Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Az ördög fogadója •
reveal your secrets

Asto Vidatu


☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
84
☩ Rang :
Lord/Lovas, Halál
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 03, 2021 12:22 pm
Következő oldal

Hell or Heaven Kedvelte a hozzászólásodAz ördög kegyelme
Bring you down like a holy roller
You got yourself crucified
When you're  lookin' over your shoulder
See the darkness comin' right for ya
Az ördög boltja... elhúzom kicsit az ajkaimat a név hallatán, bár érthető, ez még teljesen érthető, csupán a világító neonszarvakat nem tudom hová tenni a nő a fején. A mosolya alapján neki is feltűnt, hogy egy pillanatnál tovább figyelem a vörösesen derengő teret a feje környékén, de nem zavarja, annyira biztosan nem, hogy megakadályozza abban, hogy többet próbáljon eladni, mint amiért jöttem. De egyetlen dolog érdekelt most a boltjából, bármilyen édesen is érkeznek felém a szavak és suttogások. Csak az arcom egy ártatlan bárányé, bármilyen szorosan fonódjanak körém a mérgező szavak, nem egy áldozati sonka vagyok, bár a tekintetem elidőz még az áruk sokaságán, végül mégis a pultnál kötök ki, egyetlen kéréssel, az egyetlen dologért amire most szükségem van, s amit azt hittem, nem fog kelleni… most mégis itt állok Az ördög kegyelméért, négyszáz pihét nyújtva a nőnek, szinte már gyanús szótlansággal, hiszen eddig csak ő beszélt, nem is tudom mióta, csak hallgattam a szavait, azzal a gondolattal, hogy túl hívogató ez a hely, túl sok részlet súgja azt, hogy vásárolj még, ami ennyire vonz, annak már taszítania kellene, mennem kellene innen… nem azért, mert egy gyáva nyuszi vagyok, hanem mert rosszat sejtet a hely, s most talán a legkevésbé van kedvem kideríteni, hogy pontosan miért is, s talán már nem is lenne az a mértékű szenteltvízzel való locsolkodás ami kimosná a szemeimből a vörös neonszarvak megbabanázó látványát.
Az utcára lépve a belélegzett levegő máris kevésbé nyomasztó, bár a fények még szinte táncolnak a szemeim előtt, s a hely különös légköréből is elér ide még egy kevés, ezért is kell indulnom, meg azért is, mert… ki kell próbálnom. Nem pont a bejárat előtt, csak egy csendesebb, távolabbi sarokban, de nem várom meg, hogy hazaérjek az újonnal szerzett erővel a kezemben. Úgyis idő fog kelleni, amíg teljesen megszokom… de a változások lavinája úgy tűnik, már megállíthatatlanul sodor magával, lassan már feltámadás, vagy újjászületés számomra az egész… de talán mégis van, ami sosem fog megváltozni… legalábbis is reméltem, hogy marad valami állandó is az egész őrület után. Mielőtt még észrevehetne bárki is, elharapom a kapszulát; innen már nem fordulhatok vissza, bármi is lesz…

// #Felhasznált jutalom: Az ördög kegyelme | #húsvét  vérnyúúúl  //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 09, 2020 7:27 am
Következő oldal


Borostyánkőbe foglalt angyaltoll
Úton a Főnökhöz látogatóba
A szürkülettel érkezem az ördögnő boltja elé. Sürget az idő, így nem tervezem hosszan maradásom. Csak egy dologra van szükségem, mielőtt eleget teszek Lucifer "kedves" invitálásának. A nyikorgó ajtó jelzi érkezésem és belépve rögtön megpillantom Őt.
-Jó estét Asszony! - szólítom meg a bolttulajt, akit ezúttal éberen találok.
-Üdvözöllek szerény kis boltomban, Lordom. Hát újra itt. Mire lenne szükséged ezúttal? - lép elő a pult mögül kezeit dörzsölve. Örömteli vigyor kúszik végig arcán. Az a fajta ravasz rókamosoly, mint aki tudja, hogy toll áll a házhoz, hiszen aki ide betér, ritkán távozik üres kézzel.
-Egy borostyánkőbe foglalt angyaltollra. - hangzik konkrét válaszom.
Spoiler:
 
-Angyaltoll borostyánba foglalva...hogy az elme titkai...a gondolatok rejtve maradjanak. - magyaráz az asszony, miközben polcain kutakodik a vágyott tárgy után.
-Valahogy úgy. - bólintok és türelmesen várok, míg a saját káoszából elővarázsol egy kisebb sárgás színű áttetsző kavicsot amiben egy angyaltól származó tollpihe pihen. Elmondja azt is, hogy egy kődarab csak egy próbálkozásnál gátolja meg a fejben kutakodót, ha újra kísérletet tenne elmémbe mélyülni, úgy már csak a hamis gondolatok és emlékképek segíthetnek tévútra vinni. Hasznos tanács. Azt hiszem ezt fejben tartom.
Raguel elrablása több szempontból tanulságos volt, sok mindent megtudhattam az arkok képességeiről. Köztük azt is, hogy nem okoz nekik különösebb nehézséget, hogy belemásszanak bárki fejébe, ha olyan információk után vágynak, aminek megszerzésében sem a szép szó, sem a durva kínzás nem segít. Ha a száj nem beszél, majd megteszi az elme. Tudatában vagyok, hogy ez a kis kavicsdarab nem fogja a Főnököt meggátolni abba, hogy mélyen emlékeimbe ássa magát és kifürkéssze titkaimat, de nem is ez a cél. Bőven elég, ha az első ilyen próbálkozása zsákutcába fut. Egy kis meglepetés.
Most nem leszek olyan figyelmetlen, mint a pikkelynél, ezért rákérdezek, mit kell még tudnom a borostyános tollról.
-Lordom, a kőnek a közeledben kell lennie, hogy érvényesüljön mágikus ereje. - motyogja a banya. Szóval magamnál kell tartsam. Átfut bennem pár gondolat. Nem tudom mi fogad majd, ha a Főnök portájára lépek, még azt sem tartom kizárnak, hogy rendesen átellenőriznek, mielőtt a Pokol Ura színe elé engednek járulni. Szemeim elé emelem borostyánkövet, kicsit hátra döntöm fejem, kinyitom a számat és a számba veszem a kavicsot. Szemem sarkából látom, ahogy az asszonyság szeme elkerekedik. Nem szól, csak a száját tátja el és hitetlenkedő pillantása utal ki nem mondott kérdésére. Ugye nem nyeli le? De, pontosan ez a terv. Nyelek egy nagyot, és a kavics a gyomromban landol. A felhasználásával járó mennyei tűzről csak ezután tesz említést, de nem túlságosan érint, hogy egy kis láng pörkölheti meg a belsőmet. Úgy hiszem, sokkal durvább dolgok várnak rám majd a Főnöknél, hiszen arkhúgát raboltam el és kínoztam, ez pedig arcátlan szemtelenség még tőlem is.
Leteszem a pultra a borostyánba foglalt toll árát, majd búcsút intve az ördögasszonytól távozom az üzletből. Megvan amiért jöttem, így nem pazarolva tovább a drága időt, sietősre véve lépteimet indulok el Lucifer otthona felé.

zene: nincs || üzenet: @Hell or Heaven ||
reveal your secrets

Beelzebub


Az ördög fogadója Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
257
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 8:31 am
Következő oldal
Az ördög áldása


