Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Cole Andrews •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
294
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 8:54 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Cole! OMG

Először is engedd meg, hogy nagy szeretettel köszöntselek immáron hivatalosan is az oldalunk tagjai között! fanolos Őszintén szólva nagy meglepetésként (teljes mértékben pozitív értelemben) ért, hogy már is elkészültél, tekintve, hogy még a hufórummal ismerkedsz, tehát le a kalappal! Nem semmi tempót diktálsz, és ez egy pillanatra sem megy a minőség rovására, elismerésre méltó skill :O luvu

Áttérve a lapodra, újabb izgalmas és telitalálat PB választásnak lehettünk szemtanúi, szerintem tökéletesen illik a lázadó, ugyanakkor pesszimista félvérünkhöz Wink Igaz, a leírásokból olyannyira még nem tűnt ki Cole jelleme, de most villoghatok, amiért előrébb vagyok egy tartalmas pm-el  Cool

Már írtam tegnap is, hogy igazán megnyert a karakterhez hozott történet, és ez most sem változott, sőt! Egészen elragadott, hogy bár egy pontról pontra haladó et-vel rukkoltál elő, azonban teljesen más megközelítésből, mint azt megszokhattuk. Tetszett, hogy Cole édesanyján keresztül ismerhettük meg a kis család történetét, és a karakterünk későbbi szökésre késztető indokait. Nagyon ötletes, hogy visszanyúltál az apokalipszis előtti kb másfél évre, mielőtt megszületett volna a gyerkőc, és onnét vezettél be minket az életébe, amely lássuk be, cseppet sem egyszerű. Nem ő választotta, hogy egy démon legyen az apja, a vallásos családja ráadásul kinézi, és még a tulajdon édesanyja, akinek biztonságot, feltétlen elfogadást és szeretetet kellene nyújtania, tartózkodva viseltetik a gyermekével szemben. Még ha lett is volna esély arra, hogy Cole megtanulja kezelni a hangulatingadozásait, és a félvér lét viszontagságait, ezt a lehetőséget szépen elragadta tőle az egyedüli ismert szülője.
Nem túlzok, ha azt mondom, rendkívüli módon kíváncsi vagyok arra, milyen irányban fog továbbhaladni a karakter a játéktéren, én biztosan nyomon fogom követni az életét!  fanolos Bwah, főleg, hogy New Yorkban kell helytállnia, ami aztán a lehető legszigorúbb város. Tényleg felkeltetted az érdeklődésemet, emiatt pedig nem is tartanálak fel tovább.  *q*

Még egyszer nagy szeretettel üdvözöllek nálunk, ha bármiben segítségre van szükséged, tudod, hol találsz minket Wink Reméljük, sokáig fogod a kis közösségünket gyarapítani!  k76k

Kérlek, mielőtt még belevetnéd magadat a játékba, a Név-Pb foglalóba, illetve a Beosztás összesítőbe ejts meg egy-egy foglalást Wink


Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cole Andrews


☩ Történetem :
☩ Reagok :
187
☩ Korom :
30
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 7:28 pm
Következő oldal


Maybe I was born to be evil
Saját
27


Cole Andrews  
Karakter információ
Család - Több mint tíz éve nem látta őket, és ha valaha úgy döntene, visszatér, valószínűleg az árnyékból, csendesen meghúzódva figyelné az embereket, akiket egykor a családjának nevezett.

Mi a beosztásod - Legfőképp a saját életben maradásáról gondoskodik, de van, hogy még ő sem veszi komolyan a feladatát.

Melyik oldalon állsz? - Cole-t nem sok minden hozza lázba, és a világ sorsa sajnos még ezen keveseknek sem egyike.

Városod - New York

Szakadár infó - Nincs

Porhüvelyem neve - Nincs
Maxence Danet-Fauvel
Nincs kereső
Nincs rang
Félvér
Kifli
19

Karakter képességeinek leírása
Szerencse vagy sem, Cole az apokalipszis kirobbanása utáni új, veszélyes világban nőtt fel. Ezekhez a körülményekhez alkalmazkodva igyekszik túlélni, de komolyabb céljai sosem voltak ezen kívül. Kevés dologra van csak szüksége, de azt így vagy úgy, megszerzi, és ha a félvérek által birtokolt, csekély számú képesség felett eltekintünk, egyszerű városi életet él. Ha használja is őket, nem szívesen okoz kárt másoknak, persze ha őszinték akarunk lenni, ez a mindennapjai velejárójává vált már azelőtt, hogy egyáltalán megszületett volna. Saját magán kívül nem sok minden létezik ami megijesztené - azt hiszem, ez egy újabb szomorú tulajdonság, ami New York városában kapóra jöhet egy túlélőnek.

