Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 27, 2018 10:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


A Rassilonról alkotott véleményünk közel azonos. A lényeg ugyanaz. Néha meglehetősen kiállhatatlan, ezért sem értem, miért aggódom érte folyton, vagy húzom fel magam azon, ha hátrahagy. Olykor bizony jobb nélküle. Vannak olyan találkozásaink, amik után kifejezetten örülök, ha nem látom őt néhány napig, vagy hétig. Utána azonban… Bosszant, ha nem keres.
- A főnököm már csak ilyen. Egyáltalán nem törődik azzal, hogy mit gondolnak róla, amíg az, akinek kell, tart tőle – vonok vállat.
Kivéve talán az én, és Gabriel véleményét. Ez a kettő alighanem érdekli, bár az előbbiben csupán reménykedni tudok. Néha teljesen ellentétesen viselkedik. Egyszer mintha fontos lenne, aztán meg mintha magasról tenne rá. Teljes káosz! Már rég megtanultam, hogy nem feltétlen jó, ha megtudom, mire gondol. Ennek ellenére mindig megpróbálok belelátni a fejébe.
- Szerintem saját magára mindig hallgat – javítom ki a démont.
Valószínűleg önmaga ez egyetlen személy, akire mindig odafigyel. A legtöbben nem tudják, de én igen, hogy néha bizony Gabrielt is figyelmen kívül hagyja. Állítólag az arkangyal érdekében, szerintem azonban azért, hogy bizonyíthasson felé. Azura viszont meglehetősen közel jár az igazsághoz. Szívesen rá is vágnám, hogy felvetései közül mindkettő igaz, de aztán jön a harmadik, amin elnevetem magam. Még, hogy én vonzódjak az ilyen lényekhez… Eszemben sincs! Ha Rassilonnak csupán ilyen oldala lenne, valószínűleg rég tettem volna olyat, amiért lenyesi a szárnyaimat.
- Röviden… Nem volt más választásom. Neked sem volt sokkal több, ha jól tudom – mosolyodom el.
Az tény, hogy Rassilon megmentett, majd röviddel utána meg is zsarolt, de mindemellett ott van az az apróság, amit angyali hierarchiának neveznek. Ha egy szeráf azt mondja, hogy a csapatában akar tudni egy katonát, nem sokan ellenkeznek. Kivéve talán egy másikat, csakhogy azok után, hogy a halálsorról cipelt el, nem álltak értem sorba az angyalok. Talán a szárnyaimért igen, de értem és a képességeimért, nem.
- Te mit tettél, amiért a fél Pokol a fejedet akarja? – érdeklődöm, ha már ezt a játékot játsszuk.
Rassilon említett ezt-azt, viszont ő sem a túlzottan őszinte fajta. Alighanem szakmai ártalom. Nálunk már csak így megy, de vannak olyan dolgok, amiket felesleges eltitkolni, vagy szükséges a megosztásuk ahhoz, hogy kapjunk valamit cserébe.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 26, 2018 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Látom, amint a tollaska jelemzésére csak nagyokat bólogat, nicsn szükségünk szavakra ahhoz, hogy egyetértsünk. Mindkettőnknek megvan a maga véleménye az angyalról, talán ő picit finomabban fogalmaz, míg az én őszinteségem keveredik egyfajta utálattal is. Külsőleg még nem olyan rossz Rassilon, bár ezt sosem mondanám el neki, de az a tudat, hogy angyal. Összefacsarja a gyomromat és hosszas hányásra késztet. A mellettem ülő hölgyemény színlelt sajnálatára elmosolyodom, majd megvonom a vállamat.
- Sosem tudhatod, bár azt hozzá kell tenni, hogy a főnököd tett érte, hogy ennyire zavarjon - válaszolok diplomatikusan. Még nem tudom, hogy idegesít-e a mellettem ülő csirke, egyenlőre érdekes beszélgetőpartnernek tűnik, aki ellát emberi étellel és itallal. Ha nem lennénk ősi ellenségek talán még barátnők is lehetnénk, bár a mostani világban a határok annyira elcsúsztak, hogy sosem tudhatjuk mit hoz a jövő. Közben ecsetelem neki hogyan is gondoltam azt, hogy Rassilon jobbkeze lehet. Eszem ágában sincs elmondani neki, hogy az én drága tanácsadóm kiderített egy pár információt az angyalkájáról és innen vannak az ismereteim. Jaesa elneveti magát a tanácsadó hallatán, mire összehúzom a szemöldökeimet rosszallóan, majd kisimul homlokom jobban belegondolva. Kérdése még inkább alátámasztja a gondolatmenetemet, miszerint ez egy hatalmas képtelenség. Gabriel pincsije sosem hallgatna senki tanácsára, csak önmagára.
