Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Five Inch Superstar •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Five Inch Superstar VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


18+

Ahogy belekezdtem az apró kis dolgokba, éreztem, hogy egyre inkább felizgul. Mikor melltartóját kikapcsolom pimasz módon rám vigyorog, és úgy tartja felsőtestét, hogy azt ne tudjam abban a pillanatban lekapni. Szépen lassan csúszik le kebleiről a csipke, és tárul elém a látvány. Alsó fertályát dörgölni kezdi, hozzám amitől teljesen beindulok. Piszkos kis játékot űz az ingereimmel, de nem bánom. Kezemet újra a fenekére csúsztatom, és most nagyobb erővel megmarkolom a két félt. Sóhajai a fülembe hatolnak, amitől egyre jobban begerjedek. Lelököm magamról majd ismét átveszem az irányítást. Nyakára egy csókot adok, majd két kezemmel a melle formáját lekövetve végigsimítok. Miközben haladok lefelé, a nadrágját megragadom, és elkezdem lehúzni. Közel hajolok, és megnézem közelebbről a csipkés bugyit. Finom csókot adok rája, majd ismét a combja belső felére. Följebb kúszok, magamhoz húzom jó szorosan, a felsőmön keresztül érzem a csipkék lágyságát. Egy újabb hosszú csókot adok neki, majd lassan elkezdem lefejteni kebleiről a fehérneműt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


18+

Mikor a férfi megcsókolja a nyakam, akkor sóhajtok egy jólesőt, sőt úgy billentem a fejem, hogy esetleg többet is adhasson. Megremegek az érintésétől, mikor lassan lefelé kúszik, egészen a mellemig, amit aztán megmasszíroz. Mélyen sóhajtok egyet, de az ő játékának ezzel nincs vége. Csókolgatni kezd, egyenesen halad lefelé a hasamig. Mikor föltekintek rá, akkor én egy bájos mosollyal válaszolok, emellett picit beharapom az alsó ajkam.
~ Vajon mi lesz a következő lépése?~
Nem kell sokat várnom, mert rögtön kapok a combom belső felére egy csókot, s hirtelen nyelek egyet. Mikor belém harap játékosan, akkor kicsit felnyögök, mint egy édes szirén. A férfi kezét egyszer megérzem, hogy odalent végigsimít, s én egyből hangosan felnyögök, s a testem rögtön rezzen egyet. Érzem, ha többször hozzám fog nyúlni, pont ott, akkor én nagyon nedvessé fogok válni. Ám a férfi terve egyelőre nem az, hogy egyből egymásnak essünk, hanem megadja a módját az előjátéknak. Nagyon szeretem az előjátékokat. Az ágyba kerülök, aztán fölém kerül, aztán pedig maga fölé helyez. Mikor ebben a nyerő pozícióban vagyok, akkor lehajolok hozzá, hogy csókokkal hintsem meg az ajkait. Érzem, ahogy végigsimít a hátamon, majd kikapcsolja a melltartóm.
~ Kis kíváncsi! ~ vigyorgok rá pimasz mosollyal, s a melltartó levételét direkt húzom, sőt szemérmesnek adom elő magam, csakhogy utána szépen lassan egyre többet láthasson belőle. Végül a két kerekded halmokat fedetlenül csodálhatja. Míg a látványt szívja magába, addig én altestem az övéhez nyomom, s elkezdem hozzá dörgölni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 12:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


18+

Sóhajtások közepette lekerül a fölsője. Vörös csipkés melltartója szembe kerül velem. Ő a nadrágommal kezdi, hevesen kicsatolja az övemet, majd a nadrág végigcsúszva a lábamon a földre huppan. Kilépek belőle, majd újból megcsókolom a nyakát, közben kezemmel a nyakától lefelé simítok. Mellénél megállok, és megmasszírozom neki. Tökéletesebb formákat rajzolni nem lehetne. Majd elkezdem csókolgatni, a fültövétől kezdve haladtam lefelé a nyakán, végig a testén egészen a hasáig. Ott komiszan föltekintek rá, majd combja belső felére is adok egy hosszú csókot, és egy kicsit bele is harapok. Nem durván csak, annyira, hogy megérezze. Miközben haladok visszafele kezemmel lába közt végigsimítom a kezemmel, majd óvatos mozdulattal a nadrágjába nyúlok. Először a fenekénél kezdem majd haladok előrébb. Másik kezemmel a hajába túrok, és ismét megcsókolom. Közben finoman az ágy felé irányítom. Csak úgy izzott a levegő. Az ágyhoz érve óvatos mozdulattal lefektetem. Fölé hajoltam majd, egy gyors fordulással magam fölé helyeztem a lányt. Újból végigsimítok a hátán, de ezúttal megállok a pántocskánál, és kikapcsolom keblei zárkáinak kapcsát.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 12:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


