Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Sikátorok     VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 17, 2018 10:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 28, 2018 1:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


A nyílt tenger morajlása, és az időközben a fejünk felett feltámadó vihar helyenként olyan zajt csap, hogy az ember szinte még a saját gondolatait sem hallja rendesen. Mázli, hogy nem szavakban kommunikálok szegény leánnyal, különben még ennyire sem értenénk egymást. Továbbra is igyekszem kiüríteni az elmém, hogy véletlenül se gondoljak olyasmire, amit nem szeretném, ha megtudna, és csak amikor egy pillanatra elcsendesül a környezetünk felelek neki:
-A halál hazugság.
Igen, részben még mindig a bájos nővére a téma, de persze az is igaz, hogy a valós halálról aligha beszélhet bárki tapasztalatból. És aki meg is élte a teljes megsemmisülést, és visszarántották onnan, az sem okosabb. Egy biztos, bármit is tudunk az elmúlásról, tévedünk. Mindig. A végtelen időintervallum már csak így keresztül húzza a józan ész számításait.
-Okoska ám a...de igen, ha elhagyom a tested, füstként marha gyorsan ki tudok repülni. És nem, TE nem tudsz kiúszni egyedül. Szerencsédre egy elég tapasztalt és erős démon irányít most, szóval nem lesz gond. De nem fogok hazudni, ha kiléptem a testedből, állatira izomlázad lesz.
Lehet kicsit túlságosan morogtam vele. Kicsit bűntudatom is van érte, de marhára utálom, ha sürgetnek...ráadásul, a testem még csak egy dolog, de a zsebében van valami, ami nélkül nagyon sokáig tartana megtalálni a párom, aki ki tudja hol lehet most. Inkább nem is gondolok rá, viszont szegény Amber karjai úgy kezdik hasítani a vizet, mintha előző életében motorcsónak lett volna...kis túlzással.
-Nem tudom, hogy hívják a tollast, aki védelmezett. Viszont Ursula nuggets-et csinált a szárnyaiból amikor utoljára láttam, szóval az ő érdekében sem árt, ha sietek. Remélem nem bánod, ha te kimaradsz az akcióból?
És ez is a szándékom. Fejbe rúgni mindent ami a közelembe kerül, úszni, mint egy őrült viking aki egymaga akarja elfoglalni Amerikát, és amint sikerül kiérni a partra, tényleg keresek Amber számára egy fedett helyet, hogy aztán a testét elhagyva repülve keressem meg a sajátom, és újra megszálljam azt a jóképű rohadékot, mielőtt még baja esne. Ez a terv...remélem összejön.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 20, 2018 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

~Hogy mi? Nem lenne lehetetlen?~
De Faye meghalt. Attól még, hogy démon miért tudna vele barátkozni? Mi a francról beszél ez a pasas? Hiába jelzi, hogy ne azzal foglalkozzak nehezen tudok másra koncentrálni. Mégis csak a nővéremről van szó.
-És nekem ehhez mi közöm? Te hagytad ott! Nem kértem, hogy látogass el hozzám!-Mormogom az orrom alatt. Ne kezdjen el itt sajnáltatni magát. Kivételesen hagyom, hogy irányítsák a testem. Nem tudok úszni, így ha nem tenném meg megfulladnék… Bár a jelek szerint vele együtt ez sem okoz gondot. Szóval ilyen, ha egy démon megszáll? Én azt hittem ez ennél sokkal durvább… Talán az sem mindegy, hogy milyen démonról van szó.
Felérve a víz felszínére igaz rádöbbenek, hogy látok, de ez jelenleg túl sok mindent nem segít nekünk, ugyanis tök sötét van. Csak egy pillanat erejéig van esélyünk arra, hogy megtudjuk merre is kell úsznunk. Messze vagyunk, nagyon messze. Mégis, hogyan jutunk ki innen?
~Az angyalom? Mégis kiről beszélsz? És mondd okoska, mégis hogyan fogunk innen kijutni? Nagyon messze van a part és a hullámok… Vagy képes vagy sötétben is tájékozódni? És miből gondolod, hogy képes vagyok addig elúszni. Nem tudsz valami más megoldást kitalálni?~
Ha már itt van velem és szeret beszélni, akkor a megoldást is elmondhatná, mert én valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy egy tíz perc múlva kijutunk ebből a vízből.
-ÁÁÁ! Valami hozzám ért!... Mi volt ez?...-Sikeresen a kiabálásom közbe félre nyelek egy nagyobb adag sós vizet is, amitől azonnal köhögni kezdek.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 30, 2018 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Lokinak sajnos szembe kell nézni a szomorú igazsággal. Egy törékeny lány testébe zárva ragadt a tengerben, az ködös éjszaka kellős közepén. Az egyetlen fényforrás mely szolgálatára lehetett volna az nem volt más, mint az Alcatraz fölötti kéklő fény. Ám ahogy az a városon keresztül széthasadt, annyi segítséget nyújtott csak, amellyel láthatta a messzi partszakaszt. Legalább egy kilóméterre kihozta a tengerbe a leviatán. S ha ez nem lenne elég a városra jellemző erős szél a tengert is hántorgatja. Bármilyen jó démon, oda kell figyelnie, mert ha nem, akkor könnyen irányt téveszthet és örökké a tenger rabja marad a lánnyal együtt.
Mégis számolnia kell azzal, hogy a fiatal test, ha nincs hozzászokva a rendszeres, fizikai mozgáshoz, túl hamar kifárad, ha hirtelen erőlteti meg magát.

