Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Párizs VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 8:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 7:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; köszöntem a játékot, folytatása következik luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A mai napom ennél furcsább már biztos nem lehet, hiszen ahelyett, hogy edzenék egy angyal társaságában sörözök és kellemesen társalgok a szerelem városában. Mi ez, ha nem egy nagyon rossz vicc kezdete? Persze, jó is lenne, ha csak az lenne. De a mostani világban, amiben élünk, ez mondhatni inkább természetes. Mennyivel jobb volt régen, mikor az angyalok és démonok egymást mészárolták és nem kellett olyan dolgokkal foglalkozunk, hogy lesz-e egyáltalán jövőnk vagy sem. Sőt! Fajon belüli ekkora ellentétek sem fordulhattak elő, persze voltak kisebb belviszályok, de azok mindennaposak démoni körökben. Viszont ez, amire most készülök teljesen átformálja a démoni hierarchiát legalábbis, ha minden úgy fog alakulni, ahogy én akarom. Márpedig bármit megfogok tenni ezért. Ebből az apropóból fordulhat elő, hogy itt ülök Jaesa mellett és baráti szinten társalgunk. Rám mosolyog megismételve a szavaimat, mire aprót bólintok. Míg az utolsó kortyokat küzdöm le, ő hátra dobja az újabb üres üveget, mire apró mosollyal az arcomon konstatálom, hogy a mellettem ülő tollas nem is annyira jó, mint ahogy mutatja magát. A törést követően összecsapja a kezeit és felpattan, míg én is a hátam mögé lendítem az immár üres üveget. Vigyorogva mered rám és konstatálja, hogy elsőre ennyi idő bőven sok lesz, mire újból bólintok egyetértésem jeléül. Elnevetem magamat, majd megrázom a fejemet mielőtt megszólalnék.
- Mindent a maga idejében - válaszolok kissé sejtelmesen egy ördögi vigyort villantva felé. Nem fogom megosztani vele azt, miképpen akarom megkínozni, majd a túlvilágra küldeni az ő drága kis főnökét. Végre megmutatja fekete szárnyait és egyből ki is tárja azokat indulásra készen.
- Ahogy te is! - válaszolok egyből - Ne öld meg helyettem Rassilont vagy hamarabb látjuk egymást mint gondolnád - nevetek a saját viccemen, miközben megvárom, hogy felröppen a magasba és eltűnik a horizonton. Nyitok magamnak egy démonkaput és azon keresztül távozok a helyszínről, miközben küldök egy üzenetet a tanácsadómnak, hogy jöjjön el hozzám. Sok mindent be kell vallanom neki.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 18, 2018 10:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Az idő meglepően gyorsan telik, ha az angyalnak jó társasága akad, márpedig ez a démon sokkal kellemesebb beszélgetőpartner, mint sok tollas. Ez valószínűleg abból fakad, hogy bár bennem is van valamiféle ellenérzet Lucifer teremtményeivel szemben, vajmi elenyésző. Könnyedén el tudom tenni az útból ezt a fajta enyhe érzelmet azért, hogy kiépíthessek velük egyfajta kölcsönös haszonra épülő kapcsolatot. Néha kimondottan jól szórakozom közben. Pont, ahogy most is, sörözés és pizza evés közben. Ó, ha Rassilon mindezt látná… Ellene lenne. Szerinte az emberi ételek és italok fogyasztása cseppet sem angyalokhoz méltó. Egy részről igazat adok neki, más részről viszont, ha belegondolunk, ezen ételek megteremtéséhez is Atyánk adott eszközöket a halandók kezébe. Ő teremtette a növényeket, amik a maiak ősét képezik, az ásványokat, amikből az eszközeiket készítik és még sorolhatnám. Amellett pedig egyik-másik még finom is.
Az ígéretem megtettem, és ha már egyszer így van, be is fogom tartani, ha Azura is tartja magát a jó magaviselethez. Nem hiszem, hogy nehéz feltételeket szabnék neki. Lényegében most is ezzel kell szembe néznie minden nap. Még abba is hajlandó vagyok belemenni, hogy segítek neki fejlődni. Egy kis gyakorlás nekem is jól jöhet. Mostanában sajnos jobban lefoglalnak az angyalok, mint a démonok. A régi szép idők mintha nem is lettek volna. A napok, amikor a legnagyobb bajom az volt, hogy időben akadjak a célpontnak kijelölt démon nyomára és kiiktassam némi fogócska után. Egészen gondtalanok voltak azok az időszakok. Én meg még azért panaszkodtam, ha vissza kellett mennem a Mennybe, ahol jó ideig nem volt semmi dolgom… Most jó lenne. Egy percig sem gondolkodnék azon, hogyan kellene eltöltenem a semmittevésre jó időt. Egyszerűen nem csinálnék semmit.
