Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Mexikó, Yaxchilan •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 31, 2018 8:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
A sors úgy hozta, hogy rövid idő alatt minden számomra fontos lényt elvesztettem. Kezdődött Agramonnal, aki a karjaim között lehelte ki a lelkét, hála Lucifernek, majd jött a sötétség, aki elvette az Ő emlékének utolsó darabkáját, az otthonomat és az életemet is. Ezt követően elkezdtem kapcsolatokat kialakítani, bármilyen furcsa, de a sok hazugság ellenére mégis összebarátkoztam egy embernővel, akivel talán jó viszsonyban lehettem volna. Egy véletlen folytán meglátott munka közben, így kénytelen voltam eltüntetni az útból. Végül az embereim is hullottak mint a legyek, fogalmam sincs mitévő legyek. Kénytelen vagyok ahhoz a lényhez fordulni, akit a hátam közepére sem kívánok. Nála jobban talán csak Lucifert gyűlölöm. Karcos hangját hallatja, ő sem méltat köszönésre, amiért hálás vagyok valahol, hiszen szeretnék minél előbb a lényegre térni. Szavaira csak megforgatom a szemeimet, hiszen tudom, hogy a legutóbbi találkánkra utal, amin meg sem jelent. Egy kívülállónak gúnyosnak tűnhet a mondandója, de ez távol áll attól, szimplán humorosnak gondolja magát. Mielőtt bárki elgondolkodna rajta, el kell keserítsem, nem az. Felém nyújtja a kezét, hogy felsegíthessen. Ha ez újabb trükk, mint legutóbb, akkor biztos lehet benne, hogy a föld színéről is előkerítem és egyesével tépem ki a tollaimat, majd tele tűzdelem vele a bőrét. Tenyeremet az övébe csúsztatom, elfogadva a felém nyújtott kezet, miközben egyetlen pillanatra sem szakítom meg a szemkontaktust.  Hagyom, hogy felhúzzon a kövekről, alig láthatóan biccentek felé köszönet gyanánt, miközben realizálom magamban, hogy végre megjelent teljes valójában. Kérdése halltán elnevetem magam, majd megrázom a fejemet egy rosszalló pillantással megspékelve.
- Nem csak te tudsz jól rejtőzködni. Fejezd be a felesleges kérdezgetést és térjünk a lényegre, ha kérhetem - teszem hozzá kissé parancsolóan, ugyanakkor a végére tett kéréssel tompítok a mondandómon. Keresztbe fonom kezeimet a melleim alatt, úgy nézek fel rá, majd a mellettünk lévő romokra meredek. Gondolataimba merülök egyetlen pillanat erejéig, lehunyom szemhéjam, nyugalmat erőltetek magamra. Kifejezéstelen arccal meredek rá újfent.
- Megkaphatnám végre a többi információt? - teszem fel a kérdést kissé türelmetlenül. Megértheti, hogy miért vagyok ilyen, hiszen az idő sürget és szorul a hurok a nyakam körül. Tikk-takk, tikk-takk... kattog az óra egyre csak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 26, 2018 4:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Nem mondom, hogy nem szórakoztat a démon kálváriája. Figyelni, ahogy a tüskés, képzeletbeli inda felkúszik a lábán és a nyakát elérve egyre csak szorul köré. Nekem pedig az információk birtokában nem kellett mást tennem, mint hátra dőlni és kivárni. Természetesen azt tudtam, hogy magam sem várhatok túl sokáig. Így is kicentiztem az időt és beáldoztam néhány nem túl jelentős figurát a táblámon ahelyett, hogy léptem volna. Mint azt mondtam, Azuranak sokkal több veszíteni valója van, mint nekem. És mivel neki is érdeke ez a szövetség Gabriel és közte, a pozíciója és élete meg annál inkább, tudtam, hogy meg fog keresni. Csak azt nem, hogy mikor. Hogy meddig vár.
Hajlandó voltam némi áldozatot hozni, de akkorát nem, hogy hagyjam, a démoncsoport daganatként fertőzze meg a hálózatom egy jó részét. Elég időt adtam Azurának a döntésre, tudtam, hogy már csak a hiúsága miatt sem fog azonnal hozzám fordulni. De nem adhattam túl sok időt. Így a háttérből, névtelenül én magam is megtámogattam egy kicsit a csoportot. Csak hogy kellő ösztönzést kapjon a démon lord ahhoz, hogy a karjaimba rohanjon. Néhány pokolbéli szövetségese élete bánta. De ők az én érdekeim sosem szolgálták, nevezzük őket járulékos veszteségnek. És hát amiről nem tud, az nem fáj. Nem tisztán játszok, hanem produktívan.
- Örülj, hogy megjelentem. - Viszonzom tónusát érkezésemkor. Szavaim mögött nincs valódi gúny. Szimplán csak a magam angyali humorával, a legutóbbi kettesben történt találkozásunkra célzok. Bár lett volna nálam egy tükör, hogy ő is láthassa az arcát, amikor szembesült vele, hogy valójában nem vagyok ott vele. De most igen és hogy ezt bizonyítsam is, felé nyújtom egyik kezem, amikor találkozik a tekintetünk. És ha hagyja, jelképesen felsegítem a földről. - Tud róla bárki, hogy ide jöttél? - Úgy értem bárki, akinek feltűnhetett, nem csak akinek elárulhatta. Ha a legkisebb esély is megvan rá, hogy felkészültek a jöttére, biztosan megerősítették a rúnáikat. Ami akár átmenetileg Azura erejébe is kerülhet. De erről az egy találkozóról tudunk. Ha most nem végezzük ki őket…
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 15, 2018 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Két hét telt el azóta, hogy találkoztam azzal a szarházi tollassal, aki egészen nyugodtan elmehetne démonnak is. Nála jobban egyik angyalt sem tudom gyűlölni, pedig ez hatalmas szó. Már a két kezem sem elég hozzá, hogy megszámoljam gondolatban hányszor akartam felkoncolni papírfecni méretű darabokra. A gondolatbeli kínzás magasfokú tárházát tudhatom  amagaménak, ha róla van szó. Az általa elejtett információk végül is a hasznomra váltak, hiszen az embereimet rá állatottam az ügyre. Persze amellett én sem tétlenkedtem, megkerestem a kedvenc tollasom főnökét, akinek egyszer már dolgoztam. Raiden agyát tökéletesen átmostam, mi sem mutatja ez jobban, mint az a tény, hogy még mindig Gabriel csapatát erősíti. Tökéletes munkát végeztem, tekinthetné ezt referenciának is a részemről. Tárgyalni akartam vele, hogy teljes mértékig bebiztosítsam magamat. Hiszen csak a pincsi kedvéért nem fogok úgy ugrálni, ahogy Gabriel fütyül. Azt akartam, hogy eme titkos szövetség a számomra is kedvező legyen. A megbeszélés nem indult könnyedén, de végül konszenzusra jutottunk. Kettősügynökként játszom a lordot Lucifer mellett, ugyanakkor minden információt átadok Gabrielnek, amire szüksége van. Sőt, ha szüksége van rám és az okkult tudásomra, akkor szíves örömest belenyúlok bármelyik lény elméjébe. Viccesek ezek az ujjmozdulatok, nem árt néha gyakorolni, nehogy kijöjjek a gyakorlatból. Az első hétben úgy tűnt mindenre fény derül, aztán apránként eltünedeztek azok, akiknek a létezéséről se kellett volna tudniuk az ellenségeimnek. Sosem voltam ostoba, a felszín alatt temérdek szövetségessel rendelkeztem. Mégis elhullottak, akár a legyek. Az idő egyre fogy és kezdek megbolondulni. Apránként elvesztem az ép elmémet, nem tudván, hogy kien bízhatok és kiben nem. Vajon mindenki ellenem van? Mennyit tudhatnak azok, akik megakarnak buktatni? Hiteler is így érezhette magát az utolsó időszakban, mikor nem hallgatott a saját tanácsadói szavára sem. Paranoiássá vált egyik napról a másikra. Én is ezt tettem volna? Nem! Nem engedhetem meg magamnak, hogy holmi pszihés gondok átvegyék felettem az irányítást, annál sokkal erősebb vagyok. Így hatalmas fintorral az arcomon megírtam azt a rövid szösszenetet, amit eljutattam annak a féregnek. Nem is kellett sokáig várnom, jött a válasz, amin egyetlen szó szerepelt. Mexikó. Egyértelmű, hogy a szálak oda vezetnek. Ez is egy olyan apró részlete a dolgoknak, melyet képtelen voltam kideríteni. Ostobákkal vagyok körülvéve! Gondoltam magamban, míg az angyalra várakoztam. Nem akartam feltűnést kelteni ezért a Yaxchilán egyik felső teraszán üldögéltem, a természet minden rezdülését figyelve, szemeimet lehunyva koncentráltam. Sosem tartoztam a harcosok közé, azt a tudást kiváltottam az eszemmel és okkultista tudásommal. Ugyanakkor néha próbálom fejleszteni a gyengébb képességeimet is. Érzem az angyal jelenlétét, szólásra nyitom ajkaimat.
- Késtél -kezdek bele köszönés nélkül. Nem méltatom ilyen formaságokra, a mi kapcsolatunk túlmutat ezeken az emberi szokásokon. Ahogy elém ér kinyitom kék szemeimet és az övébe fúrom, válaszok után kutatva.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 15, 2018 8:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mexikó, Yaxchilan - Page 2 Z
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2