Hell or Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Welcome to Hell Or Heaven frpg
- Privát szerepjátékos oldal -


 

 

 
Kísértetkastély

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
Hell or Heaven
Hell or Heaven
reveal your secrets
☩ Keresett személy :
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 3:53 pm
***
Szabad a játéktér
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 3:36 pm
Paranormal activity
Démonunk nem fél, hiába kellene hölgyeink elszántak. Cara a terv szerint beleszúrta a kést a férfi nyakába. Minden remekül halad, persze ezt a démon nem monhatja el. Majd 100 éves, fiatal egy démonhoz képest. Még is most meg gondolatságával 100 évet veszített. Oda minden, már nem szerez porhüvelyeket, a terve nem jött be. Ruby az angyal penge után nyúl, s végre bele vágja azt a szívébe, ki elterül.  Ruby parancsolgatni kéz, majd át adja a pengét Carának.
Cara, ha el is jut a tükörhöz s összetöri azt, nem sikerül. A szellemek ott maradnak.
Ellenben a rúnák felvillannak, s újabb kisebb szél támad, át süvít az egész házon. Egy szellem éppen feléjük igyekszik, s hirtelen kell távozniuk, hogy ne kezdődjön minden ugyan úgy.
Ha elmennek Cara gazdagodott egy pengével, s fejében majd az fog zengeni, hogy vajon miért nem sikerült megállítani a szellemeket.
Meg menekültek, s a mesénk itt véget ér.


 
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 11:03 am
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Ha tudná a démon, hogy a bújócska is tervben van félig, lehet nem viccelődne ezzel, de hát ez van, amióta megláttam valamiért a fejébe akarok mászni, a vérfürdő és egyéb dolgoktól, amit láthatok én bizony nem rémülök meg, láttam már mindent boncasztalon.
A nő kicsit ledermed, de szerencsére, ahogy magammal rántom ő is szedni kezdi a lábát, de azért nem engedem el teljesen, mert a falhoz lapulunk és felvázolom neki a tervemet, gyorsan beszélek, sietnünk kell és talán ezért sem tűnik fel a démonnak, hogy egyedül csak engem kerget és a másik nő meg eltűnt a szeme elől. Szerencsére minden a terv szerint halad és amint a földre esik az angyalpenge, nyúlok is érte, hogy démonunk szívébe mártsam, egymás után vagy tízszer megszúrom még, biztosra megyek, megy a nyaki ütőeréhez is egy vágás és az alsó állkapcsa alatt felfelé is a fejébe állítom, majd kihúzva megtörlöm a ruhájába a pengét. Eléggé felhúzta az idegeim a szellemével, vagyis nekem annak tűnt, nem tudom, de a kalapáccsal odafent szét kell verni a tükröt és a rúnát is meg kell törni, ha még ez nem történt volna meg.
- Jó, ez volt a nehezebbik fele. Odafent van egy tükör, amit szét kellene törni, van körülötte egy rúna is, már ha nem szűnt meg a démon halálával, azt is tönkre kell vágni. Én félek a szellemtől, hogy megint a fejembe mászik, szóval jó lenne, ha te mennél fel. A kezem nyújtom a fegyveremért és cserébe átadom neki az angyalpengét.
- Ez angyalpenge, öli a démonokat és angyalokat is, tedd el, nekem tud adni a családom. Nem tűnt annyira elveszettnek, de talán neki nagyobb szüksége is lesz ilyen fegyverre, mint nekem. Ha hallom a tükör csörömpölését, akkor azért felmegyek körülnézni, hogy tényleg végeztünk-e mindennel, mert nagyon nincs kedvem itt maradni tovább, ideje hazamenni és elfelejteni ezt az egészet, főleg a rémképeket, amik felelevenítették a félelmemet.
- Azt hiszem végeztünk, nem mondom, hogy örültem, mert rémes ami itt történt, szóval szia! Magamra kanyarítom a kabátomat, a veszély elmúlt és ha minden igaz, az ajtó is nyílik és mehetek haza.

  
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 10:42 am
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 477 • Credit:

 


Sajnos a férfi nem az aktuális női divatról akart velünk elbeszélgetni. Teljesen egyértelművé vált mostanra, hogy vagy megöljük, vagy ő tesz el minket láb alól, hiszen az épületból nem tudtunk elmenekülni. A baj az volt, hogy én nem tudtam mit kéne tennem. Hátamat a falnak vetve csak álltam mozdulatlanul. A lányt szerencsére viszont nem bénította meg a pánik és rögtön akció módba kapcsolt. Mielőtt a férfi a közelemre érhetett volna megfogta a karomat és magával rántott. Ennyi már nekem is elég volt, hogy egy kicsit észhez térjek, és menekülőre fogjam a dolgot. Egészen a lépcsőfordulóig futottunk, én magam hátra sem néztem, hogy a férfi a nyomunkban van-e csak futottam rendületlenül. Mostanra már teljesen elengedtem azt, hogy esetleg a lány fog akkor végezni velem. Választanom kellett, hogy melyik csapatba is akarok tartozni. Mivel a lány valószínűleg megmentette az életemet amikor magával rángatott mielőtt a férfi szíven szúrt volna, úgy döntöttem, hogy megkapja a szavazatomat. Továbbá az én elmémben semmilyen haditerv nem szerepelt így boldogan és habozás nélkül követtem a lány utasításait.
A fiókot kikapta a kezemből, és bár így sokkal védtelenebbnek éreztem magam, nem vitatkoztam. Hagytam, hogy tegye, amit tennie kell, és csak reméltem, hogy most már tényleg a közös ellenség legyőzésére fog koncentrálni. Pár pillanatig csak álltam tétován, hogy akkor mi lesz az én feladatom, de hamarosan a kezembe nyomta fegyverét, amivel korábban az életemre akart törni. Nos, ha eddig a pillanatig esetleg voltak még rejtett bizalmi aggályaim, azok végleg elszálltak. Tudtam, hogy akkor a ’cica harc’ most már a múlté, itt ketten harcolunk együtt egy vérszomjas férfi ellen. A lány közölte, hogy mi lesz az én dolgom. Én habozás nélkül elindultam az asztal felé, amit potenciális búvóhelyként jelölt meg. Behajtogattam magamat az asztal alá a kést készenlétben tartva magam előtt és vártam. A lány tovább szalad, hogy elterelje rólam a figyelmet, a férfi pedig szorosan a nyomában volt. Vártam néhány pillanatot, mielőtt én is a nyomukba szegődtem volna, mert nem akartam, hogyha esetleg túl korán érkezem akkor a férfi átforduljon felém, mert ez esetben valószínűleg borítottam volna a lány tervét. Szóval vártam pár pillanatot, de végül én is futásnak eredtem.
A férfi szerencsére észre sem vette, hogy közeledek. Annyira elvolt foglalva a lánnyal, hogy rólam talán már el is feledkezett. Szedtem a lábaim, ahogy bírtam és csak reménykedni tudtam, hogy nem kések el és a lány kitart amíg odaérek. Már csak karnyújtásnyira lehettem tőlük, amikor az asztalfiók hangos csattanás kíséretében a férfi fejének csapódott. Még egy lépést tettem, és így már közvetlenül a férfi háta mögött álltam. Nem néztem a lányra, így nem tudtam, hogy mi lesz a következő lépése, de az enyém egyértelmű volt. A karomat hátra lendítettem, és a parancsnak megfelelően a férfi nyakába szúrtam a kést. Azonnal megtorpant és a torkához kapott. A pengéjét elejtette. Ahogy a lány kérte, én hátrébb léptem. Amit tudtam megtettem, immáron a lány kezében volt a további sorsunk.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 4:37 pm
Paranormal activity
Hölgyeink remekül helyt állnak, igazi csapat munka, hiába elvesztette Cara a bizalmat „társa” iránt, most meg kell bíznia benne.
- Aki bújt, aki nem! - Mondja vérfagyasztó mosollyal.
Rubyban megmutatkozik a vadászi lét, s gondolkodás.Mozdulatai, a tanultakat trükközik.  Terve egyszerű, de nagyszerű. Cél az angyal  penge, amit valószínűséggel sikerül majd megszerezniük, és akkor vége lesz ennek a rémálomnak.
Rubynak talán sikerült a férfi gondolataiban olvasni, s talán tudja, hogy porhüvelyt akarja a férfi. Micsoda buta kis démon.
Férfi követi, teljesen beteg gonosz agyát elönti a vér, aj aj kis démon hát nem gondolkozol? Hirtelen csapódik a fején a fiók sarka, a férfi meg torpan, s már jön is a pofon, nincs ideje semmire rá eszmélnie, ideje sincs felfogni történteket. Most tökéletesen tudja használni a képességét, kitudja olvasni ellenfeléből a támadását. Egyenlőre a démon meglepődött. Ő két emberre számított.
Cara mit cselekszik? Ha Cara hallgatott Rubyra, akkor a férfi majd a tokához kap így kiejtve kezéből a pengéjét, amit elkaphatnak, s megölhetik.

 
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 3:51 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Kicsit gyorsan veszem lefelé a lépcsőfokokat, hogy az idegen nő közelébe érjek és a kért távolságot meg is tartom. Nem nagyon foglalkozok most az asztalfiókos viccével, remélem van benne valami hasznos is, mert egyáltalán nem állunk fényesen és persze ezt a megjelenő férfi alak bizonyítja a legjobban, aki már ránézésre is olyan, mint egy démon, mi a franc lenne más? A kezében az angyalpenge az egyetlen túlélésünk vélhetően, de hogy is szerezzük az úgy meg, hogy használni is tudjuk.
- Igen, ő sokkal rosszabb, mint én voltam! Elkapom a karját, mit sem foglalkozom most azzal, hogy tartsam a távot tőle, elvégre az életünk a tét és magammal húzom a lépcsőforduló mellé.
- Van valami értékes a fiókodban? Meg sem várom a választ, csak kiveszem a kezéből és kiszórom a földre a tartalmát, mert nekem a fiók kell, amit magam elé tartva védekezhetek és talán sikerül belé állíttatnom az angyalpengét és megszerezni.
- Én elterelem a figyelmét, te meg szúrd hátba, bújj el oda. Mutatok le egy kis asztal alá, ami nem túl kényelmes, de az is valami, a fegyverem is átadom neki.
- A nyakába ha kérhetem és utána fuss el  a közeléből. Csak egy kis időre kell kiütni, amíg az angyalpengét megszerzem és a szívébe mártom, nem tűnik rossz tervnek, a kivitelezés kérdéses csak. A démon le is ér a lépcsőn és én rámosolygok, majd a fiókkal futni kezdek, az meg követ is, de nem az angyalpengével támad, mivel ép testet akar, talán ez a porhüvelygyűjtő gondolata okozza majd a vesztét. A fiók sarkával azért fejbe vágom a démont, amikor már azt hitte, hogy megadom magam, mert magam elé pajzsként emelve az asztalfiókot kicsit mintha leguggoltam volna a földre, de csak féltérdre emelkedtem és kivártam, hogy jól behúzzak neki. Remélem Cara is megérkezik és még torkon szúrja. Tudom hol az angyalpenge és amint lehetőségem, érte nyúlok és használom is.

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 4:54 pm
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 511 • Credit:

 


A lélegzetemet visszafojtva tártam egyre szélesebbre az ajtót. Nem biztos, hogy ez volt a legszerencsésebb taktika, de mivel a lány nem állt az ajtó mögött készenlétben állva, hogy megöljön, így megúsztam a dolgot. Kiengedtem a levegőt és óvatos léptekkel, de kezemben még mindig az asztalfiókkal megindultam előre. Mivel senki nem ugrott az ütőeremnek ezen időtartam alatt, gondoltam ideje engedni a készültségen, és lejjebb engedtem a ’fegyveremet’. Rájöttem, hogy bent hagytam a rajzot, amin a fénycsóva szerű valami szerepelt, amit meg kellene, hogy szerezzek ezért vissza szaladtam érte és zsebre tettem. Lehet, hogy az életem múlik azon a rajzon, én meg majdnem bent hagytam. Talán mégsem vagyok akkora túlélő, mint amekkorának képzelem magam. Visszafordultam az ajtó felé, és megindultam megkeresni a rejtélyes fény eszközt.
A szívem már egyre csendesebben dobogott, és szinte már majdnem megnyugodtam, hogy nem várt az ajtó mögött semmi borzalmas és úton voltam megszerezni a fény bigyót, de hamarosan közelgő léptek zaját hallottam meg. Pár másodperc múlva a lány hangját is meghallottam, aki korábban az életemre tört. A hangjában már nyoma sem volt a korábbi agressziónak, és szinte kedélyes hangon mondta, hogy most már nem gyötrik őt a hallucinációk, úgyhogy ideje újra összefogni a közös ellenfél ellen. Nem mondtam ki, ami először eszembe jutott, és szerintem jobb is ez így. Talán most már tényleg nem akart bántani engem, de én óvatos akartam lenni. Nem olyan egyszerű túllépni azon, hogy megakartak ölni, még akkor sem, ha a lánynál feltehetően sokkal nagyobb veszély leselkedett rám. Viszont az is tény, hogy a természetfeletti lényt, ami alapból foglyul ejtett minket - és a lányt is az őrületbe hajszolta - csak vele van esélyem elkapni. Nekem csak a józan eszem a fegyverem, meg az asztalfiók, másom nincs. Ez az arzenál, pedig gyanítom, hogy nem elég a természetfeletti ellen. Tehát kellő óvatosságot megtartva visszaszóltam neki.
– Hát ez szuper. Ennek ellenére megtennéd, hogy minimum két méter távolságot tartasz tőlem? Asztalfiók van nálam és nem félek használni, ha kell. – hogy nyomatékosítsam a mondani valómat, a fiókot ismét felemeltem. Tovább lépkedtem előre, és pár pillanat múlva már nem csak a hangját hallottam, hanem megláthattam őt magát is. Még mindig nem festett túl jól, de legalább már a gyilkos ösztönt nem láttam a szemében, és ez határozott haladás a korábbiakhoz képest. Persze meglehet, hogy ez csak egy jól átgondolt csapda, így a ’fegyveremet’ továbbra is készenlétben tartottam. Sőt, olyan erősen fogtam, hogy az ujjaim már enyhén görcsbe álltak. Ettől eltekintve, viszont határozottabban jobban állt a szénám, mint korábban. Ez az ’idilli’ állapot azonban nem tartott túl sokáig. A semmiből egyszer csak egy férfi alakja bontakozott ki előttünk. A szeme egy pillanatra furcsán felvillant. Ránéztem egy pillanatra a lányra, majd vissza a férfira.
– A rohadt életbe – kiáltottam pániktól eltorzult hangon. Nem tudtam, hogy mit csináljak, mert nem volt idő taktikai megbeszélésre, mielőtt a szar hordóstul borult volna a nyakunkba. Jobb ötlet híján elkezdtem hátrálni, szemmel tartva mindkettőjüket.
– Mit csináljak? – kérdeztem immáron egy magasabb frekvencián. Tovább lépdeltem hátrafelé, de végül falnak ütköztem. A lélegzetemet ismét visszafojtva vártam, hogy mi lesz a férfi és a lány következő lépése.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 3:13 pm
Paranormal activity
Caranak ki kell jönni Ruby szavaira most már. Lehet megfordul majd a fejében, hogy csak csapda, de már véget kell ennek vetniük. Ha kijön, s Rubyval egy helyen állnak a férfi ismét megjelenik, s démon szeme felvillan

Ez a férfi akarta őket, bezárni. Vajon miért? Óh nincs semmi különösebb oka, a lányok nem tudják de ez a férfi imád játszadozni. Jelenleg új porhüvelyeket gyűjt be, így feltett szándéka volt, hogy a lányokat megkínozza. Nem tudja, hogy Ruby nem ember teljesen. Mellé lőtt, főleg, mert a lány vadász tanonc. Ezért talán észre veszi majd a férfi kezében csillogó angyal pengét, amivel sikerülne megölniük. Ha megölik azzal a pecsétek is megszűnnek, kijuthatnak.
Hiába ember Cara sokkal bátrabb a kelleténél, s okosabb. Reményeink szerint nem hagyta benn a papírokat, s zsebre vágta, így esetleg későbbiekben megfejthetné a szellemek titkait, vagy ott hagyta és ezek örökre itt fognak porosodni?
A férfi utánuk ered, el kell menekülniük, s megszerezni a pengét, hogy vlge legyen már ennek a rémállomnak.
 
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 8:07 pm
Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Kezdek bedilizni, nem elég hallani, hogy az átkozott nőszemély mindenkinek azt szajkózza, hogy nefilim vagyok, most még a nevelőapám és Zagar arca is kirajzolódik előttem, ahogyan csalódottan néznek rám, mint egy megölni való lényre, egy bűnre, aminek nem szabad kiderülnie és a büntetésem halál. Az anyám is mondja, hogy miért nem uralkodok magamon, nem kellett volna megmutatnom mi vagyok, kész agyrém és már nem akarok semmivel sem foglalkozni, csak megyek, futok felfelé az emeletre és oda érve az ablakokat akarom kinyitni, de semmi esélyem, az egész átkozott ház magába akar szippantani. Egy nagy sikítás és utána végre csend lesz a fejemben. Fellélegzek és a hátamhoz kapok. A ruhám érintetlen, ez az egész csak az elmém játéka volt, hát nem tudom hogy fogom ezt kimagyarázni, de nem is érdekel, csak jussunk ki és éljük túl ezt a rohadt házat. Hideg van, a kezemet össze is súrolom és a szám elé teszem, szinte látszik a leheletem is, nem tetszik ez nekem, a sötétség meg pláne nem. A fény, ami az ajtón át beszűrődik, azt követem és egy tükrön áll meg a tekintetem, amiben az én nefilim énem áll és ő mozog, amíg én nem. Az átkozott mindenét, inkább elkapom róla a tekintetem és körülnézek, mintha valami rúnarajz venné körbe a tükröt, de a tekintetem mégis a baltán állapodik meg és a hang a fejemben megszólal. Felsikítok, elegem van belőle, nem akarok senkit megölni, a sikolyom hangosabb a fejemben lévő hangtól és ki is rontok a szobából, amikor egy fekete alakot veszek észre. Nem fogok hősködni, becsapom az ajtót is a szobára, hogy ami ott megmozdult, az maradjon is ott.
- Hol vagy csajszi?! Valaki van még itt rajtunk kívül és azt már nem haluztam be eskü! Elindulok lefelé a lépcsőn és ha a szemmel próbálkozna, akkor felsikítok, ami nem a legkellemesebb mások fülének, de csak így tudom elhallgattatni, hogy hagyjon békén, talán leszáll rólam, de nem akarom, hogy most meg a bajtársam felett uralkodjon, remélem mielőbb újra összeállunk és segít a tükröt tönkre tenni, meg a rúnát, aminek a közepében van azt is. Nem tudom mi lehet ez, de nem egyedül akarok a végére járni.

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Vas. Márc. 15, 2020 10:39 pm
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 470 • Credit:

 


Átkutattam az egész szobát, de semmi hasznosat nem találtam. Hogy is fogalmazzak. Hát nem voltam túl nyugodt. Az élni akarásom viszont szerencsére nem hagyott cserben, mert a helyzetem ugyan teljesen kilátástalannak tűnt, de nem estem pánikba. Vagyis mégis, de legalább nem adtam fel és nem kezdtem kétségbe esetten sikítozni. Az is valami. Szóval tovább kutakodtam, és a kintről jövő zajokat igyekeztem figyelmen kívül hagyni, mert nem tudtam, hogy a ’bátorságom’ meddig fog kitartani. Simán benne volt a pakliban, hogy be csavarodom én is, és pucéran, sikítozva elkezdek rohangálni. Hogy miért pont pucéran? Azt nem tudom, de mindig is így képzeltem el, hogy ha egyszer megkattanok, akkor azt ádám kosztüm viselése közben fogom tenni. Nincs még tapasztalatom a témában, ezért csak jóslatokba merek bocsátkozni persze.
Már mindent átnéztem, ahol bármi releváns a kezembe kerülhetett volna, ezért ismét az asztalhoz fordultam. Már minden egyes pontját a bútordarabnak pontos analízisnek vetettem alá – teljesen eredménytelenül – de csinálnom kellett valamit. Kis híján elértem arra a pontra, hogy feladom az egészet, és inkább beülök a sarokba sírni egyet, de aztán mégiscsak találtam valamit. Mintha valaki csak szándékosan akarná, hogy megtaláljam, de egy kis papírlap hullott le a földre egy enyhe légáramlat következtében. Hogy csak a kint tomboló szél szökött be a rozoga falak között, vagy esetleg egy természetfeletti erő sodorta le a lapot, azt nem tudtam, de nem haboztam sokáig az okokon, csak gyorsan felkaptam és átnéztem a tartalmát. Csak egy nem túl igényes rajz és egy apró utasítás szerepelt rajta, hogy szerezzem meg. A mutogatós kislány után, már szinte meg sem lepődtem a dolgon, és elhatároztam, hogy megkeresem a rajzon szereplő eszközt. Mélyen bíztam benne, hogy ez lesz majd a kijutásom kulcsa. Csak a gond az, hogy a realista ábrázolás mód hiánya miatt nem tudtam, hogy mit is kéne megszerezni. Forgattam a lapot, hátha egy másik szemszögből felismerem mit is akar ábrázolni, de nem volt egyszerű dolgom. Vagy egy fagyi tölcsér volt, vagy valami fénycsóva szerű cucc. Bizonyos szemszögből meg inkább egy parti csákóra hasonlított.
Mivel a szobában még csak hasonlót sem láttam nem volt más választásom, mint elhagyni a ’biztonságos’ kis szobácskámat. Ez az eszköz jelenthette a kijutásomat az épületből. Persze nem feledkeztem meg a lányról sem, aki a formás testemből akart szövetmintát venni, szóval még az ő dolgát is rendeznem kellett valahogy. Mivel fegyvert nem találtam, ezért annak használható tárgyat kerestem, mert teljesen nem lehettem védtelen. Néhány perc keresgélés után úgy döntöttem, hogy ki veszem az asztalból, a fiókot kiürítem, és azt fogom védelemként használni. Nem a leghatásosabb szúrófegyverek ellen, de ha gyorsabb vagyok, talán tarkón vághatom, mielőtt megbökne. Odamentem az ajtóhoz és hallgatóztam, hogy még mindig itt van-e a közelben, de nem hallottam semmit. Szóval sóhajtottam egy nagyot, az egyik kezembe készenlétben állt az asztalfiók, a másikkal pedig óvatosan kinyitottam az ajtót. Oh bakker, ha ezt sikerül kiviteleznem lesz mit mesélnem Philnek.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 09, 2020 3:04 pm
Paranormal activity
Cara el van foglalva a levelek olvasásával,  a betűk csak úgy táncolnak, ahogyan végig fut rajta a szeme. A házba néha bele mar az októberi hűvös szellő, s érzik, hogy ez az este más, mint a többi. Fegyver után kutat. Okos kislány! Hirtelen széllökés miatt egy kisebb lap fecni, lassan hull alá akár az őszi fal levelek az ágról, s finoman érkezik a földre.
Lapon pedig egy rajz szerepel, s egy szó "szerezd meg" a rajz igazán furcsa, de még is hasonlít egy fénycsóvára. Talán ennek is az áramhoz lehet köze, ahogyan az le volt írva. Mi köze lehet ennek a szellemekhez? Caranak rá kell jönnie ezekre.

Rubyt végre el engedi a szellem, a nő öntudatában van, s saját cselekedetei vannak. Cara még is bízik benne ezek után? Még is tudniuk kell, hogy együtt kell működniük. Caranak hagyatkoznia kell Ruby vadász énjére, é s a nőnek pedig Cara megszerzett tudására a levelekből.
Nincs ideje azon töprengenie, hogy Cara megbocsájt e neki, hiszen egy alak jelenik meg a sötétben. Ez az alak él. Rubynak választásai vannak, vagy követi a rejtélyes férfit, vagy csatlakozik Carához.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt Pént. Márc. 06, 2020 9:39 pm
☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 463 • Credit:

 


Elolvastam mindent, amit az igen szűkre szabott szabadidőm megengedett. Találtam egy könyvet, amiben naplószerűen egy orvos írta le a véleményét a ”szállásról”. Sajnos az értékelése nem volt öt csillagos, így a pánik, ami már majdnem parkoló pályára került most ismét be akarta rúgni az elmém ajtaját. Több problémám is akadt az irománnyal. Egyrészt, az általa vízionált menekülő útvonalon biztos, hogy nem mehettek ki, mert akkor az ablakon lévő fóliának erősen hiányos szerkezetűnek kéne lennie, ehelyett viszont totál érintetlen. A második gond, hogy ha ott nem mentek ki, hullák viszont nem voltak itt, akkor feltehetőleg az ajtón távoztak. Esetleg azóta vitte ki valaki a testüket. Meg borzongtam egy picit, mert erre a lehetőségre gondolni sem akartam. Lényeg, hogy ha élve akartam megúszni a ”kalandot”, akkor előbb utóbb ki kell nyitnom az ajtót, aminek a másik oldalán egy késes örült várja, hogy szövet mintát vegyen a formás testemből. A lényt, amelyik fogjul ejtett már meg sem említem. Rájöttem, hogy kéne szerezni valami fegyvert, vagy legalább annak látszó tárgyat, hogy ne legyek teljesen védtelen, ha valahogy tököt növesztek és kimerészkedek innen.
Bele néztem a fiókba, hátha ott lapul egészen véletlenül egy csőre töltött fegyver, de nem volt szerencsém. Csak egy szerződést, meg egy könyvet találtam. A címén viszont meg akadt a szemem. Le akartam már tenni az olvasásról, és teljesen a fegyver keresés projectnek szentelni magamat, de a könyv címe az volt, hogy ”Szellemek a palackban”. Tehát inkább, lepihentettem a fegyverkereső projectet, és mohón kezdtem falni a könyvet. Ha már a csaj ellen nincs semmim, talán a szellemet kitudnám nyírni, és esetleg akkor az értelem vissza költözne a lány buksikájába. Csalódnom kellett, mert inkább az elmebaj típusait találtam meg, és nem azt, hogy miként tegyek el láb alól, egy már amúgy is halott lényt. Az egyik oldal mintha meg lett volna jelölve, ezért mielőtt végső csalódottságomban a sarokba dobtam volna a könyvet, még azért vetettem egy pillantást a kérdéses részre. Ezen a lapon a sokkterápia lényege volt igen képletesen ecsetelve. Valaki külön aláhúzta és felkiáltó jelezte az áramütés részt. Beletelt néhány percbe, mire rájöttem, hogy miben is gazdagítja ez az információ az életemet, de végül összeállt egyfajta kis terv a fejemben. A csaj megbolondult. A bolondokat sokkolják. Nincs más dolgom, mint megcsapni árammal a nőt és minden újra csodaszép lesz. De legalábbis biztos vicces lesz.
Körbenéztem a szobában, hogy van-e valami elektromos eszköz. Esetleg a villanykapcsolót kéne valahogyan kitépni, és azt alkalmazni egy frissítő áramütés érdekében. Persze fent áll a veszély, hogy ahelyett, hogy észhez téríteném a lányt az energia fröccsel, valójában a halálba küldöm. De tekintve, hogy már ő sem foglalkozott aktívan a testi épségem fenntartásával, így nekem is jogomban áll, úgy mond „leszarni”, hogy mi lesz vele. Ha pedig sikerül végül a tervet előkészíteni, akkor már nincs is más dolgom, csak kinyitni az ajtót.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Kísértetkastély - Page 2 Empty
Utolsó Poszt
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
2 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell or Heaven :: Spooky Town-
Ugrás: