Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 9:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
A szörny fizikai ereje hasonlatos volt az enyémhez. A jobb kezem megremegett, ahogyan megállítottam a lesújtás folyamatában. A bal kezem is megállította, amikor a szörny egyszerűen rámarkolt a pengére és úgy állított meg.
Egy egész pillanatig úgy voltam, a szemeibe néztem miként egymásnak feszültünk, és én minden izmommal visszatartottam. A szörny, ordítva egyet tolt rajtam a fal felé, mire én leszakadtam az ő testéről, de akkorra egy dobótőr repült elő a sötétből, és elvágta a szörny torkát, mire én odaugrottam, és átszúrtam a szívét.
Amberhez fordultam, hogy felsegítsem, mire ő egyből egy kérdéssel bombázott. Egy pillanatra megszeppentem, megpróbáltam a másodperc törtrésze alatt valami hazugságot kitalálni, de csak annyit mondtam.
– Ez most nem fontos.
Ez most nem fontos?! Idióta tollseprű… – szidtam magam. Ennél rosszabbat nem is felelhettem volna neki. Felsegítettem, mire a lány ismét valamit meg akart kérdezni, de a szörny hamvai elkezdtek mozogni, és pillanatok alatt az egy szörnyből kettő lett. A veszélyre a démon is figyelmeztetett.
– Mi a… – lepődtem meg, és ijedten álltam Amy elé, háttal neki, védve őt a testemmel. A szörny ordításának hatására nem kevés nyál száguldott ki a szájából, ami beterített engem és a lány is kapott pár cseppet. A szörny jobban Amyvel és velem foglalkozott. A szörny felé sújtottam, persze nem úgy, hogy eltaláljam, de az életösztönét használom ellene. A sujtás hatására nyilván hátrál egyet, mint minden túlélő ösztönnel rendelkező lény tenné.
Mikor a démon megérkezik mellé, csak rápillantok, és miután Amber felé intézte a kérdését, én belenyúltam a zsebembe és egy festékszórót nyújtottam hátra.
– Ez megfelel.
Szoktam magamnál festékszórót tartani. Nem tudhatod, hogy éppen mikor kell a falra egy rúnát varázsolni pillanatok alatt, ha egy embert óvsz, főleg ilyen időkben. Jó dolog, felkészültnek lenni.
Segítek Ambernak megtalálni az ördögcsapdát, hiszen kivetítem a fejébe az ördögcsapda képét, így biztosan le fogja tudni rajzolni.
– Mit csináljunk? – kérdezem a démontól, és a lehetőségeinket mérem fel. Hogyan lehetne őket megállítani vagy visszatartani?
– Démon, fogd le őket egy kicsit! – szólok, utalva arra, hogy jó lenne, ha telekinézissel leszorítaná őket, s én addig rájuk pingálhatnék egy bénító rúnát.
Ha a démon leszorítja, én ugrok is, és pengém hegyével karcolom beléjük az ősi, mágikus jelet.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 01, 2018 8:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Egy újabb csapás, egy újabb csapást mértek a Földre, vagy csak a városunkra? Nem nem hiszem… Miért pont mi lennénk a célpontok. Sosem láttam ilyen szörnyet ez előtt, ég könyvekben sem. Sokat olvastam démonokról, angyalokról, de ilyen lényekről…
A félelem hirtelen uralkodik el rajtam. Ilyet már nagyon rég nem éreztem. A cselekedeteim reflex szerűek. Nem gondolkozom, csak cselekszem. Egy pillanatig abban is reménykedem, hogy ez csak valami rossz álom. De aztán egy ismerős hang szól hozzám.
Felemelem tekintetem és megpillantom őt. Őszinte meglepettség ül ki arcomra. Ő meg mit keres itt? Lehet, hogy ő mondta a nevemet? De hogy tudta őket megölni? És mit keres itt?
-Ashton? Te meg mit keresel itt?-Elfogadom a segítő jobbot, úgy tápászkodom fel a földről. Csak ez után veszem észre az idegen fickót is. Ez meg kicsoda? Valami nagyon bűzlik itt nekem és az nem az utca.
-Mi volt ez a…-Lény… Mondanám, de hirtelen a hamu mocorogni kezd. Ismét kiül a rémület az arcomra. A jelek szerint mégsem pusztult el a szörny… Nem elég, hogy feltámadt, de meg is duplázódott.
-Mi a franc? Ez most komoly?-Pislogok értetlenül, majd a szörny egy nagyot üvölt és az arcomat elborítja a nyála.
-Fúj!-Kezdem el levakarni magamról a trutyit, miközben enyhe viszketést kezdek érezni. A felsőm ujjával hevesebben kezdem el letörölni, de a mozdulatom félbe marad, ahogy ismét támadásnak lendül a szörny.
A kérdésen nem leődöm meg, inkább azon, hogy tudja a nevem. Ha nem ilyen helyzetben lennénk vissza is kérdeznék, hogy mégis honnan tudja a nevem, de azt hiszem nem ez a legjobb pillanat ehhez, így inkább csak elkezdek kutakodni az emlékeimben.
-Láttam már, nem egyszer, de sose próbáltam csinálni. Nem tudom, hogy menne-e.-Tudom, hogy Faye gyakorolta, nem is keveset, de én nem. Olvastam is róla, mindent elolvastam amit csak lehetett a démonokról, de sose jutottam el oda, hogy ki is próbáljam. Nem is volt rá szükség.
-Ha segítetek talán menni fog, de mivel rajzoljak?-Közben hátrálok nem is keveset. Hagyom, hogy ő harcoljon helyettem. Közben, ha kapok segítséget neki is kezdek a csapda készítésének. Próbálom felidézni a képeket.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 25, 2018 11:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Figyelemmel kísérem a lény kölcsönhatását a pengékkel, és ahogy a pengém a földön koppan, nagyon fontolgatom, kell-e az nekem, annak fényében, hogy érte kéne sétálnom, az angyal mellé. Sajnos a telekinézis nem működik ezen a fegyveren, egy olyan dobótőrnek, amin igen nem sok értelme volna.
Én is biccentek az angyal felé, és vetek még egy pillantást a lányra. Le sem tagadhatná a nővérét és mégis, össze sem keverném őket az biztos. ez után viszont visszafordítom a tekintetem az eloszló porra, vagy legalábbis a porra, amitől azt várnám, hogy szertefoszlik,. és nem...
-Öhm...tollas? Broki van!
Egy két lábon járó, baltás Fenrir látványa sem töltötte el melegséggel a szívem, kettőtől pedig ösztönösen hátrálok egyet, és kirántom a kardom én is, feléjük mutatva a hegyével.
-Oké, tudja valaki, mik ezek?!
Kizárt, hogy népem legendáiból elevenedtek, habár, lehet ők ihlették. Viszont, a porladós számuk kicsit emlékeztet a démoni füstöt mutatványra. Talán működik rajtuk a rúna ami rajtunk is! Talán...Nyelek egyet, és Amy és az egyik ordas közé vetem magam.
-Amber, tudod hogy kell ördögcsapdát rajzolni???
Remélem ebben is hasonlítanak, hogy egyem a szívüket. Minden esetre én megpróbálom feltartani az egyik támadót, kardommal azonban a baltára sújtok, és azt próbálom kettévágni, hátha attól nem szaporodnak tovább, és közben persze folyamatosan hátrálok.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 7:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
A szörny a fogát nyitogatva tátja száját a fiatal lánnyal szembe. Amaz rémületében nem tud mit reagálni, már-már megbűvölten pillant fel rá. Páni félelem uralkodik el rajta, teste nem engedelmeskedik neki, képtelen bármit is reagálni.
Ez lenne a szörny célja, ha képes lenne gondolkozni. Rémületében egy hang zavarja meg. Mintha hidegvizes zuhanyt kapott volna hirtelenjébe. Nem tudni, hogy tudatában van-e amit csinál, avagy ez az egész ösztönszerű. Hátraugorva a fal tövébe kuprodik le.
A lány segítségére rögtön ketten is sietnek. Védőangyala megállítja félúton a lendülő kart. Túlvilági erővel kell megküzdenie, érezheti, hogy ezek a lények nem egyszerűek. Ereje majdnem vetekszik az övéve. Asariel karja megremeg egy pillanatra, mintha képes lenne a lény legyőzni Őt. Egy angyalt, kiknek ereje messze földről ismert.
Ösztönlénnyel harcol. Ő sem akar meghalni, ilyen hajlamai nincsenek. A felé érkező kardot pengéjénél fogva állítja meg, még mielőtt a testébe hatolna. Hatalmasat ordítva tol egyet az angyalon, előre a fal irányába. Amber irányába.
A lény fölényben érzi magát. Fölényben, mindaddig, amíg egy kör alakú dobótört nem érzékel szeme sarkából. Íriszei sárgán villannak fel, odakapja tekintetét, de késő.
A fegyver torkát vágja el, fekete vére kiserken, kezei megremegnek, így Asariel - ha még mindig ellenáll neki - akkor könnyedén döfheti le a szörnyet.
Amaz viszont nem meghal, hanem szó szerint elporlad. Az angyal nem tudja lerúgni kardjáról, könnyed szellő viszi tova a finom porszemeket.
Mindenki megnyugodhat. A szívek ritmusa nem ütemel annyira, az adrenalin lassan tovaszáll mindenki véréből. Asariel könnyedén nyújtja karját védelmezője felé. Méghogy, nincs szüksége védelemre, nem igaz?
Ez sajnos nem az a világ.
Béke száll a sikátor sötétjére. Béke, egy pillanatra.
Amíg a sötétben valami el nem kezd mocorogni. A hamukupac lassan kezd el emelkedni. Finom porszemei több oldalról hullanak alá, alakját nem lehetne még meghatározni. Egy méteres nagyságában megáll. Megremeg a massza, hogy aztán könnyedén váljon ketté. Pár másodperc és újra ott áll előttük a lény. Ugyanaz a pofa, ugyanazok a sárgán izzó szemek. Ugyanaz a fegyver két lény kezébe. Egyszerre mozognak, egyszerre emelik meg lábukat. Emberhúsra vágynak. Ember, angyal és démonhúsra. Bármire.
Megölték őket, az útjukba álltak. Mindenkit el kell pusztítani maguk körül. Túlvilági üvöltést hallatva, nyálukat fröcsögtetik Asarielre, amelyből még Amber is kap az arcába. Ragadós, bűzös nyál, melytől enyhén viszket a lány bőre.
Újra támadnak, karjaikat emelve, most már biztosra akarnak menni. El akarnak pusztítani mindent, mi útjukba kerül.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 3:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Valami különös folyik a városban. Konkrétan fogalmam sincs arról, hogy mi történik. Amberral voltam a lakásában, ott őrködtem mellette elrejtve magamat, mikor a lány hű követője, és őrkollégám idegesen kezdett mászkálni. Akkor tört ki a bonyodalom. Amber nem folytatta vacsoráját, csak felpattant helyéről és kilépett lakásából. Legszívesebben ráuszítottam volna valami rémisztő víziót, hogy ne menjen ki, de jobbnak láttam, ha nem korlátozom.
Az eddigi idő alatt rájöttem, hogy utálja, ha manipulálva van. Szabadságra vágyik és a „nemesi” mivoltát béklyónak tekinti. Elég érdekes gondolkozásmód ez egy embertől, persze ha nem értettem félre.
Az utcára tejfehér köd ülepedett le, mely természetellenes módon sűrű volt. Követtem Ambert, rejtve maradva előle. Nem szívesen fedtem volna fel magam.
Ahogy haladtunk, egy elkeseredett idős hölgyet segített fel és kísért haza. A nő kicsit összetörhette magát, de nem lett nagy baja. Amber ezen tettén elmosolyodtam. Olyan jó érzés volt számomra, hogy Amber ilyet cselekedett. Segített, s ez a mostani időkben ritka. Büszkeség töltötte el a szívemet, hogy egy ilyen embert bíztak rám.
Láttam, hogy sok halandó kihúzódik az utcára, kíváncsiak. Hazudnék ha azt mondanám, engem nem érdekelt a dolog. Hogyne érdekelt volna? Csak számomra Amber volt az első, az ő épsége.
Ahogy betért a város egyik sikátorába, úgy érezhette, hogy egyedül van, de nem volt. Én vele voltam, és valami más zavaró dolgot is éreztem körülöttünk. Egy piciny idő után mozgást észleltem a ködben. Kezem lassan lecsúszott a pengémre, és annak markolatán pihent meg. Feszült voltam, azt kívántam, hogy bárcsak egy ember lenne itt a ködben. Annyival egyszerűbb lett volna ha egy ember sündörög Amy körül. Sajnos ez nem így volt.
Egyszerre valami kutya pofájú ocsmány entitás dugta ki képét a ködből. Amber elé lépett, amitől persze ő és én is megijedtünk. Abban a pillanatban eltűnt rólam az álca és a lány elé ugrottam, s elkaptam a szörnyeteg lendülő karját. Egy szót se szóltam, csak a bal kezemmel kirántottam a pengém és megpróbáltam átszúrni a szívét.
Gyorsan cselekedtem, és a szörny halálában biztos voltam, mert a ködből valami más is előmászott, aki egy kést hajított át a bestia torkán.
Ezek után lerúgtam a szörnyet kardomról, s azt visszacsúsztattam a hüvelyébe.
A falhoz kuporodó Amberhez léptem és a nem vérmocskos jobb kezem nyújtottam felé.
– Gyere, meghalt. Már felkelhetsz – lágy hangon mondtam neki remélve, hogy elfogadja a segítségül nyújtott mancsom.
A következő pillanatban a démon felé biccentek, jelezve a köszönetem neki.
Nem voltam benne biztos, hogy a szörny meghalt, de reméltem, ahogyan azt is, hogy nincs több.  
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Azt hinné az ember, hogy ennyi minden után rosszabb már nem jöhet a fejünkre, de ahogyan azt valaki nagyon bölcsen megtapasztalta mindig van rosszabb, mindig van lejjebb… Csak kérdés meddig folytatódik ez így? Tényleg az utolsó ember elvesztéséig kapjuk a csapásokat? Tényleg az lenne Isten terve, hogy kiirtson bennünket? Egyáltalán tényleg létezik? Nem csak kapu, rossz vicc ez az egész?
Éppen otthon vacsoráztam nyugalomban, mikor az utcáról ijedt hangok szűrődtek be. A fény eltűnt és furcsa köd szállt le ránk. Balu is idegesen kezdett el mászkálni a szobában. Valami nincs rendben. Leteszem a kanalam, felöltözöm, majd bezárva Balut elindulok körbenézni. Nem akarom, hogy neki baja essen.
Egy idős néni ül a földön és sírdogál, hogy elesett és nem tud felállni. Automatikusan sétálok oda hozzá és segítek neki. Nem értem minek jött ki ilyen későn este egyedül az utcára. Nem lakik messze így hazakísérem őt. Nagy örömömre nem ismer fel. Még csak az kellene, hogy ő is elkezdjen zaklatni engem az ostoba kérdéseivel.
Ahogy haladok tovább sokan kikukucskálnak az ajtóból, vagy éppen ablakból. Néhányan még ki is merészkednek. Mindenki tudni akarja, hogy mi történik már megint.
