Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• the seal, Kaitlyn & Drake •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 16, 2018 3:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


A fémtálca felett lecsavarom a kupakot. A felét kiöntöm a tartóba. Az asztalon hever egy már többször használt penge. Huszonkét centiméter hosszú, öt centiméter vastagságú. Felülete nem tükröződő. Mély recék tarkítják, bőséges számban. A beleszáradt mocsoktól tompává válik a fénye. A kitörletlen alvadt vértől. A megkötözött nőétől... lányétól. Alacsony, szalmaszőke, alapvetően barna szemű. A húszas éveinek elején jár.
A pengére siklik a pillantásom az érkezést megelőzően és ott ragad Kait kérdésére. Némán intek jöjjön közelebb. Kell-e? Hívattam. A válasz az, hogy igen. Kell. …a közben gerincmentén felfelé kúszó idegfeszületet visszafogom, amit Mammon sustorgása vált ki. Az undorító plántálását az ő szemszögéből tökéletes időzítéssel készíti elő. Az enyémből a legkevésbé sem...
- Add a kezed. – Felfelé nyitott tenyérrel mutatom hova adja. Hova tartsa és amint hasonló mozdulattal nyújtja alátámasztom a sajátommal. A következő szekundumban már a penge öreg famarkolata fog puhán csattanni, arra várva rázáródjanak az ujjai.
- Mártsd a vízbe. – Elengedem a kezét. A tálcára bökök, ami mellett számos eszköz és anyag sorakozik. Köztük só is. A démon kuncogásába morgás vegyül. Tudja mire kell számítson. A vízcseppek megragadnak a rücskös felületen. Helyet foglalnak a penge mindkét oldalán.
- …a tiéd. Egyelőre. – Mutatom az irányt a székhez béklyózott felé. Láthatja komoly sérüléseket nem okoztam. Tőle is elvárom, hogy ne siettesse a halálát.
A kezeimet összefonom a hátam mögött. Egy ideje erősen él bennem a vérszomj és egyre nehezebb visszafognom. A lehetőséget átadom a lánynak, megkímélve magam a túlzásba eséstől, mely kordában tartásában pillanatnyi szünetet hoz a jelenléte. Apró remegés szalad végig a karomon. Felállítja a szőrt is rajta. A kéjelgő dorombolás, pedig csak tovább erősödik a fülembe suttogva… rohadtul élvezi a műsort.
Külvilág számára, mint legtöbbször: mindebből semmi nem látható.
reveal your secrets

Kaitlyn Zoé Payne


the seal, Kaitlyn & Drake - Page 3 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
the seal, Kaitlyn & Drake - Page 3 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
the seal, Kaitlyn & Drake - Page 3 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
117
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 13, 2018 8:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem rég kerültem bele ebbe a csapatba. HIába a gyerekkori kiképzésem semmit nem jelent. Én vagyok a legbénább a többiekhez képest. Anyám kicsi lánya, aki még itthon lakik és még nem házasodott meg. Félelmetes, de helyt kell álnom. Ez New York, nem tűik meg a gyengeséget, főleg nem tőlem. A nevem Payne, aminek jelentése van. Apám ezt elérte.
Cetlit kaptam Samtől. Sam mindig olyan furcsa volt, soha nem kedvelt nem bírta elviselni, hogy itt vagyok. Titokzatos volt, és ezt nem bírtam. Dolgaim elvégzése után várt rá a főnök. Lemerészkedtem hát. S, ahogyan megpillantom őt és társaságunkat elképedek. Nyugodt maradok, arcom nem mutat érzelmet, de belül át jár a félelem.
- Kellek? - Kérdezem hideg hangon. Végig mérem őt. Hogy lehet valaki ennyire szexy? Felnézek rá, és mellette akarok lenni mindig. De ez a vonzalom nem akar múlni, pedig őő..csak gyermeket látja hiába a 25 életévem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○it’s darkest
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
cause when you get this closeyou can feel the heatnow you’re so afraid of what’s underneath ohhh, don’t
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 12, 2018 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


…nem hagy békén.
Ez a legújabb szórakozása. Be nem áll a szája. Megzavar a nyugodt pillanataimban. Alig hallom tőle a saját gondolataimat. …azokat is kiforgatja jószerivel. Az elmúlt három napban valamivel több, mint öt órát aludtam. Ingerültség. Türelmetlenség. Mogorvaság. Filantrópia. Mind hatványozottan munkálkodnak bennem. A tanácsot szándékosan kerültem. Leszartam mit gondolnak, legalább nem kell tudatosan elnyomnom a nyelőcsövük átvágásának képét a második idegtépő szavuknál. Őket kímélem. Máson vezetem le az indulataimat. Egy „szimpatikusabb” lény társaságában. Két napja bezárkóztam az alsóbb szinten lévő cellarendszer egyikébe. Megtiltottam idejöjjenek, ha nincs nyomós okuk rá. Nyomós. …azaz halál, eldurvuló káosz.
Csak kétszer mozdultam ki. Lehoztam némi ellátmányt és odanyomtam az egyik vadász kezébe a cetlit, hogy adja át Kaitlyn-nek. Idelent várom, ha végzett a feladataival.
Vágd meg ismét… mire vársz? Jól szórakoztál legutóbb.
Kéjes. Beteges vigyor ül a székhez kötözött képén. A lábait és a kezeit rúnavésetes béklyó fogja. A csuklóját, a bokáját véresre dörzsölte a vas. Halk kuncogásba kezd. Idegesítő kuncogásba, miközben az asztalra kiterített eszközöket tisztítom meg a vérétől. A teste fáradt. Ügyelek rá ne véreztessem ki… hogy felgyógyulhasson. Majd. Ha úgy alakul. Leteszem a szikét és a szentelt vizes kulacsért nyúlok. A lánynak nemsokára itt kell lennie.
...tudom, hogy élvezted.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 12, 2018 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2