Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Chinese town •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Chinese town VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 3:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 10:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: Abaddon- Igen, nyilván nem hagyjuk, hogy ez a jelenlegi helyzet megmaradjon, sok démonnak hiányzik a pokol. - Nem beszélnék Lucifer nevében erről, elvégre ő otthagyott minket, hogy feljöjjön a felszínre, nem tervezett visszamenni, szerintem őt csak Amara zavarja leginkább és minket felhasználva akar vele végezni, ő meg a háttérből csak osztja a parancsokat.
- Szerinted az angyalok nem szeretnék, ha előbb a Mennyeket nyitnánk meg nekik ismét? Miért segítenének a démonoknak, akik nem tartják be az ígéretüket? - Szép elképzelés is lenne, hogy előbb segítsenek őt, majd utána mi, de kétlem, hogy a nagy összefogás tovább tartana, mint a Pokol megnyitása, mindenki lehúzza a belét és ennyi volt, az angyalok maradnak ott, ahol, majd segítenek önmagukon. Kicsit úgy tűnik nekem, mintha Mammonnak lenne igaza és Abaddon túlságosan is egy angyal befolyása alatt lenne, független attól, hogy bárkin áttapos bármikor, ha az útjába állnának.
- Bármennyire közös a cél de mi többet nem tehetünk, minthogy a démonokat összefogjuk, a szárnyasok legyenek Lucifer gondjai, tőlem vissza is mehet velük a Mennybe. - Eddig is megvoltunk nélküle, nem ez másképp utána sem, mindenki élvezi a szabadságot, oly rég csattogtak az ostorok a fejünk felett már, nem hiányzik.
- Kicsit úgy hangzik, mintha egy valakinek mindenki adja át az erejét, hogy legyőzzük Amarát, kétlem, hogy van olyan test, ami elbír ennyi erőt, de ez egy egész jó felvetés. - Elvigyorodom, elég abszurd az egész, de talán nem lehetetlen, csak egy kis kísérlet és minden ki fog derülni, ezt biztosan nem jelentem senkinek, szerintem Abaddon sem így gondolta, ahogy én értelmezni véltem a szavait.
- Három szárnyas is akad, köszönöm. - Az elsőről sokat hallottam, az utóbbi kettő ismeretlen számomra, talán van, akinek ez az információ sokat ér majd, így megjegyzem és elraktározom, nem kell mindent tovább adnom, ami itt elhangzik. Sunyin elmosolyodom ezen a gondolaton és csak nézem, ahogy ismételten kortyol az italából.
- A lényegesebbnek vélt információkat átadom mindenkinek. - Ha őt nem hallgatták meg, talán majd az én szavam jelent valamit, már ha kinyitom a számat. Egyelőre még nem döntöttem el, hogyan és miként legyen tovább.
- Ha van ötleted, hogy Amara legyőzésén kívül hogyan nyithatnánk meg a Poklot, akkor mindenképpen küld egy impet és rám számíthatsz. - Nem szoktam felesleges ígéreteket tenni, de a Pokol már nagyon hiányzik és ha bármiben segíthetem, meg fogom tenni, elég erős figura vagyok a sakktáblán. Az, hogy utána mi lesz, ráérek később kideríteni, én tudom ki mellé fogok állni akkor és kit támogassak, ki érdemes arra, hogy mögé álljak.
- Nem is tartalak fel tovább, ideje mennem, van még pár elintéznivalóm, örültem a találkozásnak Abaddon. - Felállok és ha nem akar marasztalni, amit ajánlok hogy ne tegyen, akkor amilyen békésen beállítottam, úgy távozom is.

