Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Yellow Dog, Pennsylvania •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my love


Rám villantja azt a tipikus mosolyát, aminek láttán egy megszentelt, vasbetonfalba verném a fejét. Bosszantó, amiért forr bennem a düh, kezdem elveszíteni a türelmemet. Halkan sóhajtok egyet jelezve, hogy nem akarok az angyalról azaz bukottról beszélni, főleg nem vele. Mindketten tudjuk, hogy hazudok, hiszen nem is kellene, hogy érdekeljen az, hogy mi a faja. De szeretem és mindig is szeretni fogom őt, ezen se ő, se más nem tud változtatni. Hisztérikus röhögés tör ki belőle szavaim hallatán, mintha a világ legjobb viccét mondtam volna neki. Apránként visszaszámolok, mielőtt neki rontanék dühömben, bár egyenlőre még tartom magam. Szóra se méltatom a szavait, inkább elterelem a témát azzal, hogy ajkaimat az övére helyezem. A szenvedély újra fellángol, mindent feléget maga körül, de nem hagyom elragadtatni magam, bármennyire is jó érzés lenne, most nem tehetem.
Szemeimet forgatom a komolytalankodására, ugyanakkor egyetlen pillanatra elgondolkodom.
- Haláli mi? Ebben az esetben inkább Gressilhez kellene mennem kezelésre - vigyorgok rá, mintha csak két ismerős lennénk, akik egy könnyed beszélgetést folytatnak. Ó, drága Lialom, még nem tudod mit tervezek veled szemben. De már nem kell sokáig várnod, megkapod a magadét és tálcán foglak odaadni Lucifernek, aki tárt karokkal fogad majd mindkettőnket. A pisztolyom eldördül egyenesen a lábába fúródik a golyó, így nem tudja befejezni a mondandóját, szerencséjére. Látom, ahogy telepatikusan kikaparja magából a lövedéket, ami súrolja a kezemet, így kiesik belőle a késem. Francba! morgom magamban, de ennyitől nem fogom feladni, sőt csak még inkább feltüzel.
- Mi közöd van hozzá, hogy kivel mit csinálok? Úgy tudom sosem voltunk mi kapcsolatban, csak néha volt egy két éjszakánk - sziszegem felé, miközben apránként eresztem ki az erőmet. A késem felé bök, azt kritizálva, mire csak megforgatom a fejemet. Telekinézissel felkapja a tőrt, miközben egy másikat is elővesz a ruhája alól. Karjait széttárja, nála tiszteletlenebb lénnyel sosem találkoztam. Egyetlen pillanat erejéig csak állok, végig nézek rajta, hogy megtalálja a gyenge pontjait. Neki iramodok harci állásból és próbálom megvágni a nyakánál, ha elhajol abban a pillanatban a lábát célozom meg, hogy kitudjam rúgni alóla a talajt, ha célt ér a támadásom, akkor nem hagyom abba és a következő a csuklójára megy.
- Mégis mit képzeltél magadról? Lucifer erről nem tudhat és mint tudjuk nem erősséged a titoktartás - morgom és próbálom leteríteni, ha a háta a földet éri sokkal több esélyem van ellene.
▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note: bocsi, béna lett láv hág  
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 08, 2018 11:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 449 • Credit:

- Na mintha ettől most jobb lenne - villantom rá azt a tipikus, szarevő vigyoromat, amitől valószínűleg még Lulu is a falnak szaladna, ha úgy alapvetően szokása volna ilyet tenni - maradjunk annyiban, inkább engem csapdosna oda helyette. - Ahhaa, ezer éve, gondolom akkor egészen mindegy lett volna, hogy már megbukott-e vagy sem - ó Liliomszálam, a hazugság olyan mesterség, amiben kevesen tudnak lekőrözni, de nyugalom, én értékelem a próbálkozást! Meg ki is figurázom, ez már más tészta. Amiért cserébe egyébként megkapom a magamét „rendesen”. Komolyan? Komolyan ki akar ölni belőlem minden hitet a fajtám iránt? Mármint szó se róla, ennél pofátlanabb dolgot sem vágtak még a képembe, még, hogy én féltékeny legyek egy angyalra! Hát röhög a belem! Nem is tudok magamba fojtani egy hisztérikus kacajt, enyhén előre dőlve potyogtatom nem létező könnyeimet, amiket aztán teátrálisan ledörgölök öklömmel a szemhéjaim aljáról. Phu!
