Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Chinese town •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Chinese town - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 14, 2019 12:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 19, 2018 9:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Tervetzett találkozó
Belphegor & Volgan
Első gondolata a főnökére ugrik, aki szintén Luci ellen tevékenykedik, csak kicsit más módon mint mi, de hátha változtatna a hozzáállásán, és csatlakozna ügyünkhöz. Már csak abban reménykedem nem akar majd ő lenni a fővezér.
- Emlékeztető? Hmm szerintem jobb, ha a család árnyékában tevékenykedünk. Idő nap előtt cselekednénk még lehet visszatérne, és az nem az az opció amit akarnánk. - itt most azt akarjuk, hogy ő tűnjön el nem azt, hogy visszatérjen. A pokolfajzatok „bizalma” megrendült benne, és esetleges belső háborúhoz vezetne, és meg kell hagyni van elég bajunk a szárnyasokkal. Intek a szolgálónak, aki már rohan is befelé újratölteni a bögréket. Miután elhagyta a teret, választok valami különlegeset, majd bele helyezem a vízbe.
- És sikerült már elérni valamit? Vagy annyira elvakítja a rózsaszín köd, hogy észre se veszi? - kötök bele terveibe, hiszen az hogy bosszantsuk nem túl nagy dolog. Főleg ha nem is foglalkozik senkivel.
- Nem úgy néz ki, hogy sietne rá vissza, ha odamennék, és ráülnék azt se venné észre. - jegyzem meg halk kuncogással, s keverek a teámon.
- Ki jöhet még szóba a te ismeretségeidből? - gondolkodom el hangosan, majd kiveszem a filtert, és kortyolok egyet.
- Azura már szerzett pár szövetségest, én is jelenleg minden energiámat erre fordítom. - közlöm felé a tényállást, miközben várom a válaszait.    

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 09, 2018 11:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Volgan x Belphegor

Már a kezdetek kezdetétől, és ezalatt a teremtésem napját értem, rühellem a sátánt. Bár megmagyarázni nem tudnám, mire fel ez a nagyfokú ellenszenv. Kereshetnék valami mondvacsinált kifogást, amire ráfoghatnám, de nem fáradok ilyesmivel. Mégis örömhöz hasonlatos érzés tölt el, amikor azt hallom, hogy valaki a helyére pályázik vagy felmerül valakiben letaszításának gondolata. Sokuknak viszont csak a szája jár, de tenni nem tesznek semmit. Mondjuk én sem, de nem is titkolom, hogy én elsődlegesen a folyamatot nézném végig. Méghozzá az első sorból. Volgi ötletében viszont meglátom a lehetőségeket, így még engem is meglep, milyen kompromisszumkész vagyok. Ebben a mókában még részt is vállalnék.
-Felvetem Belinek... - gondolok a főnire első körben - Ki tudja, lehet még a megbuktató buliban is benne lenne. Eléggé csalódott volt, mikor közöltem vele, hogy a nagyfőnök szinte észre sem vette a hiányát. - pedig nagy erőkkel erre gyúrt. De hogy vette volna, amikor Lucifer tök jól elvolt az emberi családjával. - Fel is vetette, hogy talán rászorulna egy kis emlékeztetőre...már ami a halandók múlandóságát illeti. - mesélem Volginak sunyi vigyorral. Ez túl sok jót nem ígér. Másfelől sajnálatos, hogy idáig kell fajulni. Csóró Beli, pedig mennyi időt és energiát beleölt, hogy felkeltse Luckó figyelmét - amit soha nem fogok megérteni. Mégis Beli legnagyobb erőfeszítései sem érnek fel a rózsaszín köd mögötti világgal.
-Kérek, köszönöm. - válaszolom, miközben a férfi visszatelepszik az asztal túloldalára, velem szembe. Megvárom, míg a szolgáló teletölti a csészém forró vízzel, majd kikapok egy másik ízű teafüvet.
-A megbuktatására nem igazán. Beli miatt inkább a türelme próbára tételén munkálkodunk...leggyakrabban. - pedig ha megbukna, az mekkora bosszúság lenne a számára és mekkora siker Viszály számára.