- Igaz, őt sosem érdekelné mások tanácsa. A sajátjait se fogadja meg mindig - kuncogok egyet kortyolva az őjabb sörömből. Örömmel látom, hogy elveszi a felé irányított italt, úgy tűnik mindketten próbálunk egymás felé nyitni az ellentéteink ellenére is. Érdeklődésemre egy kérdéssel válaszol, ahogy felé pillantok észre veszem rajta a kíváncsiságot. Talán érdekelné a véleményem? Sosem lehet tudni ezeknél az angyaloknál. Ha már készségesen felém irányítja a pizzásdobozt kiveszek belőle egy szeletet. Nem vagyok oda az emberi kajáért, de ha már egyszer hozott akkor ne vesszen kárba, ártani úgysem árthat.
- Fogalmam sincs. Talán téged is megzsarolt valamivel vagy csak segített neked a bajban. Vagy egyszerűen betegesen vonzódsz a hozzá hasonló nárcisztikus, önző lényekhez - nevetve vállat vonok, majd harapok egyet az előttem lévő ételből.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 06, 2018 4:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Rassilon jellemzésére csupán bólogatni tudok. Felesleges szavakkal is egyetértenem, épp eléggé érthető ez is, főleg, ha figyel a démon. A többit pedig igyekszem elraktározni. Sejtem, miért hihette azt az Angyalkám, hogy Azura nem kedveli a férfiakat. Néha túl nagyra van magával, éppen ezért képes mindent saját magára venni. Ő egy angyal, ráadásul férfi, tehát… Az eredmény egyértelmű, mert hát nyilvánvaló, hogy az ő kinézetével nem lehet egyszerűen annyi a baj, hogy angyal.
- Ez sajnálatos! Ezek szerint legalább annyira zavar az én jelenlétem, mint az övé – szólalok meg színlelt sajnálkozással.
Ó, annyira nem vagyok démonkedvelő, hogy ezen megsértődjek, vagy túlontúl bánjam. Igaz, jó érzés felettesem orra alá dörgölni, ha valakivel jobban szót tudok érteni, mint ő, de ezt már megszoktuk, ha a Poklot elhagyó népségről van szó. Velük szemben mindig is én találtam meg a jobb hangnemet kettőnk közül.
Amikor a Rassilon mellett elfoglalt helyemről kezd kérdezni, valami megszólal fejemben. Főnököm nem osztana meg ilyesmit csak úgy, éppen ezért, valahonnan máshonnan kellett ezeket az információkat megszereznie a nőnek. Nem mintha túlontúl zavarna. Titokszámba sem megy a tény, hogy a szeráf annak idején a halálsorról mentett meg, bár úgy tűnik, ez az aprócska morzsa még nem jutott Azura fülébe. Esetleg nem áll szándékában felfedni, hogy tud róla és ez által akarja tesztelni az őszinteségemet. Ami viszont a tanácsadót illeti… Annak hallatán önfeledt nevetésbe kezdek. Még, hogy Rassilon tanácsadót vegyen maga mellé. Nem mondom, hogy soha nem kéri ki más véleményét, alkalomadtán az enyémet, de nem ez a legismertebb jellemvonása. Túlzottan gyakori eseménynek sem mondanám. Mondhatni... fel kellene írni a naptárba, ha előfordul, olyan ritka. Legalábbis szerintem. Igaz, én szeretem, ha beavatnak a dolgok menetébe és számításba veszik a mondandómat.
- Még mindig ugyanarról az angyalról beszélünk?
A felém irányított sört elveszem. Vigyorogva bontom ki és kortyolok bele, mielőtt tovább folytatnánk ezt a kellemesnek is nevezhető beszélgetést. Úgy tűnik, a pizza nem kell ennyire. Talán ahelyett is sört kellett volna hoznom. Mindegy! Legfeljebb szerzünk még, nem számít.
- Mielőtt válaszolnék arra a kérdésre, hogy miért vagyok az oldalán… Szerinted, miért?
Láthatja rajtam, hogy nagyon kíváncsi vagyok a véleményére. Közben egy szelet pizzát veszek magamhoz, hogy fogyjon az is, ha már egyszer beszereztem, majd erőmmel felé irányítom a dobozt, hátha óhajt még néhány falatot. A kaja nem mondható kimondottan rossznak. Ettem már sokkal pocsékabbat is. Összességében… az átlagosnál valamivel jobbnak mondanám, igaz, a mi ízérzékelésünk eléggé eltér az emberekétől. Kíváncsi lennék arra, hogy egy halandó miként értékelné ezt a fogást. Jobban belegondolva, mégsem.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 24, 2018 9:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A feltevésem félig megállja a helyét, hiszen az állításai saját véleménye szerint fedik az igazságot, ami felőle nincs kétségem. Ugyanakkor valami kis lény azt suttogja, hogy ez mégsem a teljes igazság és a drága kis angyalkánk más miatt küldte őt ide. Persze eme eszmefuttatásomat nem vagyok hajlandó megosztani a szöszivel. Ha ő annyira elakarja titkolni hát tegye! De így én sem leszek annyira közlékeny, mint amennyire ő szeretné. Valamiért valamiért alapján játszok és ha nem kapom meg, amit akarok. Na, akkor van gáz! Hiszen én mindig elérem a célomat kerüljön az bármibe is. Beszélgetőpartneremmel egyetemben én is apránként elfogyasztom a szeletemet, ugyanakkor az sem kerüli el figyelmemet, hogy a tollaska milyen nagy előszeretettel használja a mágikus képességeit. Szívesen végeznék rajta kísérleteket. Gondolataimból szavai repítenek vissza a valóságba, meglepődötten pillantok rá, majd végig nézem, ahogy eldobja az üres üvegét. Tényleg kezdem azt hinni, hogy Gabriel angyalai simán elmehetnének démonoknak is.