- Jaj, Lilith, miért nem szóltál már korábban, hogy mostanság te szerkeszted a New Orleans vicc magazint? Őszintén mondom, támogattam volna az ambícióidat - egy-két elhaló kuncogást lejtek még, mielőtt a szenvedély hevén szárnyra kapva elmerülnénk egymásban néhány kósza percre. Élvezetes emlékezetfrissítő, de valahogy jobban pezsdíti a vérem a pillanat, amikor kiugrik végre a szög a zsákból.
- Nem is tudtad? Vasárnaponként akciósan lehet jönni kezelésre hozzám, haláli élmény - nehéz abbahagynom a komolytalankodást, hiszen még azt sem tudnám megmondani, volt-e olyan momentuma a létezésemnek, amiben képes lettem volna eltökélt, felelősségteljes démon módjára kezelni egy-egy helyzetet. Ha volt is, szerencse, hogy nem emlékszem rá, mert eszméletlenül uncsin hangzik brr!
Vádjait beletörődéssel fogadom, mert hát előfordulhat, hogy tényleg pofátlanul átvertem egy tollas szarházit a céljaim elérésének érdekében. Hupszili dupszi, micsoda véletlenek fordulnak elő... Ám legnagyobb meglepetésemre és örömömre a drága Liliom nem a lábtörlője kihasználása miatt tajtékzik, hanem mert őt is egyúttal belekevertem abba a bizonyosba.
- Igen, ez valóban kellemetlen, habár lássuk be, ha nem közösködsz egy szárnyas csirkével, ez nem így alku- aucs! - a pisztoly dörrenésére számítottam, a fúria leplezetlen testbeszéde előre figyelmeztetett a közelgő golyóra, de egyrészt nem akartam ilyen hamar elrontani a kis bosszú hadjáratát, másrészt lehet, hogy tényleg korábban érkezett a durranás, mint kellett volna. Nos, utána sem hagy sok teret a bolondozásnak, mondjuk annyi időm azért marad, hogy telepatikus eleganciával kipöccintsem magamból a kellemetlenséget, egyenesen továbbítva azt viszonzásul Lilith kést tartó kacsójába. Jaj szegénykém!
- Most komolyan azzal a vajazó késsel akarsz felszabdalni? - bökök fejemmel a leejtett késre, már amennyiben Lili nem tért ki valahogy a golyó elől, vagy nem tartotta meg a pengét a sérülés ellenére. - Hát jó, én nem rontom el a mókádat, még valami próba esetleg? - tárom ki a karjaimat szemérmetlenül pimaszan, megadva neki a helyzeti előnyt, máskülönben igen csak egyenlőtlen lenne a küzdelmünk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 05, 2018 7:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my love


Vigyora ördögi mint mindig, miközben odaszúr, ahol a legérzékenyebb pontom található, nem hagyja ki az alkalmat, hogy ne hozza fel őt, újra és újra.
- Bukott... - vágom rá egyből kicsit könnyítve magamon, így talán mégsem olyan súlyos a tettem - Amúgy sem tudom, miről beszélsz annak már vagy ezer éve - legyintek, mintha semmit se jelentett volna az egész, pedig ő a mindenem. Oldalra döntöm a fejem és rá vigyorgok, akár egy csábító kígyó. - Oh, drága Káoszom, kezdem azt hinni, hogy féltékeny vagy... ennél sokkal többet vártam tőled. Lealacsonyodsz arra a szintre, hogy féltékeny leszel egy angyalra? - nyomom meg az angyal szót erőteljesen, miközben hangom lágy, mintha csak arról beszélnék, mit fogunk csinálni ketten együtt. Fel akarom idegesíteni, vessze el egy kicsit a maradék józan eszét, ha egyáltalán van még olyan neki. Sosem gondolkodtam Belial elmeállapotán, hála Lucifernek, de van egy olyan sejtésem, hogy nincs minden rendben odabenn, lehet a főnök fejjel lefelé hozta létre úgy, hogy közben a padlóba verte folyamatosan a fejét. Hm, igen, valószínű így történhetett.
