Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Five Inch Superstar •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 4:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Zadi válaszol a kérdésemre, amitől kissé meglepődök. Hogy lehet neki ez a második eset? Tán van valami fogadalma, hogy minél kevesebb nővel kerüljön kapcsolatba? Egy darabig még töprengek, aztán a férfi kérdése visszarángat a jelenbe. Felé fordulok teljesen, miközben magamban próbálom megszámolni. Hamar odajutok, hogy képtelen vagyok megszámolni, mert számomra mindig is a túlélés lebegett a szemem előtt, most meg a munkám lefoglal. Ezen kifordult világban, ahol vannak angyalok, démonok és egyebek, ott az ilyen apróságok eltűnnek. Nálam legalábbis így van.
- Szerinted számolom? - felelek a kérdésére, aztán az arcomon egy mosoly jelenik meg. Végül úgy döntök, hogy távolságot tartok, így elhúzódom tőle. Nem tudom, hogy miről tudnánk még beszélgetni, meg egyáltalán mi érdekelheti őt.
- Milyen zenét szeretsz hallgatni? - jut eszembe ez a kérdés, tán megfelelő időben, hogy ne nyúljon sokáig a kettőnk közötti csend. S ha már a zene a témakör, akkor én bátran ki merem mondani előtte.
- Én a nyugodt zenéket szeretem és keresem, amik kikapcsolnak. - pontosan zenei irányzatot nem mondok, mert azért ennyire nem mélyültem el a témakörben. Nekem csupán az van, hogy hallgatható-e a zene, vagy sem. Felkelek a helyemről, mert nem bírok ülni. Van közöttünk valami kisebb feszültség, ami alapból nem rossz. Az ablakhoz sétálok, pontosan a háttal neki. Kinézek, s erősen merengek magamban, hogy tényleg jó úton járok? Tán így kéne letelnie az életem hátralevő részének? Végül hosszú percek múltával szembefordulok vele.
- Neked mi szokott járni a fejedben? Most mi jár a fejedben? - fogalmam sincs, hogy miért teszem fel neki-e kérdést. Tán mert idegen még mindig, még nem ismerjük egymást eléggé, s ettől izgatottá válnék? Mint ha a lényem az újdonságot keresné szüntelen.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 9:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kérdéseimre készségesen válaszolva fölállt a kanapéról, és a szobájába libbent. Gondolom, csak át öltözik, ne érezze magát kényelmetlenül. Nem lehet túl egyszerű a munkája. Rengeteg figyelmet, és koncentrációt igényel a dolog. Pillanatokkal később visszatér, egy teljesen új szettben. Alul kis rövidnadrág amiből, egy kicsit kilátszik a vörös csipkés fehérneműje. Felül egy mélyen kivágott póló van, mely erőteljesen kiemeli a dekoltázsát. Ki akar készíteni. Biztos voltam benne. Egyre egyre olyan dolgokat csinál amitől a szemem örömtáncot járva majd kiugrik a helyéről. Rám nézett majd sóhajtott egy nagyot. Nagyon gondolhat valamire. Csak tudnám vajon mire. Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha tudnám mi járhat abba a csodaszép fejébe. Leül szorosan mellém. Hanyag mozdulattal a karomat a fotel háttámlájára rakom úgy, hogy az mögötte terüljön el. Legszívesebben meg se szólaltam volna, csak néztem volna a csinos teremtményt magam mellett.
- Zadi, tán fura lehet a kérdésem... - kezdett bele Csenge a mondani valójába, majd hallgatni kezd. Elemelem a poharam az asztalról, ittam egy kortyot.
- Hány nőt csókoltál már meg eddig? - ezen a kérdésen úgy meglepődtem, hogy az előző kortyom tévútra is szaladt, és mint valami halálos beteg elkezdtem köhögni, és fuldokolni. Mikor sikerült abbahagynom a haláltusát az itallal, elgondolkoztam, hogy most az igazat mondjam, vagy túlozzak picit. Nem akartam szánalmasnak tűnni, de gondoltam az egyenes út mindig jobb, ezt az évek során megtanultam.
- Hát őszintén megmondva... te vagy a második... - apró mosollyal lepleztem a kijelentésemet. Nem tudtam, hogy ez most jónak számít, vagy marha gáznak. Egy nő volt előtte akivel hasonló közelségbe kerültem, ám őt egy démon elragadta tőlem. Magam elé néztem, és bámultam a poharamat. Elgondolkoztam, hogy milyen boldog is voltam akkor, és hogy most is hasonlót érzek. Visszanéztem rá, néztem a reakcióját a válaszomra.
- És te neked... hányadik volt ez a mai? - terelve kicsit a gondolataimat, apró mosoly mellett.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 11:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Csak viccelek...- szólok vissza Zadinak, miközben bájosan rámosolygok. Nézem a reakcióját, amin szintén jókat mosolygok, de persze csakis magamban. Naná, hogy lemenkülök a bókja elől, hiszen olyan ritkán tudok arra koncentrálni. Természetesen a kezeltjeim is bókolnak, de én cseppet sem figyelek rájuk. De itt azonban teljesen más a helyzet. Következik után az értelmes téma, s megtudom, hogy mi a foglalkozása. Egyáltalán nem rossz, bár be kell valljam, hogy nem nézem ki belőle. S mint megemlíti, hogy szívesen csinálna mást. Végül is kezdetnek nem olyan rossz.
A kettőnk közti beszélgetést az én ügyetlenségem szakítja meg, mikor leöntöm magam a körtelével. Elfordul, amiért hálás vagyok, de most igazából nem törődök vele. Inkább felé fordítom a figyelmem. Újabb kérdést tesz fel, amire csupán ennyit tudok válaszolni.
- Elég rég óta, de csupán fél éve a kórházban. - aztán megint témát ugrunk, s én azért készségesen válaszolok.
- Néha van pár nap szabadidőm, aztán jön megint egy hosszabb szakasz, mikor alig van időm aludni is. - osztom meg vele, hogy pokoli egy napjaim szoktak lenni. Néha a segédek küldenek aludni, hogy pihenjek keveset. Én azonban mindenkit meg akarok menteni. Leteszem a poharam, s felállok a helyemről.
- Ha megbocsátasz – hangzik tőlem, majd a hálószobámba sietek. Ott levetkőzök teljesen, s felveszek egy dögös vörös csipkés fehérneműt, alulra egy rövidnadrágot, míg felülre egy mélyen kivágott, v nyakú pólót. Útközben berakom az összekoszolt ruhadarabjaimat, aztán Zadihoz visszamegyek.
- Itt vagyok – jelentem be, aztán önkénytelenül sóhajtok egyet. Ahogy végignézek rajta, s az arcán, akkor bennem egy dolog fut át az agyamon. Jó lenne még egyszer kipróbálni vele a csókot. Helyet foglalok mellette.
- Zadi, tán fura lehet a kérdésem...- hallgatok egy jó darabig.
- Hány nőt csókoltál már meg eddig?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 11:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Finoman helyet kínált nekem, és én mint úriember elfogadom azt. A kis asztalra letesz két poharat majd körtelevet tölt bele. Finom és nőies. Figyelmeztetett az ital hidegségére. Majd óvatosan belekortyoltam.
- Nos, ha te úgy bókolsz a kebleimnek, hogy ráteszed a fejed... - mikor ezt kimondta majdnem kiköptem az üdítőt.
- Nem igazán voltam képbe akkor - vakarásztam a fejemet, és nagyokat mosolyogtam hátha attól kevésbé leszek kellemetlen.
Mikor bókoltam neki, hirtelen nagyokat kortyolt a poharából. Gondolom ezzel akarta elkerülni azt, hogy elpiruljon.
- Mit tudhatok meg rólad, azon kívül, hogy nagyon erős az öklöd? - érdeklődött.
- Hát gyakran kerülök bajba, de ez egyáltalán nem az én hibám. Jelenleg a helyi iskolába vagyok karbantartó, viszont szívesen cserélném valami sokkal hozzám illőbb munkára. Szeretek nyugodtan italozni esténként, és nyugodt sétákat tenni. Azt hiszem dióhéjban ennyi. Persze plusz a tulajdonságok, de azt elég nehéz lenne most összeszednem. - válaszoltam viszonylag hosszasan. Megtudtam, hogy baleseti sebész. Legalább már tudom kihez fordulok, ha nagyobb bajom lesz. Kortyol egyet az italába, és leönti magát pont a melleinél. Gyorsan elfordultam, hogy ne tűnjek túl bunkónak. Úgy néz ki ő nem nagyon foglalkozik most vele.
