Hell or Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Welcome to Hell Or Heaven frpg
- Privát szerepjátékos oldal -


 

 

 
Kísértetkastély

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 11:05 am
Paranormal activity
Az akták különféle emberek neveit és problémáit tartalmazták. Mindegyik akta egy emberé volt. Némelyik személyiségzavarral küzdött, mások csupán depresszióval. Az egyik vékony és szakadt akta oldalán egy név volt kivehető: Dr. James Waltzer. Aztán még volt odaírva valami, de abból már csak betű foszlányok maradtak, kiolvashatatlan. Cara itt semmi hasznosat sem fog találni a helyzetük megoldására, csupán annyit szűrhet le az egészből, hogy ezek az akták ahhoz a dokihoz tartoznak. No meg, amint a nagy íróasztal felé fordul és közelebb megy hozzá, megtalálhatja az imént említett doki nevének kezdőbetűit egy aranyozott kemény lapon. Lázasan kutakodni kezd a könyvek között, ha a szélén hagyott könyvvel kezdi és azt megfordítva beleolvas ott, ahol amúgy is nyitva volt, akkor a következő sorokat fogja róni:


2019. augusztus. 6.

"...két napja vagyunk bezárkózva Emmett-el. Teljesen ki vagyunk. Sonja ezalatt odakint megállás nélkül ordibált és püfölte az ajtót. Nem tudjuk mi lelte. Tegnap délután megpróbáltunk kimenni és kijutni a házból. Képtelenség volt átjutni rajta, Emett be akarta zárni a szemközti szobába, de az ajtók nem nyíltak. A bejárati ajtó sem. Én próbáltam. Feszegettem. Kénytelenek voltunk visszazárkózni ide. Emmett megsérült..."


A lapokat megrongálták, ezen írás alatt félbe van tépve az egész. Eggyel előrébb lapozva:

2019. augusztus. 4.

"Emmett szerint minden a tükörrel kezdődött. Ő és Sonja belenéztek, én nem. Olyan dolgokat láttak és hangokat hallottak, amik nem is voltak ott valójában. Én ebből csupán azt érzékeltem, amikor elkezdtek furcsán viselkedni. Végül Sonja dühöngésben tört ki, elővette a kardját és azzal támadt ránk. Berohantunk ebbe a szobába. Emmett azt mondta, látott egy szellem alakot, egy kislányt. Én nem láttam semmit."


Itt csak leöntötték kávéval a papírost. Hárommal tovább lapozva:

2019. augusztus. 8.

"Találtunk egy könyvet, ami a szellemekről szól. Emmett váltig meg volt róla győződve hogy azt látott. Szerintem Sonja csak szimplán megőrült! Nem engedte hogy leszedjem az ablakról az alufóliát, pedig ott kimászhatnánk ebből a slamasztikából. Azt a hülye könyvet bújja és folyton azt hajtogatja, hogy nem érti. Nem érti hogyan irányítja Sonja-t a szellem, mert a könyv szerint a szellemek nem tudnak minket irányítani. Attól tartok, kezd ő is megőrülni. Ma arra jutottam hogy leütöm, aztán kinyitom az ablakot és elhúzunk innen a fenébe!"


További lapok nincsenek ezzel a macskakaparással, a könyv nagyon hiányos, a borítója alapján pedig nem is könyv, hanem egy határidő napló volt hajdanán, de úgy tűnik valaki naplót vezetett benne. Csakhogy ezen a pár lapon kívül a többi hiányzik. És ha Cara az ablak irányába fordulna, akkor láthatja, a fólia sértetlen. Ha ki is jutottak innen ezek az emberek, akkor nem ott.
Az asztalon találni még egy adás-vételi szerződést, szintén a doki neve szerepel rajta, meg pár ügyvédé. Az eladó nem volt más, mint a Tanács. Jól kivehetőek az oly ismerős nevek, melyeket a városban mindenhol ismernek. Valószínűleg azért, mert a ház előtte a város tulajdonában állt. Még tovább kotorva az asztalon további aktákat találhat, amik semmilyen információval sem szolgálnak a szellemekkel kapcsolatban. Az asztal fiókja már sokkal érdekesebb terület. A legfelsőben megtalálni a ház régi és új alaprajzát, hogyan nézett ki még az átépítés előtt, amit a jelek szerint pont a dokiék érkezése előtt fejeztek be..majdnem. Az átépítés után pedig a mostani állapot kivehető. A középső fiók üres. A legalsóban pedig egy könyv zötyög a fiók kihúzása közben. "Szellemek a palackban!" Hirdeti bőszen a címe. Belelapozva az első pár oldal a tartalomjegyzék. Talán ami érdekes lehet Cara-nak, az a tudat, hogy az a könyv valójában nem a szellemekről szól, hanem az emberi elme betegségeiről. És valamiért alá van húzva a különféle terápiákat taglaló része. Ha odalapoz a megjelölt oldalra, az, aki aláhúzta, valamiért fontosnak tartotta a sokkterápia leírását és felkiáltó-jelezte az áramütést.