-De ha szükséges, még a trónt is ellopnám alóla, csak hogy ne tudjon visszaülni rá. - teszem hozzá ördögi vigyorral, miközben a teafilterrel játszom. Hát igen, lustaság ide vagy oda, elvetemült dolgokra vagyok képes, ha arról van szó.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 05, 2018 9:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Tervetzett találkozó
Belphegor & Volgan
Abaddon a trónra kacsingat? Teszem fel magamban a kérdést egy halk hümmögést követően. Ilyen tervei vannak, és mégse intézett semmit az ügyben? Na de nem is lényeges, hisz most arról van szó, hogy mi szervezkedünk ellene, Don egy esélyes szövetséges lehet. Reakcióm a megnyilvánulására hangos nevetést váltott ki belőle. Ezek szerint akkor csak nem gondolta komolyan a dolgot. Ez megnyugtat egy kicsit. Hatalmas gondolatokat ébresztettem benne, hiszen hosszasabb gondolkozásokba esik. Belphegor aki a kisujját nem mozdítja, ha nem muszáj, és mégis most úgy ötletel, mintha az élete múlna rajta. Vagy szimplán csak addig lusta amíg meg kell mozdulni? S miután már kirángatták a komfortzónából tevékenykedik normálisan? Nem tudom, és nem is érdekel, egy a fontos, hogy mellénk áll-e? Teszem fel magamban a kérdést, mire már érkezik is a válasz a nő szájából. És igen. Pont amit hallani akartam. Szélesnek mondható vigyor húzódik a szám sarkába, és az ő száján is egy ördögibb vigyort vélek felfedezni.
- Egyenlőre még a tervezési fázisba vagyunk. Esetleg, ha tudsz valakit aki támogatná ügyünket, nem bánom, ha fölkeresed. - Legalább már nem csak ketten vagyunk. Igaz ott vannak az angyalkák is, de bennük még annyira se bízok mint a fajtársaimban. Azura miatt foglalkozok velük más egyéb miatt kitépném az összes szárnyát, és párnát csinálnék belőle.
- Még egy teát? - teszem fel illedelmesen a kérdést, majd helyet foglalok vele szemben.
- Gondolkoztál már ezelőtt, hogy miként lehetne Lucifert megbuktatni? -  teszem fel a kérdést, miközben intek a szolgának, ha kér még egy adagot.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 03, 2018 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Volgan x Belphegor

Alig, hogy kimondom Belial nevét, kétségek fognak el. Élvezi Luckó bosszantását, de vajon hajlandó lenne szembe is fordulni vele, hogy megbuktassa őt? Hm, fogós kérdés, amire magam sem tudom a választ.  
-Abaddonról hírlik az, hogy a trónra kacsingat. Talán őt érdekelhetné. Mammonnal viszont nem nagyon számolnék, legalábbis egyelőre. A balfék valamilyen ládába szorult, és nem tud kijönni onnét. - fűzök még ennyit a lovasokhoz a szemeim forgatva. Volgi reakciója a beválogatóshow említésére, hangos, jóízű nevetést vált ki belőlem. Ebben az egy mozdulatban benne volt minden.
A férfinak igaza van, sokat változtunk a teremtésünk óta és mi tagadás, évezredek alatt alaposan kinyílt a csipánk. Már addig vetemedünk, hogy pofátlanul szembe mennénk Luciferrel, mi, hálátlanok. De a hozzáállása nem Pokol Urához méltó, ezt mindenki láthatja, így nem csoda, hogy ennyien a vesztét kívánják. Nehezen hiszem, hogy ekkora tekintélyvesztés után lenne számára visszaút. Még ha mélyen magába nézne, és 180 fokos fordulatot venne, még az sem lenne elég. Hiába megérett az idő az új vezetőségre, ideje hogy mások lépjenek a helyére.
Kérdésre mielőtt bármit mondanék, egy hosszabb percet szánok gondolataimra. A démonok kényelmesebb fajtájához tartozom, nem jellemző ránk hogy túlfeszítenénk magunkat bármivel is. Mégis, minden csak a megfelelő motiváción múlik. Valahogy így indult a tanácsadói melóm is. A kellő ösztönzéssel bárki rávehető bármire. És Lucifer letaszítása kellően jó mókának ígérkezik, hogy ne mondjak nemet.
-Ha ez segít megoldani a jelenlegi szégyelletes helyzetünket, akkor bármire hajlandó vagyok. - felelem hosszabb hallgatás után egy ördögi vigyor kíséretében.
-Mondd, miben lehetek hasznotokra? - érdeklődöm kíváncsian, miközben újabbat kortyolok forró italomból.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 31, 2018 3:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Szóval Belial, és a lovasok. Gondolkodom el magamban. Esetleg, ha valakit meg lehetne onnan fűzni a lojalitás megrendítésére, az sokat lendítene az ügyön. Sajátos módon, csodálkozom, hogy még nem vették fejét a hülyéskedései miatt.
