Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• A new chapter in Dante's Inferno •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 25, 2018 11:20 am
Következő oldal
A New Chapter In Dante's Inferno
The Detective & The Devil
──────────── ────────────

Jéghideg bilincs kattan szűken a csontos csuklómon, langymeleg és sejmesen puha női kéz zárja rá. Arcomon pedig pimasz félmosoly üti fel a fejét. Egy szempillantás alatt fordulok meg sarkamon, a tűzpiros talpú félcipőmben és máris farkasszemet nézek a szépséggel.
- Ó, kegyed, még is mit vár tőlem? Hiszen én vagyok az Ördög, maga a Sátán. És mint láthatja nem egy kis piros emberke szarvakkal, patával és farokkal!
Kuncogok mocskosul vonzóan, jól szórakozva az egész szituáción és egyelőre még a bilincset is megtűröm magamon. De azért pontosítok.
- Vagyis farkam az van, csak éppen nem a farokcsigolyámból ered.
Kacéran emelem szemöldököm a nőre, aki túlságosan dögös ahhoz, hogy rendőr legyen. Micsoda irónia! Senki se mondta meg neki, hogy a tehetségét másként kellene kamatoztatnia? Mondjuk kevesebb ruhában?
- Drágám, nem rontott el semmit, hiszen még csak most kezdek bele jönni!
Búgom neki bele mászva az intim szférájába, egy lépéssel közelebb lépve hozzá s így szinte össze simul mellkasunk, ahogy lenézek rá, aki alig ér a mellkasom közepéig. Talán pont ezért nevezték Óriásoknak a nefilimeket, mivel a hatalmas angyalok és aprócska halandók ivadékaként magasabbak lehettek az átlagos embereknél.
- Nincs mit bevallanom, én vagyok a Romlás Királya, az én nevemben és nevemért hajtja végre a fajtád azt a sok csúnya dolgot. De én nem tehetek róla, ha véres emberáldozatokkal hódolnak szerény személyemnek a humán rajongóim. Az meg csak nem bűn, ha ez ínyemre van, nemde?
Hangomban leheletnyi gúny csendül negédesen és oly ártatlanul nézek rá, mint egy angyalka.
- Á, szóval kegyed így szereti, a vallatószobában! Ott még úgy sem csináltam! Mondja csak, nyomozó, minden férfit szeret megbilincselni vagy csak az angyalokat? Bukik a fajtámra? Esetleg mindez kizárólag nekem szól?
Huncutkodom, kóstolgatom a kicsikét, aminek a társa nagyon nem örül, éppen rám förmedne, de a bilincs már el is engedi a csuklómat és én csettintek egyet. Közben le nem veszem a tekintetem a nyomozónőről, de a kis törpe, akit hozott magával, neki eltűnik a szája és pánikolva kezdi tapogatni az arcát. Engem pedig érzékien legyez a bombázó forró lehelete.
- Ssssh, ne zavarjon, Fafej nyomozó, nem érdekel, hogy régen mit csinált a detektívvel, hát magát se érdekelje, hogy én mit fogok vele a jövőben. Tud magára vigyázni. Ha akar.
Intézem a szavaimat a rút emberkének, de persze mindvégig a szőke nő tekintetében veszek el. A bilincs közben lustán himbálózik a bal csuklómon és lehajolok a szépséghez, hogy fejmagasságba kerüljön.
- Ó, dehogy, hiszen még bilincset is hozott...bizonyára drága csipkefehérneművel is készült a legyőzetésemre. Csak az apró szíve ki ne ugorjon a helyéről!
Ismét kuncognom kell, olyan édesen, akár a méz. Kiegyenesedem és hosszúkás ujjaim elvesznek szikrázó fürtjeimben.
- Bármit megmutatok kegyednek a hálószobában, amit csak szeretne. De ha itt szeretné, közönség előtt, részemről benne volnék. A Gyermekeimnek pedig nézze el, de nem valami jó a humorérzékük.
Sóhajtok egyet és hopp, mikor rám szorítaná a bilincset, már egy ügyes mozdulattal a csuklójára is kattintom azt! Ismét fordulok egyet és magamhoz rántom, hiszen immáron össze köttetésben vagyunk. Falatnyi kis teste súlytalanul puffanhat a mellkasomnak.
- Rendben.
Felelem megdöbbentő módon, de a hatásszünet után azért megszólalok.
- De csak egy feltétellel megyek vissza a Pokolba. Ha kegyed is velem tart. Na nem fogolyként, ne rémüldözzék! Nem...legyen a feleségem.
Szemrebbenés nélkül közlöm ezt vele, kék szemeimet az övébe fúrva, fél karral magamhoz szorítva. Az ügyefogyott társa tajtékzik, de nem tud mit tenni, ezt ő is tudja jól, így csak csendben dühöng és egy helyben toporzékol.
- Mit szól? Legyen a Pokol úrnője, egy fergeteges Fekete Esküvőt csapunk! Sok démonnal, fekete gyertyákkal, fekete menyasszonyi ruhával és meleg véráldozattal! De a kegyed kedvéért ez utóbbitól hajlandó volnék eltekinteni. Mivel egy ilyen nő kell nekem, mint maga. Aki rettegés nélkül állja a tekintetemet és vissza beszél. Egy erős királynő az oldalamra. Aki még ellenállhatatlan is. Gyönyörű gyermekeink lennének...Csupa kis szőke ördögfióka!
Vigyorom kiszélesedik, felfedve túlságosan tökéletes és fehér fogsoromat, mindeközben egyetlen ránc sem jelenik meg az arcomon a mozdulattól, felfedve, hogy messze van a természetesnek mondhatótól.
- Ne szolgálja azt a vénembert, túl jó kegyed neki. Legyen inkább az én oldalamon.
Black Wedding:
 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 24, 2018 9:31 pm
Következő oldal
Hello Angel
A szőke ex -angyal vadító, búgó hangján énekel egy számomra ismeretlen számot. Pillantása egyenesen rám szegeződik, amint belépek a bűnbarlangba. Mintha tudta volna, hogy pont ekkor lépek ki a liftből. Figyelmeztettek, hogy nem lesz egyszerű menet, sőt azt is mondták, hogy azért kellett nekem idejönnöm, mert más nem vállalta. Dannek is úgy kellett könyörögnöm. Iszonyatos düh áraszt el a pimaszul flörtölő Ördög láttán. Gondolkodás nélkül szakítom el kezét a mikrofontól. A bilincs élesen kattan a néma csendben. Megfagy minden. A hangzavar olyan hirtelen szűnik meg mintha elvágták volna. Lassan fordítom fejemet a fagyott testekre. A mereven bámuló seregnyi démonarcra. Nem érezhetik, hogy megijedtem! Nem bizonytalanodhatok el!
- Ha a házigazda történetesen egy gazfickó, akkor igen…szemrebbenés nélkül szabad! – felelem utánozva az ő mézes-mázos hangját. Ajkaimon gúnyos mosoly villan ahogy végig mérem a démon hordát majd a főnök megbilincselt kezét.
- Oh, sajnálom, hogy elrontottam a bulit. Talán ha az úr hajlandó mindent bevallani akkor olyan tíz év múlva folytatódhat. Mi tíz év a Sátánnak? - Hangom élén megremeg az izgalom.
- Köszönöm, nem kértem idegenvezetést. És az egyetlen hely, ahova magát én kibilincselem az a vallatószoba lesz. De ígérem élvezni fogja! – veregetem meg lapockáját. Én nem az a nő vagyok, aki eldobja a bugyiját egy ilyen ajánlattól. Ez a fickó nagyon más világban él! Újra végig járatom szememet a rezzenéstelen tekinteteken. Pokolfajzatok! A Pokolban lenne a helyetek! A hideg kiráz a sok üres, szurokfekete szempártól. Mint az éhes oroszlánok… Hátra tántorodom egy lépést ahogy átfordul és majd összeér az orrunk. Merészen ragadom meg égkék tekintetét. Szinte hallatszik a jégszilánkok ütközése a két jégszín szempár között.
- Tisztában vagyok, hogy Midas királynak frankó serege van… de ne higgye, hogy felkészületlenül érkeztem! – lehelem ajkait cirógatva perzselő leheletemmel. Szívem a torkomban dobog. Az izgalmam egyszerűen szétfeszít. Cselekedni akarok! Az adrenalin ott tombol a véremben. A fejemben tompán lüktet a szívverésem. Szemtelenül szőke fürtjeibe túr. MIVAN? Ezt meg… ó hogy…
- Jó trükk, bár ahogy látom nem aratott sikert a publikumnál. Mutasson valami más mutatványt. –Tudom, hogy valami hókuszpókusszal szabadult meg a bilincstől. Én meg itt vagyok halandóként egyetlen rúnákkal televésett tölténnyel. Kössz Isten, hogy így bízol bennem!
- Teljesítem a feladatomat. Letartóztatom Lucifer Morningstart, és visszaszállítom a cirkuszba, ahonnan megszökött. - rezzenéstelen arccal bilincselem meg újra, olyan szorosra húzva a vasat, hogy elfehéredjen a keze tőle. Velem Te ne szórakozz! Én tudom te kivagy, de Te nem tudod, hogy én kivagyok!
- Gyerünk! – szakítom meg a beálló hullaszagú csendet. KI akarok már innen jutni, hogy utána azon rettegjek, hogy Lucifer dögjei rám vadásznak! Megtaszajtom előre a férfit.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 14, 2018 6:52 pm
Következő oldal
A New Chapter In Dante's Inferno
The Detective & The Devil
──────────── ────────────

Mindenkinek van egy elképzelése arról, milyen is lehet az ördög. Netán csúf, kecske szakállal és patákkal? Vagy szarvakkal és villás farokkal? Karmokkal? Vasvillával? Esetleg olyan, mint Al Pacino az Ördög Ügyvédjében? Hát, nem igazán talált! Viszont tudom jól, neked van egy konkrét elképzelésed...egy cefet magas, piszkosan jóképű fickóról, aki brit akcentussal beszél. A haja olyan fekete, akár a csillagtalan ég, a szemei pedig mint a sötét vermek. Örökké borostás arc és vasalt öltöny. Igen, melegszik! De még sem egészen azt kapod, amire számítasz: A lift halkan csendül, ahogy jelzi, látogató érkezik. Egy két lábon járó istennő lép ki a mechanikus ajtón, vadítóan szőke, tengerkék szemekkel. Rögtön megakad a szemem rajtad, na nem a fegyvereden, hanem a küllemed miatt, természetesen. A mögötted picsogó szerencsétlenségen nemes egyszerűséggel átnézek. Ahogy a pisztolyt a magasba emeled, egyenesen a mellkasomnak szegezve, ciánkék szemeim összetalálkoznak a tieiddel. Határozott, hideg pillantással nézel rám, miközben én énekelek. Ugyanis éppen egy kis magánbuliba cseppentél a lakásomon. Alul öltözött szépségek rázzák körülöttem a muzsikára, na meg a gitáros és dobos körül. Nem nagy a tömeg, de azért vagyunk jó néhányan. És te naív lennél, ha egy percre is azt hinnéd, hogy ezek itt körülöttem nem vérengző pokolfajzatok.
- "Dressed head to toe black on black,
Three bunnies in the back of my Cadillac.
With me its gonna be a good story to tell;
Cash, grass, and ass on the highway to hell.
Be careful what you wish for when you dream
I make the good girls bad, and bad girls worse;
Nice guys are last 'cause I'm always first.
I'm a freak show sucker for how it feels;
Turn the girl next door into hell on heels.
I'm red white blue tattooed and just don't care;
I'm your all-American nightmar!" ♫

Mintha csak neked énekelnék, drága! A magasból egy retró hatású mikrofon lóg le, bal kezemmel fogom és kissé felfelé tartva arcomat éneklek, így a másik kezem szabad. Legalább is amíg oda nem csörtetsz hozzám. Ó, úgy riszálsz, mintha csak a kifutóra születtél volna! Nem leplezem ezt a gondolatot pillantásommal. Végig mérlek, mint az ínyenc falatot.
- "If you wanna run away I can give you a ride,
I'm a one way ticket to the darker side.
So come with me, baby lets lose some sleep.
But don't mistake me for a dream.
They try to lock me up and throw away the key,
But they're never gonna hold down a freak like me.
I'm an outcast, smoking grass, living for free,
And I got everything you want,
But nothing that you need."♫

S nem hagyom abba, míg kegyed le nem rántja a kezem a mikrofonról és hátra nem csavarja. Én pedig csak kuncogom.
- Na de nyomozó, illik így bánni a házigazdával?
Kérdezem mézes-mázos hangon. Körülöttünk a tömeg olyan hirtelen fagy meg, ami emberi jövevényekre cseppet sem jellemző. Mereven bámulnak minket.
- Csak nyugi srácok!
Biccentek oda a kísérteties társaságnak, majd ismét a szöszire nézek.
- A hálószoba balra van! Ha szeretne még az ágyhoz is kibilincselhet. De akár cserélhetünk is.
Vállam felett hátra pillantok, jó magasról kacsintok rá a szépségre, továbbra sem véve tudomást a patkány-szerű csicskáról, aki mellette tapog, mint egy kivert kutya. Aztán hirtelen szembe fordulok a detektívvel és lehajolok hozzá, pontosan annyira, hogy szemeink egy vonalban legyenek.
- Ugye tisztában van kegyed azzal, hogy egyenesen az alvó oroszlán barlangjába sétált be védtelenül?
Már-már suttogom a szavakat baba-szerű arcába és amilyen ártatlan képpel mondom ezt, olyan hirtelen váltja fel a fülig érő vigyor tükörsima arcomon. Ismét kiegyenesedem és jobbommal komótosan aranyszőke hajamba túrok, de a tekintetem azt nem veszem le a nőről. Hirtelen észbe kapok.
- Jaj, bocsánat! Ezt leszedtem..vissza tudná tenni?
Pillogok rá és a balomról lógó bilincset lengetem az arca előtt. Most jönne az, hogy az emberek nevetnek, na de mivel ők itt még véletlenül sem azok, azért továbbra is úgy állnak, mint a lefagyott robotok. Egy pisszenés nélkül. Pislogás nélkül. A rendőröket bámulva.
- Nos, mihez kezd most kegyed?
Könyéktől széttárom karjaim, fekete inget viselek, hozzá szemérmetlenül fehér mellényt és öltönynadrágot. Szemöldököm megemelem és várom, mi lesz a következő lépés.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 14, 2018 1:54 pm
Következő oldalA Lux épülete magasodik fölém. A roskatag város koronaékköve ahova csak az nyer belépőt, aki lepaktál az ördöggel. A terebélyes ajtó mintha csak varázslattól vezérelt lenne némán nyílik ki előttem. Hát itt volnánk. Dante Poklának kapujában, ahová még az ördög is csak nyaralni jár. Az épület tulajdonosa a bár fölötti impozáns luxuslakásban tengeti szabadságának napjait. A lift egyenesen odavisz csak ezt a gombot kell megnyomni és...
-Kezeket a magasba! Lucifer Morningstar Isten szent nevében letartóztatom több rendbeliemebrölésért, emberrablásért, nyomozás akadályozásáért, kábítószer használatáért és árusításáért. Valamint a Pokol elhagyásáért! Jogában áll hallgatni, minden elhangzott szó felhasználható maga ellen. Jah...és készüljön, mert az Ördög ügyvédje nyaralni van! - mondom immáron bilincskattanás kíséretében. Rádöbbenek milyen magas a férfi és arra is, ha Dan nem segítene mindenbizonnyal nem bírnék el vele..."
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
4
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7