Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Bárpult •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 28, 2018 1:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Elég elkenődöttnek tűnik a srác, ezért mondok pár biztató szót és rendelek még egy kör italt a jobb kedv reményébe.
-Na látod. Erről van szó. - csak pozitívan. Megjegyzésére csak megingatom a fejemet.
-Ugyan. - legyintek - Ma mindketten a ház vendégei vagyunk. - vagyis igazából az ördögé, de ez részlet kérdés. Lucifert nem érdekeli a Pokol vagy a démonok - legalábbis nagyon úgy fest. Figyelmét újabban a földi családja köti le, ezt beszélik róla. Következésképp miért is izgatná magát néhány nagyobb italszámla miatt. De ha már az ingyen piálásnál tartunk, miért ne élvezhetné Lucifer "nagylelkűségét" mindenki, aki ma este itt üti el a szabadidejét?
-Hé, haver. - szólok ismét a csaposhoz. - Tölts mindenkinek. Ezt a kört Luluka fizeti. - kortyolok bele az italomba ismét. A csaposnak nem kell kétszer mondani, fülig érő vigyorral, nagyüzemben kezdi kitölteni az italokat és mivel szabad kezet kapott, minőségi, drága szesz folyik a poharakba.  
-Angyalok bizony. - fordulok vissza Zadikel felé, és bólogatok a férfi szavaira megerősítésként.
-Tudod, az a...helyi motorosbanda. Rossz arc, napszemüveg, angyalszárnyas bőrdzseki... - írom körül a kinézetüket, hogy egyértelmű legyen, kikre is gondolok. Ha az égi szárnyasoknak küldene infókat, akkor nem a megfigyelésére küldtek volna. Valószínűleg már nem is élne ez a szerencsétlen. Gondolataim közben vetek rá még egy futó pillantást.  Változatlanul térdepel és a fogait keresi. Amikor a srác a likvidálás ötletét említi, csak jókedvűen felkacagok.
-Ha mindenkit, aki picit is gyanús eltennénk lába alól, bokáig gázolnánk a hullákban. - könyöklök fel közben a pultra. - De még könnyen odajuthat. - utalok Behemót barátom esélyeire. Kapzsi volt és nem túl okos, ez elég rossz párosítás.
-Szerintem is. - helyeslek a szavaira. - Nem hogy örülnének, hogy életben maradtak. - azok után mi söpört végig a világon. Viszály jó nagy port kavart, el kell ismerni. Amikor bevállaltam ezt a tanácsadó melót, hát erős kétségeim voltak vele kapcsolatban, de aztán bebizonyította, hogy méltó a hírnevére. Én nem is katasztrófaként éltem meg az egészet, hanem inkább, mint egy túl jól sikerült házibulit, ami után maradt némi, eltakarítani való rumli.
-Oh a ... hova lett? - kapkodom a fejem a melákot keresve, felpattanok a bárszékről. Fél pillanattal ezelőtt még az asztaloknál térdepelt és lelkesen keresgélt, most meg? Elnyelte a föld.
-Ahh, megvan... - ülök vissza kisebb ijedtség után a székre, mikor előtűnik a csávó egy távolabbi asztal mögül. - Már azt hittem meglógott. - egy hegyomlás méretű férfit szem elől téveszteni, azért teljesítmény lenne. Pontosabban rendkívül gáz lenne rám nézve. Az ijedtségre, inkább húzóra kiiszom a poharamat.
-Többet sem vállalok ilyen melót. - jegyzem meg magamnak, nem mintha, ezt is csak úgy rám sózták.
-Zadikel, te mivel foglalkozol, ha épp nem a pultot támasztod? - kérdezem érdeklődve, fél szememet Behemóton tartva, miközben elgondolkodom talán jó ötlet lenne pórázt tenni rá, biztos ami biztos alapon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 26, 2018 11:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Kérdésemre jól látható undorral válaszolt, amit meg is értek miközben rápillantok barátunkra. Majd elkezdi sorolni a sémát ami alapján gyűjtöget. Kezd egy kép kirajzolódni a fejemben, de amíg nem vagyok benne biztos inkább nem nagyon foglalkozok vele. Hosszasan eltöprengek azokon amiket mond. Majd mond egy hatalmas igazságot. Tényleg meghülyültek az emberek mióta ez a helyzet áll fönn. Vagy csak lehet az a baj, hogy nem vezetem az útjukat mint Kerub?
-Igazad van lehetne rosszabb is, mondjuk, ha nem tudnám magam megvédeni - válaszolok vigyorogva, közben ő rendel még egy kört.
-Várj nem hagyhatom, hogy megint te fizess. - próbálom jó modoromat jelezni, mert a meghívást viszonozni kell.
-Az angyaloknak? Mármint... mit mond el nekik? Hogy valaki egy estén jól agyonverte vagy mit? - érdeklődöm mert, a mondat után az a bizonyos kép még sokkal jobban áll mint előtte. Úgy sejtem Belphegor nem egy hóbortos nőci aki valahonnan szerzett egy koponyát, és rámondja, hogy az Lincoln. Hanem ő egy démon, és az ott tényleg Lincolné. Pillantok rá a csontos fickóra. Közben megossza velem, hogy amit lát azt meg kell osztania a felettesével.
