Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Mexikó, Yaxchilan •
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


Mexikó, Yaxchilan VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 27, 2018 11:07 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 27, 2018 9:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nagyot kockáztatok azzal, hogy a démonra bízom a menekülésem útját. Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne, hogy faját meghazudtolva nem kezd majd el tükrözni. Közös pont a csodás tulajdonságainkban, hogy mindketten képesek vagyunk a nagyobb képet nézni, a személyessérelmeket félre téve. Nem mintha nekünk olyan nagy sérelmeink lennének egymás felé. Ez inkább csak a természetadta, egymás ellen érzett ellenszenv. Erős ellenszenv. De semmi vérbosszú téma. Egyelőre. És Azurának nincs is túl sok lehetősége trükközni. Mindketten tudjuk, hogy Gabriel ismeri a képességeimet, semmilyen elferdített valóságban nem hinné el azt, hogy itt hagytam a fogam és egy ellenséges démon végzett velem. A kiutam be van biztosítva. Akkor is, ha van benne kockázat.
Ez alkalommal tulajdonképpen annyira nem is bosszant a démonnő. Legalábbis ami a megjegyzéseit illeti. „A nagy Rassilon nem akarja bemocskolni a kristálytiszta kezecskéit, ahogy a csőcselékjét sem.” Még ilyet… hát mindjárt a kis szívemre veszem a hanglejtését! De bármily jól „szórakozunk” is egymás társaságában, dolgunk van. Hamarosan behatolunk a terembe, ami nekünk kell, a többit hátra hagyva. Hölgyeké az elsőbbség. Meg a pokolszukáké, úgy tűnik. Könnyű szerrel aprítom be a selejtet, akit megkapok őnagyságától. A bizonyos kobrára nincs nagy ambícióm. A lényeg, hogy le legyen vágva a feje. Én maradok a háttérben és figyelek Azurára hat óránál. Épp ezért, a felhívása meglep. A démonoknál ez valamiféle nászajándék, hogy a végső döfés lehetőségét átadja nekem? Szigorúan vonom homlokom. Miért tenné, különösen, amikor személyes problémája van az illetővel? Megfontoltan lépek közelebb, előbb Azurát mérem végig, hogy esélye se legyen hátba támadni. Mikor erről megbizonyosodom, elmosolyodok. Még találkozik a falhoz szegezett démonnal hűvös, angyali tekintetem, de neki talán már ideje sincs felfogni. Telekinézissel egyfajta külső vázként, karmokként a kézfejemre és ujjaimra vonom a csuklóm köré font angyalfémet. Szabad kezemmel megragadom a vállát, felfegyverezettet pedig a másodperc töredéke alatt a mellkasába vájom. Az angyalfémtől már ez a mozdulat megöli, de itt nem állok meg. Mellkasában markom összezárom és kitépem a szívét, majd hanyagul a démonnő kezébe nyomom. A harcos angyal mégsem annyira „angyali”. De ezért vagyunk harcosok.
- Virágot a virágnak. - Hajolok meg gúnyosan. Mehetünk. A kiindulási pontunkra visszaérkezve már nem kap többet egy jellegzetesen angyali fapofánál. Sem szavait, sem tetteit nem reagálom le különösebben. A démonok arra sem igazán méltók. A nap sikerére azért képzeletben kezet fogok vele. Ő hamarosan távozik, én pedig egy nagyobb távot gyalog teszek meg. Nem kell, hogy a démonjainak feltűnjön, hogy nem egyedül volt itt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 2:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; köszöntem a játékot s4h4h love u babe luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Ahogy a vérontásról társalgunk egyértelműen azt állítja, hogy megússzuk. Fogalmam sincs mit tervez, de ha nem kell bemocskolnom a kezeimet annak csak örülök. Természetesen szívesen kipróbálnám az erőmet egy esetleges harcban, de tisztában vagyok vele, hogy túl sokan vannak ellenünk. Mérlegelni kell, mi a fontosabb. Az, hogy kiiktassuk a veszély forrását és elhagyjuk a terepet vagy, hogy szórakozzunk egy kicsit. Az előbbire szavazok, első a munka, utána jöhet a szórakozás. Ahogy elhalad mellettem még látom a fintorgó ábrázatát az előző megjegyzésemre, aminek a hatására egy levakarhatatlan vigyor ül ki az arcomra. Milyen szép is a közös munka! Ó, hogy dögölne meg! Na jó, persze csak azután, hogy már nincs szükségem rá. Sajnos mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ha egyesítjük az erőinket, akkor sok mindenre képesek lehetünk még a jövőben. A fő terem előtt egy kisebb csarnokba jutunk, ahol megáll és végre méltóztatik felém fordulni. Éppen kezdtem volna más szemmel nézni rá és megkedvelni, de ezt elrontja azzal, hogy újra szólásra nyitja a száját. Halványan mosolygok, miközben vázolja a tervét. Ha így lesz tényleg megússzuk a vérengzést. Már csak az a kérdés, hogy őt is magammal akarom-e vinni. Hmm, nehéz kérdés. A döntést a kezembe adta, ezzel kényes helyzetbe hozva magát. Élvezem ezt a helyzetet, olybá tűnik, hogy fordult a kocka.