reveal your secrets

Abaddon


Chinese town Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
357
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 28, 2020 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Mazikeen & Abaddon
──────────── ────────────
« Szószám; ide • Zene; Black Lung
A lényünkből fakad, hogy a bizalom teljes hiányával vagyunk megáldva, vagy inkább átkozva, kinek mi ugye. De hát éppen ez teszi széppé a kerek nagyvilágot. Szavai parányi mosoly csalnak orcámra. - Nos, valahogy sejtettem, hogy ez látogatásod célja. Hogy egészen őszinte legyek valahol még örülök is. Hiszen ez azt jelenti, hogy valami mozgolódik a háttérben. - Igen, valóban, legalább nem csak egymagam ügyködöm, s teszek valamit a jövő érdekében. S végre ez által kiderül számomra az is, hogy Lucifer egyáltalán még életben van - már legalább is vélhetően, hiszen ebben biztos nem lehetek, de a tény, hogy felderítőt küld, előre már jele lehet ennek - s hogy végre hajlandó is valamit mozdulni annak érdekében, hogy ne vesszen oda minden s mindenki. Mondhatjuk pozitívnak, bár különösebben nem hat meg, s nem is befolyásol semmiben, teszem a dolgom, ahogy eddig is tettem. Kijelentésére aprót borzolok szemöldökömön. - Valóban? Nos, nekem nem tűnt fel. Nem túl sokunkba akadtam eddig kik tettek volna bármit is. De tény, a cél továbbra is az, mint mondottam. Összeszedni a cselekvőket. - Megvárom, míg befejezi, s majd utána folytatom mondandóm. - Egyensúly, nos, a képlet egyszerű: Ha megnyitjuk a poklot meg kell, nyissuk a mennyet is. Így az angyalok végre fel, mi pedig letakarodhatunk, a halandó pedig marad mértani középben. Mindenki a maga helyén, úgy ahogy régen is. S kezdődhet, minden előröl, ahogy régen, a kezdetek kezdetétől. Nekem az megfelelt, ez a célom. Gondolom neked is, nemde? - magyarázom röviden, s persze, hogy a módszerekben válogatom, utalok itt arra, hogy az sem érdekel, ha ehhez angyal, ember, bárki segítségre lehet "A Cél Szentesíti Az Eszközt" mondották az inkvizítorok. Költői kérdésemre, ámbár kíváncsi vagyok, miként reagál. Apró bólintás, amolyan köszönetként kijelentésére az - önkéntes ugyan, de akkor is - kinevezésemmel kapcsolatban. - Nincs kizárva, hogy az információim tévesek a Lovasokkal kapcsolatban, csupán az én Teóriám, mint mondottam. Az elméletem arra épül, hogy ilyen hatalmas erő ellen minél több s minél nagyobb erőre van szükség. Ebből indul a logikám. S inkább az erőre lehet szükség, mintsem magukra a személyekre. Hogy miért nem emlékeznek? Talán mert ott sem voltak. Nem tudom, az az egész az idők kezdetén történt, akkor még lovasok sem voltak, sőt egyikünk sem. Mint mondottam, ez csupán egy elmélet. Semmi több. Több erő, nagyobb esély, ennyi csupán, ami azt hiszem kellően logikus. - Nos, igen, ezzel kapcsolatban sok a félreértés... Ki hogy értelmezi a szavakat ugye. A válasz pedig egyszerű lehet, nem léteztünk még mikor ez történt tehát ott sem lehettek, így nem is emlékezhetnek. S ebből kiindulva a felvetés félig téves volt, de a tény, hogy több erő nagyobb esély továbbra is helytálló s ez volt az alapgondolatom ezzel kapcsolatban. - Ahogy jól esik. Kik megbízhatóak, Cassael, s Ophilia, Phanuel ki még szintén értette a jó szóból. Egyelőre eddig jutottam. -
