Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 5 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 09, 2018 12:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Hogy mi igazságos és mi nem az maradjon meg mindenkinek a saját véleménye. Mégis fejet hajtok a tündér előtt egyelőre. Ki akarok jutni innen. Szükségem van a testemre. Túl sok még a dolgom. A Sötétség napról napra erősebb, de még mindig vannak hiányosságai. S milyen báb, szolga lennék én, ha nem akarnám, hogy a leghatalmasabb legyen?
Eleinte nem érzem azt, hogy menne amit akarok. A plafonról peremtezve hull alá a vakolat, fehérré varázsolva a hajamat. Majd pedig segítséget kapok, a férfi testbe zárt Szépségtől.
Megremeg a lábam alatt a ház. Ha feltekintenék talán látnám miként repedeznek meg a falak. A finom vonalak miként haladnak végig cikázva.
Az amerikai házak gyérek, bármily régiek is, nem olyan erősek, mint az európaiak. Hiszen ezt fából és gipszkartonból építették főleg. Ritkán használtak téglát. De ez még kivétel is lehet ebben a házban, ha igaz,hogy egy angyal vigyázta és egy tündért kellett eltüntetni…
A ház még egyszer megremeg, a tündér tapsolására viszont kinyitom a szememet. Hallgatom és válaszolnék is, mielőtt fénygömbbé változna.
Még egy pislogás és…
Rögtön más helyen vagyok, de a különös érzet, melyet éreztem eddig megszűnik. Mely pont a tükörterem irányából, a tesetem és a kígyók testéből éreztem. Megszűnik. Látom, hogy itt van Marcus, az ember lány és Calypso is. A testem pedig ide sétált…
Letekintek a kezemre, égő cigarettát eldobom, nem méltó ehhez a testhez, mely… Furcsa. Majd ha lesz egy kis időm, akkor sorra veszem, hogy mi is történt itt - és erről miért is nem tudtam.
De ezen túlleszek. A ház kezd omladozni.
- Ideje távozni - mondom ezt úgy, mintha nem rajtam és a szőke Szépségen múlt volna, hogy idáig jutottunk.
Ennyi baj legyen, ha nem jött volna ez össze, maradt volna a megölése, kérdés, hogy abban kaphattam-e volna segítséget? Szerencsére ez már mind a jövő zenéje marad.
~Calypso…~ Szólítom meg a nőt a fejébe, miközben a remegő házban rátekintek. Másodperceink maradtak hátra. ~Nemsokára megszerzem neked…~ Mondok csak ennyit, hiszen pontosan tudja, hogy mire is gondolok és mire is célzok. Mások fülére amúgy sem tartozik.
Felsőtestem kissé meghajtom a többiek előtt.
- Viszlát… - közlök még ennyit, majd a teret meghajlítva tűnök is el innen a város egy távolabbi pontjára. Még dolgom van itt.
Még meg kell szereznem valamit, az időmet pedig nem vesztegethetem. Kevés van és… Hogy is  hangzott a démon szájából? Ne fecséreljem el. Hát nem is fogom...
Credit •• Köszönöm mindenkinek a játékot! ^^
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 5 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 01, 2018 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling

Helen • Credit:


A tündér uralja a házat, s révén, a rúnák, melyek a tükrökre kerülnek, még inkább ahhoz tapasztják, úgy a rálátása, behatása is jelentősebbé válik. Jól tudja, miféle spekulációk, diskurációk zajlanak elméletileg hallótávolságon kívül, habár még maga sem érti, ha ennyire a vesztét óhajtják, miért nem cselekednek? Rejtélyes lényekkel keveredett össze, az hét szentség, ám Agla ígérete érdekfeszítőbbnek bizonyul az itteni szórakozásánál s annál, tovább várakozzon holmi leszámolásra. Tény és való, eredendően az angyal zárta be, vele van elsősorban elintézni valója.
Pillantása Athanra siklik, mosolya terebélyesedik.
- Okos vagy. Kedvellek a sunyiságod ellenére, használod az eszedet - kocogtatja meg mutatóujjával a saját halántékát. - Legyen, nem kell jót állnotok a többiek nevében. De - emeli meg ezúttal az előbb említett ujjat, és alaposan körbenéz a jelenlévőkön. - Addig nincs semmi csere, amíg a pecsét meg nem törik. Történetesen addig képtelen lennék rá - vallja be, megvonva a vállait. Mielőtt azonban ismét a szavahihetőségét kezdenék méregetni, pedzegetni az alkutársai, sietősen hozzáteszi: - Az ígéretemet adtam. Én is tartozom nektek, és ti is nekem, ez így igazságos - magyarázza, aztán Ophiliára veti a tekintetét, aki láthatóan rosszban sántikál. Félrebiccentett fejjel várja a fejleményeket, ami holmi leheletfinom rengés képében mutatkozik meg. Semmi különös, a gerendákról aláhulló por és némi puha törmeléken kívül különösebben nem hatja meg a régi, ámde masszív házat a nő próbálkozása. Kivéve a nappali egyébként is megviselt falát, ott bizony komoly repedések és omlások indulnak meg. A hangok és a lehulló porcicák elég jelzésként szolgálhatnak Calypso számára, aki betársul, hogy segítségét, erejét kínálja a terv kivitelezéséhez. Egészen érthetetlen, Athan a siker fényében miért hagyja hátra a próbálkozókat, de egy szó, mint száz, a másodszori próbálkozás, és a kettejük ereje bizony már kifejezettebb rengést okoz a házban. A tartógerendák alaposan meginognak, ezt pedig a tükörszobában is megérezhetik a jelenlévők.