-Ha így is van nem lenne egyszerűbb likvidálni? - kérdezek rá nyersen, és mintha a fogatlan meghallotta volna, hirtelen megáll a keresésbe. Rápillantok majd hevesen tovább keresgél, az egyik fogát már meg is találta. Szánalmas egy alak.
-Visszatérve az előzőekre, az a baj, hogy mindenki túldramatizálja a dolgokat. Ha mindenki azzal foglalkozna amivel kell akkor most neki nem kellene négykézláb kúsznia a földön. - mutatok rá a harmadikra, és megrázom a fejem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 10, 2018 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Kérdésére ösztönösen a melák felé pillantok. Elhúzom a szám, arcomon a töprengés kisebb jelei mutatkoznak, majd megrázom a fejemet.
-Nem, dehogy! Nézd csak! Aszimmetrikus a csontszerkezete, ráadásul ennyi pofontól tuti sérült is. - felelem némi undorral a képemen, majd újra belekortyolok az italomba. Mielőtt bárki azt gondolná rólam, hogy ész nélkül gyűjtögetem a koponyákat, nincs benne semmi rendszer, megjegyezném, hogy nem, ez nem így van!
-A minőségre hajtok, a történelmi jelentőségére, valami egyediségre, nem a mennyiség számít. - teszem még hozzá, és egy újabb pillantást vetek Behemótra. Mit tudna ez a szerencsétlen felmutatni a középső ujján kívül? A nagy büdös semmit. Bezzeg Abraham, Adolf vagy Arthur, ők letettek valamit az asztalra. Vastag tollal írták be nevüket a történelembe, így érdemessé váltak a figyelmemre. Démonpajtás rájön, hogy foghíjas a mosolya, egy kisebb pánik lesz úrrá rajta, majd nekiindul megkeresni hiányzó darabjait. Nyűglődése megzavarja új ivócimbim beszédét, de amit a melák kikerül a képből újra nekiveselkedik a válasznak. Elmondja, hogy ő csak porzó torkát akarta lemosni, erre csak úgy belekötnek. Minden ok nélkül. Csóri gyerek, hát még egy pohár italt sem tud nyugodtan meginni.
-Durva, milyen világot élünk...A világvége ráment az "emberek" agyára. - ingatom meg a fejem, mintha előtte valamivel másabb lett volna a helyzet. A modoruk, mindig is pocsék volt, tisztelet néhány kivételnek. Ha lennének érzéseim, most valami mély sajnálatot éreznék, ahogy az a szánakozó embereknél szokás világuk nyomorultjai iránt.
-Rá se ránts! Lehetne rosszabb is. - legyintek, és a csaposhoz fordulok.
-Héé,te! Még egy duplát az új barátunknak! - kérek ki neki még egy kört. A fizetés nem nyugtalanít, minden fogyasztás Lucifer kontójára megy. Akár mondhatnám azt is hogy a srác ma éjjel az ördög vendége.
-Azzal vádolják, hogy angyaloknak kémkedik. - súgom oda halkan válaszul kérdésére. Ha őszinte akarok lenne magamhoz, nem igazán tudom elképzelni, hogy ez igaz lehet. De a mai világban már semmiben nem lehetünk biztosak, így érthető, hogy egyesek úgy gondolják, ér némi figyelmet és utánajárást az ügy.
-Ezért ha bármi gyanúsat látok, jelentenem kell! - mondom fáradt sóhajjal, miközben Behemótot sikerélmény éri az egyik asztallábnál. Rálel az egyik kiesett metszőfogára.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 09, 2018 8:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Lassan kortyolgatom az italom miközben ő válaszol nekem. A harmadik felünk halkan nyöszörög a nő mellett. Egyre furcsább kezd lenni nekem Belphegor. Főleg ezzel a csontival. Mikor megerősíti feltételezésemet, szemeim enyhén kikerekedtek. Majd a barátairól kezd magyarázni. A hatalmas szám hallatára apró sokkba estem, amiből szerencsére ki tudtam szabadulni pillanatok alatt.
- És mind hasonló állapotban van? - érdeklődöm különös barátai iránt. Megiszom az utolsó kortyot is az italomból majd a poharat a pultra helyezem. Vizsgálom a csajt, de valahogy nem nézném ki belőle, hogy kattant. Majd bólint a rondaságra, hogy miatta van itt. Majd elmondja, hogy igazából csak a megfigyelés szándékával jött ide.