Bizalomépítés, valamit adnom kell, hogy közelebb jussak hozzá, lássa csak nem zárok el minden információt, s ez így is van. Ne feledjük "Őszinteség". S végre én is kapok, némi információ a többiek hollétéről, nos, ezt elraktározom későbbre, figyelek s még az utolsókat kortyolok italomból. - Ugyanazt, mint mindenkinek, szükség lesz rá is. - Legalább is higgye csak ezt. Ennyi csak a válaszom az üzenetre, hogy miként jár Maze az már az Ő dolga lesz. Részemről egyebet nem tudok már hozzá tenni, csupán egyet. - Az első lépés, meg kell, nyissuk a poklot, s vele együtt a mennyek kapuját is, csak így lehet egyensúly, kell az Ő és mi a teljes erőnk is, másként nem fog menni. Minden apró erőfoszlány újabb esély a győzelemre. S hogy mi lesz utána? Azon majd akkor ráérünk elmélkedni. - Zárom le végül, s megvárom, Ő szeretne e még valamit hozzáfűzni, szemeit fürkészem, egész lényét figyelem, némán.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 11:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: Abaddon- Igen, nem túl bölcs dolog, ezért is vagyok itt, hogy meghallgassam ki mit gondol és továbbítsam a lényeges dolgokat - ravaszan el is mosolyodom, mert nem akarok én mindenről beszámolni, csak a leglényegesebbekről, elvégre a Pokol kapujának a nyitja érdekel mindenkit, az meg hogy utána mi lesz, az nem érdekel, én tudom, hol lesz a helyem, nem állok a vesztesek oldalára, ám ezt nem reklámozom, elvégre ez az én saját bizniszem, nem tartozik másra.
- A démonok részéről nagyobb összeállást tapasztaltam az utóbbi időben, ám a szárnyasok gondot okozhatnak, hogy lesz meg az egyensúly? Mi kell hozzá, hogy meglegyen? Igazad van, ez jobb terv, inkább ezzel kellene foglalkozni és talán Lucifer beszélhetne a testvéreivel, elvégre ő az egyik arkangyal nemde? - A leginkább pont magát a Főnököt kellene rávenni, hogy cselekedjen, ha ő egybe tudja rántani a démonokat, akkor a tollas testvérei sem maradhatnának szégyenben.
- Osztom a véleményedet, jó hogy te lettél a Háború lovasa, mert neked kell vezetned a sereget a testvéreiddel összedolgozva. - Nem Lucifer kedve szerint, nem, jobb ha a saját meglátásai alapján cselekszik, elvégre jól forognak a fogaskerekei és mindenkit, aki hasznos, köré kell gyűjteni, ha tényleg nyerni szeretnénk. Ha vannak angyalok, akik nem ellenségeskednek velünk és megférünk egy légtérbe velük, talán tényleg lesz Harmónia, ami visszahozza a hiányzó láncszemet. Gondolataim persze megtartom magamnak inkább.
- Viszont, hogy lehet az, hogy nem emlékszik egy lovas sem Amara elzárására, de a te angyalod ilyen tudáshoz jutott? - Fogós kérdés, de ha egy angyal tudja és a démonok pedig nem, ez elég nagy felháborodást szíthat, amit meg kell oldani, ki kell találni valamit az eredeti indok magyarázatára, amit még befogadnak a démoni gyomrok.
- Fel kell készülni válaszokkal, hogy ne ugorjunk egymás torkának, találkozhatok az angyaloddal esetleg? - kíváncsi vagyok, ki az, aki ilyen tudással bír és mit lenne hajlandó még megosztani velem azért, hogy szövetségre lépjünk velük Amara ellen.
- Ó, igen Cassael, elég sokat tudok erről a történetről. Mammonnal és Beliallal is a napokban beszélgettem, tudom ki merre található, ez a dolgom. Mammont távol kell tartanom New York városától, szóval New Orleansban van, az otthonában, Belial meg a város egyik elit vadászával Natalie-val van gondolom, mint Mastemah, okozott némi tüzet, amit most olt el, de hisz ismered, nem ő lenne Viszály, ha nem csinál valamit. - Széttárom a karjaim, elvégre neki ez a dolga, minden lovas a maga feje után megy, de a cél közös, a pokol kapuinak a megnyitása, az közös érdek.
- Ha üzennél valamit Mammonnak, akkor mondd, mert két nap múlva megyek haza jelenteni és beugrom hozzá. - Megkapom végre az átkozott angyalpengét, amire annyira fáj a fogam, mivel a pokolban maradtak a saját szerzeményeim, az meg határozatlan ideig elérhetetlen.

