is tartja magánál, miközben elhagyják az emeletet. Egy pillanatra néz csak vissza, nem-e változott a terep, vagy épp változik, de ha meg is történne, ő már odalent van, hogy ténylegesen észlelje. Most nincs mi csalogassa ide-oda, ő dönti el, melyik irányt választja, és szétválnak. Mondjuk még mindig jobb, mintha megint karon fogva cibálná ide-oda, no de, azon is túltette magát. Talán a lámpáska az, amely elvakította, vagy épp a sok gondolat a fejében, hogy elsőre nem szúr neki szemet senki, vagy épp az, hogy fivére most épp törékeny asszony képében nem tűnik fel neki. Így, másodszorra, mikor már lát is, nem csak néz, rápillant, de elsőre nem esik le neki a dolog. De aztán Calypso szavai jutnak az eszébe, hogy Seth épp ebben a bőrben rostokol. Nem tud mit tenni, akaratlan vigyorodik el a láttán.
- Még mindig jól nézel ki! - nem megy tovább egyelőre. Ő valamivel okosabb a tündér mivoltával, hisz ott volt a könyvlap, de arca elé két tükör kerül. Meglepve pislog, és hol saját arca, hol nővéréé néz vissza rá, még meg is tapogatja azt, de minkét kép ugyanazt csinálja.
- Mocskos illúzió, az. Fent ez volt egy ajtóval is, ezt is biztos elbűvölte – okoskodik egy sort, majd követi a konyhához, úgy néz ki, a csapat most ott gyülekezik. Kicsit lemaradva, a háttérből szemlélődők és hallgatja őket, mindenki úgy néz ki, tettre kész, neki pedig van egy zseblámpása. Minden tök remek. Az ajtófélfának dől és csóválja meg a fejét. Megint a kérdések hada, és megint be fog pipulni, de most vajon mit tüntet el?
- Lassan teát is főzhetünk akár.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 6 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 8:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Csendes megfigyelőként vagyok jelen immár a konyhában. A kérdéseimet feltettem, ám a paca úgy döntött, hogy meglátogat minket. Ellenszenvünk kölcsönös, de ez miért is lenne különös reám nézve? Az utóbbi időszakba, mindenki az idegeimre megy. Csodálkozik bárki, hogy a világ elpusztításán dolgozom?
Viszont. Úgy nézem eme gazdatest emlékeiből, hogy a legtöbben itt kígyótestvérek. Csendes megfigyelőként vagyok most rész, figyelem, hogy milyen katonák ők.
Miként oldanak meg valamit. Amaranak hasznos katonákra van szükség és ha esetleg nem lennének azok?
Meg egyébként a fontosabb kérdéseket felteték már. Nem fogom egyiket sem ismételni. Magam is kíváncsi lennék, hogy miként hívják, tényleg tündér-e, ahogy állítják. Hiányzik a testem, az emlékeim meg tudnák mondani.
Kezeimet hátratéve gondolkozok, hogy mit is láthattam a pincébe. S amíg a paca, nem engem figyel? Telekinézissel rajzolom fel a rúnákat és mivel? Hát remélem, hogy van annyi por és porcica a lakásba, hogy össze tudom őket terelni egy helyre, hogy rúnákat rajzoljon ki. Ha esetleg rosszul alakulna a beszélgetés.
S közbe a harmadik hölgy is megérkezik a körünk, kezébe tükröt tart. Szemöldököm ráncolom össze. Figyelem, hogy mit is lát a paca a tükörbe.
- Igazából mindannyian ugyanazt akarjuk. Te kijutni, mi vissza a testünket. Igaza van a pacáknak, odakint ezrével tanyáznak az angyalok. A menny bezárt, mindenkit leszáműztek a földre - vonom meg a vállamat - Talán még Aglát is megtalálod odakint - vonom meg újra a vállam. Jah, hogy időközben lehet meghalt? Neki erről nem kell tudnia, még ha így is alakult.
A lehetőség rajta áll tényleg. - Kölcsönösen akarunk mindenkin segíteni és gondolj bele. Ha mi kijuttatunk még újra rabolhatsz el gyerekeket. Ebbe a felfordulásba kinek tűnne fel? - vonom fel kérdőn az egyik szemöldököm. Innentől már csak bízom hogy sem a rúnára nincs szükségem, sem pedig a pincében lévő piszkavasra, amit könnyedén felhozhatnánk a telekinézist használva…
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling


Én bezzeg nem tudtam kinyitni az ajtót, de Reyna igen. Sehogy se értem miért. Mert ő halandó? De egy leviatán testében van. Én pedig az ő halandó testében. Vagy nem a test számít, hanem a lélek? Mivel azzal én nem rendelkezem, csak ő, így még furább ez az egész szituáció. Hogyan is tudnánk testet cserélni lélek nélkül? Egyre biztosabb vagyok abban, hogy illúzióval állunk szemben. És hogy az irritáló fényasszony csak játszadozik a szemünkkel.
