Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Egy eldugott bár •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 08, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


- Miért ne tudnék? Úgy ismersz, mint akinek nincsenek jó ötletei? - kérdezek vissza egy hasonló vigyorral, mint amit ő is küld felém, bizony, nem most másztunk le a falvédőről és én is szeretem érvényesíteni a saját szabályaimat, ugyanannyira, mint ő. Ezért rossz, hogy külön csapatban játszunk, együtt, egyként, erősebbek lennénk, nem véletlen választottak minket szét és kaptam én az erőt, ő meg a sziporkázást. Annak mondjuk örülök, hogy nem belőlem meríti az erejét, több marad, főleg most, hogy lovas lettem és profi szintre húztam a tudásomat. Nieven válaszára meg sem döbbenek, bár fiatalabb, mint jómagam, de mit számít ez? Aki megélt már majd ezer évet, az már megélt annyit, hogy ne mondjam neki, hogy a tojáshéj még a seggén van, szóval pofa be. Belphregor nem száll le rólam, nem élvezhetem, hogy távolról figyelem a játékot, közelebb akar vonni, amire fintorgok és félig a kísérőm kérdése ment meg, hogy már nem elég így egyedül. Végre valami normális megmozdulása is van. Elégedettségemben innék egy kortyot, de hamar magam elé köpöm az italt, amint meghallom, hogy milyen jelzővel illet engem testvérem. Mi a fasz?! Inkább fel sem teszem a kérdést, csak a torkom köszörülöm meg és a hajamba túrom a kezem. Ha bárki más nevezne így, már a fejét tartanám a kezemben, de a teste nem követné őt nyaktól lefelé, látom magam előtt, ahogy a nyelőcsöve eltörve lóg ki a nyakának ívéből és ahogy a vér csorog a kevés húsból, mi a nyakban megtalálható. Igen, ez megnyugtat, az arc nélkül elképzelt illető vére és friss halála megnyugtat.
- Még jó... - Csak az kéne, hogy ő mondja meg, kivel és mit tegyek, elég önálló és önfejű vagyok, soha senki nem mondja meg nekem, mit és mikor akarok tenni, majd én eldöntöm. Nieven ismételt kérdése, a játékra ment meg, hogy ismét magam lehessek és a sör, amiből nem sok fogyott, nem is terveztem az egész üveget meginni, pedig ennyi még nem ártana meg, annyira nem vagyok nyámnyila, mégsem kívánom. Elvagyok folyadék nélkül, démon vagyok, minek is erőltetném, nem rajongok az emberi szükségletek kielégítésére szolgáló tevékenységekért, de azért akad egy-két dolog, ami nem rossz. A játékot egy behemót démon szakítja meg, meg a láda, amit hoz. A tekintetem a ládáról Nievenre emelem, furcsa, hogy nem kérdez, nem kíváncsi, hogy mi lehet benne, inkább úgy tűnik, mintha hátrálna, feltűnésmentesen. Azonban nagyon is szemet szúr nekem ez a jelenség, így leteszem Belial és a testvérem elé a ládát, ahogy felállok a székről és odasétálok Belial beszéde közben a kísérőmhöz, hogy halkan feltegyek neki egy kérdést, amit a többiek nem hallanak, erről magam gondoskodom egy kis okkult tudással, a levegőben nem terjed a hang feléjük és mivel nem látják a számat, így olvasni sem tudnak róla.
- Tudod mi az a láda vagy mit rejt vagy mi történt? - kérdem gyanakodva, elvégre jót kétlem hogy rejt, én az ismeretségemre hagyatkozom, ellenben ő, kétlem, hogy tudja ki volt az előző lovas.
- Szokatlanul nem érdekel valami - egészítem ki még a kérdést egy megjegyzéssel és a válasza után visszafordulok a többiekhez, miközben felülök félig a billiárdasztalra.
- Nem terveztem megnézni, biztos valami kis bosszú van benne, amiért kicsináltam. - Egyet értek Beliallal, hogy valami szívatás lesz benne, elvégre óriási rontást beletenni kétlem, hogy tudna és gondolom ez nem olyan láda, amiben Mammon is tartózkodott, elvégre ahhoz angyal is kellett, az meg itt nincs. Oldalvást pillantok Nievenre, ám hamar elvetem, hogy ő az lenne, azt már kizártam egyszer, bár nem tudom miért, nem is foglalkozom vele most, a láda jelenleg jobban leköt. A pecsét a tetején, úgy tűnik, mintha az érintésemtől is elkezdett volna bomlani vagy már így érkezett. Biztosra ment Gressil, az már biztos, a kérdés az, hogy menekülnünk kellene vagy csak egy szívatós másik buliban kötünk ki. A felelsz vagy mersztől biztos izgalmasabb lesz ez most. Jöjjön hát, aminek jönnie kell, legalább megtudom mennyire számíthatok Nievenre.
- Szerintem ez magától is kinyílna, szóval essünk túl rajta. - Magamhoz reptetem a ládát és kinyitom, mire fekete füst száll fel, ami elől elfordítom a fejem, nem mintha lélegeznék és bántania kellene, de ki tudja, minek a bukéja ez és milyen hatással van másokra. Nem történik semmi, elhúzom a  szám szélét, többet vártam, magam mögé teszem a ládát az asztalra és egy sóhajjal felállok. Ekkor kicsit rossz érzés fog el, majd megborzongok és ennyi. Nem tudom mi a fasz folyik itt, de talán beaktiválódott a láda és most jön a kellemetlen része majd.
- Eddig nem tűnik rémesnek, lehet Gressil túl sokáig tartogatta és a kis bosszúja legyengült vagy megsemmisült volna? - kérdem Belialt, elvégre a halál lovasának az ereje elszállt, immár engem illet és lehet ezzel együtt a hagyatéka is meggyengült.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 08, 2020 12:07 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
Belphegor "felelsz vagy merszes" játéka és egyedi szabályai nem aratnak osztatlan sikert. Én már alapból, a szabályok elhangzása előtt eldöntöm, ezt a játszmát kihagyom. De Beleth sem érzi azt, hogy ez az ő játéka lenne, főleg nem húga kitételeivel. Így mindketten megmaradunk nézőközönségnek italunk társaságában, míg a két nő játékba kezd. Mindketten felelnek először. Belphegorom egy pillantást vet rám, mielőtt választ ad a neki feltett kérdésre. Hétezer év. Nem kis idő. A következő körbe viszont már nem sikerül belekezdeni, mert hangos dörömbölés szakítja félbe a játékhangulat. Mivel én állok a bejárathoz a legközelebb, én nyitok ajtót is. Kisebb meglepetésként ér mindenkit a melák feltűnése, főleg amikor kiderül miért is tévedt be hozzánk a démoncimbora. Ugyanakkor nem tölt el sok időt közöttünk. Határozott céllal és feladattal érkezett. Azonnal a lényegre tér és átadja Belethnek korábbi Lordja hagyatékát. Joggal vetődhetnének fel kérdések az ajándékkal kapcsolatban, ám lehetőségünk nem lesz rá, hogy feltegyük őket, ugyanis amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozik a démoni postás. Egy rejtélyes doboz a Halál előző lovasától. Kérdő tekintetünk a hátrahagyott csomagra fókuszál, ami egy fém ládát rejt a borítás alatt, rajta pedig egy hatalmas vörös pecsét díszeleg.
-Bármi lehet. Ugyanannyi esély van rá, hogy valami szerencse ér, minthogy rohadtul megszívjuk, ha kinyitod. - nevetem el magam, miközben kedvesem a karomba kapaszkodik, fejét pedig a vállamnak döntve szemléli az idegen tárgyat.
-Gressilt ismerve...inkább az utóbbira tippelek. Én a helyében...- ha nekem valaha eszembe jutott volna ilyen zseniális gondolat, hogy meglepjem az utódomat - ...egészen biztos, valami vérbeli szívatás tennék bele... - felelem a legőszintébben. Persze eszemben sincs lebeszélni őt, ha netán felfedné örökségét. Csupán nem árt figyelembe venni, hogy nem kívánt meglepetés lapulhat a dobozka alján. Belphegorra pillantok, biztos vagyok benne, hogy őt érdekli, mit tartalmaz a fémdoboz. Kérdéseivel is csak finoman puhatolózik a ládanyitással kapcsolatban. Vajon mi ez a visszafogottság? Vele ellentétben Nieven...nos, nem kerüli el figyelmemet szokatlan távolságtartása. Az előbb még minden érdekelte, minden az újdonság erejével hatott rá, mindenben benne volt, most meg meghúzódik a háttérben.
