Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Egy eldugott bár •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Egy eldugott bár - Page 9 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 10, 2016 4:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Isabelle & Ashtaroth
❝ You'll help me and I'll help you ❞
Vannak napok, amikor úgy érzem, hogy nincs elég beosztottam, vagy hogy mindegyik fafejű, tökkelütött, idióta. Ezeken a napokon a haragomat mélyen elzárva a saját kezembe veszem az irányítást.
Ez a nap is ilyen. Pedig annyira egyszerű volt a feladat...
Keress meg egy vadászt, kérdezd ki a vezéréről. Nem érdekel, hogy szépen, vagy véresen. Választ akarok. Persze a válaszokat nem kaptam meg, sőt. A démont, akit küldtem, megölték, aki pedig a halálának a hírével jött.. Nos azt én öltem meg.
Nem kapott el jó hangulatban, főleg, hogy ez már a harmadik ilyen szerencsétlen volt.
De legalább rájöttem, hogy a magam kezébe kell vennem az irányítást. Így hát elhagytam a Poklot Iumentummal.
Amint magam mögött hagytam az izzó kapukat, lovam egy gyönyörűséges, vörös motor képét vette fel. Lovas vagyok, a lovam nélkül mit érek én? Jó magam páncélzat nélkül ugyan, de elindultam. A kardom rejtve volt a kíváncsi szemek elől, édes hátasom oldalán.
A lábaim között doromboló, csodás masinéria nagy port kavarva száguldott végig a vidéken, egyenesen New Orleans városába.
Több okból választottam ezt a helyet. Egyrészt, mert egész sok démon nyüzsgött errefelé, ebből eredően vadászok is megfordultak a környéken. Nekem pedig ez kedvezett. A másik az, hogy húgom is erre járt, ha jól tudom, én pedig szeretek a körmére nézni néha. No nem mintha annyira érdekelne, hogy hány embert gyilkol le, de azért azokat életben hagyhatná, akikből némi információt is ki lehet nyerni.
Egy bár mögött parkoltam le. Ebben a formában Iumentum elég nyugodt volt, bár az energia így is sugárzott belőle azok számára, akik többek voltak egy egyszerű halandónál. Azok érezhették, a jármű agresszivitását.
Beléptem a helyre. Csendes volt és sötét, bár engem a hangulata a legkevésbé sem érdekelt. Soha nem mozgatott meg semmilyen látvány, illat, íz, érintés. Kivéve, amikor Hiroshimában földet ért az atombomba. Az a látvány... Még ma is, mintha a szemem előtt lenne. Gyönyörű. Soha nem láttam még ahhoz foghatót. Egy italt veszek, noha nem az íze, hanem csak a beolvadás kedvéért vettem meg. Az egyik asztalhoz ülök. Pár férfi már meresztgeti rám a tekintetét, de még a bárányok is megérzik, ha farkas ült be közéjük: nem mozdul rám senki.
Helyes. Jobb is így, kicsi fegyvereim. Úgy illendő, hogy az eszköz nem próbálja meg elkápráztatni önmagával használóját, csak munkájával. És kétségtelen, hogy a gyilkolásban, háborúban nincs jobb fegyver az embernél.
Talán egy órája ülhettem ott. Vártam, ha kellett, estig. Szerencsére ennyi is elég volt, mert belépett egy nő. Határozott, tiszteletet parancsoló. Leül, s mivel a bárány egy bárányt érzékelt, az egyik férfi már ül is mellé vigyorogva, megszólítja.
Mintha csak egy bábjátékot néznék, látom, hogyan olvad le a vigyor a férfi képéről, amint az -és vele együtt én is- meglátja a kést.
Egy vadász. Tökéletes. Amint az a szerencsétlen kihúz a képből, a nő meglát engem. Teljesen nyugodtan figyelem, ahogy csendben végig mér.
Magamban lefuttatom a lehetőségeket. Megpróbálhatok vele szépen beszélni, vagy kezdhetem egyből a durvábbal is. Döntök és lassan felkelek a székből, majd oda ülök mellé.
- Szép kés. Sokakban megforgattad már? - kérdezem, miközben ajkamhoz emelem a poharat. Olyan hangon beszélek vele, mintha teljesen természetes volna, hogy két idegen egymás mellé ül és a kések, tőrök használatáról beszél. Mondjuk ebben a mai világban, mikor minden sarkon egy-egy felkoncolnivaló démon, vagy angyal van... Ez már tényleg csak ilyen.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 10, 2016 12:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Csepereg az eső. Mintha csak a lelkem átkozott mocskát próbálnák lemosni az ègiek. A felhők felè fordítom fejem, hagyom, hogy arcomra is jusson a józanító, hideg vízcseppekből.
Őszintén? Kezd marhára elegem lenni mindenből. Èvek óta űzök egy vadat, remènytelenül. Ennyit èrne tènyleg a bosszú ereje? A nagy nullával egyenlő...kezdek begurulni, aminek nem lesz szèp vège. Bár a legszánalmasabb az egèszben, hogy kívülről csak egy törpe toporzèkolásának hat majd...a fene vigye el az egèszet! Üvöltenèm a sötètsègbe, hogy itt vagyok te rohadèk, gyere kapj el...de nem. Nem teszem. Ennèl sokkal számítóbb vagyok. Egyszer úgyis találkozunk ès száműzöm mèg a pokolból is!
Talán ez az èn keresztem.
Ujjaim az egyik bár ajtajának a kilincsère fonódnak, hogy a tervezettnèl erősebben lökjem be. Hahó, megjöttem! Nem volt elèg hatásos belèpő...
- Valami erőset - legyintek a pultos kèrdèsère, hogy mit innèk. Teljesen mindegy igazából. Csak egy kis időre magam mögött szeretnèk mindent hagyni.
- Hè cica... - kezdenè mellettem rögtön valami balfèk, de belè fojtom a szót, ahogy megemelem fekete bőrkabátomat előtte.
- Ha nem akarod, hogy megforgassam a lábaid között, húzz innen! - szèp bemutatkozás Belle, igazán..tapsot èrdemelnèk, művèszi előadás.
Egy másodpercig farkasszemet nèzünk, de a kèsem csillogása mindig győz. Legalábbis eddig mindig bejött.
Ajkaimhoz èr az üvegpohár, nyelvemen elolvad az első korty whisky. Elègedetten dorombolok, ez kellett nekem. Alexander meg elmehet a búsba! Megint egyedül iszok...
Tekintetem ekkor megállapodik egy gyönyörű nőn. Vonzza a pillantásomat. Ha nem heteró lennèk, most èn mennèk oda ezzel a "hè cica" szöveggel...
Bár lenne valami hatodik èrzèkem, ami megállítana, ha èpp veszèly közelegne, vagy hülyesèget szeretnèk csinálni...de nincs, így nem tudhatom, hogy pontosan kivel állok szemben.
Mert persze, hogy a legijesztőbb városba kell jönnöm piálni...
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7