Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Kréta szigete, Göröghon •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 01, 2018 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Krétai Kiruccanás

Markan x Seth


Amióta elveszett értékes erőm nagy része, és csak ilyen amatőr szintű mágiára vagyok képes, azóta nem bírok magammal. Hajt a vérem, az erőm után, szüntelenül csak azon dolgozom, hogy minél előbb ismét megízleljem hatalmamnak legalább csak egy részét. Veszett mód hiányzik, és nem fogom annyiban hagyni a dolgot. Nem párologhatott el az éterben. Szépen felépítettem magamban a terveim. És már neki is álltam a végrehajtásukhoz. De mindent szépen sorjában. Első körben az ősi mágiák morzsáit kell összeszednem. Az egyik része már folyamatban van és a világ másik felén zajlik. De utam most nem az Amerikai kontinens felé visz, hanem vissza oda, ahol minden kezdődött. Kréta szigetén. Ma már nyoma sincs a világban annak a gazdagságnak, mi egykor jellemezte. Mindenhol pusztulat kísér utamon. És még engem neveznek szarházinak meg pöcsnek. Mikor közöm sem volt a világ pusztulásához. A szárnyas fénylények és villásfarkú ördögök sokkal jobban kiérdemlik ezen jelzőket. Hol volt a drágalátos Istenük vagy a Sátán, hogy ilyen lepukkant lett a bolygó? Egyik biztos remetének állt, a másik meg próbálta élni humán életét. Szánalmas. Amara meg közben kacagva végigsöpört a világon. Az a nő még veszélyes lehet. Kiengedett bennünket szabadságolt fivére ládájából, de miért? Ez itt a kérdés. De van pár tippem rá és maradjuk annyiban, engem ugyan nem fog dróton rángatni, mint valami nevetséges bábut. És a testvéreimet sem.
Szerencsére fajom neve, kiléte már feledésbe merült az évezredek során, egyedül egy egyiptomi pusztító istenséget azonosítanak még a nevemmel. Hmm…jobban belegondolva anno ott is pusztítottam, hála a kis dögeimnek, de az rég volt már, ki emlékszik rá?
Az öltönyt kényelmesebb szerkóra cseréltem, egyszerű rövidnadrág meg póló volt rajtam. Fura az emberek új divatérzéke, bár ez a nadrág egész kényelmes, nem olyan tökizzasztó, mint annak idején azok a tapadós pantallók voltak. A búvóhelyem kádjába lépve mindjárt a Földközi-tengerből bukkantam elő. Alig lettem vizes. Kréta szigete. Emlékeimben fenséges földként él. Egynéhány zavaró tényezőt leszámítva. A parton egykoron zsibongó élet lehetett, most lepukkant boltok és elhagyatott bódék voltak mindenfele, amerre csak a szemem ellátott. Fura, kölökkoromban még ennyi élet se volt itt. De ahogy látom, most se sok van, csak az emberek maguk után hagyott ipari hulladéka. Chh. Legalább kitakaríthattak volna az apokalipszis után. Még jó, hogy edzőcipő is volt rajtam, máskülönben egy törött sörös üveg állt volna a talpamba. Ahogy elhaladtam a repedt, betört üvegű kirakatok előtt, az egyikben megláttam valamit, ami azonnal megtetszett. Egy fekete napszemüveg csücsült az egyik kirakati bábun, a por már jócskán belepte mindkettőt.
- Ha nem zavar, ezt kölcsönveszem. - szóltam oda a műanyag tagnak, majd lekaptam róla a szemüveget, leporoltam és felvettem. Ilyet láttam San Franciscoban az embereken is, gondoltam én is kipróbálom, milyen a hatása. Bár arról gőzöm sem volt, hogy igazából mire is jó az az izé. De ha lesz időm, majd ennek is utána járok. Mindenesetre az orromra húztam és neki indultam úti célomnak. Elég sokat kutakodtam itt-ott-amott. Hangyafing erejű pecséteket törtem fel, hogy a titkok nyitjára leljek. Úgy látszik, nem csak a leviatánok ereje gyengült meg a mennyei és pokoli összecsapások  illetve Halálasszony határzárásai után. Erre a gondolatra gunyoros vigyor húzódott a szám jobb sarkába. Nem is baj, hogy így alakult, már csak azt a halálmadár Amarát kellene valahogy leszerelni, az lenne a legjobb. De mindent a maga idejében. Most csak egy dolog számít. Megtalálni azt az egy kincset, amit rajtam kívül senki sem keresne. Jóapánk egyik méregfogát. Mielőtt még bárki is felvonja a szemöldökét, hogy azt meg minek? Hát nem azért, mert szeretek kacatokat vagy régiségeket gyűjteni, koránt sem. Jó okom van rá, hogy megkaparintsam.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 29, 2018 10:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Csavargás Görögbe
Seth x Markan
──────────── sdad ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Egy hónap telt el azóta, hogy a betűtészták megüzenték, a család látni óhajt. Sajnos nem volt égetően fontos ügyem, hogy passzolhassam a kedves meghívást, így eleget tettem és elfáradtam egészen Londonig. Különben is, jobb szemmel tartani a díszes társaságot és tudni mit forralnak. Nem állítom, hogy a viszontlátást nem okozott némi nemű fizikai fájdalmat, de kibírtam. A meghitt kis családi kupaktanács után mindenki ment a maga dolgára, így én is folytathattam a félbehagyott ügyleteimet. Majdnem egy teljes hónap telt el azóta, hogy akár fél szót is hallottam volna bármelyikről. Már-már hihetetlennek tűnt. Szinte már arról is megfeledkeztem, hogy nem egyedül, hanem hétszemélyes kísérettel jöttem erre a világra. Mióta kiszabadultam a ládából egy dolog foglalkoztatott, de az nagyon. Szürke. Azóta nem láttam, mióta Isten úgy vélte, jobb nekünk egy ládában, egy énoki pöcsét alatt. Emlékeim szerint biztos helyen hagytam. Róla még a testvéreim sem tudtak, az én nagy titkom volt. A többi tízezer másik mellett, amiről szintén egy szót sem szóltam. Biztonságban hittem, de kiderült, hogy elég nagyot tévedtem. Nyoma veszett. Nem dobott fel a hír, ezért minden követ megmozgattam, hogy megtaláljam, de nem sok sikerélmény ért, egészen a múlthétig. Ugyanis tudomásomra jutott, hogy Kréta szigetén használható egy nyom. Egy elég biztos nyom. Nem sokat gondolkodtam neki, odautaztam.