A szenvedély, akár egy hirtelen jött fuvallattól perszelő tűz, úgy gyúlt lángra közöttünk. Mindig is imádtam ezt a vadságot, ahogy a szikrák pattognak, mikor egymáshoz érünk. Tagadhatatlan a közöttünk lévő kémia és szenvedély. Még ennyi év távlatából is megvan közöttünk az a bizonyos kapocs, ami talán sosem fog elhalványulni. Ugyanakkor ez nem több, mint testi vonzalom, hiszen a szívemet csakis egy lény birtokolja már évszázadok óta, bármi is történt közöttünk a múltban. Szerencsére külön tudom választani a testi vágyaimat a szívemtől, így Lial ajkait csókolva van idő előrántani az új játékszeremet. Egy-két lépést hátrál, mindenféle félelem nélkül. Nem is vártam tőle mást, ugyanaz az arrogáns pszichopata mint mindig. Apró mosolyra húzódik a szám széle szavai hallatán, máskor elnevetném magam rajta, de forr bennem a düh.
- Hogyne! A Káosz felcsapott pszichológusnak újonnan? - gúnyolódok. Egyenlőre egyenlőek az erőviszonyok annak ellenére is, hogy én szegezek rá fegyvert. Nem áll szándékomban ilyen könnyedén elintézni, azt akarom, hogy szenvedjen, kínozni akarom, ahogy csak tudom.
- Esetleg? Becsaptad őt, hogy több információd legyen Raguel elrablásához. Ez mind nem is zavarna, mert tedd csak azt, amihez kedved tartja - vonok vállat jelezve, hogy nem érdekel mikor, mit tesz - De! Engem is kellemetlen helyzetbe hoztál, amit szerencsére eddig nem tudott meg Lucifer. Tudod mit szoktak mondani? El kell varrni minden felesleges szálat. Ebben az esetben, te is annak bizonyultál, drágaságom - a fegyver csövét átállítom, egyenesen a lábára, majd meghúzom a ravaszt. A fegyver eldördül, mire el is rejtem azt és megidézem a kedvenc rúnákkal felvértezett tőrömet.
- Játszunk egy kicsit! - lépek közelebb hozzá támadásra készen. Nem fogom hagyni, hogy beszélni tudjon, ha kell mindenét felvagdosom, hogy teljesen kivérezzen és elvesszen a semmiben.
▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note:  láv hág  
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 11:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 368 • Credit:

Szavaira önelégült mosollyal biccentem oldalra a fejemet, szemöldökeim csupán leheletnyire emelkednek a homlokom közepe irányába. Hát még szép, hogy nem erre gondolt! Angyal szeretője után nem is merészelnék mást remélni, hová is tettem az agyamat?! Kész röhej, tudom, nincs ki ennek a világnak a négy kereke.
- Nagy kár… Bár, hogy őszinte legyek, már téged is kevéssé leng körbe a Pokol esszenciája. Aljas kis dögök ezek az angyalkák - vigyorodok el ördögien, oda szúrva remélhetőleg, ahol a legjobban fáj, elvégre csak tisztában vele a drága Liliomszál is, milyen felettébb elkeserítő és megvetendő, hogy egy tollas piperkőccel szűrte össze a levet. Egy pihés anyámasszony katonájával, akinek jó eséllyel még ott volt a tojáshéj a seggén, mikor lepottyantották az égből. Brrr, szörnyűséges…
Nem úgy, mint a közöttünk kibontakozó és felidézendő szenvedély, ami már inkább eleveníti az Alvilág perzselését. Ajkai épp olyan mohósággal tapadnak a számra, mint az enyéim az övére, hajamat markoló ujjai alatt mély morranás andalog fel torkom mélyéről, egyre csak hevülve a múlt lángoló csatározásainak emlékében, melyek egy pillanatra újfent megelevenednek közöttünk. A fejemet persze nem veszítem el, azt csupán akkor szoktam, ha angyalokról van szó, s bizony nem a kifejezés pozitív értelmében, mégis engedelmesen dőlök utána, kiélvezve az utolsó momentumokat is mézédes ajkainak felszínén.