- Szépen fokozatosan – ismétlem meg Azura szavait, mosolyogva.
Ezzel egyet tudok érteni. Az utolsó sörön gyorsan túlteszem magam. Hamarosan az elsőhöz hasonlóan repül hátam mögé, majd csendben hallgatom, amíg összetörik. Kezeim elégedetten csapom össze, utána pedig lábaimra pattanok.
- Azt hiszem, elsőre ennyi elég lesz – vigyorgom – Bár a kitalált kínzási technikáidról még nem meséltél – jut eszembe.
Kíváncsian fordulok a démonnő felé, nem is tudom, mire várva. Ó, dehogynem. Mondjuk arra, hogy mesélni kezdjen. Esetleg arra, hogy elnapoljuk az ügyet. Akkor lenne ideje átgondolni a dolgot, igaz, az nem lenne előnyömre, mégis… Ennyi engedményt megengedhetek neki, úgysem komoly ügyről van szó. Nem valószínű, hogy holnap elfogja Rassilont és kínozni kezdi. Amíg csak az agyában játszik el a gondolattal, tegye nyugodtan. Néha én is elpáholom a szeráfot elmémben, saját nyugtatásomra. Ha nem kezd mesélni, fekete szárnyaim előveszem és szélesen kitárom azokat.
- Tudod, hogy érhetsz el minket, ha gond van. Még látjuk egymást! – vigyorgom, mielőtt szárnyra kapok.
Amennyiben van még valami, akkor várok. Más esetben a távozás légáramlatra röppenek és magára hagyom a démont.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 12, 2018 7:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Ha ezt tudom, hogy ennyire jól leet üzletelni egyes angyalokkal a szárnyaikról, akkor már réges-régen kiépítem eme kapcsolataimat és nem várok vele ennyi éven keresztül. Persze az nem volt volna ilyen egyszerű, hiszen a pokol bezárulásáig az időm nagy részét lenn töltöttem. Nem mintha lett volna bármi szabadidőm Agramon kisebb-nagyobb kérései mellett, amiket mindig azonnal kellett teljesítenem. Nem volt unalmas életem, ugyanakkor szabdidőm se maradt igazán, amit a földön tölhettem volna. Mindegy. Jobb később, mint soha. Az, hogy alkura akarom csábítani csak a hab a tortán, ha nem megy bele azzal se vesztek semmit. Okos angyallal van dolgom, aki gyorsan levágta a lényeget, miszerint csapdába tudnám csalni. Én is lenevetem magam, hogy együtt kacarászhassunk, eme tényen. Aprót sóhajtok, mintha nehezemre esne elfogadni a kompromisszumot.
- Legyen - egyezek bele végül, mire egyből elfogadja a jobbomat. Ahogy halad előre a beszélgetés a muníciónk egyre inkább fogy, ha nem csal a megfigyelő képességem, akkor éppen az utolsó két sört fogyasszuk. Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az a nap, mikor egy angyal társaságában fogok italozgatni egy olyan város romjain, amit régen a szerelem otthonának hívtak. Milyen röhelyes az egész helyzet és valahol gyomorforgató is. Mégis próbálom kihozni a lehetőségekből a legtöbbet, éppen ezért ajánlom fel neki a cserekereskedelmet. Nem ejtettem a fejemre és jól tudom, hogy ebből még hatalmas hasznot húzhatok, ha egy angyallal kezdek el edzeni. Persze az eredeti és legfontosabb gyakorlásokat se fogom kihagyni Volgannal, viszont ez segíthet akár Lucifer ellen is. Hiszen hiába ő a pokol ura, de végtére is egy arkangyalról van szó, akinek a képességei hasonlítanak a mellettem ülőéhez. Ami pedig a rám eső részt illeti maximum kisebb trükköket tanítanék neki, amelyekkel nem árthatok se magamnak, se az embereimnek. Az okfejtését hallva megint csak bólintok, majd válasz előtt meghúzom az italomat.
- Az ilyen kapcsolatok mindig jól jönnek - gondolkodom hangosan - Persze semmit se kell elkapkodni, csak szépen fokozatosan - egészítem ki a mondandómat jelezve, hogy a kölcsönös bizalomtól még nagyon távol vagyunk. Vajon eljön azaz idő, hogy megbízzak egy hozzá hasonló tollasba? Ki tudja, amilyen világban élünk! Lehet, holnapra már öribarik leszünk. Na, persze! Bahh...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 07, 2018 12:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Elvigyorodom. Rassilon valószínűleg lecsapná itt helyben a szárnyaim és felgyújtana velük együtt, ha megtudná, hogy alkudozom a démonnal. Nem mintha vérre menne ez az egész. Ugyan komolyan gondoltam, hogy eddig ő a legszimpatikusabb és neki adnám a szárnyaim is, ha arra kerülne a sor, nem vagyok bolond. Annyira nem, hogy egy démonnal alkudozzam, bármennyire szépen hangzik. Jó, igaz, volt már rá példa, de az egészen más eset volt és szívességet szívesség alapon történt.