-Nyugodtan közelebb jöhetsz, ne félj, nem valószínű, hogy bomba van benne. - jegyzem meg pimasz vigyorral.
-Azért Gressil ennél leleményesebb volt, mint hogy ilyen alacsonyra adja... - teszem hozzá, néhány jó szóval méltatva megboldogult lovasöcsém érdemeit.

Beleth döntésétől függően:
A verzió:
Ha Beleth úgy dönt felfedi a láda titkát. Démoni mágiájával meg kell törnie a pecsétet. Ha ez megtörténik és felemeli a fémes tárgy fedelét, fekete kénes szagú füst száll fel belőle, ami egy pillanat alatt a semmivé lesz. Ha Beleth pont fölé hajol, mikor ez megtörténik, pár hosszabb percre beszédülhet tőle, de komolyabb baja nem igen lesz. Sokáig nem történik semmi szokatlan. Meglehet, hogy ezt az időt tanakodás és merő értetlenség tölti be. Majd hirtelen megmagyarázhatatlan, rossz érzés környékezi meg a teremben tartózkodókat. Egy pillanatnyi borzongás fut át testükön, de mint a füst a ládából, ez is hamar elmúlik.

B verzió:
Ha Beleth nem nyitná fel a dobozt, mégis valaki kezébe venné azt, akár csak annyira, hogy közelebbről megnézze a tárgyat, azt tapasztalhatja, hogy a lezáró pecséten apró repedések keletkeznek, majd darabonként válik le a fedélről. Bár elméletileg csak a Halál lovasa hivatott kinyitni a dobozt, a gyakorlat azt mutatja, hogy ez nem egészen így van. Bárki, akiben van elenyésző démoni mágia, képes lehet felfedni a doboz titkát.
(Ha kinyílik a doboz, az érzékelhető hatások megegyeznek az első verzióban leírtakkal, hasonló különös érzés keríti a jelenlévőket hatalmába, mintha Beleth nyitná ki. Ajánlatos ebben az esetben is tartózkodni a távozó füst útjából.)

C verzió:
Ha a Halál lovasa tartva a láda negatív hatásaitól mégsem törné fel a pecsétet, csak félrerakná a kéretlen fémdarabot, úgy az estéjük zavartalanul tovább folytatódna...még negyed órán keresztül. Tizenöt perc elteltével (a kézbesítés után) ugyanis a ládát lezáró pecsét magától megtörik és a fémdoboz teteje önmagától nyílik fel, hogy a benne lévő titok napvilágra kerüljön.
(Ha kinyílik a doboz, ugyanaz a hatás játszik, mint az első vagy második verzióban, függetlenül attól, hogy a pecsét magától tört meg.)


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 2 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


A
nnyira sumák az én bátyám... Esküszöm, az a szerencsém, hogy Nieven itt van, mert különben valami most nagyon gyorsan összetörne. Szívesen puffognék egy kört hangosan is, de végül nem teszem meg. Nyelek egy békát és végül barátságosan mosolygok testvéremre.
-Már ha ki tudsz találni szabályokat.-vonok vállat egyszerűen és vigyorrá válik a mosoly, ugyanakkor másztunk le a falvédőről Bro... Ne nekem! Démonomnak nem tetszik ahogy előkerülnek a játékszabályok, még káromkodik is, mire megingatom a fejem. Ugyan már Babe, csak egy játék! De szerencsére mivel testvérem partnere, akivel a bulira jött belemegy, így elkezdeni elgalább el tudjuk. Mindketten felelünk először, Nieven-é az elsőbbség, hogy ezt megtehesse, egyszerű kérdéssel indítok, ami szerintem bőven megfelelő bemelegítésnek. A válasz miatt majdnem le is borulok a billiárd asztalról. Négyezerötszáz éve.... Nem hiszek a füleimnek, Belialt kicsit megmozgatom, ha már így kivonták a fiúk magukat a forgalomból, csupán két poharat kérek tőle, hogy legyen már olyan kedves és hozza oda nekünk, miközben Beleth-et is szeretném közelebb csalni.
-Ó! Dehogyisnem jó vagy Nieven, csak ha már együtt vagyunk itt... Közelebbről csak szórakoztatóbb lenne a dolog.-reagálok a lánynak és ikremnek is egyszerre. Beleth csak csak ágál a dolog ellen, így mélyebb sóhajt véve eldöntöm, hogy leszállok a témáról.
-Rendben morgós mackó, maradj csak ott. A partner szó pedig NEM a párodat jelenti... Jelenleg nem erre gondoltam... Vele érkeztél, úgy a partnered... Nem azt mondtam, hogy kapd le ha ide érsz.-magyarázom miközben kezembe veszem az első alkohollal telt üveget, nem is figyelem és már félig van a két pohár fekete absinthe-al. Mikor betekerem az üveg kupakját csak akkor lesem meg a cimkét.
-Oppááá.-kuncogok fel ahogy Nieven felé nyújtom az egyik poharat. Ha ember lennék tölteném vissza az üvegbe, de így, nem hiszem, hogy nagyon nagy bajom lehetne tőle. Megkapom a kérdésemet én is, oldalvást pillantok Belialra, aztán vissza Nievenre, felé emelem a poharam, majd a pohár tartalmának a fele legurul a torkomon. Összeszorítom a szemem a csípős, égető érzésre, majd nyelek egy nagyot.
-Lassan hétezer éve nyírom az idegeit.-válaszolok még Nievennek, de már nem tudom tovább vinni a játékot, éktelen dörömbölés hallatszik a bejárati ajtón, oda kapom a fejem és ahogy Belial kinyitja az ajtót egy behemót lép be rajta, a testvéremet keresi. Lepattanok az asztalról és bizalmatlanul méregetem a nagy darab démont, ahogy átnyújt egy csomagot. Beleth felnevet, szinte már rossz májúan, majd szemem sarkából Nieven helyezkedésére leszek figyelmes. Mi van itt? Belial visszasétál mellém ahogy a gorilla kitámolyog magunkra hagyva minket. Akaratlanul is Démonom karjába csimpaszkodok, de egy lépést sem lépek közelebb.
-Elvonulsz vele, vagy nekünk is megmutatod Beleth?-teszem fel a kérdést kíváncsian, hangom mégis megremeg, túl durva, hogy csak így megjelenjen itt egy hegyomlásnyi démon és ilyen szart hozzon a testvéremnek, mint "hagyatékott". Hátra pillantok a lánykára, majd kérdővé válik tekintetem, vajon mire ez a bújócska.
-Nieven, te nem vagy kíváncsi?-szólalok meg és egyik kezemmel közelebb intem, aztán pillantásom visszavezetem a tesóra. Aztán fejemet Belial vállának döntöm, egyáltalán nem zavartatva magam, én ezt is megtehetem, ne érje szó a hát elejét. De vajon Viszály tudni akarja, hogy mi rejtőzhet odabent? Még a bátyám is Kedvesemet kérdezi, hátha kicsit közelebb kerülünk a titok nyitjához. Abban bízom, hogy Belial tud felelni a kérdésre. Csupán azt nem tudom eldönteni, hogy én hogyan álljak ehhez a dologhoz most. Nem kértem meg konkrétan hogy nyissa fel a dobozt, csupán megérdeklődtem, hogy magában örül a kis muníciónak, vagy vele örülünk majd mi is? Vagy nem?!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Egy eldugott bár - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 02, 2020 1:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
───────────── ────────────
- Kár - mivel nyilvánvaló számomra, hogy az előző, félig leplezni próbált durcás fejet is látta, így ezúttal nem félek csalódottá rendezni a vonásaimat. Már úgyis mindegy. Látom, furcsállja, hogy a kedvébe akarok járni. Ezen csodálkozom egy picit, elvégre ki ne akarna közelebb kerülni egy Lovashoz? Mondjuk bizalmasi pozícióba. Azt még ugyan nem derítettem ki, van-e neki bizalmasa, de ha nincs, akkor biztos rengeteg démon les arra a helyre. Ahhh, miért nem gondolja azt, hogy én is arra a helyre pályázok? Persze vele egyáltalán nincs ilyen egyszerű dolgom. Egy kicsit ijesztő, milyen könnyedén átlát rajtam. Annyira biztos benne, hogy nem vagyok démon - azt elcsesztem -, ám ígyis meglepő, hogy inkább belement a kérdezősködés elejtésébe. Meg fogom tudni valaha is fejteni, hogy mi folyhat a fejében? Hát rohadt jó lenne, mert ő (is) egy igen veszélyes változó a démonkörzetben. - Rendben - biccentek a feladatra. Várnom kellene, vagy aggódnom miatta? Ki tudja, meg fogom látni.