reveal your secrets

Abaddon


Chinese town Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
357
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Mazikeen & Abaddon
──────────── ────────────
« Szószám; ide • Zene; Black Lung
Ha az előttem ülő előkerült akkor ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy hamarosan újabb vendég feltűnésére számíthatok. Persze oly sok dolog mozoghatott a háttérben, megbújva, miről nincsen tudomásom, lévén kisebb gondom is nagyobb volt annál mint sem csipp csupp ügyekkel foglalkozzam, ki kivel hol miért és mennyit jellegű kérdésekkel. Abszolúte hidegen hagyott s lám most itt tartunk. No de, fókuszáljunk a jelenre. Visszakérdezésére csupán röviden bólintok, igen. - Egyetlen lapra tenni mindent, főleg ha épp a létezésünk jövőjéről van szó, nos lássuk be, nem éppen bölcs dolog - Kijelentésére csupán parányit vonom meg vállam. - Van aki parádézik a bazárban, van aki cselekszik. Személy szerint hidegen hagy, csak ne álljon az utamba... - Jegyzem meg újfent azokra kik csak lábugat lógatva szórakoznak s múlatják az időt mintha mi sem történt volna, teszek én rá, tőlem pusztulhatnak is az sem érdekel túlzottan. Néhány apró bólogatás, ahogy magam elé tekintve elmélázok szavain. Nos igen, van benne valami. - Ha egyensúly lesz, lesz újra Harmónia is. Legalább is gondolom. A jelenlegi helyzet nem több mint találgatás. De több mint a semmi... - Parányi mosoly kezdemény orcámon ahogy ismét elgondolkodom s eszembe jutnak az angyalok kikkel eddig bárminemű kapcsolatom akadt. - Nos akad köztük olyan ki hasonlóképp gondolkodik. Azokat kell összeszedni akik így vélekednek, én legalább is ezt vallom. Csak úgy mint a Démonok között. Aki osztja a véleményt cselekedjen, aki nem, Pusztuljon vagy táguljon. - Nagyjából ez a véleményem jelenleg, "Velem vagy ellenem" mondhatnánk de ez nem egészen igaz. Inkább "velem, vagy húzz a francba" a helyes megfogalmazás. - Mint mondtam, akik ezt nem képesek felfogni, azok részemről aztán el is pusztulhatnak... Nincs túl sok opció, ez a helyzet új nézeteket kell előhozzon. Múltbéli sérelmeken kell túllépni, félretenni viszályt és bosszút. A sötétség nem válogat, nem érdekli fentről vagy lentről származol, halandó vagy vagy halhatatlan, egy csettintés és mintha soha nem is léteztél volna. Ezt vagy megértik vagy nem. - Beszélek tökéletes komolysággal s újabbat kortyolok, míg Ő is szóhoz jut. Szavai eljutnak tudatomig, hogy segít a kapuk nyitásában, Ó hát persze. Ugyan ki segétkezne, nemde? A szavak hasznosak, de egyelőre még csupán szavak, tudom ki oldalán született s kinek volt hű csatlósa. Egyelőre az a tény, hogy a kapu kulcsának egyik darabja a birtokomban marad bizony az én saját információm. Még nem tervezem megosztani senkivel sem, egyelőre semmiképp. Korai még, s a megalománia úrrá lenne szinte mindenkin. Előbb meg kell bizonyosodjak az előttem ülő is miként áll a dolgokhoz, sajnos egyetlen beszélgetés ehhez nem elég, szavak, én is használom őket s nagyon jól tudom, hogyan is érdemes forgatni azokat. Szóba hozza az angyalokkal való ismerettségem, már említettem így balga dolog volna letagadni s nincs is értlme. Bólintok. - Az eszközökből most nem válogathatunk, van köztük is kinek tudása hasznos. Az angyaloktól tudom azt is, hogy Amara legyőzéséhez hajdanán a lovasok s arkok ereje kellett. A magról