Ruby úgy dönt felmegy az emeletre és bár úgy érzi, ez nagyon nehezen megy, valójában roppant gyorsan felér. De ennek a hang nem örül. Párszor felcsendül Zagar jól ismer dörmögése, vagy a nevelőapja szigorú, tekintélyt parancsoló baritonja, és azt hajtogatják: "Menj innen!" A szellem még az elhunyt édesanyja hangját is többször beveti. Mégsem működik. A lány teljesen megvan rémülve és ez a rémület most felfelé vitte, az emeletre. Az ablakok nem nyílnak, ha be akarná törni az üvegüket, azokat meg sem karcolja semmilyen nehéz tárgy, akármit vág hozzájuk. Az emeleti ajtók szintén nem nyílnak, egyet kivéve. Van egy szoba, pontosan szemben a lépcső-feljáróval, amelyiknek az ajtaja nyitva. Amikor ráveszi magát és belép, Cara hangja hirtelen abbamarad, egy hatalmas, földöntúli sikítás rázza meg elméjét, azután sirí csend. A szobában szokatlanul hideg van és sötétség, fény csupán a nyitva hagyott ajtón keresztül szűrődik be. Rávetül egy hatalmas tükörre a szoba közepén, amelyik furcsa módon nem adja vissza a kinti tükörképet. Amikor a lány közelebb megy hozzá, saját magát pillantja meg benne, a szárnyaival. De az alakja mozog, míg ő egy helyben áll.
- Meg kell ölnöd! Nem tud kijutni! Nem tud senkinek sem szólni! Megölöd és sosem mondja el a titkodat senkinek!
Cinkos, gonosz vigyorral fordul a tükörben látott alak arca a bal oldali fal irányába. Amikor Ruby szintén elfordul arra, két dolgot vehet észre. Egyik, hogy a szoba padlóján sejtelmes energiavonalak pulzálnak zöldes sárgás fénnyel, a vonaluk nem egyenes, inkább formákat, szimbólumokat írnak le, mintha egy rúna részét képeznék, amelynek a közepén áll ez a tükör. Bár ezzel sokáig nem foglalkozik, hiszen a szellem teljesen az uralma alatt tartja, a tekintete pedig nemsokára megtalálja azt, amit keres. Egy balta árválkodik magányosan a falnak támasztva. A hang felröhög, amikor odamegy és a kezébe veszi.
- Menj! Öldd meg!
Nagyon nem kell ezt szajkóznia, a lány megfordul és kirohan a szobából a fegyverrel a kezében.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 6:58 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

A nő nem akarja abbahagyni a kiabálást és nagyon kezdi kihúzni a gyufát, elvégre mi köze van neki ehhez? Na és ha tényleg nefilim vagyok? Csak veszélyesebb vagyok azt jelenti, ami rá nézve is igaz. A szárnyaim meg nem akarnak visszakerülni a helyükre, túlságosan is feldúl ez az egész és amíg ezzel foglalkozom, addig megpattan a nő. Futok utána, de ajtónak ütközök és jól bele is rúgok az ajtóba, ahol elszeparálta magát az a némber. Jó hangosan felsikoltok és jobbnak látom, ha felfelé megyek, mert talán ki lehet mászni a tetőn és elrepülhetek a kiérkező vadászok elől és akkor senki sem fog tudni semmit. Lehet le tudja írni a külsőmet, de rám senki sem fog gyanakodni, elvégre nem úgy nézek ki, mint egy késelős őrült. Egy utolsót még az ajtóba rúgok, majd elindulok felfelé az emeletre a lépcsőn keresztül, a korláton végighúzva a kezemet, mert ha beszakadna ez is, akkor nem akarok nagyon zuhanni. Persze vannak szárnyaim, de kis helyen nem megyek velük sokra. Felérve mindenhová benyitok, ahová tudok, mert biztonságos helyet kell keresnem, ahol meg tudom magam védeni.

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 12:23 am
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 526 • Credit:

 