- Büdös? Ezt inkább engedjük el. - sandítok rá a halandó lányra, aki valószínűleg a bagó szagát érezhette meg, ami semmivel sem szagosabb, mint ő maga volt, mikor a testébe kerültem. Nekitámaszkodom az ajtónak, nehogy becsukódjon. Reyna csak félig-meddig tesz eleget kérésemnek, de mindegy is, a lényeg, hogy kihoz egy tükröt. Jobban mondva kettőt, bár nem értem, minek, de végülis jobb kettő, mint egy sem.
- Fogalmam sincs, mi az a tündér, soha nem hallottam még róluk. De abban biztos vagyok, hogy illúziót használ. - válaszolom neki, miközben elveszem tőle az egyiket és levakarom róla a port. Mikor meglátom a tükörképem, összevonom a szemöldököm. A saját pofám köszön vissza rám.
- Te is azt látod benne, amit én? Mármint a saját arcod? - érdeklődöm és belesandítok a másikba is, de abban meglepő módon ismét Reyna arca néz vissza rám. Mi a franc??? Reyna arca elé tartom a nálam lévő tükröt, abban ő is a saját arcképét láthatja. Közben a húgom testében portyázó öcsém úgy sétál el mellettünk, mintha ott se lennénk. A karjánál fogva húzom vissza, és amennyiben maradni kíván, az ő arca elé is odatartom a tükröt.
- Athan! Itt a valóság, a tükör megmutatja. De van itt valami más is. A kérdés, miért különbözik a két kép? - a másik tükröt is az arca elé tartom, amiben ugyanúgy Calypsot láthatja. Sóhajtva dörzsölöm meg a homlokom, már nagyon elegem van ebből az egész szarságból. Felpaprikázottan ballagok vissza a konyha felé a tükörrel a kezemben, amiben a saját pofáját látja az ember, de meghallom a fényasszony hangját, így a hátam mögé rejtem a tükröt, mielőtt belépnék a helyiségbe. Eszembe jut valami.
- Helen. Igaz? Ez a neved. Vagy álneved. - lépek be a helyiségbe mézes-mázos mosollyal arcomon, majd mellé sétálok és ha sikerül, előkapom a tükröt és az arcunk elé tartom, látni akarom, hogy valóban úgy néz e ki, mint amilyennek láttatja magát.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 6 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Mióta angyalbőrben vagyok próbálom kiismerni a képességeit. De már az első perctől fogva hátrányt jelent, hogy nem sokat tudok róluk. A régmúltban inkább démonokkal volt dolgom, és nem sok figyelmet szenteltem a szárnyasoknak.
Rohangálhattam volna én is a saját testem után és követhettem volna magam árnyékként, akár a többiek, de inkább hasznosabbnak ítéltem a test gazdája közelében maradnom, hiszen az ő teste, tőle vártam, hogy felhomályosítson a képességeiről. Na meg, meg is kért, hogy maradjak. De a szemöldökhúzogatáson kívül nem sok segítséget kaptam. Hogy nem egyszerű más bőrében, erre az utolsó húzásom a legjobb példa. Először csak megszédülök és homályossá válik előttem minden, majd miközben elvesztem az egyensúlyom elsötétül a szoba. Mielőtt végleg elájulok még érzem, ahogy az arcomhoz nedvesség ér és az orrom megtelik vízzel. Aztán fejemmel valami keménybe ütközök. Feltételezem sikerült istenesen lefejelnem a padlózatot is. Nem tudom mennyi idő telik el, és hogy kerülök ki a pincéből, de amikor magamhoz térek már a konyhában vagyok. Ez még hagyján, de amikor kinyitom a szemem az első amit meglátok az Seth pofája. Hogy az a...... Mondanék valami cifrát, de zsibbad az egész arcom és nehezemre esik még a beszéd is. Aztán egy idegen női hang szól és meglátom a fénycsomót is. Tudom, hogy a fénylény itt akarja tartani az embert és az angyalt, de húgom láthatóan azon van, hogy valamiért kibulizza, hogy a tollfészket is magunkkal vigyük. Azt meg mi a fenéért? Fogalmazódik meg bennem a kérdés. De ha már az angyalt visszük, az embert miért nem? Eszembe jut a lány fekete vére, nem hétköznapi az ilyen egy embernél. Figyelemre méltó. Ha választanom kéne, inkább őt vinném ki, mint a tollast. Belőle egy rakat repked odakint.