18+

Nem érkezik tőle válasz, csupán tettel felel a kérdésemre, ami teljesen megörvendeztető hír számomra. Mindkét keze megpihen a hátsómon, amit kifejezetten élvezek. Egy darabig tétlenkednek csupán, mert aztán belemarkol a két formába, mire nekem sóhaj szökken ki az ajkamon. Imádom, ha egy férfi a hátsóm tapizza. A következő támadása után, egy újabb sóhaj távozik, miközben érzem, hogy lassan megemel. Hogy ne essek le, akkor a két lábammal szintén megkapaszkodok benne, s hagyom, hogy vigyen engem. Végül megcsókol, amire én hevesen válaszolok. Szíven dobogni kezd az izgalomtól, s várom és habzsolom az újdonságot. A hálószobába cipel engem, s mikor elenged, akkor én szépen lábamra állok újból. Titkon arra várok, hogy megérintsen ott ahol szeretne, s nem habozik. Mikor huncut mód hátul végigsimít rajtam a pólóm alatt, akkor a lélegzetem ritkásabb, mint szokott. Azután nem sokáig türtőzteti magát, mert vetkőztetni kezd engem, aminek az első lépése, hogy fölfelé húzva levesszük a pólóm. Mit láthat alatta? Azt a vadító vörös csipkés melltartót, amit átöltözéskor kaptam magamra. Szépen kiemeli, egyben kevesebbet takar a kerekded dombjaimból. Én gondolok egyet, s nem a felsőjével kezdek el babrálni, hanem a nadrágját szeretném leráncigálni róla. Hevesnek tünhetek a szemében, de én csupán kíváncsi vagyok, hogy milyen hatással vagyok eddig rá. Az övét csatolom ki, aztán a többi védekező mechanizmussal. Nem tolom le a nadrágját, inkább megvárom, hogy a gravitáció húzza le lassan. Eközben én ajkaimmal az övét falom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