A sikátorban Asariel számára sikerül, hogy Loki porhüvelye mellé álljon. Egyfajta pecsétet próbál felrajzolni saját vérével, mitől túl sok mindent vár el. És túl sok mindenbe nem gondol bele. Egy ehhez hasonló hibrid pecsét még működhetne is, egy arkangyal számára. De Ő sajnos nem az, mégis a legjobbakat reméli tőle. Talán túl sok ideje van már az emberek között és elfelejtette az egyik legfontosabb alapszabályt: semmi sem megtörhetetlen. De ez legyen a jövő zenéje, hisz a szőke harcos máris visszatért közénk és nincs is más dolga, minthogy eltegye láb alól a démoni porhüvelyt.
Csápjai bár újra tócsává alakultak nem sok időbe telik számára, hogy újakat hozzon létre. S ezzel mérje a támadást a pecsét szélén állóra.
Csakhogy egy valamire nem számított. Nem hogy csápja, de még a telekinézise sem működik, mintha lepattanna a pecsétről. A bűbáj is használhatna… Na. De nem sikerül számára.
Ahogy Asariel is hiába várja a segítséget, az sem jön. És ha megpróbálna kitörni a körből? Bizony rá kell jönnie, hogy csapdába ejtette önmagát. Létrehozott egy hibrid rúnát, mely véd a mágikus támadások ellen, de így számára se ki, se be nem út. S mivel véd a mágia ellen… saját kérését sem tudja kívülre juttatni.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 27, 2018 10:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso
Magam mögött hagyva, a lányruhába bújt démont, térek vissza a tett helyszínére, kimerülten, s több sebből vérezve. Alattam a mélység, felettem pedig a sűrű éjszaka. Éppen csak átlépek rajta, s egy „bassza meg” arccal konstatálom, hogy az angyal nem csak egy rossz álom volt. Még mindig itt sündörög, mint valami szemtelen légy. Mondanék valamit, de messze távolban olyan égi jelenség hasítja ketté az eget, melyhez hasonlót sosem láttam. Talpam alatt megremeg a föld, váratlanul ér, így féltérdre rogyva várom a sebesen közeledő hullámot, mely szökőárként csap át rajtunk. Egy pillanatra be is hunyom a szemem, talán a világvégét várom a teljes megsemmisülést. Ám ehelyett, amint vállamra hullik az utolsó tincs, melyet az energiahullámmal jövő orkán kavart fel, teljesen másnak érzem magam. A korábbi erőm nem tért vissza, de több annál, mint ami volt. Az angyal penge által nyitott sebből, még mindig csurog a vér, átitatva ruhámat. Oldalamra szorítva kezem állok fel, az új erő érzése ereimben, tettekre sarkall. Ha még korábbi csápjaim meg vannak úgy azt, -ha nem hát teremtek másikat- tekerem kardforgató csuklójára. Ha számításaim nem csalnak, a rúnákkal felrótt körben vagy annak peremén kell, hogy álljon. Szép szép dolog, hogy egy angyal a démont akarja megvédeni tőlem. De vajon meg tudja e védeni saját magától? Telekinézéssel és a csáp segítségével próbálom az angyal pengét a démon ellen fordítani. Reményeim szerint ez így együtt, elég lesz ahhoz, hogy az a szánalmas porhüvely az enyészeté legyen. Bárhogy is sül el a dolog a tollatlan angyal még mindig a probléma csoportjába tartozik, így hát…
- Angyal penge csalfa lészen,
Gazdáját megtagadni készen.
Húsába mar, vérét ontja
az életét kioltja.

