Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Egy eldugott bár •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 1:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


tumblr_n0lil1micu1srcloeo5_250.gifA kezemmel a homlokom dörzsölgetem, mikor jön itt az idővel, hogy miért is fontos ez a démonoknak és hogy ettől félig emberré váltunk volna. Nem értem mi a baja azzal, hogy megtanulja mikor mennyi az idő körülbelül, nem egy dáma ő, hogy azt mondhassa, hogy ő mindenhová akkor érkezik, amikor kell és hozzá igazodjunk.
- Igazából egyszerű, vannak mechanikus órák, amiket csak fel kell húzni időnként és mennek, de a napállásból nagyjából be lehet lőni, mennyi az idő. Amúgy meg a kivégzésekre jó időbe odaérni és a fontosabb találkozókra is, egy jó pár száz éve már, ha a felszínre jövünk, igazodunk az itteni időhöz, de ettől nem leszünk emberiek, de jó helyen csak jó időben tudsz lenni. - Azaz, ha nem késel el, mert úgy lemaradsz a nagy bejelentésekről, a nagy merényletekről és tanácskozásokról, amit rangosabb démonok vagy Lucifer hív össze. Nem taglalom tovább a témát, nekem aztán mindegy, ha nem akarja megtanulni, nem fogja, faszom fog fáradozni feleslegesen vele ezen.
- Nem én mondtam, hogy húzd el. - Megrántom a vállam, magának csinálta, ne kenje már rám, tehetek én róla, hogy ő mindent belélegez és fuldokol tőle? Azért rásegítek kicsit összegyűjteni a port, az ujjam pörgetve áll egybe, amint nyitja az ablakot már távozik is a porgombolyag kifelé. Ennyi még belefér, de én sem szeretem, amikor a por szállingózik a lakásban. Megválaszolom a kérdéseit, nem is érkeznek újabbak a helyükre, aminek örülök kicsit, igyekszem a gitárnál is megmutatni, milyen hangja van, csak hogy kielégítsem a kíváncsiságát, mert az elég nagy, olyan elveszettnek tűnik kicsit, amit nem tudok még mindig hová tenni.
- Őt ismerve olyan lesz, amilyet ő szeretne és nem olyan, aminek én örülnék, pedig ismer. - Meglepődnék, ha valami véresen halálos dolgot hozna össze, láncra vert angyalokkal, akikkel kedvünkre eljátszadozhatnánk, amíg ki nem lehelik az utolsó leheletüket. Elég szórakoztató néha, hogy ennyire ártatlan, nem is tudom melyik korban élhetett a földön, meg egyáltalán hogy lehet most még életben. Egyet ért, hogy nincs köztünk semmi szaporodásra hajazó kapcsolat, majd olyan kijelentést tesz, aminél elkapom a kezét és megállok felé fordulva, komoly arccal, a pillanatnyi öröm olyan gyorsan tűnik el, ahogy jött.
- Ne add alá a lovat, nem vagyunk egy pár, megértetted?! - A karját, ahogy elkaptam most kapcsolok csak, hogy kicsit erősebben szorítottam meg, ahogy elengedem. Nem akarom, hogy összeboronáljanak bárkivel is, nem azért hoztam magammal és különben is, nem is ismerjük még egymást, Fújtatva fordulok el tőle és haladok tovább, beszélgetünk az ikerségről, mi voltunk az elsők, kik a világon ikrek voltak, meg is alapoztuk, hogy ez sokáig átkot jelentsen és baljós jelnek számítson, ám a mai világban már ez inkább divattá nőtte ki magát, ahogy fejlődött a tudomány és mesterségesen is ikreket teremtettek. Ellen megy annak, amit Isten hirdet, szóval mondhatjuk, aki erre vállalkozik, már bűnöz a természet ellen.
Megérkezve a nők a lufikkal szórakoznak, Nieven cincogó hangára odafordulok és az égnek emelve tekintetem fordulok vissza Belial felé. Reméltem nem lesz benne ilyenekben, de miért is ne lenne, hiszen újdonság, azokra meg úgy tapad, mint egy pióca. Nem sajnálom én a tudást tőle, de fárasszon mást vele, néha így vagyok vele, nem vagyok végtelem türelemmel megáldva. Mellém telepszik és ír krémlikőrt kér, kicsit meglep a választása, de legalább az italokkal úgy fest képben van. Az italomra nem figyelek, csak a kezem között tartom, egész addig, amíg Belphegor felém nem közelít, akkor fordulok csak felé és hagyom, hogy bokszzsáknak használja a vállam. Kinevetem, mert az egész eljegyzés kész röhej és úgy hiszem kicsit komolyan veszi. Belial kiköpi az italát és egyből a tanácsadójára pillant, majd a gyűrűre az ujján. Igen, nem nehéz rájönni, hogy az miért is van rajta, főleg, hogy ennyire emberi lett, démon létére.
- Ahhoz képest, hogy csak játék volt, elég kitartóan hordod azt a gyűrűt! - Röhögök fel újfent és persze már meg sem lepődöm, amikor egy cincogó egérhang mögöttem rákérdez az eljegyzésre. Játék volt, az összeköltözésük alkalmával. Hát ez rohadtul olyan, mint egy komédia, az emberek is olyankor szoktak ilyeneket csinálni, mikor összecuccolnak.
- Azért csak játékból, de gratulálok! - Vonogatom meg a szemöldököm húgom felé, csak hogy húzzam még egy kicsit. Tudom, hogy nem akar leszakadni Nievenről és már szegezi is neki a kérdését, hogy meséljen ő rólunk. Csak tudnám mi a faszért kell ennyire kíváncsinak lennie. Én is a kérdezett irányába fordulok, remélem nem akar semmit sem mondani.
- Nem kell mondanod semmit neki. - Azaz ne mondj semmit neki, akarnám mondani, de a nézésemből gondolhatja, hogy nem ajánlom, hogy kiselőadásba kezdjen, a mikor és holról. Remélem lehervad az önelégült vigyora is, mert nem szed ki belőlünk semmit, belőlem legalábbis biztosan nem. Persze miért is hagyná annyiban a dolgot, odasomfordál Nieven mellé az ikrem, miközben biliárdozni invitál minket.
- Te minden emberi szart megtanultál? - Bukik ki belőlem a kérdés kicsit értetlenül pislogva az asztal felé, nem tudom hogyan kell játszani, meg nagyon kedvem sincs ilyesmihez. Szinte fel sem teszem a kérdést és már kapok vissza egy másikat. Veszek egy mély levegőt, bár ne tettem volna, mert Nieven szaros héliumos lufijából szívtam egy keveset, ami fel sem tűnt, amíg meg nem szólaltam.
- Véletlen volt. - Jegyzem meg magasabb hangon és a tenyerembe temetem az arcom. Bassza meg a kurva lufi, felállok és arrébb sétálok az italommal a kezemben és rágyújtok egy cigire, várhatják, hogy megszólalok, egy darabig biztosan nem, nem rajongok ezért a mókáért. Távolról emelem poharam feléjük, mikor újratölt Belphi, én természetesen egy kortyot ha ittam eddig, amikor nekik gratuláltunk, nem vagyok oda ezért a szokásért. Megköszörülöm a torkom és visszasétálok, hogy koccintsak a többiekkel, a hangom a régi szerencsére, inkább Belial másik oldalára sétálok, amíg Nieven lufizik, én a közelébe nem megyek.
- Talán majd egyszer, egy másik alkalommal elmesélem. - Egyelőre szeretném megtartani magamnak a történetet, amúgy sem bízom még a kísérőmben annyira, hogy előtte fedjem fel ezt a történetet.
- Belphi, inkább arról mesélj, milyen játékot játszottatok, amikor összeköltöztetek. Lehet ahhoz lenne kedvem. - Vigyorodom el, jó ötletnek tűnik, szeretek másokat szívatni és talán így elviselem ezt visszafelé is. De mielőtt belemennék, azért meghallgatom a szabályokat.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 14, 2020 2:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
Tagadni sem tudnám, hogy nem nyűgöz le a díszítés. Hiába a magamfajta démon ritkán értékel ilyesmit, de azt hiszem az emberi dolgok többségével így vagyok. Ahogy látom Beleth sincs odáig a bulikörnyezetért. Mintha az "Éljen a Halál!" felírat kicsit ki is vágná nála a biztosítékot. Ám a vele érkezett lány, Nieven, ha nem mondaná is látszana rajta mennyire oda van a dekorációért. Ez biztos ilyen női dolog. Figyelem, ahogy szórakoznak a lufikkal, beleszívnak a benne lévő levegőbe, ami rövid időre cérnavékonnyá változtatja hangjukat. Elég vicces hallgatni, ahogy cincogva beszélnek.
Miután mindannyian a bárpulthoz telepszünk és ital kerül mindenki kezébe Belphegorból utat tör a női kíváncsiság. Kap egy választ a bátyjától, valószínűleg nem ilyesmire számított, de az a tématerelés, ami utána jön...Épp kortyolok egyet az italomból, amikor Beleth váratlanul benyög egy gratulációt az eljegyzésünkhöz. Abban a pillanatban kifújom a számból a piát, kész csoda, hogy félre nem nyelek közben. Ez meg honnan jött? Hallom Belphegor tipikus mondatát, amit mindig az ilyen helyzetekre tartogat. A kérdést, ami nem igényel válaszadást. Normális vagy? Aztán alaposan megszidja ikrét, amiért előhozakodott a témával. Bennem meg csak egy kérdés van, amit nem tudom feltegyek-e? Belphegor, te meg mi a francért mesélted el neki? De kicsit értetlen tekintetem mégis kedvesemre szegezem, ami hasonló kérdést sugall felé kimondatlanul. A következő gondolatom: és még kiknek beszélhetett róla? Soha többet nem játszom ezzel a nővel. Szemeim megakadnak egy pillantást vetve gyűrűs ujján, amin a fémkarika feszül és észreveszem, hogy Nieven is csodálkozva figyeli. Oh, basszus.
-Ja, ez csak játék volt a beköltözése örömére...~Nem volt komoly.- helyeselek, majd veszek magamhoz egy kortyot, miközben bizalmasom közelebb ül hozzám. Kedvesem nem éri be fivére pár mondatos, semmitmondó válaszával, ezért kérdéseit bővebb infó reményében ezúttal Nievennek szegezi. Ha a női kíváncsiságnak látható jelei lennének, Belphegor oldalán egy rohadt nagy lyuk tátongana. Míg várja a lány verzióját, addig felveti, hogy akár biliárdozhatnánk is. Soha életemben nem csináltam még olyat, bár fogalmam van róla, hogyan is játsszák. Előkerül a süti téma is, de én úgy teszek, mintha nem hallottam volna.
-Inkább erre igyunk. - értek egyet Belphegorral, miközben koccintásra emelem a poharam, hogy gratulálja Beleth kinevezéséhez.
-Eldicsekedhetnél vele, hogy sikerült legyűrnöd Gressil öcsémet... - teszem hozzá pimasz mosollyal, persze ez csak egy felvetés, ha titokban akarja tartani győzelmének dicső történetét, nekem úgy is jó, bár szívesen meghallgatnám...

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 3 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 10:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


M
ély levegő, nem bosszankodunk. Minden tökéletes lesz és kész! Bár mivel a fiúk elrontják az elejét így kissé leengedek, mivel Beleth hamar magamra hagy Nievennel és megdicséri a fáradozásaimat kissé jobb hangulatom lesz, a lányka megérdeklődi hogy hát mégis mi a fenével lett feldíszítve és a lufik amúgy mitől röpülnek, új ötlet fogalmazódik meg a fejemben és nem csak elmagyarázom, hogy mi a helyzet a díszlettel, hanem prezentálom is hogy a hélium mire jó. Vékony hangon kezdek beszélni a beszívott gáztól, majd nevetni kezdek a saját elváltozott hangomon. Fél szemmel azért látom, hogy a fiúknak nem igazán jön be ez a dolog, de sunyi mosollyal vállat rándítok és kiöltöm rájuk a nyelvemet. Nem sokkal később Nieven próbálkozik egy lufit szétcsomózni, de a gumi hamar enged és kipukkan kezei között.
-Rá se ránts, fogyóeszköz.-kacsintok a lányra de a második lufival már ügyesebben boldogul, így hamarosan az ő hangja is azonosul az én elvékonyodott hangomhoz. Mire odaérünk a fiúkhoz az én hangom lassan normalizálódik, eljátsszom a pultos bigét és ki mit kér az kap. Végül érdeklődni kezdek hogy ugyan már Beleth és Nieven mikor futottak össze. Beleth olyan gyorsan reagál, hogy már csak utolsó mondatát fogja az agyam. Magasba szöknek szemöldökeim lepattanok a székemről és Beleth-hez lépve belebokszolok a vállába.
-Normális vagy?-hangzik el bűvös kérdésem és szúrós szemekkel nézek bátyámmra.
-Megmondtam hogy játék volt! Van p*fád ezt felhozni?-szerintem amúgy fülem bojtjáig pirultam újfent, de már csak nevetek.
-Annyira szemét tudsz lenni Beleth.-ingatom a fejem és Belialra pillantok amolyan bocsánatkérőn. Természetesen Nieven is rácuppan az eljegyzés szóra, így még inkább a föld alá süllyednék.
-Csak egy kihívás volt.-pillantok a lányra és poharam után nyúlok, hogy nagyot kortyoljak belőle, aztán mégis inkább kicsit közelebb húzódom Démonomhoz. Végül is a lereagálásban egyszer sem mondtam ki példának okáért azt, hogy nem volt komoly... Mondjuk ugyebár ki minek veszi. Maximum majd Belial hozzá teszi és ennyi.
-Szóval, Nieven!-pillantok testvérem mellett gubbasztó lányra.
-Mikor találkoztatok? Mi volt az első benyomásod a tesómról?-önelégült vigyor terül szét az arcomon, ha Beleth nem hajlandó nekem válaszolni, majd a lányka biztosan fog. Az én poharam szép lassan kiürül, így lassan ildomos lenne újra tölteni. Belialra nézek, majd ismt fivéremre, aztán pedig Nievenre.
-Billiárdozhantnánk.-bökök a zöld kárpitos asztal felé, majd Nieven mellé somfordálok.
-Figyu!-hajolok közel a füléhez és meg is szólalok suttogva.
-Tényleg érdekelne, hogyan futottatok össze a tesómmal. Mondd hogy elmeséled!-pillantok rá könyörgőn, remélve meghatom vele. Fel is telepszem a melletti székre, hátha így kicsit többet árul el. De még mielőtt Nieven bele kezdhetne, átnyúlok fölötte és megkocogtatom testvérem vállát.
-Amúgy ugye tudod, hogy nagyon morcos vagyok. Komolyan előbb találkoztál Beliallal, mint velem?-kérdezk rá mindent tudó mosollyal, mert hát na... én mindent tudok, ez nekem jár. Azt pedig kimondottan utálom amikor semmibe veszik a kérdéseimet és csak egy tessék lássék válaszolnak rá. Nieven az egyetlen támaszom most ahogy látom. Belialra sandítok, majd végül a hűtőre.
-Sütöttem sütit.-csúszik ki végre számon a mondat és a hűtő felé mutogatok a bárpult mögött.
-Amúgy ritkán örülhet a démon, hogy egyszerre egy helyen kér Lovas is lehessen.-jegyzem meg csak amolyan mellékesen. Belialra pillantok, hogy ugyan már mentsen ki ebből a slamasztikából, de végül csak eldöntöm mi legyen. Szép lassan besétálok a pult mögé újra töltöm a kiürült poharainkat és ismét testvéremre nézek.
-Nos, akkor hivatalosan is gratulálok az új rangodhoz Tesó.-emelem saját poharam hogy koccintásra invitáljak mindenkit.
-Nagyon büszke vagyok rád!-mondom ki újra mikor összeérnek poharaink.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Egy eldugott bár - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 4:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
───────────── ────────────
- Nem hiszem, hogy túl egyszerű lenne, lévén, hogy eddigi pár ezer évem alatt sem sikerült elsajátítanom. Bár eddig nem is volt szükségem rá… a démonoknak miért lett ilyen fontos hirtelenjében? Nem is értem, mintha félig emberré váltunk volna - csóválom meg a fejem. Tényleg érthetetlen ez a számomra. Ebből a szempontból is visszasírom a régi időket, amikor még felnéztél a napra, nagyjából belőtted mennyi az idő, aztán mentél dolgodra.
- Te ki akarsz nyírni? - pillantok rá döbbenten, amikor leszakad a függöny. Hát csak a gyorsaságomnak hála, hogy nem temetett maga alá, ráadásul a felszálló portól hatalmasat tüsszentek. A cigi, a függöny, a por… hát mi ez, ha nem gyilkossági kísérlet?! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire rossz állapotban lehet az az anyagdarab. Ezekután tényleg nagyon óvatosan nyitom ki az ablakot, nehogy nekem az is megadja magát.
Szó se róla, jól megválaszolta a feltett kérdésem. Érdekes játék lesz mindent kiszedni belőle, amit tudni akarok. És izgalmas is. A Pokol említésére igazából el is megy a kedvem az ezirányú érdeklődéstől, így végül csak egy rövidet bólintok.
Szóval gitár... Az jutna eszembe, hogy rákérdezzek, olyan-e, mint a lant, de ugye már a múltkor is megjegyzést tett a Görögországgal kapcsolatos rajongásomra. A hegedűre meg a brácsára is hasonlított egy kicsit - na jó, a lantnál jobban -, de amíg az előbbit a némileg vinnyogó hangja miatt kerültem, addig brácsából sem vetett túl sokat elém az élet. Felmerül bennem, hogy kicsit túl kiszámítható vagyok, amikor megelőzve az ezt célzó kérést magától szólaltatja meg nekem. Legalábbis gondolom nem csakúgy kedvet kapott egy kis muzsikához. A hangja tetszik, kellemes, és azt hiszem jól is játszik rajta, bár ennek megállapításához nem rendelkezem még elég ismerettel.
- Dehát nem olyan lesz ez a… buli - nagyon idegen számomra ez a szó, kicsit furcsán is ejtem - amilyennek te szeretnéd? - jó, a bálok se feltétlenül voltak olyanok, amilyennek a nemesek szerették volna, de azért… azok nem egyeztek meg ezekkel a mostani partikkal. Ráadásul a kocsma eddigi ismereteim szerint nem a legpatinásabb hely volt. Persze ez lehetett éppen valami extra elegáns kocsma is. Úgy tűnik, remekül értek a szórakoztatásához, ugyanis valahogy mindig eljutunk odáig, hogy kiröhögjön, általában valamelyik kérdésem miatt. Ezúttal megállom szemforgatás nélkül, bár kedvem az lenne hozzá. Megnéznélek téged hétszáz év ládafogság után… tuti nem derülnél te se! Harcias gondolataimnak azonban nem adok hangot. Legalábbis egyenlőre.
- Nos, szerencsére ez az eset nem áll fönt - értem ezt a szaporodásra - szóval akár nézhet is minket egy párnak! - biccentek határozottan, hogy mindenképpen rábólinthassak ha a testvére ilyet kérdez. Miért tagadnám meg tőle ezt az örömöt? Végülis együtt megyünk! Gondolom miután minden érintését igyekeztem elkerülni, nem lepi meg, hogy a párosodás se nagyon dob fel. Ezt is meghagyom az embereknek.
- Ez nagyon érdekes! - és tényleg. Mondjuk minden bizonnyal nem az volt az első eset, hogy Lucifer hibázott, vagy hát, ha az ő születésük anyám kalandja előtt történt, akkor nem az utolsó. Nekem csak jó, ha a Pokol Ura sem tévedhetetlen. Mondjuk ezek után azt várnám, hogy egy másik Beleth kerül majd a szemeim elé, de nem, ezen azonban nem akadok fent, láttam már más nemű ikreket.
- Nekem nagyon tetszik a dekoráció! - sietem megnyugtatni Belphegort. Egyébként tényleg jó, van újdonságértéke, s számomra ez a legfontosabb. A régi báltermeket a sok függönnyel, meg felesleges posztóval már úgyis nagyon untam. De ez a lufi dolog nagyon bejön! Majd természetesen azt a lógó, színes valamit is meg kell majd közelebbről néznem, de egyenlőre azt hiszem jobb ha várok vele, ha kicsit napolom, szerintem nem örülne, ha letépném megvizitelni. Letudjuk a bemutatkozást, Beleth pedig itt hagy, amit nem is bánok, a nő ugyanis csuda érdekes dolgot mutat. Kicsit összerándulok, ahogy átkarol, nem vagyok hozzászokva, sőt, ha lehet kerülöm az ilyen szintű bizalmaskodást, de most nincs időm ezzel törődni.
Magasabb lett a hangja! Ezt a varázslatot a lufi csinálja? Hiszen nincs is mágiája! Gyorsan én is nekiállok szétszedni a sajátom, ám nekem nem marad egyben, helyette hangos durranással adja meg magát. - Ó, hoppá… bocsánat! - pislogok nagyokat. Lehajolok, felszedem a darabokat, majd gyorsan zsebre is vágom őket, későbbi tanulmányozásra. Nem tudom mit csinálhattam rosszul, de nem csüggedek, beszerzek egy másikat, s azt már óvatosabban csomózom ki. Nagyot szippantok a kiáramló anyagból, hűen másolva a mozdulatait. Ahogy nevet én is vele nevetek - na nem azért mert annyira viccesnek találnám a hangját, hanem mert tudom, hogy így kell -, s az én hangom is sokkal magasabb, mint az eredeti. - Ez tök jó! - lelkesedem, akár egy kisegér. Az emberek világa csodákat rejt!
- Baileyst - döntök úgy, hogy a jól megszokott italomnál maradok, márcsak azért is, mert a többit továbbra sem ismerem túlzottan jól. Majd a Beleth nem figyel, megszaglászom amit ő iszik. Ugyan a sörről sejtem mi az, de az utolsó óta, amibe belekortyoltam, minden bizonnyal ez is jól megváltozott. Felmászom Beleth mellé egy székre, és én, Belphivel ellentétben szorgalmasan szipákolom a lufiból kiáramló levegőt, egészen addig, amíg a Lovasom meg nem foszt ettől az élvezettől.
- Eljegyzés?! - nyekergem csodás, magas hangomon. Nem kizárt, hogy akkor is ilyen magas lenne a torkomon kiszökő levegő hangja, ha nem szívtam volna héliumot, ugyanis teljesen ledöbbent a hír. Házasodó démonok?! Meglepettségem nem ismer határokat, még sosem hallottam ilyenről. Szemeim a nő kezére vetődnek, és lám, tényleg ott a gyűrű. Óvatosan a Viszály mancsa fele is ellesek, de ott nem látok ilyesmit, annyi baj legyen. Amint emelkedik a sörösüveg, én is felkapom a poharam, hogy tudjunk koccintani, végre ez is tökéletesen ösztönös. Kellett egy kis gyakorlás!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 10, 2020 8:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


- Akkor majd azt is meg kellene tanulnod - sóhajtok fáradtan, ez is rám marad vagy talált mást is azóta, ki tanítaná őt? Fogalmam sincs merre járt, kikkel találkozhatott, ami kicsit zavar, bizalmi szempontból nézve. Végignézve rajta ruhában hozzám öltözött, amit nem tudok hova tenni, de meg kell állapítanom, hogy a fekete mindenkinek jól áll és a lila halálian jó szín a sötét mellett.
- A-a, maradjon csak. - Teljesen feleslegesen válaszolok neki, mert köhögve az ablakhoz megy, hogy elhúzza a függönyt, amit csak a porréteg tartott talán a helyén, nem tudom miért nem esett még le, ahogy mozdítani akarja lehullik elé és porfelhőt hagyva maga után a lába előtt landol. A nadrágja térdéig szürkés lesz a portól, amit tőlem aztán porolhat is ki, de maradhat úgy is, mindegy. A fényre összeszűkítem a szemem és elhúzom a számat is, nem tetszik, de ha neki friss levegő kell, hát legyen. Az ablak kinyitásával a húzat elég gyorsan kivisz minden áporodott és füst szagot, ami engem nem zavart. Alább hagy a köhögése és már záporoznak a kérdései. A cigaretta utolsó slukkjai közben kezdek el neki válaszolni.
- A pokolban is megvan a magad kis helye, itt miért ne lehetne? Valahol tárolni kell ezeket az emberi holmikat is, olykor be kell épülni közéjük, ez nem jelenti azt, hogy mindig megtalálsz itt, csak néha itt töltöm az időm. - Mindenkinek kell egy hely, ahol lepakolhat, főleg ha nem vándorol, nem is értem, milyen kérdés ez, még mindig fura Nieven, fogalmam sincs mi lehet, ami bosszantó egyrészt, másfelől meg emiatt érdekes is, különleges.
- Az egy gitár, zenélni lehet vele. - Elnyomom a koponyán a csikket és magamhoz reptetem a gitárt, hogy megpengessem neki, lefogadom, hogy hallani akarja, milyen hangja lehet, nem viszem azért túlzásba és nem is adok neki koncertet, lefektetem magam mellé az ágyra.
- Nem zavarsz, csak kiélvezem az utolsó nyugodt perceimet, mert Belphegort ismerve nem sok lesz, ha megérkezünk a kocsmába. - Kicsit furcsa, hogy az asztalon fekszik el, ami kemény és kényelmetlen. Jó, ahogy látom megoldotta, mert inkább lebeg az asztal felett, szóval a levegővel tud bánni, tudja irányítani. Nem teszem szóvá, sőt, mintha semmit sem láttam volna, úgy kezelem ezt, megígértem, hogy nem faggatom a kilétéről és tartom is magam ehhez.
- Mi? - Ámulok rá és felröhögök, még hogy szaporodni, na még mit nem! Nem kell nekem egy átkozott félvér sem. Remélem tudja, hogy felvilágosító órát tőlem nem fog kapni.
- Nem kell szaporodni hozzá, mivel ketten megyünk és nőnemű vagy, neki ez bőven elég annak, hogy párnak tartson minket, lehet még azt is kinézi, hogy csináltunk olyasmit, amit szaporodáskor szoktak. - Fürkészve emelem rá a tekintetem, remélem nem reménykedik ilyenekben, mert ahhoz nekem több kell, mint egy csinos másik fél.
