Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• International Art Museom of America •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


International Art Museom of America - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
783
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 12:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Uriel
The trick to forgetting the big picture is to look at everything close-up


Manapság már kevés ember jár múzeumba. Az idő nem alkalmas rá, mondják. Vagy épp, más problémáink is vannak, mint a régi kor letűnt maradványait bámuljuk. Igazuk is lehetne. Ha foglalkoznának bármi értelmessel, azon túl, hogy siratják elmúló életüket. De nem teszik. A történelmükre, művészetükre fittyet hánynak. Gyors és átmeneti szórakozásokat keresnek, mely akár egy pillanatra is elfeledteti velük, mi is történik körülöttük a világba.
Amara eljövetele mindent megváltoztatott. New York - és a világ többi részét - nem is szenvedik meg annyira, mint San Francisco. Folyamatos természeti katasztrófáknak van kitéve, földrengések, az óceán felől érkező áramlatok mossák a part menti házak falait. Testvéreim - már ha képesek túllépni azon, hogy egymást gyilkolják - visszaállítanak erejükkel mindent. Amíg futja nekik, hisz már ez sem olyan, mint régen.
Körömcipőm halkan koppan a márvány padlón, miközben körbejárom a hatalmas területet. Árva lélek sem kószál itt. Senkit sem érdekel.
Lépteim lassan halnak el, mikor a kalligráfiai szobába érkezem. Mindig is lenyűgözött a kínaiak egyszerű mégis oly nagyszerű művészeti érzékük. Az európai és amerikai emberek számára ezek csak krisz-krasszok. Számukra ez annál sokkal több volt. A nyelvük, az írásuk tele van kreativitással, fantáziával.
- Hamarabb tanultak meg írni, hamarabb fejlesztették ki az írásmódjukat, mint bárki eme a világon - fejtem ki hangosan. Még a mennyben ragadt rám ez. Sokszor magam sem veszem észre, hogy valóban hangosan beszélek, vagy csak gondolom a szavakat. Annyi magánnyal töltött év után, ezeket még egy angyal is nehezen vetkőzi le. - Hosszú időn keresztül honnan, hová fejlődött. Legalább kilenc külbönöző írásjegynek kellett kialakulnia, mire elérte az egy, általuk tökéletes formát.
Lépteim végül Dorje Chang képe előtt állapodik meg. Fejem félrehajtva olvasom a kedves szavakat. Minden kalligráf rajz ugyanúgy néz ki, de egy sem ugyanolyan. Minden ember belevitte saját érzéseit, lélekvilágát. Ettől lesz oly egyedi, oly különleges. Ettől válik igazán érdekessé, ám ezeket is oly kevesen értik meg. Oly kevesen látják meg. Szomorú, hogy honnan hová fejlődött az emberiség.
- Mintha még mindig az általuk ókornak nevezett korszakban élnének. Cirkuszt és kenyeret. A cirkuszt már megkapták, épp tőlünk - sóhajtom letargikusan.
Nem érdemlik meg az életet. Nem érdemlik meg, hogy harcoljunk értük, óvjuk világokat. Ahogy mi sem érdemeljük már meg. Nem is harcolunk, legfeljebb egymással. Kivetkőztünk magunkból. Már rég nem azt képviseli egy angyal sem, amit Atyánk megtanított nekik.
- A kínaiak majd két évezreden át meg tudták tartani azt az írásstílust, amit a legtökéletesebbnek találtak. De mi? Huszonhét év alatt elfelejtettünk mindent, mit az elmúlt évezredek alatt tanítottak nekünk. Fittyet hányunk minden tannak és dogmának és saját fejünk után megyünk. Megszentségtelenítettünk egy Isten összes akaratát - hát ezért maradjunk életbe? Még ha Amara nem is ezért akarná elpusztítani a világot. Még ha csak kicsinyes, gyermekes vágyakból is. Akkor is csak ezt érdemeljük. Mindenki, magamat is beleértve.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


International Art Museom of America - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
783
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 12:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pic':
 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5