18+

Kezemet fogva, együtt végigsimítottuk karcsú derekát egészen a fenekéig. Átkarolja a nyakamat, és megkérdezi, mik a terveim. Másik kezemmel megismétlem az előző mozdulatsort. Mikor mind két kezemmel a hátsóját fogom, finoman, és férfiasan belemarkolok. Finom csókot adok a nyakára majd fölemelem. Lábát derekamon átkulcsolja. Megcsókolom, s ő visszacsókol. Lassan elindulok a hálószoba felé, és benyitok az ajtón. Bepillantok, meglátom a körteleves öltözéket gondosan lerakva, ahogy illik. Szépen lecsúsztatom magamról, majd felsője alatt végigsimítom a hátát. Melltartója pántjához érve, éreztem a csipkék sokaságának domborulását. Visszacsúsztatom a kezem, megfogom a pólóját, és szépen lassan elkezdem fölhúzni. Szívem egyre hevesebben ver, ahogy egyre inkább egymásba gabalyodunk. Csókja forró akár a pokol tüze. Szinte érzem, ahogy dobog a szíve, és eljuttatja a felfrissült vért minden egyes porcikájába.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 10:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Megkapom a kérdésemre a választ, ami egyszerűen rövid. Láttam, hogy milyen erősen ütötte meg a fickót, s pontosan ez a módszer hagy némi kételyt bennem. Nem lehet mindent erővel megoldani, bár a férfiak legtöbbje elég gyakran alkalmazza. Ám a következő szavai csodálatra méltó, sőt egyenesen emberi, hogy akár az élete árán is megvédene. Ekkor szűnik meg bennem minden kétely, s nem marad más hátra, mint előre. Hosszú csókot nyomok az ajkaira, majd elválok tőle.
- Mire számítottál? - teszem fel játékosan a kérdést, miközben elmosolyodok az arckifejezésén. Olyan emberei vonások uralják őt, mint a sajátomét. Nem is különbözünk egymástól. Nem kerüli el a figyelmem, hogy közelről végigmér. Mellkasomat kidomborítom, így halványan nekinyomódik a mellkasának a kerekded idomaim, mikor föláll és átkarolja a derekam. A homlokomat csókolja meg, de nem bánom. Ez szintén azt juttatja eszembe, hogy teljesen más helyzetbe vagyok. Nem válaszolok az utolsó szavaira, mert inkább az egyik kezét kérem el, s együttes erővel simítunk végig az oldalamon, aztán hátulra kúszva, megállunk a hátsómnál. Elveszem a kezem az övétől, s nyakát átkarolom, hogy a két kezemmel a tarkóját birizgáljam. Csupán egy darabig, így maradok vele, mert kíváncsian várom, hogy ő mit tesz ezzel a helyzettel. Vajon megfog e végre csókolni, vagy egész este úgy játsszak vele, mint egy mozgatható babával?
- Szóval, mi lenne az elképzelésed a mai estével? - csupán a játék kedvéért teszek így. Ajkaim sejtetően mosolyognak. Odabújok hozzá, s a nyakába szuszogok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 9:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Egy mezei piros pontot megért nála az őszinteségem. Mikor megtudta mi is vagyok pontosan, láttam rajta a meglepődés nyomait. Megint el van gondolkozva, de valahogy most másabb. Most mintha gondolatai nem negatív irányba ugrálnának, hanem inkább egy lehetőséget képzel el. Ebben az őrült világban jól teszi az ember, ha elgondolkozik a dolgokon. Közel lép hozzám, és édes hangon szól.
- S hogy kívánsz nekem segíteni, ha nincs meg az angyali erőd? - bevallom ez a kérdés meglepett, kezdtem megint úgy érezni, hogy nyeregbe vagyok. Az előző feszültségem elillant egy pillanat alatt. Újra a nőre tudtam koncentrálni, minden mást kizárva.
- Láttad mi volt a bárba. Akár úgy is. - mosolygok rá - Egyébként attól, hogy elvesztettem a képességeimet, elég jól megvédtem magam is, és ha úgy lenne téged is megvédenélek akár az életem árán is. - teszem még hozzá, miközben ő hozzám hajol, és egy hosszú csókot nyom a számra. Egyre jobban meglep. Egyszer közel kerülünk, majd eltávolodik, és most megint itt vagyunk, hogy megcsókolt, és most mindenféle fogadás, vagy játék nélkül. Teljes önszántából. Szívem hevesen kezd verni, újra és újra akarom.
- Huu... erre nem számítottam. - vigyorgok rá, szerintem eléggé ostoba fejjel. Majd végignézek rajta közelről is. Formái közelebbről még csábítóbbak, de hagynom kell, hogy ő lépje meg az első lépést. Még nem vagyok annyira biztos a dolgomba, hogy bármit is csináljak.
Majd az ígéretemet hozta föl mire megint elmosolyodtam, fölállok átkarolom a derekát, és nyugodt hangon kezdek bele.