Azért váratlanul nem ér a pisztoly biztosítójának kattanása, de reméltem, hogy egyrészt, ennél valami véresebb küzdelmet tartogat számomra a Legelső Asszony, másrészt nem kapkodja el a fő attrakciót, ennyire kevés előjátékot hagyva nekem a keringőnk előtt. Nagy kár, nagy kár…
- Beszéljünk, kedvesem! - vigyorodok el félelmet nem ismerve, habár néhány lépéssel elhátrálok tőle, változatlan gondossággal simítva végig ujjaimat karcsú derekán és csípőjén, ahogy elszakadnak tőle kezeim. - Mondd el, mi bántja a feltételes módban létező, kicsi lelkedet, a Káosz meghallgatja! - mások valószínűleg egy pisztollyal a fejük irányában, és szemközt a végzetes fúriával - szóval ezen a ponton már eltűnődnének azon, hogy esetleg el kéne hallgatniuk, s inkább a nőszemély kedvében kellene járniuk, de hát én sosem voltam olyan, mint mások. Aztán csak nem gondolhatja Lilith sem, hogy némi elbájolt golyóval elpusztíthatja szenzációs voltamat!
- Gondolom morci vagy, amiért esetleg kihasználtam a lábtörlődet… Bocsika? - fonom karba a kezeimet, a végén hetykén rándítva a vállaimon, nem tanúsítva a megbánás leghaloványabb jelét sem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 25, 2018 9:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my love


Szavaim most sem hatják meg, fogalmam sincs miért vártam, hogy az évek alatt bármit is változott volna. Vagyunk egy kevesen, akik képtelenek a változásra, még akkor is, ha kitört az új apokalipszis. Valahol ez megnyugtat, mert hát hiába alkalmazkodunk a körülményekhez, de a jellemünket képtelenek vagyunk megváltoztatni. Öntelt, kedélyes vigyora most nem tud haragra gyújtani, hiszen azon már réges-régen túl vagyunk. Amint megszűnik közöttünk a távolság közelebb hajol hozzám, végig simít vállamon, miközben a fülembe sugdos. Szavai hallatán bizseregni kezdek, szemeimben a pokol lángjai égnek, miket összekapcsolja sajátjával. Ha nem akarnám megtorolni a tetteit még élvezném is a helyzetet, sőt lehet, hogy be is adnám a derekam. De azok az idők elmúltak, én pedig beleszerettem egy angyalba, akit elhagytam majd... Áh, elterelődött a figyelmem! Töretlen mosollyal az arcomon nézem, miközben mézédes, csábító hangon válaszolok.
- El kell, hogy keserítselek nem erre gondoltam. Amúgy is tudhatnád, hogy én magam vagyok a kísértés - húzom ki magam, akár egy hadvezér, aki csatába készül.
Milyen szemtelen egy démon az én drágám. Lucifert emlegeti, mikor az már majdnem hajtóvadászatot indított a fejéért. Szörnyű ez a tiszteletlenség, reményeim szerint, ha tálcán nyújtom a főnöknek, ő majd jól móresre tanítja a tékozló fiát. Épp, hogy megtörném a csókunkat, mikor lehunyja szemhéjait és magához ölel, éppen olyan szenvedéllyel, ahogy régen. Az általam kezdeményezett csókot hosszabbra nyújtja, derekamat szorítja, mire akár egy engedelmes macska egyből válaszolok. Vadul a hajába markolok, miközben heves csókcsatába kezdek vele. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ebben a harcban csakis egyenlő félként létezhetünk. Jobban belegondolva ő van tudatában annak, hogy nem kerekedhet fölém, ha megtenné abban a pillanatban elmetszeném a torkát. A múlt újra elevenedik és a hiány őrületesen csap le rám. A másodperc tört része alatt rádöbbenek, hogy nem adhatom meg magam az érzésnek, hátra dőlök, őt is magammal húzva, közben egyik kezemet magam mellé ejtem. Szabad kezem a csizmám szárába csúsztatom és kihúzom belőle a pisztolyom, melyet démonölő szentelt  golyókkal töltöttem meg, egyből a halántékának szegezem.