Minden történet rejthet titkokat
Cole története Maddie-ével kezdődik, ha pontosak akarunk lenni. Maddie gyermekkorától kezdve New York külvárosában élt, szerencsétlenségére egy még az átlagosnál is sokkal rendezettebb családban - az apja a kerületi görög katolikus templomot vezette, míg felesége nap mint nap a háztartásbeli teendőkről gondoskodott. Sosem kerültek nehéz helyzetbe, már ami a pénzt illeti, mégis szerény, fényűzéstől mentes, már-már példaértékű családi életet építettek maguk köré.  Gyermekeik, Maddie és a nővére szigorú, vallásos nevelést kaptak, de természetesen szeretetben és afféle harmóniában éltek; már magában emiatt is hihetetlen meglepetésként érte a helyieket, mikor a fiatalabbik lány hasa gömbölyödni kezdett.
Habár Maddie akkorra betöltötte a tizenhetet és barátai is voltak, nem járt el szórakozni, fiúknak pedig tilos volt a belépés az Andrews-házba. Ugyan a viselkedése hónapokkal azelőtt megváltozott, ő egyetlen szóval sem indokolta soha, mi áll a dolog hátterében, így hatalmas meglepetés érte a szülőket, mikor bebizonyosodott az addig felelősségteljesnek és erkölcsösnek hitt lányuk terhessége. Tinédzser volt és teljesen tapasztalatlan ezen a téren, mégis az őt megvédeni rendeltetett tudatlanság miatt nem cselekedett időben.
Hogy miért nem szólt róla senkinek? Ami történt, megtörtént, a rémálmok ellenére pedig Maddie legszívesebben elfelejtette volna az esetet. És amúgy sem hitt volna neki senki. A gondolat, hogy az őt megtámadó Gonosz magzatát hordja a szíve alatt, egyenesen undorral töltötte el őt, és különben sem olyasmi volt, amit szívesen elmondana a családjának. Bolondnak is nézhették volna, helyette hazugságnak vélték a lány szavait, mikor mégis kicsúsztak a száján. Őrült történet volt, amit azért talált ki, hogy felmentse magát a felelősség alól, gondolták a csalódott szülők, akikre az elrontottnak vélt nevelés hozott szégyent.
Fel sem merülhetett, hogy ne tartsa meg a nem épp áldásként érkező gyereket - ennek ellenére Maddie sohasem tudott teljesen a sajátjaként tekinteni Cole-ra. Akkor sem, mikor fia látszólag teljesen egészséges és normális babaként jött a világra, vagy mikor bebizonyosodott, hogy ugyanolyan ütemben fejlődik, mint a többi gyerek. Ezek után semmi sem támasztotta alá a sztoriját, ez pedig újabb okot adott arra, hogy minden nap egy kicsit messzebb lökje magától a fiút, akiben egyre inkább az egykori támadója vonásait vélte felfedezni. Akkor is, ha csak egy másodpercre látta az arcát a félhomályban, és ha leginkább a fekete szemek és a borzasztó érzés alapján azonosította az ördöggel az idegent.
'91-ben, az addig ismert világ bukásakor Cole már majdnem féléves volt. Ha a régi sebet be is gyógyította volna az idő, és ha néhány éven belül már senki sem fordult volna a fiatal anya és gyermeke után az utcán, Maddie-ben időről időre újra feltámadt a szorongás - ő már ismerte a gonoszságot, amit sokszor a saját fia közelében is érezni vélt.  A családja még ekkor sem hitt neki teljesen, pedig mind szemtanúi voltak a New Yorkban történő dolgoknak, részben talán amiatt is, mert szívesebben tekintettek volna kitalációként unokájuk démoni természetére. És ott volt Cole különös viselkedése, a hangulatingadozásai és depressziója, ami már-már összefolyt a lányukéval. Talán csak a valóság és a mentőövnek szánt történet véletlen egybeeséséről van szó. Mentális betegségekről, amelyek olyan könnyen örökíthetőek, mint mások szeplői vagy egyéb különös tulajdonságai. Végtére is Maddie épp annyira lehetett bolond, mint Cole démoni ivadék, a fiú pedig a teóriák egyikét sem erősítette meg, mielőtt elszökött volna otthonról. Senki sem foglalkozik eltűnt tizenévesekkel, mikor százak halnak meg naponta, és különben sem szívesen vallaná be az ember lánya egy vadászoktól nyüzsgő városban, hogy egy démon gyermekét hozta világra.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5