A szívhez szóló monológom a lányhoz nem érte el a várt eredményt. Kicsit olyan érzés volt, mintha egy páfrányhoz beszélnék, azzal a különbséggel, hogy a páfránynál normális esetben nincs kés, és nem akarja belém mártani. Fel sem fogta, amit neki mondok és továbbra is csak egy célja volt, hogy megnézze belülről is olyan király-e vagyok, mint kívülről. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez volt a célja.
Gyorsan körbepillantottam, hogy találok-e esetleg valamit, amivel legalább meg tudnám védeni magamat. Kishíján a saját csini nacimba csináltam, amikor egy kislány szellem jelent meg a közvetlen közelemben. Talán még egy halk sikkantás is elhagyta a számat, igazából nem emlékszem, mert hirtelen annyira megijedtem. Próbáltam győzködni magam, hogy csak a képzeletem játszik velem, és szívem szerint behunytam volna a szemem, hogy eltűnjön, de nem lett volna túl bölcs gondolat a hentelni szándékozó, határozottan nagyobb és valósabb lány miatt. Sokan mondják, hogy a copfos kislányok aranyosak. Hát rohadtul nem. Ha énekelni kezdett volna biztos, hogy inkább el is szaladok egyenesen a lány késébe. Még az is jobb lett volna.
Meglepetésemre, viszont a kislány nem kezdett se dalolni, se harapni és egyéb ijesztő tevékenységet sem folytatott. Helyette felemelte a kezét és határozottan egy irányt mutatott. Gyorsan oda pillantottam, és egy ajtót láttam. Biztosan eddig is ott volt, de nekem nem tűnt fel eddig. Jobb ötlet híján elkezdtem az ajtó felé futni. Gyors mozdulattal kinyitottam. Az ajtó szerencsére könnyedén engedett, és habozás nélkül futottam is be a szobába. A késes csajszi a nyomomban volt, ezért elegánsan és nőiesen, de istenesen bebasztam az ajtót. Egy mély sóhajtás után észrevettem, hogy három zár is helyet kapott az ajtónak ezen az oldalán.  
– Háháhh – kurjantottam fel diadalittasan, és azzal a lendülettel be is zártam az ajtót, mind a három lehetséges módon. Hátrébb léptem az ajtótól. Lehajoltam, és a kezemmel a térdemen támaszkodtam meg.
– Oh, kislány ha kihúzol ebből, esküszöm, hogy küldök neked egy plüss macit. – Ismét sóhajtottam egy nagyot majd felemelkedtem. Rájöttem, hogy tök szuper, hogy egy vaskos ajtó választ el a megveszett lánytól, de még mindig kikéne jutni valahogy.  A szobában elég sötét volt, de az ajtótól nem messze észrevettem egy villanykapcsoló szerű szerkezetet. Nem vártam sokáig, és izomból rácsaptam. A szoba fénybe borult, egy pillanatra el is vakított. Egy kissé rendezetlen, és a feng shui szabályainak nem megfelelő szoba rajzolódott ki előttem. Mindenfelé könyvek akták, és egyéb nyalánkságok hevertek.
Nem akartam neki állni háborút és békét olvasni, de valamit tennem kellett. Viszonylag biztonságosnak tűnt a szoba, de a lény, ami őrületbe kergette a lányt még mindig odakint tombolt valahol, és tartottam tőle, hogy a csini ajtó nem fogja őt visszatartani. Tekintve, hogy valami durván természetfelettiről volt szó – és ezen a téren igencsak hiányos a műveltségem - információra volt szükségem. Elkezdtem hát keresgélni a szobában hátha találok valamit. Bele lapoztam a könyvekbe és az aktákat is átnéztem, hogy legalább arról képben legyek, hogy miről szólnak. Természetesen nem volt idő hosszas tanulmányozásra, de ha valami érdekesnek tűnő olvasmányt találtam, azt jobban átnéztem. Mélyen bíztam benne, hogy találok egy könyvet, vagy egy aktát, amire nagy piros betűkkel lesz ráírva: szellem ölés kezdőknek, avagy hogyan éld túl, ha balfasz vagy. Nos, az valóban nagy segítség lenne.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 9:17 pm
Paranormal activity
Cara hiába próbálja Ruby-t jobb belátásra téríteni, sajnos a vadászlány alig érzékel valamit is a tényleges külvilágból. Jobb volna most már a saját életével törődnie, és amikor oldalra tekint, egy kisebb szellemalakot pillanthat meg. Átlátszó, hiszen a felújított és szépen leburkolt falat látni rajta keresztül, amint az arca kerül képbe, egy rémült gyermek tekintetével találkozhat. Kislány, Cara-nak körülbelül a hasáig ér fel magasságban, hosszú haja két oldalt copfba összefonva lóg a vállaira, a kezében egy babát szorongat. A ruhája mintázata éppen hogy csak kivehető, az átlátszóság miatt, de egybe részes, virágmintás, alul térdig érő szoknyában végződik. Lábszárközépig érő zoknit visel, apró topánkákban. Egyértelműen nem a régi világ divatja ez, és nem is a jelenkoré. Nem tűnik agresszívnek, vagy gonosznak, nagy kerek szemekkel mered Cara-ra, és amikor a nő ténylegesen elhiszi hogy látja, a keze felfelé emelkedik és egy irányt mutat neki. Talán kis ideig eltart, míg a félelmén és a csodálkozásán felül tud kerekedni, de ha követi az útmutatást és arra fordítja a fejét, akkor egy ajtót vehet észre. Nagy, vaskos tölgyfaajtó áll a kifelé vezető folyosó jobb oldalán. Mivel a bejárati ajtó zárva, talán ez tűnhet az egyetlen menekülési útvonalnak. Noha mehetne felfelé is, de akkor le kellene győzni a a felbőszült Ruby-t, ami a jelen helyzetében a lehetetlen volna. Így ha követi az útmutatást, akkor viszonylag gyorsan, némi előnnyel tud odaérni. A kilincs gombos, el kell forgatni, de valószínűleg a szellem segíti, mert egyéb esetben nem lenne oly egyszerű kinyitni ezt az ajtót. Viszont most könnyedén elfordul, kattan a zár és nyílik az ajtó. Biztosan nem akarja nyitva hagyni, így ha megfordul a maga mögött becsapott ajtón három zár is díszeleg. Ebből kettőt elég kézzel elforgatni balra, hiszen régimódi, otthonilag barkácsolt, ám annál biztonságosabb mechanikai zár. A tényleges zár, amiben a kulcs van, ott csak a kulcsot kell elforgatnia. Még ha nem is ért túl jól a zárakhoz, azt azért meg tudja állapítani, hogyha Ruby odakint szétverné ezt a kulcsos zárat, a többihez nem fér hozzá, így nem tudja kinyitni. Jó ideig védve van, ám ez nem megoldás a kialakult helyzetre. Most van elég ideje összeszedni magát, túllépni a félelmein és amint ráveszi magát hogy körbenézzen, hova a fenébe is menekült be, akkor az ajtótól jobbra a fal mentén megtalálhatja a villanykapcsolót. Ezt felpattintva egy dolgozószoba rajzolódik ki előtte. Közepén hatalmas íróasztallal, rajta különféle aktákkal, és néhány könyvvel. Az egyik könyv félig nyitva pihen a bal sarkánál. Előtte és mögötte is kényelmes, bőrrel borított szék kapott helyet. A falak mentén körbe úgy derékmagasságig felszerelt könyvespolcok húzódnak, rajtuk megannyi könyvvel, egy kis elkülönített része lóg ki csupán a sorból, ahol mappákkal telepakolt fakkok pihegnek. A polcok alatt itt-ott kisebb szekrények vannak, fiókokkal. A legérdekesebb része talán az ablak, amit valaki teljesen lefóliázott, így kilátni rajta nem lehet, eltakarja az üveget. Nos, nem egy Hawaii pihenő a medence szélén, ahol kényelmesen elszürcsölheti a Mojitóját, és izmos férfi testeket mustrálhatna közben, azonban le tud pihenni. El tud gondolkodni. És talán körbe is nézhetne, hátha akad itt valami használható a kinti tombolás megoldására.