- Mielőtt elvesznél a lábaim között egy pár dolgot meg kellene beszélnünk. Sürgősen - suttogom az ajkai közé. A tettei megtorlásért sikítanak, amit nem fogok kihagyni egy kellemes légyott miatt.  
▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note:  láv hág  
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 22, 2018 8:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 323 • Credit:

Jó látni, hogy vannak még démonok, akik nem változtak meg a nem éppen kedvező körülmények hatására. Menten ellágyul a szívem! Persze Lilitől mit várhatnánk, sosem volt egy másokra támaszkodó, erőtlen nőszemély, aki Lulu szoknyája mögé bújna az ítéletidőben, nem úgy a többi mihaszna… Grr, még mindig szörnyű emlék New Orleans, ahol egy félvérben több kurázsit lelni, mint a Pokol alantas szolgáiban. Hová veszett a tűz ezekből a férgekből? Azt hiszik, hogy az Alvilág anyai támogatása nélkül már nem démon a démon?! Hogy a kicsi kezüket elenge- Uhh, elragadtattam magamat.
- A nárcisztikus jellemem? Jaj, Liliomszál, ne bókolj, mert még elpirulok! - vigyorgok rá jó kedélyűen, félresöpörve azt az aprócska tényt, hogy a fúria vélhetően a fejemet jött venni, s nem az önhittségemet legyezgetni. Lássuk be, az mindig jól ment neki, hehe. Mármint az egóm növelése, nem a nyakam nyaszitolása, bár így belegondolva jó kérdés, miért nem próbáltuk ezt még ki eddig… Hmm, kész rejtély.
Közeledésére máskülönben változatlanul nem tántorodok el, sőt, kacér, pimasz szavait hallva ördögi vigyor ékelődik az ábrázatomra. A tiszta lelkiismeretűek nyugalmával hajolok ében tincsekkel keretezett füléhez, jobbommal didergetően végigcirógatva vállának finom vonalait.
- Nem vagyok benne biztos, hogy a lábaid közé bújva vissza fogom nyerni. De sosem rettentem meg egy kis kísérletezéstől - búgom mély hangon, halkan s szégyentelenül, majd elemelve fejemet a nyaka csábító közelségétől, kihívóan felkutatom állandó tűzben tomboló íriszeit. Nem is értem, miért hagytuk abba a közös találkáinkat. Jah igen! Egy angyal… Mindig, mindig egy angyal, és azt várják, hogy elviseljem őket a nagyobb jó érdekében. Kész röhej!
- Lucifer mentsen, hogy elrontsam a szórakozásunkat - somolygok rá, hagyva, hogy megátalkodott ajkait a sajátjaimra simítsa. Néhány pillanatig rezzenéstelenül figyelem nőies, puha vonásait, majd szemeimet hunyva vadul magamhoz ölelem, mélyítve egyúttal csókunkon is. Csípőjét, derekát a rég múlt idők őrületével markolom, s bár száját sem kímélem, jól tudom, hogyan kell ezen a ritka hangszeren játszani. Csak semmi önkényes fölényeskedés, vagy gyáva behódolás. Nem, arra ott vannak a kutyái.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 20, 2018 8:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my love


Minden vágyam, hogy darabokra szedjem, lakmározhassak a húsából, miközben a szaros életéért könyörög azaz a lováért. Mivel a drága Belial Akhilleusz-sarka a gyönyörűséges fehér paripája, hozzá van láncolva az élete. Mindezek ellenére higgadt maradok és nyugalmat erőltetek magamra. Nem akarom idő előtt leleplezni magamat azzal, hogy felkapom a vizet és neki rontok egyből. Szépen lassan és óvatosan kell megközelíteni, mintha csak a régi időket akarnám feleleveníteni. Persze tisztában vagyok vele, hogy őt sem ejtették a fejére és sejt valamit. Megjegyzése hallatán nekem is vigyoroghatnékom támad, ő is azon kevesek közé tartozik, akik tökéletesen ismernek engem és a jellememet is. Utánfutók, mi? Egykoron ő is azok közé tartozott igaz a lábtörléssel elég sokat kellett várnunk. De ami késik az nem múlik. Mikor az elmeállapotát firtatom teátrálisan meghajol, mire válaszul a szemeimet forgatom, majd köhintek egyet.