- Ő is bekerül a barátaid sorába? - kérdeztem enyhén ironikusan, miközben Abrahamre pillantottam. Majd azt is megtudtam, hogy kész gyűjteménye van halott emberek koponyáiból. Valamiért ezen már nem lepődtem meg annyira. Vissza kérdez, hogy én mi okból érkeztem, majd a részegünk életjelet adva a nő vállán támaszkodva valami köszönés féleséget sziszeg ki a szájából. Szemei egyre inkább be vannak dagadva, és szája szélén még mindig van egy kis vér maradvány. Belphegor először őt dicséri majd felém tesz halk megjegyzést ütésem minőségéről. Volt időm gyakorolni sajnos azt, hogyan üssek úgy, hogy annak nyoma maradjon.
- Én csak... - kezdtem bele a válaszomba mikor, a hatalmasnak tűnő fickó fölfedezi fogai hiányát, és hangosan, vörösödő fejjel mutogat felém, és dadog össze vissza. Majd a nagy hűhó után visszatér a keresgéléshez. Nem tudom mit vár? Megtalálja, és majd a fogtündértől jól kap pár garast? Vagy visszaragassza? Nem bírom az ilyen nyomorultakat. Idegesítenek, és már már azon voltam, hogy a maradék fogát is kiverem. Úgy egyszerűbb fogsort csináltatni. A nő visszafordul hozzám majd megismétli a kérdést.
- Szóval... én csak egy italt akartam, nyugodtan elfogyasztani, de láttad mi lett a vége... és sajna ez eléggé gyakran előfordul. Én nem tudom valami baj lenne velem? Vagy ennyire visszataszítónak nézek ki, hogy mindenki belém köt? - Teszem fel a kérdést neki, és saját magamnak egyaránt.
- És mi célból kell megfigyelned a mamlaszt? - érdeklődően tettem fel a kérdést, hiszen nem baj, ha egy két plusz infot szerzek. Talán a későbbiekben hasznos lehet.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 7:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Szegény srác döbbenetből döbbenetbe zuhan. Leginkább a csontos kis barátommal sokkolom az idegeit. Ki tudja milyen gondolatok járhatnak most a fejében? Lehet azt kérdezi magától, látott-e engem már orvos?
-Hááát, nem minden esetben. - felelek megjegyzésére, és felvillan előttem a kisfőnök képe, majd egy mélyről jövő sóhajt követően forgatom szemeim.
-Talált süllyedt! Ő itt az Elnök úr személyesen. - helyeselek vidáman, s közben még mindig a csonti műszakállát igazgatom.
-Sok régi barátom van! - utalok rá, hogy nem Abri az egyetlen csontosképű ismerős, aki a birtokomban van. Különböző idők "celebjeit" zsákmányoltam be az évszázadok alatt és már tekintélyes darabszám jött össze. Lassan kinőjük a raktárat is.
-Egészen pontosan 327-en vannak. - teszem még hozzá mellékesen gyűjteményem számát. Hátrapillantok és elhúzva a számat megkérdem, látva a mamlaszt, aki még mindig szenved a lábam okozta kellemetlenségtől, durva voltam-e vele? A srác szerintem nem. Hiszek neki, majd megkönnyebbültem sóhajtok fel, s kortyolok bele a hideg-jeges italomba.
-Miatta vagyok itt. - bökök a fejemmel józanodásnak indult Behemoth barátomra, aki egyre jobban nyöszörög mögöttem erősödő, kínzó fejfájásától.
-Régi ismerős, igazi bajkeverő. Gondolták egyesek, a régi ismeretség révén az én dolgom szemmel tartani. - húzom el a számat kelletlenül. Ebben a kis fintorban benne van minden, amit az egészről helyzetről - vagy nevezzük inkább feladatnak - gondolok. Púp a hátamra, de hát vannak dolgok, ami alól nem lehet kibújni, bármennyire is szeretnénk.
-Őt pedig... - pillantok a csontfejre - csak kikaptam a gyűjteményből útitársnak. - magyarázom kisebb vállvonással, mintha csak egy plusz sál lenne, amit még a ruházatomhoz csaptam volna indulás előtt.
-És te Zadikel?  - kérdeznék vissza, amikor Behemoth feje felemelkedik a pultról, felém fordul és a hatalmas karjaival a vállamra nehezedik hátulról. Fejét előre hajtja, lenéz rám, mire meglepetten emelem fel a fejem.
-Szia. - szája egy csíkként nyúlik a füléig. Csúnya, mint az ördög. Elverték, elég szarul néz ki, mégis miért somolyog? Értetlen pillantásokat vetek rá. A szeméről még nem oszlott el teljesen az alkoholmámor, de a szeme csodaszépen duzzadt és lilult. A kábulat késztette vigyorgásra.
-Szia. Szép monokli. - dicsérem meg, mire rám villantja foghíjas mosolyát. Én is megeresztek felé egy szolid, visszafogott félmosolyt, miközben erősen küzdök önmagammal, hogy magamban tartsam a kérdést: Haver, hol van a fogad? Ehelyett...