Nyugodt biccentés az egyetlen reakcióm Beleth "Vagy veszélyes" megjegyzésére. Rám ő jelenti a legnagyobb veszélyt, főleg mert bizonyos kellemetlenségekre már ráhott velem kapcsolatban, és ha nem vigyázok, akkor többre is rá fog. Hacsak nem tudja már ígyis mi vagyok valójából. Persze, Belial és Belpheger is lehet veszélyeztető tényező, de előttük szerencsére még semmi olyat nem tettem, ami kétségbe vonná a démoni álcámat. Emellett ott van Mammon figyelmeztetése, elvégre ha valaki felfigyel rá, hogy a Halál Lovasa mellett tartózkodom, az a gyengepontjának tarthat. Az már más kérdés, hogy nem vagyok az, biztosra veszem, hogy Beleth nem kockáztatná a saját életét az enyémért, s ez ígyis van rendjén. Ráadásul veszélyes ellenfél tudok lenni, főleg mert képességeim egy része más, mint egy démoné. Nehezebb csapdába csalni. Tényleg hatalmas gáz esetén pedig még mindig leszúrhatom magam angyalpengével, hogy teljesen halottnak higgyenek. Csak ezekután mindenképpen meg kell halniuk.
Csak kapkodom a tekintetem a fejem felett zajló adok-kapokra. Hirtelenjében fogalmam sincs, kinek a pártját kellene fognom. Elvégre Beleth furcsállta, hogy ennyire a kedvébe akarok járni, s Belphegor későbbi támogatása se jönne rosszul. - Őőő… rendben - felelem, noha nem értem, pontosan miért kell nekünk, a "nőknek" összetartani. Ha a középkorban lennénk, még érteném, ott gyakran nekem is értelmet kellett vernem a férfi fejekbe. De azok emberek voltak. Ráadásul se Belial, se Beleth nem kezelt minket úgy, mintha az oldalbordájukból keveredtünk volna elő. Mindenestre elengedem a témát bár lehet Beleth elröhögné magát, ha rákérdeznék erre Belphegornál.
Hacsak nem mesélt Beleth rólam nekik, evidensnek kellene lennie, hogy démon vagyok. Az eddigiek alapján Beleth nem valami mesélős, márcsak azért is feltételezhető ez, mivel rám is parancsolt, hogy egy szót se mondjak kettőnkről. Ráadásul az eddigiek alapján szinte már lenézi az embereket, s feltehetőleg a többi lényért sincs oda, így valószínűtlen, hogy démonon kívül bármi mással mutatkozni. Persze megeshet, hogy hiba van a gondolatmenetemben. Egyébként nem mutogatom a képességeimet - nagyobb a meglepetés, ha később derülnek ki, mondjuk egy kevéssé átgondolt támadást követően -, most azonban jó eséllyel nem fenyeget a harc esélye velük, szóval néhány, alap dolgot előszedhetek a tarsolyomból. Ráadásul így kiküszöbölhetem a fizikai hiányosságaimat, hiszen egyedül esélytelen lennék egyébként felemelni az asztalt, pedig démonként képesnek kellene lennem rá.
- Nagyjából 4500 éve - adok hellyel-közzel pontos információt a kérdésre, ami az én első "felelsz"-em. - Hát biztos - hagyom rá az ivás dolgát. Fogalmam sincs mennyit ihatok, de biztosan többet, mint egy normális ember. - Én már nem is vagyok elég neked? - pislogok hatalmas, szomorú szemekkel Belphegorra, amikor Belethtel szinte már veszekszik, hogy szálljon be. Remélem a Halál Lovasa értékeli, hogy igyekszem támogatni. Bár nála ki tudja. - Hány éve vagy a Viszály mellett? - kérdezek vissza az újabb "Felelsz" elhangzására. Sokat gondolkoztam mi lenne a helyes kérdés. Talán az nem publikus, pontosan miként került mellé. Így azonban hozzá hasonlóan évet kérdezve azt hiszem nem lőhetek mellé. Ugyan a válasz még nem hangzott el, azonban ígyis elégedett vagyok magammal valamennyire. Túl éltem az első kérdésemet, ez igazán üdvösséges. Nem a hozzám intézett kérdésektől tartok, elvégre arra simán hazudhatok kb bármit, hanem amikor nekem kell kérdeznem. Elvégre biztos lehet "rosszat" is kérdezni. Veszélyes játék ez. Nem is bánom, hogy nem jutunk tovább, hála az ajtó ütemes zörgetésének.
A rajta bemasírozó lény - aki Belialnak hála bejutott - valahonnan tud róla, hogy itt ünnepeljük az új Halált. Vajon honnan? Érdekel a kérdés, elvégre én is itt tartózkodom, ha terveznek valamit Beleth ellen, úgy az én bőröm épsége is veszélyben lehet, ez pedig a legkevésbé sem tetszik. Hát azt kell mondjam, végtelenül ártatlan és gyenge külsőm megint sikert arat, hiszen fel sem merül a tagban, hogy én lehetek esetleg a Halál jelenlegi Lovasa. Milyen szomorú… Ennél márcsak a ládika, amit magával hozott, az szomorúbb. Illetve feszélyezőbb. Érzem benne a mágiát, ráadásul nem is keveset. Hihetném azt, hogy valami pozitív hatást bűvölt rá a Halál előző Lovasa, de a démonok és a jószándék két külön fogalom, amelyeknek az égvilágon semmi közük sincs egymáshoz. Eképpen biztosra veszem, hogy valami csúnya átok csücsül a bájos dobozkán. Nem is erőltetem hát a kinyitását, sőt, igyekszem minél messzebb osonkodni tőle, amennyire lehet észrevétlenül. Persze nagyon messze nem megyek, csak úgy helyezkedem - már amennyiben Beleth ezt meg nem akadályozza -, hogy Belphegor és Belial is közém és a doboz közé essen. Mondjuk Belethet sem tudom hibáztatni, ha itt akarja esetleg kinyitni, elvégre 'barátok közt' van - márha ezt ki lehet így fejezni démonföldön -, szóval azzal a három "démonnal", akiknél a legkevésbé valószínű, hogy ártani akarnának neki.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 26, 2020 11:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


A szemem sarkából pillantok le oldalra Nievenre, mikor visszakérdez egy apró vigyorral, hogy romlottabb vagyok, mint Lucifer. Egy angyal, amíg nem bukik el, nem érhet fel egy démon gonoszságához sem, ő csak megbüntet minket, ha túl rosszak vagyunk, semmi több, nem akar ő elbukni egyikünk miatt sem, mert Isten kibaszott teremtményei vagyunk és mindenkinek megvan a létezésének a célja, mindenkit figyel és jó avagy rossz irányba terelget így vagy úgy.
- Úgy bizony - helyeselek egy bólintással és ismételten előrefelé nézek. Rágyújtanék ismét egy szál cigarettára, de nem teszem, annyira nincs rá szükségem és nem szeretem ha valaki fulladozik mellettem, úgy, hogy azt nem szándékosan okozom neki. Szerencsére elengedi ezt a páros dolgot, legalábbis melegen ajánlom, hogy ezt komolyan is vegye, mert én semmi romantikus szarságba nem szeretnék bekerülni, nem szeretem, ha olyat erőltetnek rám, ami nem én vagyok, ami nem egy lelketlen démon. Így teremtettek, a legtöbb démontól különbek vagyunk, mert akinek van lelke, talán képes érzelmekre is, láttam már enyelgő démonokat, nem gondoltam volna, hogy az ikrem is hasonlóvá válhat valaha is.