- Nem vagyok olyan bolond, hogy egy gyakorlott alkudozóval kössek üzletet – nevetem – Nevezzük inkább ígéretnek – javítom magam, és ha ebbe beleegyezik, úgy szívesen elfogadom jobbját.
Nekem már úgyis mindegy, egyel több ok a bukásra, semmiség. Ha már bukás, legyen kövér, ugyebár. Adjunk annak a bűnlajstromnak. Miután Azura megkapja újabb sörét, én is kiürítem üvegem és felbontom az utolsót. Az ellátmányunk meglehetősen gyorsan fogy. Legközelebb többet kell hoznom, úgy tűnik. Az még jó kérdés, hogy az pontosan mikor lesz, de észben fogom tartani.
Úgy tűnik, jobb lesz, ha óvatosabb leszek ezzel a démonnal. Nincs annál veszélyesebb, mint amikor az angyal ellenfele ésszel is bír. Ugyanez mondjuk igaz lehet Lucifer teremtményeire is. Még jó, hogy ő most nem ellenség. Sőt, ami azt illeti, tényleg kezdem megkedvelni. Egészen jó társaság, olyan, akivel szívesen elbeszélgetnék még néha. A mait viszont nem terveztem túl hosszúra. Egyelőre bemutatkoztunk egymásnak, ez is elég kezdetnek.
- Ha a kapcsolataink erősödnek, az még nekünk is jól jöhet. Legyen! Sosem lehet tudni, mikor jön jól egy-két apróság – vonok vállat.
Persze ez még visszaüthet. Nem taníthatok neki nagy dolgokat, nehogy rájöjjön a gyengeségünkre. Nem mintha nem tudhatna róluk már most. Aztán ott van az is, hogy minél jobban tud vigyázni magára, annál kevesebbszer van szüksége arra, hogy kihúzzuk a bajból, ami csökkentené az adósságai számát Rassilon felé. Biztos alaposan meggondoltam én ezt? Igen, hiszen ott a másik fele, hogy ha bajba kerül, minél képzettebb, annál tovább húzza, nekünk pedig több időnk jut a megtalálására és a megsegítésére. Mindennek van egy másik oldala, ugyebár. És mindenkinek… Ezt nem árt nem elfelejteni.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Hallom a szavait és azt is látom a szemem sarkából, hogy megvonj a vállát. Teljesen egyet kell vele értenem, engem sem érdekelne, ha bárki a fejemre pályázna, hiszen a legutóbbi bandát is kiírtottam. Aprót biccentek a következő szavaira, majd visszamolygok rá. Mondjuk az utóbbi rám nem igaz, hiszen titokban millió hibát követtem el, amiről szerencsére a főnököm nem tud. Ha így lenne az elődöm sorsára jutnék, ami egyáltalán nincs ínyemre. Lucifer teremtett, hozzá kellene hűségesnek lennem mindezek ellenére egy nagyobb sereget próbálok ellene szervezni, hogy letegyem a trónról. Nem kell olyan Úr, akinek fogalma sincs arról, mi van az alattvalóival, őt egyáltalán nem is érdekli a birodalma. Már csak az a kérdés, hogy ki kerüljön a helyére? Gondolataimból az angyal szakít ki, aki a bókomat megköszönve nevetésben tör ki. Mire önkéntelen újra mosolyra húzódnak az ajkaim. Annak ellenére, hogy tollas egészen kellemes társaság. Talán ha félre tudjuk rakni a faji ellentéteket még barátok is lehetünk. Ki tudja mit hoz a jövő vagy, hogy egyáltalán lesz-e. Következő mondatára előbb a szemeimet forgatom. Ó, minek kell ennyire kötözködőnek lenni. Az ördögbe is!
- Hmm, szóval ez egy alku lenne? - teszem fel a kérdést, egyik szemöldököm kissé meg is emelkedik - Ugye tudod, hogy az alkukat általában megszoktuk pecsételni valamivel? - teszem hozzá sunyin, miközben a jobbomat újtom felé. Ha nem fogadja el akkor sincs semmi baj, hiszen ez az egész csak egy játék. Az a tény, hogy démon vagyok és hajlamosak vagyunk az árulásra, kissé elszomorít. Főleg, hogy a mellettem ülő szőkeség ezt nézi ki belőlem, persze erről még csak arcizmaim se árulkodnak. Azért mindent nem vagyok hajlandó megosztani vele, ott még nem tart a kapcsolatunk. A véleményem kifejtem neki, míg ő néha bólint egyet, miközben a legtöbb figyelme az ételre irányul. A mondandóm befejeztével egy üveg kerül elém, amit egyetlen szó nélkül elfogadok. Megszisszentem a kezemben lévő folyadékot, hogy egyből meg is húzzam azt. Ami az ész és a fizikai erő párharcát illeti egyértelmű választ ad, mire megint mozgásba lendülnek a szemgolyóim. Tudom, hogy nem nagyképűségnek gondolta, mégis irigység fogott el, hiszen engem nem áldott meg a teremtő ilyen fontos dolgokkal. De, ami nem öl meg az megerősít és tisztában vagyok vele, hogy a képességeimen javíthatok kellő kitartással. Magyarázatára aprót bólintok, a varázslatokkal semmi problémám sincs, sőt sokkal praktikusabbak bármi másnál.