-Szép ütés. - súgom oda a srácnak elismerően, mikor látom, hogy a démonnak két foga is ráment a kötözködésre. Lassan ő is ráeszmél, hogy a fémes íz mellett van még valami szokatlan a szájában. Egyik kezével a fogsorát tapogatja és lassan ráébred, hogy két metszőfoga eltűnt. Hatalmasra nyílnak a szemei a döbbenettől, amikor vastag ujjaival a réshez ér. Egy enyhébb pánik tör ki rajta, eszeveszett módon kezdi el vizslatni a padlót a fogai után. Mintha valami hatalmas értéket vesztett volna el.
-Uhhh ember! - ingatom a fejemet.
-Teeee, Teeeeeee! - mutogat szegény srácra, aki csak önvédelemből boxolt a férfi arcába. Behemoth arca eltorzul a dühtől, de ennél több értelem hirtelen nem jön ki a száján. Visszahajol és kitartóan tapogatja a földet, hátha ráakad az elvesztett fogakra.
-Szóval? Téged mi hozott ide? - fordulok vissza Zadikelhez folytatva a beszélgetést, amit a melák hőbörgése megzavart.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 17, 2018 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Mikor előveszi a koponyát, és a bárpultra helyezi elcsodálkoztam, hogy neve is van. Úgy beszél a koponyáról, mintha egy barátról, vagy egy szeretőről beszélne. Még majdnem, hogy érzelmeket is táplál felé. Az tény, hogy a magányosság nem túl jó dolog, de akkor mért nem szerez be egy kutyát? Az még hasznosabb is lenne. Nekrofil ez már egyszer biztos.
- Az biztos, hogy sok baj van az élőkkel, de ők azért jobb beszélgető partnerek nem? - teszem fel a következő kérdést. Közben ő a tatyójából előkap egy szakállat melyet a csotira akaszt. Abraham... a szakállal együtt már kezdett még furcsábbnak tűnni. Abraham Lincoln, döbbentem rá ijedtemben. Most ez vagy tényleg az elnök koponyája, vagy csak marha fanatikus a nő. Félve kérdeztem rá a következőkre.
-Abraham mint Lincoln? - hangomon hallani lehetett a kételyt. Ez a nő tényleg nemnormális.
-Lehet, hogy túl durva voltam? - kérdez vissza miközben a biztonsági őrre pillant.
- Szerintem nem - óvatos mosollyal válaszoltam, nem az a durva, amit az őrrel tett, hanem hogy egy Abraham Lincoln kinézetű koponyával rohangál. Bemutatkozásom után egy pillanatra elgondolkozik, majd könnyedén közli a saját nevét. Harmadik felünk a neve hallatára felszisszen kissé. Az arcán kezd látszani a józanodás. Csuklik egy nagyot majd visszadől a pultra. Jól elbántam vele, de ő akarta a balhét.
- És hogy kerültök Abrahammel egy ilyen helyre? - érdeklődöm többesszámban tekintve, hogy milyen viszonyban áll a fejmaradvánnyal. Kortyolok egyet az italomba, majd az oszló tömegre tekintek. Lassacskán kiürül a terem. A balhé után sokan elindulnak egy másik helyre. Az őrök egyrésze egy kiadós verés után visszatértek a pozíciójukra, és minden távozó vendéget átvizsgálnak. Visszatekintek Belphegorra, és figyelem miként ténykedik kiskedvencével.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 17, 2018 12:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Egy rúgás és a probléma meg is oldódott. A biztiőr az ülepét fogta és nyöszörgött térdre rogyva. Azt hiszem kicsit elragadtattam magam, de ilyen hirtelen vagyok, ha épp nem kényelmes. Különben is ő támadt először, így járt. Nincs sajnálat, sem megbánás. Ő sem ejtett volna könnyeket értem, ha sikerül a tenyeres és a földön kötök ki a székek között. Nem voltam egy elveszett lélek, ezt bárki láthatta. És ez még semmi ahhoz képest, amilyen aljasságokra még képes vagyok. Démontól jót sose várj!
-Ez a nő maga az ördög. - sziszegi a fogai között a tököntalált férfi. Jót mosolygok a megállapításán. Ördögnek nevezni engem, enyhe túlzás, de mondjuk úgy...valami hozzá nagyon hasonló. A lopással vádolt srác is majd kiesett a szemüregén a csodálkozástól. Tágra nyílt szemeiből azt olvastam ki, hogy nem sűrűn lát effélét. Vidáman pattanok fel a bárszékre és italokat rendelek. Ő egy whiskeyt kér, intek is a csaposnak. Eközben Behemoth is összeszedi magát annyira, hogy felhasaljon a földről. Szavaimra valami érthetetlent nyöszörög, homlokkal fetreng egy keveset a pulton. Ahogy múlik az alkoholos mámor, úgy kezd tisztulni a fej és erősödni az öklök okozta fájdalom. A sötétlila karikák már kezdenek kirajzolódni sötétbarna szemei alatt. Lomhán emeli meg a fejét, belehunyorít az italpolc üveges hátuljába és zúzódásait, liluló szemvonalát kémleli. Lássuk be, alapból nem egy szép ember, de most ezekkel....khm, nem javítanak rajta. Két ujjal az arccsontjához nyúl és hangosan felszisszen. Mondanék néhány keresetlen szót, csak hogy kicsit szívjam az ismerős vérét, de ezúttal kihagyom. Épp elég baja van, a részegség és az ingyen pofon mellé nem hiányzott neki az élcelődés. Épp a koktélomat szürcsölgetem, amikor a srác a koponya felől kérdez. Már vártam mikor hozza szóba. Kicsit habozva teszi fel a kérdést, mit keres nálam egy koponya. Szórakoztató látványt nyújt a srác arca. Mindig is mulattatott a környezetem reakciója szokatlan hobbim láttán. Tovább fokozom. Elhúzom a zipzárt és az elnök urat a pulton közszemlére teszem, mintha csak egy hétköznapi tárgy lenne.
