Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Közelmúlt, a láda •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Közelmúlt, a láda VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:48 am
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 10:15 am
Következő oldal


Mammon &  Kisa
Új jövevény, régi ismerős  • Credit:
Karjaim keresztbe fonom melleim alatt. Állam magasba szegve állom a démoni füst érintését, ajkaim széle azonban nem mozdulnak egyenesükből. Semmi kedvem mosolyogni, legalábbis addig nincs, amíg elő nem áll ostoba követelésével. Egyetlen pillanat alatt előtör belőlem a gúnyos nevetés. Hogyan adhatnék neki emlékeket, amikor ide vagyok bezárva és azt sem tudom, mi folyik odakint? Azt leszámítva persze, amiket esetleg tudok erről az ismerős energiákkal bíró idegenről.
- Azokat másnál kell keresned – mosolyodom el.
Valamennyire beengedem őt elmémbe, de nem túl mélyre. Hangját hallom, jobban mondva sajátom eltorzult, csúf változatát. Sérti füleim ennek tónusa, ezért jobb, hogy valamivel távolibbnak hat. Annyira, hogy még halljam, mit mormog nekem ez a túl méretes pipavégtermék. Továbbra is kutatok utána emlékezetemben, addig mindhiába, amíg egy számomra sokkalta ismerősebb nevet nem említ. Pestis… Kellemes emlékeket juttat eszembe. Ostoba emberek darabokra hullását és szenvedésének hangját. Azokét, akik megtagadták áldásomat. Boszorkányság? Igen, akár annak is mondhattuk volna, csakhogy mindez egy kölcsönösen hasznos alku eredménye volt, nem az én művem. Számos alkalommal szövetkeztem ezzel a lovassal.
- Elég szánalmas állapotba kerültél, régi énedhez képest. Ennyire kifordult magából a világ? – érdeklődöm, ajkaimon továbbra is mosollyal.
Örvendhet, hiszen ezt akarta korábban kicsikarni belőlem, hát most megkapja. Jó adag szánalommal és egy csipetnyi kárörömmel fűszerezve.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 29, 2018 10:48 pm
Következő oldal


Az első találkozásom az egyik itt raboskodó lénnyel, nem volt sem hosszú éltű, sem rózsás. De mégis mit vártál? Kiragadtak a porhüvelyemből és bezártak egy elfeledett világba. Azzal az angyallal, akit manapság a leginkább gyűlölök. Tönkre tettek körülöttem mindent. Gondolom nem kell túlmagyaráznom, hogy mennyire álltam szívélyesen a fogadómhoz. Noha némi információt sikerült kinyernem, akarva akaratlanul. Eleget ahhoz, hogy most, valamivel csillapodottabb kedélyállapotban felkeressem egy másikukat.
A nő haragja kifejezetten tetszik. A szellő egy gyengéd, mégis érdes simítását érezheti az arcán, az ajkai szélén, mintha az mosolyra akarná húzni. Tükröződik rajta az én ördögi félmosolyom.
- Az emlékeimet. - Hangom a saját hangján visszhangzik gondolatai között. Eltorzulva, elmélyülve, démonian. De csak ha beenged. Minél kevésbé nyílik meg úgymond, annál távolibbnak tűnhetnek a szavaim. Hisz egyelőre nem próbálok erőszakkal a gondolatai közé hatolni. És mint látod, fizikailag igen nehéz lenne hangot kiadnom, hangszálak és emberi forma nélkül. Sok mindent akarok szépségem. De kezdjük azzal, hogy ha valóban átszőttétek az emberi történelmet, ahogyan azt a másik lény állította, akkor miért nincs rólatok egyetlen fakó emlékem sem? - Pestis... - Kúszik füleibe távoli, halk dobogással számos nevem közül az egyik.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 28, 2018 1:52 pm
Következő oldal


Mammon &  Kisa
Új jövevény, régi ismerős  • Credit:
Úgy érzem, most, hogy új jövevények jöttek és megtudtam, hogy a láda nincs teljesen elzárva, úgy érzem, testvéreim sziszegése kezd újra az agyamra menni. Lassacskán szoktam hozzá az évszázadok alatt. Maró megjegyzéseik leperegnek elrejtett pikkelyeimről, csakhogy megváltoztak a körülmények. Ketten bejutottak, ami azt jelenti, hogy valahogy ki is lehet jutni. Tudni akarom, hogyan, a bennem terjedő méreg miatt mégsem találom jó ötletnek, hogy bármelyik betolakodót faggatni kezdjem. Tisztában vagyok vele, hogy most nem lennék képes úgy sziszegni a szavakat, hogy az kellőképp meglágyítsa agyukat. Jobb ezt másra hagyni, legalább addig, amíg le nem nyugtatom magam.
Egymagam távolodom el a többiektől. Végre örülhetek némi csendnek, ámbár nem sokáig. Valami közeleg, én pedig megtorpanva fogadom a körém tekergő démon füstjét. Neve után kezdek kutatni emlékeimben. Valaki olyanéra, akinek még teste sincs, így ez meglehetősen komoly feladat. Az angyal mintha Mammonként emlegette volna, nem sokkal érkezésük után. A név ismerősen cseng, egyre emlékezetesebben, minél tovább ízlelgetem nyelvem hegyén. Kell még egy kis idő, amit úgy érzem, nem áll szándékában megadni. Démonok… Szemeim kígyószerűen sárgállanak, jelezve, hogy nem vagyok jó hangulatomban, fogaim azonban nem engedem átváltozni.
- Mit akarsz, démon?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 26, 2018 10:59 am
Következő oldal


A napját sem tudom, mikor voltam a megszámlálhatatlan évezredeim során ennyire haragos. Azt nem mondom, hogy veszítettem. Mert amíg élek, addig azok a férgek nem győztek. De túl rózsásnak sem nevezhető a helyzetem. Bezárva, elzárva, a testem elpusztítva. Démoni formámban, fekete füstként bolyongok, a sebeim nyalogatva. Ha kellően közel megyek a talajhoz, nyomomban még ezen az élettelen helyen is elszárad a fakó színű fű. Most először érthetünk egyet valamiben Cassaellel: jobb, ha elkerüljük egymást.
De ez nem jelenti azt, hogy az ide elzárt, ismeretlen, mégis oly ismerős lényeket is el kellene kerülnöm. Akkor környékezem meg egyiküket, amikor kellően messzire kerül a többitől. Magányra vágysz? Milyen édes.
Tömör, offenzív jelleggel szállok alá. Mintha nem létező orrom hegyéből vaskarmok nőnének ki. Forgószélként fűzöm magam a nő köré, ahogy eltávolodva, mondhatni kiegyenesedek. Érezheti, ahogy mentális kapcsot keresek vele, hogy hallhasson. Egyelőre kérvényezek. Nem mintha erőszakkal nem menne. Ki mondta, hogy nem tudok „udvarias” lenni?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 26, 2018 10:58 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2