Befordulok az egyik utcába. Itt már senki sincs jelen, egyedül maradtam. Csak a lépteim hangját hallom viszont. Hirtelen egy árnyék fut végig a falakon, mintha csak egy autó haladt volna át egy lámpa előtt. Nem tulajdonítok neki túl sok figyelmet, de pár lépés után hirtelen megtorpanok. Messzebb egy alak tűnik fel. Arcát nem látom, de szívem kissé hevesen kezd el kalapálni.
Már éppen szóra nyitnám a számat, hogy megkérdezzem ki az, mikor a homályból valami sokkal magasabb alak bontakozik ki előttem. Kikerekedett szemekkel mérem végig a valamit. Ahogy a nyála a vállamhoz ér undor ül ki az arcomra, de hamar felváltja az ijedtség amint meglátom lábát, majd végül az arcát.
Hirtelen hallom meg a nevem. Nincs túl sok időm hezitálni, így azonnal a falhoz ugrom és annak tövében leguggolva kuporodom össze, miközben kezeimmel fejemet védem. Nem merek felnézni, nem merem meglesni mi történik, csak legyen vége ennek a rémálomnak.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 18, 2018 11:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Azon ritka pillanatok egyikét élem épp meg, amikor egymagam vagyok. Egyedül, és nincs semmi dolgom. Sok aberrált dolgot el tudok képzelni, sőt, meg is tettem a legtöbbet, de a fene sem gondolta volna, hogy egyszer honvágyat fogok érezni a pokol iránt. Úgy tűnik ilyen hülye gondolatok kavarognak a fejemben, ha túl sok a szabadidőm.
Csak mászkálok az utcákon, céltalanul, a kabátom alatt játszva az összehajtható dobócsillag fülbevalóval, és közben arra gondolok, milyen ironikus tud lenni az élet. Vegyük például a jelenlegi helyzetet. Amber Cartelle...bár nem tud róla, de ma este találkozója lenne rég látott, és elveszettnek hitt nővérével. A nővérével, aki megkért, hogy ezúttal ne tartsak vele, mert így is elég feszült lesz a találkozó, és nem hiányzik, hogy ezt meghitt találkozót elrontsa, ahogy Amy túlbuzgó őrangyala odaéget mint egy elfelejtett pirítóst. A kérdésemre, hogy ő maga hogyan kívánja elkerülni ezt a sorsot inkább nem kívánt válaszolni, bármennyire is győzködtem, hogy engem azért aggaszt ez a kérdés. Végül, nagy nehezen megadtam magam....és ezek után kibe futok bele az utcán???
Jó, mondjuk ez talán túlzás. Viszonylag messziről kiszúrom, és már indulnék is tovább amikor elkezdődik....AZ.
Kíváncsian figyelem a ködből előlépő...valamit.
-Odin heréire, ez meg mi a jó k....
Azonnal fegyvert ragadok, bár velem egyenlőre nem foglalkozik ez a....vérfarkas? Jó, ne legyünk nevetségesek. Bármi is, a fegyveremre vésett rúnák kétlem, hogy bármit is segítenek. Csak abban reménykedem, hogy anyagi a jószág, hogy legalább a pengéket tudja értékelni. El is hajítom felé szakszerűen a dobófegyvert, a nyakára célozva.
-Amber, vigyázz!
Asszem ennyit az inkognitóról.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 15, 2018 11:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
A sötét utcákat róva Amber próbálja lefoglalni magát. Nővére elvesztése űrt hagyott maga után, melyet szükségesnek érez betölteni. A sötétség érkeztével a város teljesen kifordult magából. A várost védő kupola megszűnt létezni, természeti katasztrófák mosták el a város felét. Szó szerint. A rend teljes mértékben felborult, nincs már korlát, nincs már erkölcs. A lepel lehult, az emberek levették álarcukat. A fekete viharral más is jött a városba. A sötétség mérgezi az elméket.
