Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 01, 2018 3:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
A víz a szó szoros értelmében a hátamra csapott. A hirtelen rám zúduló víztömeg majdnem rálökött Amberre, de még meg tudtam vetni a lábaimat, hogy ez ne történjen meg. Éppen csak nem borultam a nyakába, de őt nagyjából megvédtem ettől a csapástól. Ki tudja, hogy milyen sérülést okozott volna neki?
Mielőtt a hullám érkezett, a nevemet mondta, majd jött a jéghideg víz. Éreztem, hogy baj van. Mikor éppen a távozásra sarkalltam, akkor közölte velem a tényt, ami meglepett, megvakult. A nyál elvehette a látását. A lány az első megtett lépésénél elesett, de elkaptam, hogy ne essen orra. Látom rajta, hogy szinte lehetetlen vele tárgyalni, hiszen, ha hallja is, amit mondok, nem vesz róla tudomást.
A világtalan szemekbe meredek, a két kezem a vállaira teszem, és úgy mondom neki nyugodt hangon.
- Amber, csak az én hangomra figyelj! Bármit is forgatsz a fejedben, itt nagyobb veszélyben vagy, és több mindent is elveszíthetsz, mint a látásod.
Eszembe jutott egy trükk, amit keleten tanultam egy halandótól, a férfi a hangjával képes volt rávenni valakit bármire, ha elérte, hogy az illető csak rá koncentráljon. Azt hiszem, hogy hintózisnak hívták… Nem! Haknózis? Áhh, hipnózis, igen ez az! Hasznos kis tudás, nem vagyok a mestere, de ha arról lenne szó, elbírnám vele altatni egy pillanat alatt. Most más lenne a helyzet, hiszen így, hogy vak, és hajtja ez az ösztön, valamily elemi düh - vagy minek is hívjam? -, így lehetetlen.
Természetesen nekem is érdekem volt felkutatni a lány vakságának okát, de talán, ha a szemhéját angyali tollolajjal bedörzsöljük, rendbe jön, azonban most lehetetlen, hogy a szárnyammal kezdjek el pepecselni.
Angyali trükkel is talán ki tudnám ütni, de nem akarok a fejébe túrni. Nincs rá szükségem.
- Amber, nyugodj le! – próbálom a lehetetlen, megnyugtatni őt, hogy elvihessem. Kétlem, hogy bármi infót is kinyerhetnénk az ösztönlényekből, hacsak az a némber nem tud valamit.
Lokinak üzenek a fejébe, aki kicsit távolabb van tőlünk.
~ Amber megvakult, nyerj ki infót a libából ezügyben!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 30, 2018 10:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Nagy örömömre hamar eljutok egy pocsolyához, amiben azonnal elkezdem mosni az arcom, a kezem, bőröm minden olyan felületét, ami szabadon maradt. Lehunyt szemmel élvezem ahogy bőröm szinte fellélegzik. Egy apró mosoly is arcomra kúszik, de hamar eltűnik mikor ismét megremeg a föld. Ahogy a víz a felszínre tőr felállok és Ashton közelébe lépek.
A levegő mintha hűvösebbé vált volna, a víz szép lassan, de kezd befagyni. Mégis mi történik itt?...
Hirtelen sötétül el minden előttem. Pislogok párat, megdörzsölöm a szemem, de nem történik semmi. Továbbra is sötétség… Elvesztettem a látásom… Nem látok!!!
-Ashton!!!-Ejtem ki a nevét kissé rémülten, de nem tudom folytatni. Valami morajlás üti meg a fülemet, majd egy nagy lökés, aminek köszönhetően a földre esem. Vizet érzek, hideg vizet. Remegni kezdek. Hallom a hangját, de nem látom őt. Tapogatni kezdek arrafelé, amerre vélem őt, majd végre megfogja a kezem. El akar menni innen, de mégis hogyan? Nem látok! Az első lépésemnél elesem… És miért akarnék elmenni? A megoldás lehet, hogy itt van, lehet, hogy ezek a lények tudják…
-ASHTON!-Kiáltom el magam továbbra is rémülten. Belé kapaszkodom erősen. Próbálok felé nézni, hogy lássa nem viccelek.
-Nem látok! Megvakultam! Nem látok mást csak sötétséget! Mi van… Mi van, ha a nyál okozta?-Lehet nem voltam elég gyors… De mirt csak én vesztettem el szemem világát? Ashton is kapott nem egy keveset a nyálból. Az ő bőrét mégsem égette… Az ő látása még mindig megvan.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 26, 2018 11:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
Belépőm hatásos volt, már amennyire lehetett, s a két dög se próbál felfalni.Sőt mondhatni elég barátságosak. Ennek ellenére szemükből nem sok értelem sugárzik, na igen többet nem is néztem ki a fivéremből. Mellékes. Viszont az amúgy is bamba tekintetük, még bambább, s mintha a látottakhoz képest sokkal lomhábban mozognának. Bűbáj. Ha szemmel ölni lehetne, az előttem álló démon teste kétfelé csúszna szét. Ki más, ha nem ő? A másik kettő csak légypiszok. Megszólít. Felhúzom a szemöldök, s végig tekintek alakján. Fintorba torzul arcom. – Gyerekes? Akkor a ti kis társaságotok, minek nevezhető? Mióta járnak kéz a kézben az angyalok és démonok? – közben megváltozik a környezet, semmivel sem összetévesztendő a hang. A lábam körül hömpölygő víz lassan, de biztosan dermed. Egy enyhe energia hullámmal terelem el magam és örökbefogadott állatkáim körül a vizet, még mielőtt csapdába esnénk. S ez adja a következő ötletet is. – Mégis minek látszik? Pusztítás, új hatalom szabadult ki, s ti most éppen az útjában álltok. – elcsépelt szöveg, de valamit mondanom kell a pokolfajzatnak míg gondolataimban új varázslatot szabadítok rá, nem állhatok itt, mint egy kuka. Ruhájára, bőrére tapadt pára kristályokká fagynak, reményeim szerint ez egy darabig fogságban tartja vagy legalább is gátolni fogja cselekedeteiben. – Csapd a hónod alá a szárnyast és a porcelánbabát és állj félre. – szerintem teljesen kimerítő választ adtam, ha minden igaz, több kérdésre már nem lesz alkalma. S ha így van, megpróbálkozom életet verni az egyik kivert kutyába. Kezem lassan emelem felé, s érintem meg, egy kisebb energia hullámot lökve felé. Tervem az, hogy eme ismerős energiából álló áramütéssel jelenlegi bódult állapotából ki tudom rántani. Ha nem, akkor előbb- utóbb nagy szarban leszek. De egyszerre csak egy probléma.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 3 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 24, 2018 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Új játékos tűnik fel a színen, ki rögtön erejét is fitogtatja. Eddig szunnyadó erejét biztonságba tartotta, így könnyedén emeli fel magához és fodrozza hullámokba a vizet. A mágikus szörny mitsem veszít ezzel szemben erejéből. Újra és újra felhozza a vizet a felszínre, annak tetején jégvirágok ülnek meg. Lassan fagynak be, tán túl lassan. Az mégis érezhető, hogy a víz egyre hidegebb és jegesebbé válik.
Amber kaparja arcáról a nyálat, mely a vizsketést okozza.
Látása pedig… Hirtelen megszűnik. Hallja hangokat, hall egy hullámzó mozgást. A víz mégsem ér el teljesen hozzá. Amíg Loki teljesen elázik, akár egy kutya, addig Ambert angyala vigyázza. Szárnyait óvon vonja köré. A férfit megtaszítja, előrelép, szinte ráborul a védelmezni való lányra.
Amber viszont nem lát. Továbbra sem. Páni félelem veszi át az irányítást teste felett. Hallja, amit mondanak neki, mindent hall, mindent érez, mégsem… Lát. Ő csak segíteni akart az embereknek, azért jött ki. Testvére elvesztése óta nem mást akart, csak segíteni. Hallja, amit Asariel mondd neki, mégsem vesz róla tudomást. Elmenni?
