Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Five Inch Superstar •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 8:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Zadikel & Csenge

Kikapcsolódás az mindenkinek jár ugye? Nos, én szintén így gondolom, mert elkezdem kicsinosítani magam. Nem viszem túlzásba, csupán ajakrúzst használok, mellé pedig egy dögösebb kicsivel többet mutató öltözet. Nőből vagyok, s olykor szeretem megmutatni, hogy mim van. De csupán próbálkozás szintjén, remélhetőleg teljesen kikapcsolódhatok cserébe. A hétköznapjaim csupán a sebek ellásátsáról szól, mikor egyik sérültről reppenek a másikhoz. Le kell eresztenem a gőzt.
A lakóhelyemhez közel található Five Inch Supertar nevű helyet választom. Még sosem voltam még benn, így nagyon kiváncsi vagyok a hely szellemére. Egy kellemes séta után érkezem meg, s rögtön megfog a tűrhető zene. Nem bömböltetik, mint máshol, így lehet kellemesen beszélgetni egymással. Ez egy piros pont nálam, s ráadásul a pultot próbálom megcélozni. Mikor megpillantom, akkor mellettem egy nagyhangú fickó szólal meg.
- Nem úgy van az, te fajankó! - köpködi a szavakat, mint egy kobra a mérgét. Önkénytelenül ránézek az alakra, aki rögtön kiszúr engem. Csupán felhúzom a szemöldököm, de az alak meglepően gyorsan elkap, úgy, hogy nincs időm tiltakozni. Közelebb húz, aztán így szól.
- Legyen ivóverseny! S ne csak úgy snassz legyen az egész, aki nyer, az megkapja ezt a szépséget! - mutat rám, egyébiránt a domború idomaim felé. Se köpni, sem pedig nyelni nem tudok ettől a hirtelen fordulattól.
- Khhm, lehet pár szavam? - teszem fel sután a kérdést, de a vörös szakállas fickó leint engem.
- Édes, ígyis és úgyis mulatni jöttél nem? Hát most megkapod - kacsint rám, de én inkább összerezzenek egy picit. Kifújom a levegőt, s próbálom beleélni magam ebbe az ivóversenybe, s nem tudom miért, de bedobom ötletként.
- Megcsókolom a nyertest. - a játékba hívó pasi erre mindentudóan néz rám. De vajon mi a helyzet a másik alakkal? Lassan odafordítom a fejem, aztán végigmérem alaposan. Mikor ez megtörtént, akkor a szakállasra szólok.
- Jó lenne, ha elengednél, kérlek. - sóhajtok a végén, majd a két férfi közé leülök. Azt ne várják, hogy én leszek a pincérnőjük, hogy hozzam nekik az italt az iváshoz. Nincs más hátra, mint előre. Várom, hogy lebeszéljék a játékszabályokat, aztán elkezdjenek inni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2