Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Ophy & Cass - Angyalriadó(?) •
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 8:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

~Hátha gyümölcs, akkor az szósz, nem igaz? Bár a fene sem tudja, hogy az emberek minek hívják őket. Annyira furcsák. Régen is ilyenek voltak?~ Hiszen ha más nem, ő többet járt már az emberek között, mint én valaha is. Ezért is lenne jó néha találkozni vele, megvitatni, hogy mikbe is futunk bele olykor-olykor.
Na de majd legközelebb. Szívem helyére újra fájdalom markol. Akarom, hogy legyen egy legközelebbi alkalom. Egy belső ösztön mégis azt súgja, hogy ebbe ne bízzak. De bízni akarok. És hinni. És hinni is fogok mindörökkön örökké.
~Elég sokat fejlődött a főzőtudomány. Meg akkor azt hiszem, nem is így hívták. Hanem… Valami másnak, most ha megfojtanál, sem emlékeznék rá. De ez volt az eredeti receptje. Biztos finom lehet. Finomnak tűnnek a halak~ Habár még egyszer sem volt alkalmam megkóstolni azt.
Jó hallani, hogy Cass is hasonlóan vélekedik az emberi furcsaságokkal kapcsolatban. Azt hittem, hogy csak nekem ilyenek, de akkor nem. Ettől függetlenül a fentebb írt dolgok még továbbra is állnak. Összeülve ezeket kitárgyalva. Mi jókedvünk lehetne abból.
Témánk mégis más vizekre evez. Kevésbé lelkesítő témákra. Én kerestem meg ezzel, így nekem áll a legkevésbé jogomba panaszkodni miatta.
Mély sóhajjal hallgatom szavait, szemeim összevonva próbálom kiböngészni a betűket.
Lábaimat szélesre nyitva pihennek a harmatos rét talaján. Bogarak használják ezt hídnak, de most még élvezem is az enyhe csiklandozást. Még ha nem is tudok teljesen odafigyelni rá.
~Ha nem én, akkor más irányítaná azt.~ Felelem könnyedén. Mindig lenne egy angyal, ki ezzel foglalkozik. Ha elpusztulnék is lenne valaki, aki a helyemre lépne. Így működik a világunk. Lélek nélkül a testünk csak elporlad, mi pedig az évezredek folyamán a feledés homályába feledkezünk. Ez a világunk rendje.
~Biztos van kevésbé áldozatkész megoldás.~ Próbálkozom még egyszer, noha tudom, hogy nem sok reményt fűzhetek hozzá. Makacs egy harcos ő. Egy embernek akar segíteni, akiről hiszi, hogy jó. Tudhatnám emiatt hibáztatni? Magam is megtenném ezt.
Megtenném?
~Negatív energiát azóta érzek, hogy először megéreztem Amara jelenlétét, mikor először…~ szavaimat elharapom. Először találkoztam vele? Hiszen arról csak ködös emlékeim vannak. Fejem megrázom a füvön. De mégis hogyan magyarázhatnám el, ami megkörnyékez újra és újra? ~Csak… Annyit akarok mondani, hogy… Vigyázz magadra Cass. Nagyon aggódok érted, ha egyáltalán tudok ilyet tenni. Ha arra gondolok, amire készülsz, valami összeszorítja a gyomromat, szívemet. Ilyet sose éreztem. Mintha baj leselkedne rád…~ Próbálkozom még egy utolsó szó erejéig.

reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 01, 2018 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