Feltűnik, hogy se a piszkavas és se a fegyver nincs nálam. Valószínűleg a pincében maradt, a tócsa alján. Remek. Kicsit kómásan de felülök, a fejemet fogom és vetek egy pillantást a fénynőre. Emlékszem, amikor bátyám azt mondta róla, megérzi a vágyakat. Jobb az óvatosság. Fogva tartónk emlékeztet minket, hogy csak ő adhatja vissza a testünket. Ha bezárjuk, akkor így maradunk.
-Mit kellene pontosan tennünk ahhoz, hogy visszatérjünk a testünkbe és kijussunk innét? - kérdezek rá konkrét és egyenes választ várva. Nem sugallom felé, hogy segítenék, csupán érdeklődöm.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 3:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Ami talán a legegyszerűbb módja lenne szabadulásunknak még sem az, most már biztos, hogy csak úgy nem fogunk innen kisétálni. Szóval marad a B terv. – Cukor van a konyhában. – jelentem ki határozottan, magam találtam és tisztán emlékszem, hogy ott is hagytam. Teljesen megvagyok győződve, ez azóta sem változott, fel se merül bennem, hogy angyal fülek hallgatták ki a fent zajló eseményeket. – Jók bizony. – veregetem meg újra a vállát szinte már büszkén. – Fényt ad, add csak ide megmutatom! – ha átadja fel s lekapcsolom neki, hogy lássa a technikáját. Ezután már nincs is  több dolgunk, mint a vihar, úgy száguldjunk le a lépcsőn, a pillanatnyi rengés után. Viszont itt ismét elválnak útjaink. Félig, hisz most a teste kerül elő öcsémnek és egy egész angyal. Felnyalábolva a testet segítséggel ugyan, de sikerül a konyhába vinni. Ahol, amint újra visszanyeri eszméletét, minden tiltakozás nélkül hagyom, hogy magára találjon a valóságban. Ophilia magyarázatára bólintok s valahol hálás vagyok, hogy csak az ismeretlen ismerős test gondolatéval kellett megbarátkoznom. A hang irányába fordulok, miközben mély sóhaj hagyja el ajkam. Olyan, mint egy pióca. – EZ egy kedves megnevezés rád, mivel még a nevedet sem tudjuk. Mi a neved? – teszem csípőre a kezem. Ha Ophilia a nő jelenlétében is előáll tervével, úgy talán megérti miért is nem válaszolok neki. – Nem. Az ember lánnyal azt kezdesz, amit akarsz, szívesen hagyom itt a babaházadban, sőt még lökdösök be mellé párat. - viszont az angyallal terveim vannak, melyek az én érdekeimet szolgálják, más különben őt is itt hagynám. A féregéltű, nos nem hiszem, hogy bárkinek is hiányozna a leltárból.– Te gyermeki bosszúdhoz használnád őket, mikor én szabadulást kínálok neked e falak közül. Felmerül bennem nem e vagy te ostobább. – nem hazudok, tennék próbát, hogy kiszabadítsam innen. Hogy milyen módon az már más kérdés, ahogyan az is, hogy lehet nem teljesen az önzetlenség vezérelne. – Ő nem az angyal, aki bezárt ide, kint minden ujjadra jutna öt. Ahogyan ember is. – folytatom, s próbálok mindenki vagy majdnem mindenki számára előnyös alkut kötni, megspórolva a vérrontást. Érzek irányába némi szimpátiát. – Hogy tartasz minket fogva? – térjünk mégis a lényegre, bár az a gondolat mindig ott motoszkál a fejemben, hogy a titok nyitja ott lebeg a szemünk előtt csak elsiklottunk felette. Ám felkészülök arra, ha esetleg valami gonoszságon töri a fejét, a sparhelt ajtaja elég vasat tartalmaz, ha úgy alakul telekinézissel tépem azt ki onnan s próbálom meg beteríteni vele. Fő az óvatosság.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 6 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 6:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling

Helen • Credit:


Az emeleten már nem sokáig marad bezárva Athan és Calypso, habár az utóbbit mintha nem aggasztaná annyira az ajtó hiányának ténye. Megkísérli kinyitni az ablakot, amivel kapcsolatban nem ütközik akadályba, de mikor ki is nyúlna rajta? Keze mintha láthatatlan falba ütközne, így nyilvánvalóvá válik, nem ez lesz a menekvésük kulcsa. Eme felfedezés nyomán, vagy ösztönös ráérzésből, ám Athannal összefogva felderítik az illúzió mögé rejtett ajtót, és révén, nem köti őket már semmi az emelethez, csatlakoznak a többiekhez. Calypso a pincében bravúrozó csapatot választja.