A szomszédos helyiségben lázasan folyik a munka, a Seth emlékezetébe vésődött rúnák hasznára vannak a csapatnak, egyelőre. Markan közben alaposan kihallgatja a konyhai beszélgetést, így érthető mód tudomást szerez a pecsétről, viszont kérdéses, Seth hogy lehet ilyen biztos a dolgában egy teljesen elvarázsolt házikóban? Reyna jól teszi, hogy felhívja a figyelmét a különös tükörre, és voltaképpen a férfi is tökéletes következtetésre jut, habár a nála lévő információk fényében inkább tűnik hasraütésnek és összeesküvés elméletnek, mint igazságnak. A halandó lány emiatt a tapasztalás útjára lép, elnyúl a tükör felé, már ha nem torpan meg Seth felszólítására. Ha változatlanul kíváncsi, hát bizony nem a hűvös felületet tapinthatja, hanem valami másét, ami egészen hasonlít a fához. És ohh, az mintha egy kilincs lenne, amibe a keze ütközik, csakhogy a felfedezést megszakítja a ház előbb aprónyi, majd kifejezett rengése.

Nos, bármennyire is csekély volt az összetartás a csapatok között, s bármennyire nem támaszkodtak a kommunikáció erejére, Ophilia és Calypso akciója a tündér rejtett közreműködése mellett pontot tesz az ügy végére. Nem kell nagy erő a tartógerendák megrongálásához, ám azok sérülése éppen elég ahhoz, hogy beüssön a krach. A tükörteremben elkezd repedezni a plafon az ominózus tükör felett, Seth-nek és Reynának pont van még ideje arra, hogy elugorjon onnét. Egy tekintélyes méretű darab hullik alá, s a tükör azzal a lendülettel ripityára törik. A konyha sem ússza meg szárazon, a ház több pontján is omladozni kezd a plafon, azzal együtt pedig az emelet is instabillá válik. Mázlisták a bentiek, senkit nem temet maga alá az aláhulló törmelék, de kétségtelen, mihamarabb menekülniük kell. Feltéve, ha nem szeretnék a napjuk maradék részét önmaguk kiásásával eltölteni.
A tündér lelkesen tapsol a konyhában lévő nőszemélyeknek.
- Pompás! Ne feledjétek, Aglát el kell hoznia az angyalnak. Ti, többiek lesztek a biztosíték arra, hogy beváltsa az ígéretét. Örvendtem! - azzal fénygömbbé válva már tovább is áll az omladozó épületből. Persze az ígéretét megtartotta, egyszeriben mindenki a saját testébe csöppen. Seth és Athan a konyhában találják magukat, míg a többiek az üvegcsörömpöléstől hangos tükörteremben, honnét nem kérdés, tovább kell állniuk. Miután mindenki helyben van, ismét azt a furcsa, hátborzongató érzést tapasztalhatják, mint a belépésükkor, és egy kellemetlen nyilallást a szegycsontjuk magasságában. Mintha csak... megjelölték volna őket? Ki tudja, tán a test visszakapásának az utóhatása. A furcsa érzet és a kellemetlenség aztán pikk-pakk megszűnik, és mindenki szebb, mint újkorában. Megközelítőleg…

Seth hirtelen egy bestiáriummal, néhány kelta rúnákat ábrázoló papírral, egy adag sóval és egy üres ékszeres ládával lett gazdagabb. Reyna az egykor itt élt férj naplóját találhatja magánál, meg cigarettát és némi cukrot. Ophilia szintén cukrot lelhet a kezeiben, egy piszkavasat, és egy égő… cigarettát? Calypso a zseblámpát örökölte, ahogyan Markan is, és Athan? Nos, Ophilia sem volt nagy gyűjtő, habár a ház kifosztása körülbelül tíz percig még adott, mielőtt teljesen felmondana a tartószerkezet, és összeomlana az egész épület.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 11:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 5 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Követem bátyámat egy szobáig, ami tele van poros tükörrel, majd előáll egy ötlettel. Rajzolgassunk rúnákat rájuk, így szép kis csapdát készítünk a fényasszony számára. Ritkán értünk egyet Sethtel, de most mindketten úgy gondoljuk, a cápafogú fénytündérnek nem kéne innét kikeverednie. Ki tudja miért zárták ide be annak idején, de bizonyosan nyomós oka lehetett. Nem mellesleg az angyal koncentrálós ötletét is kipróbáltam a kijutás reményében, miért ne adhatnék egy esélyt Seth vérfestős-csapdaállítós tervének. Felnyesem a karom a piszkavassal, amit észrevétlenül csempésztem magammal a pincetócsából. Van mivel festenem, de megjegyzem Sethnek, ne várjon sokat, az angyal állítása szerint az égi vérnek nincs olyan hatása.