- Nyugodtan elmehetsz átöltözni, ha szeretnél. El leszek addig. - próbáltam terelni a gondolataimat, és ismét a csók jutott eszembe. Kortyolok egy nagyot az italomba majd ismét végigmérem őt. Még mindig csodálatosan néz ki.
- És mióta dolgozol sebészként? - folytattam a kérdés sorozatot. Egy percig is alig tudom levenni róla a szemem. Remélem nem úgy érzi mint akit bámulnak.
- Gyakran jársz így mint a mai napon? - Milliónyi kérdésem lett volna hirtelen, de nem tudtam melyikkel kezdjem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 10:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Megtudom, hogy nem kér több alkoholt, így egyből tudom van egy tippem, hogy mit kéne felbontani. A hűtő irányába indulok, de még az ajtóból visszafordulok.
- Foglalj nyugodtan helyet a kanapén, nem harap...olyan nagyot..azt hiszem – kuncogom el a végét, majd tovább indulok a konyhába, ahol rögtön a hűtőhöz sétálok. Kinyitom, s a jól behűtött körtelevet veszem elő. Kibontom a dobozt, majd veszek két poharat magamhoz. Könnyedén sétálok vissza a vendégemhez, majd a kanapé előtti masszív kis asztalra pakolom le a dolgokat. Töltök neki, meg magamnak is.
- Vigyázz, mert hideg – figyelmeztetem őt, hogy nehogy megfázzon a torka. A kérdése hallatán rögtön előveszem a nem oly régen megtörtént esetet.
- Nos, ha te úgy bókolsz a kebleimnek, hogy ráteszed a fejed... - nem ragozom tovább, mert csupán belegondolni is arcpirító számomra. Főleg annyi ember előtt történt. Hirtelen témaváltás következik, s egyszerűen bocsánatot kér. Utána meg bókol nekem. Mikor gyönyörűnek tart, akkor inkább kortyolok egyet az italomból. Kinéz az ablakon, én meg követem a tekintetét. Hátradőlök a kanapén, így domborulataimnak szebb íve lesz.
- Mit tudhatok meg rólad, azon kívül, hogy nagyon erős az öklöd – nem tudom kiverni a fejemből azt a ütést. Persze Jörgen megérdemelte, így nincs is mit sajnálni rajta. Ha pedig ismerkedésnél tartunk, akkor én szólalok meg.
- Én baleseti sebész vagyok a közeli kórházban, itt New Yorkban – újabb korty, s annyira el vagyok bambulva, hogy félremegy az ital. Rögtön a toppom látja kárát, azonban nincs semmi kedvem mozdulni, hogy átöltözzek.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Úgy néz ki, hogy a balfékségem nem sodort totális leégésbe. Csenge belém karolt, majd határozottan, de lassan elindultunk a háza felé. Kicsit csodálkoztam, hogy ilyen messziről elsétált idáig, miközben egy csomó szórakozóhely mellett elsétáltunk. Megismerkedésünk nem kezdődött túl fényesen, ha rajtam múlott volna az előzménye biztosan nem azzal kezdődik, hogy félrészegen bedőlök a mellei közé. Megérkeztünk, felértünk a lakás ajtajához majd annyit mondott, érezzem magam otthon. Takaros kis lakása van meg kell hagyni. Szép rendezett. Felhúzta a fölsőjét egy kis ideig. Karcsú derekát legszívesebben magamhoz ragadtam volna, egy újabb csók reményében.
- Amit megígértem, azt betartom. Kérsz valamit inni?
- Bármit ami nem alkohol. - nevetve vágtam rá a választ. Le kellene állnom a piálással. Akárhányszor leülök inni biztosan valami bajba keveredek.
- Ugye nem csináltam vagy mondtam valamit ami számodra kellemetlen volt? - tartottam szóval, hogy minél tovább halljam a hangját. Közben még mindig a csók járt a fejemben, és az, hogyan tudnék szerezni még egyet.
- Sajnálom ha esetleg megijesztettelek. - fojtattam bűnbocsánatomat.