-Ó, ne nézz már így. Nem úgy volt, hogy vakon bízunk egymásban? - teszem fel a kérdést ártatlanul pislogva felé, mintha nem is egy démoni lény lennék, mégis hangomban érződik egy kevéske gúny. Elmémben több végkimenetel is felsejlik, amik közül válaszhatok. Bemegyünk, megöljük a démont, megnyitom a portált éppen csak annyira, hogy én átférjek rajta és egy elegáns integetéssel be is zárom magam mögött, otthagyva őt megdögölni. Hmm, milyen szép is lenne! De ha hagyom meghalni a tollast, akkor számolnom kell Gabrielel és az ő haragjával is, amire nem vágyom. Jobb őt szövetségesként megtartani, mint ellenségként, arról nem is beszélve, hogy az előttem álló angyalbőrbe bújt démon még a hasznomra válhat. Nem kell észkombájnnak lenne ahhoz, hogy rájöjjek a felszín alatt ő irányítja a Gabriel féle csőcseléket. Ha a távoli jövőbe pillantunk, megkockáztathatjuk azt is, hogy esetleg Gabreil megszerzi magának a mennyeket, míg én Lucifer bukását követően a trónra ülök. Szépen össze tudnánk játszani. Fájó kimondani, de tény, hogy szükségünk van egymásra. Semmi sem fekete és fehér, hanem inkább szürke annak minden árnyalatával együtt. Ebből eredendően szükségünk van egymásra, hiszen a fény sem létezhet a sötétség nélkül, meg kell lennie az egyensúlynak a világban is. Mindent összevetve szükségem van rá, ahogy neki is én rám, egy a célunk. Ez a hosszúnak tűnő gondolatsor persze alig vesz igénybe egy percet. Agramon mellett megtanultam, hogy mindenre extra gyorsan kell reagálnom és a másodperc tört része alatt kell döntést hoznom. Parancsolgatására gyilkos pillantást lövelek felé, gyűlölöm azokat, akik így viselkednek velem szemben, nem egy beosztottja vagyok, akit ugráltathat. Olyan szívesen bemosnék ennek a fapofának! De még nem tehetem, majd ha kijutotunk innen, na akkor megkapja a magáét.
- Tudod mit nevezz hordának - sziszegem, miközben már jelzek a harcosaimnak, hogy készüljenek - Ó, hát persze, hogy majd ők elintézik. A nagy Rassilon nem akarja bemocskolni a kristálytiszta kezecskéit, ahogy a csőcselékjét sem - vágok vissza ugyan olyan sítlusban. Arcom rezzenéstelen. Nem vagyok ostoba, tudom, hogy kevesebbre értékeli az én fajtám életét, mint a sajátját, ami persze érthető egy felfuvalkodott angyaltól. Fordított esetben, én is ugyanígy járnék el, szóval valahol megértem. Következő gondolatmenetére csak bólintok egyet, majd a mosolyát látva csak megrázom a fejem vigyorogva.
- A végén még kiderül, hogy eszed is van - bökök oda, majd meg sem várva a válaszát elindulok az ajtó irányába, tudom, hogy gyorsan behozza a lemaradást. Telekinézis segítségével kinyitom az ajtót, hogy szembenézzek a démonokkal.
- Meglepetés! - szólok oda a bandának ördögi vigyorral az arcomon, mire két harcos megindul felém. Nem törődök velük igazán, inkább meghagyom ezt a lehetőséget Rassilonnak. Az egyiket odébb lököm egy kézmozdulattal, míg a másikat kecsesen, akár egy balerina kikerülöm. Minden figyelmem a "kobrára" szentelem, akit a falnak szegezek az erőm segítségével, mielőtt elszökhetne vagy támadásba lendülhetne. Egyik kezemet felé irányítom, míg a másikban megjelenik pár kisebb tőr, amivel az épülethez szögelem a démont. Fél szemmel az angyalra pillantok, remélem, hogy már végzett a harcosokkal, akiket meghagytam neki. Mideközben kivágom az áruló nyelvét, hátha segítségért rimánkodna vagy megidézne magának bármilyen lényt.
- A végső döfést meghagyom neked - szólok oda a gyilkolótársamnak egy halovány mosollyal. Hátrálok pár lépést, hogy elvégezze a piszkos munkát, közben a megfelelő rúnákat kezdem felrajzolni a portálhoz. Ha csak egyedül mennék, akkor nem szenvednék ilyesmivel egyszerűen elteleportálnék, de kénytelen vagyok magammal vinni a tollast is, ha már társak vagyunk. Amint meggyőződtem róla, hogy fej nélkül maradt a kígyó egyből megnyitom az átjárót. Úgy időzítettem, hogy a belépésünk után egyből eltűnjön. Nincs szükség váratlan vendégekre, sem démonokra, akik esetlegesen követnének. A kiindulási pontunkra érkezünk vissza a romok közé. Pár perc erejéig lehunyom a szemeimet, hogy kommunikálhassak az embereimmel, majd felnyitva szemhéjamat a tollasra meredek.