Azt beszélik, van egy hely, ahol a megfelelő árért cserébe hasznos kiskacatokat lehet kapni. Az mesélik ez a hely az Ördög Fogadója. Általában nem érdekelnek ezek a pletykák, mert pont annyi a valóság alapjuk, mint amúgy általában, de szükségem volt valamire, hát felkerestem a fogadót. Céltudatos beléptem, s lépteim koppanása, a rozoga lépcső panaszos nyöszörgése  jelzi érkezésemet, hát már a legelbűvölőbb mosolya ragyog az arcán a démon szukának. Ám ez elég hamar meglepetésbe vált át.
- Beelzebub? – nem foglalkozom vizslató riadt szemeivel, helyette az üvegcséket veszem sorra. Egy pillanatnyi habozás után zavartan megköszörüli a torkát, de nem pillantok felé, hiszen látszólag lekötnek a palackokba lötyögő folyadékok, melyek minden lépésemre megremegnek. Emlékszem még az egyik démon ismerősöm, ki magát tudósnak valotta, ilyenekben tárolt különböző szerveket, magzatokat, állatok embrióit, az igazán étvágygerjesztő látvány volt.
- Ezer éve nem láttalak, keresel tán valamit? – teszi fel a kérdést búgó hangon.
- Vacsorát...- szemem sarkából pillantok rá, de már felocsúdott az első megdöbbenésből, s inkább kacag, nevetése millió szél csengőnek hangzik. Bántja a fülem.
- Azzal nem szolgálhatok, nincs a világon semmi, ami téged jól lakathatna.- megrántom a vállam, s közelebb lépek.
- Azt beszélik nálad sok mindent lehet kapni, s egyesek azt rebesgetik van a birtokodban az ördög áldásából is. – kopognak ujjaim ütemesen a pulton, míg ő elmosolyodik.
- Talán van, de ha akad is, megkérem az árát. Bizonyára azt is hallottad mire képes, de elhiheted nekem, hogy annál sokkal többre. – kissé túlzásnak érzem a szavait, így csak hümmögök egy sort. – Oly hatalommal ruház fel, melyre sokan áhítoznak. – vizslat a pillantása pontosan tudja nem vagyok az a hatalomra éhes fajta, legalábbis nem olyannak ismernek, éhesnek elég éhes vagyok. Várakozóan pillantok rá, kinyögi végre az árát is, vagy még néz azzal a kivájni valóan szép szemével? A pult alatt matat, előveszi a kapszulát mutatóba, elém teszi. Olyan aprónak tűnik és átlagosnak, hogy felszusszanok. Nagyobb a füstje mint a lángja. – Hatszáz pihét kérek érte. – elhúzom a számat, ez valóban magas ár, s nem tűnik úgy, hogy alkudni lehet vele. Kétejekkel telve bököm meg a kis kapszulát, reflexből csap a kezemre, amit megrázva húzok vissza, pillantásomtól kissé kifut a vér az arcából, de felszegi végül az állát harciasan. – Nem nyúlkálunk, kell vagy sem?
Ostobának érzem magam ennyi pihét adni egy ilyen kis apróságért, s mondhatják nekem, hogy nem a méret a lényeg, de még mindig bizalmatlanul veszem át az áldást. Elég fukar áldás, s borsos árú. – Higgy nekem, meg leszel vele elégedve. – megforgatom a szemem, azt ajánlom is.
- De ha átvertél, te kétarcú szuka, akkor esküszöm visszatérek, hogy lerágjam az arcod egyik felét. – jegyzem meg kifele menet, fenyegetően. Kint újra szemügyre vettem a kapszulát, majd nemes egyszerűséggel számba véve, fogaimmal roppantottam össze és nyeltem.


// #Felhasznált jutalom: Az ördög áldása (nem tudom, hogy ez így rendben van, vagy fel kell-e vezetni a szintlépést //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 11:56 am
Következő oldalMegszentelt arkangyal tollElegem van már, hogy ingázok a városok között, igazán megérdemeltem volna már egy megszentelt arkangyal tollat, hogy amint hív a kötelesség ott teremjek, ne kelljen idézgetni, elvégre az sok időbe telik és energiába, nincs is mindenki ilyen szintű okkult tudás szinten. Szóval eljöttem, hogy a megszerzett pihéimet erre költsem el, magamra mindig számíthatok legalább. Sok munkát elvégeztem, hogy ezekhez hozzájussak, szóval kicsit fájó szívvel érkezem meg ide, egy kis kitérő csupán, mielőtt Mammont meglátogatnám ismét.
- Csak e lelkem mi? Hah! - Micsoda ostobaság, démon vagyok, nincs lelkem. A kabátomról lefelé menet a lépcsőn lepöckölök egy jól megtermett pókot és körbejárom a választékot odalent, elvégre miért ne nézném meg, milyen csecsebecsék vannak még itt, ha esetleg később visszatérnék.
- Egy különlegességért jöttem, megszentelt arkangyal tollat akarok, megtudom fizetni az árát. - Tisztában vagyok mennyibe kerül, hiába erősködne a hang tulajdonosa, nem fogok többet fizetni érte, legfeljebb kevesebbet. Szerencsére nem akaratoskodik.
- Kétszáznegyven  tollpihét kérek! - Kiszámolva leteszem elé, megvárom, hogy átszámolja, majd meg is kapom, amiért jöttem, a gyönyörű fekete arkangyal tollat, magamhoz ölelve szorosan a motoromhoz is utazok vele, ezzel tesztelve, hogy nem vertek át.

reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 4:08 pm
Következő oldal


Gyógyító talizmán

Be kell látnom, hogy annak ellenére, hogy ez a szajha mennyire unszimpatikus és milyen erős gyűlöletet vált ki belőlem a puszta létezése, valamit nagyon tudhat. Hiába van mögöttem ennyi évszázadnyi kutatás és tanulás, nagyon sok mindenről még én magam sem hallottam, ami ebben a boltban felfedezhető. S bár mocskosul büszke vagyok és szeretem magam megoldani a dolgaimat, de be kell látnom, hogy ez a mostani időszak felülír mindenféle önámító dolgot. Ezért is lépkedek újra lefelé a lépcsőn, most már nem azzal a halálosan unott ábrázattal, amivel nemrég tettem. Az időt sem szeretném sokáig húzni, hiszen Alessya odakint vár, s jobb nem megvárni, amíg más démon is megkörnyékezi a helyet, vagy épp a kisasszonyt... Mikor leérek, a nő egyből széles és önelégült vigyorral fogad, mire én csak szemforgatva morgok.
- Csak nem ennyire hiányzok, hogy lassan minden nap meglátogatsz? - egyik szemöldököm felvonva tekintek vissza rá, valahogy most nem vagyok vicces kedvemben.
- Igazából utállak. - jelentem ki közömbösen. - Akkor rá is térnék a lényegre, mert nincs időm arra, hogy itt bájologjak veled. Szóval... - nagy levegőt veszek, majd kissé remegve az idegtől fújom azt ki. Kezeim görcsösen kapaszkodnak a pultban, érezhetően eléggé nagy feszültség uralkodik rajtam.
- Szükségem lenne egy olyan tárgyra, ami képes a saját és mások gyógyítására. Nem löttyre vagy kenőcsre, mert az elhasználódik. Nekem egy olyan mágikus tárgy kell, amit bármikor, bármilyen sérülésekre használhatok. - a nőre telepedő vigyor megint csak felfordítja a gyomrom összes kis zugát, s legszívesebb az arcába üríteném a tartalmát.
- Na mi van, Athlan, beálltál az ártatlanok védelmezői közé? Ki az a nőcske ott kint? - dühösen csapok az asztalra, természetesen nem bántom, hiszen azzal csak saját magamnak alatt vágnám a fát.
- Kurvára semmi közöd hozzá, hogy én mit csinálok. Nem vagyunk barátok, úgyhogy ügyelj a hangnemre. Van ilyen tárgyad vagy nincs? Ne vesztegesd az időm. - emelem fel kissé a hangom, mire a démon sértődötten és haragosan kezd el kotorászni az egyik mögötte levő szekrénynél, s nem épp finoman hajít le elém egy talizmánt.
- Nesze. Száznyolcvan pihe lesz. Helyezd ahhoz a felülethez, amit megkívánsz gyógyítani, aztán már folytathatod is a beteg szexuális életed. Faszfej. - kiszámolom a pihét, majd szépen fogalmazva lebaszom elé, s egy szó nélkül távozok. Ez a nő kiakasztja az idegrendszerem, s bizony kevés olyan démon van, aki ennyire baszná a csőröm. Hát, ez pont azok közé tartozik. Remélhetőleg nem jut már eszembe semmi más, mert ha még egyszer ide kell jönnöm, szerintem egyből ki fog dobni a nyomorultja...
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 4:42 pm
Következő oldal