- Amit megígértem, azt be is tartom. - majd egy finom csókot adok a homlokára.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 8:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Türelmesen várok a pillanatra, hogy láthassam a reakcióját és természetesen a szavait. Azonban meglepődök, mikor bejelenti nekem, hogy egyszer volt Angyal, de most már nem. Szóval egy bukottal van dolgom. Egyik részről kíváncsivá tesz, másik részről pedig úgy érzem, hogy távolságot kell tartanom. Fogalmam sincs, hogy valójában mi a különbség egy Angyal és Bukott között. Annyit igen, hogy nincsen ereje, de azon felül szeszélyesnek tartanám őket. Ám ha jobban megvizsgálom e szempontból Zadi-t, akkor pontosan nem igaz rá.
- Miért kellene sajnálni, többre tartom az egyenes beszédet, mint a hazugságot. - egy piros pontot megér nálam, hogy nem titkolózott előttem, pedig megtehette volna. Étellel kínálom, de ő elutasítja. Nem akadékoskodok, csupán elfogadom a tényt, hogy nem éhes. Azután nem számítok ilyen lovagias cselekedetre, hogy felajánlja a segítségét. Teljesen összezavar, mert alapjából véve nem erre számítottam. Most azonban egyre jobban erősíti bennem azt a elképzelést, hogy egy állandó partner jól jönne. A szeretőt meg kidobni? Vajon képes lennék ilyenre?
~ Újdonság? Valami új? ~ nyelek egyet, s belenézek Zadi két szemébe. Próbálom elképzelni, hogy védelmez és kiállunk egymásért. Fájdalmas ebbe belegondolni, de én szinte a mának élek típus vagyok. Hiába van itt a védelem, bármi előfordulhat.
~ Amit nem próbálsz ki, arról nem tudod eldönteni, hogy jó vagy rossz ~ jut eszembe pár gondolat, egyre inkább meggyőzve magam arról, hogy ezen kecsegtető ajánlatot elfogadjam. Valójában minden nő arra vágyik, hogy legyen egy biztos pont az életében. Túl csábító ajánlat, s én pedig változtatni szeretnék az életem szürkeségén. Pontosan ezért végül odalépek a bukotthoz, aztán egy végső kérdést teszek fel neki.
- S hogy kívánsz nekem segíteni, ha nincs meg az angyali erőd? - a szívem vadul kalapál, s arra összpontosítok, hogy mit fog válaszolni. Kíváncsi vagyok, hogy erre mit felel.
~ Előleg ~ jut eszembe ezen szó, s ha már ő azzal kecsegtet, hogy a mindennapjaimat szeretné feldobni, akkor én megszavazom neki a bizalmat. Milyen formában? Odahajolok hozzá, aztán most játék nélkül csókolom meg az ajkait, s hosszasan. Mikor sikerül elválni tőle, akkor ennyit lehelek rá az ajkaira.
- Ha valamit ígértél, akkor tartsd is be. - s hogy változzon meg helyettem? Nos egyáltalán nem kérhetem tőle.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 1:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Mivel magam elé bámultam szinte egész végig nem láttam a reakcióját azokra amiket mondtam. Lehet butaság volt részemről, hogy teljesen őszinte voltam. A démon szertő híre kicsit meglepett, de annyira mégsem, hogy egyéb reakciót váltson ki belőlem. A démonok már csak ilyenek. Csodásan manipulálják az emberi elmét, főleg, ha egy olyan személy testét veszik el aki alapvetően zsánere az adott embernek, jelen esetben nőnek.
- Angyal vagyok... vagyis voltam. - közlöm vele ridegen, és hirtelen a tényállást. Nem bírtam tovább magamban tartani ezt a dolgot. Valakinek el kellett mondanom. A démoni szerető hallatán tudtam, hogy nála biztonságba lesz a titkom. Egy szeretőt meg bírt őrizni akkor egy friss ismerőst is megtud. Egyéb iránt, ha fel is dob nem feltétlen lesz rosszabb, annál mint ami eddig volt.
- Sajnálom, hogy ennyire őszinte voltam. Remélem nem sokkolt a hír, hogy egy bukott angyal van a lakásodon. - folytattam beszédemet Csengének. Téma terelés okával vacsorával kínált, de mivel egyáltalán nem volt étvágyam így udvariasan elutasítottam.
- Nem kérek köszönöm. - Az alkohol ami a fejemben táncolt szinte teljesen kiürült. Sok dolog járt a fejemben, legfőképp az, hogy mivel enyhíthetném a feszült helyzetet. Átfutott az agyamon, hogy csak szimplán lelépek, de tudtam, hogy az nem sokat segítene most.
