Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 28, 2018 7:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Furcsa banda az Alcatrazban  • Credit:
Vérem még mindig fekete, ami azt jelenti, nem változtam emberré, csupán erőtlenné. Ezúttal nem részlegesen, teljesen. Ennyi erővel akár halandó is lehetnék, bár talán nem fogadnék rosszul, ha arra tenném évszázadokkal ezelőtt elrejtett vagyonom, hogy most az vagyok. Vélhetően nem lenne szükség egy összetett, bonyolult rítusra ahhoz, hogy végem legyen.
A látomás már nem ér váratlanul. A képzelgést kezdem megszokni, annyiban volt már részem ezen a helyen. Ez mégis más. Amara ezúttal elkerül, helyette egy rövid életkép jelenik meg előttem, mi a kristály mibenlétéről árulkodik. Kell nekem. Pontosan még mindig nem tudom, miben lehet hasznomra, de kell nekem. Ennyire jó ez a pár pillanatnyi múltba tekintés. Megerősíti az elhatározásom, sőt… Biztos vagyok abban, hogy nem akarom, hogy ez a kavics más kezébe kerüljön.
Mintha gondolataimra reagálna, úgy remeg meg az általam is áhított tárgy, én mégis hátrálok egyet. Meglehet, egy újabb csapdával van dolgunk, nekem viszont nem áll szándékomban belesétálni, vagy kivárni, amíg aktiválja magát körülöttem. Amint eltűnnek a fények, még egyet hátrálok, pont, mielőtt a villám lesújt. Fénye alaposan megvilágítja a termet. Egyetlen pillanatig, nem tovább, talán addig sem. Utána már nem látok semmit.
Tüdőmből kiszökik a levegő. Fekete vérem köpöm vele, mikor a falnak csapódom. Kicsit sincs kedvemre ez a gyenge test. Ülő helyzetbe tápászkodom néhány pislogás után, majd kicsit sem nőiesen köpök magam elé egyet, hogy megszabaduljak vérem maradékától, ami még számban tolongott. Oldalam szorítva kelek fel a fal mentén. Ha nem támaszkodnék neki, képtelen lennék stabilan állni, bár ésszerűtlen lenne a jelenlegi talponállásomat erőteljesnek nevezni. Enyhén görnyedve dőlök előre néhány lélegzetvétel idejére. Ez idő alatt a tollseprűnek van ideje megszerezni az erőtől megfosztott kavicsot.
Lépnék, hogy tegyek ellene valamit, de megálljt parancsolok a mozdulatnak. Nincs itt az ideje. Az erőnk még mindig nem tért vissza, ha most esek neki és nem találom meg azonnal a kiutat, feleslegesen gyötröm fájó tagjaim. Még ha képes is vagyok megbénítani őt az általam korábban megbűvölt fegyverrel, már ha egyáltalán az most működik, akkor is csak egy ideig. Ráadásul ott az a másik. A némber, akinek eddig sok hasznát nem vettük. Miatta húgom kis hallánya is meghalt, holott én úgy akartam intézni, hogy megállítsuk, de ne legyen vége. Még hasznunkra lehetett volna.
Újra körbetekintek, hátha észreveszem néhány rúna nyomát. Ha itt nem találom, úgy összeszedem leviatáni büszkeségem és méltóságom. Kiegyenesedésre kényszerítem magam, majd megindulok felfelé, oda, hol a rózsát találtuk és újrakezdem a kutakodást. Mivel itt nincs erőnk, más utat kell találnunk. Megoldható, tudom. Seth nem úgy játszik, hogy ne adja meg az esélyt a kijutásra. Akárcsak én, a leleményességet értékeli, nem hiába volt ez a sok játék idefelé jövet. Ha rúnák nincsenek, marad a piramis módszer. Öcsém mégiscsak együtt öregedett azokkal a csodás építményekkel. Jól ismerheti a rejtekajtók és csapdák készítésének fortélyát. Bármelyik kő nyithatja a kijáratot, vagy egy apró repedésben is megbújhat a kapcsoló. A mozdítható tárgyakról nem is beszélve.