Formálja ajkam a bűbáj szavait, melyet az acélra mondok, melyet a kezében tart.
 
[
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 24, 2018 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
A rohamom megszakad, mert egy vízcsáp fog meg. Annyi lelki jelenlétem volt, hogy a karjaimmal óvtam az oldalam, és minden erőmmel azzal tartok ellent, mikor a démon beleviharzik a vaksi Amberba. Láttam a valódi szándékát, ám megfogadtam, ha nem szolgáltatja vissza a testet, akkor kiűzöm és üldözni fogom. Tehát ajánlatos neki visszaszolgáltatni a védencemet. Egy felidegesített őrangyal talán olyan veszélyes tud lenni, mint egy arkangyal. Enyhe túlzással.
A megszállás után eltűntek. Hirtelen félelem fogott el. Próbáltam utánuk kapni, de a testem védelmezése lefoglalta karjaim. Ottmaradtam tehát a porhüvellyel, a démon tud vigyázni a védencemre, remélem. Egy rúnasort festettem a véremmel a test köré, ami levédi a mágikus és a fizikai támadások egy részét. Nem is kell mondanom, hogy nem lehet átlépni, csak ha megtörték. Azonban a démonok át tudnak rajta menni. Az ellen nem véd a rúnakör.
Egy kék villanásra leszek figyelmes, amitől kicsit megfájdul a szemem, hiszen pont belemeredtem a világosságba, igaz, hamar elrántottam a fejemet. A fény majdnem magnézium égéséhez volt hasonlítható, vagyis erősségre hasonló volt, csak sokkal nagyobb.
Csak, miután kitisztul a szemem, akkor tűnik fel előttem a nő. A kezem ökölbe szorul. A sajgó szárnyam és Amber jut eszembe. Megragadom a pengém, erősnek éreztem magam. Sokkalta erősebbnek, mint voltam.
- Elég belőled, bármi is legyél! Távozz innen! – szólítom fel erőteljes hangon, majd fennhangon fohászkodok magamban a környékben lévő testvéreimhez, elmondva, hogy ki vagyok, és valami erőssel állok szemben. Segítségüket kérem, remélem jön, aki csak tud. Amolyan angyali segélyhívó vonalat tárcsáztam magamban. Pillanatok kérdése, hogy mikor jelenik meg egy testvérem, nagyon reménykedem benne ez minél hamarabb történik meg. Nem szokásuk a segítségkérést figyelmen kívül hagyni, illetve vannak bőven, biztosan valaki tud segíteni nekem.
Egy rúnát vések gyorsan magamba, ami kihozza belőlem a maximumot, minden rejtett fizikai és mágikus erőhöz hozzányúl. Ezzel csak fokozva a saját erőm, bár nem annyira, hogy legyőzhetetlen legyek. De már voltam olyan erős, hogy egy harcos angyalt nagy szenvedés árán le tudjak gyűrni.
Persze a rúna hatóideje kérdéses.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 19, 2018 7:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Eredetileg az volt a szándékom, hogy visszamászom a saját testembe minél előbb, amint a szörnyeteg elengedte a lányt, de a frász sem gondolta, hogy a tengerben kötünk ki. Véletlenül tudom, hogy a lány nem tud úszni, még akkor sem, amikor nem egy vakond a lélekállata, szóval muszáj maradnom, és segíteni neki kijutni a partra. Jelenleg még az is kétséges, hogy egyedül a felszínre fel tudna úszni anélkül, hogy megfulladna háromszor.
~Azt nem mondtam, hogy mostanában ismertem meg. Bár persze ha jobban belegondolsz az sem lenne lehetetlen, hisz démon vagyok. De ne erre koncentrálj most, nézd! Nem tudom, mi ez a valami, ami ránk támadt, de az eddigiek után nem szeretnék gondolni sem rá, mit kezd a magatehetetlen testemmel, ami szegény most ott fekszik védtelenül, hulla mereven....~
Hirtelen azonban megérzem én is, ahogy átjár az erő, és egyszerre...hát...hirtelen megállok az úszásban, és befeszítem Amber izmait. Hihetetlen...mintha szintet léptem volna valami játékban. Jó érzés. Ráadásul végre sikerül legalább magamnak megtörni az átkot, és látni. Ráadásul épp időben, pont amikor a felszínre kerülök.
~Oké...ez fura volt. Fura, de jó. Visszatérve a jelenlegi krízisre. Félek a látásod csak addig kaptad vissza, amíg veled vagyok. A terv az, hogy visszaúszunk, majd ha találtam neked egy biztonságosabb helyet, kiszállok belőled, és visszaszállok a testembe. Bocs, de nélküled gyorsabban repülök. Ha nem vagy ott az angyalod úgyis tuti érted repül, szóval nem lesz itt baj. ráadásul a naplót is vissza kell szereznem, hogy megtaláljam....valakit. nem érdekes!
Innentől kezdve inkább vigyázok a gondolataimra. Csak az előttem álló csatára koncentrálok, és a feladatra. Remélem még nem túl késő.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 18, 2018 10:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
T