- Ha jól csinálod a varázslatokat, akkor nem válnak feltűnővé. Legalábbis nekem vannak olyan trükkjeim, amik ezt gátolják - válaszolok, majd pár percig elhallgatok mielőtt folytatnám - Tudod mit? Egyezkedjünk! Te segítesz nekem fejlődni fizikálisan, én pedig megosztok veled pár egyszerűbb trükköt - ajánlom fel neki ezt a lehetőséget. De ahogy ezt kimondtam eszembe jutott, hogy nem itt kellene ülnöm a madárka társaságában, hanem egy sima terepen edzeni a tanácsadómmal. Francba, elfelejtettem! Most már mindegy. Inkább iszom még egy hatalmas kortyot az italomból, míg a válaszát várom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 9:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


Számomra nem meglepő, hogy egy démonnal normálisan el tudok beszélgetni. Volt pár évezredem gyakorolni, és ami még fontosabb, volt kivel. Démoni kapcsolatokból nem szenvedek hiányt, ezért is lehetek hasznára a csapatnak. Na meg azért, mert szép vagyok, okos, és… Az esetek többségében tudom kezelni főnökömet. A küldetéseken meglepően jó csapatot alkotunk, annak ellenére, hogy azokon kívül elég sokat vitatkozunk. Vagy valami olyasmi. Sokszor addig nem jutunk el, mert amint belekezdenék, fölényesen fölhúzza az orrát és letudja valami üres, sablonszerű, főnökös dumával.
- Azért vannak kivételek, de ha hozzászokik az angyal, már nem olyan nagy ügy – vonok vállat – Amíg nem hibázok, nem tehetnek semmit – mosolygom.
Nyíltan semmiképp, ami pedig az árnyak között zajlik… Nos, az már keményebb dió, vagy hogy mondanák az emberek. Egy dologban biztos vagyok. Az angyal, aki leginkább akarja, az fejem mellé pakolná egy tálcán, dísznek. Akár a salátaágy egy ízlésesen kialakított tányéron. Nasmiel nem érné be annyival, hogy titokban megszerezze ezeket. Az ő teljes elégedettsége érdekében nyilvánosan kellene megszégyenülnöm. Meglehet, nagyobb örömet okozna neki, ha Rassilon vágná le szárnyaim és végezne velem ahelyett, hogy saját kezűleg tenné. Hogy miért? Azért, mert ez esetben az fordítana nekem hátat, aki annak idején megmentett. Ráadásul, ha tőle eltekintünk, még mindig ott a többi, akinek piszkálja a csőrét, hogy szárnyaim vannak. Egyik sem túl szimpatikus. Normálisan beszélni sem tudunk, ellenben ezzel a démonnal.
- Köszönöm a bókot! A jelenlegi helyzetben ha egy angyal furcsa, az csak jót jelenthet – nevetem – Nyugodtan fogj szavamon, de azért nem mondanám, hogy ingyen kapod. Ha valahogy elárulnál minket, az "alku" semmis – közlöm egyszerűen.
Nem mintha ez alku lenne, jobban illene rá az ígéret jelző. Olyannak viszont nem adnám, aki kárt akar tenni bennünk, legyen bármennyire kedvemre személyisége. Ebből sajnos nem engedhetek, ugyanakkor nem hinném, hogy Azura így lépne. Abból nem lenne sok haszna jelen pillanatban. A későbbiekben meg majd kiderül.
Miközben a démont hallgatom, olykor bólintok egyet, így jelezve, hogy figyelek rá. Pizzám szeletét közben nyugodtan rágcsálom. Mire befejezi, magamba is tömöm, s egy nagyobb nyeléssel leküldöm az utolsó falatot torkomon. Utána jöhet némi sör, hogy leöblítsem. A készlet viszont úgy tűnik, hamarosan elfogy. Egy-egy üveg, ennyi maradt, ha nem veszem figyelembe a nálam lévőt. Mielőtt válaszolnék kérdésére, a maradék kettőből egyet a démon elé reptetek.