- Túl erősnek teremtett volna meg Lucifer, önnön magától is sokkalta erősebbre sikerültünk, ezért kettéválasztott minket, így lettünk ikertestvérek. - Elég különlegesek vagyunk, nem sok hasonló démon lehet, már ha létezik egyáltalán ilyen. Azt a tényt, hogy teljesen máshogyan nézünk ki nem közlöm, megérkezünk és benyitok, ideje belevágni az ünneplésembe. Belphi már ismerkedik is Nievennel, még hallom a kérdését, hogy ez micsoda, örülök, hogy nem nekem kell megválaszolnom, a húgom türelmesebb. Helyet foglalok Belial mellett. 
- Nem szeretnék belegondolni. - A fejem nemlegesen oldalra is billentem, ez az egész túlontúl emberi nekem, nem éltem én közöttük annyit, mint testvérem.
- Mi a fasz... - A cincogó hangra odafordulok a nőneműek felé, lehet mégsem kellett volna ott hagynom a kíséretemet, még megrontja nekem. A kezembe temetném az arcom leginkább, mégsem teszem, erőt veszek magamon, ideje lenne kikapcsolódni, rég nem tettem ilyet és mi baj lehet, amikor kettő lovas is egy helyen van. Nem hiszem, hogy van olyan démon, aki ezt a pillanatot választaná trónfosztásra. Visszafordulok Belial felé, amíg ikrem hangja visszaáll az eredetire és beáll a pult mögé kiszolgálni minket.
- Belphi, ne nézz így, ez egy pokolian jó dicséret volt! - Emelem fel a kezeim megadva neki magam, mert ha démoni szemmel nézi, akkor tényleg bók volt. A sört a kezembe veszem, nem vagyok nagy ivós, így nem kezdek bele, majd csak akkor, ha valamire koccintani is kell, talán.
- Csak összefutottunk valahol, ő mestert keresett, én meg elfogadtam tanítványnak ennyi. Szeretett volna találkozni veletek, ezért meghívtam. De, ha már ti, hagy gratuláljak az eljegyzésetekhez! - Válaszolok és terelem is a témát, fel is emelem az üveget, hogy koccintsunk erre a remek hírre, elvégre nem sokszor történik ilyen egy démon életében, még ha fogadásból is. Ebből vehetik a lapot is, hogy jobb, ha nem beszélünk ilyenekről, tőlem legalábbis nem kapnak ettől több választ, remélem Nieven sem akar mindenről beszámolni nekik.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 7:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
Arcom mindent elárul, ahogy tekintetem körbevetem a bulihelyszínen. A felirat, a lufi, a fura fények...elég démonidegen, hogy ne mondjam túl emberinek. A zene viszont kifejezetten jó. Belphegor szúrós szemeket mereszt rám, amiért nem osztom a lelkesedését. Hát bocsi. Egy újabb dolog azon a bizonyos listán, amit nem tudok értékelni a halandó világban.
Hamarosan nyílik az ajtó és megérkezik az ünnepelt. Az arca mindent elárul, ahogy körbenéz. Vajon én is ilyen fejet vághattam? Ha igen, világos miért duzzogott be rám. Intek feléjük köszönésképp. A meglepetés csak még nagyobb, amikor Belphegor szinte belerepül a bátyja nyakába. Beleth gyorsan kiszakad húga öleléséből, majd a italos részhez sétálva, mellettem foglal helyet. Őszinte megszólalásán elmosolyodok poharam mögül, majd kortyolok egyet italomból.
-Ezt senki se... - pillantok felé, amint sört kér magának. Int a pincérnő felé, aki már csapolja is neki.
-És még nagyon el sem eresztette a fantáziáját. - nevetem el magam. - Gondold el, csak két napja volt...pontosabban olyan másfél. Mi lett volna, ha több ideje van a szervezésre...- pillantok körbe és bele se merek gondolni, mit látnék akkor. Lehet az arcképével lenne tele a hely.
-Belphegor kétségtelenül nagyon bele tudja magát élni a halandó létbe... - emelem rá a tekintetem, miközben Beleth nőjével csacsog és a lufikkal szórakozik. Ez a főző mánia is. Hihetetlen. Teljesen belakta már a konyhát. Összevonom a szemöldököm, amikor a lufit a szájához véve levegőt szív belőle, majd mikor beszélni azt kezd, vékony eltorzult hangon tesz.
-...ehh, talán néha túlságosan is. - oldalra döntöm a fejem. A nevetése olyan mint egy üregi pocoknak. Pár pillanattal később már köreinkbe újra normális hangon szól és rögtön előtör belőle a női kíváncsiság. Hol és mikor találkozott a bátyja a lánnyal. Tipikus. Nem lehetnek titkok előtte.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 3 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 6:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


N
agyon készültem erre a napra, nyilván az összes gyerekes hülyeséget bevetettem amit csak lehetett, mégis csalódott vagyok ahogy Belial is leszól szinte, majd nem sokkal később bátyám arcán vélem felfedezni az utálat szikráját. Hát igazán bekaphatjátok! Mégis műmosollyal tűrök mindent.
-De túlzás, viszont én csináltam. Ennyi.-nézek szúrósan Belialra, de csak egy pillanatig, mert nem sokkal később már italomat iszogatom és pillantásom az ajtóra tapad, amint pedig meglátom Ikremet már landolok is a nyakában. Nem sokkal később letesz és inkább elvonul Belialhoz. Nevethetnékem támad, már iszkol is ott hagyva velem partnerét akivel érkezett. Be is mutatkozunk egymásnak. Nieven szinte azonnal kérdez, megfogja az egyik lufit. Elvigyorodom és átkarolva a vállát elindulunk a fiúk után.
-Lufi, és vagy a levegőtől, vagy, jelen esetben a héliumtól repül.-közlöm kuncogva ahogy a lányka tartja kezében, megszerzek egyet én is, majd kioldom a csomót és magamba szívom a gázt. Kicsit lenn tartom a levegőt, aztán kifújom.
-És ilyen rohadt vicces lesz tőle a hangod.-saját elvékonyodott hangom hallatán elröhögöm magam és le is csusszan kezem Nieven válláról. Veszek pár mély lélegzetet, majd igyekszem újra megszólalni.
-Mit...-újabb nevetés, ez nekem nem megy.
-Mit iszol?-terelem tovább a pult felé és szúrós tekintettel nézek bátyámra, hiszen nagyon is jól hallottam mit mondott az előbb. Szívesen oldalba könyökölném, de nem teszem. Felülök a bárpultra és becsusszanok mögé.
-Szóval a tesónak lesz egy sör. Nieven? Belial?-hangom lassan normalizálódik, így a nevetési hullámom is alább hagy végre. Tudok beszélni, van isten. Ha meg tudom mit innának a többiek percek múlva mindenki előtt ott is lenne az ital. Eztán fordulok csak Beleth-hez és Nievenhez.
-Mikor találkoztatok először? Hogy ismertétek meg egymást?-teszek fel két borzasztóan egyszerű kérdést, de olyan kiváncsian pislogok rájuk, hogy szerintem az már egy kívülállónak is zavaró lehet. Kisétálok a pult mögül és leülök Belial mellé, reménykedve abban hogy kapok valami információt is. Kezem megtalálja a poharamat és iszok pár kortyot. Kezemből végre elengdem a lufit a maradék héliummal, ami valahová a helység egyik végébe repül pörögve.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Egy eldugott bár - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 05, 2020 9:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a halálnak
───────────── ────────────
Megkaptam Beleth levelét az eseményről. Ugyan az elmúlt két év folyamán láttam már impet, még egyik sem akart tőlem bármit. Ez a példány azonban nagyon a kezembe akart nyomni valamit, de én nem igazán kívántam vele interakcióba lépni. Idegen volt a számomra, s nagyon hátul szerepelt az érdeklődési listámon. Ráadásul a papírt nem is elsőre láttam meg a mancsában. Nem két perc volt, mire rájöttem mit akar, vagy háromszor majdnem átestem rajta, ahogy próbálta elállni az utam, de végül csak sikerült célba juttatnia a levelet. Eltűnése után zavartan bámultam a lapocskát. Beleth keresett meg, s ami nagyon meglepett, hogy valami találkozófélére hívott. Álmomban sem gondoltam volna, hogy hajlandó lenne bemutatni a Viszály lovasának. Az elmúlt napjaim felettébb sűrűek voltak, így nem volt időm jelentkezni nála fejtágításra. A terveim elsőbbséget élveztek a kötelességeim. Egyébként is, még mindig alig akartam elhinni, hogy mind ő, mind én belementünk abba, hogy tanítson. Olyan hihetetlen volt az egész. Komolyan képes vagyok kockáztatni a lebukás esélyét, azért, hogy talán semmi se változzon a mágiám terén? Rengetegszer pörgött már le a szemem előtt, hogy mi lehet velem ha rájön, mi is vagyok egészen pontosan. Ennek ellenére határozottan szerepelt a terveim között, hogy felkeressem. Lehet, hogy sikeresen megbolondultam.
- Nem erősségem a pontos idő bemérése - bökök a napra, ami nem sokkal jár delelés után. Számomra az idő relatív, sosem siettem sehova, az emberek órájával pedig még nem sikerült megbarátkoznom. Ruházatom végtelenül egyszerű, fekete bőrdzseki, a múltkori kék farmerem feketére cseréltem, mivel emlékeztem rá, hogy ő leginkább ezt színt viseli, egyedül a pólóm színe tér el, mivel az lila. Noha nem különösebben érdekelnek az emberi ruhadarabok, a lila holmikat mégis megszállottan gyűjtögetem, egyszerűen vonz az a szín. A cipőm is fekete, sportcipő, azonban csillog, amit magam sem tudok hovatenni, hiába nézegettem hosszan. Ilyen az anyaga. - Levegyem a cipőm? - kérdezem, elvégre fogalmam sincs, ő hogyan szokta - már az is meglep, hogy egyáltalán van egy ilyen… helye -, és a legtöbb ember megszállottan ragaszkodik hozzá, hogy nem lehet cipőben lenni a lakásban. Még mielőtt azonban körülnézhetnék, heves köhögésbe kezdek, ami csaknem akar abbamaradni. A cigifüst marja a torkom és tüdőm, alattomosan megült a szoba minden szegletében, azzal se segít, hogy rágyújt egy újabb szálra. Az ablakhoz sétálok, és esetleges tiltakozásával mit sem törődve óvatosan elhúzom a függönyt, majd pedig kitárom az ablakot, nincs kedvem megfulladni. Amint a friss levegő nagyjából kifújja a szobából a füstöt, az én köhögésem is enyhül, aztán el is múlik. Szívesen hagynám nyitva az ablakot, de ha nagyon nem tetszik neki, akkor becsukom, legfeljebb később köhécselek még egy sort. - Miért van ilyen… - keresem a megfelelő szót - ...lakásod? - továbbra se nagyon értem ezt az emberi szokást. Főleg a benne lakást. Mert telerakni mindenféle holmival, ami jobb ha nem ázik meg, az oké, dehát a szabad ég alatt lenni sokkal jobb! - Ez micsoda? - lépek a gitárhoz, hogy alaposan szemügyre vegyem. Nem merek hozzáérni, mert eléggé érzékenynek tűnik. Ő az ágyra telepszik, nekem pedig fogalmam sincs, hogy mellé üljek-e, így inkább az asztalra ülök fel. - Öhm… zavarlak? - teszem fel a kérdést, mert totál feleslegesnek és útbanlévőnek érzem magam. A válaszát még megvárom, aztán én is hanyatt fekszem az asztalon, azonban vele ellentétben behunyom a szemeimet. Természetesen figyelem őt, de inkább a mágiájára hangolódok rá. Idővel kezd keménnyé válni az asztal, így levegőt sűrítek magam alá, s azt felhasználva egészen picit elemelem a testem az asztaltól. Arcomra semmilyen kifejezés nem ül ki, nem jelent számomra komoly erőfeszítést ez a mutatvány, bár az is igaz, hogy nem kell sokáig így maradnom, nemsokára indulunk.
- Egy pár? - pislogok rá értetlenül. - De ahhoz nem szaporodnunk kéne egymással? - kérdezem, mert az embereknél is valami ilyesmit takar. Vagyhát takart, mert mostanság már ez se pont így működik. - És hogy lehettek testvérek? - eddig még egyetlen másik démonra se mondott olyat, hogy testvér, szóval ez a személy minden bizonnyal különleges.
Úgy tűnik számomra, Belethet meglepi a dekoráció. Nekem is elég nagy újdonság értéke van, de ez nálam megszokott. - Helló - biccentek a Viszály Lovasa felé, mivel ő nem jön közelebb hozzánk. Komolyan meglepődöm, ahogy a démonnő Belethre veti magát. Egy embertől valami hasonlót várnék, de ő akkor is démon…
- Nieven, örvendek - fogom meg azonnal a kezét, amint felém nyújtja, ez az emberi szokás már berögzült nálam. Fordulnék Belethhez, hogy érdeklődjek nála, mi, micsoda, de ő eddigre már faképnél hagy, szóval marad a testvére.