-Ő itt Abraham. - közlöm oly természetességgel, mintha egy élő személyt mutatnék be, majd komolyra fordítva a szót, válaszolok kérdésére.
-Nagyon egyszerű az oka. Nem szeretem a magányt. Tök uncsi egyedül. Elhullt barátaim pedig tökéletes útitársak. - felelem vidám mosollyal, majd újra belekortyolok az italomba. - Kedvelem a holtakat, jobban kijövök velük, mint az élőkkel. - teszem le közben a poharamat és magam elé húzom a táskám. - Az élők problémásak. - folytatom az okfejtésemet, miközben előhúzok a táskám mélyéről egy műszakállat, amit pár csepp pillanatragasztóval ragasztok az állkapocscsontra. Már az előbb is ezt terveztem, csak megzavartak a motozással. Egy pár pillanatig elmotozok, majd elégedett mosollyal szemlélem a művem. Tudom, ez másoknak kissé fura, már-már talán beteges lehet, de nálam ez teljesen természetes. Míg magyarázok a csávóka sajgó tökeit szorongatva vánszorog arrébb, mára neki letelt a munka.
-Lehet, hogy túl durva voltam? - kérdezem költőien a pórul járt biztiőrt sasolva. Hátrább, a bár túlsó felében mozgolódik a tömeg. Nem sokat látok innét, de úgy fest, kézre kerültek a valódi tolvajok.
-Örvendek Zadikel. - küldök felé egy vidám vigyort, amint bemutatkozik és rögtön járni kezd az agyam, én milyen nevet nyögjek be ezúttal. Az illem megkívánja, hogy én is hasonlóképp tegyek. Egy név, egyetlen név. Általában előszeretettel "rontom" démontestvéreim hírnevét. Szinte nincs is már olyan nagyobb, említésre méltó démon, akinek a nevét ne használtam volna itt-ott.
-Belphegor. - mondom ki végül könnyedén a saját nevemet. Hogy miért nem kamultam be egy Lokit vagy egy Mephistot? Nagyon egyszerű a válasz. Behemoth. Szétcsapott barátom amint teljesen kijózanodik, fel fog ismerni és tudni fogja a nevemet, és nagy eséllyel az első szavával lebuktatna.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 15, 2018 10:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Egy nem túl nőies mondatot hallok a nő irányából. Valószínűleg letört a körme vagy a fene tudja. A koponyát a zacskójába vágva sértődötten föláll, és egyenesen ide tart. Ki van akadva, hogy az egyik őr motozás közben egy kis foltot készített a ruhájára. Tipikus. Engem itt mindjárt láncra vernek, ő meg a ruhájával foglalkozik. A mamlaszok nem nagyon akarnak vele foglalkozni. Látszólag a tény, hogy lecicázták, és elzavarták nem igazán tetszett neki. Majd jött a szokásos duma, "beszélni akarok a főnökkel". Mintha elérne vele bármit is. Egy ilyen hely tulajdonosa már több száz ilyen cicamicát lerázott már életében. Az egyik őr nem cécózott, kezét már lendítette is, hogy a nőt egy jól irányzott pofonnal zavarja el. Ha közben másik kettő nem fogott volna le, biztosan arcon rúgtam volna. Hogy lehet valaki ilyen pofátlan? Egy nőt megütni... nyomorultak, kis pénz, és mindent megengednek maguknak. Ám a következő képsorok még engem is megleptek. A csajszi elhajolt a pofon elől, és istenesen herénrúgta a faszit. Szemem szerintem nem is nyílhatott volna tágabbra. Tudtam, hogy elég veszélyes lehet, de arra nem gondoltam, hogy ilyet is tud. Majd mint aki jól végezte dolgát meghív egy italra.
- Igen egy whiskyt elfogadok. - makogtam oda, miközben próbáltam magam a shockból kirángatni. A többi őr kanállal kaparta össze társuk maradványait. Mindeközben a pasas akit kiütöttem, feltámadt hamvaiból, és leült közénk. Az arcán szépen kezdtek körvonalazódni ütéseim helyei. Szeme be volt dagadva, és kicsit mintha be lett volna lassulva. Szuggerált bennünket, de nem láttam az arcán a felismerést. Úgy tűnik a nő ismeri valahonnan. Lehet régi cimborák, mert még egy italra is meghívta. Közelebbről is megnézve nem is tűnik annyira furának a nő. Sőt egészen csinoska. Közben megérkeznek a kért italok, és szürcsölgetni kezdjük.