- Az ésszel többre mész, mint izommal. Az agy könnyen talál izmot magának, ha akar. Nekem viszont jutott mindkettőből – vigyorgom.
Ez nem nagyképűség, egyszerű tényközlés. Igaz, egyiket nem használom olyan gyakran, mint a másikat. Az én feladataim során előbb kell gondolkodni, mint fegyvert ragadni, hiába viszket olykor a tenyerem.
- Lándzsát, de jól gondolod. Túl nagy varázslatokat nem szoktam használni, azok nagyon feltűnőek – magyarázom.
Ő is elárulta, miben jártas, nekem sem esik nehezemre. Persze azt nem említem, hogy a lándzsám alkalomadtán két kardként is használható, vagy hogy mellette van nálam két karambit is. A fegyverválasztásom meglehetősen helyzetfüggő, jobban mondva helyfüggő. Szűk mozgástérben mégsem lóbálhatok egy lándzsát. Az első lendítésnél a falba állítanám és tiszta célpontot kreálnék magamból. Rejtő pecsét ide, vagy oda, céltáblát rajzolhatnék a hátsómra, ha gondolkodás nélkül mennék az ellenhez. A jelenlétem elrejtő pecsét mellett a valóságferdítést szoktam sűrűn használni. Épp úgy, mint most is, fegyvereim elrejtésére. Így nem tudják idő előtt felmérni, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésemre egy harc során. Éppen ezért, hiába említettem a lándzsát, most az sem látható rajtam.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 6:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; mi is ilyenek leszünk; link luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A szárnyaira tett megjegyzésemen csak nevet, aminek hallatán jómagam is elmosolyodom. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy egy angyallal ennyire közvetlen legyen a kapcsolatom. Mégis valamiért a melelttem ülővel könnyedén tudok beszélgetni. Már nem is jutnak eszembe olyan különbségek, minthogy ő tollas, én pedig démon a javából. Ezek a faji megkülönböztetések eltűnnek, mintha nem is számítanának. Belőle hiányzik azaz angyali gőg, ami a felettesét élteti.
- Nem lehet könnyű együttélni azzal, hogy mindenki a szárnyaidra pályázik - gondolkodom hangosan, talán nem is rá gondolok igazán, hanem saját magamra. Mióta megkaptam a címem többen akarják a fejemet, mint azt valaha gondoltam volna. Vajon ilyen volt Agramonnak is? Halk sóhaj hagyja el az ajkaimat, majd megrázom a fejem, hogy kiűzzem belőle a múltat. Nem gondolhatok a démonra, csak a cél lebeghet a szemeim előtt. Kapcsolatokat kell teremtenek, lehetőleg erős lényekkel, akik a segítségemre lehetne a későbbiekben is. Majdnem, hogy egy seregre lesz szükségem ahhoz, hogy legyőzzem Lucifert. Felkapom a fejem a kijelentésére és kétkedve nézek rá, de ahogy mosolyog megbizonyosodok róla, hogy komolyan gondolja. Erre már én is elnevetem magamat.
- Nálad furcsább angyallal még sosem találkoztam - kuncogok még mindig, majd az üveg szájával felé mutatok - De a szavadon foglak! Gondoljunk csak bele egy pillanatra milyen lenne, ha tényleg elküldené nekem a szárnyát, azokat a véres csonkokat, amik belőle maradnak. Egyfelől groteszk, mégis csodálatos látvány lenne, arról nem is beszélve, hogy mennyi dolgot rejthet magában ez a lehetőség. Hiányzik a labor és a kis kísérletezések is, amik ott folytak. Miközben hangosan gondolkodik aprót bólintok. Igen, egyetértek vele, hogy sokkal több gond van azokkal, akik elrejtőznek. Fel kell őket kutatni, viszont, akik a rangjuk mögé bújnak, azok sokkal alaktomosabb férgek, mint a bujdosók. Eme gondolatmenetemet inkább nem osztom meg vele, vannak olyan dolgok, melyről nem akarok beszélni vele. Nem látom értelmét egy felől, más részről pedig még nem ismerem annyira, hogy ilyesmit mindenféle gondolkodás nélkül elmondjak neki. Nem árt az óvatosság. Olyan időket élünk, amiben az angyalok képesek démonná válni. Minden rezdülését figyelemmel követem, de nem érzékelek veszélyt felőle, így elrágcsálom a kezemben lévő pizzaszeletet, hogy a maradék sörömmel öblíthessem le. Ahogy kifogyott az üveg hátra hajítom, ő is így tett percekkel ezelőtt. Pár koccanást követően hangos robajjal tört apró darabokra. Egy apokaliptikus világban ez a legkevesebb problémája az itt élőknek. Csúnyábban kifejezve a francokat sem érdekli pár üvegdarab. Kérdése hallatán elgondolkodom, amjd egyszerűen megvonom a vállam válasz előtt.
