Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Vadászkereskedés •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Vadászkereskedés 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
330
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. 21 Okt. 2019 - 0:19
Következő oldal


The Hunters Den
────────────── ──────────────

Gyanakvó arckifejezéssel lépek be a város egyik leghírhedtebb kereskedésébe, ahol őszintén szólva még soha ezelőtt nem jártam. Fintorogva tolom beljebb a poros, pókhálós ajtót, a küszöbön átlépve pedig rögtön belefejelek egy olyan idegesítő szélcsengőbe, aminek a funkcióját soha nem értettem azon kívül, hogy a magasra nőtt embereket bosszantsák velük. A homlokomat dörgölve merészkedek tovább, ezúttal körültekintően figyelve a plafonról lelógó mindenféle értéktelennek tűnő csecsebecsére, amelyek alig várják, hogy koppanhassanak egyet a fejemen vagy kitépjenek néhány szálat a kócos tincseim közül.
Mire a pulthoz érek, jóformán le is izzadok, de a mögötte ácsorgó, elégedetten vigyorgó és meglehetősen furcsa szerzetet látva összeszedem magamat, majd a látványos szenvedésemmel gyors időpont egyeztetést végzek a közel jövőre. Emlékeztetem magamat, miért jöttem, ugyanis minél hamarabb megkaparintom a frissen megmunkált, angyalpengéből faragott nyílhegyeket, annál előbb szabadulhatok ebből a kényelmetlenül zsúfolt üzletből.
- Te vagy Tony öccse, ugye? Itt van a holmi - szavait egy kisebb zsák tompa puffanásával nyomatékosítja a közöttünk húzódó fa emelvényen. - Többet fizetett. Nem jött össze annyi nyíl, szóval nézz körbe, mi kell még - tetovált és láncoktól csilingelő karjait széttárva kínálkozik a lehetőséggel, amit szívem szerint nyomban visszautasítanék, de ha már tulajdonképpen ingyen van, nem leszek ostoba.
Határozott bólintással járok egy kisebb kört a boltban, és végül két tetszetős színű elixírrel (Kamion), egy fekete színű fiolával (Leviatánok fekete vére), egy-egy számomra ismeretlen rúnát (Gyógyító rúna) és pecsétet (Felebaráti pecsét) tartalmazó kártyával és egy opálos színű talizmánnal (Gyógyító talizmán) térek vissza James-hez. Vagyis úgy sejtem, ez lehet a neve, ha már a kereskedését is így hívják.
- A különbözetet Tony állja - vágom rá faarccal, amennyiben meghaladtam a keretemet, márpedig az arckifejezéséből ítélve határozottan túllőttem a célon. Valószínűleg fogom bánni az arcátlanságomat, ám így jár az, aki az öccsét küldi beszerzőkörútra, holott ez a feladat neki van kiosztva.
Kikent arcú barátunk hellyel-közzel eligazít a kiválasztott holmikról, mielőtt azonban még belekezdene a talizmán ősi, vélhetően több órás történetébe, felnyalábolom a szerzeményeimet és egy sietős „mindjárt kezdődik a műszakom” felszólalással kiiszkolok a boltból. Lépteimet a plafonról lelógó edények és tárgyak lelkes csörömpölése követi, miként búcsú gyanánt nem egyszer beléjük verem a fejemet kifelé menet…


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Vadászkereskedés Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
396
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. 19 Okt. 2019 - 21:53
Következő oldal


I need some new stuff
Friends
──────────── ────────────
« Szószám; 494 • Zene; The Pretender»