- Ne haragudj, de megkérdezhetem... - nyeltem egyet, kicsit kínos volt a kérdés - miért hordasz magadnál egy koponyát? - az összes furcsa dolga közül ez tűnt a legeslegfurcsábbnak. Biztos valami fétis, vagy függőség, vagy lehet az elhunyt pasijáé akiről így emlékezik meg, de akkor is durva. A harmadik fél elkezd lentebb csúszni a széken, kezével a pultot támassza közben, háromszöget alkotva fejével. Jól elintéztem, de mentségemre szóljon, hogy nem én kezdtem az egészet.
- Egyébként Zadikel vagyok, örülök, hogy megismerhetlek. - apró mosollyal tudatom vele nevemet. Az őrök közben összeszedték társukat, míg az egyik elvitte valahová a másik kettő befejezte a jelenlévők motozását. Megtalálták az igazi tolvajokat is, akiket egy sötét szobába berángattak elég mogorva arckifejezéssel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 15, 2018 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Totálisan rászállnak a srácra. Már szinte kezdem megsajnálni. Nem láttam jól, de valamit találtak rá, így az érdeklődés irányába még nagyobb lett. Most már tuti nem engedik el könnyen. Nagyban pakolok vissza a táskámba, amikor feltűnik egy ketchupfoltos kézlenyomat a ruhám oldalán.
-Na neeeee...mi a picsa?! - hagyja el a számat egy nem túl kifinomult mondat. Elszáll egy pillanatra az agyam is. Táskába vágom Abrahamot, nem kellene rajta levezetnem a dühöm, de mégis megteszem, szegény koppan egyet a tatyó alján, mégsem lesz baja. Életében is keményfejű férfi volt.
Amikor odalépek, hogy számon kérjem a kéznyomot látom, hogy a srácnál egy órát találnak. Szép és ritka darabnak tűnik, bizonyosan sok pénzt adnának érte a megszállott gyűjtők.
-Khm...elnézést.... - kopogtatom meg a zsíroskezű motozó vállát. Csupán két, két és fél fejjel és vagy 100 kilóval nehezebb nálam a csávóka - oda se neki - mégsem riaszt vissza, hogy kifejtsem a véleményem.
-Figyi, haverkám! - kezdek bele az arcomra erőltetett bájos vigyorral, mert igazából, szívem szerint jól megcsapkodnám.
-Az még valahol "rendben van", hogy megmotozol. De hogy törölközőnek is használsz!!!!! - háborodok fel. Arcán egy leszarom hatású fintor jelenik meg reakcióképpen. Ami azt üzeni: kislány, így jártál!
-Kopj le cica, veled már végeztem. - flegmán felém legyint, hogy takarodjak, más dolga van, majd visszafordul a srác felé és tovább faggatja az óráról. Persze, hogy érdekesebb volt terrorizálni egy srácot, mint az én problémámmal foglalkozni.
-Cica a jó édes... - sziszegem a fogaim között és ökölbe rándul a kezem. Nem is tudom mi bosszant fel jobban, hogy lecicáz, vagy hogy levegőnek néz.
-Beszélni akarok a főnökkel! - akadékoskodom. Nem tágítok, nem és nem! Nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen! Ha ők nem hajlandók figyelni, rám talán a munkaadójuk fog. A másik biztiőr kemény legénynek hiszi magát, gondolja majd ő kezébe veszi az ügyet. Felém legyinti a kezét, hogy lekeverjen nekem egyet, megmutatva ezzel szerinte hol a helyem. A nagylegény nem retten el, hogy nőt verjen. Csakhogy elhajolok. Nem állok én sorba ingyen pofonért. Leútszéliz közben, én meg rúgok egyet válaszként. Kidülledő szemekkel görnyed össze, amikor a cipőm orra betalál érzékeny pontjára.
-Kérsz egy italt? - kérdezem a sráctól, míg a biztiőrök földre rogyott társukat támogatják. Felpattanok a bárszékre és kérek az ananászos vodkás koktélt. A srác meg majd mondja, mi kéne. Közben Behemoth is magához tér. Kicsit meglepve szemléli a világot maga körül. Nehezen feltápászkodik és odazuhan mellém a pultra. Bambán bámul rám. Hunyorog a fiúra is. Látom, ahogy bootol az agya. Ismerősnek tűnünk, mégsem villanunk be neki honnét. Se én, se új ivócimbim. Egyelőre.
