Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 27, 2018 10:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Azt se értettem hirtelen, hogy mi történik, egyik pillanatban még Ambert próbáltam menekíteni, a másikban már szél lökött el. Bármi is legyen a nő, erős, meggyújtotta a szárnyamat is, amit elől felejtettem. A fájdalom leírhatatlan volt, tehát elkezdtem hevesen verdesni vele, hogy a tüzet megszüntessem, de sikertelen próbálkozás volt ez. Az égő szárnyamhoz kaptam és a szárnyam olajával a sebesült démonhoz ugrottam, közben a fájdalomtól megrogyott a térdem. A szárnyam olajával gyorsan bekentem Loki sebeit, mivel a nő eltűnt a közeléből. Eközben odamondtam neki.
- Égjen az összes lény, a tűz elpusztítja őket… - ekkor a földre kerültem, és elkezdtem meghemperegni, hogy a tüzet elfojtsam, bár ekkorra már a tollaim szépen ellobbantak. Nem baj, újra nőnek egy órán belül. Mikor már nem voltam égő tollseprű, bár hempergés közben már ordítottam a fájdalomtól. A csupasz szárnyaimat elrejtettem és ekkor észleltem a tényleges bajt.
Láttam, hogy a nő – kinek fekete lé bukott ki az oldalán lévő sebből - torkánál emelte az előbb mágiával sújtott nőt. Ösztönösen cselekedtem, már a nő háta mögött is voltam , és a karommal szorítva a nyakát az oldalát kezdtem el szurkálni, hogy véletlen se döfjem meg a védencemet. Két szúrás után a könyökére csaptam, és ha eltaláltam - már pedig miért ne találtam volna, hiszen hátulról szorítom – akkor éles reccsenés hallatszik pengém nyomán, megpróbálom levágni a kezét. Mivel ideges vagyok, és féltem a védencemet, a pengémet ismét mozdítom, s a nő koponyáját veszem célba, hogy azt döfjem át.
- Bolond lány, menekülj! – vetettem oda a vaksi Ambernek, majd a nő lábait kirúgtam, ezzel a földre taszítva őt.

reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 25, 2018 10:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Lokiban habár lappanganak ismerős érzések a leviatánnal kapcsolatban, mégsem tiszták ezek nekik. Főleg nem úgy, hogy ne lepődjön meg azon, hogy hirtelen eltűnik a vízbe. Életében nem látott még ehhez foghatót, egy lény sem tudja ezt megcsinálni - az angyalok sem ha a teret meggörbítik.
Mi lehet hát ez?
Hiába a számos feljegyzés, mely az emberek körében megmaradt a szájhagyomány útján, Isten mindent kitörölt velük kapcsolatban.
A tengerek egykori istennője mégsem rest cselekedni. Először az angyal szárnyait lobbantja szép lassan lángra.
Majd egy tört szerez, onnan pedig felbukik a démon mögött. Aljas egy tett, számít erre a másik is. Bárhol máshol megjelenhetett volna, de nem. Itt tette meg. Mindketten gyorsan mozognak. Csakhogy Calypso ügyesebb, őt nem gátolja a jég.
Átvágja jobb sarkának és a lendülettől vezérelve bal térdének az ínját. Már menne tovább is, csakhogy a férfi sem rest cselekedni. Ha nem is tud úgy mozogni, ahogy szeretné, erejét használja.
Telekinézissel döfi hátra a kardot, eltalálja Calypso oldalát, végigszántja azt. Fekete vére bugyog ki, itatja át ruháját, csöppen a jégre. Fekete, akár az olaj. Fekete, akár egy démon szeme.
Nem evilági lény. Sem Loki, sem Asariel nem láthatott hozzá hasonlót.
Nyakát már nem éri el a tengeri szépség.
Hogy emiatt dühe miatt, vagy más miatt támadna az emberi lányra?
Nem tudni, azt azonban még a leviatán is láthatja, hogy a távolban álló mágikus szörny egyszer csak… megszűnik létezni.
A földre dőlve lesz porrá. Fekete szemekként terül szét a jég felszínén.
Mindeközben pedig Loki végez a másik szörnnyel. A tűz úgy fog rajta, mint egy papírlapon. Először csak finoman égeti meg bőrét, majd hirtelen lobban lángra. Túlvilági hangon felkiáltva lesz a semmivé.