Markan kimerült, a szárnyai sincsenek a toppon, ráadásul még nem tudhatja, hogyan kell gazdálkodnia egy angyali test határaival. Hiába lépne, miként rátör az ájulás, a dolog pillanatokon belül következik be. Lábai kicsúsznak alóla, s okán annak, izmai elernyednek, nincsen, ami megtartsa, orral belebukik hát a vízbe. A kezében tartott fegyver és a piszkavas a rögtönzött medence aljára süllyednek, míg ő a felszínen lebeg. Calypso rögvest a segítségére siet, elkezdi kihúzni, amire Ophilia segít rá telekinetikus erejével. Ketten máris könnyebb a tónustalan, sózsák nehézségű Markant kihúzni, aki egyébként perceken belül visszatér varázsfalváról a két diskuráló férfi hangjára.
- A paca? - csendül fel egy harmadik, női hang is, melynek tulajdonosa elmélázottan figyeli a levegőben lebegő fénygömböt, mit a tengerek úrnője keltett életre. - Nem lesztek többé önmagatok, ha engem bezártok. Még mindig ennyire fontos megmentened ezt a tollast és a halandót? - kapja a tekintetét Calypsora. - Ennél sokkal többre tartottalak - sóhajt fel lemondóan, miközben felcsüccsen a konyhapultra, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Seth-ék mindeközben mit sem tudva a szomszédos, váratlan látogatóról, fedezik fel az érdekes szobát, de egyiküknek sem jut eszébe elgondolkodni azon, nem volt ez túl egyszerű? És ha neki eddig nem nyílt, miért éppen Reynának tárult ki az ajtó? Ki tudja… Mindenesetre hiába kéri, sőt, utasítja Seth a lányt arra, mielőbb derítse fel, ténylegesen az illúzióban rejlik-e a ház rejtélye, amaz nem hajlandó eleget tenni az óhajnak. A tükrökön ráadásul valóban vastagon ül a por, lehetetlen megállapítani egy kósza pillantásról, ki is néz vissza rá pontosan. Viszont kettő kisebb tükröt leemel a falról - a földön nyugvóak mind nagyok és ormótlanok -, s minden további nélkül kisétálhat velük. Amennyiben ott már szakítanak időt a vizsgálódásra, hát feltűnhet nekik, hogy míg az egyik tükörben a saját, valódi arcképük néz vissza rájuk, addig a másikban a kölcsön-testüké. Ki érti ezt?

Athan még a tükör-mentő akció előtt halad el mellettük. Vajon a kimerültségének a hozománya, hogy előfordulhat, nem veri ki a szemét az ajtóban ácsorgó Seth? Talán másodszori szemrevételezésre feltűnik neki, ketten is téblábolnak az eddig zárt szobában és bejáratában, amennyiben viszont ekkor sem? Hát tovább megy a bejárathoz, ahol ha megkísérel kimenni, éppen az várja, mint odafent Calypsot az ablaknál. Kinyithatja az ajtót, de ki nem léphet rajta.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


Changeling


 


Nem volt különösebb okom arra, hogy elhagyjam az előző szobát, azt leszámítva, hogy én magam is tenni akarok valamit. Úgy érzem, ha arra haladok, amerre jónak látom, akár rá is találhatok valamire. Igaz, valószínűleg hiába bukkanok bármi érdekesre, nemigen tudom, hogy mire jó. Nem lenne más választásom, mint visszavinni magammal és megmutatni másoknak, ugyanakkor ebben sem látok problémát.
Ez a felvetés abban a pillanatban megoldódik, amikor Seth utolér. Az ajtót kinyitom és bevilágítok, hogy megnézhessük, mi van odabent. Furcsa. Hasonló tárgyak halomra. Olyanok, amilyeneket nem láttam máshol a házban. Valószínűleg nem hiába vannak ide bepakolva.
- Nem értem… Mi az a tündér? Olyan, mint a démon? – fordulok testem felé.
Örülök annak, hogy mellettem van. Így továbbra is szemmel tarthatom, vigyázhatok rá. Valami furcsa szag csapja meg orrom irányából. Mondhatnám egyenesen büdösnek is, miközben néhányat szippantok belőle Seth közelében. Róla jön.
- Mit csináltál a testemmel? Büdös vagy – húzom el a szám.