Lazúr csapat

Gyűlölöm ezt az egészet. Gyűlölöm, ami velem történik, ami ma este történik. Elegem van ebből az estéből, elegem van az elmúlt napokból, hetekből… Jelenleg az sem érdekelne, ha valami csoda folytán életemet veszíteném. Mégis mi történne akkor? Nem maradt senkim. Nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz ez a világ, mint amilyen most. Mióta Faye nincs, kezdem egyre jobban elveszíteni azt az utolsó kis reményt is, ami lakozott bennem. Balut el kéne vinnem Tomhoz, megkérni, hogy vigyázzon rá pár napra. Ő biztosan gondoskodna róla. Aztán mégis kinek hiányoznék? Nincs családom, nincsenek barátaim… Senkim sincs.
A nő szavaira csak felmordulok. Tényleg ennyire ostobának nézek ki?
-És mégis miért hinnék neked?-Nah meg bármit is mondhatok, csinálhatok nem hiszem, hogy hallgatnának rám. Ashton sem figyelt a szavaimra… Én csak egy dolgot akarok… Legyen vége mindennek.
De ez nem történik meg. Vakami furát kezdek el érezni majd hirtelen támadom meg az idegen nőt. Mintha nem én irányítanám saját testemet, mintha valaki más lenne. Nem is kell több, hogy még jobban megijedjek. Nem elég, hogy a látásomat elveszítettem, de mind e mellett a testem feletti irányítást is.
A hang hirtelen szólal meg a fejembe. Hiába néznék körbe nem látok semmit. Nem értem, hogy mégis mi történik velem. Faye barátja? De hát neki nem lehet a barátja, hisz Faye meghalt… Próbálnék valamit tenni, de a nő gyorsabb nálam. Egy sikoly, majd a víz… Nem látom, hogy pontosan mi is történt, de a sós vizet érzékelem magam körül.
A szívem hevesen kezd el kalapálni. Nem bírok mozdulni, de mégsem fuldoklom. Pedig nem tudok úszni, soha nem tanították meg nekem. Szeretnék a felszínre jutni, de nem megy… Még mindig nem én irányítom a testem.
Ahogy lebegek valami remegést érzékelek, de semmit nem tudok tenni. Viszont ami az után történik… Leírhatatlan érzés. Bár a látásomat még nem nyerem vissza mégis úgy érzem, hogy valami megváltozott bennem. Még nem tudom mi lehet az, de tetszik a dolog, aminek köszönhetően kezdek kissé megnyugodni.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
reveal your secrets