- Egyébként nagyon gyönyörű vagy, és nagyon szép a lakásod is. - mondtam kissé elpirulva. Az alkohol még mindig befolyásolja a szervezetem, amin meg vagyok lepődve, máskor sokkal többtől se volt bajom, de elvileg ez vezetett ahhoz, hogy most itt vagyok.
Majd kinéztem az ablakon ahol egy apró fénysugár pont az arcomba világított. Élveztem ezt a pillanatot. Remélem soha nem lesz vége.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


A csókom után elkezd makogni, mint egy majom. Ám ahelyett, hogy furán néznék rá, akkor inkább magamban mosolygok. Annyira aranyosan fest, így előttem. Ráadásul egy picit csodálkozok, hogy milyen erős hatással lehetek rá. Egymásra pirultunk, mintha két ember nagy találkozása lenne. Furán kezdődött ugyan, s úgy is folytatódott. Nem minden férfi kap csókot tőlem, ám én a hülye verseny miatt ígértem egyet. A nap még mindig süt, mikor annyit észlelek Zadi részéről, hogy dűlni kezd. utána nyúlok, s magam felé rántom. Sikerül a művelet, ám a feje hirtelen a két mellemen pihen. Elvörösödök, mert azért vannak körülöttünk. Azonban az jobban bántott volna, hogy ha szétloccsan a feje a földön. Fogom erősen a testét, hogy a teste ne találkozzon a földdel. Egy darabig így álldogálok vele, aztán megnyugszom, mikor észlelem a mozgást.
- Semmi gond - válaszoltam neki, s látom, hogy ő vörösödik. Odalépek hozzá, aztán válaszolok a kérdésére.
- Szeretném, ha hazakisérnél és beszélgetnénk. - mondom ki kerek perec a dolgokat, aztán csak belekaroolok, hogy támasszam őt. Meginulok a házam irányába, s így Zadinak jönnie kell velem.
- Jobban meg szeretnélek ismerni. - ritkán van alkalmam ismerettségekre szert tenni. Én csupán meg akarom ragadni az alkalmat. A sétánk hosszabbra nyúlik, mert nem a legrövidebb uton viszem fel magamhoz. Mikor megérkezünk hozzám, akkor ennyit mondok.
- Érezd magad otthon. - sóhajtok egyet, majd minden további nélkül, kicsit szégyenlősen megragadom a toppom alját, s lassan feljebb húzom, hogy a köldököm látszódjon vagy 4 másodpercig. Aztán visszarendezem.
- Amit megígértem, azt betartom. Kérsz valamit inni? - érdeklődöm nála, miközben rajtam a sor, hogy piruljak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kiléptem az ajtón, a napsugarak lágyan simogatták arcomat.
- Várj! Várj meg! - kiáltottak utánam, majd megragadták a kezem, és egy forró csókot kaptam attól a gyönyörű lánytól akit az előbb megismertem. Elképesztő volt. Szinte beleremegtem az egészbe. Lehet, hogy ez már szerelem? Áh biztos nem. Csupán egy nő hóbortos játszadozása a férfival.
- Nos köldökpiercingem nincs, de ha szeretnéd látni a hasam, akkor megoldhatjuk. - vajon mire gondolhat? Mutat egy képet talán vagy leveszi a fölsőjét? Temérdek kérdés merült föl a fejemben. Egyszerre kezdtem izgatott lenni, és ideges. Nem tudtam mit kezdjek magammal. Még mindig az előző csók jár a fejemben melyet kaptam. Biztos bevertem a fejem, hogy ilyen dolgokat váltott ki belőlem.
- De... hisz nem én nyertem. Csak... tudod nem bírtam volna nézni, hogy az a majom... öhm... tudod. - makogtam a szavakat sorba, de azt se tudtam hol áll a fejem. Ő is elvan pirulva. Én szinte égek belülről. Gondolkoztam azon, hogy ott hagyom, és ennyivel le tudom az egészet, de a lábam nem mozdult. Lefagytam. Egy meleg csók, pár gyengéd szó, és az egykori angyal, a nagy Zadikel nem tudja mit kezdjen magával. A nap egyre jobban sütött, és kezdett a pia hatása alá venni. Szédültem, majd egy pillanatra eltűnt a kép.