Ha megvan a kiút, nem megyek messzire. Megvárom, hogy a követ elbitorló tyúkólszökevény a közelembe érjen. Akkor használom a fegyvert, mire korábban pillantást sem vetett. Szándékomban áll megsebesíteni vele bőrét, hogy megbénítsam arra az időre, amíg elveszem tőle a követ és elmegyek innen a kijárat túloldalán lévő víztömeget használva.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 02, 2018 2:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Minden zavaróan üressé válik. Már nem hallom az itt lévők ereiben lüktetni a vért és nem érzem a lábam alatt forogni a Földet. Sőt, úgy érzem a mindig olyan stabil pulzusom is kezd fentebb menni, kellemetlen lüktetést okozva a füleimben. Esetlenül állok meg ott, ahova visszahátráltam. Szükségem van egy kis időre, hogy magamhoz térjek. Egy éon után ezt az ürességet tapasztalni, hogy is mondjam, megrázó. Az már csak hab a tortán, hogy Amara jelenlétének a hiánya próbálja átszőni a gondolataimat, mintha másra sem szomjaznék. Ahhoz persze mindez nem elég, hogy kétségbe ejtsen, de szükségem van néhány igazán hosszú másodpercre. Ezalatt a többieknek, akik jobban viselik lehetőségük van az energiaforrás felé haladni. Én innen figyelek.
És lám, milyen jól teszem. Kellő távolságra vagyok a robbanástól ahhoz, hogy ne járjak annyira pórul, mint a társaság másik része - remélhetőleg. A megérzéseim még működnek, a vulkánkúp felé nézek, de az erőm nélkül ez annyit ér, mint halottnak a csók. Még csak tekintetemnek sincs ideje megelőzni a lesújtó villámot. Az egyetlen, amit tehetek, hogy azonnal fél térdre ereszkedve, angyalpengém a földbe döföm – már amennyire az angyallétemből eredő fizikai erőm nélkül sikerül – hogy ne sodorjon el a lökéshullám, másik karom pedig védekezően magam elé emelem. Meglátjuk, mennyire megyek vele.
Ha olyan olcsón megúszom, mint szeretném, legalábbis talpra állítom magam, a sérültekkel nem törődve haladok előre a kialudt kristály felé. Most már könnyedén a kezembe veszem, a vulkánkúp alatt megállva. A mennyezet felé nézek, de képtelen vagyok megállapítani, hogy illúzió lenne-e, vagy maga a kiemelkedés van a felszínen elrejtve. A felettem tátongó vulkánszerű nyílás felé tekintek. Túl magasan van, de azon túl ott az ég. Különös, nem nem is ez a jó szó, bizarr dolgokat tapasztalhattunk ezen a helyen. Így hirtelen felindulásból jobbnak látom odébb mozdulni, hogy ne közvetlenül a kupola alatt álljak. Nem szeretnék sem villámot, sem azt, hogy bármilyen oknál fogva teszem azt kiszippantson a barlangból. Még nem. Én innen addig el nem megyek, amíg vissza nem kapom az erőmet. Vagy legalább egy részét. Hányingerem van ettől az erőtlenségtől. Nem, kizárt.
reveal your secrets

DragonLady


Alcatraz - Page 6 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 10, 2018 3:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Alcatraz Nocturnus  • Credit:
Különös a terem tetejét mintha egy egykori vulkán pereme tátongana. Vajon miként lehet, hogy a csillagtalan, vaskos felhőkkel tarkított égről ez a krátér nem látható? Hiú ábránd, egy csalás lenne mindössze? Illúzió, melyet a másodszülött leviatán alkotott volna meg? Mégis oly valóságos, hogy szinte igazi az egész.
Talán ez lényegtelen is, a kis csapatot egyébként sem ez érdekli. Jobban vonza őket a kéken pulzáló kristály. Az angyal előbb meghátrál tőle. Vajon a hatalom készteti erre, mely sejteti vele mi is lehet ez, vagy a hirtelen elillanó ereje?
Emberek most mindannyian. Vannak itt olyanok, kik tapasztalhatták már az erőtlenség mibenlétét, de akik sose érezték? Meghátrálnak? Vagy tovább mennek, ahogy a főkígyó is teszi?