- Látom a nárcisztikus jellemed semmit sem változott - jegyzem meg csak úgy inkább magamnak, mintha hangosan gondolkodnék. Évszázadokon keresztül próbáltam kihozni a sodrából, mindent bevetette ellene, de aki a Káosszal néz farkas szemet az jobb ha felköti a nadrágját. A düh, méreg hajt előre, feltett szándékaim eléggé egyértelműek. Ugyanakkor van egy kis hang az elmém mélyén, ami azt mondja:  "- Kár lenne érte!" Igen, igen. Vannak olyan dolgok, amik az idő múlásával sem változnak, ilyenek azok az emlékek, amik Lialhoz kötnek. Érzelmekről direkt nem beszélek, hiszen az lehetetlen. Démonok vagyunk, akiktől távol állnak az efféle érzések, lehetetlennek tartom, hogy bármelyikükbe is belehabarodjak. Ez alól a drága Káosz sem kivétel. De ami a testi élvezeteket illeti a képzeletbeli dobogó második fokára felállhatna nyugodt szívvel. Még egy lépést teszek felé, így már nincs közöttünk egy centi levegő se. Kérdése hallatán sem veszít mosolyom a fényéből, ugyanakkor szemeimet forgatom megmutatva ezzel valódi érzéseimet.
- Az illatod kezdi elveszteni a kénes páráját. Mi lenne, ha ezen változtatnánk?  - teszem fel az ártatlan kérdést, végig simítva az arcán. Szabad kezemet a vállára helyezem, mintha átakarnám ölelni akár egy könnyűvérű szerető.
- Ugyan már drágám, ne akadjunk fenn a részleteken. Inkább élvezzük egymás társaságát, ahogy régen - csillogó szemekkel meredek rá, ahogy oldalra billenti a fejét egy apró csókot lopok tőle.
▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note: bocsánat a késésért és a gyengébb válaszért
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 323 • Credit:

Lilith felbukkanása nem döbbent meg különösképpen, sőt, azt csodálom, hogy eddig nem keresett még meg. Jó tudni, hogy az ügy beavatott díszpintyei eddig tudták tartani a szájukat, mármint az a pár szerencsés, akik életben maradtak Raguleves kiszabadítása után, és túlélték az üldözésemet is. Várható volt, hogy néhányan megússzák, a felbérelt gyilkosok sosem képesek elvégezni tökéletesen a munkát, én meg nem fogok néhány porbafingó után futkosni. Az sem meglepő, hogy a mázlijukat követően megtalálták maguknak Lilit, vagy valakit, aki elég rangos a seggük védelméhez, és akinek fontosak lehettek a tudomásukra jutott információk. Mindig akkora dilemmában vagyok! Egyrészt, a hűség jó dolog, olyasmi, amit elvárok a talpnyalóimtól, másrészt meg olyan büszke vagyok a szarkeverésükre! Tanultak végre valami értelmeset is a silány kis életükben.
- Igaz is, mindig találsz magadnak utánfutókat, akikbe a kecses lábadat törölheted - vigyorgok rá derűsen, azon töprengve, vajon meddig bírja elhúzni ezt a kedélyes csevejt anélkül, hogy rám támadna? Biztosan paprikás lehet, ha valóban azért van itt, amiért gondolom… Liliom pedig nem a türelméről híres.