- Ő olyan típus, aki szereti magában tartani az információkat és csak akkor közölni, ha úgy adja az érdeke. Viszont arról fogalmam sincs, honnan vette azt, hogy nem kedvelem a férfiakat. Semlegesek számomra -vállat vonok és elkortyolom a maradék sörömet - Ő keresett meg engem, szüksége volt pár információra. A jelenléte nem zavart volna annyira, ha nem lenne angyal - javítom ki. Úgy tűnik a tollas a kettőnk ismeretségének kezdetét sem osztotta meg a beosztottjával. Egyre érdekesebbek a fejlemények. A szavaim tele vannak gúnnyal, ezt mind úgy teszem, hogy ne érezze rá vonatkozónak. EMe utálatom csak is a főnökének szól. Értetlen képet vág arra, miszerint ő lenne Rassilon jobbkeze. Ő drágaságom! Nem most jöttem le a falvédőről és titokban mindent kiderítettem az egyik emberemmel Rassilonról. Könnyedén vonok vállat és mosolyogva fordulok felé.
- Rassilon csak nem bízna ekkora feladatot egy semmit mondó beosztottra. Ebből gondoltam, hogy magasabb pozícióban lehetsz, de ezt nem feltétlen kell jobb kéznek hívni - legyintek egyet - Mi démonok néha így hívjuk a tanácsadókat - teszem hozzá egyszerűen. Kérdezés nélkül a telekinetikus képességem segítségével magunkhoz irányítok egy-egy üveg sört, a magamét elveszem, ha ő is megtette folytatom a mondandómat.
- Ugyanakkor még mindig nem válaszoltál a kérdésemre - említem meg a tényt, miszerint szívesen folytatnám a beszélgetést, ha ő is partner benne.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 2:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Különösebben nem mondható, hogy hazudok a démonnak, hiszen minden állításomban van némi igazság. Az is tény, hogy nem beszéltem azóta Rassilonnal, hogy kiadta nekem feladatom és elrepült azért, hogy a Sötétséggel megvívja saját szócsatáját. Remélem, hogy csupán ennyiről lesz szó és nem kerül sor fizikai megmérettetésre kettőjük között. Azt nem hiszem, hogy Angyalom megúszná ép tollakkal. Azt sem mondanám nevetségesnek, hogy arra kíváncsi, meg tudok-e birkózni Azurával, avagy a jellemével. Nem hiába küldött engem, tudja, miként viszonyulok a démonokhoz.
- Ebben nincs igazad. Minden állításom fedi a valóságot, talán azt leszámítva, hogy szereti, ha a nyakamba varrhatja a feladatait. Nem szereti, de nincs más választása – vonok vállat.
A pizza szeletem hamarosan elfogy, ezért kezem nyugodt szívvel fekete nadrágomba törlöm, mielőtt erőmmel visszaállítanám azt összekenés előtti állapotába. Ilyenkor örülök, hogy ilyen képességeim vannak. Megspórolhatom vele a mosást, vagy az új ruhatár beszerzését, ugyanakkor tény, nem azon angyalok közé tartozom, akik egyetlen szett öltözékkel rendelkeznek. Az túl unalmas lenne, na meg… Néha nem mindegy, hogy kivel miben találkozom. Ezúttal maradtam a kényelmesben. Olyan eset is előfordult már, hogy elégettem egy-egy göncöt. Akkor, ha kellemetlen emlékek kapcsolódtak hozzá. Mintha azzal lemoshatnám magamról a mocsok egy részét, amit magamra kentem… Tudom, hogy nem így van, mégis jó érzés volt látni, miként nyelik el küldetésem magamon viselt nyomait a lángok.
- Gondolom arra már rájöttél, hogy Rassilon nem olyan angyal, aki szórja magából az információt. Lényegében annyit mondott, hogy nem kedveled az angyalokat és a férfiakat. A kettő együtt pedig, ami ő is… El tudom képzelni, mennyire örültél a jelenlétének, anélkül is, hogy megszólalna – ürítem ki sörösüvegemet is.