Ruby egyre inkább pánikba esik, és ő nem tudja, de a szellem egyre jobban a markában tartja. Cara-nál nem talált erős támadási felületet, ellenben a vadászlány beteges félelme a lebukás miatt olyan a számára, mint a hárfa egy muzsának. És gyönyörűen játszik is rajta. A téboly kezdetén olykor még felbukkant a való világ sziluettje, mostanra már teljes az őrület nála. Rohan Cara után, azzal a szándékkal hogy megöli, belevágja a kést, ha nem fejezi be az üvöltözést. De a nő nem fejezi be. Legalább is ezt érzékeli. Ugyanakkor nem tudja visszahúzni a szárnyait, noha sokszor megpróbálja, akkor is, amikor Cara egyet gondolva megpattan előle. A szellemet, akit Cara lát, ő nem látja. Mire reagálni tud rá és gyorsan utána szalad, már csak a zárt, vaskos ajtó felületével találja szembe magát. Odabentről meg továbbra is hangokat hall, azt haluzza hogy Cara kifelé üvöltözik az ablakon, egyre ismétlődő szavakkal skandálva, hogy egy nefilim tartózkodik a kúriában. Szinte már a feje is belefájdul, nem csak a kiabálást hallja, hanem a szellem nevetését is, ami sokszor ismeretlen, sokszor ismerős hanggal gyöngyözik. A fejében kutatva rátalált pár új ismerős emlékére, és az ismert személyek hangját utánozza. Ha le akarja állítani Cara-t, úgy kénytelen lesz valahogy bejutni, mert az ajtón dörömbölés és ordítozás bizony nem viszi előrébb. Viszont ha nem dühös, hanem inkább kezd inába szállni a bátorsága, tekintve hogy ettől a rikácsolástól már a fél utca képben lehet és talán a vadászok éppen befelé igyekeznek, hogy Cara-t kiszabadítsák és megöljék a nefilimet idebent, úgy az emeletre is felmehet vissza, de kijutni sehol sem fog tudni az épületből. És még odafent is úgy fogja hallani a nő hangját, mintha csak az ajtó előtt tartózkodna. Amint végképp elgurul a gyógyszere, úgy maga is beláthatja, meg kell védenie magát, ha már a nőt nem tudta elhallgattatni.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 2:29 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Majd megesz az ideg, hogy tudja a titkomat és mindenkinek el akarja mondani, mert hát nem vagyok ember és nefilimként semmi keresnivalóm közöttük, főleg nem a vadászok között ugye. Nem akarom, hogy tönkre tegye az életemet, mert ezt csak én tehetem meg, így üldözőbe veszem, de a képzelt szárnyaim miatt nem futok valami gyorsan, mert azok mindig beakadnak valahol, ami miatt lassítok és megrázom magam. Ismét odalent találjuk magunkat és mikor már végre elérnék, leszakad a mennyezet, ami megtorpanásra kényszerít. A szellem nevetése visszaránt egy kicsit a valóságba, hogy mégis mi történhet, lehunyt szemmel és látom, ahogyan a nő a titkomat kürtöli szét, ami nonszensz. A kezemmel megtapizom a szemem és az bizony zárva van. A füleimre rátéve a kezem ugyanúgy hallom őt, ez nem lehet. Próbálok rá figyelni és amit mond, de nem sikerül elvonatkoztatni attól a képtől, amit a gonosz jelenség ültetett a fejembe. Próbálok küzdeni ellene, de túlságosan is mély és fájó pontra tapintottak ezzel a nefilimes dologgal nálam.//Bocsi, hogy ilyen rövid lett fgbhjfk //
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 10:49 am
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 575 • Credit:

 

Teljesen komolyan gondoltam a kérdésemet, amikor megkérdeztem, mire van szüksége. Tényleg segíteni akartam neki. Persze nem teljesen önzetlenül. Nagyon ritkán segítek valakinek anélkül, hogy cserébe várjak valamit. Eben az esetben is vártam tőle valamit, mégpedig azt, hogy piszok gyorsan juttasson ki minket, és haza mehessek végre. Nem vágytam semmi másra, csak arra, hogy haza menjek bebújjak az ágyba és átöleljem a plüss unikornisomat. Ehhez, viszont szükségem volt a lányra, és mivel bajban volt segíteni akartam neki. Arra viszont nem számítottam, hogy a józan esze az látványosan itt hagyja, és ellenem fordul.
Már eddig is annak a határán voltam, annak, hogy úgy igazán pánikba essek, de amikor a lány a pengéjét a torkomhoz emelte, komolyan kétségbe estem. A homlokomon a verejték gyöngyözni kezdett, és úgy éreztem, hogy a szívem ténylegesen a torkomban dobog. Egyszerűen nem értettem mi a fene történt. Pár pillanattal ezelőtt még minden rendben volt. Már-már egy gyönyörű barátság kezdeti pillanatait éltük meg, de valamiért teljesen elszállt a lány agya.
Mondani akartam neki valamit, meggyőzni arról, hogy miért is érdemes engem életben hagyni. Nekem csak két fegyverem volt, amit betudtam volna vetni. A cicim és szövegem. Az előbbi az nőknél nem működött amúgy sem, az utóbbi viszont ebben a helyzetben nem volt megfelelő, mert éppen azzal fenyegetett, hogy meg öl, ha megszólalok. Egyetlen egy esélyem maradt. Gyorsan hátraléptem egyet, majd megfordultam és futásnak eredtem. Kockázatos lépés volt, mert akár gyorsabb is lehetett volna nálam, de szerencsém volt és vágás nélkül kivitelezni tudtam a mozdulatot.
Itt még nem ért véget a rémálom, mert bár semmi pénzért nem néztem volna hátra, de tisztán hallottam, hogy a lány szalad utánam. Próbáltam annyira gyorsan menni amennyire lehetséges, egyenesen a kijárat felé. Gondoltam, hogy a helyzet nem változott, és az ajtó még mindig le lesz zárva, ezzel elzárva a menekülés lehetőségét, de nem volt jobb ötletem.
Már viszonylag közel voltam a kijárathoz, amikor a mennyezet hangos ropogás kíséretében leszakadt. Láttam, hogy a plafon darabjai a gravitációnak engedelmeskedve lehullanak éppen előttem. Próbáltam jobbra kitérni, hogy ne essen az egész cucc a nyakamba, de muszáj volt megállnom, ha nem akartam, hogy az épület szó szerint maga alá temessen. Egy kisebb darab így is eltalálta a lábamat. A fájdalom hirtelen hasított bele a lábamba, de nem törődtem vele. Nem maradt már más választásom inkább visszafordultam a lány irányába, hogy szembe nézhessek vele. Lassan hátrálni kezdtem. A lény, ami fogvatartott persze közben hangosan nevetett. Milyen egyszerű dolga volt. Nem is csinált fizikailag semmit, és mégis nagy volt az esély, hogy egyikőnk, már csak hulla zsákban hagyja el az épületet. Bassza meg, eléggé úgy nézett ki, hogy az a valaki én leszek.
Végső kétségbeesésemben, mégiscsak meg akartam próbálni beszélni a lánnyal. Bár biztosan bölcsebb lett volna, ha csöndben maradok ahogy kérte, de tényleg nem maradt már semmi más lehetőségem. Közben folyamatosan hátráltam lassan, de biztosan, hogy mindíg legyen egy kis távolság köztünk.
– Figyelj rám, csak a lény babrál az agyaddal. Én csak egy áldozat vagyok ugyanúgy mint te. Tényleg nem tudok semmit. Szóval taníts mester. Követem az utasításaidat.  
Egy kicsit még össze is húztam magam, hogy még véletlenül se tűnjek fenyegetőnek. A lány megnyugtatása volt a célom, nem pedig az, hogy tovább forraljam az amúgy is túlhevült elméjét.
– Gondolj inkább a szép virágokra. Képzelj el egy varázslatos pipacs mezőt. Ha akarod szedek neked majd virágot. Szeretnéd? Vagy együtt is szedhetünk. Ahogy neked jó.
Próbáltam barátságos tekintettel nézni rá, és a valódi érzéseimet elrejteni. Oh istenem csak jussak ki innen élve.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 25, 2019 3:09 pm
Paranormal activity
Rubynak vérben forognak a szemei, végezni akar a nővel, hiszen tudja a titkát. Ruby elkezdi kergetni, majd Cara futásnak ered.  Csak ő tudja mi játszódhat le a fejében. Fogalmam sincs miért vette üldözőbe a lány, kinek még mindig szemei elött az lebeg, hogy Cara elmondja a titkát majd.