Újra itt vagyok. Sokszor nem értem, hogy miért jövök el a pasashoz, hiszen nem normális. A legtöbb kérdésemre nem válaszol, minthogy honnan szerzi a cuccait. De be kell látnom, hogy hasznosak. A pultra könyökölve nézek szemet a fekete ceruzával körbehúzott szemű pasassal. Újra csak fekete hacukát visel, fekete, bokáig érő, kopott bőrkabáttal. Haja borzosabb, mint egy madárfészek.
- Áruld el – kérem tőle. A nemrég tőle vásárolt lánc a nyakamba lóg, ám nem világít, ahogy akkor sem tette, amikor megvettem tőle. Szóval ember, erre már rájöttem. Kezdek rájönni, hogy mit is csinál.
- Sose – vigyorogja pofátlanul és tudom, hogy soha, de soha nem fogom kihúzni belőle. Ajkamat elhúzom jobbra, és igyekszem a bokáimon úrrá lenni. Na hát, mit ne mondjak, vonz a pasas. Ez a mosoly, ez a tekintet. Tudom, hogy bármit meg tudnék tőle venni.
Torkom köszörülve emelkedek el végül a pulttól és hátat fordítok neki. Jobb kezem mutatóujját tekerem körbe a láncon, amíg a medálba bele nem akadnak az ujjaim.
- Amit a legutóbb eladtál nekem. Egy kicsit veszélyes holmi – szólok csendesen. Sokszor nem merem viselni még a saját barátaim körébe sem. Alex után nem. Ki tudja, hogy még ki nem ember valójában? Mégis mit tennék, ha kiderülnének?
Bele sem merek gondolni. Kószán tekintek le a medálra, melyről most csak a tompa lámpák fényei csillognak vissza.
- Tudom – nem látom, de el tudom képzelni, hogy még mindig ott könyököl, egyik kezének tenyerébe ejtve az állát néz rám. Érzem kék szemének pillantását a hátamon. Szinte megborzongok tőle. Különös tangó általában a miénk, melynek van egy határa, amit sose lépünk át. Az ártatlan flörtölés ez, semmi több.
- Van valamid a számomra? – kérdezem tőle és ruhák halk susogása jelzi csak, hogy ő is felállt. Elhalad mellettem és a hatezer vackot rejtő pulthoz lép. Van ott minden, aszott fejtől kezdve, indiánok által készített álomcsapda, furulya, drágakövek apró kis kosárba, fogak, hajak, persze mind külön-külön kis dobozkába. Undorító, de azt mondják, hogy valakinek kellenek.
Láncok, karkötők, füllbevalók, kisebb-nagyobb  üvegek benne színes porokkal. S egy mindent tartalmazó nagyobb láda, amibe épp most turkál. Érdeklődve figyelem, hogy mit is csinál. Észre sem veszem, hogy elrugaszkodok a pulttól, nyakamat kinyújtva meresztem szememet, hátha átlátok a válla felett. Elfog valami különös izgatottság.
Majd visszafordul, két ujja közé egy tollat csippent.
- Ennyi? – fanyalodok el.
- Ez nem akármilyen toll ám! A medál úgy döntött, hogy társaddá válik – itt szemöldököm a magasba emelkedik, ő pedig nem is törődik vele. – Ő választ magának gazdát, nem fordítva. Ez is egy ilyen toll! Vele olyan helyekre elutazhatsz, ahol még soha nem is jártál! De vigyázz, el ne hagyd, mert akkor többé nem térhetsz vissza – ám én továbbra is csak szkeptikusan tekintek rá.
Ő pedig mindent megtesz annak érdekébe, hogy elhiggyem a szavait. S azt veszem észre, hogy iszom minden szavát.
Végül pedig nem kis borsos árat fizetek, egy semmilyen kis tollért, ami bármilyen angyalon nő – és ezzel mégis Samariel jut eszembe. Tőle is szerezhettem volna. Ám ha igaz, amit mondd… Mégis milyen formába tegyem tartóssá?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Vadászkereskedés Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
396
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. 24 Márc. 2019 - 13:12
Következő oldal


I need some new stuff
Friends
──────────── ────────────
« Szószám; 506 • Zene; The Pretender»

