Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 11:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
lezárt játék
reveal your secrets

Phanuel


Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

A nő teljesen magával ragadott. Rajta kívül mást képtelen voltam észlelni, a világegyetem megszűnt körülöttünk. Érintésemre halk hangot adott, mit nem tudtam mihez hasonlítani, de nagyon kellemes volt hallani. A nő lassan megszabadított maradék ruhadarabomtól. Valami kicsiny hang a fejemben még megálljt akart parancsolni, valami le akarta taszítani a testemről a nőt, de a vészjelzés a karomig nem jutott. Nem tudtam volna őt ellökni.
Felhúzta a ruháját, és használatba vette egy tagomat, melyet addig még soha senki nem tett. Borzasztóan féltem az első pillanatban, de kezdtem élvezni. Az érzés, leírhatatlan amit akkor tapasztaltam, semmi nem volt fogható hozzá. Magam is becsatlakoztam az aktusba, de hagytam, hogy a nő kényeztessen. A durva harapására felmordulok, mire én is viszonozom azt. Nem tudom megmagyarázni, már haraptak meg, de ez olyan lázba hozott, min még soha. A harapás után a hátára döntöttem a nőt, és combjai között már az én izzadtságtól kissé nyirkos testem mozgott. Egész idő alatt a nő arcát néztem.
Első pillanatokban ügyetlennek éreztem magam, de utána belejöttem, biztosabb lettem magamban. Ötletem sincs, hogy az együttlét meddig tartott, egy biztos, nem kis ideig.
Mikor a végéhez értem, megremegett a testem, minden izmom megfeszült, és halk hörgést hallattam. Ez a hang nem olyan volt, mikor a saját bordáid szétroncsolják a tüdőd, egészen más volt. Élvezet által vezérelt hang. Miután a forró lüktetés abbamaradt, lefordultam a nő felől, és kissé lihegve ültem meg a kanapén, megrontva.
A nő az ölembe került ismét, s  meghallottam a Halál hangját, s értettem is mit beszél. Az arcomról minden érzés eltűnt, a szemeim csak kimeredtek magam elé. A fejemben visszhangként hallom a Lovas hangját, majd a nő, csókjára eszmélek, amit szégyenemre viszonoztam, s a nő eltűnt.
Beszennyeztek.
A hangok ismét jelentkeztek a fejemben, én a földre kuporodtam akkorra, én arcomat eltakartam, s a padlónak nyomtam orrom. Hallottam, ahogyan a  sok ismerős hang olyanokat sugdolózik, hogy: "Már nem vagy a testvérem" , "Mit tettél?" "Undorodok tőled."
Én is undorodtam magamtól, főleg azért, mert ha vissza tudtam volna menni, nem akadályoztam volna meg, hogy megtörténjen, ami megtörtént.
A könnyeim potyogtak szemeimből, s ahogy felnéztem  láttam a körülöttem álló alakokat. Cassael, Michael, Uriel, Raguel, Ophilia, Myadiel és az osztagom. Mind rosszallóan néztek rám, s ahogy arcukra néztek, elfordították tekintetük.
Nem figyelnek rám, nem méltatnak a tekintetükkel.
- Fivéreim, bocsássatok meg! Nem voltam magamnál. Kérlek! - ám a bocsánatkérésem - mely zihálás közben hagyta ez szám - süket fülekre talált, csak lesütötték tekintetük. A zokogásom lassan ideges, zavaros kacagásba torkollott, mely valóban velőtrázó volt, ám a könnyeim folyamatosan hullottak.
Izmaim megfeszültek, kinyújtottam karjaim, s két penge repül egyik és másik kezembe.
- Hát jó, legyen! Nem kérek a bocsánatotokból, ti arrogáns, agyatlan idióták. Maradjatok hát meg magatoknak, sosem voltatok a testvéreim, sosem szerettem egyikőtöket sem!- ordítoztam feléjük elkeseredetten, de a válasz néma csend volt.
Vak harag töltötte el fejem, és pengéimmel nekirontottam az alakoknak, és lemészároltam mindet, egytől egyig hallottam mind halálhörgését. Éreztem a vérüket a kezemen, s láttam a földre hullani tetemük. A mészárlás után a földre rogytam, és a plafonra emeltem tekintetem.
- Éli, lamma szabaktani? (Istenem, miért hagytál el engem?) - kérdeztem, de csak csend volt a válasz.
Előhívtam szárnyaim, és egy pengémet hozzájuk illesztettem, s egy gyors mozdulat, meg a csontok reccsenése. Fájdalmasan felordítottam, és a földön  hevertem, vérmocskosan. A vér patakzott szárnyaim helyéről, és levágott tagjaim a földön hevertek. Ohh, a gyönyörű szárnyaim, szegény régi dicső énem, mind a porba hullott. Üres voltam, megtört, és megalázott. Ám mégis ültem ott a tetemek között, és a keserves ordításom után, ideges vigyor ült az arcomra, még akkor is, mikor a tetemek eltűntek számomra...
Megőrültem, hiszen a hullák helyén csak a teljesen felforgatott, leamortizált lakás maradt, és a saját szenvedésem, a saját poklom, mely a földön volt.