Megszentelt arkangyal toll

Megint itt. Lépteim unottan koppannak végig a pince felé vezető lépcsőn, megint csak azon töprengve, hogy mennyire hányingert keltő ez a hely. Egy ócska utánzata a Pokolnak, illetve még annak is szánalmas lenne nevezni ezzel a nő szerű valamivel a közepén. Most azonban megint kénytelen vagyok betérni ide, hiszen az az örvény, mely nem olyan rég felbukkant tőlünk nem is olyan messze Alessyával, okot ad arra, hogy kibiztosítsam magam. Ez nem játék, s nekem bizony nincs kedvem örökre elveszni ki tudja hol... Lehet, hogy a gyűlöletem felemészti ezt a világot, ám a Pokol egészen más. Oda vissza akarok térni, s ott akarok létezni. Úgyhogy kénytelen vagyok komolyan venni a dolgot, mielőtt még késő lenne. Halk sóhajjal lépek a nő elé, kinek villódzó szarvaira még mindig értetlenül pislogok, de aztán inkább elengedem a dolgot. Biccentek köszönésképp, s kíváncsian legeltetem körbe a tekintetem a helyen.
- Olyan dologra lenne szükségem, amivel gyorsabban mozoghatok. Ezekben az időkben azt hiszem, rohadtul szükségem van egy ilyenre... - mintha csak tudta volna, hogy érkezem, úgy húz elő a pult alól egy ezüstös kendőt, melyet gondosan kibont a helyéről, s ostoba vigyorral elém tol. Én értetlenül vizsgálom a benne levő tollat, s egyik szemöldököm felvonva emelem vissza a nőre a tekintetem.
- Ez valami vicc? Mit csináljak ezzel a szarral, dugjam fel a seggembe, hátha ad egy kis turbót? - nyomott sóhajjal könyökölök az asztalra, s ujjbegyemmel megérintem a tárgyat.
- Hogy te milyen tudatlan vagy! Gondolkozz már egy kicsit... Mire kellenek a tollak, a szárnyak az angyaloknak? - kioktatóan hullámoz az ujjával, utánozva a repülést.
- Hogy méregessék egymás közt, kinek a nagyobb? - nem igazán sejtem, mire akar utalgatni, s jelenleg nincs is kedvem ezen gondolkozni. Sürgetően kezdek hát dobolni a körmömmel az asztalon, jelezve, hogy jobb lenne, ha inkább kinyögné.
- Nem, te idióta! A szárnyakkal sokkal gyorsabban képesek mozogni, ezek a felszentel arkangyaltollak pedig egészen különlegesek... Ennek birtokában te is élvezheted azoknak a szárnyas patkányoknak az előnyeit, hiszen ha erősen koncentrálsz a szép kis fejeddel egy konkrét helyre, ahol lenni akarsz, akkor ezzel az arkangyal tollal azonnal képes leszel ott teremni. - közli büszkén, de én kissé hitetlenül pislogok felé.
- Aztán eltűnik, ha használom? - kérdem kíváncsian.
- Amíg nálad van, addig oda utazol vele, ahova csak akarsz. - magamhoz húzom a különlegességet, s alaposabban szemügyre veszem.
- Gondolom, szép kis árat kérsz érte. - felnevet ördögien ekkor a nő, s egy mozdulattal visszahúzza a tollat.
- Szerinted? Nagyon kevés van ebből, ezt nem osztogatom csak úgy, mint a cukrot. Kétszáznegyven tollpihébe fog ez neked fájni. önelégülten pislog, hiszen azt hiszi, hogy ezzel kifog rajtam, s nem rendelkezek ennyi pihével.
- Ez kurva sok. De a jelenlegi helyzetet nézve... - előkapom a szütyőm, s majdnem az egész tartalmát lehelyezem a pultra. - Legyen. Add azt a szart. - kissé csalódottan adja vissza a tárgyat, s miután megszámolta a pihét, én már suhanok is tovább. Ideje kipróbálni...
reveal your secrets

Athlan


☩ Reagok :
404
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 25, 2020 4:26 pm
Következő oldal


Pikkelytúra

- Démon vagy, miért nem használod az erőd? - erre az ostoba kérdésre, melyből látszik, hogy a gazdája nem sokat agyalt rajta, csak unottan forgatom a szemem. Az aranyhajút nem áldották meg túl sok ésszel, így elnézem neki az újabb bolond kérdését, de csak azért, mert épp szándékomban áll őt kihasználni.
- Arra még nem gondoltál, hogy ha lent az óceán mélyén akad valami bökkenő, s megakasztja valami az erőm, akkor megfulladok? Nem kellemes vízben visszatérni, főleg ha belefutok egy ördögi körbe, és újra és újra megfulladok. A pikkellyel pedig legalább ezt el tudom kerülni. Nem vagyok ostoba, hogy vakon belevágjak ilyesmibe... Egyéb hülye kérdés? Nincs időm ilyesmire. - tárom szét a kezeimet türelmetlenül, de a nephilim arcáról csak nem akar lefagyni az a hányingert keltő vigyor. Közelebb lép hozzám, s ujját a mellkasomnak szegezi.
- Valld be, hogy tetszem neked. - mosolyog kacéran, mire egy pillanatra az égnek emelem a tekintetem, s lehunyom a szemeim, amíg elszámolok magamban háromig. Nem lenne jó pont most elveszíteni a türelmem, s olyat tenni, amit később megbánhatok.
- Igen, persze, bla, bla... Túleshetnénk rajta? - dobom le végül egy mozdulattal a köpenyem a földre, s egy kört írok le a levegőben a leányzó felé, utalva rá, hogy meg lehet fordulni.
- Ahj, olyan érzéketlen tudsz lenni! - ciccegve gombolja ki a blúzát, s tettetett sértődéssel tolja le a nadrágját.
- Démon vagyok... Nyaljalak körbe talán, vagy mi? - fintorogva ragadom meg a csípőjét, s húzom magamhoz közelebb.
- Hát, ha már itt tartunk... - kacag fel buján, de én inkább rátapasztom hátulról a kezem a szájára, csak hogy legalább arra az időre befogja, amíg teljesítem az alku rám eső részét. Meghágom, cserébe kapok tollpihét. Ha úgy vesszük, korrekt ajánlat, elvégre kiapadhatatlan forrás, amíg él, s most mit számít, ha eggyel több vagy kevesebb nőbe teszem bele a beletennivalót? Úgysem számít az egész.
Fél óra elteltével már egy marék pihével a zsebemben sétálok el az öreg templomtól - mert hol máshol rontson meg egy démon egy nephilimet -, aztán nagyjából hat órányi séta után megérkezek ahhoz a bizonyos bolthoz, ahol meg tudom szerezni azt az átkozott pikkelyt. Lesétálok a lépcsőn, s unott sóhajjal nézek körbe odalent.
- Elismerésem, megütötted a közhely fogalmát. - jegyzem meg közönyösen, s megcsóválom a fejem, ahogy azokat villogó szarvakat figyelem. Mindegy is, csak essünk túl rajta.
- Egy darab tengeri szörny pikkelye. - azzal már tolom is a nő elé a kis erszényt, amiben ott vannak a friss és ropogós tollpihék. Nem áll szándékomban időzni, így mikor a démon belekezdene némi csevejbe, én azonnal megállítom ebben a késztetésében, s inkább megsürgetem a mozdulatait. Ahogy pedig odaadja, én fogom magam, s szótlanul távozóra is fogom. Felfordul a gyomrom a helytől, s egy percnél sem akarok több időt itt tölteni. Úgyis hosszú még az út a szigetre, nincs vesztegetni való időm. Az én drágám már ott vár rám a mélyben, s ha rá gondolok, még a szívem is nagyot dobban...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 24, 2020 12:39 am
Következő oldal


Az Ördögnő boltja
Jól tudtam hol van az a hely, amit Az ördög fogadójának neveztek, de ez idáig nem volt szükségem arra, hogy megforduljak titkokkal teli falai között. Ám úgy adódott, hogy hirtelen szükségem lett valamire, amit New Orleanson belül csak itt szerezhetek be.

A boltba lépve piros fényvilág fogad, kicsit a Pokolra emlékeztet, már majdnem olyan benyomásom támad, mintha haza érkeztem volna. De ez az érzés hamar elillan, amint egy kicsit alaposabban szemügyre veszem a helyet. Az üzletben nincs senki, ám odalentről fény és hangos horkolás zaja szűrődik fel. A hangokat követve a rozoga lépcsőn keresztül lesétálok a pincébe, ahol hamar ráakadok a démonnőre, aki békésen szunyókál. Megállok előtte és egy ideig nézem, hátha kipattan a szeme magától.
-Jó estét Asszony! - zavarom meg a bolt tulaját szendergésében, miközben az egyik vállamra ereszkedett nyolclábú kedvencét egy laza ujjmozdulattal félrepöckölöm. Hangomra ijedten felriad, még ugrik is egyet. Látom a szemén, hogy felismer.
-Üdvözöllek szerény kis boltomban, Lordom... - kapcsol a néne és rákezd a kereskedőkre jellemző behízelgő szövegére. Megkérdezi, hogy mire van szükségem, de ez amolyan udvariassági kérdés részéről, mert meg sem várva válaszomat, rám akarja sózni a fél portékáját.
-Olyasmire van szükségem, amivel hosszú ideig bírom a víz alatt. - szakítom félbe válaszolva eredeti kérdésére. Szavaimat hallva szórakozottan az egyik fiókjához táncikál és némi matatást és csörömpölést követően előhúz egy üvegcsét, amiben ha fejbe lőnek sem tudnám kinézni, hogy mi van.
-A tengeri szörny pikkelye....24 óra a víz alatt. - tolja elém a fiolát, miközben hozzáfűzi, hogy bár a fulladástól megóv, a tengeri ragadozóktól nem. Azt is megérdeklődi mi célból van szükségem rá, de értelemszerűen ezt nem osztom meg vele.
-Az nem tartozik rád, inkább azt mondd, mit kérsz érte? - érdeklődöm meg a pikkely árát. Amikor kimondja az összeget, csak elvigyorodom, bár szívem szerint fel is nevetnék. Borsos ára van ennek a kis semmiségnek.
-Rendben van. - nem alkudozom. - ...nagyon ajánlom, hogy megérje az árát. - jegyzem meg, mire az asszony hevesen bólogat. Asztalára teszem az erszényt, amiben a tollaim vannak és zsebembe csúsztatom a pikkelyes fiolát, majd búcsút intve a nőnek hagyom el a boltot.
 

zene: nincs || szószám:338 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Hell or Heaven


Az ördög fogadója VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 12:49 am
Következő oldal


Ahogy a neve is mondja ez nem más, mint magának az Ördögnek a boltja. Vagyis legalább is annak, aki kiadja magát az Ördögnek. Ugyanis a hölgyemény előszeretettel visel ördög szarvakat. Az apró dísz folyamatosan piros színekben világítja meg a körülötte lévő teret. Lámpa a fogadó pincéjében ritkán gyúl. Rozoga lépcső vezet ide le, minden lépésednél por száll a hajadra a magasból. Olykor előfordul, hogy egy hatalmasra termett pók mászik kabátodra, hajadba. Beeszi magát bőröd alá és te ezt észre sem veszed. Nem, ekkor nem.
Poros helység, telis tele érdekes holmikkal. Hogy ennek mi az ára?
„Csak a lelked” hallod a buja hangot, mely rögtön megbabonáz téged. Nem volt szükséged eddig Gihon vizére? Most lesz. Na és tűzopálra? Most minden vágyad csak az lesz, hogy ezt beszerezd. Idegen, itt nem nézelődhetsz, itt csak vásárolhatsz. Üres kézzel sosem térsz ki innen, térj hát be.


Helyszínkép:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2