csak annyit tudnak mint mi vagy az emberek. El lett rejtve, távol, a múltban, annyi biztos, hogy New Yorkban van. - Italom lassan elfogy, az üveg üresedni látszik, míg kortyolok van időm elmém futtatni kicsit. - Én magam is segítetettem a vadászoknak kijuttatni egy angyalt egy bizonyos ládából, abból melyben Mammon is raboskodott, igaz csupán mellékhatás volt, később terveztem kijuttatni, de végül is kijutott. Rá is szükség lesz ha igaz a történet. Tudsz róla bármit, merre lehet? Vagy másokról? Vagy bármiről, ami hasznos lehet? - Lássuk Ő mit tud, s egyáltalán Ő merre kóborolt az elmúlt időben, miket tett, miket tudott meg? Hátha kapok pár részletet... Közben az italos üveg továbbra is ott figyel, ha még is meggondolná magát a nagy beszélgetésben.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 12:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: AbaddonSajnos nem jutok előrébb az almamag kérdésben, ami valljuk be nevetséges, mégis hogy gondolták letuszkolni Amara torkán ezt az apróságot? Csalódottan sóhajtok és dőlök hátra a kényelmes fotelban. Az előző lovas tudhatott valamit, de nem találom, mintha elnyerte volna a föld, ami lehetetlen, mert a Pokol mindenkit felköhögött a felszínre.
- Más alternatívák? - Felúszik a szemöldököm, máris felkeltette az érdeklődésemet, elvégre olyasmi kerül szóba, ami még működhet is és erről mindent tudni akarok, azaz Lucifer is biztos mindent tudni akarna róla, de tőlem aztán nem fog, örüljön az almamagjának.
- Igen, mások szeretnek mulatozni és egy lapra tesznek fel mindent, de jó látni, hogy nem mindenki ilyen ostoba. - Elvigyorodom sejtelmesen, mert bizony egyre jobban érzem, hogy közös nevezőn mozgunk, a legfontosabb, hogy Amarát kiiktassuk a képletből, a világ érdeke is, hogy mindenki visszakerülhessen a helyére, még a személyes bosszúkat is felülírja.
- Csak van egy apró gond, a Harmónia arkangyala meghalt, pont az, aki a jót és rosszat egyensúlyba tartotta, ezzel a kis ténnyel számolva nehéz lenne megismételni a múltat, ráadásul olyan összetűzések vannak még a szárnyasoknál is, hogy kétlem, hogy összefognának, a démonoknál nagyobb az összefogás. - Csak apró kis igazságok, amikre úgy érzem nem árt, ha rávilágítok, ezeken hogyan akarna pont ő változtatni? Érdekel a válasza, mert tőlem a nosztalgia megoldás tényleg ésszerűbb lenne, de ez nem rajtunk múlik sajnos.
- Igaz, mindenki közös érdeke, de szerinted félre tudják tenni a nézeteiket az angyalok és szerinted a többi lovas közül mind Amara ellen fordulna? Már elkanászodtunk és a démoni söpredék is a saját feje után megy, lehet megérettünk a kihalásra. - Vannak dolgok, ami felett nincs hatásunk, hiába vagyok az első, még így is ellenszegülnek a lovasok is nekem, sőt, az emberek is játszadoznának velem, mintha nem lennék felfoghatatlanul öregebb tőlük, mintha nem éltem volna meg azt a sok katasztrófát, ami a világukat érte eddig.
- Kiszámíthatatlan a jelen és a jövő is, én segítek mindenkinek, hogy ismét kinyíljon a Pokol kapuja, ennél többet nem tehetek, alkut kötöttem a vadászokkal is, bár elég instabil lábakon áll, mivel Lucifer szava már nem ér annyit, mint régen. - Persze ép eszű démon nem is akarja komolyan venni, hogy majd az emberek találják meg nekünk az almamagot és az megment minket.
- Úgy tudom jóban vagy egy angyallal, ők sem tudnak többet az almamagról?

