Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Wanheda & Roan •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Wanheda & Roan  VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 30, 2018 9:18 pm
Következő oldal


***
Félbemaradt
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 9:57 pm
Következő oldal


Roan & Wanheda
Isten álarcát viseled, mert ember vagy.  • Credit:
Hátralépek egyet és tetőtől talpig végigmérem. Kiképzőt vagy az egyik legvérszomjasabb csoport parancsnokát csinálnám belőle. Megvan benne minden, ami ezekhez kell. Erő, könyörtelenség, szenvedély és vérszomj, ezek mellett természetesen az alázat. A legfontosabb pedig az, hogy tudja, hogy hol a helye. Csoportunkban egyszemélyes diktatúra uralkodik. Attól még, hogy én néha kinevezek valakit parancsnoknak, az nem azt jelenti, hogy azok szabadon gyakorolhatják a hatalmukat. Ők is az én utasításaimat teljesítik. Roan-ból remek parancsnok lenne, látszik rajta, hogy tisztában van vele, hol a helye.
- Rajta! - mondom összekulcsolt karokkal. - Kövess a szobámba és majd ott meghallgatom a mondandód. - közöltem, de meg sem mozdultam. - Azonban tudnod kell valamit. - kezdtem és közben intettem a mellettem álló szolgának, aki azonnal vette a lapot és felém nyújtotta a kését. - Akit beengedünk közénk, azoknak a vérüket kell adni ezért a megtiszteltetésért. - megnyaltam az alsó ajkam és felé nyújtottam az egyik tenyerem. - Gyerünk, add ide a harcos karod. - nem mondtam, inkább parancsoltam. Nálunk ez hagyomány. Le kell gyengítenünk a látogatókat a biztonság kedvéért. Nem nagy vérengzésről van szó. Csak egy kis vágás és kész.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 30, 2018 10:06 am
Következő oldal


Wanheda kilép a sátor árnyékából, s rám pillant. Elégedett mosoly hagyja el ajkaim, mikor meghallom szólnak rólam pletykák. Kihúzom magam, ahogyan körülöttem sétálgat, és bár otthon megöl Rowena amiért idejöttem, de nem félek.
- Hidd el, kedvedre való lesz, mivel jöttem fenség. - Mosolygok, s kész tervet érkeztem Deedra kis titkaival. Hiába a mutogatás, félelem nem látszik rajtam. Sose féltem a haláltól, már gyermek koromban is öltem, s ittam annak vérét.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 03, 2018 1:40 pm
Következő oldal


Roan & Wanheda
Isten álarcát viseled, mert ember vagy.  • Credit:
Éppen mostam le a vérfoltokat a kezemről, amikor meghallottam egy különös beszélgetést. Nem avatkoztam közbe azonnal. Az őr dolga az, hogy megállítsa a betolakodókat és Thané nagyon jól végzi  a munkáját, számos ember halálát okozta már, akik illegálisan akartak itt tartózkodni. Amikor a hízelgő szavakat meghallottam, úgy döntöttem saját kezembe veszem a dolgokat és uralkodóként én bírálom el a betolakodó sorsát.
- Nagyon hízelgő. - léptem ki a sátorszerű, embercsontokból összeeszkábált házamból, amely még így a legnagyobb volt a falvamba. Sokan nem is házban éltek. Csak meghúzták magukat egy fa alatt vagy bokorban. A harcos testét nem a kényelem edzi.
Amint kiléptem, az őr mélyen meghajolt előttem és a földet bámulva elkezdte ecsetelni azt, amit már úgyis tudok. - Úrnőm, ez egy északi betolakodó. A klánját otthagyva felségedet akarja szolgálni.
- Minden rendben, Thané. - mondtam, de rá sem néztem a szolgára. - Tudom, hogy ki ez. Pletykálnak egy bizonyos Roan nevű szakadár különös vérszomjáról. - mondtam és tettem egy kört Roan körül, miközben tetőtől talpig végigmértem.
- A szavaid a kedvemre volnának... - mondtam halkan, miközben megálltam a férfi előtt egy lépésnyire. Az arcát pásztáztam. A hazugság jeleit kutattam. - De nem tudom, hihetek-e neked. És engem nagyon nehéz meggyőzni. - sóhajtottam fel, mintha ez valami probléma lenne számomra, ami elszomorítana. - És tudod, Roan. Aki engem nem tud meggyőzni, az még sosem járt itt jól. - közöltem, miközben jobb kezemben egy éles bicskát pörgettem és fejemmel a sátram ajtaja mellé leszúrt fej felé biccentettem.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 4:12 pm
Következő oldal


Tudtam mi a dolgom. Ide kell jönnöm. Nyomorult életem mit sem segít, ha Deedra marad a parancsnok. Rowenának kell át venni a helyét. Utam így az ellenséges klánba vezetett. Lincolnt itt tartották fogva..na persze. Ahogyan az erdőben sétálok, magam előtt látom a táblát, s a felakasztott embereket. Fejek hevernek karóba húzva. " véres klán.." vérrel írva. Betegek! Imádom. Belépek a határvonalon. Elhagyatott városrészben laknak, miket benőtt már a fű. A természet erősebbnek bizonyul sokszor nálunk. Az emberek undorral néznek rám. Sokuknak hiányzik a keze vagy a lába. Gondolom büntetések itt így mennek. Egy férfi állja el az utam, ki nagyobb nálam. Gúnyos, pszichopata mosolyom felvillan. - Eressz! - Vicsorgok, mint egy kutya. - Mit akarsz itt Északi? - Kérdi, látom testén vagdosások, kezében talán saját maga kovácsolt fegyvere. - Hozzá jöttem. - Mondom. - Az úrnő nem fogad kutyákat! - Vágja nekem. Talán Wanheda ezt már hallja, és kíváncsi lesz mit is akarok. - Vezetőm egy szánalmas ribanc. a nagy Wanhedát akarom szolgálni, magát a halál parancsnokát. - Vetem oda, reményeim szerint a nő hallja. Erejénél, már csak önimádata híresebb.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 3:44 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2