Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Mission Dolores Park VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Mission Dolores Park 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 10, 2018 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
Kuprit csapat Reign of the Dark  • Credit:
Mintha a városban mindenhol az események felpörögtek volna, a színház előtti parknál is. Noha a legelső arknak még így is van ideje öccsén bosszankodnia, mellyel bizony értékes időt pocsékol el.
A tüzet azonban megkapja a démontól, s látja is, hogy miként viselkednek saját angyalai. Szinte ledöbben, hogy mily rossz kiképzést kaptak. Figyelmét az utóbbi időkben teljesen elvonta Faye és halála, a búslakodás és szinte nem törődött angyalaival. Ezen talán ezután változtatnia kellene? Több energiát belefektetni saját katonáiba, mint az emberi érzésekbe?
A döntés csak rajta áll, parancsát mégis kiosztja. Katonái próbálják féken tartani az ebeket, de bizony tűz nélkül mit sem érnek, legfeljebb annyit, hogy arkjuk irányába terelik őket, ki így meg tudja őket semmisíteni.
Eközben Abaddon egy magasabb, szárazabb pontra mászik, hol némi koncentrálás után villámmal sújtja az utcát. A beton darabkái feltörnek, ahol a földet éri az eget végigszánkázó jelenség. Egyenesen a szörnyek gócpontjába, ám vigyázat angyalok! Ki nem röppen a magasba, azt bizony nem kissé rázza meg az áram, hisz a víz vezeti azt.
Ahogy a fény és a dobhártyaszaggató dörgés alábbhagy, láthatják, hogy a terv bevállt. Fogyatkoztak a kutyák száma.

Athan pedig védeni próbálja nem csak magát, de testvérét is. Kitolja a szélfalat, melynek hála Ruben, fivére is kikerüli a végzetes csapást. Ugyanis pont akkor érkezik az angyalhoz a váratlannak mondható fal, amikor sújtanak le a leviatánra…

Majd mintha egy pillanatra megállna a levegő, a tér és az idő. Ebből semmit sem érezhetnek, csak a lehűlt levegőt a ködbe.
Egy újabb villám hasítja ketté az eget, ám ezúttal a távoli szigetbe csap bele. Odavonzhatja a harcosok figyelmét is. Robbanás söpör végig a térségen úgy remeg meg lábuk alatt a föld. A házak vakolatai leomlanak, a templom bejárata eldől, a toronyba búslakodó harang a föld irányába veszi útját, az emberek előtt elesve. Sikoltást és sírást hord magával a szellő. Hát nem volt még elég csapás eme városnak? Most egy újabb földrengéssel kell szembesülniük?
Azonban a jelenségek sorozata itt még nem ér véget. Kékesen pulzáló folyam kúszik végig a városon, halkan, mégis fénysebesség szerűen. Ahogy eléri a kis csapatot először azt vehetik észre, hogy a hiénaszerű lények nem egyszerűen megsemmisülnek, hanem…
Mintha a kék fény magába olvasztaná őket, úgy porladnak el. S amilyen gyorsan jött ez a folyam, úgy is illan tovább. Egy apró érzetet hagyva maga után. A harcosok ereje újratöltődik, sőt mi több.
Mintha erősebbnek is éreznék magukat. Noha a démon és az angyal érezheti, hogy még mindig távol állnak a fénykoruktól.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Mission Dolores Park Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 09, 2018 11:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


☠️ i like chaos

Egy angyal, az ördög, a halandó és a szörnyetegek
szószám: 581 • Credit:

 
Az idő vészesen fogy és minden más lehetőség is. Ha Lucifer le is lépett, kettő jött a helyébe és ez már koránt sem olyan békés, mint eddig. Remek. Már csak ez hiányzott. Ha ezt akkor tudta vagy sejtette volna, amikor elindultak... Nem, nem hátrált volna meg. Hazudna, ha azt mondaná, kicsit sem élvezni, elvégre, valamikor kell a testmozgás is, nem lehet mindig csak menni, siránkozni és persze imitálni, hogy minden oké. Egyelőre még nem az a csata áll fenn, amely a legdöntőbb jelleget viseli, de egy démonnal és az arkangyallal ez is olyannak számít, amit nem szabad félvállról venni. És nem is teszi.
Ruben kellemetlenül jár, akármennyire próbálkozik, vagy majd ezen is csak röhög. Nincs annyi szeme és karja, hogy mindent meg tudjon oldani, és annyi ideje sem. Mintha a számláló gyilkos tempóba váltott volna és nem, nem is akar kegyelmezni. Sosem. Rettentően örül neki, de erre sincs ideje, csak arra, hogy a fejében kavargó megoldásokat átválogatva valamit döntsön. Bármit. Ujjai görcsösen tapadnak a lényre, észre sem veszi, szinte elfehérednek a szorításban, mintha ez lenne az egyetlen, amibe kapaszkodni tudna. Vagy akarna. És így nem veszi észre, mennyire a kés élén táncol és mennyire lóbálja át lábát a határon túlra. De ebben számára semmi rossz sincs, meg kell ismernie a korlátokat, még ha ezt a kívülállók nem is tudják, nem ismerik fel, legközelebb – ha lesz -, már okosabban áll neki minden kisebb, nagyobb csatározásnak. Azonban most...
Arcára határozottan meglepettség és némi ijedtség is kiül, amikor a lény, amelybe eddig úgy kapaszkodott, egyszerűen eldől. Immáron nem osztódik, tekintetét leirányítja a testre, amely lassan kész múmiává aszalódik, majd végül eltűnik. Lassan enyészik el, és nem marad belőle semmi. Épp úgy társából sem, és mire feleszmél, már ennyi is volt a történetük. Ő volt? Saját kezére néz, mintha keresné a gyilkos vonást rajta, vagy épp bármit, ami arra utal, de semmi. Egyszerűen ő volt túl mohó és ez lett a vége. De nem sajnálja, ujjait megropogtatva néz előre, orrából apró csíkban serken ki vére, amelyet hamar letöröl. Túlerőlteti magát, míg mások elsétálnak, ő küzd. És akkor ő lenne gyáva, gyenge? Neki is el kéne sétálni? Pedig nem tartozik ezeknek a lényeknek semmivel sem, nem tartozik magának sem, de a büszkesége nem engedi. És mert már azért sem.
- Rohadt életbe... - morog, mert ennyi angyalt nem lehet csak úgy elűzni. Rubent keresi a tekintetével, egy pillanat az egész, aprón kapkodja a levegőt. Ha minden oké vele, akkor reméli, hogy tud valamit kezdeni még, nem merült le teljesen, akkor akadhat neki is ötlete akár. Vagy ő is elhagyja? Akkor biztos, hogy ha legközelebb találkoznak, ronggyá rúgja a valagát.
Nagy levegő. Nincs idő és erő mindenre, ezt érzi. Kezeit, ujjait megropogtatva dönt hamar. A vízzel elolthatná a tüzet, de már nem csak a démon s annak lángja fenyegeti őket, hanem a tollas bagázs. És nem akar teljes kudarcot sem, nincs már sok választása. Újabb mély levegő.
- Menjetek ti is haza! - kiabál, de az se érdekli, hogy nem hallják. Nem azt volt a lényeg. A vizet elengedve, és a villámtól megrettenve dönt. Egyszer már csípte meg az elektromosság, és senkinek nem jó az. A falat választja. Csendesen, koncentrálva igyekszik minden egyes centiméterrel kitolni a határokat, amennyire csak lehet. Első sorban magát és testvérét, és aztán a lényeket. Az csak jó, ha a tollas sereg kívül marad és tart addig, míg ők valahogy kijutnak innen. Üzenni, üzenni kellene nekik vagy bármi. Ketten ide lassan kevesek lesznek. Kitolni a falakat. Teljesen erre koncentrál, lesz ami lesz.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Mission Dolores Park Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 04, 2018 1:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
Kuprit csapat Reign of the Dark  • Credit:
Lucifer gyáva, ostoba lépését egy szemöldök ráncolással jutalmazom. Számára a harc ezek szerint nem jelent semmit. Ha már a démonjait sem tekinti gyermekeinek, s nője lába között találja meg a boldogságot, a Prada cipőkkel együtt nem lehet mit tenni. Gyenge Lucifer lett belőle az már biztos, már nem méltp az ördög névre, csak egy siránkozó fiucska, ki fél a harctól, s össze gyűrődik az ingje, fejvesztve rohan el.
Még mindig fittyet hányva egyességünkre, nem érdeklik az emberek kikért alkut kötöttünk. Nem érdekli, hogy támogatásáról biztosított minket. Most hol van ez?