- Tudom mire gondolsz Belial nem egyszerű eset. Csodálkozom, hogy te ilyen jól bírod.
A következő mondatára nem is mondok semmit, tenyeremet az arcomba vágom, s lassan lecsúsztatom. Ezt egy egyértelmű jelnek tartom, mellyel azt fejezem ki, hogy mennyire primitív ötlet volt. Csak remélni tudom, hogy ő nem gondolta komolyan. Évezredeken keresztül válogathatnánk mire megtalálnánk az ideális démont.
- Olyanokra gondoltam, akik már alapból magas rangon vannak. Mint Azura. - hozom fel a főnökasszonyt példának.
- Sokat változtunk mi démonok a kezdetek óta. Lucifer hűséges alattvalóiból már eljutottunk addig, hogy gondolkozunk a megdöntésén. Ha ez ment akkor van esély arra, hogy a tanács beválik. - gondolkodom kissé hangosabban mint kellene. Látszólagos öröm telíti el mikor visszakapja imádott Arthurját. Majd következő kérdésére elgondolkodom. Én mint vezető? Soha nem gondoltam magamra ilyen módon. Csak Azura utasításait követem, és tanácsokat osztogatok. De az hogy én irányítsak? Vagy, hogy én is?
- Igazából még ezen nem gondolkoztam, de lehet menne nekem is. - válaszolok a kérdésére kedélyesen. Ismét felé fordulok, és pár lépéssel közelebb megyek.
- Te mit gondolsz tudnál irányító szerepet vállalni? - szegezem hozzá a kérdést, kissé izgatottan várom a választ, mert abból sok dolog kiderülhet a számomra, legfőképp az, hogy a következő pár perc, hogyan telik majd el. Megannyi variáció futott végig fejemben, de csak arra gondoltam, hogy Belphi milyen jó segítség lenne ügyünk elérésében.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 31, 2018 2:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Volgan x Belphegor

Tudok-e olyat, aki szoros kapcsolatban áll vele? Lássuk csak.
-Beli eléggé közel áll hozzá. Hogy is mondjam...elég sajátos módon...- próbálom diplomatikusan megfogalmazni azt a gyerekes szintű macska-egér viszonyt, ami köztük van, és aminek mostanság én is részese vagyok. Bár lehet ez nem is olyan nagy titok, tekintve amilyen pletyás hely a Pokol is. A főnök Luckó idegzetét teszi próbára bosszantó csínykedéseivel. De bármelyik lovast mondhatnánk. Ők elég közel állnak hozzá. Fontolóra veszem a démon szavait és gondolkodom mi lehetne jó megoldás. Ha felröppenne a hír, hogy egy ilyen kis privát démoni kör alakulna a kéngödör irányítgatására, tuti itt hemzsegnének a "jobbnál jobb" jelöltek.
-Tarthatnánk beválogató show-t. - vetem fel az ötletet, elvégre az embereknél is tökre bevált dolog. Komoly munka lenne, másfelől poén is, elnézni a sok szerencsétlent, ahogy a tagságért teper. Bólogatok Volgan szavaira. Elméleti síkon nagyon rendben van, de hogy fog kinézni ez gyakorlatban démonkáéknál? Az nagy talány. Megbízhatóság? Összefogás? Egyetértés? Bizalom? Ezek az erények ritkán mondhatók el egy ördögfattyról. Még én is gyerekcipőben járok ezen a téren, pedig már jó ideje a Beli tanácsadójaként tengek-lengek, ami feltételez némi nemű elköteleződést és hűséget. Mentségemre, amiért nem remekelek - ilyen link és kiszámíthatatlan főnököt nem élt még ez a világ. Nem könnyíti meg a helyzetet.
-Szerintem természetünkből adódóan alkalmatlanok vagyunk a közösködésre. - kortyolok bele újra a teámba. Szomorú, de igaz, bár ezzel a jellemhibával nem vagyunk egyedül.
-Ha működne is ez a dolog, csak idő kérdése, hogy valaki beleköpjön a démoni idillbe. - húzom el a számat. Szomorú, de mindig vannak ellendrukkerek. Ez a valaki nyilván nem én leszek. Nekem mindegy, hogy az alvilági kakasdombot egy személyben vagy tanácsosat játszva irányítják, a lényeg irányítás alatt van. Normális vezető egy vagy több személyben, ráférne már a Pokolra.
-Egy próbát megér, hátha rácáfol a tapasztalatokra. - teszem még hozzá.