DragonLady


Sikátorok     1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 10, 2018 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
Nem tudni, hogy Asariel kinek ordibál de a két lény elpusztult abban a pillanatban, ahogy Loki tüze felcsillant a pengéin. A démon mégis tehetetlen jelenleg, ereje fogyóban - ahogy mindenkinek, kivéve Calypsonak. Mintha nyerné őket valahonnan. Ezt ő pontosan tudja, hogy honnan, de a másik kettő? Találgathatnak csak.
Mindenesetre az események felpörögnek.
A leviatán a lányt kéri, hogy nyugtassa le a két férfit szemének világáért cserébe.
Az angyal értékes időt vesztegett el, mire odajutna, hogy a leviatán mögé kerüljön, addigra Loki megszállja a fiatal leányt és rögtön támadásba is kezd a nő ellen.
Viszont Calypsot sem kell félteni. Az első ütések után ha nem is hátrál meg, lassan bizony Asariel közeledik hozzá, hogy az első szúrást bevigye az oldalába. Ekkor hallatszik a túlvilágról jövő ordítása, mely megrázza a teret.
Azon nyomban a vízbe kaput nyit és távozik is, egyenesen Amberrel együtt. Ha az angyal utána is kap nem tudja megtartani, vagy ő is rántódik, vagy ott marad egyedül, a démon porhüvelyével egyetembe.
Pár pillanat csupán, amit a víz alatt töltenek. Calypso kihasználja faji előnyeit és víz alatti energia löketet indít meg a fiatal lány teste felé, miközben mágiáját szívja el. Majd ahogy jött, úgy távozik is, egyedül hagyva a démon szállta testet.

S amint visszatér a sikátorba?
Villám csap fel a távolba - ezt a nyílt vízen még Loki-Amber is érzékelheti, hogy nem messze tőlük Alcatraz szigetébe csap bele az égi jelenség. Földrengés rázza meg az egész várost. Megtántorodnak mindketten. Pár másodperc csupán és a sikátorba is végigfolyik a kékesen úszó derengés. Mintha folyó lenne, mely hűsíteni kívánná őket. Azonban a kéklő jelenség csak átjárja őket és új erőt éreznek magukba. Újat és többet.
Mégis ahogy tovaúszik a jelenség az erejük nem illan el vele. Mintha… újjászülettek volna.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 09, 2018 6:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
Nehezen indult be a buli, de mostanra eléggé felpörögtek az események. Az angyal még vélhetően még mindig a hentergéssel van elfoglalva vagy éppen az őt szorongató csáppal, mindegy is. A gond, hogy a vészjelző vörös fényei elképesztő sebességgel villognak s hangosan vijjogva visít a fejembe. Szerencséjére vagy szerencsétlenségére – döntse el maga- minden természetfelettit érzékelek, ezért azt is, hogy a lányból immár mágia sugárzik. Meglep? Meg bizony, s ha lenne idő az ilyesmire bizony elismerően meg is veregetném a vállát. De nincs, talán egy másik alkalommal. Az első meglepetés után jön a második, kettő is, pont az arcomba. Ajkam felreped, s valószínűleg a szemem alá is el fog kelleni némi vakolat. Mondhatni elég jól viseltem eddig az adok- kapok jeleneteket, jár érte a dicséret anyámnak. Felvillantva kígyó szemeimet, szinte hisztérikusan ordítok arcába, s ha sikerül a lábam alatt lévő vízben újra kaput nyitok, ha sikerül megragadom bokáját a nőbőrbe bújt démont, s lerántom magammal a mélybe, miközben elszívom mágiáját. Ha sikerrel járok, akkor megpróbálok tőle szabadulni, s még a víz alatt egy energialöketet adni neki. Ezek után, ismét kaput nyitok, otthagyva őt a nyílt vízen. Vajon a démonnak fontos annyira a lány, hogy feláldozza saját testét?  
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 09, 2018 12:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