S többé nem támad fel. Sem egyik, sem a másik.
A démon elfáradt, minden erejét bevetette, így nem tud egyelőre védekezni, nem tudja megvédeni Ambert.
Kit a földön ülve éri Calypso ölelése. Majd lassan emelkedik a magasba, ahogy a leviatán grabancánál fogja. S megkezdődnek az első rúgkapálások.
Ha nem elég elővigyázatos a leviatán, akkor félő, hogy kiszökik karmaiból, vagy ha mégsem akkor őt érik az orv rúgások. Választhat, hogy melyik számára az egyszerűbb. Mennyit ér egy emberi élet…


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 12:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Reményeim szerint Ashton végre megérti, hogy mit is akarok és békén hagy engem. Hálás vagyok neki, amiért próbál segíteni és valahol meg is értem őt, hisz érezhetően itt nem vagyok valami biztonságban, de abban sem tudok hinni, hogy a látásomat sikerül visszanyerni, ha eljövök innen.
Talán a dühtől, vagy a félelemtől, vagy mindkettőtől, de végül kiakadok, hangosan és kiabálni kezdek az ellenségeinknek. Nem látom, hogy mi történik, hogy a démon megsérül, csak a hangokra leszek figyelmes… Aztán valami hirtelen ellök. Ismét a földön landolok beverve magam, ami még a kisebb bajom lenne…
Iszonyatos fájdalom hasít a bőrömbe. Végig simítok kezeimmel karomon, arcomon, nyakamon, de semmit nem találok. Viszont a fájdalom elviselhetetlen… És ekkor mintha egy pillanatra visszakaptam volna a látásom, de ugyan abban a pillanatban ismét elvették tőlem. Ez már teljes bizonyíték arra, hogy ezek a lények tudnak nekem segíteni, hogy miattuk vesztettem el szemem világát. Nem mehetek el innen, míg ki nem derül, hogy hogy nyerhetem vissza.
Nincs erőm feltápászkodni, több helyen is beütöttem magam, a bőrömet legszívesebben letépném magamról, mégis valami torkon ragad és felemel. Kezeimmel azonnal a szorító kezekre fogok és próbálom magamról lehámozni, kevés sikerrel. Lábaimat lengetni kezdem erővel előre-hátra reménykedve abban, hogy eltalálom őt, amivel talán sikerül kiszabadulnom fogságából.
Közben valami furát kezdek el érezni. Mintha egyre szomjasabb lennék…

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 20, 2018 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


-Titeket pedig elfeledtünk, bármik is vagytok.
Azt mondjuk magamban elismerem, hogy nem ártott volna pár feljegyzés ezekről a jégvarázs izékről, hogy ne kelljen itt állnom értetlenül, attól félve, hogy minden csapásomra osztódnak, és csak még több szöszi lesz itt körülöttem. Na nem mintha jelen pillanatban a barnákkal jobban ki lennék békülve. Komolyan abban reménykedtem, hogy legalább a lány meglép mostanra, és nem kell majd magyarázkodnom otthon, mi történt vele.
Az, hogy eltűnik a vízben nem lep meg, hisz így bukkant fel, de, hogy megszerzi a tőröm már igen. Ezek szerint a rá vésett rúnák ereje is elmúlt már. Ugyanakkor az sem igazán ér váratlanul, hogy mögém teleportál. Két lángoló fegyvert tartok magam előtt, onnan mégsem támadhat. Sajnos a reflexeim nem az igaziak a jég miatt, de nem is kellenek izmok, hogy ártsak neki. A telekinézis segítségével fordítom hátra a fegyvereim, és próbálom hasba kínálni tűzzel és vassal, illetve a nyakam védeni a fegyveremtől, ha már a lábam nem sikerül. Ahogy magamra hagy, visszafordulok a farkas felé, és a hosszabbik fegyverem a szájába szúróm, hogy annak hegye a tarkóján kandikáljon ki, és a lángok beborítsák az ordas egész arcát, mintha egy Lycantropiával fertőzött szellemlovas lenne. Sajna mindez lendületből történik, ez után kénytelen vagyok leülni...pontosabban, seggre esni, és rászorítani vérző lábamra. Nagyon sokat kivett belőlem az, hogy használtam az erőm, és a jégboszi közeledése sem tett jót, ebben biztos vagyok. Szinte érzem, ahogy zsibbad a nyelve után az arcom, és nem a kellemes értelemben.
~Attól tartok nem tudok többet segíteni...kell pár perc amíg a lábam begyógyul.~
Egy tervem mondjuk még van, ha Amy nagyon nagy bajba kerülne. egy ötlet, ami megvédheti a sérülésektől, és azzal sem lenne probléma, hogy ellenkezzen. Már csak az a kérdés, vajon mennyire készült fel arra, hogy védekezzen ellene. Gondolom az angyal úgyis hallja, hogy ezt fontolgatom, és csak szólna, ha azt szeretné, ne is gondoljak erre. Nem mintha engem különösen csábítana ez a gondolat...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
Hova fajult a világ, szópárbajt vív a démon, ahelyett, hogy cselekedne. Sose hittem volna, hogy távoli rokonaim vére ennyire elkorcsosul. – A hírek igazak, nevetségessé és szánalmassá váltatok. – válaszolom, miközben magamévá teszem Seth „gyermekének” erejét. Az esélyt megadtam, hogy mellém álljon, ahogyan átadtam a támadás lehetőségét, nem élt vele. Akkor pörgessük fel kissé az eseményeket, csináljunk egy kis zűrzavart. A tervem a következő: ha már a lány ennyire maradni akar foglaljuk le a szárnyast, apró lángocskát koppintok a hófehér szárnyakra, ne legyen annyira kedve repkedni, veszélyes dolog ám az. Gyúlékony anyag, az a fránya toll, s ha szerencsém van, hamar lesz belőle, egy nagyobb máglya. Számításaim szerint ez csak pillanatok kérdése, így léphetünk tovább. Korábban megcsillanó dobótőrt szólítom magamhoz, a ház tövéből, kinyújtva felé kezem, s közben a jégre lépek. Lehunyom szemem, s amint olvadni kezd talpam alatt a jég, úgy merülök el benne, s bukkanok fel a démon háta mögött. Aki éppen vagy felmelegítésével, a szörnnyel vagy éppen a cseverészéssel van elfoglalva. Bárhogy is legyen, meglepetést okozhat számára, ha felbukkanásom közepette előbb sarkának, majd térdének inait vágom el. Végül zárómozdulatként váll és nyak találkozásába mélyesztem bele saját tőrét. – Kár… - nyalom majd végig remélhetőleg még jeges arcát, lopva és megízlelve erejét. Sejtésem szerint a lángba boruló kard, nem csak a démon testét melegíti fel, de a kutymorgót is. Így az továbbra is lefoglalhatja, Humor Heroldot. Nos, ha eddig az elképzelésem beválik, jöhet a kis hiszti zsák, aki csak azzal hívta fel szánalmas kis lényére a figyelmem, hogy a szeme világa mellé a nyelvét is el akarja veszteni. Szerencse, hogy magához tért a másik kis barátom is, ezzel levéve a lábáról. Hogy a mai fiatalok, milyen hamar térdere tudnak borulni, egy igéző szempártól. Még az is lehet, hogy ez az apró kis szélvihar, az angyalt is jobban tűzbe hozza. De hol is tartottam? Jah igen, Szépségnél, aki most megkapja a maga Szörnyetegét. Kihasználva, hogy a két herceg el van foglalva a maga bajával, „utazok” tovább a lányhoz. Szándékaim szerint mögötte fogok megérkezni, s nyakára fonva kezem hátulról, állítom talpra. Mindeközben, ha már Isten úgy teremtette meg, hogy alkotó eleme a víz, amit ő adott én elveszem. – Senki? Megmutatom én neked ki vagyok, s mire végzek, te nem leszel más, csak egy aszott boszorkány. – sziszegem majd fülébe – ha eljutok odáig- miközben teljes testemmel simulok hátához, másik karomat a derekára fonom, ezzel is bilincsbe verve testét. Ez az én A tervem. Kezdjünk is hozzá.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
A szörny Lokira támad, ki nem rest védekezni, habár arra is van ideje, hogy kellően tudjon válaszolni az előtte álló ismeretlen nőnek. Évszázadok óta létezik ő is, mégis egy különös érzés motoszkál a démonban. Tudja, hogy sose találkozott még vele, ezt egyszerűen csak belülről érzi, egy ösztön sugallja. De egy másik mégis azt mondja, hogy hozzá hasonlóval viszont igen.
Különös ez.
Most mégsincs ideje régvolt idők deja-vu érzéseivel foglalkozni, hiszen fontosabb dolga is akad. Egyrészt megtörni a ráfagyó vékonyka jégréteget, majd védekezni a szörnykutya ellen. Taktikája igen logikus. Telekinézist használva próbálja a szörny ellen fordítani saját, jégbe fagyott karját. A dög előbb csak vicsorít, szemmel láthatóan harcol ellene. Több-kevesebb sikerrel. Pofáját nagyra tátva ordít a démon képébe, nyálát fröcsögteti rá. A jégkard egyre jobban közeledik a lény bőre felé, közben pedig Loki vérével sebesíti meg magát, bíborló nedve a kardjaira folyik, ám jobb ha vigyázz. Az átoknak is nevezhető varázslat nem szánik meg létezni. Sebeit azon nyomban ellepik előbb csak a vékony jégdara, majd az egyre vastagabb jégréteg. S mintha a nő nem merülne ki.
Nem, mert amíg nem figyel, amíg a lényre koncentrál, addig Calypso a mágus erejét veszi kölcsönbe, hogy így próbálja meg lassítani a Lustaságot.
A kard pedig a szörnyhöz ér. Egy szempillantás csak, nem több, s a lény azon nyomban jéggé dermed. Vastag jégfal veszi körül, pofája tátva, szemei ide-oda ugrálnak a burokba. Szemmel láthatóan szabadulna saját csapdájából, de bárhogy mocorogna képtelen kijtuni börtönéből. Vajon fog kapni segítséget?

A háttérben hangos huzavona - esetleg éles sikoltás és hiszti? - zajlik le. Nem tudni, hogy Amber éles hangjának hatására, vagy mert Loki nem figyel, Calypso mögött megmozdul a második szörny. A kígyó tán a veszekedők felé fordul? Ahol nem mást hallhat, már ha így tesz, minthogy a lány - teljesen jogosságában - kiakad szemének világtalanságán. Az őt védő angyal elvinné messzire, hogy könnyedén meggyógyítsa, hisz képes lehetne rá? Bárhogy is alakul, ha erőszakkal, ha anélkül, lehetősége van elvinni a lányt - erősebb és harcképzettebb a lánynál. De ha mégis inkább maradásra adja a fejét, akkor bizony elhangzik egy éles rikoltás a jég roppanása közepette.
A mágikus szörny méreg zölden villogó szemeit az ember felé fordítja. Morgását mégis a kígyó hallhatja. Energiabomba, mely hirtelen villan át a teren. Akár egy villám úgy csap le az emberre. Szélmágia, mi Ambernek csapódott, testét felemeli, hátrébb taszítja, s mindeközbe, mintha ezernyi tűvel szúrkálnák a bőrét. S lám… Szemének világa egy pillanatra visszatér. Hogy aztán újra a sötétségbe taszítsa. Mézesmadzag, olcsó, hiú ábránd, amit kapott csak.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Ilyen meglepő lenne az, hogy kiborulok a látásom elvesztése miatt? A látásomat, amire mindig is számíthattam. Nem értem  reakcióját. Persze el kell tűnnünk, mert nem tudjuk kikkel állunk szemben, de ők lehetnek a megoldások a szemem világának visszanyeréséhez. Ha a lény nyálától veszítettem el, akkor talán tudják, hogy hogyan nyerhetem vissza. De ha elmegyünk, akkor lehet soha többé nem lesz rá esélyem. Csak egy lépést megyek és émelyegni kezdek. Megkapaszkodom a férfiban Mi a franc van velem? Ha a józan eszemre hallgatnék talán én is azt mondanám, hogy menjünk innen, de a zsigereimben érzem azt, hogy maradnom kell. Nem mehetek el innen! Hiszek abban, hogy itt fogjuk megtudni mi a megoldás a bajomra.
-Ashton nem! Nem érted? Tőlük vakultam meg! Nem mehetek el innen… Meg kell tudnunk, hogy mitől van ez! Meg kell tudnunk, hogy hogyan nyerhetem vissza a látásom!-Nem kapaszkodom meg belé, sőt lerázom őt magamról, mert nem akarom, hogy elvigyen, elvonszoljon. Nem akarom, hogy rendelkezzen felettem. Tőlem aztán ő elmehet, de én tudni akarom, hogy mi történt velem!
-Biztos van valami… valami amitől visszakapom. Te mégis hogyan tudnál segíteni benne? Van valami különleges erőd vagy mi?... Ha nincs akkor azt hiszem most kivételesen nekem van igazam! Nem látom, hogy mi történik, de azt már észleltem, hogy a lényeken kívül más is van itt. Ő lehet, hogy tudja a választ!-Ha erőszakkal próbál elfogni akkor igazi hisztit vágok le neki. Sikításokkal meg rúgkapálással, ahogy azt igaziból kell csinálni.
Ám amennyiben hagyja elindulok a hangok irányába. Lassú léptékkel igaz, de elindulok.
-Hé te cafka! Mégis mit képzesz magadról? Nem vagy te senki! Nem vagytok senkik!-Kiáltom el magam. Kezd elegem lenni ebből a sötétségből. Vissza akarom kapni a látásomat!

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 5:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Erős a kísértés, hogy feleljek a kérdésre. Helyette viszont a gondolatot is próbálom elfojtani, hogy mennyire közel jár a megoldáshoz a női főszereplővel kapcsolatban. Ha ő nem is tud olvasni a gondoltaimban, Amber őrangyala mindenképpen, pláne, hogy most is hallom a hangját.
~Jégcsapok lógnak a herémről, feltűnt, hogy elemi mágiát használ, de nem is démon. Félvérnek meg túl normális. Igen tudom...de akkor is!~
Kifújom a levegőt, apró fehér felhőcskét rajzolva magam elé, melyen így is átüt obszidián tekintetem, és megpróbálok hátrálni, amennyire megfagyott tagjaim engedik.
-Most igen. Te eredeti vagy, ennyi év után ez ritka. És nem kérdés volt, tudom, hogy többen vagytok.
Azt tudom, hogy legalább ketten. Hogy ennyi az összes, vagy esetleg most jelent meg belőle egy millió, és mindnek van-e saját falkája az már számomra is ködös. Elgémberedett ujjaim mozgatva a kard markolatán koncentrálok. Egy ötletem még van, aztán ha ez nem jön be, jöhet a ZS-terv. Közelharc. Energiáim a farkas kardjára koncentrálom, aki megfagyaszt itt mindent.
-Utoljára? Kár, de annyi baj legyen...
Ahogy sikerül a láthatatlan erővel körbeölelni a pengét, megpróbálom bevetni minden erőmet, és telekinézissel úgy mozdítani a lény karját a fegyverrel együtt, hogy azzal saját magába szúrjon. Akár működik akár nem, a két pengémmel magamat sebesítem meg a karjaimon, és hagyom, hogy a vérem a rúnákra folyjon, aktiválva a lapokra vésett rúnákat, és lángba borítva a tőrt, és a kardot is.
-...Úgysem bukom a szőkékre.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Ambert tartottam, pániktól őrjöngve maradni akart. Ez teljesen érthető, mivel nem lát. Én el se tudom képzelni, hogy milyen, amikor valaki elveszíti egy érzékszervét. Ez olyan idegen tőlem, még sose vakultam meg.
A démon válaszán csak a fejemet ráztam.
~ Ez az… izé minden, csak nem angyal. Elemi mágiát használ, nem látod? Arra mi nem vagyunk képesek.
Igen, az a nő ismeretlen volt a számomra, én egy erősebb démonra tippeltem volna, de nem. Más volt.
Amikor a jég már majdnem csapdába zárt minket, csak szorosan megragadtam Ambert. A démon jól látja a dolgokat. A csajnak el kell innen tűnni. El kell vinnem. Itt az élete veszélyben forog, és ha nem cselekszek, még nagyobb baja eshet.
- Amber, elég legyen ebből! Most elviszlek a lakásomhoz, a szemed gondját megoldjuk, ne ess kétségbe!
Széttártam a szárnyamat, és utasítottam, karját átvetve a nyakamon.
- Kapaszkodj erősen! – ezzel amint megkapaszkodik, felkapom a karjaimba, és már szét is tárom szárnyaim. Nem vagyok a legjobb harcos, sem a legjobb őrangyal. Értek valamit a harcművészetekhez, de egy masszívabb csatát elbonyolítani képtelen vagyok. Nincs hozzá készségem. Egyet tudok. Minél távolabb van a lány a veszély forrásától, én annál nyugodtabb vagyok. Vigyáznom kell rá. Aggaszt, hogy mi lesz a látásával, tehát Először egy kórház felé veszem az irányt a levegőben, de amint meglátom, hogy ott mi folyik, már meg is fordulok, és a lakásom felé repülök. Nálam biztonságban lesz.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 03, 2018 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
- Hmm… - emelem meg szemöldököm egy pillanat erejéig. - … formás kis pofi. Gondolom, ő játssza a női főszerepet. – villantok felé egy gyors mosolyt. Nem idéz bennem undort a dolog, anyám egy kígyóval tette össze a testét. Nincs azzal gond, ha összerakják, azt amijük van. Még szerencse, hogy nem hallom mivel is vádol. Valószínűleg már hamarabb az arcára fagyasztanám, azt a bárgyú vigyorát. Az angyalokkal még köszönő viszonyba se vagyok, ami a családfát illeti. Átnézek a démon válla felett néhány másodpercre. Úgy tűnik, a másik kettővel továbbra se lesz gondom. Így újdonsült „barátom” kiérdemli teljes figyelmemet. – Komolyan most akarsz ismerkedős estet tartani? – veszek egy mély levegőt s kérdezem összeráncolt homlokkal. – Mi ez hét kérdés, hét válasz, hét percben? De ha megnyugtat, nem én vagyok az egyetlen, vagyunk még egy páran. – adom meg neki a választ, még mielőtt itt teljesen szétizgulja magát. – Ez igazán megtisztelő. – bólintok felé, amolyan „köszönöm a bókot” stílusban, azért még nem veszett ki belőlem a jó modor. – Bár ez fordítva nem mondható el. – kicsit hazudok, igen is nagyon finom falatnak tűnik, erősebben pulzál benne az energia, mint azokban, akikkel kiszabadulásom óta találkoztam. – De nézz meg jól, mert most látsz először és utoljára, ha nem gondolod meg magad. – negédes mosolyom mely eddig feléje lövelltem, le is hervad arcomról. A varázslatom eddig hatásosnak bizonyult, bár elnézve a pokolfajzatot, nem fogja válasz nélkül hagyni a dolgot és még két bazi nagy fegyvere is van. És hogy ne legyen egyszerű az élet Seth kedvence is most akarja ki lehelni a lelkét. De vajon, miért? Milyen kis trükköt vetett be a démon? De legalább a másikat sikerült felverni révületéből. S ha már így van, kihasználom az alkalmat, hogy a megmaradt mágiát Toto 2- ből kiszipolyozzam, még mielőtt szájhős haverom teszi meg ezt helyettem.
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 02, 2018 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Calypso könnyedén megtudja akadályozni hogy körülöttük ne fagyjon meg a víz, talpuk alatt. A lények azonban továbbra is lomhán állnak mellette. Semmit nem tesznek, nem mozognak, nem pislognak, csak állnak. Mint vak a lakodalomban. A mágus zöldesen villogó szeme egyre jobban veszít erejéből.
Mindeközben a nő erejét felhasználva a Lokin ülő vízcseppeket próbálja a férfi bőrére, ruhájára fagyasztni. Nem is kevés sikerrel. A jég rásimul, jégdaraként öleli körbe karját, arcát, nyakát, ruháját. Keménnyé válik, mintha csak sár tapadna rá. Nehezebben is tud mozogni, valamint érezheti, hogy a hideg egyre jobban járja át.
A levegő is lehűl, de a bőre is. A kard hegye továbbra is a vízben tanyázik, egyre jobban fagyasztva azt meg. A leviatán egyelőre biztonságban van, de jégdara közeledik a három delikvens felé.
A párbajt, előbb szópárbaj követi. Kóstolgatja a két fél egymást. Próbálják kideríteni, hogy mire is képes valójában. A nő számára egyértelmű a férfi kiléte, érzi a mágiáját.
A jég egyre jobban terjed, eléri Loki lábát. A mögötte húzódó alakokhoz is egyre jobban közelít. Körbeöleli őket, harapófogóként veszi őket körbe. Csapdába kívánja csalni őket a jég.
Hogy aztán örök fogságba essenek általa.
Calypso apró trükkhöz folyamodik, hogy kizökkentse a transzból a harcost. Erejét felhasználva lök rajta egyet. A fegyvert tartó lény megrázza fejét, mintha vízből jött volna ki. Lassn józanodik ki és amit tapasztal, az korán sincs kedvére.
Bármilyen egyszerű, ösztönlény, azt mégis felfogja, hogy megállítani akarták. Vicsorgó fogakkal mered a démonra és megnyúlt léptekkel indul meg felé, fegyverét felemelve.
Amber tiltakozik, érzi, hogy maradnia kell, de miért… Asariel ezzel szemben a menekülést választja, erre biztatja védni kívánt lányt is. De vajon az hallgat rá. Érzi Amber a jeges fuvallatot, a hideget. A jég halk, reccsenő ropogását.
Ahogy egy lépéssel távolodik a szörnytől, szörnyű émelygés lesz úrrá rajta. Még szerencséje van, hogy ott áll előtte Asariel, így tud benne kapaszkodni. Feje kótyagos, szédül. Egyensúlyát egyre jobban veszti el.
S mindemellet azt érzi, hogy gondolatai cikáznak. Kétsébe van esve, de egyre jobban bátorodik fel. Azért, hogy odaszóljon a többieknek, a nőnek. A szörnynek. Különös harci kedv lesz egyre jobban urrá rajta. Vajon a vakság okozza ezt? Vagy a lény nyála tartalmazhatott valamit?
Calypso egy hangot hall meg a fejébe.~A város kincset takar. Az emberek lelkei mágiákat rejtenek. Erőnk hatalmasabb lehet bármi másnál, mint egykoron. Nem lesz szükségünk többé sem Amarára, sem senkire. A világ urai lehetünk.~
Lomhán tátog a varázsló, a hangot csak a lány hallhatja, senki más, de hogy mégis mit jelenthet? Ezt senki sem tudhatja.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 01, 2018 9:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Halványan elmosolyodom, bár a szemeim továbbra is egységes fekete gömbként merednek rá. Szóba áll velem, ez máris pozitívum. Ha kiderül, hogy még humora is van, esküszöm megbocsájtom neki ezt a kis rombolást.
-Ó, ha tudnád miket művelnek még egymással az angyalok és démonok manapság.
Köhintek egyet, és közben hallgatom Asariel hangját a fejemben. Miért van az, hogy az angyalok sosem tudnak jó hírt hozni? Csak egyszer olyan boldog lennék, ha valamelyik azzal reppenne hozzám, hogy megjött a pizza...
~Csodálatos! Ugye tudod, hogy kihívás lesz vallatni...fenébe is, amennyire tudom angyal a csaj, és ezt ő is hallja! Megvan a hozzá való felsőbbrendűségi komplexusa, és a "tökéletes frizurával és sminkkel mászom ki a medencéből" kinézete. Na mindegy, teszem amit tudok, de te vidd már innen a csajt!~
Na igen, kicsit túl gyorsan pereg az agyam, vagy legalábbis fejben nem vagyok annyira megfontolt. Közben a valóságban továbbra is elszántan nézek előre, két fegyvert szorongatva, és elszántan lépek hátra egyet, ahogy a jég a földön terjedni kezd.
-Nem te vagy az egyetlen, nem igaz? Bármi is vagy.
Hátrálok még egyet. Semmi kedvem hogy ez a jég elérjen.
-Sosem láttam még hozzád hasonló lényt. Túlságosan felkeltetted az érdeklődésem, hogy most félreálljak.
Újra megpróbálom bevetni a démoni energiáim, ezúttal a harcfoson. A jégnek nem tudom az útját állni, de talán az a farkas is meggyőzhető arra, hogy inkább bevackolja valahova, arra várva, hogy valaki a füle tövét vakargassa.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2