-Mondd csak Volgan. Neked vannak vezetői ambícióid? - nézek fel rá kíváncsian, miközben magam mellé teszem Arthurt, akit közben visszaszolgáltatott nekem, sértetlenül. Én magam nem vágytam ilyen körökbe. Túl sok balhéval és munkával jár az ilyen. Na meg parával. Folyton hátra lesni, hány tőr landolt a hátadba, ha nem muszáj, nem veszek ilyen terheket a nyakamba.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Reméltem megtudok valami újdonságot tőle, de nem jártam sikerrel. Majd ismét a koponyára pillant. Majd jött a magyarázat, hogy miért is nem hallott információkat Luciferről. Majd folytatni kezdte. Elég érdekes megközelítés, egy olyan aki közvetlen kapcsolatba van vele... nem is rossz ötlet.
-Tudsz olyan démonról aki szoros kapcsolatba van vele? Vagy legalábbis közel áll hozzá? -kérdezem tőle, lehet kissé kapkodva. Ő is hasonlóképp vélekedik a vezetőről, semmiképp nem lehet egy kis suttyó démon az. Az mindent tönkretenne. Ide megfontolt vezető kell, jó tanácsadóval, vagy tanácsadókkal. Mikor feldobom a tanácsot komolyan elgondolkozik az ötleten. Sőt hangosabb gondolatmenetbe is kezd a felvetés hallatán. Vajon oda is kik lennének az alkalmasak?
- Viszont a tanácsba is megbízható démonok kellenek. Nem lehet mindenféle suttyót beválasztani, és meg kell határozni mindenkinek a szerepét. - kezdem félhangosan a mondandómat.
- Valahogy, úgy kellene összeválogatni, hogy mindenkinek az érdeke meglegyen, hogy ne támadják hátba egymást. Mert abból teljes anarchia lenne. - teszem még hozzá, majd az utolsó korty teámat is lehúzom. Majd felállok odasétálok az asztalhoz, és Arthurt a jobb kezembe kissé magam elé tartom, és bámulom.
- Biztosan tudod, hogy Arthur nem csak a kardja miatt volt ott ahol, hanem mert egy jó tanács volt mögötte. - Majd átnyújtom Belphinek a fejet. Mikor megbizonyosodok, hogy jó helyen van, az ablakhoz sétálok, és kinézek rajta.
- Gondolod? Van olyan démon aki alkalmas lenne egy ilyen tanácsba? - merengek kifelé az ablakon a válaszra várva.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 9:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Volgan x Belphegor

-Nem hallottam semmi újat...legalábbis úgy hiszem. - sóhajtok mélyet, miközben a teámat kavargatom és pillantásom futólag Arthurra téved, amit egy halvány mosoly követ.
-Viszályt igyekeztem előkeríteni és ez sok időbe telt. Nem sok új infót hallottam. - forgatom meg a szemeimet. Belial és a gyerekes játékai. Mindenki tudta róla, hogy Lulu bosszantása élteti. Tuti figyelemhiányos a fószer. Az utolsó balhénk után, amit egy "kisebb" apokalipszis követett, pofátlanul felszívódott és valahol nagyvilágban bujdosott a nagyfőnök elől. Engem meg ott hagyott a francba. Szép kis alak.
Volgan is osztja a véleményem, hogy Luluka alkalmatlan vezetőnek, főleg azok alapján, amit újabban produkál. Régen sem volt egy nagy durranás, de most. Népszerűségi indexe elindult lefelé, és már olyan mélyen jár, hogy onnan csak valami isteni csodának köszönhetően ívelne felfelé. A legutolsó nem hivatalos közvélemény-kutatások szerint a Pokol lakóinak 47 %-a alkalmatlannak tartja, 31% - isten tudja miért - határozottan mellette áll - még!, míg a fennmaradó 22% inkább tartózkodik.  
-Mióta megcsapta a ..... - egy pillanatba félbe hagyom a mondatot, hogy találjak egy ide illő szót, ami jól érzékelteti a jelenlegi helyzetet.
-...az új élet szele, lehet az sem venné észre, ha valaki közvetlenül alóla rántaná ki alóla a széket. - vigyorodom el. Bárki vállalná magára ezt a nemes feladatot, holtbiztos, hogy látni akarnám. Volgan visszakérdez, hogy én kit képzelnék el főfőnökként. Jó kérdés.
-Mindenképpen a felsőbb körökből... - iszok egy kortyot a teámból, majd a csészét lassan visszahelyezem magam elé az asztalra.