Csupasz lábaira nézek, majd enyéimre, amin szintén nincs sok minden, csak az az anyagdarab, amit rá húztak. A cipőt már rég ledobtam. Valahol erre kell lennie, viszont nem keresem meg. Az, hogy valami összevághatja a talpamat, nem zavar. Volt már ennél rosszabb is, ráadásul nem kell nekem azokon a szilánkokon végigsétálni.
- Tartsd az ajtót, nehogy becsukódjon! – szólok magamnak, mielőtt elindulok.
Az utasítással ellentétben, nem teszem azt, amit mond. Az sokáig tartana, én pedig a lehető legkevesebb időt akarom a szobában tölteni. Nem akarom, hogy még egyszer bezárjanak. Éppen elég, hogy a házat ránk zárták. Aztán bezártak lentre. Egyre kisebb helyekre, és úgy érzem, csak azért tudom elviselni mindezt, mert sikerült kijutnunk és feljönnünk. Nagyobb a mozgásterünk. Na meg ez a test is. Benne sokkal kevesebb félelem van, mint bennem.
Lassan sétálok be, lábaimmal söpörve magam előtt az üveget ahelyett, hogy rájuk lépnék. Így valószínűleg kevesebb fog belém állni, vagy kisebb helyen. Nem megyek messzire, csak az első néhány tárgyig. A kezemben lévő lámpa végét fogaim közé veszem, hogy azokkal rászorítva tarthassam és világíthassak magam elé. Így mindkét kezem szabaddá válik, ami azt jelenti, hogy ha többet nem is, két itt tartott… Mit is mondott Seth? Tükröt. Két tükröt ki tudok magammal vinni egyszerre. Ha pedig nem záródik rám az ajtó és nem ütközök más akadályba, ki is viszem azokat magammal, majd újra kezembe veszem a lámpát, hogy pihentessem sajgó állkapcsom.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 6 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 9:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 397 • Credit:

 
Akkor ebben megegyeztek, ő több figyelmet nem is szán neki, akármi bújik meg a sorok vagy épp a szavai között. Nem köteles mindenki terveit megismerni, akármennyire is szeretné, visszafogja azt, és bólint végül. Sokkal jobban zavarja végül az, hogy megint sikerült bent ragadni valahol, ami most ha nem is a ház, hanem egy szoba. Tudhatta volna, hogy ha felbosszantják, valami ilyesmi fog történni, megkeveri őket még jobban, vagy mini-ököllé változva páholja el őket, de csak...
- Ezt egész olcsón megúsztuk, azért – már akinek olcsó az, hogy eltüntetnek egy ajtót. Mielőtt bármi történne, azért a másik még kinéz az ablakon, ami meglepő, hisz eddig eszébe sem jutott, mintha direkt terelnék el gondolatait arról, hogy a logikus és egyszerű dolgok még véletlen se jussanak eszébe, vagy egyszerűen ő gondolt túl mindent és figyelmetlen. Arra figyel, hogy ki ne essen, de túl mélyre nem hajol és ezek szerint nem is talált sok mindent, vagy a ház nem engedi azt, hogy kiugorjon, hisz egy emeletnyi ugrást még meg is úszna. Na de ha ebben a testben ragad?
- Megszámolni? Ez de kegyetlen – de azért kuncog rajta. Még aranyos is lehet, ahogy ledobja magát egy baromi nagy halom elé és nekiáll számolni. Kár, hogy nem járkál kilós cukrokkal a zsebében. - Áhhá. Talán vas akad, de cukrot én eddig nem láttam. Már ha nem hallgatózik megint és gyorsan mindent el nem tüntet... - mert benne van a pakliban, hogy most is fülel, vagy ezt már a múltban meglépte. De addig is ki kell jutni, és erre ismét közösen akad alkalmuk, talán jobban fog menni, mint odalent a tűzzel. És lám! Máris visszatért a kijárat.
- Jók vagyunk együtt, nem? - örvendezik a sikernek, és hátrapillant, mégis mit csinál. Aztán megkapja a fegyverét, és pislogva forgatja ujjai között. - És ezzel mire megyek? - indul meg kifelé, majd ráhagyja, arra már jó, hogy ne a sötétben tapogatózzanak. Aztán végül mégis meg kell kapaszkodnia, mert olyannak érezni, mintha összedőlni készülne a ház.
- Mi a... - ért a célzásból és lesiet maga is, még mielőtt nagyobb galiba lenne. Leérve pillant körbe, már amit a kis lámpa enged, majd bólint és a nyitott ajtó felé indul, elválva testvérétől, oda lép be és világítja át, ha van itt valaki, ha nincs.
- Hahó? - reméli, nem a dühös fényasszony ücsörög itt és veri fejbe, így ha semmi és senki nincs, ő kifele is indul.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7