Hiszen most vakult meg! Tudnia kell, hogy miért és mitől! És mitől lehet visszacsinálni! Egy elemi erő hajtja,hogy itt maradjon, maga sem érti, hogy mi ez és miért.
Loki pedig szemben áll már az új ellenféllel. Szemlélik egymást.
Mígnem egy újabb erőhullám söpör végig a városon, a sikátorba is. Az egy szem harcos keze könyékig jegessé válik. Karja megnyúlik, karddá formálódik.  A földre ejti újonnan szerzett jeges fegyvért, az pedig abban a pillanatban befagy. Halk, szisszenő hangot hallatva terjed egyre jobban és jobban körülöttük a jegesedő tócsa. Bármihez, ami hozzáér, átveszi a jegesedést… Bármi.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 19, 2018 2:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Homlokomon apró, gyöngyként megcsillanó verejtékcseppek jelentek meg, ahogyan a törmelék mögöttünk a földre zúgott. Nagyon közel volt, hogy eltaláljon minket, és talán le is lelepleződöttem Amper előtt. Nem jó az.
A lány erőtlen beszédéből nem sokat vettem ki, csak hogy a vízzel akar valamit, tehát letettem a pocsolya mellé. És rájöttem, mit akart. A nyál, ami az arcára került elkezdte marni a bőrét, vagyis hirtelen ez jutott eszembe.
A vízzel hevesen mosta le arcát, mintha az élete múlna rajta. Óvón álltam mellette, de az egyik pillanatban Amper és én megkaptuk, amire ő vágyott. Vizet. A beton megrepedezett, és a repedésekből víz szökött fel, majd a következő pillanatban valami ismeretlen erő hatalmas hullámot emelt, hogy azzal elsodorjon minket. Első pillanatban csak annyi esett le, hogy valami megindult felénk, tehát a szárnyaimat pajzsként használtam a vízzel szemben, hogy Ambert ne érje hirtelen a nagy tömegű dolog. Nos hát a pajzs, amit a saját testemből varázsoltam nem tűnt túl hatásosnak, ugyanis a hullám elsodort, de valamit azért fel tudtam fogni az ütésből, ami Ambert érte volna. Mikor rendesen átáztam, eltűntettem a szárnyaim.
A dolog jó oldalát nézve, Ambernak sikerült megmosdania a nyáltól, a helyzet kevésbé rózsás része viszont az, hogy Ez feltehetőleg nem a farkaslény volt. Hátra néztem és nahát! Ki hinné? Nem a szörny volt, hanem egy nő. Nem volt angyal, de ránézésre nem tudtam volna megmondani, hogy micsoda is.
Loki pengével a kezében állt előtte, és beszélt hozzá. Harcolni fognak. Én nem a harc angyala vagyok, igaz, hogy értek hozzá valamicskét, de nem vagyok a legjobb, csak minimális harctudásom. Egyet tudtam tenni.
Elvinni Ambert Innen olyan messzire, amennyire csak tudtam.
- Gyere, el kell tűnnünk innen! – mondtam idegesen Ambernak, megfogva a kezét, és ha ellenkezik, akkor odavetem neki. – Ne légy ostoba! Ha nem megyünk el, akkor meghalhatsz. Itt nem vagy biztonságban.
Amennyiben ezzel sikerül meggyőznöm, akkor futva indulok el vele, hogy elhagyjuk a helyszínt. Nem aggódom a démonért, megoldja a helyzetet, ebben biztos vagyok.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 18, 2018 1:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Összeszűkülő szemekkel veszem tudomásul, hogy a szörnyetegnek ezúttal már én vagyok útban, pontosabban az egyik szörnyetegnek. Továbbra is a rémalakot látom benne, mellyel gyermekkoromban riogattak évezredekkel ezelőtt, ám most, hogy tudom legalább egy dolog hat rá a fegyvertáramból, a varázs megtört némileg. Kezem kinyújtva összpontosítok rá, és tolom vissza a telekinézis képességével, meg is emelve őt, hogy ne vethesse be ellenem roppant fizikai erejét. Maradék energiámmal tovább kutatom a gyenge pontjait, és ezúttal a lustaságára próbálok hatni. Nem tudom mennyi esélyem van erre, de ösztönlény. Talán bejön.