//Köszönöm a csodás játékot! s4h4h //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 8:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

Érzékelem, hogy ellenkezni próbál az angyal, de mégsem tesz ellenem semmit. Míg a nadrágjától próbálom megszakítani ő a hátamat simogatja, mire halkan dorombolok, akár egy macska. Gressilel találkozik a tekintetünk egyetlen pillanat erejéig összekapcsolódunk, látom amint aprót bólint. Tudom mire gondol, nincsen szükségünk szavakra, anélkül is elérjük a célunkat. Még látom, ahogy eltávolodik tőlünk, egyetlen pillanatra sem gondolnám, hogy magamra hagy az angyallal. Ezt az egészet ketten kezdtük el, úgy is fejezzük be, igaz ő inkább csak szemlélőként marad körülöttünk. Valahonnan a távolból hallom a kuncogását, minden figyelmem az angyalnak szentelem. Egyetlen pillanat leforgása alatt felemelem a ruhám, hogy még közelebb kerüljek Phanuelhez. Végig csókolom az egész testét, helyenként beleharapok előbb finoman, majd beleülök kemény hímtagjába és kíméletlenül lovagolni kezdek rajta. Hajába túrok, meghúzom ezzel hátra feszítve a fejét. Durván nyakon harapom, egy helyen ki is szívom, hogy nyomot hagyjak. Szabad kezemmel végig karmolom a felsőtestét, egyetlen pillanatra sem állok le, egészen addig míg el nem ér a csúcsra, akkor elhúzódok tőle. Éppen felkelek, mikor meghallom a halál tapsolását, egyből hátra is fordulok ördögi vigyorral az arcomon, alsó ajkam megnyalom, ahogy végig nézek rajta. Amint Sil elporlad halkan kacagok én is, egyik térden a tollas combjára helyezem, közel hajolok hozzá, hogy a fülébe suttoghassak.
- Most már az enyém vagy! - mélyen a szemeibe nézek, szenvedélyesen megcsókolom, majd megnyalom az ajkait. Ezt követően elteleportálok vérvörös füstöt hagyva magam után.
*köszönöm a játékot mindkettőtöknek! láv hág luvu *
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 8:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

Az arcomra egy gonosz mosoly varázsolódik amint látom, hogy hatott a varázslatom és az angyal elengedte magát és engedi, hogy a nő tegye azt amiben nagyon jó, amivel örömet tud szerezni egy férfinak. Rápillantok a nőre, majd csak bólintok. Szavak nélkül meg tudjuk érteni azt, hogy mit szeretne a másik és igyekszünk azt véghez is vinni. Ezért vagyunk mi ketten jó csapat. Viszont mint látom innen sínen van Lil így hát hátrébb húzódok és egy kanapéból halkan kuncogva nézem végig a légyottot és nagyon remélem, hogy a démontársam igazán durva lesz hozzá. Amint vége az egésznek, felállok és tapsolok egy sort.
- Na látod, szárnyas. Már nem csak azt tudtad meg, hogy mi az a petting hanem azt is, hogy milyen lefeküdni egy nővel. Gratulálok a szüzességed elvesztéséhez, és innentől csak zuhanórepülés következik. Szépen lassan porrá változik a testem és eltűnök onnan de még a hangom halkan hallatszik egy kísérteties kacaj kíséretében.
- Bukás, bukás, bukás.// Köszönöm a játékot <3
reveal your secrets

Phanuel


Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 25, 2018 5:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

A hallucinációim aggasztottak, nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy mit szólnának ehhez a testvéreim és Atyám. Egész gondterhelt lettem tőle. Bizsergő érzést érzékeltem a karomon, mikor egyszer csak eltűnt minden aggályom. Teljesen átadtam magam a jelennek.
Hamarosan csak arra lettem figyelmes, hogy A nő felém fordítja fejét, és a kanapéra lök, majd az ölembe ül és az övemet kioldja halk fémes zörgés kíséretében. Zavart voltam egy kicsit, ellenkezni akartam a nadrág kigombolásánál, de nem ment. Ahogy hozzám simul ösztönösen csúszik a hátára a kezem.
A kérdésre, melyet a fülemhez hajolva suttogott, csak aprót bólintottam. Nem szóltam semmit, úgy éreztem nem kell mondanom semmit.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 22, 2018 7:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

A halál továbbra sem enged el, ajkaimat harapdálja, amit készségesen viszonozok, érzem amint ujjaival végig szántja a hajamat, mire jóleső borzongás fut végig rajtam. Valahonnan távolabbról hallom, amint az angyal morran egyet, akár egy kutya, majd tovább tapogat. Ahogy abbahagyja a csókokat rá pillantok és látom, hogy mögöttem mered a légüres térre. Szemöldököm magasba szökik, amint hallom a hangját. Ez meg kihez beszélhet? Teszem fel magamban a kérdést, érzékelem, hogy Gressil is éppen ezen tűnődik, de az említett démon megelőz és kiengedi az erejét Phanuel felé. Elismerősen mosolygok, miközben az angyal tovább simogat, Sil megszakítja a csókunkat és mutatóujjával a tollasra mutat. Szavak nélkül is megértjük egymást, így vágyakozóan pillantok rá, majd egyetlen mozdulattal változtatok a helyzeten és immár én nyomom a kanapéba Phanuel testét. Lovagló ülésbe tornázom magam, combjaimmal szorosan fogom az angyal csípőjét. Apránként megszabadítom a nadrágját tartó övtől, majd kigombolom azt. Hozzá simulok, csókokkal hintem be a felsőtestét, nyakát, állának ívét, majd óvatosan a fülcimpájába harapok.
- Tudni akarod mi jön a petting után? - suttogok lágyan, mégis csábítóan a fülébe.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 7:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

Egy perce sem engedem el a nőt és hevesen csókolom tovább és harapom az ajkait miközben beletúrok a hajába. Behunyom a szemem és próbálom diagnosztizálni, hogy mi játszódhat le az angyal fejében hiszen nem kerülte el a figyelmem az, hogy egy másodperce is, de megtorpant. Megfeszítem a szabad tenyerem és az ujjaim végéből kígyó formájú árnyalakok másznak ki és szépen lassan Phanuel felé haladnak. Felkúsznak a karjain, de nem okoznak fájdalmat inkább bizsergő érzést eredményez ez a varázslat. A meggyengített elmét támadja, hogy azt a kevés védekező mechanizmust is ami megmaradt az angyalban eltörölje és csak a pillanatra koncentráljon.
Eltávolodok néhány centit a nőtől, majd a mutatóujjammal mutatom neki, hogy fordítson a helyzeten és ő legyen az angyal felett.
reveal your secrets

Phanuel


Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 29, 2018 11:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Észleltem, ahogyan a Halál lovasa is megérkezik, és beszáll.  Nem zavartattam magam, folytattam addigi tevékenységem, ahogyan Lilith is.
~Ohh, az a bolond Ádám... - fut át az agyamon, és a kezem besiklik a nő ruhája alá, mikor megkarmolta a hátamat. Alig hallhatóan felmordultam a karmolás hatására, és a démonnő puha bőrének tapintását élveztem, és a kezemmel elkezdtem felfedezni a terepet. Hirtelen egy hang csendült fel a fülemben ismét. Kinyitottam a szemem, így Lilith háta mögötti területet fürkésztem pont, abbahagyva a csókokat, miket eddig a nyakára hintettem.
- Phanuel...- szólított egy angyal, aki hófehér szárnyait széttárva  szomorúan nézett rám. Éteri derengés vette körül a teremtményt.
- Az nem lehet, te maghaltál - remegett a hangom az elképedéstől. Amikor az angyal eltűnt előlem, és immáron ott volt a karjaimban. Folytattam fele azt, amit Lilithel csináltam, és ő is ugyan úgy cselekedett, ahogyan a démon.  
Nem akartam elhinni ezt, tehát nagyokat pislogtam, és régi szerelmem alakja leolvadt, és Lilith a maga démoni módján gyönyörű lénye maradt. Ekkor döbbentem rá, hogy ez az egész csak az én elmémben játszódott le.
~Kezdesz megőrülni, "Isten arca" ~ mondta egy hang ismét a fejemben az előbbi hallucináció alanya volt. Valami egészen gúnyos hangsúlyban mondta a nevem jelentését. Olyan volt, mintha nem ugyan az a személy hordozná a hangot, mint addig.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 12:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+ 18