Egy könnyed mozdulattal hajítom a hátam mögé, át az arra lévő akadályok felett. Valahol messzebb a földön landol, csörömpölő hangot adva. Ezek szerint nem talált fejbe senkit. Nem tudom megmondani, hogy ez kár, vagy sem. Mindez attól függne, hogy kit kólint fejbe az üresen repülő üveg. Ez már senkit, talán a következő esetében elgondolkodhatok valami hasonlón.
- A jobb keze? – nézek úgy, mint aki értetlenül áll ez előtt a kijelentés előtt – Honnan veszed, hogy az vagyok?
Tudtommal én nem említettem. Vajmi kevesen tehették meg, ennek ellenére nem árt tisztában lenni ezen információ forrásának kilétével. Esetleg hollétével is, mert ha nem Rassilon, hanem esetleg egy démon az illető, talán még felnyársalni is kedvem lesz a nap későbbi részében. Vagy holnap, ha a mába nem fér bele.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 19, 2018 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;bocsánat, tegnap nem jutottam gép közelbe luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Halvány mosollyal nyugtázom a szavait, miközben gondolatban megállapítom, hogy jó viszonyban leszünk mi. Valamiért mindig is kedveltem az erős nőket, akik tudják, hogy mit akarnak és nem félnek bemocskolni a kezüket vagy a felettesükkel sembe szállni. Talán a mellettem ülő angyalka is ilyen. Bár ki tudja, lehet, hogy ettől független a hűsége a tollas barátomhoz köti. Lehet, hogy nem lenne jó, ha hallaná milyen módokon tervezem megölni a másik angyalt. Az ő fajtájában van valami megfoghatatlan kötődés egymás iránt, még ha az menthetetlen akkor is, ellenben mi démonok könnyedén hátba szúrjuk egymást egyetlen szempillantás alatt. Mégis ő olyan könnyedén lép át azon az apróságon, hogy fajtánkból adódva gyűlölnünk kellene egymást. Kissé hihetetlen és az elmémben felvillan egy kapcsoló, hogy jobb, ha figyelek, nehogy egy csapdába sétáljak. Hogy is mondják ezt a haladnók? Paranoia? Igen, valószínű, hogy az vagyok. A pizzásdobozt a földre helyezi, míg ő jókedvűen falatozni kezd, már kiegyenesedve. Mivel ő is bemutatkozott, így gondoltam engedek a társadalmi konvencióknak és viszonzom ezt a szívességet, annak ellenére, hogy semmi szükség sincs rá. Valahogy mégis ez az apró gesztus pozitív benyomást tesz rá és rám mosolyog. Szemeimet forgatom a pizzás megszólalására, tudom, hogy viccnek szánta, de... Mikor fogják már fel az angyalok, hogy nincs humorérzékük? Rassilon eltűnésére adott válasza kissé kamu szagú, de egyenlőre nem foglalkozom ezzel. Mindent a maga idejében.
- Különösebben nem vagyok oda a földi ételekért, de az italok közül egy-kettőt kedvelek - szavaimnak súlyt adva meg is húzom a sörömet - Ő sem birkózik meg velem igazán, így az utóbbi feltevésed inkább nevetségesnek hangzik. Úgy gondolom valamelyik állításod takarja az igazásg egy részletét - mondom kissé nyersen, majd eszem egy falatot.
Nevetése olyan, mint ezernyi csengettyű. Pfúúj! Undorító, fáj a fülem tőle és kerülget a hányinger, de kifelé ezt egyáltalán nem mutatom ki. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy valamennyire hasonlítunk egymásra.
- Egyszer szívesen meghallgatnám mégis mit hallottál rólam - kuncogok újra kortyolva a sörömből - Miért pont Rassilon jobbkeze lettél? - teszem fel a kérdést érdeklődve. Ha nincs számomra semmi feladata és tényleg csak kellemes beszélgetés akar folytatni, akkor bármiről beszélhetünk. Mindent meg kell tudnom róla és talán általa az angyalról is. Annak ellenére, hogy szövetségesek vagyunk nem tettem le a tervemről, hogy élve megnyúzom, de ez a jövő zenéje. Vannak fontosabb terveim is.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 17, 2018 11:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Ha mással állnék szemben, nem a férfi és angyalgyűlölő Azurával, az én leírásom egy kicsit más lenne, de meg tudom érteni a démont. Egy-két leírt jellemvonás ugyanolyan lenne, mint az általam gondolt, főleg a parancsolgatós rész. Azt én sem viselem túl jól, ami viszont a többit illeti… Én nem szedném Rassilont minden pillanatban apró darabokra. Esetleg minden harmadikban, azért, mert nagyjából ilyen gyakran próbál parancsolgatni. A másik kettőben engem hallgat, vagy levegőt vesz. Ez sem teljesen igaz. Néhanapján képes vagyok anélkül végighallgatni őt, hogy rám törne a pusztítási kényszer. Azokban az esetekben, amikor valamilyen oknál fogva kevésbé parancsolgató, vagy olyan utasítása van, amivel teljes mértékben egyet tudok érteni.