Amber le akarja magát foglalni, ezért rója éjszaka az utcát. Rendőrségnél dolgozik, ők azok, kik visszaállíthatják a rendet.
Sejtelmes köd ereszkedik a városra. Normális ember, ilyenkor ki nem tenné a lábát, de az áramkiamradás arra ösztönözte a lányt, hogy segítsen az embereknek. Hogy az elesett járókelőket felsegítse, az eltévelyedetteket hazakísérje. Nem sok mindent tud tenni a városért, ezt ő is tudja, de nővére emlékéért minden maga telhetőt meg akar tenni.
Őrangyala pedig hűségesen követi. Sejti a tollas, hogy ez a jelenség több sima ködnél. Lények járják az utcákat, melyeket még ő sem lát. Egyelőre még nem, eltakarja ez a tejfehér pára. Viszont hűségesen megbújik minden utcasarokban. Erejét felhasználva ő a lámpát adó fény, ő az, ki a kuka mögött megbúvó papírhalmazt meglebegtet a szellő. Máskor fekete holló képében rostokol egy kapu aljába. Ott van Amber minden lépése után. Vigyáz a lányra. Még egy embert nem veszthet el. Ő az igazi feladata, és ezt jól akarja végezni. Még akkor is, ha a lány nem kívánja mások védelmét.
Megbújik valami a ködben.
Valami.
Fekete árnyék suhan végig az utcán, Amber arcát takarja el. Az út végén a sarkon egy félhosszú hajú, horgas orrú férfi lépdel lassan. Messziről felismeri az utcán árválkodó lányt, ismeri a nővérét. Ő kötött vele alkut. A lustaság, önmagát nem meghazudtolva komótos léptekkel halad előre, nem kíván megtorpanni. Egészen addig, amíg meg nem látja az árnyékot, mely a ködből bontakozik ki. Ő és az őrangyal látják azt, amit Amber nem.
Az árnyék felnyúlik végig a sorházon, annak tetején megtörik és még folytatódna. Fény alig világítja meg az utcát, árnyéka mégis elhomályosítja a lány látását. Legalább három méteres valami. A köd lassan gomolyog körülötte. Egy láb lép elő, állat hátsó lábához hasonlatos. Ez a tappancs mégis felér egészen a lány lábszárának közepéig. Körmei tenyérnyi nagyságúan szántják fel az aszfaltot. Abnormálisan előrebukó térdkalácsai a lány csípőjéig érnek. Lelógó karjai karmokban végződnek, fekete, durva szőrzet borítja egész testét. Két lábon álló monstrum bontakozik ki a ködből. Ilyet nem hogy a lány nem látott még, de sem az angyal, sem pedig a démon. Pofája olyan, mintha egy kutya lenne, mégis emberként magasodik a lányra. Nyála fogaknak aligha nevezhető agyarjai között. Néhány csepp Amber vállára hull, de a legtöbbje a lába elé. A lény érzékeli, hogy áll előtte valaki. Egyik kezébe hatalmas bárdot szorongatva tekint le az előtte állóra.
Elállja útját. Zavaró tényező. El kell tüntetni.
Könnyedén suhintja meg felé a fegyvert a sötét éjszakába.


Ismerős erőt éreznek meg a városban tartózkodó lények. Újak még ebben a régi világban, mi számukra teljesen kifordult magából. Felhőkarcolók, autók, elektromosság. Minden, mit valaha ismertek, megszűnt létezni. A nyelv, melyet megértettek már kihalt. Minden megváltozott, egy valamit kivéve. Testvérük törekvését.
Régről ismert erőhullám fut végig a városon, fejüket felszegve kezdenek el összegyűlni a város szíve felé. Ugyanis pontosan tudják, hogy mifélék lepték el a várost. Azt is tudják, hogy kit keresnek. Ezek szerint fivérük Seth a városban van. A lények őt keresik, érzik a szagát, mégsem képesek pontosan behatárolni helyét. Testvérei szagait is érzik, de velük egyszerűen nem törődnek, haladnak előre, mindaddig, amíg az egyikük útjukat nem állnak.