Mosolyt csal az arcomra a démon. - Kardélemre hányok egy kutyát ne aggódj barátom. - Mondom, majd elindulok egyik irányába s bele mártom azt. Talán porrá válik, talán nem. Szemem sarkából látom, ahogyan pár angyalom megszegi a parancsot. Félnek, vagy csak rémültek? De nekik ezeket le kell győzniük, ha nem megy magam állok a kiképzésüknek neki. Sofiel, Raiden nélkül nem végez elég jó munkát?  
- Gyávák, mit cselekszetek!!?? - Kiáltok, hangom feszült. Harcosaim figyelmét megzavarta a kutyák megkettőzése. Lények számomra is okoznak még meglepetéseket, de arcom komoly marad, és néhány angyalnak, kik félnek az emberek mentését javaslom. Én még nem állok le. Egyik harcosom a furcsa ismerős arc felé jut, s készül át döfni a szívét. Talán, ha megöljük őket azzal megszűnnek a kutyák is? Szárnycsapásaimmal haladok én is az egyed mellé, s ha kivédi szíven szúrás én hátulról igyekszem, majd őt ledöfni. Hirtelen egy mennydörgés zavarja meg kaszabolásom.
#Michaeljatekvege
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Mission Dolores Park Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
354
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 02, 2018 12:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
KUPRIT CSAPAT  • Music - Light em Up • Credit:
Úgy tűnik emberi nyelven tudnak beszélni, legalább is ez derül abból, hogy az öregedés és a kíváncsiság közötti szoros párhuzamból fakadó nagyszerű szólás mondással él az egyik idegen. A másikon idő közben úgy tűnik sikerrel jár a telekinézis. Az ismerkedés letudtuk szerintem akkor ezzel. Ez alatt Mihály lép mellém, kardját mutatva. - Nem Te vagy ma az első. - Csóválom meg a fejem visszagondolva a másik utcára meg a Rally bajnokra. Körülnézek s valami éghetőt keresek a lehetőség szerint a vízzel és a hideggel telített körön kívül. Egy újságosbódé éppen megteszi. Fából készül falait s a benne lévő öreg papírok már amik maradta, éppen megfelelnek a célnak. Tűzgolyót indítok útjára, becsapódva lángra kap és fokozatosan mardossák a lángok falait. - Parancsolj, talán ellesz egy ideig. De nem ártana valami éghetőt is tenni a kardra, mert magától nem fog lángolni... - Jegyzem meg azért, tűzkardot csinálni némileg több időbe telne, és annak most nem állnék neki itt a káosz közepén. Valami éghető folyadékba mártva a kardokat s utána a tűzben működhet a dolog, legalább én szerintem, persze meg lehet, hogy nem is járok sikerrel. Ha pedig igen akkor a lehetőség adott, főként, hogy látom idő közben Mihály csapatokat is hívott ide, helyes. - Úgy tűnik fordul az a kocka. - Mosolyodom el ahogy visszafordulok. - De ha most megbocsátasz. - Lépek egyet valami kicsit magasabb pontra, hogy lábam ne legyen a vízben. Kellően sok gyűlt össze, mi ötletet adott a démoni elmémnek. Szemeim a védekezőkre összpontosulnak, vagy is hát, nem tudom mire készülnek egészen pontosan. De nem is tervezem megvárni. A víz, sok van belőle. Nagyszerű. Felhők gyűlnek a magasban, tekintetem nem vonom el a szemben állókról. A levegő ismét vibrálni kezd. Aztán amennyiben sikerül elég erőt sajtolnom, hát mennydörgés zavarja fel az állóvizet a villámot pedig egyenest a rémek közepébe irányítom, valahol ott ahol a legtöbben vannak. Magas hőfokú, hasonló hatása lehet mint a tűznek, gondolom. Persze ki tudja erre miként reagálnak. Ha mást legalább megvan az esélye, hogy jó részét kiüsse a sokkoló hatása, felerősítve a sok sok víz által. Meglátjuk hogyan lesz.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Mission Dolores Park 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 25, 2018 10:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
Kuprit csapat Reign of the Dark  • Credit:
Amíg Lucifer a több száz démonkutyájával a háta mögött kisétál a helyszínről, addig Michael új taktikához folyamodik. Hiába a démoni segítség, kevesen vannak. Mégis csak ő a város védelmezője, számos angyal áll seregében - már akik még élnek, ugyebár. Így könnyedén hivatja őket magához.
A távozóval szemlátomást senki sem foglalkozni, ennek most sem ideje, sem helye nincsen. Magukba letudják, tán később hangot adnak a cselekedre, tán nem. Az egy-két embernek mégis feltűnik s lám. Milyen is az emberi természet, ha nem képes egy csata legkellőssebb közepén pletykát indítani?
Lényegtelen ez most, ami számít, az az, hogy az amúgy is sötét eget még sötétebbé varázsolja a tucatnyi angyal tollazata. Az emberek közé leszállva követik arkuk parancsát.
Nem is tétlenkednek sokáig.
Közben pedig tüzet kér. Akár csak Atyja, azonban amíg emez a kardjához az utóbbi a szál cigarettájához.
Amíg Abaddon azon van, hogy minden maradék erejét felhasználja, addig néhány angyal mégsem azt teszi, amire Michael parancsolja. Feltűnik nekik az emberek veszélyes helyzete és a kutyák aggrasszivitása. Egészen addig támadnak, amíg az egyik kutya újra porrá nem lesz és újra kettő nem lép a helyükre.
Abaddon pedig a telekinézist használva löki a színház falának Rubent, ki hirtelenjében képtelen a védekezéshez. S ha ez nem lenne elég, az egyik angyal kihasználja a helyzetét. A teret meghajlítva terem mellette, kardját felé emelve készül átdöfni a szívét.