-...akik közel állnak a tűzhöz. Ők könnyebben le tudnák segíteni Lucifert a trónról. - alkalmuk és lehetőségük meg volna rá, egy belsőbb "bizalmi körben" mozognak. Már ha démonok közt lehet ilyesmiről beszélni, mint bizalom. Volgan előáll egy újszerű ötlettel.
-Több főnök a Pokol élén??? Érdekes gondolat. - jegyzem meg kicsit eltűnődve a démon felvetésén.
-Mint egy Pokoli Tanács...ki tudja, lehet beválna. - miért is ne, még nem próbálták ezelőtt, legalábbis nincs tudomásom róla. Mi démonok pedig minden aljasságra képesek vagyunk, így arra is, hogy összefogjunk. Bár erre kevés példát tudok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 10, 2018 10:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Látszólag megnyugszik, hogy a szeretett Arthurjának semmi baja. A rossz hírére nem mondok semmit csak egy apró mosoly húzódik végig a számon. Kérdésem hallatára meglepettségét nem próbálja leplezni. Volt ideje átgondolni a válaszát amíg a szolgáló kiment. Pontosan ezt a választ akartam hallani. Úgy néz ki tényleg nem sokan kedvelik az öreget. Ez a kis mesejátéka mindenkinél betette a kaput.
-Mik a legfrissebb hírek. Nem hallottam mostanában efféléket. - érdeklődöm talán hallott e valamit amit én nem. Levegővételnyi szünet után folytatja mondanivalóját. Tény, hogy nem lehet egyszerű ennyi démont vezetni, de arra vannak a segítők, és a többiek. Szánalmasnak tartom Lucifert amiért ezt meglépte. Bár az angyaloknál se jobb a helyzet legalább. Hangos gondolataiban fellelem az igazságot. Jobban járna, ha átadná a pokol vezetését, akkor legalább nyugta lenne. Persze erős, és nagy befolyásoltsága van, de sok ellensége is lett.
- Ezen még nem gondolkodtam, és szerintem Lucifer alkalmatlan vezetőnek, ha csak vissza nem tér a régi formája, amit eléggé kétlek. Egyébiránt először azt kellene elintézni, hogy lekerüljön arról a bizonyos trónról. Nem gondolod?
- merengek el hangosan, majd belekortyolok a teámba. Hosszasan gondolkozom vajon ki lehetne alkalmas a vezetésre, de tökéletes jelentkező nem jut eszembe.
-Szerinted ki lenne alkalmas? - szegezem hozzá a kérdést, hátha neki van valami ötlete. Először Azura jutott eszembe, de ő kijelentette nekem, hogy nem akar ő lenni a nagyfőnök. Belphi a lustasága miatt nem lenne jó választás.
- Azon is gondolkoztam, hogy nem egy főnek kellene vezetnie, hanem egy több tagú csoportnak. - teszem még hozzá, majd hosszasan hallgatok teámat kortyolva.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 11:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Volgan x Belphegor

Belépek a szobába és a második amit teszek, hogy szemrevételezem Arthur állapotát. Előbb távolabbról, majd beljebb merészkedve közelebbről is. Megnyugtató sóhaj tör fel belőlem, amikor látom, hogy a vén csont biztonságban van. Ahogy az emberek mondanák, a "haja szála sem görbült". Volgan nem titkolja, hogy becses tárgyam eltulajdonítása jó ürügy volt arra, hogy felemeljem a hátsóm. Belegondolva a lehető legjobb módszert választotta. Elismerésre méltó, oda szúrt, ahol a legjobban fáj. Ez persze felvet egy fontos kérdést, mire fel ez az erőfeszítés? De nem kell sokat várnom, hogy megtudjam, mi okból "csalogatott elő a csigaházamból".
-Hónapok? Ejj, ennyire rossz lenne a hírem? - ingatom meg a fejem egy sunyi mosoly kíséretében, de nem vitatom van alapja. Kérdése meglep. Főleg amikor megemlíti Lucifer nevét is. Meglepettségemet arcom vonásai sem leplezik. Megvárom, míg a szolgáló elém teszi a gőzölgő vízzel teli csészét, amit egy fejbiccentéssel köszönök meg, majd azt is, míg néhány hosszabb pillanattal később távozik a szobából. Ez idő alatt van lehetőségem gyors átgondolni, milyen feleletet is adhatnék Volgan kérdésére. A kényelmességem mellett - hogy ne nevezzem lustaságnak - az is köztudott rólam, hogy nem tartom sokra a Pokol jelenlegi urát és jobban járnánk, ha ő max. az illemhelyen trónolna. Ez van, szívesebben látnék valaki...bárki más alkalmasabb személyt a Pokol élén. Ha nagyon elereszteném a fantáziám, akár még Belialt is el tudnám képzelni, bár soha nem került szóba, igényelné-e ha Luckó trónja a segge alá tolódna. A kisfőnök inkább az ördög bosszantásával és a gyerekes csínyjeivel van elfoglalva, na meg hogy futkosson előle a nagyvilágban. Mintha mostanság Lucifert ez bármilyen szintén érdekelné...