reveal your secrets

Abaddon


Chinese town Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
357
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 21, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Mazikeen & Abaddon
──────────── ────────────
« Szószám; ide • Zene; Black Lung
Míg Ő kényelembe helyezi magát, én itallal kínálom, mi visszautasítást nyert s így nem is erőltetem a dolgot tovább, ha nem hát nem. Én azért csak magamhoz veszem a megkezdett nedűt. Ahogy Ő, úgy én is végigfuttatom rajta tekintetem miközben szemben helyet foglalok vele s kortyolok. Mazikeen, az első Arch, érdekes, bár várható volt, hogy lassan mindenki végre megkezdi a mozgolódást. Ideje volt lássuk be. - Almamag, túl sokat nem. Csupán, hogy eszköz lehet Amara legyőzésében. De a hollétéről nincs információm, másként már használtam volna ahogy tudom... Miért? Bár gondolom ugyanzért érdekel téged is a holléte... - Jegyzem meg vélhetően Ő is használná az eszközt amire én, s minden épeszű jelenleg. - Arról hallottam, hogy keresik és úgy vélik New Yorkban lett elrejtve. De csupán ennyi, mást én sem tudok. - Ettől több hozzám sem jutott el, kutattam utána de eddig jutottam. Jelenleg más köt le. - Személy szerint más alternatívák után is nézek, nem szeretek 1 lapra tenni mindent. - Jelentem ki, szemeim továbbra is az övéibe fúrom, újabb korty úszik le torkomon. - Azt is hallottam, hogy a Lovasok, s az Arkangyalok ereje együttesen zárta be Amara-t hajdanán. Ha ez igaz akkor szükség lesz minden nagyerejűre. Ezért volt szükség a Háború erejére. Míg mások a lábukat lógatják s az időt múlatják, én folyton mozgásban voltam, s ez nem lesz másként eztán sem, de hát ismersz Maze, tudod milyen vagyok. - Kacsintok rá miközben újat kortyolok. Kérdése célratörő, nem túl taktikus de célratörő, meg is mosolyogtat kissé, fejem megcsóválom. - Nem köntörfalazol, nem rossz. - Jegyzem meg, magam sem szoktam. De ha erre bárki alvilági egyértelmű és őszinte választ ad, no az volna mi engem igazán meglepne... Persze nem konrketizálta a kérdést ugye. Minden esetre tőlem megszokott egyenes válasz érkezik. - Szerintem ez egyértelmű. A Világ oldalán. Ha Amara győz mindennek vége, nincs háború, nincs angyal, nincs démon, nincs halandó. Aki ezt nem fogja fel az inkább ne álljon az útba, s ücsörögjön tovább a babérjain, nem kellenek a koloncok. - Fejtem ki véleményem röviden, tömören. Aki hülye pusztuljon, ez a véleményem. Én vagyok a Háború, s jelenleg a Háborút Amara ellen kell mozgatnom, ez a dolgom, ez a természetem, ezt is teszem. Hogy mi lesz utána? Majd meglátjuk hogy alakul, egyszerre 1 sakkfigurát kell leverni az asztalról, hiszen ha azt nem sikerül akkor semmilyen távlati tervnek sincs értelme. Az más kérdés, hogy természetesen megvannak az emények, azok is folyamatban mert arra is készen kell lenni, hogy mi lesz ha elül a por. - Biztosítanunk kell az emberiségnek a túlélést. Ha nincs lélek, mi így is úgy is pusztulunk. S mint mondtam, aki ezt nem fogja fel, az vagy bolond, vagy pusztuljon, de legalább is az útba ne álljon. - Az erőnk így is gyengébb már a hajdaninál, mert nincs lélek mi tápláljon, az angyalok azt hiszik, hogy őket ez nem érinti hiszen ők nem esznek lelkelet. Nos, valóban nem, ettől még tőlük függnek csak úgy mint mi... Létük értelmét veszti, hisz lássuk be, szépítjük vagy sem, de mindkét fél miattuk teremtetett. Egyik, hogy a jó felé terelje, másik, hogy kísértse őket. De ez egy másik történet. Iszom italom s várom reakcióját, gondolom nem épp ezt akarta hallani, ami különösebben nem érdekel speciel. - S ha már így, akkor neked mi a véleményed a jelenről s jövőről? - Érdeklődőm én is ha már így szóba került, legalább én is megtudom, hogy Ő vajon melyik csoportba tartozik...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 1:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: Abaddon- Szeretem, amikor ilyen szívélyesen fogadnak Nem akar kizárni, nem látom jelét, hogy verekedni akarna vagy nagyon ellene lenne, hogy megjelentem, persze gondolatban ki tudja mennyire átkoz a kis látogatás miatt, mert  megzavartam a nagy tervei szövögetésében, de igazából ez most pont nem érdekel engem. Besétálok és helyet is foglalok az egyik fotelban, nem mintha elfáradtam volna, de ezzel is jelzem, hogy nem akarok balhézni, tényleg beszélgetni akarok csak, legalábbis egyelőre. 
- Köszönöm, de kihagyom. Ritka ilyet hallani, ha itallal kínálnak, de a mostani helyzetben nem ihatok és a kínai pia amúgy sem az én szájízemnek való. Ledobom a fotel mellé a táskámat és keresztbe teszem a lábaim, majd rátámaszkodva nézem meg magamnak Abaddont, az új háború lovasát. Furcsa találkozás ez számomra, mert annyira nem figyelek fel minden démonra, de aki feljebb lépked a ranglétrán, hát ők kiérdemlik.
- Igazából az érdekelne, hogy mit tudsz. Az elődödre volt bízva az almamag, amit most az emberek megköszörülöm a torkom nagy erőbedobálásokkal keresnek. Persze ezt kötve hiszem, pedig az ő érdekük is, hogy eltűnjünk innen, de van egy olyan sejtésem, hogy velük csak zsákutcába fogok futni. Az egyezmény egyetlen előnye, hogy szabadon járkálhatok itt, mint Lucifer nagykövete, aki segít rajtuk, mert ebben állapodtunk meg. Erre van szükségem pont, hogy eljussak olyan helyekre, ahol amúgy levadásznának.
- Szóval tudsz róla valamit? Miként kell felhasználni, hol tűnt el, hol látták utoljára, kiknek volt hozzá köze? Teszek fel több kérdést, hogy könnyebb legyen válaszolnia, remélem valamennyivel többet tud, mint a semmi és meg is osztja velem. Vissza akarok húzni a pokolba, a saját kis birodalmamba és Lucifert is magammal rángatom, ha kell, de lehet erre nem lesz szükség, mert fellázadnak apuci ellen a teremtményei, én pedig nem fogok a vesztes oldalon állni. Megvárom, amíg válaszol és utána térek rá a következő témára.
- Másik dolog, hogy ugye háború közeleg és érdekelne, hogy melyik oldalon állsz és hogy látod ezt az egészet. Nem mondom meg, hogy pontosan mire gondolok, érdekel, hogy látja a közelgő csatát, kit érez főellenségnek és persze az ő legyőzése után ki lesz a másodlagos, akinek a vesztét szeretné. Nem finomkodok, bele a közepébe, elvégre még kitérhet a válaszadás alól és elhúzódhat a faggatózás.