Athan pedig mágiát szív el a mágustól, egyre többet és többet. Mohóságának mégis ára van. Először fel sem fogja, hogy már nem kap több mágiát, keze nem robban el, egyszerűen csak azt veszi észre, hogy mellette a szörny eldől a porba, bőre úgy néz ki, mintha minden éltető vizet kiszívtak volna belőle. Eldől majd… eggyé válik a fekete portömeggel, mely körbeveszik őket.
S ezzel egy időben a másik mágikus szörny is porrá lesz, tőle teljesen függetlenül.
Vigyáznia kell, hogy mire is készül, két támadásra lehet, hogy nem lesz ereje. Ha a vizet választja, akkor védelmük megszűnik, azonban pillanatokon belül számtalan eszköz fog számára szökőkútként funkcionálni. A vízcsapok, a lefedett csatornafeledek hirtelenséggel törnek a magasba, s mint gejzír tör a felszínre.
Azonban ha a falat erősíti meg, úgy a szél erősebb lesz. Nem tud minden angyal közel jutni hozzá. Nem szemből, de vigyáznia kell a hátára is, Rubenre is. Ezáltal sértetlenséget szerezhet és ha kitolja a falat, akkor a szörnyek is.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Mission Dolores Park Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 20, 2018 8:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


☠️ i like chaos

Egy angyal, az ördög, a halandó és a szörnyetegek
szószám: 731 • Credit:

 
Ahogy előbb nekik nem sikerült a lelkekkel bármit is kezdeni, úgy néz ki, Seth kicsi kedvencei bizony elbánnak velük. Persze, igazából csak annyit lát a kavalkádban, hogy valami olyasmi történik, ami eddig nemigen. Nem pattannak fel, már nincs kékes fény, és semmi jó. Ohh, hát így? Szemmel láthatóan ez teljes mértékben kisodorja eddig „béketűréséből” a másik arkot, de nem hibáztatja. Ha érezne bármi sajnálatot, ő se viselkedne másképp. Még mindig nincs különösebb problémája az emberekkel, sőt, ha megint képes lenne bármelynek erőt adni és maga mellé egyengetni, talán most azt védené, de mindig, minden esetben azt nézi, amely számára fontos. És ez most úgy néz ki, a család. Nem fordult Lucifer ellen, eddig se támadta őt, vagy épp a szörnyeit. Szavainak talán élve van, de ki ne érezné magát kellemetlenül és persze úgymond hisztérikusan, amikor az előbb köpte ki úgymond egy ember lelkét, vagy épp ugye, elve az, hogy egy csatározás peremén ácsorog. Ruben pedig... meglepi. Nem mondatni azt, hogy minden idejüket együtt töltik, de többet, mint bármely testvérével és ez épp elég ahhoz, hogy ne veszett kígyó módjára kezdjen ellene csatába. Aztán ki tudja mi a helyes, mi a helytelen manapság. Semmi sem fekete és fehér már, ők viszont újak a táblán, új bábuk, akiknek szeszélyes lépéseit remélhetőleg még nem ismerte ki senki. Úgy tűnik...
- Ennyi? - fejét enyhén oldalra billenti Lucifer tettére, amikor amaz egyszeriben felhagy mindennel. Ennyi volt, lejárt a lemez, az idő, és minden. Nem tagadja, hogy meglepte a dolog, nem is kicsit, sőt. Talán az új érkező miatt, vagy csupán egyedül akarja megkeresni Seth rejtekhelyét? Nem tartja kizártnak, és elébe sem áll, ahogy semmi más sem. Ki akarna az Ördög útjába állni? Végszavára biccent felé, benne nincs harag, vagyis van, de az egészen más végett, leginkább a tehetetlenség eddigi mozzanatai miatt. Ha így dönt, hát menjen, neki itt a helye, akármennyire is vágyik oda a fényhez fent, vagy épp bárhova máshova. Nem, nem kezd el hirtelen atyai érzeteket termelni a szörnyek felé, mint Ruben Koszos iránt, mondhatni, inkább csak a családi értéket őrzi, no meg, ha kell írásba is adja, jelenlegi plusz energiáinak forrásait. Michael azonban marad, nem követi fivérét, és egyedül sem akar maradni. Az ég még a ködön túl is sötét folttá zsugorodik, ahogyan összehívja szövetségeseit, akik, úgy érzi, nem lesznek olyan barátságosak velük mint ahogy Lucifer tette. Ó nem.
- Ruben, azokra is figyelni kell a démon mellett... Kezd a létszámfölényünk értelmetlen lenni, szóval baromi gyorsan ki kell találni valamit – morogja oda neki, saját nyelvezetükön, gyorsan, miközben tekintete ide-oda cikázik. Hát, senki sem mondta, hogy ez egy könnyű menet lesz, és igazából, ha nem bosszantaná régi erejének hiánya, akkor könnyedebben húzna mosolyt arcára. Viszont az, hogy rég volt ideje a mágiát így űzni és harcolni... kétségtelen, hogy átmozgatja agyát és tagjait is.
Az pedig főképp biztató számára, ahogy a kis trükkje körbeöleli őket.
- Aki kíváncsi, hamar megöregszik! - kiáltja oda, szórakozottan a démon kíváncsiságára. És mégis. Akármennyire kacaghatna, annak ereje ott igencsak aggasztó. Szemei nagyobbra nyílnak, ahogy a vibrálás még így, a körön belül és megérinti. Démon ekkora erővel, amit nem nyom el semmi úgy, mint az előbb Lucifert. Nem ígér semmi jót, de azt se, hogy fel kellene adnia. Lábait megveti, biztosabban tartja magát, és persze a szörnyet, akiből erőt nyer és fog nyerni. Na azt nem.
- Vigyázz! - ez szól testvérének. Érkeznek a harcosok, érkezik a tűz, és lehunyja szemeit egy tizednyi pillanatra. A kígyó vészjósló pillantása villan vissza végül, emberi tekintetének már sehol nincs jele – ha ő így, akkor nem rest viszonozni. Ujjaival erősen kapaszkodik bele a lény tagjába, már-már saját határait kezdi el feszegetni azzal, amennyi erőt kölcsönöz abból, elvégre, csak nem robban fel. Kezét ő is előre nyújtja, első sorban azonban azt használja ki, amely elsőre sikerült; a falat, melyet emelt, olyan erővel megerősíteni, hogy ha lehetséges, az a démon támadását visszaverje, mint holmi tükör a fényt. Ha nem sikerül, akkor.. Ruben kellemetlen találatban részesül. És hogy mi mozog a háttérben? Már csak némi víz kell a szél mellé, és minden kellemetlen az égés ellen szól majd. Ennek előhozatalára igyekszik a mélyben szunnyadó csatornák és persze a tűzcsapokban megbúvó nedvességet akár sajátos gejzír formájában a felszínre emelni. Csak ér valamelyikkel bármit is... sikerülnie kell már valaminek.. Ázott tollak, ázott kutyák illata és a fagyos ölelés nem épp baráti. Az elemekkel támad, átkokkal itt most nem ér semmit sem. Fagyjon be a Pokol is.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Mission Dolores Park Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 18, 2018 12:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
Kuprit csapat Reign of the Dark  • Credit:
Lucifer halálhörgés közepette ront a szörnynek, hogy még is miért ért hozzám. Tette számomra meglepő volt, főleg kis ded kijelentése. Mindenki tudatába beég, hogy az öldöklés nem megoldás semmire, így máshoz kell folyamodni. Látom, hogy a sebb nem kezd el gyógyulni, bőröm üszkösödik, mint ha megperzselődött volna.