-Rég láttalak. Nem változtál semmit. - szúrom oda, majd kérek neki is valami lélekerősítőt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 3:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Zadikel x Belphegor


A táncom alatt néhány alak besurrant a tulaj irodájába, és zsebre vágtak ezt azt. Mivel aránylag gyorsan kiütöttem azt a vadbarmot, nem volt idejük elmenekülni az eltulajdonított holmikkal. Újra ránéztem az előző lányra, és láttam, hogy a biztonságis faszi felé tart, egyértelműen motozásra készen. Hamburgertől zsíros kezével úgy tapogatta végig a nőt, mintha valami csicsás ékszer lenne. A táskájába nyúlva egy koponyát húzott elő. Istenemre mondom először, kurvára meglepődtem. Mit keres egy ilyen csinos nő egy emberi koponyával a batyujában? Valami nem stimmelt. Vagy elmebeteg, vagy nem e világi. Démonoknak szoktak ilyen különös hóbortjaik lenni. Kis konzultáció után az őr felém kezd vágtatni. Látni rajta az elmebaj egyes tüneteit az előző képsorok után. Szigorú tekintettel ránézek, hátha eláll a motozásom gondolatától is, de feszt felém hajt. Hogyan, és legfőképp minek loptam volna el bármit is innen? Még egy rohadt korsót se loptam soha, nemhogy értékes dolgokat.
- Tedd szét a kezed! - parancsolt rám az a mamlasz őr. Látszott rajta az óvatosság az előző pofonjaim után. Biztos azt gondolta, hogy én vagyok a helyi balhézós gyerek, és majd ő jól megmutatja nekem.
- Csak óvatosan! Vannak érzékeny pontjaim. - tettem hozzá miközben felemeltem karjaimat. Elkezdett tapogatni, lábam, majd haladt fölfelé. Semmi. Nem is tudom mit várt. Részegünk közben megunta a padló figyelését, és fölállt. Mikor úgy nézett ki, hogy stabil lesz meglökte a biztonsági őrt. Az leültette egy székre, mondván, várólistás a faszi. Felém fordult.
- A zsebeket! - mordult rám rezzenéstelen arccal. A nadrágzsebemben volt egy kis apró, farzsebemben papírpénz. Kabátom belső zsebébe volt egy kés biztos ami biztos. Az oldalsókkal nem is foglalkoztam mivel tudtam abban nem tartok semmit. Az őr nyúlt volna oda, hogy személyesen nézze meg, mire én elkaptam a kezét, és szavak nélkül közöltem vele igazamat. Másodperc töredéke alatt ott jelent még két őr, és már a zsebemben matatott az egyik, a másik meg próbált lefogni. A nagydarab kopasz őr egy zsebórát húzott ki a bal zsebemből.
- Hát ez meg mi? - kérdezte fennhangon. Én mit sem értettem az egészből, hiszen soha nem teszek semmit oda.
- Az... az nem az enyém. Fogalmam nincs, hogy került oda. - magyarázkodtam, de akkor már tudtam, hogy hiába. A rossz arcú bodyguardok közrefogtak. Most mit csináljak? Nem verhetem meg mindet. Elfutni nem tudok, mert az ajtók be vannak zárva. Isten se segíthet mert lelécelt még évekkel ezelőtt. Nagy bajban vagy Zadikel. Nagy bajban...
Bárpult - Page 4 Original
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Egy bárban üldögélek, valami kavart koktélt szürcsölgetek és nem túl feltűnően, de figyelem a férfit, ahogy a párpulthoz lép. Már a szomszéd város óta követem, ráállítottak. Sok van már a rovásán. Nem szoktam nyomozósdit játszani, nem az én világom mások nyakába lihegni. Fárasztó egy feladat és én alapjáraton kerülök mindent, ami nagyobb erőfeszítéssel jár. Most viszont nem volt választásom. Régi ismerősöm, volt pár közös ügyünk, és úgy látszik ez a tény feljogosít másokat, hogy átpasszolják a vele járó gondokat. Mi vagyok én? Az anyja? A nővére? Mindegyis. Hisztizhetek, de a feladatot megkaptam.
-Unatkozom. - két ujjal kocogtatom a pohár oldalát, közben laposakat pislogok, majd a szívószállal egy benne úszó citromdarabot bökdösök nagyokat ásítozva. Már azt gondolom nem történik semmi, és újra végignézhetem, ahogy a férfi ájulósra issza magát, mikor felbátorodik és beleköt egy szerencsétlen srácban, aki elég nyomorult képpel iszogat a pultnál, tőle alig egy karnyújtásnyira.
-Na szuper! Behemoth ma részeg kötözködősre itta magát. - forgatom a szemeim, mert már tudom, hogy pár perc és kidől. Programszerűen. A srác távozóra fogná, de a démon nem engedi könnyen, még van mit mondania, de a sok pia megakasztja a nyelvét, és értelmes szó már nem hagyja el a száját. Szavak helyett inkább úgy dönt, hogy fizikai formáját választja a társalgásnak. Megemeli az öklét és a távozó felé suhint, de nem talál. Nem tehetek róla, elnézve a démon bénázását, önkénytelenül is mosolyra húznak ajkaim.