A lények bárkin és bármin átgázolnak, bárki is kerül velük szembe, ha harcra fogja az ellen a sort, egyszerűen megpróbálnak tovább lépni.
Ám, amikor egy Leviatán lép eléjük, megtorpannak. Fejet hajtanak nekik. Gyengék. Ahogy a leviatánok is. Segítenek vajon nekik? Vagy hátráltatják őket?
Szemmel láthatóan csak nekik engedelmeskednek, senki másnak.


reveal your secrets

Hell or Heaven


Sikátorok     - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 27, 2017 10:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lucius & Amber

"Mindenki fél valamitől. (...) Ez is az emberi lét része."

Érdeklődve hallgatom idegen megmentőmet, aki úgy tűnik nagyon is sokat tud a démonokról, angyalokról. Mondjuk rám is rám ragadt egy kis tudás, de csak annyi amennyit hallottam róluk. Magamtól nem igen kutattam utánuk. Nem izgatnak különösképpen. A régi világ, a kinti világ sokkal jobban érdekel engem.
-Értem. Szóval nem akar szemtanúkat hátra hagyni. Mint valami sorozatgyilkos.-Izgulok, félek, ami szerintem ilyen helyzetben normális is egy embernél. Ezért is beszélek, hogy kissé elterelődjön a figyelmem a félelemről. Nem biztos, hogy túl szerencsés, ha megérzi azt rajtam.
Ahogy elárulja nevét csak meglepetten pislogok. Átfut az agyamon az a lehetőség is, hogy vajon most komolyan ő lenne az, vagy csak a nevét viseli. De aztán meggyőzőm magam arról, hogy biztosan csak valami becenév lehet, hisz ha valóban ő lenne az ördög, akkor simán elintézhetné azt a démont, ha akarná.
-Lucifer? És mondd mit szól ehhez az ördög? Mármint, hogy a nevét viseled? Én biztosan megharagudnék, hisz ő nagyobb annál, mint hogy valaki elvegye tőle és büszkén „mutogassa”.-Noh de ő tudja. Én nem fogok beleszólni az életébe, csak nehogy visszaüssön.
-Szóval akkor vadász vagy. És mondd pontosan kikre vadászol?-A hallottak alapján nem érdekli őt, hogy angyal vagy démon. Valami más oknak kell lennie a vadászatára. Viszont a démon megzavarja beszélgetésünket. a fények ismét pislákolni kezdenek, majd meg is jelenik a „füst”. A szívem ismét hevesebben kezd el kalapálni, főleg miután Lucifer az egyik égőt széttöri. Legszívesebben elfutnék, elbújnék, de tudom azzal csak rontanék a helyzeten, így erőt véve magamon a helyemen maradok és csak figyelem az eseményeket.


Öltözet: link ʘ Zene: link ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 9:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


- Az arcra puszi is jobb a semminél – Mondom és bizony be zsebelem azokat a puszikat. Amik a helyzet komolyságát és aggasztóságát is meg törik. A kérdésére, csak vállat vonok.