Az emberek lelke megsemmisül, fejem kapkodom elmém zavaros. Mik ezek? Hogyan fékezhetném meg én egyedül ezeket? Bár mi is lesz, én embereket védem, hiszen ők a védtelenek, ők atyám egyetlen hátra hagyott hagyatéka testvéreink után. Ők még érintetlenek nem fertőzte meg őket a mágia. Lucifer hasztalan, hezitál, megrázom a fejem, de nem hagyom abba a mentésem.
Hirtelen egy démon érzetik, s meglepetésemre védenceim menti. Ereje erős, s szárnyamat borzolja. Belecsap, nem hezitál. Végre egy megmentő, kinek haszna is van. Jégolvadásnak indul.

Leszállok, s minden erőm-összegyűjtőm, fejemben üvöltenek a szavak *HARCOSAIM, HARBA, ÖLTÉTEK MAGATOKRA A SZÖRNYEK VÉREIT, S AZ LEGYEN PÁNCÉLJAITOK. *kezem felemelem, megformázok egy pecsétet, melynek haszna nincs, ugyan akkor jelentése annál is több. Szemem lehunyom, telepatikusan kiáltok harcosaimnak, illetve az égnek lövellem a harcba hívó jelemet. Zöld csóvaként száll az égbe, s formáz meg egy jelet, melyet csak harcosaim ismernek. Talán még egy percet sem tölt az égbe, s száll alá, mint egy tűzijáték. Hirtelen hangos szárnycsapásra lesznek mások is figyelmesek. Az ég fekete lesz, harcosaim elindultak.
*Végezetek velük. * Hangoznak el telepatikusan a szavaim. Harcosaim neki lendülnek. Démonra pillantok, s megemelem a szemöldököm. Előveszem kardom. – Kaphatnék egy kis tüzet? – Kérem meg, hogy lángoló karddal indulhassak neki a csatának.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Mission Dolores Park Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
354
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 14, 2018 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
KUPRIT CSAPAT  • Music - Light em Up • Credit:
Nagy lendülettel rugaszkodom el a tetőről, hogy egyenest a sűrűjébe vessem magam. Zuhanás közben van idő elmélkedni az élet nagy dolgain, mint például, kihúztuk e a vaslót otthon? Vajon jól megy a csíkos zokni a bőrcipőmhöz? Vajon honnan a jó büdös kénköves francból másztak elő ezek a kutyaemberek?! Nem, valójában nincs idő ilyesmire olyan gyorsan zuhanok... Aztán sikerrel földet is érek, és úgy tűnik a hatás ezúttal sem marad el. Szerencsére, nem lettem volna boldog ha megduplázom a számukat. De a tűz kifejtette ezúttal is a kellő hatást, csak megérte próbálgatni és nem eszetlenül kaszabolni. Ez esetben konstatálom, hogy nem kell újabb mód után néznem, maradok a beváltnál és ezt az utcán lévők tudtára is adom. Lucifer mondandóját felém intézi, így hát figyelmem felé irányítom. Fejem vakarnám mondatára, de legyen ahogy akarja, bólintással reagálok csupán nincs időm most kommentárra meg egyebekre, a lökéshullám csak megtántorította, földre lökte őket, de a tápászkodás nem tart órákig. Aztán távozik, pedig egy pillanatra azt hittem csupán humorizál, hát mégsem. Téged is jó volt látni, vonom meg a vállam gondolatban, de így még tán jobb is, legalább nem kell visszafognom magam, lebukásom elkerülendő. Időt nagyjából ennyit szánhatunk az aktuális eseményre, hiszen jöttöm érdekes láncreakciót indított meg. Szél borzolja ruhám, melyre visszafordulok az ellen irányába. A zöldes fény segítségükre kél és ködként borítja be őket. Enyhén döntöm oldalra a fejem ahogy meglátom amint a két emberpalánta szektásat játszik a kutyákkal. Az egyik a tüzem oltja egy kóbor mozdulattal míg a másik bánom is én mit csinál de az örvénylő szél nem utal semmi jóra. Fejem enyhén fordítom és homlokom balommal vakarom meg hogy utána ismét rájuk nézve rázzam meg kobakom. - Na meg a faszomat... - Bukik ki belőlem. Honnan a francból szalajtották ezt a sok szektás idiótát?! Pár utcával lejjebb az a kelekótya boszorka, most meg ezek ketten. A rémségek is mostanra már bizonyosan talpra