Kinyitottam a szemem és azt látom, hogy Csenge mellkasán hever a fejem miközben ő átkarol, és megfog.
- Jajj bocsánat! - kiáltottam fel, hiszen egy úriember nem fekszik csak úgy nők keblére, ha igen akkor keményen megfizet érte. Hátrább léptem, majd egyre inkább éreztem, hogy vörösödik az arcom.
- Hazakísérhetlek? Nehogy bajba keveredj. Tudod sok a hülye ember. - próbáltam kihúzni magam az enyhén kellemetlen helyzetből.
Miközben a válaszra vártam, ismét elcsodálkoztam Csenge szépségén...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Próbáltam elterelni a két férfi figyelmét az italozásról, ha már itt vagyok, akkor miért ne lehetne hármasban beszélgetni? Mert mindig vannak hülye izomagyúak, akik úgy hiszik, hogy az erőfitogtatás célszerű. Nálam nem, de úgy tűnik, hogy nem lehet Jörgent eltántorítani az ivástól.
Végül csak bemutatkozok nekik, akik követik a példámat. Mikor megtudom, hogy Zadinak hívják azt az férfit, aki valójában sokkal jobban tetszik Jörgentől, akkor beljebb érzem magam. Észleltem, hogy párszor összekapcsolódik a tekintetünk, de semmi mosolyt még nem küldtem felé. Később ez biztosan fog változni, főleg ha megnyeri ezt a vacak marhaságot. Zadi kérdez, amire rögtön válaszolok.
- Most vagyok itt először - nézek rá, aztán csak elmosolyodom. Visszatérek a figyelemeltereléshez, ám cseppet sem jön be a tervem. A két férfi nekilát az ivásnak. Feszült figyelemmel kisérem végig, nah jó, egyáltalán nem vagyok feszült. Halálra unom magam. Akkor ijedek meg, mikor Zadi alatt nagy valószínűséggel összetörik a szék lába, s a földön köt ki. Azon nyomban akarnék neki segíteni, mert baleseti sebészként a sérüléseket el kell látnom, ám utánam nyúl Jörgen, miközben diadalmasan közli, hogy ő nyert. Annyira felidegesít azzal, hogy megint Kiscsinének hív, hogy leszólom őt.
- Menj a francba Jörgen! Egy tapló bunkó paraszt ivóvödör vagy! - aztán váratlan fordulatot vesz az egész, mikor Jörgen magához akar ráncigálni, mint valami csomagot. Próbálok ellenkezni, ám erőfölényben van. Azonban a nap hőse mégis Zadi lesz. Olyan erővel vágja állon Jörgent, hogy annak egész koponyája beleremeg. Valami kislányos nyögés kijön az ajkai közül, míg nem a földre nem zuhan. Mérgemben belerúgok a bordájába, aztán ránézek Zadira. Vagyis néztem volna, ha nem látnám éppen kereket oldani. Gyors lépésekkel indulok a megmentőm után, s odakinn a hűs levegőn tudom csupán utolérni.
- Várj! Várj meg! - szólok, s próbálom megragadni a karját, aztán megkapaszkodok benne, sőt egyszerűen éhes vadmacskaként támadok rá. Egy hosszú csókot adok neki, mert tartom a szavam. S ha már itt vagyunk kettesben, akkor a csók után 3 másodperccel pirulva bejelentem.
- Nos köldökpiercingem nincs, de ha szeretnéd látni a hasam, akkor megoldhatjuk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- A nyertes készüljön fel, mert nem kicsi csókra gondoltam. - röppent ki a lány szájából. Azt hittem kiköpöm az italom. Szemeim ismét kikerekedtek.
- Csengének hívnak. - mutatkozott be kedélyesen a nő. Még a neve is szép. Beszarás az egész szitu. Mindenre gondoltam a mai napon csak erre nem.
- Jörgen vagyok Csibém - szólalt meg a vörös. Láttam Csengén, hogy annyira nem tetszik neki ez a megszólítás.