- Az a nagy büdös helyzet, hogy a démonok szeretik titokban tartani magukat. Amíg az emberek az angyalok miatt aggódnak addig nem kell mástól tartaniuk. Azonban te és én láttunk egyet. Szemtanúk vagyunk, akik figyelmeztethetjük az egész nyájat arra, hogy farkasok bujkálnak benne. Vagy így vagy úgy, de takarítania kell. – Mondom a logikus magyarázatot miért is van még mindig a nyomunkban. Persze én másként gondolkozom, mint az emberek ezért lehet teljesen hülyeség, amit mondtam. De persze nem annyira hogy ne lenne mégis igaz, hiszen a démon még valóban minket követ. – Ó sokféleképpen hívnak. Én egyfajta vándor vagyok egy utazó. Sokfelé járok sok mindent látok. Harcoltam már démonnal és angyallal egyaránt. Ha egy angyal rám néz azt mondja „Lucifer”! – Mondom és elgondolkozom vajon a sötét utazó énem mennyire is fed le engem. A sötét vándor ki a sorozat gyilkosokat inspirálja. Ez is én vagyok az tény, de nem csak ez. – Így a város falain túl mindenki így szólít engem! Lucifer. De te hívhatsz Lucí-nak is. – Mondom neki és a ebben a pillanatban a világítás újra elkezd pislákolni ahogy a démoni energia zavart okoz az elektromos hálózatban. De a következő pillanatban már szivárog is a füstszerű démon befelé a konyhába teljesen elzárva a kijáratott. Mondhatni mi vagyunk a csapdába esett egerek. Felkapok a konyha pultról egy edényt és a füst felé hajítom. Valójában nem hiszem, hogy árthatnék neki ezzel. Vagyis pontosabban szólva tudom, hogy ennyivel nem árthatok neki. De a célom nem is az volt. Az elsődleges célom az volt, hogy a villogó villanykörtét össze törjem és a démon ne lássa meg a földön lévő démon csapdát. A másodlagos célom pedig az, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Istenem édes atyám mennyire élvezem én ezt a játékot már már fel nevetek boldogságomban. Imádom a színházat.
- HÉÉ te! TE korcs démon fajzat! Kapj el ha tudsz! – Kiáltok felé, hogy elvonjam a figyelmét a nőről.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 06, 2017 11:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lucius & Amber

"Mindenki fél valamitől. (...) Ez is az emberi lét része."

Bevallom őszintén most az egyszer bánom azt, hogy nem hallgattam Fayere. Haza kellett volna mennem és nem engednem a kíváncsiságomnak. Akkor most nem lennénk ekkora nagy bajban. Ha hazamentem volna, már rég egy kellemes fürdőt vehetnék, vagy tömhetném a hasam a finomságokkal. Ejj megint fogok kapni a fejemre, amiért olyan későn mertem hazamenni. De talán még dolgozni fog és észre sem fogja venni.
Érdeklődve hallgatom végig a fickót. A jelek szerint nagyon is szeret beszélni, még az ilyen életveszélyes helyzetekben is. Talán már nem először volt dolga démonokkal. Az is meglehet, hogy a katonaságnál dolgozik…. Vagy csak egy ostoba megszállott hívő. A szavai végén felnevetek, majd megrázom a fejem.
-Maximum az arcodra kaphatsz egy puszit.-Nem az a fajta nő vagyok, aki csak úgy megcsókol idegeneket. Ha közelebb jön tényleg megkapja azt a puszit, de csak is az arcára. Majd érdeklődve figyelem tovább, hogy mit is csinál. Néha az ajtó felé pillantok, próbálok fülelni, de be kell vallanom, semmit sem hallok. Abban sem vagyok biztos, hogy még mindig üldöz minket.
-Amúgy miért hiszed, hogy még mindig én, vagy mi kellünk neki? Lehet, hogy már talált valaki mást nem gondolod?-Ráncolom össze homlokom. Figyelem ahogy a földre írja a jeleket. Mégis ki a franc ő?
-Mondd ki vagy te? Valami pap, vagy ördögűző?-Pislogok rá értetlenül. Még sosem láttam őt a környéken, de arról sem hallottam, hogy bővültek volna csapataink. Pedig sok pici információt el tudok kapni mikor otthon vagyok. Nah meg persze Faye is mesél, ha nem annyira nagy titokzatos dologról van szó… Hogy én mennyire utálom azt, hogy nem mondd el nekem mindent. Régebben tényleg mindenről tudtunk beszélni… Most meg… Mintha csak egy munkatárs lenne.


Öltözet: link ʘ Zene: link ʘ Megjegyzés: -
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2