Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Vlad & Csenge - New York torz tájain •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Vlad & Csenge - New York torz tájain VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:39 am
Következő oldal


***
Lezért játék
reveal your secrets

Vlad


Vlad & Csenge - New York torz tájain Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 9:28 pm
Következő oldal


+18

A nő vágyakozásán Vlad elvigyorodott. Emlékszik, hogy a nő régebben is miként viszonyult őhozzá. Tudta, hogy szeret vele lenni. Erre már rájött az eltelt idő alatt. Igaz, hogy nem a legszebben váltak el a múltkor egymástól, de úgy tűnik a nő azon már túltette magát.
Mikor a nő keze odaér a férfi legfőbb erogén zónájához, az elvigyorodik, és a keze tovább kalandozik a nő testén, egyik pillanatról a másikra arra eszmélt, hogy az őt fedő textíliát levarázsolta róla a nő, hogy a nemi szervéhez férjen. A férfi szemeit lehunyta, ahogyan a forró ajkak hozzáértek. A nő technikájának hatására egy apró mosoly került ismét az arcára, bár Vlad eleve nagyon sokat mosolyog. Csoda, hogy nem lesz az arcának izomláza. Egy kicsit hagyja, hogy a nő folytassa a feladatot, mit kitűzött maga elé, de aztán elhúzza magát a nőtől. Hanyatt dönti, és a nő karjait annak feje fölött fogja, és úgy tekint a nő szemébe, miközben - ha a nő engedi - óvatosan behatol. Csípője először lassan mozog a nő lábai között. Nem siet, csak lazán.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 7:46 pm
Következő oldal


18+

Nem sokat beszél a szeretőm, de már megszokhattam tőle. Inkább elkezdek vetkőzni előtte, miközben lopva nézek a reakcióját, vagy a szavait. Úgy tűnik, hogy a másik sem gondol túlságosan mást, hiszen az ingével kezd el bíbelődni. Felpezsdül a vérem, főleg, mikor meglepetésszerűen az ölébe kap. Rögtön kapaszkodok belé, mint valami polip. A hálószobába kezd el haladni, addig én odahajolok az ajkaihoz, hogy szenvedélyes csókokkal bombázzam a tökéletes ajkait. Az ágyon elterít, én meg nézek rá lentről kihívó tekintettel. A szeretőm nem tétlenkedik egy percet sem, mert rögtön a nyakamra pályázik, amit én örömmel adok át neki. Édes sóhajok törnek fel ajkaim közül, s kérdése hallatán csupán ennyit tudok mondani.
- Igen – egy kisebb időre lehunyom a szemem, hogy élvezzem a kényeztetését. Újabb váltás, s én készségesen engedek az erejének. Hogy ne legyek hálátlan kiscica, én lágyan ráteszem a mellkasára a kezem, aztán megsimogatom lágyan. Aztán mivel van kettőnk között kis távolság, így lefelé kuszik a kezem, majd végigsimítok odalenn a nadrágján. Először lágyan, aztán egyre erősebben. Közben azon veszem észre magam, hogy lekerült rólam a melltartó, így a szeretőm alaposan megnézheti a kerekded idomaim. Kidomborítom a mellkasom, miközben én a nadrágjának csatjával kezdek el babrálni, aztán a gombbal és a cipzárral. Lejjebb rángatom róla a nadrágot nagy türelmetlenségemmel, majd az alsójával szintén úgy teszek. Mikor megpillantom a becses tagját, akkor hangosan sóhajtok egyet. Lecsapok rá, mint dögevő héja a bomladozó tetemre, s először végignyalok rajta párszor, majd végül az ajkaim között elrejtem. Lágyan kezdek el bólogatni a tagján, néha-néha édesen felnézek, hogy mennyire élvezi. Hogy mit szól ahhoz, hogy a szájtechnikámat élvezheti?
reveal your secrets

Vlad


Vlad & Csenge - New York torz tájain Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 2:21 pm
Következő oldal