- Helyes meglátás. - Ahogyan oldalra pillantok, felszökik a homlokomra a szemöldököm, nem értem ezt a durcás pofát, amit gyorsan el is tűntet, de már késő, láttam és nem vagyok oda tőle. A következő kijelentésétől meg hirtelen nem tudom, mire is véljem. A szemeim vékony csíkban szűkítem össze és úgy fordulok felé. Mi a faszért akar bárki is a kedvemben járni? Miért akar ennyire a bizalmamba kerülni, mikor nem is ismer még? Túl kedves voltam vele bizonyára, mikor ismerkedtünk.
- Akkor adok lehetőséget rá, de nem most és nem itt. - Kap egy teljesíthetetlen feladatot és le van a gond, addig sem kell közelebb engednem magamhoz, nem is biztos, hogy képes lennék rá, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Lehet már ez a kis találkozó elég lesz számára, hogy ne akarjon velem tanulni, most megismerheti a kevésbé kedves énem, de közel sem a valódit.
- Vagy veszélyes - válaszolok vigyorogva, hogy ne érezze ezt ennyire megtisztelőnek és visszafordulok az italom felé, én biztos nem mentem meg, hiába néz segítségkérőn, én mondtam, hogy ne mondjon semmit, innentől az ő baja, ha Belphegor nem fog leszállni a témáról. Bele is lendül a szabályok ecsetelésébe, én meg Belial mellé helyezkedvén felhorkantok nevetve, mikor morogni kezd és utána megjegyzi, hogy a női akarat. Szarok én rá, ki mit akar, mert én nem fogok úgy táncolni senkinek, ahogyan ő fütyül, a magam ura vagyok.
- Majd most megismerem és utána folytathatjuk az ünnepelt, azaz az én szabályaimmal - alantas vigyorra húzom a szám és közlöm a tényt, hogy nem úgy lesz minden, ahogyan ő szeretné, az emberek nagy szabálya, hogy az ünnepelt dönt és az kivételesen én lennék, szóval ha ragaszkodik ehhez, ám legyen. Nieven lazán átrendezi a helyiséget, amire én nem reagálok semmit, ikremnek is mindössze csak a vállam emelem meg és engedem vissza le, nem tudom mi Nieven, de most démonnak is mondhatnám, pedig tudom valahol, hogy nem az, de mégis micsoda... Inkább nem agyalok ezen, csak hallgatom őket, miközben az előttem lévő üveggel szemezek. Ittam belőle vagy kettő kortyot eddig, amit meg sem éreztem, elvégre mégis csak démon vagyok, milyen szar gyenge pont már, hogy könnyen le lehet itatni az átlaghoz képest.
- Nem a partnerem, ezt csak te állítod és kurvára nem duzzogok, csak megfigyelem a játékot, ami innen is jó. - Én nem vagyok olyan, mint egy kutya, aki megy, ha szólnak neki, majd ha oda akarok menni Nievenhez, oda fogok menni mellé és kimenekítem ebből az ostoba játékból, addig viszont hagy élvezkedjenek csak. A második kérdés elhangzása után viszont kopogtatnak és tekintetem arra fordítom. Belial elmegy ajtót nyitni, milyen rendes tőle. A széken a termetes démon felé fordulok, aki belép a hóna alatt valami ládával, a távolságot tartva. Jól megnézem magamnak, majd a hozományát is, nekem ez a hagyaték Gressiltől nagyon nem hangzik túl jól, talán a testvére többet tud erről, mi is lehet, elvégre jobban kellett ismernie öccsét, mint nekem, aki csak életét ontotta.
- Köszönöm, igazán nagylelkű, hogy erre is gondolt! - Felröhögök és amint távozik az alak közelebb lépek a ládához és jobban szemügyre veszem már komoly ábrázattal. Valahogy rossz előérzetem van, de mégis mi baj lehet belőle, ha itt töröm fel a pecsétet, ami rajta van. Egyedül biztos rosszabb lenne és legalább véget vetek ennek az ostoba játéknak is, mit ettől komolyabbnak véltem volna. Lehet emberi játékot démonian is játszani.
- Belial te sejted mi lehet ez? - megforgatom a kezemben a ládát és a társaság felé emelem, ki lesz annyira kíváncsi, hogy azt akarja elsőnek, hogy nyissam ki, Nieven vagy az ikrem?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 11, 2020 7:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
A buli hamar beszélgetésbe - és Belphegor részéről inkább kíváncsiskodásba torkollik. Szó szót követ és hirtelen ott tartunk mit is játszottunk a démonnővel, hogy ujjára került az a fémkarika. Olyan, amit halandó nők férjhezmenetelük előtt viselnek. Máig nem fogom fel, miért ragaszkodik hozzá, rohadt megtévesztő. Démonpajtás ahelyett, hogy a neki szegezett kérdésekre válaszolna, csak bőszen terel - bár nem hibáztatom, én is ezt tenném a helyében - és inkább a játékról kérdez. A jó édes Pokolba, ne válaszolj Belphegor! És csak kimondja. Felesz vagy mersz. És elindul a lavina. Felvetődik a közös játék gondolata. Egy ideig még mindig bízok benne, hogy valahol félúton elsiklik a téma, de ahogy telnek a percek úgy rájövök, hogy esélytelen.
-Picsába. - morgok, miközben a démonnő már a szabályokat ecseteli, amik ezúttal kicsit másabbak, mint legutóbb. Valószínűsítem, a nagyobb létszám miatt a módosítás. De hiába a változtatás, ettől sem lesz szimpatikusabb a játék és nem hozza meg hozzá a kedvem. Persze jön rögtön a felháborodás, amiért Beleth sem vevő rá. Nincs ínyére, hogy húga saját maga számára kedvezően alakítja a szabályokat, a mi hátrányunkra.  
-Nehezen viseli, ha nem érvényesül a női akarat. - jegyzem meg poharam mögött motyogva, miközben Beleth mellém telepszik. Ha figyel, akkor jól hallhatja szavaim. Ha Belphegor is meghallaná és szúrós pillantással méltatná elejtett megjegyzésemet, csak megvonom a vállaimat. Pedig megint nem mondok hazugságot. Fivérét ugyan nem kapta el a játékkedv, a párja viszont egész lelkes, nem hagyja cserben a démonnőt.
-Legalább Nieven vele tart. - kortyolok italomból, miközben közelebb repül hozzánk a biliárdasztal. A kislány felpattan a szélére és még az italokat is magához lebegteti. Megmosolygom, szeretem, ha valaki használja az adottságait. Belphegorra pillantok, nem mondok ugyan semmit, de tekintetemből érthet. Vehetnél róla példát. Persze én sem vagyok rajta, hogy mindenhez is a démoni erőnket használjuk, de a másik véglet sem szerencsés, amit Belphegor képvisel. A lányok bele is csapnak a játékba, a kislány rögtön egy felelettel kezd és egy ártalmatlan kérdés kap, de meg sem várja a választ, nekem szegez egy kérést. Maradnék csendes megfigyelő a helyemen, de legyen. Végülis elég ritka, amikor bármit ilyen szépen kér, na meg, mégis csak egy buliban vagyunk. Ennyi belefér.
-Legyen... - veszek egy mély sóhajt, felkelek a székről és két üres poharat magamhoz véve sétálok bizalmasom mellé, annak ellenére is, hogy jól tudom, ez egy csapda. Felé nyújtom a két ivóeszközt és gyanakodva nézek rá. Tudom, hogy megint forral valamit. Szemtelen nőszemély. Aztán persze Beleth felé is megy egy kérés. Csatlakozzon ő is. Magam alá húzok egy széket, háttámlájára felkönyöklök és újabbat kortyolva poharamból figyelem, Nieven milyen kérdést szán bizalmasomnak.
Hirtelen hangos ajtóverés zavarja meg behalni készülő bulinkat, majd az ütemes kopogás megismétlődik. Figyelmemet a bejárat felé fordítom. Valaki nagyon be akar jutni ide. Mivel én vagyok a legközelebb, felkelek ültemből és egy barátságos "Mi van már?"-ral nyitok ajtót. Egy másodpercre azért meglepődöm, amikor egy hegyomlás termetű férfi, pontosabban egy démon áll a küszöb előtt és valami fura dobozt szorongat a hóna alatt.