- Valószínű, mivel az ostobákat könnyen el lehet fogni. De azok, akiknek esze is van megint más téma. Ők akár sakkfiguraként is képesek mozgatni a bábjaikat. Na abban már van kihívás. Legalábbis elméleti szinten így van, viszont ez a téma sosem foglalkoztatott különösebben. Okkultistaként sosem törődtem hadi dolgokkal, nem vagyok az a harcos fajta - vágom rá egyből, majd a távolba meredek. Lehet, hogy nem kellett volna megosztanom vele a legnagyobb gyengeségem? Ugyan! Eljutottam arra a szintre, hogy ezt az apró negatívumot kiiktattam, hála az eszemnek és a képességeimnek.
- Jól gondolom, hogy te előbb fogsz kardot minthogy varázsolnál? - teszem fel a kérdést, az utolsó szónál megemelem a hozzá közelebb levő kezem, ujjaimat megmozgatom, mire vörös fényben kezd szikrázni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 18, 2018 9:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


A démon őszintesége megnevettet. Kedvelem az ilyen alakokat, fajtól függetlenül, és ilyenkor az sem számít, hogy pont a szárnyamról beszélünk. Az sem hátrány, hogy sok démonnal ellentétben, nem fúj rám, mint egy ideges macska. Tudom, angyalok közt is sok az ilyen, mondhatni már hozzászoktam, éppen ezért üdítő a változatosság. Az pedig, hogy hasznunkra is lehet, egy hatalmas bónusz.
- Már megszoktam, hogy valaki a szárnyaimat akarja, úgyhogy nem veszem magamra.
Igaz, egyszer magamra vettem és azóta is hordozom. Mára olyan szintre jutottam, hogy bárki megkaphatja tollas végtagjaimat, kivéve Nasmiel. Neki soha nem adnám oda és küzdenék az utolsó csepp erőmig, vagy azon túl is, nehogy megszerezze. Akár Gabriel parancsának ellenszegülve, akár az ő szórakoztatására, nem számít. Azok közül viszont, akiket feltudnék sorolni ezen a várólistán, még ez a démon lenne a legszimpatikusabb. Elkeserítő, mi? Nem, számomra annyira nem. Ez is csupán igazam mellett szól, mi szerint az összes angyal elbukott már, csupán annyi a különbség, hogy rájuk még nem csapott le Isten ítélete. Merthogy Atyánknak híre sincs.
- Tudod mit, ha annyira szeretnéd… Ha egyszer tényleg levágják és még élünk, megpróbálom eljuttatni neked őket – jelentem ki mosolyogva.
Mit érdekel engem, hogy egy démon kezére jut azok után, hogy valószínűleg olyanok fogják levágni, akik nálam is több bűnnel rendelkeznek? Hozzájuk képest ez a démon lehet, hogy tisztább. Úgy értem… ő csak azt teszi, amire teremtették, velünk ellentétben. Azt azért nem mondhatnám, hogy hataloméhesek vagyunk. Ennyi még maradt bennünk. Azt hiszem. Néhány tollas esetében ezt is kétkedve mondanám, vagy inkább hallgatnék, ha erről kérdeznének. Minek mondjak olyat, ami nem tetszene nekik? Ó, valójában sokszor teszek hasonlót. A ténytől, hogy Rassilon jobb keze vagyok és a legszebb is, felhatalmazva érzem magam arra, hogy visszaszóljak azoknak, akiknél úgy érzem, nem ütném meg a bokám. Itt nem az Gabriel jobb kezére célzok. Vele alighanem rosszul járnék egy szájalás után. Rassilon… Esetében megengedett, mondhatni a kötelességem, hogy tájékoztassam a hülyeségeiről.
- Bárcsak nyíltan próbálkoznának. Azokkal sokkal több a gond, akik meg tudnak lapulni, vagy a rangjuk mögé tudnak bújni – gondolkodom, az ég felé emelve kékségeim egy pillanatra.
Hogy most pontosan kiről beszélek, fogalmam sincs. Az utóbbi inkább az én problémám, tekintve Azura helyzetét, az előbbi… Azt hiszem, mindkettőnké. Kivéve, ha ő is lapul, vagy ha én tenném. Tény, helyzetem miatt képes vagyok elrejteni dolgokat, akár felettesem elől is. Nem árulok el neki mindent, ahogyan ő sem mond el nekem mindent. Egy szelet pizzára még én is lecsapok. Az a kevés, ami marad még a dobozban, mind a démoné lehet. Elgondolkodva kezdem el nyammogni, egy kicsit előrébb csúszva, hogy a sörösüvegtől szabaduló kezemmel megtámaszkodhassam a pad végében. Nem, nem dobom el ezt az üveget, tekintve, hogy még van benne. Egyszerűen csak nem szorongatom állandóan.