A felém közeledő angyalszárnyra elkerekedő szemekkel, és gyanakvással reagálok, meg néhány elharapott szóval, amiket ha lenne időm kimondani, valami olyasmit artikulálnék a tollas felé, hogy mi a frászt művelsz ne már!
Tudom ugyan, hogy mire készül, és sosem haszontalan, ha a porhüvely nem vérzik el, de azért mégis...bizarr érzés, amikor egy férfi angyal szárnya simogat, még ha így elhadartan is.
~Igen, feltűnt! Nem is értem miért nem rögtön tűzzel próbálkoztam, az elég univerzális gyenge pont...biztos mert el vagyok ázva. Jajj ne....~
A következő hideg zuhany még annyira sem dob fel, mint a korábbi. Ez így még el is menne, de természetesen Amy továbbra is itt van, kitéve minden elképzelhető veszélynek, amit ebbe az utcába be lehet préselni. Jobb ötlet híján bevetem azt a húzást, ami miatt otthon még tuti kapni fogok. elhagyom a testem, hagy játsszon vele mélység titkát a szöszi, és megpróbálom megszállni Amber Cartelle-t.
Siker esetén nem habozok. Ez a test számára ugyan nem olyan látványos az ütközet, de amíg közel van a tengeri rém, ez nem probléma. Minden démoni nyers erőt bevetve ütöm meg két ököllel.

Elmémben közben a lányhoz szólok. biztos nagyon megrémült, hogy hirtelen mi történik vele, és bár kétlem, hogy a fejében felzendülő férfihang megnyugtatja, egy próbát megér.
~Szia! A nővéred barátja vagyok! Tudom, hogy ez most bizarr érzés, de ne küzdj ellene, úgyis csak lelassítani tudnád, és ebben a helyzetben nem válna előnyödre azt garantálom! Ha megszabadultunk ettől a lénytől, visszamegyek a saját testembe ígérem. ~
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 07, 2018 9:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat vs Calypso s a kiskutyák
A démon pengéje lesből támadó cápaként mar oldalamba, érzem, amint fekete vérem kibuggyan bőröm alól, s az első csepp tintapacához hasonlóan fröccsen szét a jégen. A fájdalom átjárja testem, hangosan szisszenek fel, kezemben megremeg a tőr, így a végső döfést nem tudom bevinni. Dühtől tajtékozva illanok tovább, a kis csapat talán leggyengébb láncszeméhez. Seth játékszerei egy pillanat alatt vállnak semmivé, mely számomra a legkevésbé sem jelent jót, érzem miként szorul nyakam körül a láthatatlan hurok.  Egyelőre azonban a kétségbe esés nem lesz úrrá rajtam. Kezeim között az ember úgy vergődik, mint a lefejezésre váró csirke, s ennek módja szerint próbálom tőröm a torkának szegezni úgy, hogy vérvörös vére kiserkenjen. – Bírd őket maradásra s talán köthetünk alkut a szemed világára. – suttogom a lány fülébe. Honnan is tudhatná szerencsétlen, hogy hazudok? Ha fontolóra veszi ajánlatom és az angyal nem kezd el felcsert játszani és utána fóka módjára hemperegni a földön, akkor hajlandó vagyok egyezségre lépni. Na de, mi van akkor, ha ez nem járható út? Az angyal jó pár percet elveszteget azzal, hogy felcsert játszik, majd cirkuszi fóka módjára forog egyik oldaláról a másikra. Megrántom az erő láthatatlan fonalát, nincs más célom, mint a körülöttük lévő vizet cseppenként gyűjtsem össze – magam alatt hagyva eleget- a talajról, levegőből, a ház faliról a nedvességet, s formáljak két csápot, mellyel ha sikerül bilincsbe próbálom fogni a démont s az angyalt, s addig szorítani mindkettőt, míg csontjuk nem roppan. Ha netalán az angyalnak mégis sikerül a közelembe kerülnie, ami meglepő lenne, a vergődésével elvesztegetett időt nézve, úgy az első döfés után a kezembe lévő tőrrel szúrok hátra, az ágyéka a célpont, mellyel remélhetőleg elég fájdalmat okozok ahhoz neki, hogy elengedjen, s a lányt magammal rántva merüljek el a mélybe. Tervnek szép, de mit szól hozzá a démon?
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2