-Itt van a Halál bulija? - érdeklődik mély, dörmögő hangon. Kérdésére csak egy bólintással felelek, majd mikor közli, hogy fontos küldeményt hozott a Halál lovasának, utat engedek neki. Zömök léptekkel, lomhán kászálódik beljebb, darabos lépései alatt szinte megreng a padló is. Bár  még soha nem látta a Főnöke utódját, a benti "nagy tömegből" nem nehéz rájönnie kihez is érkezett. Azonnal Beleth felé veszi az irányt, majd jelezve felé békés szándékát távolságot tartva tőle, kicsit fejet is hajt.
-Halál lovasa! Gressil uram hagyatékát hoztam el neked. A Lordom azt az utasítást hagyta, hogy legyőzése esetén, adjam át ezt az apróságot méltó utódjának. - teszi le a magával hozott kis csomagot a bárpult szélére, majd küldetését teljesítve minden balhé nélkül kifelé veszi az irányt. Miután elhagyja a bulihelyet, becsapom utána az ajtót.
-Nem is tudtam, hogy Gressil öcsém ilyen figyelmes volt. - jegyzem meg, miközben visszasétálok Belphegorom mellé. Ez a hirtelen ajándék, akár gyanús is lehet, mégis némi kíváncsisággal tölt el, vajon halálöcskös mit hagyott legyőzőjére. Ha Beleth úgy dönt, hogy megnézi, mi rejlik a csomagolás alatt, úgy egy míves fedeles fém-ládikát talál benne. Elsőre látni, hogy mesteri munka. A benne lévő titkot viszont egy démoni pecsét rejti el, amit elméletileg csak a Halál lovasa képes feltörni.

Spoiler:
 

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 2 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 3:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


E
z most komoly? Rákérdez, aztán visszalép? Fúúúh Beleth! Még Belialt valahol meg is értem, hogy tényleg nem akar játszani, bár... Jobban örülnék neki, ha rá tudnám venni. Mégis mikor jelzésképpen az ujjamon lévő kis ezüst ékszerre pillant, szinte azonnal el is takarom a kezemmel.
-Ne már... Most komolyan? Ez miatt?-vonom fel szemöldököm és kérdezek rá fennhangon. Annyira jellemző... Aztán végül Beleth felé fordulok, hogy neki is reagálhassak.
-Te kérdezted a szabályokat nem? Ismered a játékot? Na ha majd megismered, utána a te szabályaid szerint is játszhatunk. Addig meg... Addig akkor is én nyerek ha nem akarod.-mondom ki a nyilvánvalót önelégült vigyorral. Szerencsére Nieven nem hagy magamra a témával kapcsolatban, hálásan pillantok a lányra, de aztán mikor a billiárd asztal a levegőbe emelkedik egy pillanatra hitetlenkedve nézem őt. Ki ez a lány? Míg az asztal közelebb kerül Ikremre pillantok kérdőn. Mi a csaj? Üzeni pillantásom, mert hát, itt most konkrétan a levegő elemét befolyásolja az orrunk előtt. Nekem mondjuk nincs ellenemre, hogy mástól lássak mágiát, csupán engem ne akarjanak rávenni, hogy használjam, mert ki nem állhatom. Mikor a lány felpattan az asztalra és maga mellé hív, nem habozok sokáig, két hosszabb lépéssel érek az asztal mellé, aztán felülök a zöld anyagra én is. Míg Nieven hozzánk repteti az alkohollal telt üvegeket, durcásan fonom össze karjaimat a mellkasom előtt, úgy nézek a két férfire. Ráadásul az egyik a saját testvérem... Aki amúgy minden agymenésben benne volt állandóan, most meg ennyitől felveszi a nyúlcipőt. Pedig itt lenne az ideje hogy a karót nyelt uraságok kicsit szórakozzanak. De mint látom...
-Mi nők tartsunk össze!-pillantok végül Nievenre és jól artikuláltan ejtem ki a szavakat, olyan hangosan, hogy a két Lord is tökéletesen értse hangszínemből, hogy vérig vagyok sértve. A hozzám legközelebb állók raktak most vakvágányra. Megingatom a fejem, csalódottság ül ki szemeimbe, talán még a könny is elfutja egy pillanatra, de mikor Nieven rákérdez, hogy akkor én kezdek-e, pislogok párat és bólintok.
-Felelsz vagy mersz Nieven?-hangzik fel az első kérdés a lány felé, amire érkezik is szinte azonnal a válasz; Felelek! Elmosolyodom, rendben, kezdjük kicsiben.
-Mióta élsz a világban?-teszek fel egy teljesen egyszerű kérdést, csupán a kora érdekel, legalább kicsit jobban megismerem őt. Azért jobb tudni pár dolgot, hogy mégis kivel kavarog a bátyám.
-Belial! Ha szépen megkérlek, adnál nekünk két tiszta poharat a pultból? Kérlek! Azért játék közben is szeretnénk iszogatni, nem csak büntiből. Igaz Nieven?-pillantok először kérlelőn Démonomra, pedig teljesen másképp akartam fogalmazni. Utána Nievenre nézek, jelzésértékkel, hogy igen, mi szeretnénk iszogatni. Aztán Belethre esik a pillantásom.
-Attól hogy nézni fogtok minket, a kedvetek nem fog megjönni. Pusztán jól esik, hogy felcukrozod a búrám, mert nyilván nekem jobban áll a duzzogás... Inkább gyere ide Nievenhez, mégis csak a te partnered.-húzódik vigyorra a szám, aztán ha megkapjuk a poharakat még egy köszönömöt is elrebegek Belial felé, majd nagy szemekkel pislogok rá, amiből simán kiolvashatja, hogy ő sem ússza meg.
-Én is pártolnám az ötletet, hogy a közeleünkben legyetek.-említem meg ravaszul, miközben megfogom a csuklóját, hogy maradásra késztessem. Ha Nieven felteszi részéről a kérdést, akkor az én válaszom is az lesz elsőre;
-Felelek.-majd várom a felém intézett kérdést.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Egy eldugott bár - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 5:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
───────────── ────────────
Na, Lucifert egyáltalán nem kellett volna kikotyognom. Magamon is érzem utána a tekintetét, mégse kérdez rá, mit kerestem ott. Szerencsére. Igazából fogalmam sincs, mit hazudjak neki, igazat pedig nem mondhatok. Egyrészt, mert talán ő is kíváncsi lenne a leviatánokra, másrészt tuti érdekelné honnan van a tudás, és eddigi terveink szerint jobban meg fog ismerni, és véletlenül sem szeretném, ha a leviatáni hírek hozójáról - alias jómagamról -, kiderülne, hogy az vagyok, miről információt adok át. Nagyon nem szeretném megtudni, merre változnak akkor az érdeklődése irányomban.
- Ó, szóval romlottabb? - fordulok felé egy apró vigyorral, szemöldökömet egy egészen hangyányit megemelve. Érdekelne, miben merül ki ez a romlottság, de egyenlőre nem kérdezek rá. Visszagondolva Luciferre, tényleg kilóg a démonok közül. Mondjuk azt hiszem pont ezért kedvelem.
Ajkaim mosolyra húzódnak, ahogy azt mondja, felejtsem el. Ugyan kitörő hálálkodásba nem fogok itt neki csapni, az mindkettőnkhöz méltatlan lenne, mégis, jól esik, hogy segített nekem, főleg mivel egy apró semmiségről van szó.Talán később, valami nagyobb dologban is számíthatok rá? Persze eme kérdés továbbra is feltetetlen marad, várnom kell még az ilyesmivel. Meddig is? Egyáltalán, hogyan akarom elérni, hogy megbízzon bennem valaha is? Ezen a téren nagyon gyengén muzsikálok, azt kell mondjam. Eddig csak emberek bizalmába kellett szükség esetén beférkőznöm, amire meg is vannak a bevett módszereim, de egy démonnál?
- Jól van, jól van, nyugi! - emelem fel a kezem, hogy jó, akkor a pár kérdést nem feszegetjük legalábbis nem nagyon, de ekkor még nem tudom, mennyire emberi a testvére. - Gondolom azt megint nem árulod el, hogy mitől éreznéd jól magad! - vágok durcás pofát, majd kapcsolok, hogy ez nem a jó időpont és hely, szóval szélsebesen el is tűntetem. - Pedig szeretnék a kedvedbe járni - fűzöm még hozzá, mintegy magyarázatképpen, miért érdekel ennyire.
No igen, talán meg kellett volna szívlelnem, amit Beleth mondott a párkapcsolati dologról… de ígysem értem miért nem találtam el a helyes választ Belphegornál. A piruláshoz elég emberi, de ehhez nem?! Azt hiszem komolyan át kell gondolnom a stratégiámat, márha persze itt lehet olyat alkotni. Amit eddig felmutattam, az tragikus volt.
- Hát ez nagyon… megtisztelő? - pillantok erre zavartan és valahol segélykérően Beleth felé. Az eddigiek alapján nem sok nővel mutatkozhat, sőt, gondolom rajtam kívül eggyel sem. Meghát, minek tenné? Vagy a puszta tény miatt, hogy együtt mutatkozunk, azt hiszik majd, hogy a tanácsadója vagyok, és ezért veszélybe kerülhetek? De mi köze ehhez a ripityára tört szíveknek?! Legszívesebben a hajamat tépném, annyira nem látom át az összefüggéseket. Azt hiszem célszerűbb lenne elengednem azt a merész álmot, hogy megelőzzem eme nőszemély gondolkodását és kiszámítsam, mit fog tenni. Mert kétségbe ejtően ötletem sincs, ami igazából rekord. Negatív, de rekord.
A krémes feledésbe merül - persze úgyis rákérdezek még -, de a felelsz vagy mersz kerül előtérbe. Amint meg lesz említve, hogy emberi játék, Belethnek úgy megy el, nekem pedig úgy jön meg hozzá a kedvem. - Hmm, az jó lenne… - bár nem igazán látom, miképpen hozhatna minket közelebb Belethtel egy emberi játék. Igazából pislantani sincs időm, amikor ez a démoni nő máris csuklón ragad, és maga után rángat. Úgy ránt maga után, mintha csak a kiskutyusa lennék, elvégre sokkalta erősebb nálam. Azonban kiderül, hogy ez még a jobbik része volt a dolognak, ugyanis nem elégszik meg ennyivel, helyette Beleth felé lök. Ez is hirtelen ér, megtántorodom, de még mielőtt nekieshetnék, Beleth elkap. Na igen, ő sokkal jobban átlátja a testvére mozdulatait, mint én. Azt hiszem, kénytelen leszek minimum négy lépés távolságot tartani Belphegorral, mert kettőt még azelőtt átszel, hogy felfognám a dolgot. Piszok gyors, s legalább ilyen hirtelen. Először Belial, majd Beleth is lemond az élményről, szóval egyedül én maradtam.
- Nos… én játszom veled szívesen - olyan várakozóan bámult, hogy ezekszerint csak kettesben is szívesen játszik velem. Ami mondjuk meglep, de talán nem is baj, hogy a két férfi nincs benne. Egyiküket sem szeretném felbosszantani semmilyen hülyeséggel. Közelebb reptetem a billiárd asztalt, hogy valamennyire a sztrájkoló kettő is része legyen a körnek. Igyekszem nagyon magabiztosnak tűnni, ahogy ezúttal én pattanok fel a billiárd asztal tetejére, hogy aztán törökülésben helyet foglalhassak rajta. Intek Belphegornak, hogy foglaljon ő is helyet rajta, s közben az italokat is idereptetem hozzánk. Nem vetem meg a mágiahasználatot, ez tény. - Gondolom te kezded - köszörülöm meg a torkomat. - Felelek - adom a tudtára, ez egyszerűbben hangzik, mint a merés, ami még mindig rohadt homályos.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 9:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Praise Me!

Beleth & Belphegor, Belial, Nieven


Amint megemlíti Lucifert rásandítok és végigmérem. Nem gondoltam volna, hogy komolyan találkozni akar majd vele és ráadásul ennyire hamar össze is jön neki, meg van mersze hozzá hasonlítani engem.  Vigyorra húzom a szám és oldalra döntött fejjel tekintek a szemébe.
- Romlottabb is vagyok, mint az az arkangyal, lehet ő a Pokol ura, de a teremtményeihez nem ér fel. - Bármennyire is keresztbe akar tenni az apjának, angyali természetétől nem fog tudni szabadulni, nekem így jött le legalábbis, főleg a gyűlés után, ami elég érdekesen alakult. Sok kérdés maradt bennem, amit nem tettem fel neki, mert nem fogom megkérdőjelezni a szavait és feladatait, biztos mindennek oka van.
- Nem tesz semmit, felejtsd csak el. - A kezemmel egy laza mozdulattal el is intem a dolgot, faszomnak sem hiányzik az, hogy hálás legyen és azt gondolja rólam, kedves vagyok. Azért tettem, hogy ne halljam a nyafogását és a fuldoklását. Elképesztő, hogy ennyire bántja a cigaretta füst, nekem annyira nincs is rá szükségem, csak megszokás. Ahogy elnyomom, már tudom, hogy sokszor nem fogok füstölögni majd Nieven közelében, legalábbis nem a megszokott mennyiséggel, mert akkor csak a köhécselését hallgathatom, ami idegesítő egy idő után.
- Mert, ne higgyen semmit, ami nem létezik, elkezd szervezkedni mindenfélét, ha már ő boldog, akkor legyek én is, azonban belőlem más vált ki hasonló érzést. - Galád mosolyra húzom a szám a végén, titokzatos színt is viszek bele. Nem fogom elárulni, hogy mitől vagyok boldog, van, amit jobb nem feszegetni. Nem véletlen akadok ki, mikor egy párnak nézhet minket szerinte. Megszorítom a kezét, észre sem véve, hogy erősebben kaptam el, mint kellene, gyorsan el is elengedem, mikor morog miatta. Megérkezünk és mintha meg sem történt volna, úgy megy tovább minden. Figyelmeztetem, hogy ne mondjon semmit a testvéremnek, de mintha egy falhoz beszélnék. Ahogy kiejti, hogy tengerpart, mély levegőt veszek, elönt a düh, összeráncolódik a szemöldököm a homlokom közepén. Mi a faszom nem volt érthető abban, hogy semmit se mondjon. Belphegor már tudja, hogy a part melyik részén lehettünk és hol, aminek nem örülök, mert csak túlgondolja itt nekem a dolgot. Tetézi is a dolgot, amikor elmondja, mi volt az első benyomása rólam. A fejem a tenyerembe temetem, komolyan ez a válasza? Mi a faszért kellett válaszolnia erre is egyáltalán? Most már biztos, hogy a testvérem nem fog leszállni a témáról, még ő is rátesz egy lapáttal, amikor hozzáfűznivalója akad. Az üveg sörből most benyakalok vagy két-három kortyot is, mert felbasz ez a kis beszélgetés. Miért nem találnak véresebb témát? Minek ez az emberkedés, Nieven nem ember, ahogy az ikrem sem. Belial felé sandítok, miközben hallgatom a testvérem, mennyire belelendült itt az emberi szokásokba, mert könnyebb elvegyülni köztük így. Nekem sikerült enélkül is, de inkább nem beszélek róla, a kísérőm meg nem kap választ a kérdésére, csak egy lefitymáló tekintettel letudom. Terelem a témát inkább, aminek Belial nem örül láthatóan, de amilyen lelkes lett Belphi, ki nem hagytam volna, hogy a lelkes kis előadása után egy egyszerű nemmel lezárjam, ha valami nem stimmel a játékkal és nem látom a lehetőséget a szívatásra. Meglep, hogy Nieven hirtelen a pártomra akar állni, bár nem tűnik lelkesnek az ötletért.
- Már késő. - Súgom a lovasnak magam mellé, amint ikrem teljes vállszélességgel megáll és mesélni kezd. Érdeklődve figyelem, de amúgy kurvára nem érdekel azóta, hogy emberi játéknak nevezte. Ott, mikor Halálfalónak nevez, elveszítem a fonalat, fingom sincs mit jelenthet, biztos az is valami emberi szó, ami nem tetszik, a Halál elegendő. Összekulcsolom magam előtt a kezem és várom a nagy beszámolót, de ahelyett, hogy kifejtené, milyen volt a játék, most akar játszani és felém taszítja Nievent, akit elkapok, ha borulna, de nem fogdosom tovább a kelleténél, amint a lábán áll és megvan az egyensúlya elengedem. Hagyhatnám eltaknyolni is, megérdemelné, de nem leszek faszparaszt, utána meg azt hallgathatnám.
- Te sem gondoltad komolyan, hogy a te szabályaid szerint játszok ilyen baromságot. - Bevédte magát nem kicsit és az, hogy csak a nők kérdeznek meg adnak feladatot, ezt inkább kihagynám, ahogy Belial is teszi.