Hirtelen a mennyezet Leszakad, pár darab s eltalálja az éppen futó Carát. Éppen hogy eltalálja a nő lábát, de kitudja kerülni azt. Még is meg torpan, és az őt üldöző nő is.
Szellem hangja mindig fel fel vihog, ahogyan elégedetten  nézi őket.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szer. Nov. 13, 2019 1:20 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

- Úgy nézek ki, mint akit elengedtek terepre? Kérdezem ingerülten vissza, mert hát fiatal vagyok és még fiatalabbnak néznek ki, amit ha nem vesz észre, akkor vak. Közben látom, hogy mozog a szája és hallom, ahogy hangosan kikiáltja, hogy nephilim vagyok. Mikor magam mögé nézek látom a szárnyaim és a pánik magával ragad. Bár nem érzem, de akkor is ott vannak a szárnyaim és nyilvánvalóvá tette a kilétem, amit eddig olyan jól eltitkoltam.
- Fogd be! Azt hiszed mindent tudsz, de nem! Erősen markolom a pengémet és gyűlölettel telve pillantok a nőre, akinek még ez sem elég és ismét szóra nyitja a száját. Valami nem stimmel, mert néha bekattan egy kép, ahol teljesen máshogy viselkedik, mint ahogy alapból látom, de nincs időm ezzel foglalkozni, mert tudja mi vagyok és nem hagyhatom életben emiatt, mert az számomra túl veszélyes, nem akarom, hogy kitagadjanak és korcsként kezeljenek. A pengém a torkához emelem az utolsó kérdése után, ami számomra egy hangos felkiáltás arról, hogy nephilim vagyok volt az utolsó csepp a pohárban.
- Ha nem hallgatsz el, esküszöm, hogy kinyírlak! A halk kacagás azonban kicsit kizökkent, mert hirtelen nem értem, honnan jön. Sokkal fontosabb a saját titkom és félelmem megőrzése, mint holmi természetfeletti megölése. A szárnyak is vibrálnak a hátamon, de hamar ismét egésszé válnak, nem értem az egészet, de szinte biztos vagyok benne, hogy tollas a hátam.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Kedd Nov. 05, 2019 12:02 pm
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 414 • Credit:

 


A percek kínos lassúsággal teltek. Olyan érzés volt, mintha már órák óta a ház foglyai lennénk, de nyilvánvalóan még csak pár perce estünk csapdába. Ennek köszönhetően egyre jobban kezdett eluralkodni rajtam a kétségbe esés, hogy talán sohasem fogok innen kijutni. A lány jelenléte egy kicsit javított az esélyeimen, de sajnos tény, hogy a természetfeletti lény, ami csapdába csalt már a fejembe is belemászott. Ebből következően elég nagy volt az esély arra, hogy a lány elméjét sem hagyta érintetlenül.
További aggodalomra adott okot, hogy a lány azt mondta, ő nem látja a bohócot. Ez két dolgot jelenthet. Jobbik esetben azt, hogy a bohóc is csak egy hallucináció volt, mint az anyám. Rosszabbik esetben viszont csak én érzékeltem a bohócot, és akkor a lány nem tud végezni vele. Tudni illik, hiába van csicsás bökőd, ha nem tudod hova kell szúrni vele. Elég volt, hogy ezt a gondolamenetet végig futtassam, ismét elöntött a pánik. A bohócoktól való félelmem, még a gyerekkoromba nyúlik vissza, és mint az ilyen mélyen gyökerező fóbiáknál lenni szokott, nem tudtam uralkodni az érzéseimen. Az egyetlen bíztató dolog az volt, hogy a lány határozottan és haraggal telve lépkedett előre és úgy tűnt van egy terve. Nagy kár, hogy a terve nem volt túl átgondolt.
– Valószínűleg? Nem öltél még ilyen lényt?  
Nem tudom, hogy a kérdésem zökkentette ki, vagy a lény játszott az ő elméjével is, de mintha egy kicsit megváltozott volna a lány hozzáállása. Azt hittem őt nem lehet majd megingatni, amíg el nem éri a célját, de úgy láttam, mintha nem lenne túl jó állapotban mentálisan.
– Minden rendben? Jól érzed magad?  
Nyilvánvalóan ostoba kérdés, volt, mert láthatóan nem érezte jól magát, de ilyen helyzetben nem igazán lehet mást kérdezni. Ezen kívül kezdtem még jobban kétségbe esni, mert úgy tűnt, hogy az én eddig megdönthetetlennek hitt bástyám szépen és finoman de omladozni kezdett. Nem igazán volt lelki erőm, hogy az ő gondjaival foglalkozzak, amikor nekem is megvolt a magam baja. Minden alkalommal mikor lehunytam a szememet egy pillanatra a bohóc képe kísértett. Viszont be kellett ismernem, hogy a természetfellettihez egyszerűen nem értek, és ha életben akarok maradni, akkor muszáj a lányra támaszkodnom. Ehhez pedig elengedhetetlen volt, hogy rend legyen a fejében, és a túlélésünkre tudjon koncentrálni.
– Segíthetek valamiben? Vagy szükséged van valamire?  
A pengéjét úgy markolta, mintha az élete függene tőle. Valószínűleg ez így is volt. A probléma az volt, hogy az én életem is az ő finom kezeiben volt. Mondanom sem kell, hogy ez nagyon nem tetszett.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Vas. Nov. 03, 2019 1:19 pm
Paranormal activity
A bohóc szempárja bele égett Cara agyába. Előtte van még mindig, ahogyan rá mered hatalmas szemekkel. Hiába a védelem, ha lehunyja a szemét ugyan úgy fel-fel villan majd. Anyja viszont már nem hatotta meg ennyire, talán a szellem nem látott be elégé a fejébe?
Ruby rosszul tudja, talán nem figyelt a szellemórákon. Hova is mehetnének? Be vannak zárva.
Ruby félelme nem múlt el, sőt erősödött. Félélelme, hogy megtudják, hogy nephilim eluralkodik rajta. Képzeletben látja, ahogyan Cara el kezd ordibálni, hogy felfedje a titkát, képzeletében az idegen elárulja mindenkinek, hogy Ruby nephilim. Elönti a nőt a gyűlölet, s talán Cara ellen fordul majd. Cara mit sem tud ebből. Cara annyit lát, hogy Ruby szenved. Mit tehet majd ő egy védtelen ember egy vadász ellen?
Rubyt megfertőzte gyűlölettel a szellem, s képtelen helyesen gondolkodni, csak azt látja maga előtt, hogy Cara felfedi a titkát. Teljesen kezd kifordulni magából. Angyal penge a kezében erősen hívogatja arra, hogy az emberbe mártsa.
Halk kacagás lesz úrrá a házon ismét, hiszen a szellem érzi, hogy beférkőzött a kis Nephilim agyába, kinek képességei a rúnák miatt még mindig nem működnek, így az ellenállás most nem megy neki. Az embernek kell most észhez térítenie a vadászlányt.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szer. Okt. 30, 2019 7:59 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Haladtunk előre és mikor megszólalt, hogy vigyázzunk a padlóra is, megfordultam és a szemöldököm felszaladt. Teljesen komolyan mondta, belőlem meg kitört a visszafojtott kacaj, ami után köhécseltem kicsit, mert hát egy ilyen kísértet lakta házban ki gondolná, hogy nem fog beszakadni bármikor alattunk az a fránya padló? Amúgy meg a tartó szerkezet is elég hülyén hangzott, de visszafordulva előre haladtam tovább és nem mondtam inkább semmit neki erre. Nyilván óvatosan lépkedtem, nem akartam zuhanni, persze engem az sem annyira hatott volna meg, mert vannak szárnyaim, amit persze inkább eltitkolnék. 
A lépcső teteje felé haladva valami furcsát éreztem. A szárnyaim kinőttek és észre sem vettem, de mikor hátranéztem, nem tudtam mozgatni és a másik nő is elég furcsán festett. A legnagyobb félelmem, hogy kiderül, hogy nephilim vagyok, ő még is valami bohócot emleget, hogy harapjam meg vagy öljem meg. Elnézek arra, de nem látok semmit.
- Nincs itt semmi bohóc. A szárnyaim sem nőttek ki igazából, mert akkor nem tudna így a hátam mögé jönni. Az a szemét belemászott a fejünkbe, hát ez remek...
Utána anyámat láttam meg, vérben úszva, vért köhögve elég ördögi mosollyal, hogy segítsek neki. Nem, ez nem ő, ő sosem nézne így rám és nem kérne segítséget, még ha az élete is múlna rajta. Ő mindig mindent egyedül akart megoldani. A másik lány hangja ránt vissza a valóságba és nézek morcosan magam elé. Nem, ez nem ő és nincs is ott senki, csak szórakoznak velünk.
- Nálam is. Óvatosan haladok tovább előre a lépcsőn, mert van egy olyan érzésem, hogy tuti be fog szakadni alattam vagy alattunk és pottyanunk vagy pedig felérünk és jöhetnek a szobák, amiket át kell fésülni.
- Rá kell jönnünk, hol halt meg ez a szellem vagy mi és utána tudunk vele végezni valószínűleg. Jegyzem meg hátrafelé, de közben előre figyelek végig, a kezemben a fegyverem markolva. 

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Vas. Okt. 27, 2019 11:43 am
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 526 • Credit:

 


Rá kellett jönnöm, hogy még nem is tudom a lány nevét, akire tulajdonképpen rábíztam az életem. Mondjuk nem igazán volt más választásom vagy ő, vagy az az ismeretlen lény. Nem kellett sokáig gondolkodnom rajta, hogy kinek a csapatába szálljak be. Jobban belegondolva viszont nem is érdekelt, hogy ki ő. Részemről Husikának is hívhatják, a lényeg, hogy kijussunk innen.
Figyelmeztetett, hogy a lény biztosan szét akar majd választani minket. Végül is logikus, mert együtt nagyobb esélyünk van a túlélésre. Annyira komolyan vettem a dolgot, hogy szíven szerint megfogtam volna a lány kezét, de azért az már tényleg vér ciki lett volna. Már így is beégtem, mert sajnos meghallotta, amit csak magamnak mormoltam, arról, hogy én az életem elvesztését nem ezen a helyszínen akartam abszolválni. Kellemetlen, de ez volt a legkisebb problémám. Majd a renomém helyreállításán ráérek később gondolkozni.
Nem teljesen értettem, hogy miért is lesz az jó nekünk, ha felfedezzük a helyet, de nem vitatkoztam. Ha úgy gondolja, hogy ez a helyes megoldás én követem. A repülő tárgyak kérdése, viszont komoylan elgondolkodtatott. Miközben lépdeltem a lány után, folyamatosan a környezetemet figyeltem. Nem akartam, hogy fejbe találjanak valamivel. Micsoda blamázs lenne, ha az lenne a sírfeliratomon, hogy fejbe találta egy antik kakukkos óra. Továbbá nem hagyhattam, hogy teljesen amatőrnek nézzen, ezért megpróbáltam valami okosat mondani.
– A padlóra is figyeljünk, nem lenne túl jó, hogyha beszakadna alattunk.  A tartó szerkezet komolyan meggyengült a tavalyi év során.
Gondolatban hátba veregettem magam, hogy végre valami hasznos gondolattal is előálltam. Mondjuk, hogy milyen tartó szerkezetről beszéltem, azt magam sem tudom, de blöffölni tudni kell. Reméltem, hogy nem mondtam valami oltári hülyeséget. A pillanatnyi hangulat javulás hamar szertefoszlott, amikor valami szörnyű dolgot láttam meg a lépcső tetején. Ugyancsak egy másodpercre, de felvillant, egy bohóc képe. Annyira megijedtem, hogy elbújtam a lány háta mögött, és az arcomat mélyen beletemettem a hátába. A jobb kezemmel a bohóc korábbi helyének irányába mutattam, és kissé magasabb hangon a szokásosnál a lányhoz szóltam.
– Ott egy bohóc. Harapd meg, öld meg vagy csinálj vele valamit.
Nos ennyit a szépen, évek szorgalmas munkájával felépített renomémról. Talán egy percbe is beletelt, mire kimertem nézni a lány háta mögül. Megnyugtató érzéssel töltött el, hogy a bohóc már nem volt ott. Talán eltűnt, vagy a lány csinált vele valamit, nem is érdekelt. A lényeg, hogy már nem volt ott. A pulzusom, mely korábban az eget verdeste már éppen csitulni kezdett, amikor valami szintén borzasztót láttam. Anyám jelent meg előttem, és szokásos stílusában az elért eredményeimet ecsetelte.
Két dologra jöttem rá. Egyrész, nyilvánvalóvá vált, hogy csak hallucinálok, mert az anyám nem lehetett itt ebben az épületben. Reménykedtem benne, hogy akkor a bohócot is csak a képzeletem vetítette ki elém. A másik dolog, hogy a terror, amiben anyám tartott, már nincs akkora hatással rám, mint régen. Azt hittem, hogyha újra látom majd egyszer az arcát, akkor újra az a szégyenlős kislány leszek, aki csak sírva játszott a babáival a sarokban, míg az anyja gusztustalan dolgokat vágott a fejéhez. Ehelyett, ahogy megláttam az arcát, és meghallottam a hangját éktelen haragra gerjedtem. A kezem ökölbe szorult, és éreztem, hogy szinte felrobbanok.
– Na most kihúzta nálam ez a szar a kibaszott gyufát.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 3 Empty
Utolsó Poszt
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell or Heaven :: Spooky Town-
Ugrás: