Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• A Thermopülai-szoros tetején •
reveal your secrets

Abaddon


A Thermopülai-szoros tetején - Page 2 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 08, 2018 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kisa & Abaddon
RÉGI SZÉP IDŐK  • Music - Fever Dream • Credit:
A nap már nyugovóra térni készül, lomhán úszik le a sziklán peremén egyre tompuló, de még mindig perzselő fénye. A tenger felől sötétlő fellegek türemkednek, erőszakkal véve birtokba az eget. A távolban éles fény villan, majd pillanatokkal később, tompa, morajló dörgés jelzi előre a csúfos jövőt mely a partszakaszra vár. A tajtékos hullámok egyre magasabbra kapaszkodnak a sziklafalakon, egyre hevesebben tartják szüntelen ostrom alatt a partot. Fémsikolyok rázzák fel a látképet, tompa, elnyúló fájdalmas kiáltások mosódnak egybe a dühből felszakadó harci láz keltette üvöltésekkel. Kardpenge szele a levegőt megállíthatatlan tempóban, hogy bőrt, húst szeljen, bíbor színnel festve meg a környezetet. Éles lándzsa száguld, hogy átfúrjon páncélt s annak viselőjét. Folyóként itatja az éltető nedű a kopár partszakaszt. A felhők közben közelebb osonnak s vad tombolásba kezdve adnak ritmust a háttérzajnak mintha csak a csata hevével ők is egyre jobban tombolnának. Az égi háború is kevésnek bizonyul, hogy elmossa a bíbor folyamot melyet a küzdelem után hagytak. A tenger mosva festi azt vörösre. Aztán már csak a csend marad, s a testek, melyek lakomául szolgálnak a dögevőknek...

Tervek, szükségszerű lépések melyek a célok eléréséhez vezetnek. Néha, az elmének tisztításra van szüksége, hogy újat alkosson. Ez vezetett hát ide, a rég múlt egyik jeles helyszínére. Kedveltem azokat az időket, acél és hús feszült egymásnak, test a test ellen harcolt, szemtől szemben döfhetted pengéd a másikba, íriszeinek tágulását figyelve, fájdalomtól kényszerű üvöltését hallva. Egyszerű cipőm talpa tompán koptatja a sziklást talajt ahogy felfelé haladok egy dombtetőre honnan majd kellő rálátást látok a már legendássá vált szorosra. Érdekes az emberi fantázia, hősöket alkot a vérontókból. Külsőm most is - mint minden ilyen kiruccanásomkor - egyszerű utazó képét mutatja, az időre való tekintettel, vászonnadrág s hozzá egy egyszerű lenvászon ing, hátamon keresztbe vetve hosszú kard pihen, egyszerű acélkard, az összkép végett tartom folyton magamnál, no nem mintha nem tudnám használni. De lássuk be, furán nézne ki egy halandó utazó fegyvertelenül. Vállamon átvetve egy bőrtáska is látszik még, benne néhány egyszerű holmi, kulacs és hasonlók. Figyelni kell a részletekre. Ahogy haladok egyre feljebb, egy alak bontakozik ki előttem. Magában sütkérezik a déli nap fényében. Táskámba nyúlok s kulacsom veszem elő, kortyolok belőle s közben tisztes távban lépek a szikla szélére és szólalok meg miután elvettem ajkamtól a kulacsot s megtöröltem számat ingem ujjával. - Érdekes hely fegyver tisztításra. - Nyelem le a kortyot majd felé fordulva a kulacsot is nyújtom - az immár kiderült, hogy - nőnek. Már persze ha eljutok eddig s nem történik valami más egyéb fordulat a történet fonalában.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 08, 2018 2:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Abaddon & Kisa
Régi szép idők  • Credit:
A nap próbál átjutni a néhány perce még vizet permetező esőfelhőkön. Első sugarai sikerrel járnak, megvilágítva előttem a szoros alját. Az évektől romossá vált út maradékának felszíne sötéten fénylik, odalent. Az eső semmit nem kímélt, azt a sziklát sem, melynek tetején kényelembe helyezem magamat. Idefentről jól belátni mindent, s bár a régi csatának már évezredek óta nyomai sincsenek, emlékeimben elevenen élnek annak képei.
A tenger szintje sokkal magasabban volt akkoriban. Feljebb, mint ahol most az emberek által kövezett út fekszik. Arra felé lehettek az elsüllyesztett hajóhad partra sodort roncsai, miket a hullámok hordoztak hátukon. A tűz rég kialudt a szenesedett deszkákon. Ez azonban már néhány nappal a rövid csatározás után volt, mikorra a partot vörösre festette a görögök és perzsák vére. A küzdelem izgalmasnak ígérkezett. Jómagam a görögök pártján álltam, legalábbis egy darabig. Segítettem nekik csapatokat gyűjteni, hogy elég időt nyerhessenek kultúrájuk megmenekítésére. Sajnálatos, hogy mostanra nem maradt belőle semmi. A nyomokból ítélve, már akkor is ez volt a helyzet, amikor az angyalok az emberek világát választották csatatérül. Néhány romos oszlop, az épületek aljai, egy-kettőnek talán a teteje is megmaradt, vagy annak egy kis része. Egyesek számára még így is csábító látványosság volt ez az ország néhány útikönyv szerint, számomra viszont, ki látta teljes pompájában, még egy halvány hasonmásnak sem felel meg.
Mindemellett az sem volt elvetendő szempont, hogy minél több emberrel rendelkeztek, annál tovább tartott az ütközet. A halottak száma is megnövekedett ezáltal, csakhogy a kitartó ellenállás kezdett unalmassá válni a napok elteltével. Kénytelen voltam elintézni, hogy a perzsa sereg előrébb jusson, megrövidítve hegyen tartózkodásomat.
A nap erőlködve bár, de lassan tovább terjeszkedik, eljutva fényével helyemig, megszakítva nosztalgiázásom. Nem állok odébb, helyette engedem, hogy melegítse bőröm és szárítsa fekete öltözetem. Mellettem helyet foglaló kardom ölembe húzom, és egy ronggyal kezdem tisztogatni.  Bezárásunk előtt egész jól bántam az ehhez hasonló fegyverekkel, az évszázadokkal azonban érzem, hogy nem csupán erőm, de tudásom is megkopott a harc terén. Testem megfeledkezett az évek alatt elsajátított mozdulatoktól.


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2