- Egy élmény volt! - vigyorgok, majd odaszökelek mellé és jó szokásomhoz híven megnyalom a kis pofácskáját - Többet ne merészelj nekem parancsolgatni - teszem hozzá odébb ugorva, mielőtt a tettemért bajba kerülök. Őrült módjára vigyorgok rá, majd a fészek irányába meredek. Nem kell sokat várnom arra, hogy jöjjön a hír miszerint kivégezték az összes démont. Lassan mennem kellene, hogy a saját szememmel is lássam, mi történik. Még utoljára a tollcsomóra meredek.
- Gabriel adósa vagyok, nem a tiéd, ezt jobb ha tudod - vázolom a helyzetet, majd ellépve mellette intek egyet búcsúzás gyanánt, végül hozzá teszem - Jössz nekem egy randival - ejtem ki bájosan a szavakat, majd elnevetem magam, mint aki egy diliházból szabadult. A szeszélyességem talán sosem fogom levetkőzni, valami eltört bennem, ami sosem lesz már ép. A válaszát követően el is teleportálok, sötét füstfelhőt hagyva magam után.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 12, 2018 11:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Hidd el, meg fogjuk. - Legalábbis ő meg fogja úszni vérontás nélkül, én csak akkor, ha nem árul el. Márpedig, ha szeretne még élni, ráadásul szeretne egy értékes szövetségesre szert tenni a színfalak mögött, akkor nem fog elárulni. Tudod, látszik, hogy Azura démon. Hisz úgy is gondolkodik. Mindig csak az erőszak és az egyenes utak. Amikor elmegyek mellette, a szeme sarkából még éppen elkaphatja a szavaira szóló kelletlen arckifejezésemet. De egyelőre nincs időnk megállni trécselni, hogy megvitassuk a lehetőségeinket. Okosan pecsét alá rejti az ajtókat, mi pedig nyugodtan eljuthatunk a bizonyos kobra termétől elválasztó újabb kis csarnokig. Itt végül megállok és felé fordulok. Mivel a biztonsági rendszerként működő rúnákat ő már semlegesítette, engem pedig a páncél alatt mellkasomon díszelgő rejtő pecsét véd, az én jöttöm biztosan rejtve van előlük.
- Megmondom mi lesz. - Igazán rám jellemző a majd én megmondom kezdés, ahogy végre megállok és szembe fordulok a démonlorddal. - Bemegyünk, megfosztjuk ezt a bizonyos kígyót a fejétől, te portált nyitsz és együtt kijövünk. - A terv legkockázatosabb része szempontomból persze az, hogy a pokolfajzat hagyni fogja, hogy vele együtt távozzak. Kinézem-e belőle, hogy egy spártai mozdulattal visszarúg a barlangrendszer padlójára és itt hagy eledelnek, amikor a vezetőjük halála után beözönlenek a démonok? Ó, hogyne nézném ki belőle! Ugyanakkor feltételezem, van annyi esze, hogy az irántam érzett a kicsinyes ellenszenve miatt nem tiporja el egy igazán értékes szövetség lehetőségét, amit Gabriel jelent számára. Ha a plátói nagy képet nézzük, még egészen optimális is lenne, ha Azura irányíthatná a Pokol legjavát, Gabriel pedig a Mennyét. Azok a démonok és angyalok fiatalok, naivak - vagy nevezzem őket ostobának - akiknek célja a másik fél teljes kiirtása. A magamfajták, meg az Azura félék pontosan tudják, hogy szükségünk van egymásra. A világ nem jó, vagy rossz. Hanem a kettő együtt. Ezek persze a boldog békeidők, amikor az angyalok és démonok szüntelen, hidegháborús csatározása köt le minket. Manapság háborúban állunk, mindenki mindenki ellen. Nekem szükségem van a démonlordra. Neki pedig szüksége van rám. És bármennyire is gyomorforgató a teljes lénye, biztos vagyok benne, hogy mindkettőnk intelligenciája az ilyen kis részletek felett áll, mint hogy nem kedveljük egymást. A célunk közös.
- Ha mi kijöttünk, parancsold a kapukhoz a hordáidat. Ők majd elintézik a többit. - Arrogáns utasítgatásnak tűnhet, amit most művelek. Különösen az arcomon lévő semmitmondó kifejezéssel. De ha az angyali külsejű démonnő belegondol, az én utam az egyetlen járható út. Én nem fogom angyalok épségét kockáztatni, hogy kisegítsem, de nincs is rá szükség. Az ő névtelen démonjai elhullhatnak a csatában, szükséges veszteség. Azért megindokolom, hogy biztos legyen. - Én megmaradok a háttérben, mintha itt sem lettem volna, a te neved azonban szárnyra kel majd. Hisz felkutattad és kiirtottad „Lucifer ellenségeit”. Megerősítheted a bizalmát, ahogy a státuszod is. - Halovány sejtelmes mosolyt engedek felé. Tudunk mi egymás hasznára lenni, nem?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 08, 2018 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Szavait hallva kérdőn megemelem a szemöldökömet, majd megfogva a lényegét elvigyorodom. Szóval ő is éppen annyira imádja szerény személyem, ahogy én az övét. Ez egy nagyon érdekes kapcsolatot eredményez. Szükségünk van egymásra, mégis bármelyik kínálkozó alkalommal megfújtanánk egymást egyetlen szó nélkül. Talán ha képesek lennénk félre tenni a kicsinyes ellentétünket, akkor még jó csapat is lehetnénk. De ez olyan lehetetlen, mint az a tény, miszerint a mellettem álló tollas belém habarodott volna. Félre téve a feljönni készülő undoromat előveszem a bájosabbik arcomat és hatalmas pislogások közepette rá emelem angyali tekintetem.
- Ó, hát miért nem ezzel kezdted? Következő találkozásunkkor akár elvihetnél egy romantikus vacsorára is - négédesen cseng a hangom, majd megrázom a fejem és csak az előttünk álló akadályokra figyelek. Nincs szükségünk felesleges interakciókra, ahogy arra sem, hogy különböző köröket fussunk a célunk érdekében. A figyelmeztetésem sem annak szólt, hogy kezdjen el gondolkodás nélkül kaszabolni. Egyszerűen ismerem a fajtámat és ha azok a korcsok megérzik, hogy a főnöküknek annyi kérdés nélkül nekünk fognak esni. Ezek nem azok a fajták, akik csak úgy elmenekülnének, vérbeli harcosok a pokoli seregből, akiknek mindenük a csata. Egy szóval agyatlan bábok, akiket meglehet kenni egy kis hatalom fejében.
- Ha a kobrára pályázol, azt az utolsó előtti termben találod. De ha ezek kiszagolják, hogy mit tettünk nem fogjuk megúszni a vérontást olyan könnyedén - állapítom meg a tényeket, miközben Rassilon mögött sétálok. Megfontoltan halad előre, egyszerűen elmegy az előbb említett termek mellett. Én a magam részéről mindegyik előtt megállok pár pillanat erejéig, hogy egy-egy kijutást blokkoló rúnát véssek fel az ajtókra, így talán nyerhetünk egy kis időt. Persze az általam felrajzolt igézetek nem a legtartósabbak, hiszen azt könnyűszerrel kiszúrhatnák, ha nagyobb horderejű mágiát használok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 26, 2018 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Tudod, minél több időt töltünk el egy légtérben, annál inkább viszonzom az irányomba szóló heves érzelmeidet. – Míg a szavakat ejtem, igyekszem megütni az emberek úgynevezett romantikus tónusát, melyen gunyorom egyfajta élt képez, egyértelművé téve, hogy mire is célzok épp. Mert hogy Azura rühell, mint a… azt. Melyet eddig teljesen semlegesen kezeltem. Nagyon rég voltak már azok az idők, hogy démon bárminemű indulatot ki tudott váltani belőlem. De általában nem is az ennyire magas rangúakkal vagyok összezárva. A közös munka csak irritálóbbá teszi. Mindemellett pontosan tudom, hogy mennyire veszélyes. És hogy Gabriel a tűzzel játszik azóta, amióta bevonta a fantasztikus(nak a leges legkevésbé sem mondható) tervébe Raidennel kapcsolatban. Véleményem szerint túl messzire ment azon a ponton. De én ott és akkor nem lettem beavatva, már megtörtént. Amit ezentúl tehetek annyi, hogy szemmel tartom és próbálom csökkenteni a potenciális veszélyt, amit jelent. Persze, Gabriel tudja mit csinál, arkangyal. De vajon valóban tudja?
- Ha minden terembe bemegyünk kaszabolni, feleslegesen felhívjuk magunkra a figyelmet. Nekünk a kígyó feje kell. – Ráadásul nem azért jöttünk, illetve első sorban nem, hogy vérösvényt vágjunk magunk előtt, mire elérjük a vezetőiket. Na meg ki is fárasszuk magunkat. A szőke démon megáll ugyan, előre enged – mi mást is tenne, feltűnt már hogy igyekszik élőpajzsként használni – én viszont megfontolt lépteim ellenére sem lassítok le a terem előtt, egyszerűen tovább megyek. Tudom, hogy ezek nem azok a termek, amiket mi keresünk. Ne keverjük magunkat feleslegesen nagyobb szarba, mint amekkorában már eleve azzal vagyunk, hogy idejöttünk édeskettesben.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 15, 2018 5:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
A kis csarnok előtt még oda sziszeg nekem, ami mellett elmegyek egyetlen szó nélkül. Nincs kedvem felesleges beszédbe bonyolódni, mikor itt van a tettek ideje. Démon létemre a társaimat akarom leölni, persze semmi se véletlen. A kis férgek ártani akarnak nekem, így el kell őket taposni a lehető leggyorsabb módon. Most az egyszer nem bánom, hogy a tollas mellettem van, nekem így sokkal könnyebb a dolgom, míg ő élvezettel ölheti a pokolfajzatokat. Mindenki nyer. Érzem a kisebb dühöt és a belőle áradó ellenérzést, az irányomba. Persze megértem és valamilyen szinten jó kedvre is derít a kisebb mérge, amit felhasználni nem tudok, így egyszerűen csak kinevetem. A kérésének eleget téve semlegesítettem a riasztórendszereket és a legtöbb csapdát. Igen, ezt a pecsétet is érzékeltem, de nem állt szándékomban kikapcsolni. Inkább eljátszottam a gondolattal, hogy meglököm had essen csapdába. Ugyanakkor tudom, hogy nélküle sokkal több dolgom lenne és minek használjam el feleslegesen az erőmet? Ugyan már! Kíváncsi voltam milyen hamar semlegesíti a neki szánt csapdát. Annyira nem is ügyetlen mint, amire számítottam. A kisebb akciómat követően egyetlen szó hagyja el az ajkait, mire csak megforgatom a szemeimet. Mellettem is terem, hogy még több démont kaszabolhassunk le. Érzem a fajtám jelenlétét, míg én elrejtettem sötét energiáimat a többi elől. A szakadékot elhagyva egy kisebb folyosóra érünk, ami fáklyákkal van megvilágítva. Lassan haladok sehová sem sietve, közben kezeimet előre nyújtom, hogy letapogathassam hány fővel állunk szembe és milyen az elhelyezkedésük.
- Előttünk lévő teremben 7-10en vannak, míg egy nagyobban vagy 15-en. Vigyázz a harcosokkal, a legjobbakat szedték össze - szólalok meg az elméjében, ahogy ezelőtt már megtettem. Hagyom hadd menjen előre majd egyetlen szó nélkül követem. Nincs ínyemre, hogy összedolgozzunk, de a cél szentesíti az eszközt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 17, 2018 10:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ne jártasd a szád feleslegesen, indulj? Mégis kinek néz engem ez az ostoba nőszemély? A tény persze nem zavar, hogy úgy beszél velem, mintha valami lótifuti démon lennék. Azt hiszem azért, mert ez fordítva is működik. Nem kifejezetten alkalmazzuk egymással szemben a képzeletbeli angyal-démon etikettet. Ami nem is baj, hisz nem azért vagyunk itt. Akkor kezdenék el gyanakodni, ha átváltana mézes mázasra. Ő pedig akkor kezdhetne el gyanakodni, ha gyengéd és figyelmes lennék.
- Nyugi, Yoda. - Szisszenem magam mögé később, mikor már a kis csarnok szájánál állunk. El ne kezdjen itt nekem filozofálni, mert esküszöm, hogy beledőlök az első démon pengéjébe, aki szembe jön. Oh, várj, de hát máris jön valaki. Ez esetben visszavonom! Majd beledőlök a másodikba. Oké, elég lesz, már megint magamat szórakoztatom, a buliból a kellemes(nek nem kifejezetten mondható) társaságomat teljesen ignorálva. Legalábbis látszólag. Mert mindeközben, érzékeimmel alaposan felmérem a helyet és a démont is.
Érezheti a démonnő a belőlem áradó ellenérzést és némi dühöt. Nem komoly „düh” ez természetesen, hisz hozzászokhattam, hogy ezek a tisztátlan abnormalitások már csak ilyenek. De nekünk itt elvileg most együtt kellene dolgoznunk. Ő mit tett? Semlegesítette a riasztórendszert - remélhetőleg valóban. Ám az engem hátráltató pecséteket nem. Na mi van, mégsem vagyunk olyan erős okkultisták? Idióta. Persze tény, hogy ha nekem itt bajom esik, Gabriel nagyon. Nagyon. Nem lesz megelégedve vele. De ez egy másik történet.
- Felvágós. - Lehelem orrom alatt cselekedetére és követem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 8:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
El sem hiszem, hogy a kis ironnizálásom hatására egy mosolyt erőltet magára. Talán számára is éppen annyira furcsa az, hogy itt állunk egymás mellett humorizálva, mintha annyira jóban lennénk. Persze, öribarik vagyunk, akik mindig együtt lógnak. Már csak egy kérdés maradt hátra. Hova hányjak? Mégsem tudok ilyeneken gondolkodni, mert a rohadt tollas faképnél hagy és elvárja, hogy utána szaladjak. Szerencsére elég fürge vagyok. A pokoli kiképzések során kénytelen voltam elsajátítani ezt a technikát, mivel fizikális erővel nem igazán rendelkeztem, ahogy most sem. Mire jó a mágia? Sosem értettem azokat a démonokat akik csak az erejükkel akarnak érvényesülni mindenféle praktika nélkül. Ez a kis színészkedés, amit ma leművel nagyon hasonlít arra a hedonista démonra, akit annyira szerettem régen. Nem Azura! Szedd össze magad, nem gondolhatsz rá! Most cselekedni kell! Tisztában vagyok, hogy önmagát szórakoztatja, ezt már más hímneműnél is tapasztaltam. A kérdésemre nem ad választ, viszont kellemetlenül csiklandoz a belőle áradó enegria, de visszafogom magam és nem fintorodok el. Apránként kezdek hozzászokni az angyalokból áradó fényhez, de az nem jelenti azt, hogy kevésbé zavarna a velejáró energia. Meghajol előttem, mire szemeimet forgatom, de szerencsére kapva-kap az alkalmon és elindul a démonbarlangba, bár előtte még átvált kígyóba és parancsokat osztogat.
- Ne jártasd a szádat felelegesen, indulj! - válaszolok ugyanolyan szigorúan, ahogy ő az előbb tette velem szemben. Még látom, ahogy előkapja angyali pengéit, nekem nincs szükségem fegyverekre, ennek ellenére a biztonság kedvéért előbbre húzom a ruhám rejtett zugában lévő démonpengémet. Nem árt mindenre felkészülni, jobb a biztonság. Szűrt fénnyel találjuk szembe magunkat, a démonok szeme hozzá van szokva az ilyesmihez, így nem ér meglepetésként a tény, hogy az ellenzék tartózkodik a világítástól. A rövid folyosót követően egy csarnokban találjuk magunkat, amiben egy kisebb szakadék tátong. Baah! Hogy ezek a szerencsétlenek mennyire nem értenek a lakberendezéshez. Értem én, hogy a pokol kinézetét akarták utánozni, de ez még annak is szánalmas. Nyomorultak! Az út a fal mellett folytatódik, de arra nem lenne szükségünk. Egy alacsonyabb rangú démonnak az energiái terjengenek az út másik oldaláról. Indulnék felé, de Rassilon egyetlen mozdulattal hátra tol, hogy takarásba kerüljek. Egyet morranok a magánakciójára. A suttogása kristálytisztán hallatszik az elmémben, aminek hatására egy halvány mosolyra húzódik a szám széle. Felpillantok a mennyezetre, semmit sem látok, de érzékelem az angyalpecsétet, ami bebörtönözné a mellettem álló tollaskát. Egyetlen mozdulatomba kerülne, hogy csapdába ejtse a varázslat. Löknöm kellene rajta egy apró és annyi! Egy halk sóhaj hagyja el ajkait, majd felé fordulok.
- Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld - mondom halkan, ugyanakkor ő teljes hangerőn hallja a szavaimat. Várakozó állásba helyezkedek, egyik lábamra helyezem a testsúlyomat, előrántom a fegyveremet és azzal játszadozom. Várok, hogy végre cselekedjen a tollas, ha megteszi hangtalanul füstöt képezelek magam körül, hogy egy kisebb teleportációval a szakadék másik felén termek.
- Fogadjunk! Aki többet megöl az kérhet valamit a másiktól - vigyorgok a tollas barátomra. Egyetlen pillanat erejéig várok csak a válaszára, majd elvágom a torkát az érkező démonnak. Kezdődjön a játék!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 8:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Kellemes meglepetésként ér, hogy mi ketten tudunk viccelni. Különösen az, hogy egymással. Látod? Mondom én, hogy máris közeli barátokká váltunk. Közeli, épp csak egy lávatenger, meg néhány galaxis van köztünk. Ebben egyet érthetünk. Hisz a démon ahányszor hozzám szól, olyan mértékű gúnytól tocsog a hangja, hogy egy viráglelkűbb személy bele is tudna fulladni. Szerencsére az nem én vagyok. De nem is azért jöttünk, hogy a tájat figyelve fecséreljük az időnket meg barátságról filozofáljunk. Hamarosan eltűnök a nő szemei elől és a fák sűrűje közt landolok. Úgy tűnik, Azura gyors. Legalább ez jó pont, hogy nem kell várnom rá. Noha az undora hamarabb megérkezik, mint ő maga. Kénytelen vagyok egy apró, kósza mosolyt elengedni az orrom alatt.
- Oh. Kérlek. - Kapok mellkasomhoz, enyhén előre dőlve, mintha meghajolnék. Ám hiába a gesztus, tisztelethez ennek nyilvánvalóan köze sincs. Pusztán egy saját magam szórakozására irányuló megnyilvánulása annak a kérésnek, hogy kezdheti. Hiába a gúnyolódása, meg a tény, hogy minden alkalmat megragad rá. Azt ő maga is érezheti, ha valóban olyan kifinomultak a mocskos, démoni érzékei, hogy nem ma kezdtem és átjár az energia. Persze, hogy készen állok.
A lassan de biztosan felfedett bejárat felé fordulok, immár teljes vállszélességgel és türelmesen figyelem a folyamatot. A belőle áradó vörös energiát akár visszataszítónak is találhatnám - ez részben így is van - de túl régóta fordulok már meg démoni körökben ahhoz, hogy megengedhessem magamnak a kényesség luxusát. Persze, arrogáns vagyok, meg nyenyenye. De az erejüket elismerem. Legalábbis az ilyen Azura-féléknek. Az alacsonyabb rendűekkel nyilván nem foglalkozom, amíg nem kerülnek az utamba. Mondhatni túlképzett vagyok hozzá.
- Megtisztelsz. - Hajolok meg előtte színészien, amikor felajánlja nekem az elsőbbséget. Nem is akármilyen körítéssel. Szavait ha akarnám sem tudnám magamra venni, mi angyalok jóval magasabb szinten létezünk ahhoz, hogy fennakadjunk olyasmin, mint nemek és ideálok. Tulajdonképpen szórakoztat is a megjegyzése, de tekintetem komor, már arra hangolva, ami előttünk van. - Bemegyünk, kiiktatjuk őket, kijövünk. Semmi magánakció. - Sziszegem felé a szigorú forgatókönyvet, majd angyalpengém ujjaim közé forgatom és finoman magam mellett tartva hatolok be. Kevés fény áll rendelkezésünkre, de nem kezdek el világítani, mint egy karácsonyfadísz. Sokkal fejlettebbek annál angyali érzékeim, minthogy ilyenekre legyen szükség. Egyébként is, egyelőre a démonnő energiáinak nyomát követem. Nem akarok olyan helyre sétálni, amit esetleg kihagyott.