Szemöldökeim újfent egymás felé közelednek. Attól tartok vannak hiányosságaim a halandók által felállított biológiai rendszertanokban.
~Szóval gyümölcsszósz… Értem.~ Bólintok egyet, mihelyst elraktározom magamban a mellékes, ámde a számomra érdekes információt. Ophilia következő kérdésén ellenben el kell tűnődnöm, kutakodnom az emlékeim között. Egészen addig, míg végül haloványan fel nem sejlik előttem az egykori Róma képe. Vagy inkább Kínáé…? Az egyik bukott fivérünk ügyébe kellett avatkoznunk, ő kínált meg a furcsasággal minket. ~Ha az elsőére nem is, volt dolgom vele. Különös, miként lehetséges, hogy a halszószból gyümölcsszósz legyen.~ Ráncolom a homlokomat, mert már az uszonyosokból készített kotyvalék is bizarrnak hat a számomra. ~Az emberek, meg a furcsaságaik…~
Sóhajtom az égnek, halovány mosollyal az ajkaimon, amely nem tart ki tovább, mint néhány kérészéltű, röpke másodperc. Helyezkedek egy kicsit a hátamon, mielőtt újabb válaszra hajtanám a fejemet. Lábaimat térdnél felhúzom, talpaimat finoman hintáztatom az épület peremén, kezeimet pedig egymásba kulcsolva pihentetem meg a hasamon.
~Feltéve, ha nem belülről szabadult ki a lélek. Úgy a titok sem jelent bizonyosságot.~ Állapítom meg, visszatérvén komolyabb hangvételű témánkra. ~Így is sokat segítesz, Ophilia. Az irattárad noha fontos gyűjtemény, nélküled az sem létezhetne.~ Tudatom vele, habár a vigasztalás képessége még hagy maga után kivetnivalót bennem. Mindenesetre nem feszengek ezen, tudom jól, hogy testvérem sem különb nálam, másrészt a hangjából ítélve ennél jelentősebb dolgok aggasztják.
~Mindig van más megoldás. De nem mindegy, melyikkel mit áldozunk fel.~ Felelem neki csöndesen, hiszen jól tudom, hogy amire készülök, közel sem veszélytelen. Mégis üdvösebb, mint pengét döfni Wallenberg szívébe.
~Előérzet?~ Ismételten összehúzom a szemhéjaimat. ~Valami negatív energiát érzékelsz? Talán démonok vannak a közeledben, légy körültekintő.~ Tanácsolom neki, ugyanis másra nehezen tudok gondolni a megfogalmazása alatt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 28, 2018 7:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

Határozott válaszára csak kósza bólintással felelek számára. Addig szeretnék belekapaszkodni eme témába, amíg csak szükséges. Amíg csak lehetséges. Olyan, mintha ezernyi szikladarabot nyeltem volna le. Gyomrom folyamatosan húz előre.
Mozdulatomon mégis elgondolkozom. Nem láthatja, miként adózom igaza előtt. Erről pedig eszembe jutnak, mily szórakozottan figyeltem az embereket telefonálás közbe. Gesztikuláltak, magyaráztak, kezeikkel, lábaikkal, arcizmaikkal…
Holott ebből a másik fél szinte semmit sem lát, mégis megnyugvással töltötte el őket. Akkor még úgy véltem, hogy különös szerzetek ezek az emberek, ma pedig már… Én is ezt csinálom.
~Én értem, de ha körcikkely is… ~ vágnék bele a szavába, ha nem épp más kérdésre térne ki. Szemöldököm ráncolva figyelem az ezernyi tündöklő csillagképet. ~ A paradicsom tudtommal gyümölcs… Így… inkább ez egy gyümölcsszósz? Mint amit az áfonyából is szoktak készíteni?~ válaszolok kérdőn magam is. Különös, hogy miket nem tudtak az emberek készíteni, s miként változott ez az évezredek folyamán.
~Emlékszel még az első ketchup készítésére? Rómába?~ - kuncogom el magam. ~Passzírozott szardíniából és olívaolajból készítették~ emlékszem még, miként fanyalogtak az emberek miatta, mégis mennyire szerették. Ez, mint mondottam változott, s amikor manapság akarták ezalapján elkészíteni…
Halk kuncogással emlékszem vissza ezen szakácsokra.
Fejem megrázva lassan ülök fel, a tekercs követi mozdulataimat, puhán hanyatlik vissza a deres fűbe.
~Ha csak te tudod, hogy merre van, senki sem jön rá, hogy hova rejtetted.~ felelem neki, hiszen ez tényleg lehetne egy megoldás a számára.
Újabb mély, letargikus sóhaj hagyja el ajkaimat. Mennyivel könnyebb volna még most is segíteni neki, ha enyém lehetne, mi elveszett. Drága irattáram. Tán látlak még valaha?
~Ha itt lenne lent az irattáram… tudnék ebbe is segíteni~ ám amíg magamtól újra eszembe nem jut… Lehet, hogy az ő tapasztalatával hamarabb megfogja erre találni a választ, mint én, ki ezeket csak szemlélhette egykoron. Az sem kizárt, ha vele tartanék ott helyben tudnám a választ. Amint észrevettem egy-egy stresszes helyzet csodákra képes az emlékekkel.
~Kérlek, hadd, hogy lebeszéljelek erről. Biztos található más megoldás, mindig van más…~ kezdek bele, de… Tudom, hogy testvérem is hajthatatlan, amilyen én magam lennék. ~Rossz előérzetem van~ nyögöm ki végül, hogy mi a bajom.

reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

Szűkös felelete, melyből mintha kiveszett volna a remény, az utolsó izmokat is rezzenéstelenségbe rendezi az ábrázatomon, hátrahagyván még azt a szomorkás mosolyt is, amely eddig az ajkaimon pihent. Mikor már Ophiliában sincs bizakodás, bőven van ok az aggodalomra.
Apró sóhajjal emelem vissza íriszeimet a fénylő csillagokra, tűnődve, vajh’ mivel enyhíthetnék kilátástalan érzetünkön, mielőtt azonban egy árva szó is manifesztálódhatna az elmémben, testvérem furcsa kijelentést tesz.
~Igen.~ Felelem határozottan, habár tüstént elbizonytalanodok, amint magam elé vizionálom egy pizzaszelet képét. ~Vagyis… Körcikkely, a belső szögeinek összege ugyanis nagyobb, mint- Várj, és a ketchup az zöldség?~ Villan be hirtelen a kérdés, amely már régóta foglalkoztat.
Szinte el is felejtem egy momentumra a beszélgetésünk fő témáját, márpedig illene odafigyelnem rá, nem kevés múlik rajta hiszen.
~Talán még működhetne is.~ Horkantok fel a felvetés abszurditásán, végül azonban komolyságot kölcsönzök az arcomnak. Tudom, hogy mi forog kockán, és nem, egyáltalán nem magamat féltem, vagy a rögtönzött démoncsapda kitartását, hanem… Ha Drake sérülne a megmentésére tett kísérlet közben, úgy semmi értelme nem volt eddig kitartanunk, küzdenünk. ~Ez egy bölcs elképzelés. Még gondolkodnom kell rajta, milyen pecsét segíthetne.~ Töprengek el, habár sokáig nem törhetem a fejemet, Ophilia kérdése kíméletlenül hasít ugyanis át kilométeres távolságokat.
~Nincsen... Átvette a hatalmat Wallenberg felett, a jelen helyzetben legfeljebb egy arkangyal tudhatná kiűzni a testéből, de… Drake nem egyezne bele ebbe, én pedig ígéretet tettem.~ Sóhajtok fel csöndesen.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

Fülembe csengnek szavai. Meg sem tudok egy jó darabig szólalni. Ha megszolgáltuk céljaink. Vajon akkor még fogunk élni? Vajon megéljük azt bármelyikünk is? Valamiért oly bajsetelem kerít hatalmába, mi soha nem szokott. Nem értem, hogy miért szorul össze szívem helyén a fekete, tátongó űr. Miért lepnek el eme érzelmek. Egyáltalán miként törhetnek rám ezek?
~Biztos~ felelem elhalóan számára.
Inkább rátérek valódi hívásom céljára, noha eme viccelődést még folytathatnám, csak ne kelljen erre rátérnem. Valamiért zavar, hogy nem tudom megfejteni teljes mértékbe az egész szöveget. Mintha egy pizzából csak egy cikket ennék, a többit meg sem ízlelném.
~Szerinted a pizzaszelet az háromszög?~
Bukik ki belőlem a kérdés, ha már amúgy is ezen járnak a gondolataim. Most miért? Három oldala van, három szöggel... még ha nem is szabályos szöget, hanem picit homorúak... akkor is...
Na jó, térjünk inkább a témára.
Kérdésére könnyedén jön a válaszom, át sem gondolom.
~Ásd el~ más nem jut eszembe. Hangos, szelíd nevetésemet hallhatja. ~Amit kivettem belőle, igen, egy lelket őriz. Nem tudom, hogy miként lehetne megoldani a védelmét. Talán van rá valamilyen pecsét, rúna, kör. Ennek te lehetsz a tudója, így hirtelen semmi sem jut eszembe, de Cassael... Biztos vagy benne, hogy ez a megoldás? Még ha lovas is...~ Itt pedig újra eszembe jut a Viszály ereje, ki könnyedén megtörte pecsétemet... ~Nincs más útja, hogy kiűzd a testéből?~

reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 26, 2018 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

Enyhe zavar telepedik az ábrázatomra a bípolás hallatán. A csillagok elmosódnak előttem, miként értetlenül összehúzom szemhéjaimat, igyekezve megfejteni, vajh milyen probléma csúszott a számításomba? Nos, megmondja helyettem Ophilia.
Szavait hallgatva szelíd, mégis szomorkás mosollyá satnyul eddig széles vigyorom, hiszen én is szívesebben töltenék időt vele valahol másutt, a világ egy távoli szegletében, ahol nem kínozzák elméinket a valóság kíméletlen rémképei.
~Biztos sort keríthetünk rá, amennyiben végre megszolgáltuk céljainkat.~ Jegyzem meg csöndesen, majd szemeimet behunyva hallgatom tovább az egykori irattárost. Kérdései az én homlokomat is ráncokkal gazdagítják, de miként nem a tekercs írásának történetét szeretném megfejteni, ezért a továbbiakra élezem a figyelmemet. Legközelebb megtárgyalhatjuk az írás keletkezését is.
~Tehát egy angyal ereje kell hozzá? És csupán egy lelket őriz? De ha van mód a szabadulásra, hogyan biztosíthatnám, hogy a Pestis odabent maradjon?~ Faggatózom, remélve, valamit még ki tud olvasni Ophilia az óénoki feljegyzésekből.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 22, 2018 7:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

Lágy szellő simít végig az arcomon. A fű és virágok szárai, levelei cirógatják nyakamat, karomat, lábamat. Apró hangyák lepnek el,hídként használva, hol a lábfejemet, hol a karomat. Apró kis ízelt lábaik csiklandoznak, testem meg-megremeg hatásukra.
Fűszeresen édes illatok lengik körbe a késő éjszakát én pedig igyekszem kiélvezni minden egyes percét. Mély sóhaj szakad fel a torkomból. Lábaimat terpeszbe nyújtom ki előre, vigyázva arra, hogy a tekercsnek semmi baja ne essen.
~Ííííí~ hallatom a vetélkedőkből oly jól ismert hangot, mely arra enged következtetni, hogy a válasz rossz. De még mennyire. ~Elbaltázott döntés ez versenyről. A harmadik választással az összeset megkaphattad volna. Múltkor végignéztem hogy főznek az emberek. Nem tűnt oly nehéznek, kipróbáltam volna.~ Felelem vidáman, noha kedvem már rég nem oly vidám, mint amikor ezt az egészet elkezdtem. Mégis igyekszem fenntartani a látszatot. Erőt véve magamon mozgatom szemem magasságába a papiruszt, ezzel takarva ki a ragyogó csillagokat.
~A kezembe egy nagyon értékes tekercset tartok… Fogjuk rá. Fejem felett van. Lényegtelen. Ami viszont nem az, a tartalma. Előre bocsátom, hogy van tudás, mely kifog rajtam. Ez nem más, mint az óénoki. Tudtad, hogy több dialektusa is volt? Miért? Az arkok használták egyedül! S mégis az emberek honnan tudták, hogy mit kell leírni és hogyan?~ Kész anomália ez nekem, lássuk be. Kifakadásom jogos is lehetne, ha a lényeget nem fejtettem volna meg.
~Azonban nem véletlenül volt rejtve annyi időn keresztül. Ez egy igen veszélyes tárgy. Azt mondja, hogy… ~ Tekintetem újra a tekercsre vetem, csak hogy biztosat tudjak mondani. ~Kinyitni nem mindenki képes, csak angyal. Egykor azért teremtették, hogy ártó szándékú lelkeket nyeljen el. Egyet vagyis. De ha jól olvasom, még csak egyszer használták, de az a lény is kiszabadult belőle…~ összevonom enyhén szemöldökömet. Egy két része teljesen érthetetlen számomra. Pedig már rég meg kellett volna fejtenem.

reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 8:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

Orromat felhúzva horkantok egyet a feleletére, habár mindezt ő nem hallhatja. Vállaim is enyhén megemelkednek, s mivel vészesen közel kerülök az egyensúlyom megbillenéséhez, közvetetten a mélybe zuhanáshoz, kicsit beljebb tolom magamat az épület kiszögellésén. Természetest a szörnyet halás nem fenyeget, ellenben sajnálatosnak tartanám akár egy pillanatra is megzavarni a késő esti szórakozásunkat a mennyei irattárossal.
~Így mindjárt világos.~ Felelem, mellékelve egy bólintást a kijelentés mellé, aztán kíváncsian várom a beharangozott, három lehetőséget. Hallható torokköszörülése szélesbít eddig is terebélyes mosolyomon, ám, mire az utolsó nyereményhez jutunk, már a fogaim sem rejtőzködnek ajkaim takarásában. Az idő szűkét jelző kattogás célt ér, legalábbis látszólag, ugyanis nem fukarkodok habozni a válaszadással.
~Mindhárom rendkívül csábító…~ Hümmögök tanakodva, ellenére annak, mindketten jól tudjuk, mi lesz a válaszom.
~Idő szűkében mégis a középső lehetőséget kell választanom. Kimondottan érdekelnek az ősi tekercsek.~ Felelem, miközben kényelmesen eldőlök hátra, és a karnyújtásnyi távolságra tetsző csillagokat vonom szakadatlan figyelmem alá.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

Képtelen vagyok tovább komolyan venni bármelyikünket is. Immár nem is próbálkozom azzal, hogy takargassam valódi érzéseim. Hanyat dőlve a puha virágok között szemlélem a csillagokat. Vidám táncokat lejtő íriszeim valamennyi csillagképet visszatükrözi.
Cassael képtelen meghazudtolni saját természetet. Még itt is ki kell javítania. Játékos mosolyra húzom számat, igyekszem nem kiesni a szerepemből.
~Valóban, igaza van kedves szerencsés. Csakhogy ez az angyalrádió. A mi szabályaink eltérnek az átlagostól~
Magyarázom lelkes, vidám hangomon. S lám mégis úgy dönt, hogy esélyt ad magának és próbára teszi szerencséjét. Újabb torokköszörülés következik, ám ezúttal figyelek, hogy ezt a túlfelen is hallhassák.
~Az első nyereménye nem más, mint részt venni egy izgalmas kiránduláson, ahol felfedezzük, hogy a sarkkörök jégbarlangjai miket is rejtenek magukba.
Ám ha a másodikat választja, akkor esélye lesz felfedezni egy ősi tekercs tekervényes titkát.
A harmadik pedig -szerintem- a legizgalmasabb és legkelendőbb. A készülék túlfelén levő hölgyeménnyel költhet el egy felejthetetlen vacsorát, nem máshol, mint a Kínai Nagyfalnál.
Kérem válasszon most, tíz másodperce van.

Halk kattogó hangot hallgatok, mintha egy inga jelezné Cassael számára, mikor is jár le az ideje.
Tíz kattogása van. Ellenkező esetben én választok neki nyereményt.


reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 4:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

Észre sem veszem eleinte, hogy miféle érdeklődéssel várom Ophilia legújabb leleményét, pusztán akkor tűnik fel, amikor az ajkaim harapdálása közben egy alkalommal erősebben szorítom az állkapcsomat, tünékeny, ám kellemetlen fájdalmat okozva magamnak. Lemondást mímelve csóválom meg a fejemet, mintha legalábbis volna itt bárki, akinek bizonygatnom kellene felelősségteljes, szeráf mivoltomat a látszat ellenére.
Nos, bármennyire is igyekezzek, az angyali hang felcsendülésével rögvest szertehullik mindennemű próbálkozásom, és ábrázatom felett szégyen nélkül veszi át a hatalmat egy széles mosoly. Valamiképpen Coralyn, illetve a legelső találkozásunk jut eszembe, na meg a számtalan televíziós műsor, amin átrágtam magam a kedvében járás érdekében.  Nem egy nyereményjátékot láttam odafigyelő vizsgálódásom közben.
~Századik. Általában a századik után szok-…~ Megakad gondolatbéli hangom, miként rádöbbenek, hogy épp a játékba rondítok bele. Torkom köszörülése után ismét nekifutok a válaszadásnak. ~Feltétlen, mi volna az a három lehetőség?~


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Ophilia


Ophy & Cass - Angyalriadó(?) - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 3:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cass & Ophilia
Zene: Closer • Credit:

Kezemmel takarom el számat, fél arcomat eltakarja. De akkor sem akarok hangos hangokat hallatni. Elég ha a környezetem azt látja miként dőlöngök jobbra-balra, előre-hátra. Torkom megköszörülöm saját hangom után, mely nem csak onnan ismerős. Persze hallottam már, de az öröm, a fesztelen nevetés elveszi minden emlékemet. Képtelen vagyok most gondolkozni, ha nem lenne előttem a tekercs, még azt is elfelejteném, hogy miért kerestem fel régi barátomat.
De hiába minden erőfeszítésem képtelen vagyok felvenni komoly ábrázatomat, komoly hangomat.
Halk, elfojtott kacaj szakad fel torkomból, meghallva a monoton női hanggá avanzsált férfi hangot.
Torkom újra megköszörülöm, noha ezt ő nem hallhatja, mégis adjunk a látszatra. Próbálok magamra komolyságot erőltetni, legalább a hangomba legyen meg, ha ajkaim szüntelen vigyorgásba fordulnak.
~Gratulálok! Ön az ötvenedik hallgatónk. Ön nyert! Nyereménye nem más, mint egy próbaút a tudás vonatán! Három választási lehetősége van, szeretne részt venni rajta?~
Próbálok egy vidám, hírbemondós nő hangját utánozni. Egykor ezek nagyon népszerűek voltak, legfőképp a rádiókba. Ha emlékezetem nem csal, de néha telefonon is hívták az embereket ilyen dolgok végett.
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 2:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Angel radio
Zene: Radio Ga Ga • Credit:

A mosoly ráncaival szegélyezett szemeim játékosan gördülnek hol jobbra, hol balra, miként az építmény kiszögellésének peremén kapaszkodva kezeimmel, s támasztva rajtuk tenyereimet, jómagam is finoman dülöngélek ide-oda, leplezetlen kíváncsisággal és türelmetlenséggel várva az angyal válaszát. Nem sokat ismerek köztük, ki effajta szórakozással ütné el az idejét, de amíg nem hallom a valódi hangját, úgy izgatott tudatlanságban időzök.
Mire végre felcsendül Ophilia orgánuma, San Francisco alant elterülő képe egybefolyó, sötét masszává avanzsálódik tekintetem előtt, noha abban a momentumban kitisztul, mihelyst mozdulatlanná dermedve meghallom az igen csak ismerős dallamot.
Egyiptom, Királyok Völgye… És valami behatárolhatatlan átok a levegőben, mi furcsa tévképzetekkel ruházott fel, egészen odáig süllyesztve küldetésünk közepette, hogy nem létező közönségnek ejtettem zenei fellépést. Ha képes volnék pironkodni, most valószínűleg lángvörösen izzana az ábrázatom, ennek hiányában azonban csupán a peremet markolászom erősebben az ujjaimmal, s kínosan fészkelődök, nem találva korábbi, kényelmes pozíciómat.
~A… felvételt nem sikerült rögzítenünk, kérjük, hagyjon újabb üzenetet.~
Ezúttal kissé nehezebben imitálom a kellemes, mégis tárgyilagos női hangszínt. Egy-két momentumra tán meg is törik tudatomban a mondat, mely szaggatottan visszhangozhat testvéremében.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2