-Ha a véleményemre vagy kíváncsi...azt gondolom, hogy ránk férne egy új, erős kezű vezető, aki tudja mi az igazán fontos. - felelem miközben kiemelek egy filtert a tartóból és lassan a forró vízbe eresztem.
-Gondolom te is hallottad a híreket Luciferről. Rém lelombozó. - utalok a földi kalandozásaira. Nem tudom tényleg így van-e és ennyire beszippantotta őt a humánlét, vagy ez a szirupos családi idill csak egy elterelés lenne egy nagyobb ördögi terv részeként, de távolról, külső szemlélőként nagyon úgy tűnik, hogy tesz ránk magasról. Sem a Pokol, se a mi sorsunk nem izgatja.
-Lehet, hogy kiégett. Nem lehet egyszerű a Pokol vezetése. - szavaimba hangzik valami együttérzésféle - Talán nyugdíjba kéne mennie, átadni a terepet a lelkes fiataloknak. - tűnődöm el hangosan. Hiszen nyílt titok volt az is, hogy többen vágyták a helyét és közülük voltak jó páran, akik komoly esélyekkel kacsintgathattak a helyére. Szóval jelentkezőből nem lett volna hiány.
-Te mit gondolsz erről? Szerinted ki lenne alkalmas Luci helyére? - kérdezek vissza, ha már az én véleményemet kérdezte, érdekel, ő hogy vélekedik a helyzetünkről.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 04, 2018 3:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Hosszadalmas várakozásom után hallok egy hangosabb üvöltést, de olyan hang volt mintha valaki torkát szorítanák, és úgy próbálkozik kiadni azt. Biztos voltam benne, hogy ő az. Ezek után abban is az voltam, hogy elszánt, és kapkodós ügye van. Nem hiába, hiszen gyűjteménye legékesebb darabját lopattam el. Megállt a bejárat előtt. Biztos azt hiszi, hogy csapda. Sietős dolga ellenére nem szalad fejjel a falnak. Az ajtó halk nyikorgással nyitódik ki, és ott áll Belphegor tőrét markolászva.
- Rég. - mosolygok rá vissza, hiszen nem vagyunk mi ellenségek. Legalábbis jelenleg nem, aztán ki tudja mit hoz a jövő. Egészen gyorsan ideért, ahhoz képest amit vártam. Intek neki hogy foglaljon helyet melyet ő kedélyesen meg is tesz, közben fegyverét nyugalomba helyezi, látva a fenyegetés hiányát. Úgy látszik megnyugodott, hogy a kis kedvencének kutya baja. Magamba mosolygok a gondolaton, mi lenne ha valami baja esne Arthurnak. Azt hiszem egy várost is lerombolna haragjában. Nem kertel rögtön a lényegre tér. Mintha sietne valahova, de az nem az ő szokása. Abban teljes mértékkel igaza van, hogy nem nosztalgiázni akarok.
- Elnézést a kellemetlen megoldásért, de tudtam ha csak simán hívlak hónapokba telhet mire ideérsz - jegyzem meg humorosan. Majd egy apró mosolyt húzok végig az arcomon.
- Mond el kérlek mi a véleményed a mostani helyzetről. Mármint tudod Lucifer, és a többiek. - térek rá komoran a tárgyra. A gyertyák fényében még sokkal komolyabbnak tűnök. Közben intek a szolgálónak, hogy hozhatja a teát. Leteszi Belphegor elé a forró vízzel teli bögrét és a filter tartót. Majd ugyan ezt megcsinálja nálam is. Egy darabig még téblábol, majd elhagyja a szobát. Már csak ketten vagyunk jelen. Válaszát várva elkészítem az italomat majd lassú mozdulatokkal elkezdem kavargatni.
- Légy a vendégem - mutatok a dobozra illedelmesen, majd ismét egy kis mosolyt engedek meg magamnak.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2