- De, ketten is lehet játszani, szóval hajrá, mi majd nézzük, az is roppant mód szórakoztató lehet, lehet később még kedvet kapunk hozzá. - A remek ötletemre oldalra is tartom a sört férfi bajtársam felé, hogy ha díjazza, akkor ne hagyja szó nélkül. Gondolatban még hozzáteszem, hogy biztosan nem kapok kedvet hozzá, de valamivel lelkesíteni kell őket, hogy lássam, hogyan is működik a felelsz vagy mersz, most beszélhet Nieven eleget, talán olyanról is, amiről nem akar, de én nem kérdezhetek rá, az alkunk miatt.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Egy eldugott bár - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Egy eldugott bár - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Egy eldugott bár - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Egy eldugott bár - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 20, 2020 12:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
Belphegor, Beleth, Nieven & Belial
Ha más nem, a reakcióm jól bizonyítja, hogy Beleth gratulációja igen csak váratlanul ért. Ez a nő meg csak nevet rajtam, mikor italomat reflexből kiköpöm. Kérdőn tekintek felé, ő pedig fülig pirult arccal vonogatja vállait. Kézfejemet végighúzom a számon és megtörlöm a számat. Hát jó, úgy tűnik ezt már sosem mossuk le. Mondjuk, nem nagyon tudnánk, kedvesem gyűrűs ujján szemtelenül díszelgő nyavalyás fémkarika, szinte kínálja az okot az ilyesfajta megjegyzésekre. Közben bebizonyítja, hogy kíváncsisága nem ismer határokat. Szinte már új dimenziókapukat is nyitogat. Elképesztő. Nem rettenti el, hogy testvérétől nem kap kielégítő választ kérdésére, célba veszi a nőjét, remélve hogy a kislány beszédesebb fajta. Beleth persze próbál rá hatni, hogy tartsa féken a nyelvét, mégis kicsúszik pár kóbor szó, ami fogódzkodót adhat a démonnő további faggatózásához. Közben felmerül, hogy biliárdozhatnánk. Egy újabb emberi időtöltés az unaloműzésre, de annyira egyikünk sem kap a lehetőség után, hogy fabottal golyókat toszigassunk egy zöld színű asztalon. Lovaspajtásnál rákérdezek Gressil felett aratott sikerei történetére, bízva benne hátha elsztorizza, mitől kopott fel a vén róka álla, de ő inkább egy másik alkalommal térne ki rá, amit egy bólintással nyugtázok. Legyen így. Húgával ellentétben én nem akarom minden áron tudni. Elmondja, ha el akarja. Már azt hinném elsiklunk a téma felett, mikor Beleth újra előhozakodik a beköltözős játékkal. Jaj, ne már! Hihetetlen, hogy nem hagyják feledésbe merülni a dolgot.
-Szerintem nem akarod te azt tudni... - mondom a pajtásnak határozott hangon, némileg utalva rá, hogy vannak helyzetek, amikor a nem tudás hasznosabb. És ez egy pont olyan helyzet. Belphegornak persze több sem kell, ismét ráharap a témára, miközben diadalittas vigyorral pillantva rám ejti ki azt a három, egymás követő szót, amit többet az életben nem akartam hallani: Felesz vagy mersz. Hogy pusztulna ki minden utódjával az, aki ezt a baromságot kitalálta. Kedvesem szavait hallva baromi rossz előérzetem támad. Remélem eszébe sem jut.... Ám ravaszul csillanó pillantása mást sugall és amikor kijelenti hogy négyen vagyunk és két csapatot alkotunk...nos ekkor már tudom, nagy a baj. Ez a nőszemély megint játszani akar.
-Szerintem ezt nem kéne erőltetni. - vágok közbe, de ő lelkesen beszél tovább és már az új szabályokat ecseteli. Csapatok között csak kérdések vannak, ellenkező neműtől kérdezhetünk, csapaton belül csak feladatbevállalás van és a bünti ezúttal nem egy csobbanás a jéghideg, végtagfagyasztó vizű medencébe, hanem üveg pia egy húzóra. Több személy részvétele már magasabb szintet követel. Nem vacakol. Megkezdi az előkészületeket és felsorakoztatja a büntetőpiákat.  
-Kösz a lehetőséget, én kihagyom. - nem veszem fel az elém dobott kesztyűt.
-Bőven elég volt a múltkori. - fűzöm még hozzá, hiába jön közelebb arcán széles vigyorral abban bízva, hogy rávehet, jelzésértékkel ujján díszelgő karikára pillantok. Felejtsd el drágaságom! Kapom el tekintetét kortyolva egy újabbat italomból.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Egy eldugott bár - Page 2 GadHg7Q
Egy eldugott bár - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 3:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextBelial, Beleth, Nieven & Belphegor


I
lyen bosszantó egy testvért... Belial kérdő tekintetére csak a vállam vonogatom. Annyira égő, fognám a fejem is, de mégsem teszem. Mikor Belial kiköpi a piát nem tudok nem felnevetni, szuperül betalált a tesóm kis gratulációja, pláne mikor hozzá csapja, hogy akkor csak játékból gratulál ő is... Megrázom a fejem. Mivel tőle nem kaptam érdemleges információt a csajszival való találkozására, hát megkörnyékezem Nievent, hogy hol történt, mi volt az első benyomása... Szóval csupa csajos dolgot kérdezek, annak ellenére, hogy Beleth szinte rendre inti, hogy ne mondjon nekem semmit. Ám a csajszibarack cuki és már mondja is hogy a tengerparton találkoztak és hogy mi volt az első benyomása? Égnek szalad a szemöldököm.
-Ja, pokolian.-vigyorodom el és testvéremre sandítok, hátha látok rajta valami jelet, hogy mit vált ki ez az egyszerű kis mondat belőle. Azért ezen a vonalon már el lehet indulni.
-Amúgy igen, biztos vagyok benne, hogy sok-sok hölgynek ripityára töri a szívét ha már veled nyíltan mutatkozik.-jegyzem meg piszok módon miközben felvonom a szemöldököm, aztán nem sokkal később billiárdozni hívom a kis társaságot. Beleth kérdésére megforgatom a szemeimet.
-Hát szerinted hogy ismered ki magad a földön? Bemész egy társaságba, mondjuk aktuális alany után aki éppen játszik... Naná hogy hagyom magam megtanítani egy lélekért.-érkezik válaszom az "emberi szaros" megszólalására. Ó ha tudná mennyi mindent elsajátítottam már... Szerintem a pokol összes démonját mindenre is meg tudnám tanítani.
-Elvegyülni, tervet kivitelezni...-zárom rövidre a témát majd a koccintás után Nieven után sétálok a játék asztalhoz. Út közben még megejtem a sütit is, miközben a fiúk beszélgetni kezdenek. Így Nieven felé fordulok és vissza kérdésére bólintással felelek.
-Igen. Krémest.-mosolyodom el és már előre érzem, hogy jó ismeretséget fogok kötni a lánnyal. Aztán meghallom Beleth kérdését. Felpattanok a billiárd asztal szélére és a fiúk felé fordulok, miközben megpaskolom a helyet magam mellett, Nieven ha akar csatlakozhat. Egyik lábam átvetem a másikon a zöld anyagon pedig megtámaszkodom a kezemmel.
-Nos! Felelsz vagy merszet játszottunk.-önkényes vigyor jelenik meg ajkaimon és kissé kihúzom magam. Nyertes képpel pillantok először Belialra, majd Belethre.
-Amúgy vigyázz... Emberi játék!-jegyzem meg gúnyosan, aztán Nievenre pillantok.
-Te biztosan benne lennél, tuti érdekesnek találnád és erősíthetnéd a kapcsolatod a Halálfalóval.-kuncogok, aztán villannak a szemeim és lepattanok az asztalról. Mozdulatom közben elkapom Nieven kézfejét és magam után húzom.
-Tehát, mivel négyen vagyunk két csapatot alkotunk. Te és Nieven!-pillantok Belethre miközben mellé perdítem a lányt.
-Illetve Belial és én.-indulok a pult mögé, hogy elővegyek pár üveg piát. Az egyiket kinyitva nagyot kortyolok belőle, majd folytatom.