+18
Hazugság, vagy inkább a valóság elferdítése? Mi a kettő között a különbség? Nehéz megállapítani Vlad őszintén profimód űzi eme foglalkozást. Mikor a nőnek mondja, hogy hiányzott neki. Csoda, hogy a plafon nem szakadt rájuk. Talán egy picikét tényleg örült a régi ismerősnek, de semmi több nem volt szívében.
Ahogyan a nő egyre beljebb halad, ő követi. Ha már találkoztak, hozzácsapódik. Egy picikét fintorog a dohos levegőre, na meg a nő kérdésére szemet forgat, bár ezt a nő nem láthatta.
- Egyértelműen valaki él itt...
Hülye kérdésnek tartotta, hiszen a jelek egyértelműek voltak. Frissen takarított helyiségek, valakibe fészkelte ide magát. Ahogy követi a nőt, meglátja a nem túl tiszta, de használható állapotban lévő fürdőszobát, majd a nő elkezdett vetkőzni és az előző gondolatához hozzáfűzte.
- És ez csak izgalmasabbá teszi a helyzetet... - mondta, s kigombolta az ingét, közben szemét a nő testén tartva. Csodás látvány volt a nő, mikor azt kérdezte, hogy kívánatosnak tartja-e még, csak az ölébe kapta, úgy, hogy lábait átkulcsolhassa a dereka körül, és belépdelt vele a hálóba, a száját egy csókkal befogva. Erősen fogta, Csenge könnyű, akár egy tollpihe.
A hálóban háttal letette az ágyra, és a csókból engedve szép lassan csókolgatni kezdte, végig a nyakán. Nem siette el, csak lassan, kiélvezve a pillanatot. Mikor a vállaihoz érte, a szemeibe nézett.
- Ez megfelelő válasz? - kérdezte, és feljebb rakta az ágyon. Az egész helyzet, fantasztikus volt a férfinek. Feltérdelt az ágyra, majd felhúzta magához a nőt még egy csókra. Hosszú, és szenvedélyes, ahogyan azt ilyenkor szokás. Eközben a két lapockája között cirógatta, és a melltartója pántját megtalálva, kikapcsolta azt, így megszabadítva a nőt a ruhadarabtól.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 04, 2018 4:40 pm
Következő oldal


18+

Hihetetlen egy démon szájából hallani, hogy dolgozik, de valamiért nem akadok fel ezen a tényen. Sokkal inkább örülök annak a ténynek, hogy véletlenül egymásba botlottunk. Mikor átkarolja a derekam, s viszonozza a csókom, akkor az maga a tökély.  Mikor közli a férfi, hogy hiányoztam neki, akkor édesen nézek rá. Ajkaimon ott csücsül egy halvány mosoly. Egy darabig kiélvezem a védelmező ölelését, majd elválok tőle, hogy az ajtóhoz lépjek. Elfordítom a zárban a kulcsot, aztán nyugodtan benyitok. Meglepetésemre áporodott szag éri az orrom, de látványra kellemes meglepetés az egész. Tisztának tűnik és rendezettnek.
- Lakna itt valaki? - bukik ki végül az ajkaimon, abban a reményben, hogy szeretőm szintén elmondja a véleményét erről. Nem tudok ellenállni a kíváncsiságomnak, s beljebb lépek.Van egy otthonosan berendezett konyha, egy tágas nappali, egy menő fürdőszoba és a legvégén ott a hálószoba. Tetszik az egész, ám nem vagyok egyedül. Megfordulok, s ha a férfi idáig hűségesen követett, akkor megajándékozom egy lassú csókkal. Ismét fordulok egyet, s lágy csípőmozgással indulok az ablakhoz. Ott nehezen nyitom fel a szerkezetet, de rögtön kellemes levegő kezd beszökni.Megrázom a hátsóm, s szembefordulok vele. Úgy vélem, hogy ha a társaságában vagyok, akkor vadabb vagyok és szeszélyesebb. Illegetem magam előtte, miközben striptízelni kezdek. Nincs sok ruha, amit le kellene venni rólam. A kockás toppom lekerül rólam, hogy végül a fekete csipkés melltartóm váljon láthatóvá, s a kerek dombjaim, amik tartva vannak. Alulról csupán egy kopott farmernadrágot veszek le, így felfedve előtte a csipkézett bugyim. Mikor sikerül a műveletem, akkor kihívó járással sétálok elé, hogy odahajolva a füléhez suttogjam bele.
-Kívánatosnak tartasz még? - mit sem törődök a részletekkel. Csupán az kezd bennem vezérelni, hogy élvezzem a mi kis pillanatainkat. Ugye nem fog elutasítani?
reveal your secrets

Vlad


Vlad & Csenge - New York torz tájain Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 04, 2018 9:27 am
Következő oldal