reveal your secrets

Abaddon


Chinese town Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
357
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 29, 2020 12:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Mazikeen & Abaddon
──────────── ────────────
« Szószám; ide • Zene; Black Lung
Kissé besűrűsödtek a dolgok az utóbbi időben, de lássuk be ilyenkor vagyok én igazán elememben. A legutóbbi kis incidens óta eredeti, földi lakhelyem nem használom, legalább is egy kis időre. Ideiglenesen pedig tökéletes helyre leltem a Kínai negyed közepén egy éppen ideális helyen. Nem túlcicomázott, egyszerű lakás, kedves, idős család lakja, vagy inkább csak lakta, valamikor mikor áldozatul nem estek az éppen a jövőnkért tartott küzdelemnek. Lépésről lépésre haladok választott utamon, s most éppen az a pillanat érkezett el mikor az alkotó hátrakell dőljön s megszemlélje alkotását, vagy mondhatnám a stratéga távolabbról tekint a csatatérre. Át kell gondoljam mi történt eddig, mik a lehetőségek s miket kell még megtenni. Amara bármikor lecsaphat, hogy miért nem teszi? Nem tudom, erre nincs válaszom. Csupán találgatás arra meg nem alapozunk. Kockáztattam éppen eleget az utóbbi időben. Kezem alatt egy régi újságpapír serceg, forgatom s csupán bambulva bámulom sorait, "aktuális hírek", évekkel ezelettről, talán már annyira nem aktuálisak ugye...
Gondolataim mezejéről két ütemes kopogás ránt vissza a jelenbe. Szemöldököm enyhén borzolom meg, majd képzelt vállat vonva indulok meg az ajtó felé, hogy feltárjam azt s megtudjam ki készül elmélkedésem megzavarni. Egy ismerős , s igencsak vészt jósló, mosoly fogad. - Nocsak nocsak, Mazikeen, micsoda meglepetés. - Jegyzem meg én magam is abszolúte kedvesen, tudom, hogy az Ark démonok közül való, rangban hol áll a nőszemély, Lucifer kiskedvence, de jelenleg, a világ aktuális helyzetében úgy gondolom a rangok s nevek mit sem érnek. Kipusztulunk, s az irtás nem válogat sem rangban, sem egyébben...
- Természetesen, fáradj csak beljebb! - Engedem újtára s mondom csak a hátának lévén már réges régen a szobában téblából a költői kérdés után. - Egy italt? - Kérdem meg, ha már ily otthonosan érzi magát mi, ha nem zavartatja magát, akkor én minek tenném, ugye? Szóval csak kényelmesen. - Búzasör, vagy Szaké, egyebe nem volt a háziaknak. - sorolom fel a rövidke kínálatot, no nem mintha számunkra bármit haszna is volan az ételnek / italnak, de azért vannak előnyei a halandó világnak. Ez után hellyel kínálom, bár vélhetően már régen kényelembe helyezte magát az ajtós bemutatóból kiindulva. Én magam is így teszek, két régi kanapé van a szoba közepén egymással szemben, a vele szemben lévőn foglalok helyet, kortyolok az italból - személy szerint a búzasörnél maradok, eddig is azt iszogattam magamban - majd rátekintek s szóra nyitom ajkam. - S mi volna a beszélgetés tárgya? - Kezdek bele a közepébe, nem húzom sem az Ő sem a magam idejét, bele a közepébe típus vagyok, ezt tudja mindenki aki ismer. Nem szeretem az időhúzást, kivétel ha a taktika része, de itt most nincs semmi taktika, érdekel miért is jött, mi az oka. Sejtésem az, hogy Lucifer végre kezd magához térni s nem csak a tökeit lógatni valahol, ezért kiküldte a főkopót, hogy körbe szaglásszon. Persze ez csak egy teória. Jó esetben mindjárt kiderül. Ravasz kis róka az előttem ülő szuka, italom mögül szemeim rajta pihentetem, míg ő választá adja addig én kortyolhatok rövidet, természetesen figyelek, ahogy az illendő.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 25, 2020 4:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: AbaddonEljött az ideje, hogy felkeressem a többi lovast is, elvégre, ha mind a négyen összefognak, akkor szokott csak globális dolog történni, ám ehhez össze is kellene őket hozni. A Viszályunk a régi, a Pestis új testben tért vissza közén és már csak a Halál és Háború lovasai vannak hátra. Mindkettőben voltak változások, szóval érdekelne, miért is akarták ezt a posztot betölteni és mire készülnek, kinek az oldalán állnak és mit tudnak. Mindenkitől tudtam meg hasznos információkat eddig, tőlük is biztos többet tudok majd meg, legalábbis remélem, hogy lesznek annyira beszélgetős kedvükben velem szemben.
Abaddonra esik első körben a választásom, elvégre a háború tudott valamit a magról és lehet ő is tud valamit, elvégre a háború ezért fog folyni és ahol a csatatér, ott neki is ott lesz a helye. Szerencsémre pont New Yorkban van, így nem kell messzire utaznom, nem rég érkezett a városba, szóval kicsit összeszedve magam, vagy három hamburger után el is indulok hozzá, a kínai negyedbe, ahol egyenesen az ajtaja előtt állok meg és kopogtatok. A kukucskáló mellé állok, hogy kinyissa az ajtót és ne tudjon menekülni, már ha felismer, hogy ki vagyok egyáltalán. Nem tudom mire számítsak, de remélem együttműködő lesz, akár csak a többiek. Amint ajtót nyit, a lehető legbarátságosabban próbálok rámosolyogni.
- Helló Abaddon! jól meg is nézem magamnak, hogy néz ki és csak utána folytatom.
- Beszélgetni jöttem, bemehetek ugye? el is indulok, költői kérdésnek szántam, amire természetesen igen a válasz, ha megállítana, nagyon morcosan néznék rá, mert nem szeretek időpontot kérni, mindig legyen rám ideje, különben Luciferrel és a hozzá hű lordokkal gyűlik meg a baja. Visszaélés a hatalmammal? Meglehet, de számíthatott rá, hogy Lucifer majd küld valakit. Igazából magasról tesz mindenre jelen állapotában, de én, mint jó első ark-démon szeretem eljátszani, hogy ő küldött, de valójában csak szeretek képben lenni mindennel. A győztes oldalra csak úgy állhatok, ha tudom az erőviszonyokat.

