Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 16 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 20, 2018 1:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling
Fogalmam sincs, hogy mi ez az egész. Az átjárónál elsuhanó alakoknál, akkor sem onnan szólt vissza a szőke Szépség, ahonnan én vártam volna. Hanem mögülöm. Egy férfi alak. Mi történik itt?
Főleg, amikor megérzem a kínzó fájdalmat? Egyáltalán miért érzek hasonlót. És…
- Valami fura van az arcomon - kezdem el kaparászni azt, egyre gyorsabban, de… valami érdesbe nyúlok bele. Bántja az ujjaimat miközben végigsimítok rajta. Ez… ismerős érzés, hasonlót akkor éreztem, amikor Don borostás arcán végigsimítottam.
Azonban túl sokat nem tudok gondolkozni. A kattogó hang fentről. Igen, volt valami, onnan, és…
Puff.
Fénycsóva száguldozik el mellettem. Hirtelen kapom félre a fejemet, alig pár szál hajam lebben velem tovább. Kidülledő szemekkel tekintek utána, s a fény…
Egy emlékkép kúszik be lelki szemeim előtt. De ezek nem az én emlékeim. Egy… különös fickót látok, különös viseletben…
Fejemet megrázom. Nem tudom, hogy mi lehet ez. Akaratlan mozdulata lényemnek, hogy újra a hajamat akarnám fülem mögé simítani. Újra sikertelenül.
- Hogy hívnak? - teszem fel az első kérdést a zongorát bablálótól, miközben a fénygömböt figyelem, ahogy távozik közülünk. Szemöldököm összevonva igyekszem rá fókuszálni. Mintha… A tudásom nem lenne az igazi. - Öhm… - bukik ki ennyi a számon és figyelmem újra megállapodik a festményen… Majd a férfin.
- Azt hiszem, hogy… Utána kellene menni? - teszem fel tétován a kérdést, igazából most tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. Az ablakhoz sétálok és ha kilátok az ablakon, megnézem, hogy innen bentről vajon mit látok. Vagy miért nem lehetett a kuplerájt onnan látni?
S ha nincs ott semmi különös, akkor tétován indulok el a bejárat irányába. Valami itt nincs rendbe. Lenézek a kezeimre. Férfi kezek. Félő, ha belenéznék a tükörbe nem én néznék vissza. Valami nincs rendben.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 16 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 19, 2018 11:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling

Safety Dance • szószám: 426 • Credit:


Markan nem téved abban, hogy a kattogó hang forrása az egyik ajtó mögül eredeztethető, csakhogy nem marad ideje arra, meg is nézze magának. Míg ő a kellemetlen ruhadarabot igazgatja ki a hátsójából, addig a folyosó derengésében felsejlik a korábban kint látott bohóc alakja. Vigyora szakadatlan, ám a leviatán pusztán egy momentumra érzékelheti, mert mire valóban felocsúdna, a bohóc eltűnik, pontosabban fogalmazva egy apró fénygömbbé változik, és kíméletlenül, mindennemű figyelmeztetés nélkül csapódik neki Markan arcának. Mintha ez a valami a velejéig utálná… Vagy csupán a külleméig?
Az agresszív jelenésnek az éppen felfelé haladó Athan és Reyna is szemtanújává válhat, mert az arcon csapást némi oldalba böködés is kíséri a fegyverkovács rovására. Majd egy éles kanyar, és már el is süvített a legifjabb félszerzet, továbbá a ruháiban megkönnyebbedett emberlány mellett. Athan haja játékosan meglibben, füleikben pedig mintha csilingelést hallanának egy pillanatra, de aztán visszatapasztja magára a figyelmüket a kattogó hang. Vajon változatlanul azt szeretnék felfedezni, vagy inkább követik a fénygombócot?

A szalonban Calypso láthatóan nagyobb ura a helyzetének, mint Ophilia. Az angyalportrén eleinte semmi különös nem tűnhet fel neki, az alak arca felismerhetetlen, kezei alatt három gyermekforma játszik felhőtlenül, azonban, ha a megtépázott glóriát is összeilleszti, annak ívébe haloványan, mintha egy nevet vélne felismerni. Agla. Ennyi, se több, se kevesebb.