állva néznek velem farkas - vagy hiánakutyaszörny - szemet. Akad itt néhány meg kell hagyni, vagy háromszor annyi mint néhány utcával lejjebb. - Azért... bevallom egy kicsit - szűkítem össze szemem és mutatok is ujjaimmal egy aprót. - érdekel kik vagytok, hogy ennyire ezeknek a dögöknek a pártját fogjátok. Pár utcával lejjebb az a flúgos maca, most meg Ti. - Regélem el rövid kis gondolatom ahogy immáron velük és a dögökkel szemben állok s közben a levegő vibrálni kezd körülöttem. Ha ők így, hát akkor én se leszek rest. A szemeim továbbra is olajos feketén fürkészik a szemben állókat. A kutyák tán még messze, így azokra még lehet kis időm. Előtte meg kell tudjam mit bírnak a szektatagok. - De előbb rendezzük kicsit sorainkat. - Toldom még meg, aztán balomat tolom előre hirtelen, hogy telekinézissel elemi erőt zúdítsak arra ki a tüzet oltotta. Lévén Lucifer nincs jelen nyugodtan engedhetem a legmagasabb verzióval. A célom, hogy kellő erővel lökjek rajta, hogy bármi is legyen mögötte éppen, fal autó, egyéb építőipari hulladék, annak bizony elemi erővel nekicsapjam. Csak, hogy érezze a törődést és persze a nem tetszésem a tüzek oltása miatt. A kérdés csak az vajon mit alkottak maguk köré, és persze, hogy sikerrel járok e.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 11:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Rejtély a Ködben
Levik & Ördög és még a bátyám is
──────────── ────────────

Nézem a körülöttem levő világ lassú omladozását. Káosz, vér és állatok kesernyés bűze. Az események elharapóznak. A bátyám továbbra is a természetellenesen szívós halandókat istápolja, Ruben enyhén szólva bepöccent s kifordult önmagából. Athan pedig...nos, képtelen kiállni a saját elvei és szándékai mellett. Túl fiatal még. Pedig hajthatná a vére! Kár érte, később, négyszemközt még tán a nem létező lelkére tudok beszélni. Több van benne, a vérei talán pont ezért akarják nyilvánvalóan lenyomni - legalább is ez az elképzelésem a szavai és korábbi találkozásunk alapján. Sóhajtok egyet, miközben visszatér angyali arcom. A lények, akár az ázott kutyák, marionettbábuként táncolnak a "boszorkánymester" ujjainak ütemére. S végül teátrális belépővel az egyik démonom is felbukkan. Nem is várok tőle mást, ismerem a teremtményeimet, akár a rossz pénzt. Elvigyorodom hát, mikor Abaddon-t megpillantom. Arról természetesen nem kell tudnia, hogy Atyám eltűnése meggyengített, ahogy a többi angyalt is. Drága néném kiszabadulásáról nem is beszélve. Szóval, szeszélyesen rá unva eme játszadozásra, úgy döntök, lelépek. Nincs itt több keresni valóm. A nyomozó immáron biztonságban, Uriel már meggyógyíthatta a sebét, tisztes távolságban vannak. Az Erő pedig, ami blokkolja a mágiám úgy sem dörgöli magát az orrom alá. Nem férkőzhetek a közelébe és nem csaklizhatom el. Legalább is egyelőre leteszek eme szándékomról.
- Abaddon, tartsd csak a frontot. Tudj meg mindent a kutyuskákat irányító warlock-ról, legyen bármiféle is. Ha végeztél, jelents nekem.
Adom ki az utasításaimat a démonhercegnek, ellentmondást nem tűrő hangon. Hiszen én vagyok a Sátán és nem azért létezem, hogy kedveljenek.
- Még találkozunk.
Szólok oda a két leviatánnak, egy végső pillantást vetve rájuk. Könnyen lehet, hogy viselkedésem érthetetlen lesz számukra, Abaddon majd felvilágosítja őket szeszélyes természetemről, ha akarja. Ha nincs szórakozásom, nincs maradásom sem. Azzal fogom magam, zsebre vágom a kezem és megindulok jobb híján gyalogosan. A pokolkutyák egyből kiszagolják távozásom és hű dögökhöz méltán követni kezdenek, akár az árnyék. A két méteres közelembe nem engednek egyetlent sem a hústornyok közül. Stílusosan távozom és már a következő lépéseket tervezem.


Aláfestés:
 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Mission Dolores Park 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Rejtély a ködben
Kuprit csapat Reign of the Dark  • Credit:
Hiába a Fényhozó szavai, bátyja mintha meg sem hallaná. Tán azért, mert ő odafentről pontosan látta, hogy mit művelnek ezek a lények? Hogyha megmarja az embereket, lelküt nem tovaszáll, egyszerűen csak megsemmisül? Vagy az évek alatt annyira hozzászokott az emberek védelmére, hogy képtelen a jó szót meghallani?
Bárhogy is legyen, Michael nem tesz le tervéről, hogy mentse a népet. Tereli őket, sikerrel. De vajon helyesen? Pincébe vinni őket, ahonnan nincs kiút? Szemmel láthatóan ezzel senki sem törődik most, az emberek is menedékként gondolnak rá, hisz az Úr első angyala jött el személyesen segíteni nekik. Parányi kis teremtmények, kiknek a hasonlók többet számítanak, mint ahogy azt bárki is gondolná.
A fronton mindeközbe folynak tovább az események.
A démonkutyák terelik a lényeket, néhol sikerrel, néhol kevésbé. Addig az egymással szembe felsorakozott felek egymással diskurálnak. A két leviatán szándéka egyértelmű, ők nem tágítanak bátyjuk lényei mellől, ahogy Michael sem kíván tágítani az Úr kedvenc teremtményei mellől. Lucifer pedig mintha hezitálna. Vonza az ismeretlen erő, mellyel tán találkozott, egyszer, régen, de az emlék nemhogy halvány, de egyenesen fekete és üres. Mégis segítene bátyján is, tán maga sem tudja, hogy mit is szeretne kezdeni?
De, pontosan tudja. A mágiát akarja, mely nem az övé.
Hiába vonja félre Athant, csalódottsággal kell eltöltenie, hogy régi volt mágikus ereje, bizony még az ördög számára is megkopott. Egykori fényes erejük, mintha tovaszállt volna, de állj! Van még a tarsolyukba egy két, trükk, ezt ő is pontosan jól tudja. Ezért is beszél hozzá telepatikusan…

S amíg ő beszél, addig új szereplő tűnik el a színen. A magasból száll alá, szárnyai mégsincsenek. Először csak egy apró fénypontot vehet észre, aki esetleg felfelé pillant, azonban ez a pont nemhogy csak közeledik, de szélesedik ki.
A nem túl messzi utcáról látta meg a fényeket, mely vonzotta. Sejtése bizonyosságra talált, itt is harcok folynak, ám a túlerő nagyobb, mint amilyen rajtuk volt. Nem érdekli ez, most miként lehet a Pusztító a bevált módszerét alkalmazza.
S láss csodát, egy démon, ki az embereket védelmezné a szörnyekkel szembe? Vagy egyszerűen csak véletlen, hogy oda érkezett pont meg? Elemi erővel csapódik a tömeg szélére. A robbanás a közelébe terelt lényeket éri, vele együtt a megfagyott démonkutyákat is. Szele elsodorja az embereket, felbuknak saját lábaikba, még maga Michael is megérzi, szárnyainak felborzolásával. A jégbe fagyott tetemek úgy dőlnek el, mint egy liszteszsákok.
Túlvilági ordítás rázza meg a színház előtti teret, a jég lassan olvad fel Abaddon és a tűz martaléka körül.
S amint a veszélyt megérzi a két leviatán nem rest cselekedni. Mágikus erőt szívnak el bátyjuk lényeitől, a fényforrás egy pillanatra megremeg, majd ahogy a magasba szökkent, úgy csapódik le a földre, zöldes füstöt képezve  vonja körbe a két kígyót.
Ruben a maradék tüzet kívánja erejével eloltani. Habár érzi, hogy még mindig nem az igazi, mégis egy legyintéssel képes megtenni. Közben pedig Athan védőfalat kíván felhúzni a szél segítségével. Elemi mágiája töretlen, a mágusokat védi. Kik mintha észrevennék, hogy mit is művel, s segítségére sietnek. Őket el nem érő, mégis szemmel látható, egyfajta tornádót képeznek maguk köré, mely elsőnek áthatolhatatlannak tűnik.
A Pusztító pedig elkiáltja magát. Tűz. A fáklyákat tartó emberek egyszerre kezdik el védeni becses zsákmányukat, de  mögéjük taszítani az embereket is védelmezve őket. A szörnyek mégsem jönnek közelebb. A megmaradtak új célpontot szemeltek ki. A démont magát.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Mission Dolores Park Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


☠️ i like chaos

Egy angyal, az ördög, a halandó és a szörnyetegek
szószám: 670 • Credit:

 
Megértik a dühét és mégsem. Hiszen hogyan lehetne azt megérteni, hogy csonka és hiányos amióta csak szabad. Hogyan érthetné meg ezt egy olyan, akinek ereje teljes, akit nem csonkoltak meg úgymond? Muszáj, muszáj tiszta fejjel gondolkodnia, hogy ne a vesztes oldalra sodródjon. Ó nem, esze ágában nincs odáig jutni, ebben bárki biztos lehet. Csak, nem ő írja a történelmet se a sorsot. De ez részletkérdés.
Nem, nem fog most belemenni abba, mi ez az egész. Egyszerűen nem fordul az ellen, ami az övék. Mert nem akar. Nem, még ha van benne valami apró érzet, amely miatt vallania kellene vagy legalább segítenie. Ezt hessegeti el, foglalja le magát minden mással, de nem támad, egy szörnyet sem akart megütni vagy csonkolni. Viccesen nézhet ki, ahogy fivére is, miközben a két ark és a kutyák küzdenek, majd teszik amit tesznek, ők azon vannak, hogy a remegő talajon meg bírjanak állni. Mintha már ezzel is azt mutatnák, kik mellett állnak, de a van Ördög-szemek nem látják meg az igazat, vagy nem akarják.
- Magunkat védem, senki mást. Csak tippjeim vannak, de túl gyengék – rázza meg a fejét, hogy nincs itt semmi, amit el kéne mondania – látszólag. Ó Seth, miért hozod ilyen helyzetbe! Nem kért ő ebből, és most nyakig benne csücsül. Erejével, már amennyi ide használható, kicsit megpróbált a rengésen csillapítani, de már az is halottnak csók effektus, hát még az mennyire hasztalan volt, amit Rubennel együtt próbáltak. Ez van. Ez az ízmorzsa elkíséri őt egy darabig, és mutatja neki, mi fog történni, ha újabb ostobaságon töri a fejét és nekiáll mindenféle terv nélkül. Mély sóhajjal igyekszik visszarántani magát a csúfos valóságba és összeszedni mindenét, legfőképp a gondolatait. Lucifer feltevése igazából még őt is nevetésre sarkallná, de inkább csak értetlen pillantásokat szór felé, míg fivére átveszi a stafétát, és vázolja, mi is nem kerek ebben a történetben. Nos, igen. Az előbbiek után már nincs több kedve az emberektől bármit is kérni, vagy kicsikarni, nem bizony.
- Nem érünk velük semmit  – bólogat Ruben szavaira, és ő már valamelyest kész azzal, hogy mit akar tenni. Itt kezd hűvösre fordulni az idő, fagyos a hangulat, és bár nem érzi azt, hogy nagykabátért kellene imádkoznia, a jégen ő is seggre tud esni és... Túlságosan kíváncsi arra, mi van az út végén. A sárga köves helyett ezt a betont követné, és mégis, hiába mondja ki, talán süket fülekre lelt. Mindig ez van, mindig. Terve van, nem figyelnek rá, kövesse az idősebbét. Mordul, nem is halkan, de nem moccan, tudja, hogy botorság lenne odamenni egyedül. Nem a lények nélkül, hanem mint egyedüli a fajtájából. Így sincsenek sokan, de a kettő az már lehet tömeg.
- Egy percig sem álltam senki más mellé  – sziszegi, hogy ő sem lett emberpárti, vagy épp bármi, még ha némely pillanatban azt is érzi. Ruben lép most abba a cipőbe, amit nemrég ő próbált és amely láthatóan őt is felvillanyozza. No de itt mit lehetne mást tenni? A hideg töretlenül terjed, az energia megindul az ég felé...
És isteni vagy épp már sugallatra csapódik be a jel, vagy csupán egy kósza kalandor. De nem is rest, egyből hatalmas szólammal tudatja velük, mégis miért érkezett. Miért..
- Ez meg ki a fene? - dörmögi Ruben felé, figyeli a forróságot, melyet máris árasztani kíván. Tűz... a jég ellenfele. Hát igen, aki nincs ellenük, ebbe nem gondol bele, nem veszi számba azt, mi ölhetné meg őket. No de Lucifer? Erre biztos ráharap.
- Nem lesz jó ebből.. semmi  – lép fivére mellé, aki immáron átadja magát az erőnek. Mit tehetne hát? Tüzet gyújt és ellene fordulva segít a lények pusztulásában? Vagy kiáll amellett a család mellett, akit szidott, de akikhez tartozik? Döntenie kell és ez nem a legjobb idő arra, hogy ezen csapongjon.
És dönt.
Ahol egynek jut, kettőnek is. A másik varázsdög mellé pártol, de nem olt. Megragadva a dögöt, az erőt, mormolni kezd maga is, és ha az ég is úgy adja, próbál egy viszonylagos, erőfalnak nevezhető teret alkotni. Ha a többit fel is gyújtják, ezeket itt talán nem éri semmi. Döntött. Védelmez.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7