- Zadi vagyok örvendek. - próbáltam komoly, és nyugodt hangon beszélni, ne lássák rajtam az izgatottságot. Percről percre egyre feszültebb lettem. Néztem a lányt, majd Jörgent, és azon gondolkoztam milyen szarul esne nekem is, ha nem én nyernék. Mindeközben az első pár kör már le is ment. Semmit nem éreztem az italból. Nem akartam bámulni, de egyszerűen nem bírtam ki. Majd mikor rám nézett azt hittem ott helybe elégek. Egyre biztosabb voltam benne, hogy én fogok nyerni.
- És amúgy... gyakran jársz ide? - kérdeztem tőle, hátha a gondolataimat kicsit más irányba tereli.
- Jah és a nyertes jutalma legyen még, hogy megfoghatja a köldök piercingemet. - dobta be merészen Csenge. Mondjuk ezzel pont nem csigázott fel annyira, ha valami mást mondott volna lehet, hogy ott helybe összepisálom magam. Közben megérkezett a következő kör. Jelenleg 4-nél tartunk. A fickó leveri az elsőt, láttam rajta, hogy nehezen csúszott le neki, de összeszedte magát. Én is megiszom az elsőt majd, hogy minél gyorsabban túl essek rajta a másik kettőt is. Az utolsónál éreztem mintha a szék nem olyan stabil lenne mint előtte. Ahogy kigondoltam eltört az egyik lába, és a földre huppantam.
- Hahaha én nyertem tökfilkó! - kiáltott fel diadalittasan Jörgen.
- Ácsi! Arról volt szó hogy pia miatt kell leesni a székről nem azért mert eltörik a lába. - fellebbeztem hátha megadja a lehetőséget a folytatáshoz.
- Felejtsd el enyém a Kiscsibe! - mordult rám. Majd megragadta a lány karját - Hol a csókom ciculi? - úgy elkezdte rángatni szegény nőt, hogy nem bírtam nézni se. Láttam Csengén, hogy annyira nem tetszik neki a csúfos bukásom. Életembe másodjára buktam el, és mondhatom ez is esett olyan szarul mint az első. Felálltam, és mikor a fickó húzta magához a lányt nem bírtam magammal, és tiszta erőből arcon vágtam. Szegény még a pultot is megfejelte utána.
- Én nyertem. - csak ennyit bírtam mondani utána. Rápillantottam még egyszer Csengére majd elindultam kifelé szégyenemben...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Nem törödök egyelőre a vörös szakállas fickó köpködésére, majd a mosdóban lemosom magamról a nyálát. Mivel elég fura helyzetbe kerültem, így csupán nézem az ivó párbajozókat, hogy mikor kezdenek hozzá, mármint inni egy kiadósat. Leülök kettejük közé, ha már olyan okosan kitalálták, hogy én vagyok az ivóverseny trófája. Kicsit mulattat a helyzet, hiszen még sosem voltam ilyen helyzetben.
- Whisky? Citrommal és jégkockával? - teszem fel a kérdést, mert elég különösnek találom a Vörös szakállas ellenfelének ajánlatát. De ki vagyok én, hogy beleszóljak a párbal részleteibe? Nem vagyok bíró, s több ember nincs a közelünkben, hogy ama megtisztelő feladatot ellátná.
- A vesztes állja az italozás számláját ugye? - érdeklődök azért, hogy tisztán megértsem a játékszablyokat. Sosem kellett az életem folyamán versenyt innom valaki ellen. Mivel egyáltalán nem akartam pultosnak beállni nekik, így a rendes pultos maradt, akit ugráltathatnak ital ügyben. Elég gyorsan rendeződik a helyzet, hiszen látom, hogy nekifognak inni, akkor én csupán ennyit közlök velük.
- A nyertes készüljön fel, mert nem kicsi csókra gondoltam. - pajkosan nézek rá pár pillanatra a vörös szakállasra, majd utána a másikra. S ha már itt járunk, akkor én bemutatkozom nekik.
- Csengének hívnak.  - hallatom a hangom, amikor a nagydarab fickó követi a példám.
- Jörgen vagyok Csibém - szúrósan tekintek rá, mert sohasem szerettem azokat, akik előre kiközösítettek maguknak. Nem tudom megérteni, hogy a férfiaknál, mi ez a kiölhetetlen viselkedésmód.