Az ajtó halkan csilingel, miközben benyitok az áporodott szagú üzletbe. Régen jártam már itt és csodának csodájára a minap szembe jött velem egy kézzel íródott szórólap. Az állt rajta: akciók számodra. Hiába néztem körbe az utcán, senki más kezébe nem láttam hasonlót sem. Ajkam mosolyra görbült. Pontosan tudja hogyan kell a bolt tulajának felkeltenie az érdeklődésemet.
Mint már említettem számtalanszor jöttem már be. Mindig találtam hasznos holmit, amit vagy a munkám során vagy a magánéletem során fel szoktam használni. Habár az utóbbi időbe nem sűrűn tértem be. Nem tudott semmi újat mutatni a pult alól, ami felkelthette volna, az érdeklődésemet. Úgy tűnik, hogy ez ma változni fog.
A nap hiába próbál besütni az ablakon. Amaz koszos, útját nem nagyon találja, ha mégis, porfelleget világít csak meg. Végigsimitok egy váza oldalán. Ujjamon vastag porréteg marad.
- Lehet egy kis takarítással többre mennél - mondom a senkinek. Tudom, hogy hátul van, ám amiért ilyen kicsi a hely, tökéletesen hallja a hangomat.
- Akkor elvesztené ezt a bájos varázsát - hallom is már a férfi hangját. Szemeimet megforgatom, tudnék rá mit mondani, de nem teszem.
- Mi a mai ajánlat? - könyökölök a pultra egy csengő mellé. A falon mellettem számos nyakék sorakozik. Némelyik igazi drágakövet foglal magába, némelyik pedig csak bizsu, vagy olcsó utánzat. A hetvenes és nyolcvanas évek remekül kedveztek az ilyen csecsebecséknek.
Tekintetem mégis egy teljesen hétköznapi holmin akad meg. Nincs benne semmi különös. Ezüst láncon pihen egy fekete medallion, mégis a nap fényében, halvány narancssárga fényben csillan meg, mintha tüzet rejtene magába. Íriszeim még akkor sem veszem le, amikor a férfi megjelenik velem szembe.
- Tudtam szerezni puskaport - vonogatja fel a szemöldökét. Más esetben már rég áthajoltam volna a pulton, hogy csókot nyomjak orcájára a hír hallatán. Ám most még ez sem izgat. Azutóbbi időben nem is foglalkoztam a kísérletemmel. Továbbra is csak az egyszerű, semmilyen medált szugerállom. Van benne valami, valami… - Hahóóó - int kezével a szemem előtt én pedig végre a vészesen közel hajolt férfira tekintek.
- És mégis honnan? - faggatom.
- New Jersey, Cape May - vigyorogja pofátlanul.
- Évek óta onnan hozol, honnan tudjam, hogy most nem akarsz átvágni és valami silány minőséget adnál el?
- Tennék én ilyet? - csillanak meg csalfán a szemei. Szeretem a pasast, van benne valami, am akaratomon kívül is de flörtölésre késztet vele szembe. Persze ennél tovább soha nem mentünk még.
- Oh hogyne - hajolok én is közelebb hozzá. Orrunk hegye majdnem összeér. Vigyorgok, nem csak a számmal, de a szemeimmel is. Elmúlik pár pillanat, melyet nem hozhatunk már újra el. - Inkább ezt vinném el ma - fogom kezembe a medált, ahogy elhajolok előle és leemelem az akasztóról. Megpróbál lebeszélni róla, hogy egyébként értétkelen, sokra nem is megyek vele. Tudom, amikor így tiltakozik, akkor ez valamilyen formában különleges.
Nem is engedek belőle. Ő pedig a méregdrága árából. Még elvitatkozom vele egy darabig, mégsem enged. Kelletlenül fizetem ki neki, ám nem akasztom a nyakamba. Még nem.
Így lettem büszke tulajdonosa egy Tűzopál Medálnak, ahogy elhagyom a kereskedő boltját, apró csengő kíséretében.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Vadászkereskedés Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
754
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. 27 Okt. 2018 - 19:37
Következő oldal