- Később szívesen hallanék ezekről a kínzási technikákról – nevetek továbbra is, immáron együtt a démonnal.
Láthatóan meglepi, hogy ilyen könnyedén elfogadom az általa kínált helyet. Ez érthető, főleg az ő körülményeit tekintve. Az, hogy egy angyal ilyen nyugodt mellette és nem akar a torkának esni, amint megérzi az energiáit, elég furcsa lehet neki. A tény pedig, hogy nem jöttem üres kézzel, hanem pizzával és sörrel kínálom, még inkább. Azért, hogy megnyugodjon, nem húzom az időt. Amint kibontom a sört, iszok belőle egy kortyot, hasonlóra ösztönözve kapcsolatomat, azt viszont kivárom, hogy vegyen a pizzából. Ahogy ezzel megvan, kiegyenesedem rövid ideig tartó görnyedésemből. Egy szeletet én kisajátítok a dobozból, a többit pedig leteszem magunk elé a földre. Alighogy befejezem ezen erőm használatát, beleharapok szeletembe.
- Jól gondolod, de értékelem, hogy ennek ellenére vetted a fáradtságot és bemutatkoztál – eresztek felé egy mosolyt.
Eszemben sincs megsértődni azon, amit mond. Én is hasonlóan felháborodnék, ha ilyen hamar megfeledkeznének rólam, erről azonban jelenleg szó sincs. Elméletileg. Gyakorlatilag azonban eszemben sincs erről tájékoztatni őt.
- Örülj, hogy engem küldött. Más nem hozott volna neked pizzát - vigyorgom - Ami Rassilont illeti… Állítólag kapott egy új feladatot a Nagyfőnöktől, de ha engem kérdezel… Egyszerűen szereti a nyakamba varrni a feladatait. Néhány napja nem láttam, azóta biztos lógatja a lábát valahol, nevetve azon, hogy meggebedek a sok utasítástól – vonok vállat – Vagy egyszerűen kíváncsi arra, hogy megbirkózom-e veled – magyarázok két falat között.
Következő megjegyzését hallva újra elnevetem magam. Úgy érzem, jól elleszünk ezzel a nőszeméllyel, annak ellenére, hogy alig ismerem démoni munkásságát. Annak is eljön az ideje, a lényeg, hogy az első benyomás megvan és láthatóan közlékeny irányomba. Jobban indul, mint vártam. Ó, nem. Valójában erre számítottam. Nem hiába vagyok én az, aki jobban kezeli őket, ha engem és Rassilont vesszük vizsgálat alá. Ez mondhatni az egyik… hiányossága az Angyalkámnak.
- Miért tennék olyat, amit én sem viselnék jól? Nem szeretem, ha minden előzmény nélkül parancsolgatni próbálnak nekem – közlöm vállat vonva, majd harapok még egyet a pizzából és leöblítem egy korty sörrel – A hallottak alapján, gondoltam te is ilyen lehetsz, így megtettem ezt a lépést. Mint a kapcsolattartód, elkerülném a felesleges konfliktusokat, mindkettőnk érdekében.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 17, 2018 12:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Látom, amint jellemésem közepette oldalra dönti a fejét, szemeiben olyan csillanást vélek felfedezni, mintha tökéletesen egyetértene a szavaimmal. A kis jellemzésem befejeztével el is párolog a benne lévő düh, amit eddig oly szívesen szívtam magamba és helyét átveszi a vidámság. Legalábbis gondolom, hiszen elneveti magát.
- Ne is mondd! Minden egyes találkozásnál minimum egy tucatszor kiakarom nyírni és gondolatban különféle kínzási technikákat szoktam kitalálni, kizárólag neki  - nevetem el magam én is, tőlem eltérően önfeledten. Örülök neki, hogy a drága tollaska beosztottja is pontosnak érzi a jellemzésemet. Van egy olyan sejtésem, hogy az előttem lévő nő sem csípi annyira a felettese parancsolgatásait, ugyanakkor mégis most itt van. Vajon milyen okból zavarta meg a pihenőmet? Mi a fene? A nagy Rassilon éppen nem jön semmiféle követeléssel? Ezt valahova fel kell írnom! Ilyen is ritkán történik. Mégis valami van a háttérben, aminek hatására még mindig kérdőn szemlélem a beszélgetőpartnerem. A hellyel kínálást könnyedén elfogadja, ami kissé meglep, hiszen a legtöbb angyal gyűlöli a démonok közelségét és taszítónak talál minket, nem mintha ez nem lenne így fordítva is. Ugyanakkor van ebben az angyalban valami, ami megkülönbözteti a többitől. Kinyílik a doboz, mire valami furcsa kör alakú ételszerűséget látok, ha az emlékeim nem csalnak pizzának hívják a halandók. A sört már könnyedebben felismerem a néhai férjem többször fogyasztott. Várok, míg iszik az italból, ha megtette utána én is kibomtom és ugyanígy teszek. Ahogy látom rám vár az étellel kapcsolatban, így elveszek egy szeletet, de egyelőre nem harapok bele, fő a biztonság. A szavai hallatára elnémulok és próbálom összerakni a képet, minden egyes apró darabot, hogy világossá váljon a jötte.
