Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Csecsebecse piac Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 15, 2019 6:56 pm
Következő oldal


☽ Vásárolj okosan

Amara után, bál előtt
• szószám: 619 • Credit:

 
Már párszor látta ezt a szekeret, valami, ami kicsit ismerős, kicsit régi, egy szelet az elfeledett múltból. Vagy csak a hagyományok szerelmese. Mindig volt valami, akár egy érzés, akár saját maga késztetése vonzotta csak a környékre, azonban közelebb sosem, mert vagy dolga volt, vagy úgy volt vele, neki nincs szüksége semmire. És valóban, nemigen lenne mivel és hogyan fizetni, ameddig egy hirtelen ötlettől vezérelve érdeklődött, kíváncsiskodott, mi kell, mi kellene és természetesen mit ajánl érte. A legtöbb holmi felesleges, unalmas vagy épp saját maga ingyen be tudná szerezni – vagy csak ő hiszi, lényegtelen -, úgy néz ki, a szagos öreg elsőre csak a felszínt kaparta, játszott vele, igen foghíjas vigyora azt mutatta, gúnyolódik, csak mézesmadzagot húzogat előtte és valóban, csak kérdés volt, szándék nem, leülepedett benne a vágy és csak elméje szegletében maradt meg és kaparászott a dolog, mint valami kacat helye, ami majd jól jöhet, de talán ki kellett volna inkább dobnia.
A fizetés pedig... Igazából ezen nevetett igazán, hiszen mi dolga lenne a papírlapokkal, amikkel talált egy halmot még korábban, amivel az öreg azt mondta, majd alágyújtja a vacsorának valót, értéktelen. Az aranyérmék már nem lennének, de kinek van ereje, hogy beolvassza és valami fegyvert alkosson belőle, na de ha valami, ami túlmutat az emberen, ha azt a valami kerülne a kezébe... Őszintén, elsőnek arra gondolt, hogy megnyúzza kicsit a leghangosabb és legidegelőbb testvérét, egy kis bőrhiány nem tűnne fel neki – annyira – és ő is jól járna, de nem akarja csak úgy, ilyen olcsón adni a titkait, azt, hogy mire lehetne akár használni. Végül, maradtak a pihék. Viszont minek bajlódjon feleslegesen?
Aztán történt valami. Valami, ami belelépett az ő nyugodt tengerébe, amely igazi veszély volt, mint isten és a lakatkája, amely a ládát zárná, ez inkább Damoklész legendás kardja, ott lebeg fent, megcirógatja olykor a bőrét, hogy fel nem is néz, érezze, tudja, majd visszabújik a sötétbe. Történt valami, amelynek hatására kicsit jobban izzította kettős életét, amely miatt az eddig nevetséges fizetőeszköz végül markaiba került, sebeit lenyalogatta, vagy épp csak ügyes volt, nem számít, a kard ismét a nyakát cirógatta, elmúlt végül, de mindvégig úgy érzi, még a legmelegebb napon is a hideg futkos a gerincén. Nagy sóhaj. Valahol kicsit szánalmasnak érzi magát, mégis...
Fogalma sincs, hogy jó húzás-e, hogy ő egyáltalán képes még a teljes logikus gondolkodásra, hogy nem zavarta meg elméjét valami és most csak vaktában lövöldözik. És mégis, a lemenő nap fényében lép ismét és remélhetően utolsónak eme szekérhez, mintha csak rá várt volna, mintha a világ minden ideje az övé lenne az aszott test mélyében és nem titok, hogy megpróbálta kitapogatni, miféle szerzet ez. De mindig ugyanarra jutott.
- Elhoztam – nem húzza, nincs ideje, most lassan beindul minden, a mellékes is, indulnia kell majd arra a valamire, amely talán megalapoz eleget. Fogatlan vigyor a válasz.
- Valóban mindet? - furcsa szemeit mereszti rá, mintha igazságot keresne a szavak mögött és talál is. Még szélesebb, mohó vigyor, ropiujjait kinyújtva követelőzik, ő meg a kezébe nyomja azt, amiben elrejtette. Belepillant, mint régen, amikor kinyílt az aktatáska és nekiálltak kötegenként számlálni, minek a bizalom, ha nincs meg, majd lelövik. Türelmetlen kopog a falapon, az öreg mintha megfeledkezett volna róla, motyog valamit, nem érti milyen nyelven, majd végül, nagy kegyesen pillant fel rá.
- Abból a sarokból válasz, és megleled ami neked oly kedves... - széles mozdulattal mutat, de annál apróbb helyre. Már ismeri, hisz a legtöbb dolgot már kikérdezte, így ujjai meglelik hamar a kívánt ékszert, és már ki is emeli onnan. Most már ő is apró vigyort enged, talán szüksége lesz rá, talán nem, a lényegen nem változtat. Előnyt érez magának.
- Öröm volt – azzal már ott sincs, kincsét magán hordva hagyja maga mögött az elégedett öreget, mint elégedett vásárló.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Csecsebecse piac VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 12:46 am
Következő oldal


San Francisco büszkesége is lehetne eme kis mozgó bódé. Csakhogy aki elsőnek ránéz nem lát mást, mint egy ócska kocsit, rajta mindenféle kacattal. A személy aki tolja sem egy meggyőző személyiség. Szakadt ruhái lógnak már rajta, rasztásra zsírosodott haját egykori turbánja próbálja összetartani, kevés sikerrel. A fószer egyik szeme ijesztően nagyobb, mint a másik és ebben mintha üveggolyó lenne. De vajon tényleg az van benne? Ugyanis, mikor rád néz, olyan érzésed támad, mintha egyenesen a vesédig látna. Nem ámítás ez, valóban belelát addig. Bizalmadat mégsem nyeri ál. Arca aszott, akár a napon érett datolya, ezernyi ráncai mintha egyenesen beleégtek volna bőrébe. Bármennyire is próbálkozik a mosollyal, három szem foga - és ordítóan büdös lehelete - sem azt bizonyítja neked, hogy jó szándékai lennének veled.
Egyetlen egy pozitív tulajdonsága van. Mintha mágus lenne. Amikor szükséged van valamire, mit a való élet nem adhat meg, ő hirtelen a közeledben terem. Még ha előtte fél perccel nem is volt ott a kietlen piac sarkon, akkor hirtelen ott terem. Bármit elad neked, bármit beszerez neked… Természetesen előbb a markát nyújtja neked és csak ennyit mondd:
„Na áll az alku?”

Helyszínkép:
 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5