Ebben némileg megzavar, hogy a mellényzsebemből hirtelen egy óriási, hideg, nedves tócsa kezd szétterjedni. Rémülten kapok az ott rejtegetett napló után, szinte már pánikolva, míg meg nem állapítom, hogy ez nem vér, csupán víz áztatta át a naplót...víz. Mégis mi történik ott?
Míg nekem ez vonja el a figyelmem, új játékos lép a pályára. Ragyogó fürtjei szinte világítanak az éjszakában, és gyanúsan könnyedén sétál a bestiák közé, mintha valami állatsimogatóban lenne úgy ötezredszerre, és unja már a vérfarkasokat. Szóra nyitnám a számat, de már le is csap lám a hullám, ami jó egy utcával sodor hátra, mielőtt sikerülne ellenállnom az erejének. Csurom vizesen, komor ábrázattal egyenesedek fel, és ma először a pupilláim korom feketére váltanak, ahogy rá nézek.
-Ez...nagyon gyerekes volt. De boldogan túlteszem magam rajta, ha elárulod mi folyik itt. Felteszem, te értelmesebb vagy, mint a kutyáid.
Kezem közben a kardom markolatát szorongatja, pengéjét oldalra tárva mellettem, balomban pedig felbukkan egy másik démontőr. Elszántan nézek rá, és kissé talán haragosan. Örülnék, ha beszélne, és rávilágítana arra, mi folyik itt, de ha csupán azt tudom meg, amíg Amber elmenekül innen, hogy mi történik, ah lefejezem ezt a nőt, nekem az is megfelel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 14, 2018 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
Sose hittem volna, hogy szabadulásom után bomlik meg az elmém. Kiéhezve vetettem rá magam a világra. S amit láttam összezavart, magasba törő házak, csilingelő fura tákolmányok az utcákon, szemet vakító fényforrások az éjszakában, s rengeteg ember, démon, angyal egy helyen. Egy újabb doboz, zsúfolásig megtömve. Az új szagok, hangok megzavarták érzékeimet. Megrémült őzként, próbálok eligazodni az ismeretlenben. Egyelőre egy dolgot írhatok fel a javára, a rengeteg kaját. Csordultig tölthettem magam, hogy aztán a belőle formált bűbájt saját magát arcon köpő világra okádjam, majd újra zabáljak és kezdjek mindent elölről.
Nem a köd zavar meg, inkább az erő, amit magával hozott. Testvéreim nagy többsége is a városban van, Kisa, Athan és Ruben kiknek a farkuk szerintem anyám hasában összenőtt, energiájuk egy helyről áramlik felém, Delphinia és Heléné. Lassan állok fel, ezzel egy időben eresztem is áldozatom, aki aléltan csúszik le a falról, felvéve néhány pillanatra azt a pozíciót, amiben az előbb én voltam, majd dől arccal előre a földre. Félre lépek, Isten ments, hogy megakadályozzam a pihenésben. Megtörlőm-ajkam szélét, s a bőrömet bizsergető energia felé fordulok. Seth pulzáló energiája állítja hadirendbe kezemen a szőrt. Szóval ő is megérkezett. Túl közel van ahhoz, hogy ne üdvözöljem, néhány sarok választhat el tőle. Helyismeret hiányában, kénytelen vagyok a fárasztóbb megoldást választanom ahhoz, hogy viszontláthassam. Míg mások távolabb próbálnak kerülni tőle-, amit meg is értek- addig én határozottan szedem formás virgácsaimat testvérem felé.
Valami szívmelengető üdvözlésen töröm a fejem, mikor befordulok az utcasarkon. Csalódnom kell. Sethnek semmi nyoma. Legalábbis nem úgy, ahogyan számítottam rá. Energiájának elszórt morzsái a levegőben, s abban a két kutyafejű izében keringenek. Miért is lepődnék meg, hisz mindig is rajongott, kutyákért, sakálokért, s folyton döglött ebeket hordott haza. Dehogy volt pofája efféle ocsmányságokat is létrehozni… de talán annyira mégsem különbözünk egymástól, nekem is voltak „drágaságaim”, dehogy az ő kis játékszerei szinte épségben túlélték. Na ez az igazi pofátlanság. Még egy fekete pont az Úrnak. De így ez a kis csoportosulás, mint egy kifordított, torz, Baum regény. Dorothy, a Madárijesztő és a Bádogember, na meg a „kis” Totók.