- Ahogy hallottam az előbb a gyógyítás jobban lefoglalhat mint az apróbb hírek. Szeretnék segíteni neked ahogy tudok. - Egyáltalán nem gondoltam rossz dolognak azt, hogy elmondta az igazságot magáról, és a szeretőjéről. Sőt még jobb is. Így a játszadozásnak tűnő dolgoknak éreztem a súlyát. Lehet, hogy az egyik énje szórakozása volt a mai történések sora, de nem bánom, hogy részese lehettem. Mikor közelebb lépett, éreztem minden egyes lélegzetvételét. Szinte hallottam is ahogy hosszadalmasan fújja ki a levegőt mögöttem. Majd ismét ránéztem. Még így is gondolatai káoszában is gyönyörű teremtmény, de tudtam azt is, hogy ebből valószínűleg nem lesz folytatás. A csók amiért annyira sóvárogtam elmarad, de ha így kell lennie, hát legyen.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 7:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Ettől féltem! Mikor Zadi elkezd mesélni arról, hogy azon mereng miért ölik egymást az angyalok és démonok, akkor rá kell jönnöm, hogy ettől félek. Én emberként törékenynek számítok, s fajom azok háborújába belepusztulhat. Azután feltárja előttem, hogy jelenleg mit gondol, s mondhatni kissé meglepődöm, hogy csupán egy csókból ilyet váltottam ki belőle.
~ Ajj Csenge! Te egy igazi szexvarázsló vagy! ~ jó hosszan fújom ki a levegőt, s kicsit mérges vagyok magamra. Hallgatom tovább a férfit, s mikor azt mondja, hogy többször akar látni, akkor halott ügynek vélem. Villámcsapásként ér engem a tény, hogy már van egy szeretőm, ráadásul egy démon. Csupán ennyit tudok róla, de többet nem. Nos az nem elhanyagolható tény, hogy az ágyban vehetetlen. Most meg egy alig megismert férfi pályázik arra, hogy állandó partnere legyek? Odasétálok hozzá, miközben mesésen ring a csípőm minden egyes lépésnél. Nem akarok macska-egér játszmát, sem vérontást, sem pedig egyebet.
- Nekem van egy démon szeretőm, akivel szoktam találkozgatni. - vágom fejéhez, mint támadó fejéhez a pálinkás üveget. Csupán ezen egy tény aggaszt, meg a másik, amit rögtön közlök vele.
- Tán nem látszik rajtam, de mindig lefoglalnak engem az apró hírek, hogy mi történik angyalok és démonok között. - sóhajtok, mert most jól megcsináltam. Ha ezen szavaktól nem távozik Zadi, akkor kénytelen vagyok elfogadni, az esetleges bonyodalmakat.
- Kérsz valamit enni? Tán a sok alkohol is jobban örülne némi társaságnak – próbálom terelni a témát, s ráadásul egy félig sikerült mosolyt küldök felé. Vajon mit fog rólam hinni? Vagy egyszerűen bocsánatot kérve elmenekül?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 6:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Valamiért nem is lepődtem meg a válaszán. Gondoltam, hogy egy ilyen csinos nőnek mindig akad valaki az ujjára.
- Igazából hangulat függő, de szeretem a csend nyugalmát is. Olyankor könnyebb gondolkodni. - válaszolom a feltett kérdésére. Kissé feszültnek tűnik. Elhúzódik, majd föláll, és az ablakhoz sétál. Az eddigi szorosabb közelség megszűnni látszik. Gondolataiban merengve bámul ki az ablakon, melyen már csak az esti fények világítanak be. Fenekén az aprócska nadrág kiemeli kerek formáit. Nézek felé, és gondolkodom, vajon mi lehet az oka a hirtelen távolodásnak. Úgy rémlik semmi rosszat nem kérdeztem. Mikor a csókos kérésére válaszoltam, látszott rajta a meglepődöttség. Meg is értem, ő nem tudja, hogy én angyal vagyok... vagyis voltam. Viszonylag hosszú idő után felém fordul.
- Neked mi szokott járni a fejedben? Most mi jár a fejedben? - teszi fel a kérdést, miközben még mindig magában mereng.
- Általában magamon szoktam gondolkodni... hogy amit csinálok vajon jó e nekem, vagy esetleg másoknak. Szoktam gondolkodni az életről, hogy milyen volt a káosz előtt, hogy az angyaloknak, és a démonoknak mért jó, hogy halomra ölik egymást, és az emberiséget. - kisebb szünet után folytatom.
- Jelenleg ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor te, és... a csókunk, hogy milyen kellemes és meleg volt. Arra, hogy szívesen megismételném. Arra hogy szeretném átölelni a derekad, és el nem engedni. Sőt hülyeségnek fog hangzani, de még az is eszembe jutott, hogy bár rövid ideje ismerlek csak, de mégis belekóborolt a gondolataimba, hogy többször akarlak látni. Szeretném ha te fogadnál mikor hazaérek, és támaszom leszel a rosszabb napokon. - válaszoltam felé fordulva, majd magam elé bámulok, nézem az üres poharam, és a körteleves dobozt. Mély levegőket veszek feszültségem szüntetésére.
- Valami baj van? Feszültnek és merengőnek látszol? - szeretném, ha föloldódna a helyzetünk, mert éreztem, hogy egyik pillanatról a másikra valami változott.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2