A szűk, kivájt folyosó hamarosan egy kisebb csarnokká tágul, melyben egy nem túl mély szakadék tátong. Annak mentén, a falnál folytatódik az út. Démoni energiákat érzek az út végén lévő folyosó felől. Ám ahelyett, hogy szárnyaimmal megindulnék és azonnal darabokra szaggatnám azt, aki közeledik, csak hátra lépek, karommal magam mögött Azurát is visszatolva az eddigi útvonalunk takarásába.
- Van egy kis gond. - Alig suttogok, mégis tisztán hallhatja szavaimat az elméjében. - Ha használom a szárnyaim, azonnal észre vesznek. - Egyik kezem magunk közé emelve, mutatóujjammal a kis csarnok magas mennyezete felé bökök. Ahol ő persze nem láthat semmit, de ha eléggé koncentrál, az energiákat megérezheti. Egy szinte csak angyalok számára érzékelhető pecsét. - Bízd ide. - Toldom még hozzá. Nem fog ennyi kifogni rajtam.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 06, 2018 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Murder together vol. 2
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Apró ördögi mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy a drága kis angyalka még mindig nem szeret hozzám érni, ugyanakkor most kénytelen, hiszen ő nyújtotta a segítő jobbot. Mégis ezzel a cselekedetével megbizonyosadhattam róla, hogy ténylegesen itt van és nem egy újabb kivetüléssel van dolgom. Valószínű elakarta kerülni azt, hogy magam bizonyosodjak meg róla vagy az egyik csinos kis démontőröm segítségével vagy a jól bevált nyelves technikával. Jobban belegondolva, ami késik az nem múlik. Imádni valóan vicces fejet fog vágni, amint újra hozzáérek, alig várom. Belül már előre nevetek rajta, ami gyorsan át is fordul dühbe, amikor hallatja a baritonját. A hangszínéből tükröződik, hogy játszadozik csak velem,mintha egy teadélutánra jöttünk volna és nem lennének fontos dolgaink.
- Persze! A legjobb barátok vagyunk, akik imádják egymás társaságát - irronizálok, gúnytól tocsog a hangom, miközben édesen mosolygok rá.  Majd megrázva magamat szemeimet forgatom és egyik lábammal elkezdek dobolni türelmetlenségemet kifejezve. Nekem nincs időm ilyen játékokra és nem is nagyon kedvelem őket. Utoljára Agramon csinálta ezt és ő is az idegeimre ment vele. Önkéntelen is összehasonlítom ezt a férget azzal a lénnyel, akihez egykor vonzódtam. Francba! Bármit megtehetek, de ezt az egyet nem! Nem mocskolhatom be az emlékét azzal, hogy egy ilyennel veszem egy kalap alé. Azura szedd össze magad! Ne ess szét ennél jobban!
- Várj, hadd gondolkodjak - mutatóujjamat az ajkaimra helyezem, mintha tényleg gondolkodnék, majd rá vágom - Nem! Nincs időnk ilyesmire - morgom egyre dühösebben. Hallom sóhaját, minden érzékszervemmel rá és a dühömre öszpontosítok, szükségem van az érzésből áradó erőre, ami lényemet erősíti. Azt várnám, hogy végre elmondja az oly régen várt és áhított információkat, de megint csalódnom kell. Egyetlen szó hagyja el ajkait, majd kitárja szárnyait és felreppen a magasba. Hogy az a...
- Te rohadt féreg - sziszegem, akár egy kígyó, remélve, hogy még meghallja. Sajnos utána kell mennem, ha tudni akarom, hogy mi folyik körülöttem. De egyetlen pillanatra sem hagy alább bennem a gondolat, hogy miként tépném ki egyesével a tollait és dugnám le a torkán, hogy közvetetten saját maga gyilkosa legyen. Látom, amint az erdőben száll le, úgy, ahogy azokban a bugyuta képregényekben a "szuperhősök" tették. Baaah, ennél idegesítőbb még lehet? Éppen akkor érek oda, mikor kiegyenesedik, pár lépéssel előtte állok meg és mérgesen meredek rá. Nem fogok macska-egér játékot játszani vele, nem vagyok olyan kedvemben. Sóhajtok. Kár, hogy engem is kiakarnak írtani, pedig jobban jártak volna vele, ha a szövetségesükké tesznek, mivel az én terveim között is szerepel Lucifer kiiktatása, sőt! Az egyik leghőbb vágyam, hogy megbuktassuk őt. Gondolataimből a tollaska szakít ki, szavai hallatán magasba szökik a szemöldököm. Vakon bízni egymásban. A bizalom egy olyan szó nálunk, ami elvesztette minden értékét, nem létezik. Ha jól tudom ő azon angyalok közé tartozik, főleg Gabriel révén, akik képesek egymást hátba szúrni. Így csak egy bólintással jelzem, hogy rendben van, de mindketten tudjuk, hogy ha úgy adódik a helyzet simán ott hagyom a szarban. Az életem sokkalta fontosabb mint az övé. Remek! Mindig is vak akciókat akartam. A felém nyújtott papírlapot szemlélem, amire angyali szavakat firkantottak, sárgás papírdarab melyre kék tollal írták fel az énoki igét. Az okkultista érdeklődésem szempontjából teljesen érdektelen. Újabb beleegyező bólintás, majd apró mindenttudó mosoly bújkál a szám sarkában, kezeimen megigazítom a karkötőimet, mire azok vörösen felvillannak. A műgiámat erősítő rúnák egyből aktiválódtak, érzem, ahogy átjár a bennem levő elemi erő, ami a lényem mozgatórugója.