Egy helybélivel van rövid találkozóm. Alig egy percig tart az egész. Épp csak annyira zavarjuk egymás köreit, míg átadja nekem az infókat, én meg a beígért fizetségét. Nem vagyok hálátlan, megdolgozott a pénzéért. Megvárom, míg magamra hagy, majd csak azután tépem fel a borítékot, mikor kellően távolra ér, azaz csak egy hangyapöcsnyi pont lesz a horizonton. A borítékban egy rövid üzenet fogad.
Francba! - mordulok fel elégedetlenül. Nem kapok jó híreket. Veszek egy mély levegőt és tovább olvasok, mert az üzenet még közel sem ért véget. Az utolsó soroknál egy apró remény csillan fel, a nyom egy újabb nyomot rejt. Elégedett sunyi vigyor költözik a képemre, mintha megnyertem volna a főnyereményt, majd a mellényem belső zsebébe csúsztatom a papírt. Nincs dolgom itt, ezért továbbállok.
Egy ösvényen indulok el az erdők irányába, ahol a következő lakott település (?) áll. Pontosan az ellenkező irányba, mint amerre a borítékos kölyök. Előző éjjel valószínűleg eshetett, talán vihar is volt, mert az utamat letört ágak torlaszolják. A föld nedves, itt ott még nagyobb vízfoltok. Eszembe jut, hogy akár bele is ugorhatnék az egyikbe, hogy a város közelében egy másik tócsából másszak elő, de nincs kedvem hozzá. Inkább sétálok a gondolataimba temetkezve. Nem tudom mennyi idő múlva, de elfogynak a fák, és egy nyílt terepre érek. Közel a part. Egy kisebb kikötőbe érek. Egy bajszos görögtől (olyan halászforma 60-as) megtudom, hogy egy óra múlva jön egy hajó, ami át visz a szigetre.
Egy hajó, ami a túlpartra visz. Pont a legjobbkor. - elégedetten vigyorodom el ismét az infó hallatán, ugyanis pont ott van dolgom. A nyom is oda vezet. Akár még Szürke is ott lehet...

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 29, 2018 12:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kréta szigete, Göröghon - Page 2 Depositphotos_115634038-stock-photo-coastline-landscape-of-meditrannean-sea
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2