-A fiúk a lányoktól kérdeznek a lányok a fiúktól. Ér a saját csapattársad is szivatni de ott csak merni lehet.-gonosz kis mosoly húzódik ajkamra, aztán tovább locsogok.
-Természetesen egy adott feladattól, válaszadástól vissza lehet lépni, de akkor az állandó bünti...-tartok egy kis hatásszünetet miközben Belialra sandítok, újra írtam a szabályokat egy kicsit, ujjaimat a megkezdett palackon kopogtatom.
-Aki visszalép annak húzóra meg kell innia egy üveg piát.-ugyan nem nagy bünti, de Beleth nem egy piás teremtés, Nieven nem tudom hogy áll az alkohollal, én pedig simán megnézném hogy Belial milyen mennyiségtől képes úgy igazán berúgni, mint az emberek.
-Ami pedig még azt illeti... Egymás személyes holmiai tabunak számítanak, vetkőztetés nincs!-vonok vállat és védem is be magam egyszerre, no meg... Nievent is, mint nő. Nem azért jöttünk hogy a másik pucér testét bámuljuk.
-Megfelel így mindenkinek?-nézek végig rajtuk és újra számhoz emelem az üveget.
-Ha nem akkor mi Nievennel billiárdoznánk egyet.-közlöm kihívóan, kizárólag a két démonra tekintve. Aztán elmosolyodok és kiteszem a bontatlan üvegeket a pultra elérhető kartávolságba. Vissza sétálok Belial mellé, vigyorgok, remélve, hogy belemegy a dologba. Nagyon bízom benne, hogy senki sem futamodik meg ma.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Egy eldugott bár - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 4:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Buli a Halálnak
───────────── ────────────
Nem értek vele egyet az idővel kapcsolatban, de ezt feleslegesnek látom felemlegetni, elvégre sokkal kellemetlenebb és kompromitálóbb dolgok is kicsúszhatnak a számon, ha beleélem magam a magyarázásba. Elengedem inkább a témát, nekem az sem fáj, ha másképpen gondolkodunk.
- Ne már, savanyúbb vagy, mint Lucifer… - azt hittem értékeli a poént, de ahogy látom, tévedtem. Lucifernek egyébként is kellemes a modora, és azt hiszem béketűrőbb is, mint Beleth. Komolyan, a végén az ő nyakába járok majd az újdonságokkal. - Köszi - sóhajtok, amikor azért segít portalanítani a helyiséget. Olyan pokróc tud lenni!
- Azt vágom, hogy nem vagyunk egy pár, de miért olyan nagy probléma, ha azt hiszi? - esküszöm nem értem ezt az egészet. Tőlem aztán bárki annak a párjaként emleget, akiéként csak akar, fogalmam sincs, hányszor hoztak már így össze valamelyik testvéremmel, és az emberekre sokkal könnyebb volt ráhagyni, hogy ja, egy pár vagyunk, király… De nem, ő erre inkább majdnem kiakad. - A kezem! - morgom, ahogy megszorítja. Képes lennék erővel is kiszabadítani, de végül elengedi.
Végül csak megérkezünk, lufik mindenhol, juhéjj! Belphegor megnyugtat, hogy nem kell aggódnom miattuk, így lelkesedésem új magasságokba reppen. Kicsit furcsának találom a démonnőt, elsősorban az emberi viselkedése miatt, de tetszik a dolog, nagyon is! Sajnos a lufis buli sem tart örökké, inkább az italok felé megyünk el, hála a társaság két férfi tagjának. Szépen lehúzom a Baileyst, merthát mi az nekem. Tudom, hogy be lehet tőle rúgni, de fogalmam sincs, mennyit kellene ebből innom nekem ahhoz. Sosem voltam még illuminált állapotban.
Belphegor újabb döbbenetes meglepetéssel szolgál számomra, igazából szerintem a pirulással minden eddigit megugrott, magasan. Pontosan tudom mit jelent, és hacsak nem teljesen tudatlan az emberi jelzések terén, és össze-vissza kevergeti, nos akkor zavarban van. Miért? Agyam minden szeglete erre keresi a választ. Ha ember lenne, szemrebbenés nélkül vágnám rá, hogy szerelmes, de ...ő egy démon! Mégis úgy adja a jeleket, akárha ember lenne. Belial is igyekszik tiltakozni, ezt sem értem. Démon fronton mindenki ennyire hárklis a párkérdésre? Komolyan úgy csinálnak, mintha lenne jelentősége! Álmélkodom csendesen. Beleth megpróbál lebeszélni arról, hogy bármit is mondjak Belphegornak a találkozásunkról, de nem érzem, hogy ennyire titkos lenne.
- A tengerparton - felelem, kétséget sem hagyva melyiken, mintha New Orleanson kívül nem is lenne ilyesmi, mintha mindig is itt tengődtem volna. Nekik nem kell többet tudniuk erről. Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hova kellene tennem magamban ezt a démonnőt. A viselkedése annyira emberi, mintha… legalább annyi időt töltött volna köztük mint én. Csakhogy amikor én emberi vagyok az megjátszott, csak egy szerep, a hallgatóságnak szól, valójában nem osztozom azokban az érzelmekben, bár a jókedvvel egészen jó viszonyt ápolunk. Ellenben Belphegor… tényleg ennyire emberi lenne? Nem hiszem, hogy tetteti, elvégre a testvére és a Lordja mellett van, én pedig igazán nem számítok mellettük, sem veszélyt, sem mást nem jelentek. Ő mégis úgy viselkedik, ahogy. Ezzel pedig teljesen összezavar. Eddig elég jól hoztam a démonszerepet, végre beleszoktam, most meg… ugrálok az ember és a démon között. Folyton átránt a másikba. Igazából ebben az átkozott teremben ő számomra a legveszedelmesebb személy. Biztosra veszem, hogy másodpercek alatt lenne képes darabokra törni az álcám azzal, hogy egyszerűen kiránt belőle, s akkor csak magam leszek, mindenféle álarc nélkül. Ráadásul fogalmam sincs, mivel tudnék a kedvébe járni… mint ember, vagy mint démon feleljek a kérdésre? Pontosan jól emlékszem rá, mit mondott Beleth… egy pár… tekintetem a Halál Lovasára emelem, s lassan végig hordozom rajta. Legyen hát! Döntök úgy, hogy belemegyek a játékba, ember leszek.
- Hogy pokolian jóképű - kacsintok rá Belphegorra, s remélem betalált nála a válaszom, egy emberi tini tipikus válasza. Természetesen a jelző nem jelent számomra semmit, maximum egy gyenge megállapítás. Ezúttal fel sem merül bennem, hogy Belethre pillantsak, úgy gondolom számára sem jelentenek semmit kiejtett szavaim. Elvégre azokat csak Belphegornak címeztem. Nos mivel nem tartom titkosnak a beszélgetésünket, minden bizonnyal a két Lovas is fültanúja volt a kijelentésemnek. Lehet azt mondta még idefelé jövet, hogy ne adjam a tesója alá a lovat, de erre csak nem kapok tőle fátylat…
- Miért baj az, hogy ilyen jól azonosul az emberekkel? - kérdezem Belethet. Már láttam billiárdozó embereket, és biztos jó mulatság lesz, én lelkesen indulok hát a játék asztala felé. - Sütit sütöttél? - pislogok Belphegorra. A süti az nem valami édesség? Szóval emberi eledel? És ő csinálta? Ezt nekem látnom kell!
Furcsának találom azt a kettőséget, amit Beleth előad. Ő nem akar semmit mondani, de a másik két személy életébe belekérdez, ráadásul elég mélyen. Jó, oké, az egyikük a testvére, dehát… ha megkérdezném valamelyik bátyámat, de akár nővéremet ilyesmiről, s nem jó éppen a kedve, hát úgy elküld a búbánatba, hogy pislogni se lenne időm. Nem véletlen, hogy annyira nem keresem a társaságukat most se. - Hát az is biztos nagyon érdekes - sietek Beleth segítségére szóban, merthát gondolom illene a pártját fognom, hamár a szövetségese vagyok… Mégse tűnök hangyányit sem lelkesnek. Teljesen hidegen hagy milyen játékot játszanak egymás között a démonok, s ha Belethet ennyire érdekli, akkor tuti röpködnek a testrészek démoni oldalról, s talán még nyomorult angyali résztvevője is volt a dolognak… hát, kösz, nem!
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7