- Ugyan, hisz ismersz már, nekem mindig furcsa gondolatok kavarognak az elmémben. Éljen a káosz! - hajolok meg teátrálisan nos… magam előtt. Menten kipirulok itt zavaromban! Na de félre a tréfákkal - dehogy is -, az első asszonyt nem érdemes alábecsülni, hiába teremtetett a pokol fia az apokalipszis lovasának. Közeledését töretlen mosollyal figyelem, hagyom, hogy kedvére puhatolja ki a terepet. Ó, ha nem tenne ilyen félreérthetetlen megjegyzéseket, még azt hihetném, hogy a régi idők szép emlékeit jött felidéztetni velem, azonban engem sem ejtettek a fejemre. Első számú szabály, ha démon vagy; mindig számíts arra, hogy a másik tőrt akar döfni a hátsódba.
- Uhh, biztos a dezodoromat érzed - szimatolom meg magamat, a lehető legtöbbet csorbítva vészjósló kérdése élén, remélhetőleg ezzel csak tovább bosszantva őt. Akkor fest a legcsodásabban, amikor szétveti a düh!
- Mondd csak, kedvesem, az esetünkben ki a vad és ki a vadász? - billentem oldalra a fejemet, ártatlanul pillogva a szemrevaló fúriára.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 08, 2018 11:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my loveMondtam már, hogy gyűlölöm, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy én szeretném? Igen, valószínű sokszor hangot adtam neki, hiszen akkor nem lenne ennyi fejetlen hulla körülöttem. A mostani lesz a gyűjteményem ékköve, gondolatban már a helyét tervezem. De előtte még futnom kell egy-két kört, amihez hozzá tartozik az is, hogy el kell hagynom New Orleanst. Minél előbb véghez viszem a tervem, annál előbb térhetek vissza a mindennapjaimhoz. De, hogy az elején kezdjem éppen egy démont akarok levadászni, aki a lehető legkellemetlenebb helyzetbe kevert. Lucifer nem a megbocsájtásáról híres, így mindent meg kell tennem, hogy elhessegessem a gyanút magamról és a szeretőmről. Ez egy régi történet, mikor voltam olyan naiv, hogy összeálltam egy angyallal, persze azóta szerencsére elbukott a drágám, de ez egy másik történet. A fülembe jutott, hogy ő volt az-az angyal, aki információkat szivárogtatott ki a többiekről, így a tudtomon kívül segédkezet nyújtott Raguel elrablásában. Éppen ezért el kell tüntetnem a lehető leggyorsabban az egész okozóját.
Miatta vagyok itt egy kihalt faluban, ahol még a madár se jár. Látom, ahogy egy virág szirmait tépkedi, majd hullajtja a kavicsos sárba. Vele párhuzamosan haladok egy utcában, két növényekkel benőtt ház között rám pillanthat, majd mint a kámfor el is tűnök a szemei elől. A Viszály lovasának könnyű felkelteni az érdeklődését, főleg ha tudja Isten lánya, hogy kell azt csinálni, márpedig nálam jobban őt senki se ismeri, talán csak Lucifer. De a mi kapcsolatunk azon is túl tesz mérföldekkel, hiszen sokszor megfordultunk egymás ágyában. Szeretők voltunk, akik élvezték egymás társaságát, de egyszer minden jó elmúlik, nem? Mégis most csípőmet ringatva sétálok, akár egy dicsőséges vadász, aki tudja mit akar és bármi áron el is éri azt. A gyéren nőtt fák között rakom egymás után kecses lábaimat egészen egy száraz, tuskóig, amin kényelmesen helyet foglalok. Míg az érkezésére várok minduntalan a múltba révedek, azon éjjelekre mikor elvesztünk egymásban. A megszelídíthetetlen vad és a titokzatos káosz találkozása, viták milliója, mit egy idő után heves szenvedély váltott fel. Az emlékek miatt apró mosoly bujkál a szám sarkában, amit hangja tör meg. Önelégült vigyora láttán szemeimet forgatom.
- Belial édesem, te is tudod, hogy sosem vagyok magányos - válaszolok sokat sejtetően, majd felkelek ülőhelyemből és egy lépést teszek felé. A legnagyobb vadat a legnehezebb becserkészni, hozzá különböző taktikák kellenek. Bármi áron véghez viszem a célomat, megtanítom az én drága Lialomnak, hogy nem jó velem ujjat húzni. Mosolya láttam nekem is jobb kedvem lesz, szavai ellenére sem török meg. Nem kellett volna belevonni ebbe Gadreelt, főleg nem engem.