- Vegyél vissza, még nem nyertél - dobom vissza a labdát, mire az csak morog a szakálla alatt egy sort. Ránézek inkább a másik versenyzőre, aki tetszetősebben néz ki. S nem tudom, hogy miért, de valahogy megfog engem. Tán a kisugárzása, vagy egyéb ok miatt? Nem tudom, de remélhetőleg ki fogom tudni deríteni az este folyamán.
- Jah és a nyertes jutalma legyen még, hogy megfoghatja a köldök piercingemet. - dobom be úgy figyelemelterelésképpen, hátha kizökkenthetem őket ezzel a hazugsággal.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Zadikel & Csenge

Régóta ismerem ezt a helyet. Nyugis zene, komfortos székek viszonylag normális emberek. Szokás szerint a pultnál ültem, és italomat szürcsölgettem csendesen. Leül mellém egy nagy darab, vörös szakállas, enyhén kopasz férfi. Fogalmam nem volt mit akarhat. Nem akartam különösen foglalkozni vele, de ő hozzám szólt.
- A helyemen ülsz! - szólalt fel a fickó. Nem értem... mi bajuk van ezeknek? Tényleg nem lehet manapság egy italt meginni anélkül, hogy belém kötnének.
- Már megbocsáss, de... pont nem látom rajta a neved. - válaszoltam flegmán a faszinak, reménykedve, hátha ez lenyugtatja.
- Hát jó! Akkor küzdjünk meg érte! - kiabálja fennhangon ez a félőrült mit sem sejtve, hogy esélye sincs ellenem.
- Nem akarok megint verekedni, a héten már pár fickót kórházba küldtem. - hiába minden ettől a mondattól se tűnt olyannak mint aki meghátrál. Ugyanebben a pillanatban, egy dögös maca libbent be a főbejáraton. Ahogy illik kicsi rúzs, feszes ruci, meg ilyenek. Eldöntöttem amint a pulthoz ér meghívom egy italra. Káprázatosan nézett ki, a szavam elállt, ahogy megpillantottam. Mint valami kisgyerek a cukros pultnál.
- Nem úgy van az, te fajankó! - vágott a csodálásom közepébe ez a marhaállat. Majd elkapta a lányt és magához ragadta. (Basszus... közelebbről még dögösebb)
-Legyen ivóverseny! S ne csak úgy snassz legyen az egész, aki nyer, az megkapja ezt a szépséget! mutatott a bigére, aki hirtelen azt se tudja mit csináljon.
- Khhm, lehet pár szavam? -tenné föl szegény a kérdést, de a fickó gyorsan leinti.
- Édes, ígyis és úgyis mulatni jöttél nem? Hát most megkapod! - sajnáltam a hölgyet. Ez a vörös csávó még köpködött is beszéd közbe. Undorító... gusztustalan. Tudtam, hogy meg kell mentenem, csak azon gondolkoztam, leüssem, vagy üljek le vele inni. Mind a kettővel sikerem lenne, de lehet a lány megrémülne kicsit.
- Megcsókolom a nyertest. - amikor ezt kimondta kikerekedett a szemem. Nem akartam elhinni, hogy így belement, vagy esetleg nem gondolt bele... mi lesz, ha... a faszi nyeri meg? Így eldőlt, inni kell.
- Benne vagyok, igyunk amíg a másik le nem dől a székről. Aki kidől veszít.
- Jó lenne, ha elengednél, kérlek. - a lány megkérte selymes hangjával az öreget, hogy legyen szíves elengedni.
Leült kettőnk közé, még mindig nehezemre esett, hogy ne bámuljam. Barna haja úgy simult a vállára, mint fátyolfelhő az égboltra. Nyernem kell, nincs mese, csak nem lehet baj... ő csak egy ember.
- Whisky jó? - tettem fel a kérdést, hogy haladjunk. Bár úgy gondolom majdnem mindegy.
-Jó hát. - böfögte rá a választ, vörösen izzó szemekkel az ajánlat után. Szegény ember... ez a legnagyobb öröme, hogy egy szép nő megcsókolja a hót részeg pofáját.
- Körönként mindig egyel többet iszunk. Először egyet, majd kettőt, és így tovább. - vázoltam a szabályokat tovább. A lány nem sietett italért így intettem a pultosnak.
- Két poharat megy egy hűtött üveg Whiskyt! - kiabáltam neki majd mikor ideért elkezdtük.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2