Az angyal szófogadóan hallgat rám, érzem tenyerét a fenekemen, ahogy belemarkol elismerően biccentek, jelezve, hogy jó, amit csinál. Érzem, ahogy teste megremeg kezeim nyomán, halkan kuncogok és folytatom az eddigi tevékenységemet. Ahogy a halálra pillantok Phanuel a nyakamat hinti be apró csókokkal, mire ujjaimmal a hajába túrok. Egyetlen pillanatra sem veszem le szemeimet Gressilről, aki mosollyal az arcán gombolja ki az ingét, mire az alsó ajkamba harapok. Mire észbe kapok a démon birtokba veszi ajkaimat, egy apró, halk nyögés bukik ki belőlem. Fejemet még jobban hátra döntöm és hevesen viszonozom a csókját, míg az egyik kezem továbbra is az angyal nadrágjában tevékenykedik, addig a másikkal a hátát karmolom gyengéden. A Halált sem engedem el, gyengéden az alsó ajkába harapok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 9:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

Lilith mesterien csinálja azt, amit csinál. Szépen lassan hozza elő az angyalnak ezt az elnyomott részét, és szavaival megbabonázza. Ügyes. De sokkal nagyobb meglepetés volt az számomra, amikor a tollas szétszakította magán a felsőt és ez látszott az arcomon is, hiszen egy halk "waó" szaladt fel a torkomból. Leöntöm itallal és Lilith már teszi is a dolgát, nyalogatja is le róla a nedűt. A kérdésre elmosolyodom, és szépen lassan kezdem kigombolni az ingem Lilith előtt, majd amint megvan, leguggolok és amíg Phanu a nő nyakával van elfoglalva én az ajkait kaparintom meg magamnak.
reveal your secrets

Phanuel


Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív) Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 15, 2018 5:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Lilith elcsitított, és a fülembe suttogott. A hangja csengése is képes megbabonázni bárkit, vagyis akkor azt mondtam volna.
Azt mondta, hallgassak az érzékeimre, próbáltam elengedni magam, mely többnyire sikerült is.
Az egyik kezem szépen lecsúszott a nő feszes fenekére, és megmarkoltam azt, miközben a Halál lovasa által nyakamra locsolt hideg alkoholt nyalogatta le.
Mikor Lilith a nadrágomba csúsztatta a kezét, halkan, borzasztó halkan felsóhajtottam.
Lent már rettentő szűkös volt a hely, ami kissé kellemetlen volt, de Lilith minden érintésére megborzongtam, és kellemes érzés töltött el. Hirtelen nem is tudtam volna megmagyarázni, hogy e nélkül hogy tudtam leélni több mint tízezer évet.
Amíg a démon hátrafordul, én csak apró, gyengéd csókokat kezdek a nyakára lehelni. Nem figyelek arra, hogy mit kérdez a Haláltól, csak ő köt le engem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 10:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


+18

Phanuel felsőjét csak feltűrtem, arra az esetre ha ellenkezne, szépen finoman indítok. Kikerekednek a szemeim egyetlen pillanat erejéig, ahogy letépi magáról a ruhadarabot, végül kuncogok, hatalmas vigyorral az arcomon. Ahogy közelebb húzódik egy csókért a felsőtestén lévő kezemet egyből a tarkójára csúsztatom, ujjaimat a hajába fúrom, miközben elmélyítem a csókot. Nyelvemmel végig nyalom az alsó ajkát, majd megharapom azt. Kérdése hallatán elmosolyodom.
- Ssss, csak hallgass az érzékeidre. Sodródj az árral - suttogom a fülébe, majd a cimpájába harapok. Másik kezemet lejjebb csúsztatom a nadrágjában, úgy simogatom továbbra is. Hátra pillantok a halálra, aki készségesen a segítségemre siet, egy kis alkoholt önt az angyal nyakára, egy aprót bólintok, aztán lenyalom fedetlen testéről. Érzékelem, ahogy még közelebb ül hozzánk a démon, mire hozzá fordulok.
- Csatlakozol hozzánk? - teszem fel a kérdést, miközben kiskutya szemeket meresztek rá.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2