- Ez micsoda? - vadászom le az egyik lufit, majd mutatom meg Belphegornak a szerzeményem. - És mitől repül? - kérdem még, de aztán elhallgatok, hogy legyen lehetősége felelni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


A gyűlésre pár nappal már meg is kaptam Belphegor meghívóját, hogy hol is lesz a nagy 'ünnepeljük meg, hogy Halál lettél' zártkörű parti. Éreztem már akkor is, hogy ez fájni fog, mégis belementem, had legyen könnyebb a nemlétező lelke az ikremnek, hogy valamit tehet értem és megmutathatja, mennyire is örül nekem. A Luciferes találka után én csak elköszöntem tőlük, nem akartam a feladatunkról sem beszélni, elvégre teljesen feleslegesnek tartom, majd megkérdezzük Mammont mit tud és másoktól is szerzünk be némi információt, amit elé tolhatunk. Faszom fog kockáztatni, amúgy sem arról híresek a szárnyasok, hogy leállnak bájcsevegni velünk, harcolni meg nincs kedvem ellene, főleg úgy, hogy a testvérem teljesen használhatatlan, már ami az erejét illeti, ha elfogy a szufla, nincs ott, aki feltöltse. Hagyok levelet Nievennek, hogy ha érdekli a Viszály lovasa meg a tanácsadója, aki történetesen a testvérem, akkor jelenjen meg nálam és velem tarthat egy ünnepségre. Ő akart ennyire találkozni velük, hát tőlem megkapta rá az esélyt. Nem viszem túlzásba a készülődést, felhúzok egy fekete nadrágot és atlétát, majd bakancsot húzok. Az övem előkerítem, hogy befűzzem a gatyába és rá aggassam a sok szarságomat, amit szoktam, ha koncertezni megyek, nekem ez az ünneplős ruhám, remélem nem képzelte, hogy öltönyben fogok megjelenni drága testvérem. Valamikor ilyen tájt jelenik meg, még jóval az indulás előtt Nieven. Mi a faszom? Kérdőn pillantok rá, mert korán jött, én még fel akartam készülni, hogy sokkolni fog ez az este, de legalább lesz, aki eltereli rólam a figyelmet, milyen jó is ismeretleneket bevezetni ilyen körökbe.
- Kicsit korán jöttél. - Az elejét meg is nyomom, hogy azért, értse úgy, hogy nagyon. Nem fogom elküldeni, a fejem vakarom, mihez kezdjek vele. A kunyhóm, a városban, ahol lakom az maga egy helyiség szinte, nem vagyok az a nagyravágyó, hogy többszintes és szobás helyen lakjak, főleg így magányosan. Van minden, ami fontos lehet, ágy, asztal, szekrény és egy fotel, amiben egy gitár pihen, nem vagyok nagy játékos, csak jól jön, mikor emberek közé kell mennem, a rocksztár kinézet megvan, nem is kell több nekik. Nem sok emberek által használatos dolgom van, rágyújtok egy szál cigarettára, megszokhatta, hogy én elég sokat pöfékelek, sőt, a helyen is lehet érezni a szagát ennek a mentolos szarnak, amit szívok. Amikor végzek, akkor egy emberei koponyán nyomom el és a szemüregébe dobom a csikket. Micsoda ötlet volt hamutálnak egy ilyen szerezni, testvéremnek köszönhetem, különleges dísze ez a helységnek, ami elég sötét, az ablakok előtt is fekete szakadt rongyok lógnak, hogy a fény ne jöjjön be annyira, inkább gyújtok gyertyát nappal is, mint a nap fényét élvezzem. Intek neki, hogy foglaljon helyet, ahol akar, én a magam részéről az ágy szélén foglalok helyet és ha kérdez, akkor válaszolok neki. Közben hátradőlök és a fejem alá téve a kezeim nézem hol a plafont, hol Nievent. Nem bízom még benne annyira, ez a találkozó számára veszélyesebb lehet, majd néha szemmel kell tartanom, ne beszéljen hülyeségeket.
- Azt hiszem lassan indulhatunk is. - Már nagyon vártam ezt a pillanatot, nem vagyok a legjobb vendéglátó és nem szeretem, ha kérdezgetnek, még ha az nem is felém irányul, csak a lakhelyem felé. Felkelek és kinyújtózkodva indulok az ajtó felé, hogy húzzunk abba az eldugott bárba. Útközben a zsebembe dugom a kezeimet, nincs sok kedvem ehhez az egészhez.
- A testvéremmel ne foglalkozz, lehet az hiszi, hogy egy pár vagyunk, kicsit elragadták az emberi érzelmek és mindenbe többet lát. - Fordulok felé még a bár előtt, talán erre nem árt felkészítenem. A homlokom ráncolva lépek az ajtóhoz és mély levegőt veszek, mielőtt a kilincshez nyúlnék. Mosolyra húzom a szám és nyitom is az ajtót, hogy belépjünk rajta. A látvány... Ha ember lennék megállna a szívem és a lélegzetem is benntagadna jó hosszú ideig. Nyitnám a számat egy azt a kurva erejéig, de az ikrem már a nyakamba ugrik, én meg majdnem elfelejtem elkapni, nem vagyok ehhez szokva, bár neki jó szokása az ilyen.
- Sziasztok! - Köszönök nekik és leteszem Belphit, hogy mehessen bemutatkozni Nievennek. Én csak pislogok, a lufik felé, kiráz a hideg is tőlük, meg a felirattól, hogy "Éljen a Halál". Belialhoz sétálok inkább és helyet foglalok mellette, inkább nézem a bárpult választékát, hogy kijöjjek a sokkból, amit a díszlet okoz.
- Rémálmomban sem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok látni. - Súgom magam mellé, bár nem olyan nagy titok szerintem, testvéremnek sem, hogy nem ilyen díszítésre gondoltam, valami véresebb vagy koponyákkal teli dolog jobban bejött volna. Kellett nekem rá hagyni az egészet.
- Ha muszáj inni, akkor sört! - Fel is emelem a mutatóujjam, mintha csak rendelést adnék le a pincérnőnek, ez egy emberi szokás, amit átvettem egy pár évvel ezelőtt.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 6:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
Amikor két nappal ezelőtt kedvesem felvetette, hogy testvére számára bulit rendezne kinevezése okán, nem beszéltem le róla. Annak ellenére sem, hogy azért voltak kételyeim afelől, mennyire díjazná Beleth a húga által szervezett kis összejövetelt....ismerve Belphegort, hajlamos a túlkapásokra. Ugyanakkor jó alkalmat láttam benne, hogy kicsit közelebbről is megismerjem bizalmasom testvérét, aki - milyen tréfás is az élet - a Halál lovasa lett. Még mindig jót derülök magamban, ha elképzelem, hogy megfingathatta Gressilt. Talán egyszer elmeséli, hogyan sikerült túljárnia az eszén. Nem zargattam Belphegort, megvolt a magam dolga, és feladatokkal sem terheltem, így nyugodtan szervezkedhetett.
A buli napján...Belphegor beeszi magát a konyhába és süteménysütésbe kezd. Sehogy sem értem, miért fárad ilyesmivel. Teljesen rápörgött a témára, talán túlságosan is. Letelepszem a pult melletti székre és figyelem, ahogy ténykedik. Tehetnék megjegyzéseket a felesleges erőfeszítéseire, de amilyen makacs egy nőszemély, úgysem venné figyelembe. Bosszantásként belepiszkálok a krémbe, erre rácsap a kezemre. Kinevetem. Igazi konyhasárkány.
Nyolc felé jár az idő, amikor türelmetlen hangon szól fel és indulásra sürget. Nem tudom hova ez a rohanás, még bőven idő van a buli kezdetéig, de ő már mehetnék. Már rég kész vagyok, mégis ráérősen csatlakozom hozzá. Pimasz megjegyzését elengedem a fülem mellett és betudom, hogy agyára ment a buliszervíz.
-Ejj, kedvesem, lazul le kicsit. - sétálok le a lépcsőn útra készen, miközben ő már a tálca süteménnyel az ajtóban toporog.
-Túl komolyan veszed. - emelem le a kabátomat a bejárat melletti fogasról, majd elindulunk a bulihely felé. Talán húsz perc sétát követően, rövidesen a bárhoz érünk, az ajtón belépve az első gondolatom: Lucifer, te jó Pokol, mi ez itt? Körbenézek - díszek, hangulatvilágítás, és nem tudom eldönteni, hogy álljak-e még és az "éljen a Halál" feliratot bámuljam döbbenten, vagy felröhögjek azon, ami betoppanva elém tárult. Egyik sem. Végül úgy döntök, hogy egy kérdést teszek fel célzásképpen.
-Nem túlzás egy kicsit? - fogom meg az egyik lufit és finoman, ujjaim hegyével pöckölök rajta, mire az lebegve tovább száll. Az már csak akkor lenne viccesebb, ha halálfejes lufik lennének.
-Meglátjuk.  - fűzök ennyit megjegyzésére. Az első benyomás mindenesetre nem volt rossz kalandos utunknak hála. Kedvesem szeme szinte rátapad az ajtóra, alig várja, hogy nyíljon és megérkezzen az ünnepelt. Amint ez megtörténik már vetődik is a nyakába, ideje sincs Belethnek körbenézni, de rendesen szerintem a küszöböt sem lépte át. Kortyolva italomból, poharam mögül megmosolygom a jelenetet.
-Üdv. - intek az érkezők felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 3 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


A
gyűlésnek már bő egy hete hogy vége van, Belial már végzett a saját feladatával. Én már abban az egy hétben tervezgettem a kis dolgokat, de mivel elhúzódtak a programok, így mindig toltam az időpontot. New Orleans eldugott kis bárját szemeltem ki annak, hogy kicsit kieresszük a fáradt gőzt, a következő feladat előtt. Lucifer, bátyámmal együtt küldött feladatra, ezt még úgy szerettem volna elnapolni. És kissé pihentetni, mégis csak egy harcos angyalt kell felkeressünk. Nem is akarok erre gondolni. A nap elejét arra szánom, hogy kicsit kicsinosítsam a bárt, gyerekesen fekete és vörös színű lufikat lógatok a plafonra, egy hosszú papírra felírom hogy "Éljen a Halál", nagy cirádás betűkkel és ezt felhúzom a terem közepére. Nyilván Beleth utálni fogja az egészet, de nem érdekelt. Így akarom, rám bízta, így lesz! Tegnap elküldtem neki a rövid meghívót és mosolygós kis fejet tettem a végére, megemlítve azt is hogy remélem szép csajszit választott magának. Miután végzek a tulajdonossal lebeszélem, hogy este kilencre érkezünk, onnantól fél zártkörű eseményre számíthat, az sem baj, ha maga is távozik majd. Még a buli előtt van időm haza menni és egy finom ebédet össze állítani, illetve még egy krémest is összedobok a partira. Készítés közben Belial körülöttem legyeskedik és kénytelen kelletlen a kezére kell csapjak, hogy ne lopkodjon kanállal a krémből. A hűtőben pihentetem amíg elkészülök és Démonom lelkére kötöm, hogy bírja ki estig, utána meg tudja kóstolni. Zuhany hajmosás, aztán szárítkozás és készülődés. Belialnak fél nyolckor már a sarkában vagyok, hogy kezdje összeszedni magát, mert nem fogok miatta elkésni. Ott szeretném már fogadni Bátyámat a bárban. Egyszerű szaggatott farmernadrágot veszek fel, egy vörös háromnegyedujjas blúzt és blézerkabátot ami fekete színben pompázik, ezt pedig megkoronázom egy csinos konttyal és egy lógó fülbevalóval. Nyolc órakor már a sütemény is útra kész csomagolásban van.
-Belial! Indulnunk kell!-szólok fel az emeletre miközben én már a magassarkú cipőmet veszem a lábamra. Kezemben a sütivel ácsorgok az ajtóban, mire hajlandó főnököm elővánszorogni.
-Mi az? Nem találtad a mandzsettát?-pimaszkodok és ahogy mellém ér kilépünk az ajtón hogy a kijelölt hely felé vegyük az irányt. Az út nem több, mint húsz perc, de én akkor is siettetem Démonom, hogy haladjunk. Karjába kapaszkodba lépdelek mellette és élvezem ahogy a tavaszi langyos szellő belekap kiszabadult tincseimbe melyek a fülem mögött lógtak eddig. A bárhoz érve belépek és körbenézek, a díszek a helyükön vannak, már csak a hangulatvilágítás kell és készen is vagyok. Egy régi zenegépet üzemelek be pár apróval és egy albumot választok ki, hogy teljen az idő míg Beleth és saját vendége megérkeznek. Én kikérek magamnak egy üveg bort meg egy poharat és a bárszéken üldögélve lógatom a lábam. A sütit addig a bár egyik hűtőjében tárolom, nem akarom hogy szétessen nekem míg itt nem lesz ideje.
-Kíváncsi vagyok amúgy, hogy milyen lesz a viszonyotok.-pillantok Viszályomra a teletöltött poharam fölött, célozgatva arra, hogy azt azért nem tudom hogyan indult az ismeretségük, ha már nem én mutattam be őket egymásnak. Az órára pillantok, már háromegyed kilenc van, hamarosan megérkezik Ikrem is, szemem az ajtóra függesztem, alig várva hogy nyíljon az ajtó és megláthassam Őt. Amikor Beleth belép én feléje szaladva a nyakába ugrok, már csak azért is alapon és jól megszorongatom, csak eztán pillantok a mellette felbukkanó idegenre.
-Sziasztok!-vigyorgok végül rájuk és kezem lendül az ismeretlen felé kézfogás gyanánt.
-Belphegor vagyok.-billentem oldalra a fejem és ha ez időtájt Belial mögém lép, akkor őt is bemutatom az új arcnak.
-Gyertek, mit isztok?-intek nekik, hogy ne tobzódjunk az ajtóban, a pultnál jobb lesz.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Egy eldugott bár - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1069
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 21, 2020 10:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


***
Szabad a játéktér
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7