- Jobban belegondolva… Az okosabbak elkapása mindig szórakoztatóbb, mint az üresfejűeké. Nincs bajom a fogócskával, de ha állandóan azt kell csinálni, az már unalmas. Nincs benne kihívás. Mit gondolsz? – kérem ki Azura véleményét.
Jó, hogy van valaki, akivel lehet ilyenekről beszélni, bár lehet, hogy neki semmi kedve hozzá. Azt is megértem, ez esetben viszont nem hiszem, hogy eltitkolná ezt előlem. Az eddigiek alapján simán a képembe vágná, hogy nem érdekli a téma, kivéve, ha finomkodni akar. Akkor egy kicsit talán csalódnék. Egy részem értékelné, de nagyobbik felem koppanna egyet a félre sikerült elemzés miatt.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
Az alkum a tollaskával majdnem szabályosnak mondható. Valamilyen szinten patthelyzetbe kergetett, mert tudta, hogy anélkül nem mennék bele abba, hogy Gabrielnek segítsek. Persze engem sem ejtettek a fejemre és őt megkerülve is üzleteltem a főnökével. Jobb teljesen bebiztosítanom magam, mint sehogy sem. Az, hogy ki hogyan dönt megint egy másik kérdés, de úgy tűnik nem csak nálam van ez így. A mellettem ülő szőkeség is hasonló helyzetbe keveredett, mint én. Ahogy a szárnyai levágásával viccelődik kissé meglepődöm, ugyanakkor egyfajta furcsa érzés kerít hatalmába. Már-már kezdem megkedvelni ezt a tollas nőszemélyt. Az tény, hogy jobb partner minden téren, mint Gabriel pincsikéje. Ő hoz emberi cumókat, lehet vele beszélgetni és nem minden második szava egy sértés.
- Hmm, a szárnyaid nekem is tetszenek. Szívesen kísérleteznék velük - gondolkodom hangosan, majd felé fordulok kedvesen - ne vedd magadra, ez csak amolyan szakmai ártalom - vigyorok rá, majd meghúzom a sörömet. A beszélgetésünket elkezdi felém terelni, amit érzékelek, de egyenlőre még nem zavaró. Tisztában vagyok vele, hogy anélkül is elég sok mindent tudhat rólam. Múlt időben. Igen, Rassilon és én egy kisebb démonfészket irtottunk ki, akik felhő könnyű álmokat dédelgettek. Először csak vállat vonok, majd elgondolkodom a válaszon, pár perc hallgatás után hallatom a hangom.
- Démonok vagyunk, nálunk ez már csak ilyen. Sokan bármire képesek a hatalomért cserébe - válaszolok neki egyszerűen. Engem érdekel a hatalom? Cseppet sem! Tőlem mindenki megrohadhat ott ahol van, de a halhatatlan élet nem ennyire egyszerű, meg kell lennie az egyenlőségnek. Hallgatom apró bólintások közepette a magyarázatát, majd mikor enyhít a szomjúságán átveszem a szót.
- Nem volt egyszerű dolgunk, de tudom, hogy vége van. Szegről-végről ismertem azokat a démonokat. Szánalmas pojácák, akik azt hiszik erővel bármit elérhetnek. Üres fejű katonák voltak csupán. A vezetőjüknek egy fikarcnyival több agysejtje volt, mint a többinek, azért sikerült sokáig titokban tartaniuk - mondom el az igazságot kertelés nélkül, majd egy szelet pizzát magamhoz véve folytatom - Amúgy se menne senki szembe Luciferrel, legalábbis nyíltan biztos nem - vonok vállat, majd harapok az ételből.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 08, 2018 2:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Azura & Jaesa


 


A nárcisztikus, önző lények nem a kedvenceim. Ismerek bőven ilyeneket és elmondhatom, hogy ezeket a tulajdonságokat felettesemben sem bírom túlzottan. Ezek nélkül persze furcsa lenne, mondhatni nem lenne önmaga. Lehet, hogy az arrogancia és önimádat a hatalommal jár. Megfertőzi nem csupán az embereket, de a démonokat és angyalokat is. Ez utóbbira nézve elég nagy dolog, bár tény, bennem is lappang ezekből egy kevés. A világ ilyenné tett, nincs mit tenni. Számomra már egyébként sem jelent sokat, ezen hibák lennének a bukásomhoz felsorolt vádpontok legkisebb falatkái. Meglehet, fel sem sorolnák őket, végtére is sokan rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal.
- Ha így nézzük, én is dönthettem. Mellé szegődöm, vagy levágják a szárnyaim – vonok vállat – Szeretem a szárnyaimat – vigyorodom el.