A zongoránál ennél is különlegesebb élményekkel gazdagodhat. A könyvben nem találhat képeket, de nem sokkal azután, hogy csak úgy visszahajítja korábbi helyére, felkavarva a vaskos port…
A lefelé furikázó fénygömb a golyóit szorongató Ophilia mellett is elszáguldozik, a rakoncátlan valami majd’ kiveri a szemét út közben, mintha neki is azt üzenné; más testben vagy ugyan, de nem vagyunk jóban. Viszont nem áll le mellette, újabb éles kanyart vesz a nappaliba, ahol Calypso sem marad ki a kegyből. Piszkálja az arcát, kellemetlenül böködi az érzékenyebb porcikákat, összességében szólva nem volt jó ötlet ilyen rútul bánni azzal a bizonyos könyvvel. Csakhogy nála sem tart ki sokáig a fénypaca, megy is tovább abba az irányba, amerre Seth, és el is tűnik a szemek elől. Az emeleten már nem érzik olyan erősen a mágia sem.

Na és Seth… Hiába ismeretlenek az ingerek, a finom illatok, éppen elegek ahhoz, hogy a testéből eredeztethető ösztönökre hagyatkozva elcsábuljon és kövesse a forrást. A leghátsó ajtónál valóban a konyhát vélheti megtalálni, romosan, kupisan, üresen. De hát akkor honnét ez a mennyei aroma? Ohh, csak egy kicsit kell vizsgálódnia, hogy megtalálja a kamra ajtaját, ami tulajdonképpen egy pincébe vezet. Lentről barátságos fény árad felfelé, és egy gyönyörű női hang. Korábban még nem hallott dallamot dudorászik, és a leviatán szinte a zsigereiben érzi; vétek lenne kihagyni a megismerését.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 19, 2018 9:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling


 


Fogalmam sincs, mi folyik itt. Ez a ház tele van olyan dolgokkal, amiket még életemben nem láttam, bár most ez aggaszt a legkevésbé. A gond az, hogy a testem nem az én testem. Elvette egy démon. Tehát ha egy szörny megszáll egy embert, akkor az ember lelke máshová száll. Ezt így már kezdem érteni, de akkor is vissza kell szereznem magamat.
Lépteimet megindítom, de a cipő ami a lábamon van, túl nehéz. Ez a sok gúnya is. Hiába van rajtam több réteg általában, ha köpenyemet is beleszámoljuk, ezek a ruhák nagyobbak, éppen ezért nehezebbek is. A mozgást sem könnyítik meg. Először cipőmet rúgom le, miután megküzdök vele. Utána leveszem magamról ezt a sötét valamit, amihez hasonlót egy másikon is láttam az imént. Egy másik nem nőn.
- Nekem van lelkem. Add vissza a testem, démon! – mordulok fel, olyan hangon, akár azok a nagy, szőrös, erdei állatok.
Nem az enyémen. Elindulok saját alakom felé, ám mielőtt megragadhatnám, hogy kirázzam belőle azt, aki elfoglalta, megtorpanok. Érzek valami… furcsát, mindenfelől, kivéve magamból. Az eredeti magamból, mert a mostaniból szintén árad valami és az nem a szag. Bár az is fura. Körbe pillantok, hátha más is észreveszi, na meg közben megbizonyosodom róla, hogy tényleg mindenkit beleng valami, kivéve az én emberi testemet. Mi a fene ez? Ha pedig nem lenne elég, egy újabb fajta csatlakozik az egészhez, ami a lépcső felé mintha töményebb lenne.
A kattogás is arról jön. Most, hogy másra is képes vagyok figyelni, már hallom azt is. Csupasznak nem nevezhető lábaimon elindulok az arra induló után, de csak miután megbizonyosodom róla, hogy senki nem akar közvetlen mögöttem felmenni. Ha mégis, úgy kivárom a sor végét, nehogy valaki hátba támadjon. A szörnyekben nem lehet bízni. Addig, amíg várok, egy helyben állva megmozgatom anyagba bújtatott lábujjaimat. Meleg és puha ez a valami, amit az emberek a cipő alá húznak. A démon annak idején nem mondta hogy mi ez, úgyhogy fogalmam sincs. Még mást sem hallottam erről beszélni, az viszont biztos, hogy kisebb bűzt áraszt magából. Sebaj, az én orrom hamar megszokja, a démonok meg legalább nem jönnek a közelembe.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 7:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling


Mikor lenézek magamon, nem éppen a szokásos domborulatok köszönnek vissza. Aminek lent kellene lennie, az kicsit felcsúszott. Megtapogatom a mellkasomat, puha, húsos. Kissé ugyan lapos, de mégis határozottan női emlők ezek a kemény izmaim helyett. Mi a tököm? Hol a tököm egyáltalán? És hova tűnt az öltönyöm? Tán elveszett az éterben? Az állkapcsom megfeszül, majd körbenézek a helyiségben és kisvártatva meglátom a saját testem. Vissza kell szereznem! A buké sem szűnt még meg, tovább irritálja orrlukaim. Már épp elindulnék a saját testem felé, ám hirtelen megtorpanok, ugyanis ismeretlen, fura érzések kerítenek hatalmukba. Az arcom égni is kezd, ezért lefejtem magamról a legfelső réteg rongyot, így mindjárt szebb az élet. Pislogok egyet-kettőt, majd kedves mosoly szökik arcomra és beleszagolok a levegőbe. Valami megváltozott, ám mégsem értem mi. Mézes-mázos, édes illat szökik orromba, behunyt szemmel mélyeket szippantok a levegőből. Habos sütemény lesz ez! Fogalmam sincs az mi, de a képe elég élénken tanyát ver elmémben, hamar rá is izgulok.  Megkordul a gyomrom, mit megkordul? Úgy korog, mintha égi háború dúlna benne. Megpördülök a tengelyem körül, majd keresni kezdem az illat forrását. Akarom, kell nekem, éhes vagyok, édes, habos-babos finomságra éhezem. Anyám, mit művelek én? Mintha nem is az én gondolataim lennének. De követem az illatfelhőt, nem bírok neki ellenállni, elcsábulok, mint valami hormonok láncára vert Romeo. Egészen egy oldalsó ajtóig vezet a szimatom. Megvakarom a fejem búbját, nehéznek és kényelmetlennek érzem a fejemen trónoló hajköteget. Benyitok a rozoga ajtón és reményeim szerint a konyhában találom magam, ahol várnak a habos süteményeim.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 10:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 16 2944700-20181015-8mzHkk    ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Valami van a levegőben. Már odakint is érezni lehetett,  de a házba lépve ez a szokatlan érzet csak tovább erősödik. Valami földöntúli árad a falakból, a tárgyakból, mindenhonnan. Mintha egy elátkozott helyre érkeztem volna. Nem tudom, ki hogy van vele, de kezdem magam elég kényelmetlenül érezni a bőrömben. Mintha nem lennék egészen önmagam, és ezért nem a ház rideg hangulata tehető felelőssé. Sokkal inkább a mellkasomból kidudorodó két kitüremkedés, ami váratlanul a látóterembe kerül. A gyér látási viszonyok miatt a lábam beleütközik valamibe, letekintek és lám, ott vannak az ikrek. Egyszerre ül ki meglepettség és értetlenség az arcomra, néhány szitokszó kíséretében, de azért a tenyerembe veszem őket és kicsit megmarkolom. Valódinak tűnnek. De ezt mégis hogyan? Nem vágom mi történik itt. A kattogó hang továbbra sem hagy nyugodni. Nagyon idegesít. Más esetben hagynám és nem vennék róla tudomást, talán odébb is állnék, de rám tör valami szokatlan érdeklődés. Amolyan kíváncsiságféle, ami nem hagy nyugodni. Tudni akarom mi ez a zaj. Tudni akarok mindent. Ezért a mellvizsgálatot felfüggesztve, könnyed léptekkel indulok felfelé a lépcsőn, majd pár lépés után megtorpanok. Mi az ördög? Egy kellemetlen érzés nyíllal belém, amikor valami hirtelen bevág a fenekem közé. Bizonytalanul nyúlok hátra és egy lazább mozdulattal rántom ki onnét az anyagot. Ekkor tudatosul bennem, hogy a ruházatom is megváltozott. Benézek a szoknyám alá, és meglátom, hogy valami női bugyinak aligha mondható valami feszül rajtam az alsóm helyett. És még a lábaim is csupaszok. A fenti plusz is értelmet nyer, a hiányzó tökeim láttán.
-Mi a fene folyik itt? - szólalok meg és zuhanok egyúttal újra döbbenetbe. A hangom is megváltozott. Mire felvergődöm a lépcső tetejére túljutok a kezdeti sokkon. Ha nem volna az a kattogó hang, első dolgom lenne valami tükröződő felületet keresni, hogy megnézzem benne magam. Van egy sejtésem, mi történhetett, de inkább próbálok nem rágondolni. Már az emeleten járkálok és keresem a hangforrást, ami egyre hangosabb. Az ütemes kattogás az egyik ajtó mögül jön. Légiesen surranok a folyosón, miközben párszor újra hátranyúlok, hogy megigazítsam magam. Bosszantó ruhadarab, állandóan bevág. Fontolóra veszem, hogy megszabadulok tőle.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 16 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 1:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 394 • Credit:

 
Szép lassan betéved mindenki, még az is, aki nem akart. Egész jól összegyűlt a kígyócsalád egy része, meg olyanok, akiket hírből sem ismer. Futólag látja csak őket, látta, mert mire bármit is kérdezhetett volna, valami megváltozott. Egyik pillanatban minden oké, aztán...
Kik előre mentek, már nem szólhatnak, de akik utána lépkedtek be, azok láthatják, ahogy a szoba közepén áll, mintha odaszögezték volna lábait, és arca a sírás, a dühroham és valahol az idegösszeroppanás közelében járhat. Mély levegőket vesz, mellkasa hullámzik, és az extra domborulatokra letekintve cseppet sem lesz könnyebb elviselni, vagy épp feldolgozni.
- Hogy a jó bánatba nőttek melleim?! Most komolyan! - nem, ez csak valami illúzió, biztosan. Lehet itt ül egy kedves kis alak, és jókat röhög a sarokban, ahogy ujjaival megböködi a kebleket, amelyek puhák és valódiak. Rapid plasztika. No de akkor...
- Te jószagú – majdhogynem lesápad, mert hát eleve nem a megszokott felállásban, vagyis ruháiban tiporog, egy olyan pontig, ahol úgy véli, láthat is valamit. Egy ablak maradványa, de akárhogy illeg-billeg, hajol közelebb, vagy dörzsöli, csak egy pacát lát, semmi többet. És morog, vagy inkább, ezzel a bájos hangocskával dorombol. Csüggedt sóhajjal fordul vissza a többiek felé, hessegeti el a tincseket arca elől, és realizálja, hogy nem emlékszik, hogy ők jöttek utána. Hát..
- El ne ájuljatok, ez valami beteg... öhm... nincs lelkünk, nem lehetünk más bőrében, szóval. Ugye? - elvékonyodik a hangja, bizonytalan. Most aztán végképp illik rá az, hogy cuki. Nem, amint felfújja az arcát, és csípőre tett kezekkel, lábával dobogva néz el a szalon, és a lépcsők felé. Hallja a kattogást, látja a roncsokat, azt, hogy ez egy pokolian szétvert hely, csak épp túlságosan pörög az agya, és mondjuk úgy, egyelőre lekaparná a bőrét. De tovább veszi a mély levegőket, ahogy azt egyszer hallotta, és ha lenne zacskója, még azt is használná. Csak el ne ájuljon.
Legjobb lenne kirohanni, de fél, hogy így marad, mert hát, valahol ott van az a fele is, amit ismer és amit tapogatott eddig, aki az arcát viseli, ha el nem tűnt végleg... Maradni kell. Így, kihúzva magát, nagyot nyelve, tétova lépésekkel indul meg a lépcsősor felé. Valami arra nem kerek, a kattogás, vagy csak tippel. Semmiben se biztos.
- Jöttök vagy sikítoztok még egy sort? - nincs túl a sokkon, de nagyon jól eljátssza. Laza mozdulattal dobja hátra haját, és elindul felfele, akár ringó csípővel is, ha úgy szebb látvány.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 11:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling
Bizsereg minden tagom, de nem úgy, ahogy eddig. S szokatlanul más perspektívából látom s érzem a dolgokat. Ismerős, de mégis ismeretlen. De úgy látszik, nem csak én vagyok az, aki ma már a pohár fenekére nézett, sőt ahogy elnézem testvérem valami komolyabb dolgot is magához vett. Nem igazán pereg a nyelve. Csak elismerően vigyorgok rá. Szokás mondani a vér nem válik vízzé. Próbálok szokásomhoz híven kecsesen átsiklani a termen a képhez, hogy annak szakadt részeit, hacsak egy pillanatra is, de összerakjam. Kíváncsiság. Igen, a próbálok, pontosan megfelelő szó erre, menne is, ha légiességemet, mely akár a pillangó nem egy feszített mellű pitbull darabos mozgása váltotta volna fel. Kezdem kellemetlenül érezni magam a testemben, de a rokon vijjogása eltereli a figyelmem. – Na mi van, rájöttél, hogy a kis kígyó nagyobbra is tud nőni? – sandítok át a vállam felett szemtelen vigyorral a képemen. – Khmm..krrr… - na nem egy szőrcsomó akadt a torkomon, csak mintha az őszi hideg nem tett volna jót a torkomnak. Még a végén kiderül, hogy nem csak az erőnk, de az immunrendszerünk is oda lett a ládában. Ezért előkapok a zsebemből egy mentolos cukorkát, s dobom máris a számba. Legyünk felkészülve mindenre, sose lehet tudni mikor jön szembe, az, amit akarunk. Megmustrálva a képet, már libbe… lépkedek, mint egy birodalmi, a zongorához tovább. Hozzám nem méltóan lapozom át a könyvet. Hacsak nincsenek benne képek, kelletlenül dobom vissza a tetejére, hogy hangtalanul csússzon tőlem a legmesszebbre. ~ Micsoda vétek!~ tiltakozok saját cselekedetem ellen, mintha nem is önmagam lennék. Szórakozottan húzom végig az ujjam a zongora billentyűin. Mindig is kedveltem a zenét, ha akad kis szék melyre formás hátsómat helyezhetem, úgy meg is teszem, s lenyomok rajta néhány billentyűt. Ahogy elnézem a szalont évek óta nem volt, aki behangolja. Sebaj. Furcsa indíttatásból vagy csak, ha akad ott kotta, arra pillantok fel. A sokk biztos az az oka, hogy először szólni sem tudok. Aztán: - Mi a jó büdös ku… - kuvikolok akár az óra, amelyik éjfélt ütött.
[/quote]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 16 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling
A válasz azonban nem arról jön, amerre a lányt látom. Hanem teljesen máshonna. És más hang irányából. Persze közben feltűnik, hogy Marcus is itt van. Szegénykém nem emlékezhet rám, de…
Miért egy férfi válaszol nekem?
- Elnézést, de… - kezdenék bele, viszont mégsem megy… Ez a hang. Vajon a falakkal történt valami? Hiába is nézek szét a tépett fesményen kívül semmi sem ragadja meg figyelmemet. Hajamat újra fülem mögé simítanám - kényszerű mozgása ez az elmémnek - ám újra nincs mit…
Gyanakodva fordulok vissza, hisz valami nagyon furcsa érzés kerít hatalmába. Valami, amit eddig nem tapasztaltam még, ami új. Valami… nem is tudom, hogy mihez hasonlíthatnám. Mintha egy meleg kályha forrósága áramlana felém. De amit látok az...
Én..
Első reakció, mely kibukik a számon nem más, mint egy éles sikoltás… Lenne, ha épp nem újra valami egészen vékony, mégis férfinak mondható hang jönne ki a torkomból.
Összezárt lábakkal, mégis hosszúra nyúlt lépésekkel indulok meg, de…
Az első lépés után fájdalom szökik ölembe.
- Mi a… - bukik ki belőlem a kérdés két tenyeremet letapasztva az érzékeny helyre, ahol… Megfogok valami nem odaillőt. S hiába markolászom, az ott van. Fáj és… ruganyos, mégis… golyós. Mégis…
Csillagok fájdalmai közepette tekintek le de… nem azt a ruhát viselem, amit szeretnék. S nem az a kéz fogja azt a valamit, aminek nem kellene ott lennie, amit már megszoktam.
- Mi a… - úgy tűnik ennél többet nem jön ki belőlem. - Ugye nem...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 16 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling

Qué sera sera • szószám: 297 • Credit:


A házba lépők mind furcsa tapasztalások elszenvedőivé válnak. Egyesek még csak a látószög változását, netán oda nem illő hajszálakat vettek észre, megint mások már ennél komolyabb test-élményekkel gazdagodhattak.
A környezetüket inkább felfedezni vágyók, avagy Ophilia és Calypso a nappaliba érve az egész épületre jellemző felfordulást és kuplerájt realizálhatnak. Bal kéz felől két ablak ékesíti a tapétázott falat - rajtuk elnyűtt, szürke függönyökkel -, míg jobb oldalt egy hatalmas olajfestmény. Valaha egy őrangyalt ábrázolt, ám szárnyainál és glóriájánál érdekes szakadások figyelhetők meg. Mintha valaki dühből nekiesett volna a szerencsétlen képnek. Amennyiben elszakad tőle a tekintetük, kicsivel odébb egy komódot pillanthatnak meg, melynek egyik fiókja még épen, csukva, a másik pedig félig kiszakadva támasztja a rozoga padlót. Akad egy könyvespolc és kandalló is a szalonban, no meg a zongora. Ha közelebb merészkednek hozzá, tetején egy poros, tépázott könyvet találhatnak; Pán Péter a Kensington Parkban címmel.
Azért a kint maradók sem maradnak ingerek nélkül, mindazok, akik leviatán testtel rendelkezhetnek, érezhetik a házat átitató, furcsa mágiát. Nem hasonlítható az övéjükhöz, az angyalokéhoz vagy a démonokéhoz, de még a félszerzetekéhez sem. Ez valami egészen új, egészen más - persze, sokaknak alapvetően a mágia érzékelése is az! -, csakhogy amíg a bejáratnál érzett eddig a legerősebbnek, most mintha az emelet környékére lenne tájolható a gócpont. Az a kattogó hang sem akar alábbhagyni, s mintha szavak nélkül szólítgatná Markant, gyere, gyere ide…
A testvérét, Seth-et is érdekes késztetés keríti hatalmába, de míg Markan hátán a hideg borsódzhat, addig az ő lényét vajmi kedves, szeretetteljes aura öleli körbe. Az imént tapasztalt bűzt apránként elkezdi felülírni valami igazán kellemes ételé, süteményé, vajon honnét jöhet? A láthatatlan illatfelhő a jobb oldalról érzik, talán a leghátsó ajtó irányából? Még nem egészen tudja biztosan behatárolni, ám kétsége sem lehet afelől; ő ezt akarja, engedelmeskedni kíván a néma akarat óhajának.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling


 


Egy romos ház előtt állok, néhány furcsa szerzettől nem messze. A távolságot tartom tőlük, hiszen nem tudhatom, hogy démonok-e, vagy sem. Köpenyemet összehúzom magamon. Kezem kardom markolatára csúszik arra az esetre, ha szükségem lenne rá. Furák, de úgy tűnik, egyiküket sem érdeklem. Szerencsére. Pont emiatt, és azért, mert érdekesnek találom ezt az épületet, követem őket. Jó pár lépésnyire lemaradva, az utolsó már mondhatni beért, mikor én megindulok. Az első, aminél megtorpanok, az a fura alak az ajtóban. Vigyora rémisztő, akár egy démoné. Arca színe sem normális, de még mielőtt bármit tehetne velem, képébe húzok egy nagyot.
Talán emiatt, talán más miatt, de valami furcsa. Érzékeim azt suttogják, azonnal forduljak meg és menjek. Így is teszek, ekkor azonban már valami furcsa. Távolabb vagyok a bejárattól, mozdulatomkor pedig az egyik fallal kerültem szembe. Minden sokkal alacsonyabbnak tűnik, mintha összement volna. Ugye nem? Félve tekintek körbe, figyelve a teret, attól tartva, tényleg kisebb lesz. Aztán orromig eljut az, ami nincs. Olyan szag, ami nem belőlem szokott áradni. Nekem többnyire a földhöz hasonlít, mert azon alszom. Meg egy kis por, meg ilyenek, de ez más. Lapátnak tűnő kezem magam elé emelem. Mintha megnőtt volna. Lehet nem is a szoba lett kisebb, hanem én nagyobb?
Testemet kezdem tapogatni, hogy észrevehessem a változásokat. A ruháim is mások. Még soha nem láttam ilyen öltözéket közelről, csak a távoli embereken, ugyanakkor azokon is ritkán. Több réteg, ahogyan én öltözködöm, csakhogy ez is… tisztább. Szám elhúzva szimatolok még, hogy bebizonyosodjak róla, majd folytatom a változások feltérképezését. Mellkas tájon mintha laposabb lennék. Ruhám előre húzva, belesek alá, majd tátott szájjal emelem fel tekintetem. Eltűntek… Újra és újra ellenőrzöm, de semmi. Ennek a tényétől úgy megrémülök, hogy egyelőre elhalasztom a további kutakodást. Helyette az előttem besétálókat figyelem, hogy ők észrevettek e valami szokatlant. Lesem őket, és magamat. Legalábbis azt az alakot, akit a vízben szoktam látni. Ez biztosan egy rossz álom. Nem olyan rossz, mint máskor, de sokkal jobbnak sem mondhatnám.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 15, 2018 7:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling


New Yorkba utaztam Kaliyohoz. Van egy két dolog, amit le kell tisztáznom vele. A város utcáit róvom, körülöttem a világ kifordulva önmagából. Emberkezdemények rohangásznak mindenféle bugyuta és nevetséges jelmezekben és édességért kuncsurogva zargatják a környékbelieket, akik rendre ajtót nyitnak és engedelmesen teleszórják őket minden szarral. Annak idején egészen máshogy értelmezték az álarcos mulatság fogalmát. Őszintén nem értem, mi értelme ennek a Halloweennek, vagy mi a tökömnek, az ijesztgetések éjszakájának, mikor Amara már ígyis elég sötétséget és rémeket eresztett a világra. Például kapásból minket. De az embereknek úgy látszik, az se volt elég, a hagyomány az hagyomány, még akkor is, ha túléltél egy apokalipszist. Talán már nem jut elég izgalom a számukra, mert lassan a démonok is elvesztik eredeti funkciójukat. Az angyalok meg bediliznek. Megértem őket, hogy vágynak egy kis terrorra. Ráadásul még élvezik is a mesterségesen keltett félelmet és minden velejáróját. Egy ügyetlen sárkányjelmezbe bújt kölyök szalad nekem, mivel nem előre, hanem hátra figyel, majd visszapattan rólam és seggre pottyan. A szorgosan összegyűjtött kincsei a földön landolnak, cukorkái szanaszét gurulnak. Rám néz nagy, csillogó szemekkel, vár valamire. Csak tudnám mire! Közelebb lépek hozzá, majd lenézek rá érzelemmentes arccal és megvillantom kígyó szemeimet. Aztán rátaposva a még épen maradt zacskójára lazán tovább sétálok. A kölök bőgni kezd az anyjáért. Szánalmas! Abban a pillanatban tekintetem egy már szebb napokat is látott épület felé szegezem, megérzem testvéreim jelenlétét. Calypso, Athan és Markan. Vajon mi szél hozta őket erre? A romhalmazhoz érve Athan értetlen arcát pillantom meg. Valamit nagyon nem ért.
- Ki érti? - kérdezek vissza. Nemcsak mi, mások is kerülgetik a házat, egy szőke nő épp előttünk lép be az épületbe, nem messze tőlünk meg valami csőlakó asszony álldogál, talán kinézte magának ezt a helyet hajlékul.
- Mit keresünk mi itt ezen a pusztulat helyen? - érdeklődöm testvéreimtől, miközben követem őket a bejárat felé. Mit akarnak ezek, szeánszot tartani, mint a bolondok? Nem mintha nem követném őket én is birka módjára. Felettébb furcsa nekem ez az egész. Egy irritáló pofájú modern udvari bolond mellett sétálok el, legszívesebben leütném. Még szerencse, hogy csak egy bábu. Amint belépek a romhalmazba még jobban elfog a különös érzés. Mintha könnyebb lennék, mintha megszabadultam volna a vállaimat nyomó terhektől, mintha nem lennének annyira beállva az izmaim. És mintha minden megnyúlt volna körülöttem. Beleszagolok a levegőbe, valami rohadt büdös. Ránézek testvéreim értetlen arcára.
- Itt egy hullát re…- rejtegetnek? Kezdek bele kérdésembe, de nem fejezem be a mondatot, mert a torkomból előtörő hangot egy mutáló kölyök is megirigyelhetné.
- Mi a tököm? - nézek le magamra és nem hiszem el, amit látok. De azt se, amit hallok.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 15, 2018 5:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 16 2944700-20181015-8mzHkk    ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Mióta kivetett magából a láda, próbálom felvenni a lépést ezzel az új világgal. Nem egyszerű, mert minden napra jut valami. Itt a következő: Halloween. Így nevezik a halandók ezt a felfordulást, ami most a városban zajlik. Kényelmes esti sétára indulok a belváros felé. Kezemben egy szál cigi. Mélyet beleszívok miközben figyelem, ahogy az utcákat jelmezbe öltözött emberek és cukorért kuncsorgó, vödrökkel rohangászó kölykök lepik el. Innen-onnan, a házak oldaláról pókhálók és csontvázak lógnak, a kertekben ijesztő síron túli figurák. Na meg ott vannak még azok a furán kivájt, világító tökök is. Tök értelmetlen. Hirtelen megállok egy romos épület előtt. Látszólag nem különbözik a többitől. Nem tudnám megmagyarázni, de valamiért mégis megragadja a figyelmemet. Talán az az ocsmány vigyorgó bohóc az oka, ami az ajtó mellett hever. Talán nem. Viszont nem én vagyok az egyetlen, aki a ház előtt köt ki. Néhány testvérem is feltűnik itt. Mint egy szűkebb körű családi találkozó. Páran belépnek az épületbe. Nem sokkal később én is közelebb merészkedek. Közelebbről sem bizalomgerjesztőbb ez a hely, fel is merül bennem, miért akarok én oda bemenni? Egy újabb kérdés, amire nincs válasz. Csak egy megérzés. Abszurd gondolat, mintha maga a ház akarná, hogy a belsejébe lépjünk. Ám legyen. Még beleszívok egy utolsót a bagómba, miközben egy pillantást vetek a bohócra. Van benne valami természetellenes, de lehet, hogy csak a képére száradt debil vigyor miatt gondolom ezt. Amint átlépem a küszöböt, különös érzésem támad, amit a hely nyomasztó hangulatára fogok. Teszek pár lépést, és érzem, hogy valami megváltozott. A lépteim rövidebbnek tűnnek, a mozgásom könnyedebbnek, a tér magasabbnak. Közben idegesítő kattogó hangra leszek figyelmes, körbenézek keresve a zaj forrását. Valahonnan fentről jöhet. A hátam mögé nézek és ahogy fordulok, valami váratlan az arcomba csapódik.
-Mi a franc? - mordulok fel magamban, és seprem ki az arcomból a pókhálót, de gyorsan rájövök, hogy nem az. Ami a képembe simult, az a hajam.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
16 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7