Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Wanheda && Deedra •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Wanheda && Deedra VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:39 am
Következő oldal


***
Lezért játék
reveal your secrets

Deedra


Wanheda && Deedra Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 06, 2018 1:48 pm
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Megmaradt klánom igyeksző léptei felverik a port. Szívem zihál tekintettem komoly marad, arcomon megszáradt a vér. Elég! Elég a megrémült lányból, elég a játszadozásból.
Már-már látom a fényeit, s hallom a tombolást. Csapatom megérkezik ott állok Wanhedával szembe, s Lincolnt szorongatja. Senki nem támad mindenki a saját parancsnokát kémleli. - Egyedül nem ment? - Kérdezem. Ezzel arra utalok, hogy tudom Roan felkereste őt, hogy Rowenát támogassa. És a felkelésből ítélve, meg is tette Wanheda. - Félsz tőlem? - Lépek közelebb, arcomat megvilágítja a tűz. - Tőlem fél a nagy Wanheda? - Lassan mondom ki a nevét. - Klánjaink el fognak törlődni a semmibe. Ha mi itt most össze csapunk, kultúránknak vége. Tisztában vagy vele? Az emberek között akarsz élni? - Kevesen maradunk, hiszen az így is kevés falunkat lemészárolta Rowena. Gyerekeket, időseket ölt meg.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 03, 2018 12:09 pm
Következő oldal


A középkorban sokkal hatékonyabb kínzási módszereket fejlesztettek ki. Ismétlés persze, de néha nem árt visszatérni a gyökerekhez. Fából vájt trónomon ülök egy kisebb magaslaton és nézem, ahogy a szakadárjaim őrült énekléssel vagy inkább artikulálatlan csatakiáltásokkal körítve táncolnak a hatalmas tábortűz körül. Félmeztelenek, arcukat vérrel és sárral kenték be és egykori áldozataink végtagjaikat vagy csontjaikat dobják a tűzbe. Velem szemben, a tűz másik oldalán vad dobolás kezdődik, mire az őrjöngő tömeg szétválik és utat enged a jelenlegei áldozatunknak.
Először csak a koporsója érkezik meg, amiben majd a halálát leli. Egy hatalmas vasbika, melynek üreges belsejébe fogjuk beletuszkolni. Ezt majd a tűzbe állítjuk, így nem közvetlen a lángok perzselik meg. Az forma túl kíméletes lenne. A forróra hevült vas fogja halálra kínozni. A középkorban aztán tudták, hogy mi a dörgés.
A bikát követte az áldozatunk. A másik szakadárfaluból idetévedt Lincoln. Illegálisan lépett be a területeinkre és meggyilkolta egyik testvérünket. Én mégsem ezért ítéltem erre a csúfos halálra. Abban reménykedem, hogy vele idecsalhatom a másik csoport vezetőjét, ennek a szánalmas, hősszerelmes fickónak a kedvesét, Deedrát.
- Elég! - harsogtam túl a dobolást, mire a tábortűz körül mindenki csendben maradt. - Hozzátok ide elém. - utasítottam őket már kicsit halkabban.
Trónszékem elé térdepeltették a megkötözött szakadárt. Eleinte még úgy vergődött, mint egy veszett vad, de már úgy tűnik beletörődött a sorsába.
Lassan odalépkedtem hozzá és végigsimította az arcán, miközben nyájasan mosolyogva a szemébe néztem.
- Szeretném, ha tudnád még a halálod előtt, hogy a szerelmed már érkezik. Küldtem neki egy üzenetet. Te már addigra halott leszel mire megérkezik, de ne aggódj. Ha hiszel a halálon túli életre, akkor hamarosan megy utánad. - közöltem vigyorogva.
reveal your secrets

Deedra


Wanheda && Deedra Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 30, 2018 9:39 pm
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem ez volt az első és nem s az utolsó, hogy nyoma veszett. Vége ennek. Harcra készülök. Már nem az a kislány vagyok. Rowena támadása nem úgy alakult, ahogyan az ő akarta volna. Drága Roant elfogtuk, s ő egy kectrecben van a disznóolban.
Elegem lett. Nem maradok többé a jó kislány.

Ajtómra felfüggesztve állt egy levél, miben Wanheda üzent, kedvesem vérével. Lincoln nála van. Talán kém volt? Talán megjárta? Nem érdekel. Kunyhómban ülök, s elöttem a sok lemészárolt ember, kik életemre törtek. Meredek csak, s szívem zakatol. Arcom komor, még is szememben ott a végy, hogy most ölljem meg Rowenát. Felállok, s kardom kírántom, mellettem katonáim össze rándulnak. A pengével elvágom hosszú fekete hajam, s földre dobom. Leguggolok, s kezemet belemártom a vérbe, s azzal festem ki arcom.

- Indulás. - Mondom, majd felpattanok, s át lépdelve a hullákon haladok Wanheda táborába.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2