- Azura. Bár gondolom ezzel teljes mértékig tisztában vagy - mutatkozok be a tőlem megszokott stílusban. Egyetlen pillanat erejéig elhallgatok, majd felteszem az első kérdésem.
- A tollasnak már nem dukál megjelenni és mással intézi a piszkosmunkát? Ne sértődj meg, ez nem ellened szól - teszem hozzá engesztelésül. Semmi bajom sincs a szöszivel, hiszen csak pár perce találkoztam vele, de felbosszant az a tudat, hogy az angyal képes volt ilyen hamar mást találni a velem való kommunikációra - Vagy ennyire megijedt volna tőlem, hogy már nem mer elém állni?  - gúnyolódok, ahogy mindig, ha angyalokkal vagyok körülvéve. A hosszabb verziónak valahol örülök, mivel ez azt is jelenti, hogy az angyal tisztel annyira, hogy bemutatkozzon mielőtt bármilyen elintézni valóm lenne az ő érdekükben.
- Ez okos gondolat volt. Ha csak úgy beállítanál parancsolgatva, lehet nem úsznád meg ép bőrrel - mosolygok hangosan gondolkodva, majd kortyolok az alkoholból. Szerencsére nekünk démonoknak az a nedű olyan, akár az üdítő. Ha már evett a pizzából bátorkodok harapni belőle egy falatot.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Fejem enyhén oldalra billen, miközben hallgatom az alapos leírást. A névre nincs szükségem, már a második jellemzőnél rájövök, hogy pontosan arról a személyről van szó, akire én gondoltam. Kedvenc felettesemre, valamint az egyetlenre, akire talán még hallgatok is. Azért vagyok itt most is. Ja, nem! Ez ezúttal a saját döntésem volt. Részben. A düh, ami lassan növekedni kezdett bennem korábbi gondolataimnak hála, szertefoszlik, mire elhangzik Rassilon neve. Helyét önfeledt jókedv veszi át, amit egy nevetéssel is jelzek társaságom felé.
- Igen, leesett, hogy róla van szó. Meglehetősen pontos a jellemzés. Gondolom néhányszor az idegeidre ment – jegyzem meg mosolyogva.
Az az alak már csak ilyen. Engem rendszeresen idegesít, néha még akkor is, amikor távol van. Rá kell jönnöm, hogy főleg akkor. Ennek bizonyára a sokévnyi különlét az oka. Azt viszont még nem tudom eldönteni, hogy a démon valóban ki nem állhatja őt, vagy kezdi megkedvelni. A jellemzés lehet kétértelmű, a valóság, vagy egyfajta tagadás. Démonoknál sose tudni, de reményeim szerint ennek a találkozónak a végére tisztázódik bennem kettejük helyzete.
- Jelenleg nem akar tőled semmit, ahogy különösebben én sem – közlöm egyszerűen a tényeket.
Legalábbis semmi olyat, amit parancsnak kellene vennie, hacsak nem sörivásról és pizza evésről van szó. A pad megpaskolását látva könnyedén lehuppanok a démon mellé. Ha rám akarna támadni, azzal majd akkor foglalkozom, egyelőre inkább a poggyászomon a sor, avagy az ételen és italon. Telekinetikus képességemmel elé emelem a nyitott pizzás dobozt és egy sört a hatból.
- Egészségedre! – vigyorgom, mialatt kinyitok magamnak egyet a sárgás löttyökből.
Lábam keresztbe rakva rá dőlök térdemre, megtámaszkodva rajta szabad alkarommal. Egyelőre, amíg ki nem szolgálja magát a kajával. Utána már ez a kezem is le lesz foglalva, ugyanakkor a vendégé az elsőbbség.
- Mielőtt bármit mondanék, a nevem Jaesa. Röviden… Én vagyok az új kapcsolattartód. Hosszabban… Azért vagyok itt, mert gondoltam nem árt bemutatkozni, mielőtt beállítanék valamilyen feladattal – vonom meg a vállam.
Az első lépés ezzel le is tudva. Nem sürgetek semmit, hagyok neki időt, hogy megeméssze a dolgokat. Újfent saját magamból kiindulva, nekem szükségem lenne rá. Először is azért, hogy elfogadjam az elém tárt tényeket, utána pedig azért, hogy összeszedhessem azokat a kérdéseket, amivel áldozatomat szándékomban állna megsorozni. Az sem árt, ha a kérdések sorrendje rendben van és nem győzök kiütéssel már az első löketnél.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 9:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Hallom, ahogy a szárnyaival csapkodva érkezik, bár az energiája jóval előtte elárulta. Érzem, ahogy engem kémlel, így hát nem vagyok rest viszonozni a szemlélődést. A szőkeség olyan mint minden más angyal, tipikus attributumokkal rendelkezik mint pl. a szőke haj, világos szemek és persze a szárnyak. Már csak egy hárfa hiáynzik a kezébe és teljes lenne a kép. Undorító látványt nyújt az egész lénye, mint minden tollasnak. Elszent vagyok? Minden bizonnyal, hiszen Lucifer engem is az ő képükre formált, szőke már-már fehér hajkoronával áldott meg, hozzá csillogó kék szemekkel és angyali pofival. Így hát nem véletlen, hogy nálam jobban talán senki sem gyűlöli jobban a tollasokat, hiszen mindig hozzájuk hasonlítgattak a pokolbéli társaim. A rohadt férgek! Olyan szívesen kivágtam volna mindegyiknek a nyelvét vagy csak megégettem volna őket, szimplán szeretetből. Akkor még nem tehettem meg, de most! Bármikor! Igaz csak finoman és óvatosan. Lucifernek talán, mondom talán! Feltűnne, ha a fél pokol démonlakosságát kiírtanám kicsinyes bosszúból. Meg amúgy is ennél sokkal többre vagyok képes. Kissé elkalandoztam, de szerencsére a földre érkező tollpihe visszaránt a jelenbe. Vajo mit akarhat tőlem? Kérdésemre kérdéssel válaszol, mire egy fintorba rándulnak az arcizmaim, végül felemelem a tekintetem, mintha Istenhez foházkodnék. Meg a francokat! Annyira még nem vesztettem el az ép elmémet és soha nem is fogom!
-Tudod 1,83 magas, kiszúrni való kék kiskutya szemekkel és fekete tollakkal rendelkezik, irritálóan jóképű, kiváló taktika, idegesítő parancsolgató stílusa van tudod olyan, akit minden pillanatban apró darabokra szednél, Gabriel pincsije - darálom gyorsan egy szusszra a lánynak a tömör véleményemet a kontaktomról, majd egy levegővételt követően hozzá teszem - Ja és Rassilonnak hívják. Dereng valami? - húzom fel a szemöldökömet. Közben az is felkelti a figyelmemet, hogy az angyalból kezdődő düh áramlik kifelé, ami tökéletes táptalaja az energiáimnak. Gyerünk kicsikém, légy minél mérgesebb, nekem annál jobb. Apró mosolyra húzódnak ajkaim, majd kissé oldalra döntöm a fejemet.
- Már megint mit akar tőlem az a féleszű és miért nem ő jött?  - kérdezem kissé türelmetlenül és sértetten. A hirtelen érzelmi váltás nem az előttem állónak szólt, amire hamar rádöbbenek magam is. Csitítva az indulataimon, a jobb benyomás kedvéért megpaskolom magam mellett a padot, hogy nyugodtan csüccsenjen le. Nem fogok rá támadni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 8:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Néhány napja annak, hogy megkaptam Rassilon újabb parancsát, nagy bejelentése előtt, mely szerint a Sötétséghez indul udvarolni. A tény, hogy engem hátra hagyott a nagy feladat idejére, még mindig bosszant, ám ezúttal legalább volt annyi esze, hogy tájékoztasson. Valószínűleg nem tette volna, ha másik feladatát, avagy a kapcsolattartást a démonnal, nem kellett volna átadnia valakinek erre az időre.
Az, hogy egészen Európáig kell elmennem azért, hogy találkozzam legújabb kapcsolatommal, meglehetősen kellemetlen. Szó se róla, biztosan felkereshetném őt erőm segítségével, hogy ne kelljen messzire mennem, de értesüléseim szerint, nem díjazná túlzottan, ha szerény személyem helyett egy kivetüléssel lenne kénytelen szóba állni. Már ha megtenné egyáltalán, márpedig van rá esély, hogy kedvenc főnököm húzása után első dolga lenne ellenőrizni. Én is így tennék, sőt, első dolgom lenne megkeresni és behúzni az illetőnek, hogy megtudja, milyen életnagyságban az öklöm. Dühösebb hangulatomban a lándzsám egyik vége. Mindemellett szerettem volna szemtől szemben találkozni vele. Az első benyomás mindennél fontosabb, ezt alaposan megtanultam. Sokszor itt dől el minden, főleg a továbbiakra vonatkozó hajlandóság.
Egyelőre nincs semmi különösebb feladatom Azura számára. Egyetlen dolgom, hogy bemutatkozzam neki, amit jobb most megejteni, mint akkor, amikor már ténylegesen lesz valami dolga. Utálnám, ha valaki azonnal követelésekkel érkezne hozzám, ráadásul ajándék nélkül. Jelen esetben is van nálam egy-két dolog, amiket utam során szerzek be, Párizsba érkezésem után. Az emberek szeretnek leülni egy sör mellett beszélgetni, talán neki sem lesz ellenére. Szereztem egy pizzát is, biztos, ami biztos, bár a hőfokát majd vissza kell állítanom. Tudom, hogy nem illik túlzottan a város, vagy az ország egykori vonásaihoz, de erre futotta. A szándék a lényeg és még mindig megdobálhatunk vele valakit, ha nem tetszik.
Könnyed szárnycsapásokkal érkezem meg a démonnő elé. Landolásomig kíváncsian szemlélem a padon henyélő alakot, elmémbe vésve vonásait, hogy később ismerős legyen. Sokakkal ellentétben, nincs különösebb bajom a démonokkal. Nekik is megvan a maguk szerepe, mint ahogy nekünk is. Atyánk nem viccből hagyta őket létezni mindeddig, szükségesek az egyensúlyhoz. Persze vannak dolgok, amikre nem vetemednék velük, de néhányra angyallal sem.
- A fiúmat?
Szemöldököm egész magasra szökik a kérdés hallatán. Alighanem Rassilonról beszél, csakhogy meglehetősen félre érthette a kapcsolatunkat, ha azt hiszi, hogy ő a… Hagyjuk! Már annak a ténye, hogy a szó hallatán ő jutott először eszembe, zavarba ejtő. Fogalmam sincs miért, de így van. Akaratlan felsejlik előttem legutóbbi, szokatlan ábrázata. A kételyek, amiket éreztem belőle és szavai, melyek akár végső búcsúnak is tekinthetők, felkészülve a legrosszabbra. Mintha újra égetni kezdene a düh.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 7:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment;luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A kinevezésem óta nagyon sok minden történt, pedig alig telt el pár hónap. Az életem fenekestül felfordult, a mesterem halott, Lucifer a legnagyobb ellenségem, akit elakarok tüntetni az útból. Hogy azt már ne is emlísem, hogy az angyalokhoz, méghozzá a Gabriel félékhez csatlakoztam teljesen titokban. Túlságosan sok minden történt velem, éppen ebből kifolyólag egy kis vakációra volt szükségem. New York-i lakásomat ott hagyva felkerekedtem, hogy körbe utazzam a régi világ nagyvárosait. Úgy hallottam fénykorukban gyönyörűek voltak, több mende-mondát hallottam az alkukötő démonoktól, akik néha beugrottak egy-egy rúnáért. Most láttam tökéletesnek az időt arra, hogy megnézzem őket, ha porig rombolta őket az idő, akkor sem érdekel. A lényegen egyáltalán nem változtat. Végre látni akarom a világot, egészen eddig csak a labornak éltem és Agramon parancsait követtem, de ő halott. Nem tölthetem az örökéletemet azzal, hogy őt gyászoljam és a négy fal között éljek. Változtatnom kell ezen is. New York-ból egy kisebb teleportálással jutottam ki, még egyszer utoljára ellenőriztem, hogy keresett-e az összeköttetőm. Szerencsére az angyalról régóta nem hallottam. Talán feldobta a pacskert? Remélem, hogy nem előzött meg senki! Én akarom apránként megkínozni és a földdel egyenlővé tenni, kitörölni a létezésének csíráját is a világunkból. Még mindig nagyon imádom Rassilont, bár néha megrendül a felé tanusított mérhetetlen utálatom és átvált valami másba, amit képtelen vagyok megmagyarázni. De most nem gondolkodhatok ilyeneken. Szabadságon vagyok.
Irány a világ! Az első állomásaim között szerepeltek Európa nagyvárosai, azon belül is a híresebbek; Róma, Athén, Helsinki és Párizs. Az utóbbiról azt mondták a szerelmesek városa. Ahogy a város központjában sétálgattam a romok között megéreztem egy különleges hangulatot, ami semmihez sem fogható. Egy katedrális kupolája beomlott, egy még nagyobb épület - talán az Eiffel torony lehetett régen - darabokban állt. Az épületek közé behatolt a természet, mindent felemésztett maga körül. Az időjárás kedvezett a sétának, hiszen a bimbódzó virágok apránként kinyíltak, hogy teljes pompájukban viríthassanak. Egy régi kertben találtam egy indákkal benőtt padot, egyetlen mozdulattal leégettem a zavaró növényeket, majd helyet foglaltam rajta. Szerencsére kőből készült az ülőalkalmatosság, így egyáltalán nem ártott neki a kis pörkölésem. A napozásomat egy idegen energia szakította félbe, ami ismerősnek tűnt valahonnan távolról. Talán egy angyal lenne? Igen, valószínű egy gabrielista tollas. De hol van Rassilon? Neki kellett volna jönnie, ha a főnöke akar valamit tőlem.
- Hol hagytad a fiúdat? - teszem fel a kérdést az előttem lévő lánynak. Nincs kedvem köszönésekre pazarolni az időmet, a tollas haverom amúgy sem bírja a formaságokat.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2