Buy some new stuff
Kevés ahhoz hasonló bolt van a világon, mint James Antikváriuma. Szúette ajtó zsanérjai hangosan sikoltanak fel, miközben a lenyomott kilincs segítségével benyitok. Az ajtó felé akasztott csengő halkan jelzi a boltvezetőnek, hogy bizony látogatója érkezett. Nem sok lehet szegénynek, de ez nem meglepő. Még a világ végén sem bizalomgerjesztő a bolt.
Ahogy belépek, hogy hasonló sikoltás kíséretébe zárom is vissza az ajtót, megállok egy boszorkánynak felöltöztetett csontváz mellett.
- Tudnám miért így képzelik el őket - főleg hogy nem is léteztek, nem igaz? Vagyis de léteztek, eredetük egészen az utóbbi időkig ismeretlen volt számunkra is. De ezen most nem fogok pörögni.
Nem céltalan nézelődőként tértem ma be ide, noha szemmel láthatóan senki sem siet elém, hogy eladjon nekem bármit is. Semmi gond, akkor nézelődöm. Időm, mint a tenger, van időm. Megnézem a legtöbb csecsebecsét. Antik köveket, gyógyító hatásúakat, misztikusnak vélt késeket. Megfogom őket, megforgatom, majd vissza is teszem őket. Egyik sem nyeri el a tetszésemet. Egyik sem az, mi számomra kell.
Tovább sétálva egy vitrinbe fekete tollakat pillantok meg, ahogy közelebb sétálok hozzá. Számat elhúzom.
- Olcsó utánzata az angyal tollaknak. Holló ez, nem más - fordulok el csalódottan. Ahogy beljebb sétálok tekintetem megakad egy könyvön. Démonológia. Kedvtelve csapom fel. Régi, talán háromszáz éves példány lehet. A lapjai megsárgultak, peregnek. Lapozgatom, mindaddig, amíg Lucifer alakját nem egy szarvas, villásfarkú ördög váltja fel. Szememet forgatva csapom be a könyvet. Egy marék por teríti be a közeli teret.
Prüszkölve lépek tova. Tekintetem megakad egy medálon. Benne fekete színű folyadékkal. Mintha láttam volna már hasonlót. Zöldes tekintetemet megfogja a gyönyörű jelenség, megbűvölten nézem, mindaddig, amíg egy seprű el nem borul mögöttem.
Nagyot ugorva fordulok meg. De nem más ez, mint csak a bolt macskája, rendetlenkedik. Sóhajtva teszem kezemet szívem helyére.
De talán mindez okkal volt. Tekintetem megakad egy a fogasra felakasztott paláson. Egyszerű anyagból készült - a laikus szemek számára, de nekem? Nagyot nyelve lépek oda. Nem is gondolkozom, rögtön leakasztom a helyéről és már lépek is a pénztárhoz.
Csilingelek egyszer, majd még egyszer a csengővel, melyet a kassza mellé tettek.
- Jövök, már, jövök - vakarja meg szemét a függöny mögül kilépő fiatal férfi. - Ennyi lesz? - ásítja bele a képembe.
Igyekszem nem nagyon izgatott lenni, így csak bólintok. Nevetséges összeget kér tőlem, én pedig boldogan adom oda számára, hogy aztán kilibbenve az ajtón, ezúttal azon törjem a fejem, hogy mire is használjam ezt fel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Vadászkereskedés VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
899
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. 8 Jún. 2018 - 0:48
Következő oldal


New York híres a vadászairól, mégis minden vadásznak szüksége van egy dologra: fegyverre. Hol máshol szerezhetnék be a legjobb termékeket, mint James Antikvár Boltjában? Régi üzlet ez, tele pókhálóval, csontvázakkal - egyes pletykák szerint a padlók alatt mumifikált démon és angyaltetemek vannak. Ti hisztek ezeknek? - és minden nyalánksággal, ami egy ilyen boltba csak kell. A tulajdonosa egy alig harmincöt éves férfi, magas, nyurga, tele tetoválásokkal, fülbevalókkal. Elengedhetetlen kellékének tartja bokáig érő bőrkabátját, térdig érő bakancsát. Eme öltözékéhez a legforróbb nyarakon is ragaszkodik. Bárki kérdezi meg, azt mondja, hogy ez az ő imidzse. Szeme rendszerint feketére van kenve, szája sarkában önelégült mosoly bujkál.
A pult alól persze nem csak fegyvereket ad el. Jó kapcsolatai révén bármikor bármit beszerez neked, csak egy kérésedbe kerül - vagy talán többe is? Az ember ma már semmit sem árul ingyen.
„Ugyan aranyom, tudom, hogy kell neked” felkiáltással és bokát remegtető mosolyával bárkire rá tud sózni bármit, bármilyen áron.


Helyszínkép:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7