Az, hogy mit mondott nekem a főnököm és mit nem, nem kell a démon orrára kötnöm, ugyanakkor nem árt, ha tudja, hogy nem úgy érkeztem ide, hogy fogalmam sincs kettejük ügyéről. Milyen összekötő lenne az olyan? Még belegondolni is rossz. Arra viszont rá kell ébrednem, hogy nem pont azokat a szavakat használtam, amiket kellett volna. Egy kicsit nem árt javítani magam, azt hiszem.
- Elnézést, rosszul fogalmaztam. Úgy kellett volna kérdeznem, hogy miért akarta a fejed a fél pokol? Múlt időben – nevetem.
Szemtelensége cseppet sem zavar, megszoktam már. Ha a csapatból valaki, hát én elég sűrűn találkozom és beszélgetek démonokkal, ráadásul mindeközben az angyali gőg is elmarad belőlem. Azzal nem lehet információkat szerezni, na meg kapcsolatokat ápolni sem. Vélhetően ez az a tulajdonság, ami miatt engem választott Rassilon a feladatra.
- Hmm… Pont azért, mert Lucifer első démona vagy… Nem gondolod, hogy túl könnyű dolgotok volt? Azt hinné az angyal, hogy aki a te fejedre pályázik, az sokkal okosabb és ügyesebben rejti magát. Még ha figyelembe is veszem Rassilon képességeit, akkor is úgy érzem, ennek még nincs vége. Na meg az, hogy hírhedt a főnököd, nem jelenti azt, hogy senki nem akarja levágni a fejed a nyakadról – magyarázom saját elképzelésem, majd kortyolok egyet a sörből.
Persze könnyen előfordulhat, hogy a banda nem állt többől, mint egy halom nagyot álmodó szerencsétlenből. Ez sem elvetendő, láttunk már ilyeneket a világ történelme során. Démonokból is akadhat ilyen horda, ennek ellenére én óvatosabb lennék a démonnő helyében. Igaz, angyalaink egy része mindig szemmel tartja, azért tudjuk, mikor hol érhetjük el, az viszont, hogy egymaga utazgat, felelőtlen. Pont én beszélek! Én is egyedül jöttem ide és nem egy angyal szeretné zsákban tudni a skalpomat.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 08, 2018 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Girl's power
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Lost girls »
« A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást.»
A megállapítása az angyalt illetően majdnem helyes, de több szót nem akarok arra a mihasznára pazarolni, így inkább annyiban hagyom a témát. Első kézből tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor igen is érdekli, hogy ki mit gondol róla vagy talán ez csak az én személyem és felé irányuló utálatom kiváltsága. Egyetlen pillanatra elgondolkodom azon, hogy tartanom kellene-e a tollaskától. Valószínűleg nem. Eddig sem tettem és ezután se fogom, ahhoz túlságosan egyszerű kettőnk kapcsolata. Kölcsönös utálat, milyen szép is ez így kimondva. Hagyom hadd javítson ki, amit csak egy váll rándítással jelzek, miszerint lehet igaza van. Szóban sosem értenék egyet egyetlen angyallal sem, így maradnak a nonverbális jelzések. Vajon mikor lettem annyira büszke? Tisztában vagyok vele, hogy miért csatlakozott a tollashoz, de érdekelt, hogy elmondja-e magától az igazságot vagy a homályban hagyja. A harmadik feltevésemet meghallva elneveti magát, mire én is elmosolyodom. Valahol azt olvastam, hogy ha az emberek tagadni akarnak valamit, akkor elviccelik a dolgot vagy csak szimplán nevetnek rajta. Vajon ez a tény az angyalokra is igaz lehet?
- Van, amiben nem volt, ugyanakkor másfelől lehetett volna, ha úgy akarom - válaszolok semmit és mindent elárulva neki. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a titkos kódból leesik-e neki valami. Első ránézésre eszesnek tűnik, amellett pedig ismerem már annyira Rassilont, hogy tudjam nem vesz maga mellé akárkit. Éppen újra kortyolok a sörömből, mikor újabb kérdést tesz fel érdeklődve, aminek hatására kikerekednek a szemeim és majdnem kiköpöm a keserű italt. Végül lenyelem a számban lévő folyadékot és hangosan elnevetem magam.
- Szóval ezt mondta neked a főnököd? Érdekes - kuncogok még mindig, majd összeszedve magamat elnyújtózok a padon egy sunyi vigyorral a szám sarkában - Nem akarja a fejemet a fél pokol, sőt akik a fejemre pályáztak, azok mind halottak. A te drágalátos főnököddel karöltve kiiktattam őket - világosítom fel szemtelenül a mellettem ülő szőkeséget - Amúgy se akarhatnák a fejemet, én vagyok Lucifer első démona - teszem hozzá egy vállrándítással, majd megeszem az utolsó falat pizzát.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2