Ki tudja. - rántom meg érdektelenül a vállamat kérdésére. Nem értek az angyalokhoz. A testembe rekedt lány sebet ejt a tenyerén és elegendő vért ad Sethnek, hogy felmázolja az első jeleket. Mihelyst saját véremet keverem az angyaléval követem a példáját, leutánzom fivérem rúnáit és a tükörre kenem. Nem tudom, ettől erősebb vagy jobb lesz-e, de nem is érdekel. Mázolás közben újra hallani kezdem a hangokat, ami a szobán kívül hangzanak el. Bosszantó ez a mindenthallás, de egy biztos, nem nevezhető haszontalan képességnek. Meghallom, ahogy az angyal a nevünkben ígértek és azt is, hogy ez a tündérlény elengedne mindannyiunkat, ha megtörünk neki egy pecsétet. Eközben Reyna a tisztogatás közepette különös felfedezést tesz. Rátalál egy különleges tükörre, ami inkább olyan, mint egy ajtó. Én is vetek rá egy futó pillantást, miközben belép húgunk testébe zárt öcsénk.  Szavaira összevonom a szemöldököm. Athan is érzi...tudja, hogy valami nem stimmel ezzel a fénylénnyel, mégis kiengedné. Mert ha a pecsétet megtörjük, már nem lesz, ami itt tartsa. Hát nincs odakint elég bajunk? Még az erőnket sem kaptunk vissza, és Amara is bármikor bezuhanhat az életünkbe, hogy benyújtsa a számlát. Miért tetéznénk még ezt?
Nem tartom jó ötletnek kiengedni őt, de....- hagyom félbe a mondatomat és megvonom a vállaimat. Véres kezem a szoknyám szélébe törlöm, ezután bátyámhoz lépek és belenyúlok a zakóm zsebébe, ami rajta függ. Kiveszem a cigim és az öngyújtóm, majd távolabb, pár lépésnyire tőlük rágyújtok. Hátamat nekitámasztom az ajtófélfának. Innestől kezdve beveszem a leszarom tablettát. Tegyenek amit akarnak. Már nem érdekel.
Ha ez a fénydög kiszabadul és bajt okoz, rám ne számítsatok. - teszem hozzá mihez tartást végett, majd mélyet szívok a bagómból, miközben tekintetem végigfut a szobán, a tükrökre mázolt rúnákon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 5 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 399 • Credit:

 
- Semmit, elkalandoztam fejben – rázza is meg azt, nem kell itt mindent túlbonyolítani, annyi szent. Már egészen jól veszi az ilyeneket, bár, ha legközelebb hasonló kalandban lesz része, a saját bőrében élné meg inkább.
- Ó igen, az erdők, mezők, és a többi. Így már értem – bólintva határolja be most már, felidézve azon sorokat, amiket a könyvlap is említett, lehetséges helyszínekként. Az pedig nem elképzelhetetlen, hogy maga a ház állhat egy régi vidék helyén, vagy épp a gerendák állnak abból a fából, melyek élőhelyét adták egyszer, bár, lehet még ennél is egyszerűbb a válasz. Nem érdemes megrágnia, immáron lecsökkent kis csapatukhoz ismét csatlakozik teljes formájában, így, beljebb sétálva telepedik meg az asztalnál, és dől annak neki, miközben hallgatja őt.
- De attól még ugyanúgy ki szeretnének jutni, az meg hogy mit akarnak és mit érnek el, már más kérdés. Lehet semmit, de ugyan mitől tartasz? Ebbe a házba vagy bezárva, jobban úgyse tudnak – vagy hát de, csak inkább nem hozza fel azt, még a végén érzékeny pontra tapint, bár az akár most is megtörténhetett. Tény, ő sem rohan elrángatni a ténykedőket a helyükről, ahogy, elnézni, más sem. Ha olyan nagy gond lenne, most tuti nem itt cseverészne velük, nincs ok az aggodalomra, nekik meg főleg nem.
- Ez egy tisztességes ajánlat, köszönjük szépen – biccent felé, majd a többiekre pillant. Elkapja a saját arca pillantását, egy röpke, kérészéletű pillanatra meg is ragadja, majd elengedi. Arcára mosoly ül ki, ellöki magát az asztaltól és miközben megindul az erő és ha történik valami, a nő felé fordul.
- Át is adom nekik az üzenetet, meg hát, a pecsétet is illendő megnézni – egy pillantás feléjük, majd már ki is lépked. Ha remeg a ház, ha nem. A tükörszoba felé sétál, majd ismét belépkedve pillant körbe. A vér szaga igencsak elég ahhoz, no meg a felfirkált rajzok látványa is igen szembetűnő. Elismerően hümmög, majd, mivel még a zseblámpa nála van, körbevilágít.
- Ha megtörjük a pecsétet, visszakapjuk a testünket és még mindenkit el is enged. Gondoltam szólok – mintha csak az időjárást jelentette volna be, miközben egy tükörhöz sétál, amelyben már a saját bőre mutatkozik, nem a kölcsön. Persze, közben mindenki ténykedik, ő egyelőre csak figyel, a sokadik kerék, de azért mozdul, és Seth mellé lép.
- Nyugalom, valami nem kerek vele. Egyszer azt mondja engedjük ki, máskor meg, hogy ide tartozik. Ha veszélyes, kint is el lehet kapni.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 10:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling
A lábamat járatva hallgatom a további diskurációt, kicsit unottan, kicsit elmélázva a következő lépésen, ha az angyal nem tudja meggyőzni fogva tartónkat. Én nem sok reményt fűzök hozzá, de csodák márpedig vannak. Bár ennyire bonyolultan nem fogalmaztam, de tény Agla barátunkat nem ajánlottam fel, gondoltam, ha már kijut innen maga is megoldja, de a szabadság … nos mindegy. Hogy netalán a helyhez való „ragaszkodás” tette érdektelenné és korlátozza bosszújában… lehetséges, bár én akkor is azt mondom legyen az ő gondja, s most már Ophiliáé. Talán egykor itt egy nagy erdő áll vagy egy bazi magas hegy, melyet a folyamatosan fejlődő emberiség tett tönkre, s tüntette el, először kunyhókat, házakat, villákat, égig érő monstrumokat, büdös gyárakat emelve helyére. Mindenesetre úgy vélem fiatalabb faj lehet, mint mi, hisz nem emlékszem rájuk vagy csak ennyire megkopott tudásom a bezártság alatt. De mindegy is, hisz az alkuba belemegy s ennek örömére egy mélyet sóhajtok. Összeráncolt homlokkal tekintek Ophiliára, hisz ködösen fogalmaz, egyelőre nem tudom mire készül. Félre billentem fejem úgy figyelem, ahogy öcsém könnyed pillái sírhantként borulnak a barna szemekre. HA megérzem a ház moraját először csak arra gondolok, hogy ismét a tündér, de ha a mennyezetről, gerendáról apró darabok hullnak a fejünkre s erre az angyal nem figyel fel, gyanakodni kezdek mire is utalhatott az imént. Megfogom a kezét, hisz most mégis csak Athan erejét birtokolja és bár nem tudom, hogy szükség van-e a testi érintkezésre erőnk összekapcsolódásához, de fent hátrányunkra nem volt. Ha mégsem érzékelek semmiféle jelet, úgy csak értetlenül bambulok a leviatán bőrbe bújt angyalra. Megunva a várakozást: - Keressük meg akkor azt a termet!  - állok fel, de mielőtt kilépnék a konyhából megállok börtönőrünk mellett. – Huncut Helen, biztos ez a teljes neved, fent még nem így szólt a mese, elengedtél volna minket, rúnáról szó se volt. Szavadat jobban elhinném, ha előlegként öcsém és én visszakapnánk testünk, az angyalt pedig bezárnád ebbe. – mutatok magamra, azaz a kölcsön kapott testre. Ha visszakozna, engedek neki, legyen egy jó napja. – Rendben, megtörjük a pecsétet, az angyaltól megkapod Aglát, ha él, s még barátok is lehetünk, de ha nem adod vissza a testünk, olyan kicsi helyre zárlak, ahol még nyújtózkodni sem tudsz, nem hogy repkedni.HA sikerül megfagyasztom az arcához érő levegőt biztos legyen benne, nem csak a semmibe pufogtatom a szavakat, aztán kiindulok megkeresni azt a tükörtermet, bár valószínű hamar megtalálom a hangokat követve.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 5 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Vesztét akarják. A vidékhez kötődik. Mit jelent azt, hogy a vidékhez kötődik? Persze a démonoknak ott a pokol, számunkra a menny. De a kígyóknak? A víz, már amennyit Calypso fejében láttam egykor. De az sem egy konkrét hely, hanem a végtelen világ.
Hely, ahonnan nem tud elmenni. Ez szöget üt a fejemben. A beszélgetésről újra csak lemaradok. Hümmögve emelem fel fejemet, amint meghallom Agla nevét. Elmenni nem akar, de a testünket sem adja vissza. Persze azért törjem fel a pecsétet.
Kényelmetlenül mocorgok a testembe.
- Ebben akkor lehet segítségre lesz szükségem… - szólalok meg. - A testem nélkül nem tudom kontrollálni azt, amit akarok… - jegyzem meg végül. Végül is ez a test is alkalmas lehet rá.
Lássuk csak, akkor mennyi erőm maradt hátra. Előbb a szőke hajú Szépségre, majd annak a testére nézek - mily egyszerű így! Remélem a sokatmondó pillantásom elég lesz ahhoz, ahogy megértsék. Pillanatokon belül megtudják, hogy mire is készülök… Remélhetőleg.
Szemeimet behunyom. Előbb csak a piszkavasra gondolok, ám ama képet gyorsan ki is törlöm az emlékezetemből. Előbb a testemre van szükség.
Felidézem a fejembe a ház alaprajzát, már ha sikerül. Az amerikai házak bár téglából épültek nem annyira masszívak. Az alapzata mindnek ugyanúgy néz ki. Magam elé képzelem. S megpróbálom megmozgatni - telekinézissel. Bármennyire erős is, bármennyire is kell koncentrálni remélem sikerül. Ebbe a ház némileg beleremeghet. A tartógerendákra kell koncentrálni. Azokat mozgatom meg, próbálom őket. Ha el is mozdulnak a falak megrepedhetnek, szerte a házba. Bárhol is lenne rúna, el kell érnem, hogy elég repedés legyen a házhoz ahhoz, hogy megtörje azt. Most fittyet hányok arra, hogy össze is omolhat a ház, csak egy dologra koncentrálok… Hogy megremegtessem a házat. Semmi többre.
Remélem sikerül, ha nem, akkor sóhajtva nyitom ki szemeimet és vonom meg a vállamat. Fogalmam sincs, hogy a másik szobába mi zajlik - honnan is lenne? - de remélem, hogy Ha sikerül az akcióm idő előtt észreveszik és tudnak védekezni ellene...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling


Észreveszem, hogy a helyiségben lévő tükrök mindegyikében a saját pofámat látom és nem a halandó lányt. Eszembe jutott egy ötlet és ehhez öcsém vérére volt szükségem. Megkérem a lányt, hogy tartsa nekem a markát. Miután felvágom a tenyerét, a vért a tenyerembe csöpögteti. Elkezdem felfesteni a tükrökre a rúnát emlékezetből és Markannak is meg akarom mutatni, ám ő közli, hogy a tollcsomó azt mondta neki, az ő vére nem elég erős a rúnafestéshez. Nem értem.
- Ő is angyal, mint Agla volt. Vagy különbség van angyal és angyal vére között? - gondolkodom el egy pillanatra, de Reyna a segítségünkre siet öcsém vérével.
- Kösz! - felfelé remeg a szám sarka és biccentek a kicsikének, majd ismét Markant veszem célba a tekintetemmel.
- Mixeld össze a véred a tollas vérével, kíváncsi vagyok, úgy vajon miképp működik a dolog. Már ha működni fog egyáltalán. - jegyzem meg, majd tovább festegetek. Jobb dolgom úgysincs. Észreveszem, hogy a tükörképeink torzulni kezdenek a rúna felfestése után. Minden egyes tükrön, amit megfestettünk. Közben fél szemmel látom, hogy Reyna tovább kutat a szobában.
- Valami itt van, a tükörképek érdekesen mutatnak. - bökök a fejemmel az egyik torz kép felé, mire meghallom a saját nevem. Megfordulok, majd Reyna mellé lépek. Észreveszem, amit ő is, a mögötte lévő tükör egy ajtót mutat a mellette lévő tükör helyén.
- Hmm...A tükrök a valóságot mutatják. Tehát ha az összes tükör annak mutat minket amik valójában vagyunk, akkor ez melletted lévő valójában nem is tükör. Hanem egy pecsét. Egy trükkös fajta. - közben Reyna megpróbálja kinyitni. Fogalmam sincs, hová vezetne a feltörése, lehet a szabadsághoz, de ha mi kijutnánk, kijutna az irritáló tündérke is.
- Várj! Mi van, ha ez tartja itt a recefogú asszonyt? Te szeretnéd, hogy ez a kívánságkosár kiszabaduljon a világba? Talán többet ártana, mint használna. - próbálom megfékezni a lányt, de úgyis azt csinál, amit akar. Én már figyelmeztettem mindenkit, hogy ezt nem kéne, senkinek sem használna, ha ez a tök ismeretlen lény még pluszban a világra szabadulna. De mindenki csak alkudozni akar, mert ki akar jutni. Mindenki a könnyebb megoldást választaná. Ha Reynának sikerül kinyitnia az ajtót, akkor vállat vonva hátrébb lépek, nyomok egy marék cukrot Markan tenyerébe és feladom. Én többé nem fogom törni magam, akkor eresszük rá a világra a luvnyát, hátha majd Amara rabigába hajtja, hogy a kívánalmait lesse. Aztán majd pisloghat mindenki…
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 9:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling


 


Én vagyok. Akárhány tükröt törlök le, eltávolítva róla a koszt, ugyanaz néz vissza rám, ami a víz felszínéről, ha rá nézek. Saját magam. Újra és újra megtapogatom arcomat, arra várva, hogy talán visszaváltozik enyémmé, de hiába. Az még mindig olyan, mint előtte. Olyan, amilyenné vált azután, hogy beléptem ebbe a házba, amit akár börtönnek is nevezhetnék.
Amikor Seth és jelenlegi testem tulajdonosa visszatérnek, egy kis időre felhagyok a további tisztításokkal. Még van néhány tükör, de már nem sok. Valaminek lennie kell itt, és lehet, hogy erre a még koszos tükröknél bukkanok.
- Tessék – nyújtom tenyeremet Seth felé.
Nem gond, ha megvágja. Nem fáj túlzottan, annyira semmiképp, mint amikor lelőttek. Ennyit kibírok, ha használ. Akkor is, ha nem. Legalább próbálkozunk. Viszont nem áll szándékomban mellette ácsorogni. Ezúttal nem. Egy szobában vagyunk, látni fogom, ha valami vész közeledne testem felé. Na meg… biztosan zavaró lehet, ha valaki mindig az ember nyomában lohol. Inkább keresgélek tovább. Seth nem rajzoló kezét megfogva, fölé tartom sértett mancsom és összeszorítva markába csepegtetem vérem. Annyit, hogy tudjon vele rajzolni egy ideig. Ugyanezt hajlandó vagyok megtenni az angyalnak is. Az ő tenyerébe is juttatok véremből, mivel ahogy hallom, szerintük az hatásosabb. Hát legyen. Csak ezt követően térek vissza a tisztogatáshoz.
Talán a legnagyobb tükrök lehetnek, legalábbis vannak olyan magasak, mint jelenlegi testem. Egy ilyennel már találkoztam a másik oldalon, le is töröltem, ez itt az utolsó az összes közül. A port reménykedve törlöm róla a rajtam lévő ruha ujjával, majd lesek bele akkor, amikor már látni is, mit mutat. A nálam lévő lámpával rá világítok. Az alja, avagy a lábam felé, hogy ne vakítson el a rá vetülő fény.
- Seth! – szólítom testemet, amint megfordulok és látom, mi van a szemközti tükörben.
Egy ajtó. De ha az azt mutatja, akkor a mellettem levőnek kellene az ajtónak lennie, az mégis úgy néz ki, mint egy tükör. Fejem oda-vissza forgatom a kettő között, hogy megbizonyosodjak arról, nem változik semmi a két képen. A szemközti képet nézve, amin látszódik az ajtó, a mögöttem lévőre teszem a kezem. Végigcsúsztatom rajta, arrafelé, amerre az ajtón lévő zárnak kellene lennie, majd valamivel feljebb, a… hogy is hívják… kilincs. Hátha sikerül kitapogatni. Ha nem, akkor talán a másik oldalon kellene próbálkozni.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 5 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 28, 2018 9:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling

Helen • Credit:


Helen üvegszerű tekintetében feléled az érdeklődés Ophilia ígéretét hallva, habár még nem teljesen biztos abban, vágyait, terveit nem nyomja el magában, nehogy lebukjon az alku előtt. Szívesen felelne, ám idő közben beront Seth, kérdéses persze, maga előtt tartva a tükröt hogyan láthat rá a nőszemély valódi alakjára? Érzékeit tán megint megcsalják a körülmények, révén, az Athan testébe ragadt angyal sem próbált semmit sem a falba vésni, a porszemek közel láthatatlan táncát még a tündér sem tudta kiszúrni, maga. Mindennek ellenére felgyullad a lámpás a fejében, és miként Helen úgy dönt, előbb kifaggatja Athan indítékait, ezzel együtt pedig eltűnik, Seth is úgy ítéli, ideje máshol gyakorlatba ültetni az elméletét.
A fénypaca nem nézi jó szemmel a tömeges kivonulást és a kiszabadulása ellen táplált, mélyen húzódó vágyakat sem. Nagyon nem, fagyos hangulata kihat a helyiségre.
- Trükk? Mit értesz alatta? - billenti oldalra a fejét ismételten, mélyrehatón vizslatva az ajtóban ácsorgót. Kutatja, miféle érzések lapulnak a hús és a bőr alatt, azonban semmi különlegeset nem észlel, azon felül, a helyzethez képest arcátlanul semleges és értelmetlen dolgokat kíván a másik. - Nem a házról beszéltem, hanem a vidékről. Mindünknek akad vidéke, ahol él - sóhajt fel, láthatóan unva a magyarázkodást. Szerencsére hamar a tárgyra térnek, Athan pedig biztosítja arról, amit hallani akart. Tekintve, a szobában már csak olyanok maradtak, kik hajlandóak vele egyezkedni, ismét láthatóvá válik a szemnek. Igaz, Calypso a szemfülessége révén már korábban észrevehette a helyéről meg sem mozduló Helent, s azt, a testében lavírozó fivére nem a semmibe beszélt eddig.
- Nos, úgy látom, ti valóban egyet akartok, és az angyal biztosítékot is kínál - pillantása Ophiliára fordul, arca elkomolyodik. - De ne beszélj a többiek nevében, ők, a többiek a vesztemet akarják. Pontosan tudom, épp be akarnak zárni - vonja meg az egyik szemöldökét, mintha a szárnyastól várna magyarázatra, ám Calypso és Athan sem marad ki a várakozó tekintetből. Bár láthatóan a tengerek úrnőjére változatlanul orrol, jobb kedveli a körülményeskedő beszédet, mint a nyers fogalmazást.
- Ha valóban egyet akartok, hajlandó vagyok lemondani rólad és a halandóról - bök fejével az angyal felé. - Cserébe megtöritek az utolsó, legerősebb pecsétet, ami itt tart, s aztán elhozod nekem Aglát. Ha él - teszi hozzá. - A testeiteket kizárólag a pecsét megtörése után adhatom vissza, illetve, ha a másik hármat jobb belátásra térítitek. Ígéretemet adom, az ígéreteimet pedig mindig megtartom - mosolyodik el bájosan. - Ohh, és a pecsétet a tükörszobában találjátok - teszi hozzá lelkesen, tovább lógatva a lábait a konyhapultról. Egyértelmű, hogy ő nem fog loholni a megoldásért. Vajon a kényelem, vagy egészen más tartja vissza?

A tükörszobába lépve Reyna több időt szentel a környezete feltérképezésének. Sorra veszi a tükröket, letörölgeti róluk a port, és bizony azt tapasztalja, mindegyikben a valódi alakja néz vissza rá, nem a kölcsön testé. A tükrök változatosak, nagyobbak, kisebbek, habár annyi azért nincs a helyiségben, hogy hadseregnek lehessen őket nevezni. Seth és Markan közben megérkezik, lelkesen nekiállnak festegetni, legalábbis abban az esetben, ha Reyna az engedélyét adja erre. Máskülönben nincs mivel firkálni, úgy pedig Markan sem láthatja, mit kellene a saját vérével pingálni. Amennyiben Reyna úgy dönt, belemegy a tükörfestő akcióba, bizony azzal szembesülhet, a pecsétek torzítanak a tükörképeken. Egyébiránt használnak is, egyetlen tündérfogóval így több, ami Helent a házban tartja, bár ennek kézzel fogható, érzékelhető nyoma nincsen. Persze ez is csupán akkor, ha Reyna nem ellenkezik.
Amúgy Seth és Markan is ugyanazt tapasztalhatja, bármelyik tükörbe is nézzenek a szobában, a valódi énjük pillant vissza rájuk, nem úgy, mint odakint.
Reyna közben bármiképpen is döntsön, a kitartó kutatásának meglesz az eredménye. Egy ódon, magas tükörrel szemben állva észreveheti, abban egy ugyanolyan, pontosan szemben helyezkedő, másik tükör „integet vissza”. Ha megfordul, a régi tükör párját valóban ott találhatja, csakhogy abban nem az első tükröződik vagy ő maga, hanem egy ajtó. Vajon a kijutás kulcsára lelt éppen?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling
Bár mindent megteszek, annak érdekében, hogy alkut kössek, a tündért nem érdekli, sőt még a kérdéseimre se válaszol. Vagy nem az akinek mondja magát vagy a leírás nem pontos. Még a nevével kapcsolatban sem lehetek biztos, hisz Seth átvéve a helyemet, minden lében kanált játszik. Hagyom játszadozzon a tükörrel, bár fogalmam sincs mit látnak, én csak a tükör hátát látom és nem pofátlankodom senki arcába bele. Leülök az asztalhoz, jelenleg nincs mondanivalóm, hallgatom, ahogyan Ophilia próbálja meggyőzni arról Helént, amiről korábban én. Sok sikert hozzá. Talán neki jobban hisz. Remélem. Végül szinte mindenki jelen van, kivéve Markan testében rekedt Reynát, de ez is csak múló állapot, hisz a tündér királykisasszony után a két bátyám is eltűnik. Szívesen integetnék utánuk, de hagyom is, talán valami okosabbat találnak ki. Viszont a szemem elől eltűnt a kis némber, de vajon a mágiája is? Vagy még mindig itt van? Vagy csak az tűnik fel, hogy Athan teljesen összefüggéstelen dologról beszél vagy az sem? Mindenesetre, ha az energia vagy öcsém viselkedése furcsa, a lábamat lógatva próbálok most egymagam átlátni a színházi függönyön, mindeközben két mondat kattog a fejemben folyamatosan „ A rúnáidat pedig felejtsd el, nem vagytok elég erősek ellenem. Képtelenek vagytok túllátni magatokon.” Mi van, ha pont az a célja, hogy ne értsünk egyet, hogy elterelje a figyelmet, arról, hogy mi is a valódi célunk? Szétválasztotta az elménket a testünktől, ezzel is meggyengítve minket. Önzőek vagyunk és képtelenek az összefogásra. Egy pillanatra behunyom a szemem és megpróbálom megtalálni magamban a … békét? Visszapörgetve az időt, a házba belépésig… már a bohóc mellett elhaladva elkezdődött valami… mintha egyszerre akarná, hogy maradjunk, de lehetőséget is kínálna a szabadulásra. Vagy ő vagy van még valaki a házban, aki még nem mutatta meg magát. Vagy csak ez az egész egy illúzió és az apró nyomok, az is mind félrevezetés vagy a játék része, hisz unatkozik szegény pára. Kinyitva a szemem reménykedem benne, hogy új megvilágításban látom a dolgokat, de gyanítom senki nem fog megerősítést adni. – Mi lenne, ha összeszednénk a többieket és együtt járnánk körbe újra a házat? Több szem, többet lát. Megosztva talán nem vagyunk erősek, de együtt? Ha test és elme együtt van. Mit gondoltok? – nézek először Ophiliára majd Athanra.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 9:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 5 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Kicsit még zsong a fejem a pincében történtek után. Nem érkezem megkérdezni, jutottunk-e előrébb, mert a fénycsomó feltűnik a konyhában és nem tűnik valami jókedvűnek. Húgom szavai felbosszantották. Annak ellenére, hogy rühelli a testet, amibe zárt, választ ad a kérdésemre. Ennyi lenne? Csak bele kell egyeznünk? Elgondolkodva nézek rá. Ez mégis mire jó? A következő pillanatban Seth rongyol be egy tükörrel a kezében és tolja azt a fényasszony képébe. Ha mást nem is, de annyit elér, hogy fogva tartónk megvillantsa valódi külsejét. Fehér bőréről és recés fogairól egy cápafogas négyhetes vízi hulla jut eszembe. Nem hiszem, hogy valaha láttam volna hozzá hasonlót. Míg az állítólagos tündér nem figyel kihasználva angyaltestem képességeit, a pince aljáról, a víz alól magamhoz csempészem a piszkavasat. A lőfegyverrel nem foglalkozom, mivel nagy eséllyel a víz miatt használhatatlanná vált. Amint Athi belép, a cápaképű asszony eltűnik a szemünk elől, de egészen biztos nem ment messzire. Bátyám kérdésére csak legyintek, majd észreveszem, hogy felém int, jelezve, hogy kövessem őt. Valószínűleg támadt valami ötlete. Mivel úgy látom, hogy itt a konyhában nincs semmi, ami előrébb vinne a kijutásunkhoz, ezért jobb híján fivérem után megyek. Az ajtóig követem őt, majd megállok a küszöb előtt és bedugom a fejem, hogy meglessem, mi van odabent. Tükrök. Rengeteg tükröt látok. Aztán észreveszem a testemet, ahogy tükröt tisztogat. Na ez bizarr! Seth megosztja a tervét, miközben beljebb merészkedem.
Szóval rúnarajzolásra hívtál? - állok az egyik nagy darab előtt. Nem tudom mit vár ettől, de ha ez segít a kijutáshoz, hát legyen. Kettőnk közül ő ért a rúnákhoz. Egy esélyt ez az ötlet is megér, veszteni valónk nincs.
Rendben, de az angyali vérem nem lesz túl erős hozzá...legalábbis a szárnyas ezt állította nemrég... - ennek ellenére a piszkavassal felsértem a karomat. Nem mélyen, csak hogy eleredjen angyalvérem. Belemártom két ujjamat és felrajzolom azokat a jeleket, amiket fivérem a másik tükörre festett. Meglátjuk mire lesz jó.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 5 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 9:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 398 • Credit:

 
Figyelmesen hallgatja a többieket, már amire odaér és elkapja. Persze, mindenki mindent tudni, ismerni akar, fölénybe kerülni és aztán zsarolni. Tényleg egyszerűbb lenne, sokkal jobb, ha lenne valami akkora aduász a kézben, amit meglengetve lerövidíteni a szájkaratés időszakot. De legalább a nevét hallani, vagy legalább azt, amit használni szeret, nem mintha könnyebb lenne ezzel, viszont könnyebb hivatkozni rá a fénypaca helyett. Innen ugyan nem látja a tükröt pontosan és azt sem, milyen részleteket rejt, viszont nem olyan fából van faragva, hogy a csúf külső miatt remegjen minden porcikája. Szerencsére. A rúnák említése meglepi, csak egy pillanatra kapta el az erőt, azt nem tudta behatárolni, mégis mit cselekszik vele, legalább azonban használja, ha már az ő testében ücsörög. Persze, kényelmesebb lenne neki ott lennie, de nem egyszerű, ha mindenki mást mond és akar, más alku, más szemszög, baromira nem lehet így előre haladni sem. És azzal se, ha a kis fejében terveket szövöget, ezek szerint. Megérzi a vágyakat, vagy gondolatot olvas? Melyik is volt? Nem pontos most ez, azonban tudja, hogy bár még mindig szívesen csipegetne az erejéből, vagy bármi másból, el kell terelni a saját gondolatait, persze nem feltűnően, mert akkor meg az szúr szemet. Így a jelenre, az elhangzottakra gondol felszínesen, vagy épp ártalmatlan vágyakra, mint akár a teázás, egy kellemes fürdő, vagy épp, hogy már kijutna szívesen. Mondhatni, igyekszik „kitakarítani” minden gyanús elemet, főleg, ha már így neki szenteli a figyelmét. Arca barátságos mosolyra nyúlik, mintha csak azt mondaná, hol találja a teáskészletet hozzá.
- Igyekeztem, azt hiszem. Nem egy egyszerű eset ez, te is tudod – pillant körbe. Maguk vannak, vagy a többiek is látják azt, ahogy ő cseveg vele? A pamacs belőle is kireppen – kivéve ha nem -, a levegő hűs, kissé összébb is húzza magát, mintha fázna, pedig bőrének elsőre üdítő a hűvösség. -Ejnye. Én is amolyan férfi-cafka vagyok jelenleg, de értem mire célzol. Kicsit hűvös lett, vagy csak ez is csak trükk? - löki el magát az ajtófélfától, de nem moccan onnan, figyel a nőre.
- Nem mehetsz, vagy nem akarsz kimenni? Mármint, többen is vagytok, nem? Vagy minden tündér odaveszett? - érdeklődik ismét, de neki kedvezően, nem támadóan. Ha már azt mondta, megérti, húzzuk elő az empatikus kártyát. Ha látja, hogy a többiek mozognak, akkor rájuk pillant, ha nem, keresi őket a tekintete, de nem sokáig időzik el.
- Megmondtam, csak a testvéreim érdekelnek és az, hogy kijussunk innen, egyben.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7