- Készen állsz vagy adjak még pár percet, hogy mindenre felkészülj? - teszem fel a kérdést, miközben végig nézek rajta. Nem úgy tűnik mint, aki harcra készülne. Meg sem várva a válaszát sötét füstfelhővel vonom magam körbe, majd pár méterrel odébb megjelenek és kántálni kezdem a cetlire írt szöveget, miközben ujjaimat mozgatva hagyom, hogy kiáramoljon belőlem az erőm. A  rejtekhely alakja apránként láthatóvá válik előttünk, hallom, amint reccsenve törik ketté a rejtőpecsét, ezen felbuzdulva a belőlem áradó vérvörös génycsóvák útnak indulnak. Mint valami füst gomolyognak mindenfelé az épületben, belülről téve tönkre az összes riasztót, amit feltettek azok az ostobák. Elég gyenge minőségű anyagokkal dolgoztak azt meg kell hagyni. A munka végeztével az angyalra pillantok.
- Hölgyeké az elsöbség - intek kezemmel, miszerint nyugodtan bemehet - Ne felejts el kopogni! - teszem hozzá őrülten kuncogva.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 02, 2018 9:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Arcomra halvány fintor rajzolódik, amikor a démon nagy tenyerembe simítja az ő apróját és érzem a karomon végig futni a förtelmet, ami belőle árad. De senki nem kényszerített rá, hogy érjek hozzá. Egy apró gesztussal szerettem volna neki bebizonyítani, hogy igen, itt vagyok. Hús-vér alakban. Azt hiszem, ez még a tűrhető út volt, mert ha magától akart volna rájönni, hogy megint kivetüléssel van-e dolga, őt ismerve, azt vagy egy tőrrel teszi, vagy a nyelvével. Nem tudom, melyik lett volna kellemetlenebb.
- Oh, én pedig már azt hittem, barátok vagyunk. - Ehhez a mímelt tónushoz már csak az kellene, hogy látszi szomorúsággal lefelé biggyesszem az ajkaimat. Ha eddig nem rühellt - engem meg a tényt, hogy velem, akarom mondani rám szorulva kell dolgoznia - eléggé, hát ettől biztosan fog. Mindez csak a magam szórakoztatása az elutasító megnyilvánulására, hogy maradjak csendben, nem kíváncsi rám. - Egy percre sem hagyod, hogy kiélvezzem a szorult helyzeted? - Teszem még fel a költői kérdést. Amit talán nem kellene, de a kapcsolatunknak már úgysem árthat. És tudom, hogy egy démon akkor küzd a legjobban, ha dühös. Hát legyen csak dühös, táplálja a mágiáját. Majd egy apró sóhajjal elengedem a témát és a tárgyra térek, megválaszolva Azura kérdését. Vagyis… majdnem. - Kövess. - Azzal kitárom magasztos, fekete szárnyaim és elrugaszkodva a súlyom alatt nyekkenő épülettől, már ott sem vagyok. Az erdőben szállok alá, néhányszáz méterrel odébb. Féltérdre érkezve rejtem el ismét jellegzetes testrészeim és egyenesedek ki. Szavaim folytatom, amikor utolér.
- A hosszú történet röviden. Valaki a Pokol uráig akar eljutni, méghozzá a te ranglétrádon felmászva. Az okkult érzéked miatt kerültél célkeresztbe. Biztos vagyok benne, hogy a hosszú távú terveik között maga Lucifer kiiktatása, vagy isten-tudja-hogy bábuvá változtatása is szerepel. De ez bármilyen kecsegtető is, a te neved előbb szerepel a listájukon így… - A mondandóm lezárásaként vállat vonok. Tudom, hogy nem kell a démonnő szájába rágni a dolgokat, hisz neki is megvan a magához való esze. Azt is tudom, hogy előbb-utóbb ő is rájött volna, hogy ki akar neki ártani és miért. Micsoda szerencse, hogy neki nem volt ennyi ideje. Na meg nem csak szerencse, egy kevéske ráhatás is. Hisz háborúban nem bízzuk a dolgokat olyan eretnek ostobaságokra, mint a szerencse. - De mielőtt elkezdjük, - mondom ezt az erdő közepén állva, ráadásul én, aki nem bízna még a saját anyjában sem, ha lenne - meg kell egyeznünk, hogy bízunk egymásban. Vakon megyünk be. - A kontaktjaim eddig jutottak. Nem tudjuk, mi lesz odabent. Ha eddig képesek voltak rejtve maradni, azt is megkockáztatnám, hogy még egy olyan erős démon erejét is képesek lennének rúnákkal használhatatlanná tenni, mint Azura. Átnyújtok neki egy papírlapot. Azon kívül, hogy a szavak énoki nyelven íródtak rajta, nincs benne az ég világon semmi különös. Egy egyszerű, megsárgult lapú füzetből kitépett fecni, egyszerű golyóstollal írt szöveggel. - A kontaktjaim szerint néhány méterre előttünk van a rejtekhelyük bejárata. Azzal ott megtörheted a démonmágiát, amivel elrejtették. De valamit hozzá kell adnod a saját tudásodból is, hogy ne indítsuk be a riasztóikat.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2