reveal your secrets

Hell or Heaven


Chinese town VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 3:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Ophilia


Chinese town Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 10:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To Ramiel
We deserve a little joy in our darkest moment
Halkan nevetek csak megjegyzésén. Igen erre számíthattam volna.
- De valamiért érzed, hogy elfelejtetted. Valami űr tátong benned, de mi kapcsán? – próbálkozok akkor így a megtudásával. Talán nem tudok neki segíteni. Ő az egyetlen, kinek a fejébe nem nézek bele az engedélye nélkül. Nem is teszem fel ezt a kérdést. A régi hierarchiánk törvényei még mindig ott van bennem. Vele szemben mindenféleképpen, még akkor is ha belé karolva sétálok, mely a legnagyobb bűn is lehetne.
Mégis vannak az életünkben olyan pillanatok, amikor nem tehetem meg vele szemben, hogy ennyire kötetlen legyek.
Ám elenged, ezután pedig nem karolok már belé, hisz nem kívánja, úgy látom.
- Tudom, ismerős. Az utóbbi időben engem is kerülget ez, egy név kapcsán. Amit ismernem kellene, tudnom, mégsem tudom. Vagyis tudom, hogy nem létezik – rázom meg a fejem, zavartan. A név, melyet többször is hallottam már, másoktól. Tudom, hogy nincs ilyen nevű testvérem. Mégis oly sokan állítják és valamiért olyan ismerős. Zavaros ez.
- Hogy érted, hogy az ő emlékeiket is? – teszem fel. – Egy még felsőbb hatalom? Vagy mi? Nem hinném, hogy lenne bennünk ennyi erő – rázom meg a fejemet. Istennek talán lehet, hogy átmossa Amara agyát, vagy fordítva. Nekünk erre vajmi kevés erőnk van.
Még a nehéz is lesz a dolgom, nem lesz lehetetlen. Ezt nem szabad feledni. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Időm meg… hát nem véges. De addig sem szeretnék csak ülni és várni. Meg akarok tapasztalni mindent, amiről odafent csak vágyakoztam.
- Legyőzni? – nézek rá összeráncolt szemöldökkel. Ajkaim nyitom, ám hang nem jön ki. – Miért akarnám? Csak azt mondtam, hogy mi tudnánk megtenni. Mármint ti, az arkok és az én tudásom. Talán. De ez már ott bukott el, hogy Raguel meghalt – legyőzni? Nem akarnám. Miért akarnám? Ő volt az első, ki nem hazudott nekem, ki a valóságot mutatta meg számomra.
- Van, amin nem tudunk gyorsítani – vonom meg a vállamat, tehetetlenül. Engem is zavar ez a helyzet, ám többet nem tudunk tenni. Megtettük, amit akart tőlünk, innentől már csak várnunk kell.
Ajkam enyhén elhúzom, fejem lehajtom.
Bár én is így gondolhatnám. Hogy képes vagyok rájönni. De már nem tudom mi a valóság, mi az, ami igaz és mi az, ami nem?
Nem vagyok már biztos magamban sem, a tudásomban sem.
Kezem lassan engedi el, én pedig felemelem a fejemet, rátekintek. Ajkaim nyitom, szólnék valamit. Mégis csak némán nézem Őt. Lassan harapok alsó ajkamba.
- Rendben – hebegem elhalóan, szívemet egy ismeretlen érzés kaparja. Nincs szívem, kitépték, mégis elevenen hasít bele most a fájdalom, ahogy látom alakját eltűnni. Tudom, hogy mennie kell, nemis állítanám meg. Nem lehet hozzá jogom.
Ahogy elnyeli a portál, szemeimbe könny szökken. Lehunyom szemem, kisöpröm őket. Nem értem a reakciómat.
A magány mégis rámtör.
Egyedül vagyok.
Újra.
Mindig.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2