- Fogalmam sincs miről beszélsz. Nem tesz jót neked ez a levegő, a fejedbe furcsa gondolatok képződnek - vágom oda egyből, elterelve magamról a szót - Azt tudtad, hogy az űzött vadnak különleges szaga van? - billentem ugyanúgy oldalra a fejem, ahogy nemrég ő tette, közben még két lépést teszek felé, mintha újra a közelségére vágynék. Kivárom a következő lépést mielőtt támadnék, hiszen azt kell hinnie, hogy békével jöttem utána.

▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note: láv hág + ajándék neked  
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 409 • Credit:

- Szeret, nem szeret… Szeret, nem szeret - orrom alatt dünnyögve ritkítom egy pipacs termetes szirmait, magam mögött hullajtva őket a kihalt falu kavicsos, sáros útján, akár Jancsi és Juliska a morzsákat, vagy cukorkát? Fene emlékszik, azt a részt jobban szerettem, amikor jól kemencébe pakolták őket ropogósra sülni. - Szeret… Nem szeret! - az utolsó szirom hullik ki a kezemből, a felháborodás pedig nyomban éket ver bennem. - Nyilvánvalóan hazudik ez a gaz, Lulu, tudom, hogy csipázol engem a nem létező lelked legmélyén - magyarázok morcosan, miközben földhöz vágom a megcsonkított virágszálat. Micsoda egy idióta játék, pf, ilyet is csak a halandók találhatnak ki…
Szemeimet forgatva vetem oldalra a pillantásomat, éppen bekukucskálva két lepukkadt, vadnövényekkel benőtt ház közötti csapásra, ahol bizony egy női alakot veszek észre elsuhanni. Ha nem tudnám jobban, azt hinném, hogy Az első asszonyt láttam, de legjobb tudomásom szerint még mindig a bukott angyalkájával jár párban, szóóóval mit is keresne itt egyedül, ugyebár. Nos, akárki is legyen az, a pusztulásra ítélt virágok tépkedésénél bárki jobb szórakozásnak ígérkezik, így hát lefordulva balra, követem a környéken ólálkodót.
Nem telik sok időbe észrevenni a ritkán ülő fák között, talán nem is szándékozott bujkálni. Luciferre esküszöm, ez a nő hátulról is úgy néz ki, mint Lilith, s őszintén szólva már nincsenek is kétségeim a kilétét illetően. Ilyen méltóságos, kihívó eleganciával csak ő tudja rázni a csípőjét. Hehe… Milyen szép napok is voltak azok! A drága Liliom nem az úri finomságáról híres, vagy arról, hogy meghagyná a partnerei fejét, ha jól tudom, két-három szerencsés flótásnál több nem hagyta el élve az ölelését. Ő volt az egyedüli fúria, akinek nem unaloműzés gyanánt vetődtem az ágyába, és többször is megfordultam benne. Meg az ágyában is.
- Lilith, egyetlenem, ilyen kihalt vidéken, magányosan? Még azt hiszem, hogy mesterkedsz valamiben - vigyorodok el önelégülten, nem vetve el a lehetőségét annak sem, hogy követett idáig. New Orleansba merészkedni nem volt kispályás húzás tőlem azok után, hogy Lucifer hetedhét országon át kerestethet, de hát nem lennék Viszály, ha ilyen apró kis bökkenők visszatarthatnának a vágyaim beteljesítésétől.
- Rég nem láttalak, megkopasztottad végre a tollasodat, vagy még mindig a kutyaólban vár haza? - billentem oldalra a fejemet, szakadatlan mosollyal az ábrázatomon. Nem tisztelek igazán senkit és semmit, azonban Liliomszál mindig is benne volt a „Kedvenc időtöltéseim” top ötben. Kicsit hasonlít rá Kyara, noha Lilith nem a fajtájánál fogva vagy az őt ért traumák miatt vált megszelídíthetetlen vaddá… Ó nem, ő így pottyant bele az Édenkertbe, hát nem elbűvölő?
reveal your secrets

Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 3:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kép:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2