A vigyor, mely az arcára ült, nem veszít fényéből. Ugyan olyan, letörölhetetlennek ható arckifejezés az. A férfi csak hallgatta a nő szavait. A mosolya picit enyhült, mert engedni akart a ragyogó mosolyból, hiszen néha nem árt, ha nem tűnünk elmebetegnek. Nem hitte volna, hogy a nő így meg lesz lepve a látványától, és azt pláne nem, hogy örülni is fog neki.
- Én is nonstop dolgozok. Hatalmas a felfordulás mostanság, egész érdekes a helyzet.
Vlad mindig is áhítattal nézte a felfordulást, a káoszt. Szerette az ilyet. Szeretett a káoszban a saját portáján rendet tartani, és áskálódni, amíg mások nem számítanak rá. A föld neki most az egyik legkellemesebb hely, de mégis vissza akar kerülni a pokolba. Nem tudja miért, de honvágya van. Hiányzik neki a füstös, kénes forróság.
A nő mentegetőzésére csak a fejét rázza. Utálja a lopást, de mivel ezeknek a tárgyaknak, amiket ellopni kíván, nincs gazdája. Ilyen esetben el lehet felejteni a lopás súlyosságát. Emberi uralkodása ideje alatt a főváros terén ott volt egy színarany kupa. Egész végig ott állt egy kicsiny állványon, és senki nem lopta el. Tudták mi a jussuk, ha megteszik ezt a lépést.
Mikor a nő hozzásimult, karjaival átfonta a halandó derekát, majd a csókot is viszonozta. Vladot kevés szeretője fogadta így. Páran késsel rontottak rá, meg ilyenek. Ezért is volt óvatos, és fegyverezte le a nőt.
Mikor a nő közölte vele, hogy hiányolta, Vlad szemrebbenés nélkül válaszolta.
- Te is nekem.
Évszázadok óta remek hazuggá vált. Neki nem fontosak a szeretői, igaz, némelyiket kicsit megkedvelte, de az, hogy szeresse. És úgy vette észre a nőn, hogy sóvárog utána.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 04, 2018 5:35 am
Következő oldal


Haladnék a kulccsal ellátott ajtóhoz, ám valami különös erő rántja ki a kezemből a fegyvert, nem a legkisebb frászt hozva rám. Már fordulok is meg, hogy a nyúlcipőt felvéve valahol máshol találjak menedéket. A bejáratig jutok, hogy megszabadulhassak a természetfelettitől, mert nem kell ehhez sok ész. Azonban, mi akaszt meg mégis? A megszólítóm hangja, aki ráadásul rögtön egy bókkal fedi fel magát. Visszafordulok az írányába, s a szívem nagyot dobban, mikor megpillantom a volt szeretőm, akivel a múltban olyan jól elvoltam. Hirtelen kiszárad a szám, s csupán figyelem a lényét egy darabig, míg nem visszaköszönök.
- Tényleg te vagy az Édes? - remeg meg a testem, miközben kérdőn nézek az irányába. Emlékszem még, hogy milyen körülmények között váltunk el egymástól, hogy igazából nem lehetett az búcsúnak mondani. Most meg...ott áll. A régi testi élmények nem merültek feledésbe nálam, s most csupán az alsó ajkamba harapok, hogy visszafogjam magam.
- Hát én éppen nem örülök neki. Környezetváltozásra volt szükségem, mert amúgy meg a nap 24 órájában dolgozok. - válaszolok, hiszen amilyen mi belsős kapcsolatban voltunk régen, így  ennyit megérdemel. Mikor elkezd engem cukkolni a betőrös dologgal, akkor édesen elhúzom az ajkaim, majd önkénytelenül indulok az írányába.
- Nem lopok semmit, csupán kölcsön veszem – próbálom menteni a helyzetet, közben megérkezek elé. Még mindig pompásan fest, s érzem itt közelében azt a vonzódást, azt az erőt, mint régen. Nem tudok ellene küzdeni, meg miért tenném? Kikapcsolódni szeretnék, nem pedig továbbra is feszültnek. Odalépek hozzá, aztán ha nincs ellenére, akkor odabújok hozzá. Ajkaim könnyedén megtalálják az övét, s én szenvedélyesen megcsókolom. Nehezen válok el tőle.
- Hi..Hiányoztál – vallom be, miközben már most furán veszem a levegőt. Tán a testem túlságosaan kivánna egy dolgot, ami régen elmaradt?
reveal your secrets