Láthatólag a szedett- vedett kompánia nem tud mit kezdeni a fennálló problémával. A két bestia célja szemlátomást a pusztítás, nem csodálkoznék azon, ha Seth csak belső feszültsége miatt eresztette volna ki kutyáit, az amúgy is széthulló világra. Hazudnék, ha azt mondanám az elképzelés kedvem ellen való lenne. ~Kezdődjön a játék! ~ Az aláhulló porfelhő mögül lépek elő, a két monstrum között, bízom, hogy testvérem volt annyira előre látó, vagy kedves, hogy nem saját vére ellen teremtette eme förmedvényeket. A felbugyogó víz a talpamat csiklandozza, felemelő érzés, s ha lenne rá idő, még meg is hemperegnék benne. Ehelyett inkább, megpróbálom az akaratommal az összeset vagy csak egy részét magamhoz szólítani. Érzem a zsigereimben, hogy az erőm meg sem közelíti hajdani mivoltát, de a korlátait nem ismerhetem. Ha sikerül, tajtékzó hullámot emelek közénk belőle. Por és mocsok kavarodása az egész, bevallom nincs olyan szemet gyönyörködtető, mint amilyen a tenger habzó hulláma, de a célnak teljesen megfelelő. Így hát, mikor kellően elég vagy erőm engedte gyűlik össze, egy mozdulattal küldöm azt útjára egyenesen a három szembe szegülő felé. Reményeim szerint arra mindenképp elég lesz, hogy a sakktábláról lesodorja a parasztokat.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 3 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 13, 2018 7:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Loki telekinézissel fojtogatja a szörnyt. Hatás nincsen rá, de azt tapasztalhatja, hogy fel tudja emelni. A nyolcvanas évekbeli klasszikusokat bár nem ismerik a szörnyek, ezek ellen mégsem immunisak. Nem úgy a pengék ellen. Bárhogy és bármivel is próbálkozik a két férfi nem sikerül nekik. Sőt mi több. Amíg nem foglalkozik a démon az reá jutott szörnnyel, az addig a falak rombolásba kezd.
Az események felpörögnek. A vakolat repedezni kezd, előbb az hull alá. Már-már Amber fejére esik, ki a fal mellett támaszkodva próbálja összeszedni magát. Majd az első tégladarab törmelékek is megválnak otthonuktól, új útra kelnek, hogy kalandokat élhessenek át. Mily ostobák nem tudják, hogy nem jutnak tovább a földön.
Mégis próbálkoznak, ismerkednének a három személlyel és a két szörnnyel. Azok mégsem kérnek belőlük.
Asariel felkapja és odébb viszi. Egy pocsolya közelében állapodnak meg. Amint elkezdi lemosni magáról a nyálat, bőre, mintha fellélegezne. Megkönnyebbül, talán így már minden másabb lesz.
Fellélegezhet.
Nem úgy a két férfi. Ugyanis ahogy a por elül a sikátorban a sötétben felizzik a méregzöld szempár. A porból és ködből lassan két alak bontakozik ki. Az egyik görnyedten, mintha megérezte volna a markolatot a nyakán. Arra az angyal ereje mégsem volt elég, hogy el is kábítsa őket. Mégis mik ezek?
Amber mellett a víz lágyan fodrozódik. Talán fel sem tűnik számukra. Ahogy az onnan visszatükröződő méregzöld szempár is felizzik.
A keze felett lebegő pecsét szemmel láthatóan megváltozik. A beton hangosan megrepedezik a lábuk alatt. Víz szüremlik fel belőle, mintha a talajvíz úgy döntött volna, hogy most tesz látogatást a városba. S ha ez nem lenne elég, halvány jégvirágok jelennek meg rajtuk.
Az imbolygó szörny ezzel egy robban ki a porból és mocsokból és lendül támadásba Loki irányába. Nincs fegyvere, újat nem is szerez, mégsem esik kétségbe. Teremete nagyobb, karmai akár az acél penge. S ha megsebzik? Nem tart ettől sem. Nincs benne halálfélelem. Hogy harcolnak hát olyan ellen, ki nem féli a halált?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 09, 2018 11:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Ahogy rám kerül a nyál azonnal próbálom levakarni magamról, de sehogy sem megy. Eleinte csak viszket, majd égetni kezdi a bőrömet.
Amint sikerül megtalálnom a képet a csapdáról már le is rajzolom a földre a kapott festékszóróval. Magam is meglepődöm az eredményen, de nem foglalkozom sokáig ezzel.
Kezdem érezni, hogy nem vagyok jól. Az egyik ház falának vetem a hátam, mert úgy érzem, hogy különben összeesem. Forog körülöttem a világ. Mégis mi a franc van ebben a nyálban? Mit jutattak a szervezetembe? Lehet, hogy mérgező? És Ashton miért érzi jól magát? Ő is kapott egy adagot, de mégsem próbálja levakarni magáról. Mintha az ő bőrét nem irritálná…
Érzem ahogy egyre jobban elfogy az erőm. Már nem bírom sokáig tartani magam. Mégis valami arra késztet, hogy víz után kutassak. A víz talán segít lemosni ezt a nyálat magamról. Egy pocsolya… Biztosan van a közelben egy pocsolya.
Ahogy ellököm magam a faltól azzal a lendülettel össze is esem, de valaki felkap engem a földről. Kellemes hűs levegőt érzek a bőrömön, még sincs erőm kinyitni a szemeimet, csak mikor ismét megállunk.
-A nyál… Vizet!... Pocsolya!-Megpróbálok a tartó kezekből kimászni, hogy egy pocsolyát keresve lemossam a nyálat. Amennyiben találok nem hezitálok. Bármilyen koszos is nem érdekel, azonnal elkezdem megmosni vele az arcom és minden olyan részem, amit ért a szörny nyála.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 08, 2018 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Még látom, ahogyan za egyik lény belelép a csapdába, s szomorúan konstatálom, hogy nem hatott rá. Nos igen, túl könnyű lenne a dolgunk, ha csak egyszerűen ördögcsapdával el lehetne kapni.
Mi lehet ez a lény? Démonokhoz ezek szerint nem igazán van köze, angyalokhoz még úgyse. Hogy mivel lehetne meggyőzni őket, ötletem sincs. Annyira abszurd, hogy az angyalpenge valami természetfelettit ne végezzen ki.
Mikor az általam kiszemelt teremtményt, a démon lefogja, megpróbálom belekarcolni a rúnát. Mikor a pengém hegye rajzolásba kezdene a hátán egyszerűen a seb nem marad meg rajta. Halkan szitkozódok, mivel még megállítani se tudjuk őket.
– Ez így nagyon rossz – morgom, és nyakszirten vágom a démont a pengém markolatgombjával. Remélem fájt neki.
Ekkor tűnt fel, hogy a másik szörny nemes egyszerűséggel megbűvöli a felénk tornyosuló épületet. A nem biztató hangokra kibontom a szárnyaimat, és az éppen elájuló amberhez röppenek, és kirepülök vele a zuhanó törmelék alól, vagyis megpróbálok. Ami tőlem telhető mindent megteszek, hogy kijuttassam a veszélyes zónából.
Felnyalábolom a lányt, és úgy repülök vele pár métert, majd megállok a talpamon.
– Ez húzós volt… – sóhajtok fel.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 05, 2018 12:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Irritáló mosolyt virítok a lény felé, és talán még meg is jegyezném, hogy na mi van, eltört a játékod, ha hagyna erre időt. Nem tudom, hogy nem tud-e újat idézni a semmiből, vagy csak annyira felhúztam, hogy nem jut eszébe, de szüksége nincs rá láthatóan. Oldalra vetődöm a csapása elől, alig kerülve el a karmait. Már épp azon gondolkodnék, hogyan csaljam be a kész rúnába, de ezt a szívességet megteszi ő magától, ami rossz ómen, és nem is hat rá persze. Közben az angyal is segítséget kér tőlem. Nem örülök neki, hogy ugráltat, de...jobb ötletem nekem sincs, próbáljuk.
-Hé bolhazsák! Én vagyok az apád!!! - Ordítom, amíg koncentrálok az angyal ellenségére, és megpróbálom minden energiámat a nyakára koncentrálva fojtogatva felemelni őt a telekinézis képességével. Az eredmény ezúttal is kiábrándító, de legalább gyarapodnak a nyomok, hogy mi ez. Nem démon...nem teljesen anyagi. Nem sárkány...remélem. Csak azt nem tudom, mi igen, vagy mi hatna rájuk. Sosem láttam még semmit, ami ezekhez érdemben hasonlítható, és ez aggaszt.
-Most meg már megint....?
Ha nem lett volna elég a két szörny, még ez is! Hallom, ahogy fáradnak az épületek az erős széltől, és szeretnének már ledőlni egy kicsit, minket használva kispárnának. Felteszem a tollas magától is tudja, mit tegyen, így én a magam részéről megpróbálok úgy szaladni, hogy ne rám essen ez a sok bontott építőanyag, ha pedig sikerül magam maradni az utolsó lénnyel, kissé morcosan köhögök fel némi port és sittet, és csak nézem a lényt. Ha nem támad rám, vagy Amberre inkább megpróbálom követni.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 3 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 03, 2018 2:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Nemsokára két szörny áll a kis csapattal szembe. Fogaikat vicsorgatják, szemmel láthatóan nem tetszik nekik, hogy nemrég megölték az egyikőjüket. De melyiket is?
Gyors kupaktanácsot tartanak, nem tart tovább pár pillanatig, több idejük aligha lehet. Nem várnak semmire sem a szörnyek, egyenesen mennek és harcolnak. Harcolni akarnak. Baltával támadna az egyikőjük, a halandóra, a démon mégis útját állja. A balta nyelét kettészeli. Tapasztalhatja, hogy ez nem osztódik. De a szörnyek közelednek. Nincs fegyvere? Nem izgatja. Akkor mancsát az égre emelve sújt le feléjük.
Eközben Amber láthatja a fejébe az odaidézett rúnát. Ennek segítségével sikerül maguk köré gyorsan, festékszóróval felrajzolni egy csapdát. Mégis…
Az egyik szörny átlép rajta. S a halandó furcsa eseményeket tapasztalhat. Bárhogy próbálta a nyálat levakarni arcáról, a viszketés nem szűnik. Égeti a bőrét, mintha parazsat öntöttek volna rá. Szemmel látható jelei ennek mégsincsenek. A világ hirtelen forogni kezd körülötte, émelyeg. Szükségét érzi belekapaszkodnia valamibe.
De a két szörny mit sem tágít innen. Sőt mi több. Az egyikük szeme méreg zölden ragyog fel. A mélysötét éjszakába úgy világítják meg alakjukat, mintha szentjánosbogarak kergetőznek. Taktikusan hátrálni kezd előlük. Egyik kezét kinyújtja, mancsait az ég felé emeli. Felette méreg zölden megvilágított pecsét körvonalai sejlenek fel. Asariel egy bénító rúnát próbál a szörny bőrébe karcolni. Abba mégsem lehet. Mintha porba próbálna rajzolni. Folyton folyvást eltűnik - már ha Loki segítségére van.
Erős fuvallat érkezik az ég irányából. A felettük lévő épület falai megremegnek, előbb csak törmelékek kezdenek hullani, majd maga a fel is alá kíván hullani, maguk alá temetve a kis csapatot, és az egyik szörnyet.
Gyorsan kell cselekednie újra csak a kis csapatnak. Amber mégsem képes sokáig talpon maradni. Tudja, mire van szüksége. Egy belső késztetéssel érzi: vízre van szüksége. Le kell magáról mosni a nyálat…


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2