-Pancser. - gondolom magamban és még a fejemet is megingatom közben. De hogy is szokták mondani a halandók? Vak tyúk is talál szeget? Azt hiszem. Behemoth egyik öklöse mégiscsak betalál, ami olaj arra a bizonyos tűzre. A srác ellentámadásba lendül és megsorozza a részeg démont. Ez a kis látványosság, ami a két férfi között zajlik remek alkalmat ad egyeseknek. Mondhatnánk egy könnyen jött figyelemelterelés. A baj csak az, hogy nem tart elég ideig. Páran besurrantak a hely tulajának irodájába, és elpakoltak pár értékes holmit. A verekedő műsor rövidsége miatt arra már nem jutott idő, hogy észrevétlenül hagyhassák el a termet. A biztiőrök lezárják a kijáratokat és egyértelműen a tudomására hozzák a mulatozó társaság számára, hogy most motozás következik. Arra a mondatukra, mely azt próbálja elérni, hogy a tolvajok önként adják fel magukat, nem mozdul rá senki. Az ellenőrzést senki nem ússza meg. Én sem. Előttem terem egy biztonságis és hatalmas tenyerével végigtaperol. Ennyivel viszont még nincs vége. A táskákat is kipakoltatják. Kicsit hezitálva teszem fel a tatyómat az asztalra. A csávó szeme meg kerekedik, amikor a zipzár alól egy koponya kacsint ki.
-Mit keres a táskádba egy fej? - kérdezi kisebb pánikot kapva a férfi. Először is ez egy koponya volt, nem egy fej. De most kezdjem el neki magyarázni mi a kettő között a különbség?
-Abraham. - ennyit fűzök hozzá. Igen, pontosan AZ az Abraham. Az Amerikai Egyesült Államok 16. elnökének koponyája.
-Még neve is van? Te beteg vagy. - tolja a képembe, amit egy könnyed vállvonással reagálok le. Mivel néhány fegyvernek minősülő eszközön kívül mást nem talál nálam, főleg nem lopottakat, ezért békén hagy és az előbbi srácot veszi célba, hogy megmotozza kicsit. Logikátlanul! Ha mindenki szeme láttára itt bunyózott, már hogy az életbe fosztogathatott hátul? Ostobák tudnak lenni az emberek.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextZadikel & Belphegor
Bárpult - Page 4 Large


Egy újabb elcseszett nap vége, amit azzal tölthetek, hogy piálok. Szól a zene nyüzsögnek a mindenféle népek körülöttem. Egy-két nő úgy riszálja magát a táncparkett közepén, mintha valami táncműsorba lennének.  Nyugalommal ülök a bárpultnál egy olcsó whisky felett. Alkalmanként egy-egy ittas alak meglök, de annyira lefoglal a saját nyomorúságom, hogy már fel se tűnik. Figyelem a jelenlévőket hátha valami kóbor angyal véletlenül betéved, és megtudakolhatom tőle, áll-e még a bál a mennyben. Bár nem is értem ennyi idő elteltével minek is foglalkozok ilyenekkel. Pusztán le kéne szarnom az egészet. A nagyfőnök jól kibaszott mindenkivel, hogy lelécelt. Miközben a gondolataim áradatában úszkálok egy részeges alak leül mellém, és belebámul az arcomba.
- Valami... baj van? - kérdeztem tőle fapofával a poharamat bámulva. Éreztem, hogy valami nagyon nem okés a fickóval. Olyan furcsa volt, már az, hogy odajött. Idejét se tudom mióta járok ide, de még egyszer se foglalkoztak velem, csak amikor fizetés nélkül akartam távozni.
- Nem tetszik a képed öcsi! - mormogta a választ bűzlő pofával a képembe. Ekkor már tudtam, hogy ezt a dolgot nem úszom meg passzivitással.
- Hát oké. - azzal a mozdulattal fölálltam lehúztam a maradék italomat, letettem a poharat a pultra, és távozni készültem. Amint elfordultam, az a baromarcú nem a hátamhoz vágta a poharat. Megálltam egy pillanatra ökölbe szorítottam a kezem... vettem egy mély levegőt. Vártam egy kicsit, hátha mond még valamit, de nem tette. Ismét elindultam az ajtó irányába. Az egyik asztalnál láttam egy vonzó hölgyet aki egész idő alatt errefelé tekingetett. Mintha ő küldte volna ide az idegen férfit... alighogy ezt végiggondoltam az előbb említett faszi nekem ront. Erős alkoholos befolyásoltsága miatt könnyedén hárítottam a támadást, de nem állt le, viszont láttam, hogy a csajszinak marhára tetszik a balhé, ezért benne voltam a show-ban. Annyira koncentráltam az idegen nőre, hogy az izomemberünk arcon talált vágni. Nem kellett több az idegrendszeremnek. A következő mozdulataimmal a részeg állatját a táncparkettig püföltem. Több időt pocsékoltam el ezzel mint amit szerettem volna, így hát tovább haladtam nem foglalkozva másokkal. Elég izgalom történt velem ma.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2