Vlad


Vlad & Csenge - New York torz tájain Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 03, 2018 11:31 pm
Következő oldal


Vlad, ami azt illeti nem is tudta, hogy mi vezérelte New York közelébe. Egyszerűen talán csak kíváncsi volt, körbe akarsz szaglászni a városban.
Az emberi településre besurranva eszébe jutott egy régebbi ismerős. A földre érkezése első heteiben ismerte meg Amint az első tükörhöz ért, rátkintett az ismerősre. Látta őt, de őt nem láthatta a nő. Vlad pillanatok alatt megtalálta a városban, és követte.
Vlad a sötétségben bújt meg a metróban tett utazás alatt. Onnan figyelt. Jókat vigyorgott, ahogyan a nő meg-meg riadt. Néha megmozdított távolabb egy-két tárgyat, követ, hogy jobban ráhozza a frászt a nőre. Ügyesen rejtőzött, persze mágiát is használt hozzá. Egy
A házba érve, mikor megunta a játszadozást, akkor egyszerűen kirántotta a fegyvert a nő kezéből, és színpadiasan széttárta karjait, felfedve magát előtte.
- Csenge drágám! Ragyogó vagy romos épületekben, fegyverrel a kezedben, mint mindig!
Csak mosolygott, hiszen eddigre már rendesen ráhozhatta a frászt a nőre folyamatos trükkjeivel. Hosszasan játszadozott vele.
A kezében lévő fegyvert nézte.  Érdekesnek találta. Kellemes kis eszköz.
- Eszméletlenül pompás, ami mostanában folyik, nemde? Hogy vagy mostanság?
Ekkor tűnt fel neki, hogy a nő egy ajtó előtt van, ami magában nem is érdekes, de kulcsot hagytak benne. A nőre néz.
- Hát betörő lettél? A lopás rendkívül utálatos dolog!
Halvány mosoly kúszik az arcára. Ezzel a nővel van múltja, és kiváltképpen szórakoztatta a gondolat, hogy ő lehet a nő számára a kísértő múlt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 03, 2018 9:56 pm
Következő oldal


Ki szeretnék kapcsolódni, kicsit távolabb kerülni az összetömörödött emberiségtől. Amilyen sokan nyomorgunk egy helyen, lassan azt sem tudom, hogy ki kinek a lába, vagy más testrésze. Minden nap becsületesen végzem a feladatom teljes odafigyeléssel, de...kell néha egy kicsi szünet. Igénylem a magányt, hogy aztán újult erővel megint belevethessem magam a munka hevébe. Így egy kora reggel némi élelmet, fegyvert magamhoz véve indulok, hogy elhagyjam a megszokott menedéket. Arra indulok, amerre senki sem hinné, hogy indulnék. A közelben van egy metró lejáró, s úgy vélem az majd tökéletes menedék lesz mások elől. Remélem, hogy nem lakják mások. Először csendben távolról szemlélem a helyet, de különösebben nem látok mozgolódást, így folytatom az utam. Mikor leérek az első szintre, akkor én már erősen fogom az a hideg vasat a kezemben. Merem remélni, hogy nincs itt Sötétséggel megátkozott személyek, mert azokon könnyen eluralkodhatnak a vágyaik, érzelmeik, attól függően, hogy milyen helyzetben voltak az apokalipszis idejekor. Egyelőre nem találkozok senkivel, így egy huh sóhajtás távozik ajkaim közül. A metró már nem jár, így nyugodt szívvel ugrom le a sinek közé. Elindulok a következő megálló írányába. Teljesen sötétség van erre, s néha egy-egy hízott patkány hozza rám a frászt, míg oda nem sózok nekik egyet. A következő megállóig eseménytelenül jutok el. Itt már annyira szét van menve az állomás, hogy besüt a napfény. A törmelékeken keresztül felmászok, majd körüllesek. Megpillantok egy éppen maradt épületet, ám a természet próbálja visszahodítani magának. Elindulok az írányába, s meglepődöm, mikor az aljához érek.
~ Vajon találok valami használhatót az épületben? ~ ezzel a betört, leszedett részen bebújok a bérházba. Nyelek egyet, s fellépek a lépcsőn a földszintre. Nem hallok hangokat, hogy bárki itt lenne. A legközelebbi ajtó felé indulok, amiben még ott van a zárban a kulcs.  Úgy döntök, hogy ha már ez a helyzet, akkor én meg is vizsgálom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 03, 2018 9:35 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2