Lépteit egyenesen az emelvényhez vezeti az apró kavicsba sűrített erőhöz. Kezeit figyeli, de nem történik semmi. Vércseppje feketén maszatolva terül szét ujján, legfeljebb a kék fény játszik vele. Megcsillan rajta és… hopp.
Ha figyelmes, akkor láthatja, ahogy egy apró jelenség bontakozik ki előtte. Egy pislogás és az illúzió Kisa számára életre kel, mintha szereplője lenne az egésznek.
A régi börtön fénykorát éli. Rabok láncaikat verik. Egy csontsoványra fogyott fegyenc az utolsót leheli ki, hogy testét átadja a földanyának. Ám a lelke?
Látnia kell Kisának, hogy az nem száll sem alá a pokolba, sem fel a mennyekben. Egyenesen a kristályba vándorol, melynek létezéséről még csak nem is tudnak a fentiek.
Egy pislogás, ennyi csak a látomás, mely megadatott számára.
Mindeközbe Fayet elbűvölte a kék jelenség, hozzáérni mégsem mer.
De nem is kell. Amaz hirtelen megremeg, mintha élne és mozogna. Mintha megérezte volna, hogy a közelébe jöttek. Reszket, vagy éppen ő is saját vasláncait tépdesné?
A fény egyre jobban pulzál, mindaddig, amíg ki nem alszik. Megszűnik létezni, ahogy bevilágította a termet és az éjszakát úgy hunyt ki hirtelenjébe.
Értetlenül áll mindenki a történések felett. Egy villám csap le a magasból. Nincs idejük reagálni, védekezni. Az apró kő befogadja a csapást, ezernyi apró szálon fut körbe a terembe, mígnem robbanás rázza meg őket. A falnak repíti azt, kik túl közel állnak a kristályhoz.
A kék fény előbb a magasba tör fel, majd a szélrózsa minden irányába fénytenger borítja el a várost…

A robbanás úgy hat rájuk, mint bármely más emberre. A falhoz csapva őket számos bordájuk eltörhetett, a fülük dobhártyája beszakadhatott. Fejük zsong, látásuk homályos és zavaros. A fény megszűnt létezni a sötét éjszaka szállt rájuk.
Erejük még mindig nincs, mégsem látható semmilyen rúna a falakon. Okosan rejtette volna el őket Seth? Ki tudja?
Most mégis magukra vannak utalva. A démonok képtelenek átjárót nyitni, az angyal szárnyait nem tudja előhívni, a teret képtelen meghajlítani. S ha még csak egy apró vízcsepp is van a terembe a leviatán azt sem képes használni arra, hogy szebb világba suhanjon vele.
Emberek. Itt és most emberek.
Viszont ki kell jutniuk? Mögöttük az átjáró még nyitva, ám a rózsák termének ajtaja csukva van. Összedolgoznak vajon? Vagy egymás nyakának fognak ugrani, ahogy a feszültség egyre nő a terembe? Hiszen látszólag amiért jöttek az… mind hasztalan volt. Volt egy energiaforrásuk, erősebbek lehettek volna bárkinél, erre… Az megszűnt létezni. Erejük pedig nincs. És még csak az sem tudhatják biztosan, hogy ez végleges, netalán csak átmeneti? A kő is magába szívta volna az erejüket?
Mit tesznek majd most?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 06, 2018 5:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Furcsa banda az Alcatrazban  • Credit:
Ábrázatomon széles, elégedett mosoly ékeskedik, amikor a rózsa szirmai feketébe fordulnak. Pillantásom még akkor sem veszem le a számomra különösen gyönyörű virágról, amikor a lépcső feltáródásának első neszei eljutnak tudatomig. Nem. Amíg meg nem hallom ideiglenes társaim lépteit, a terem egyetlen ékét tartom szem előtt. Utána fordulok a lejárat felé, mikor meghallom a mellettem elhaladó angyal szavait.
Én sem mondhattam volna jobban. Ennyi szerencsétlennel összezárva egy kis zugban, nem valami kellemes. Van benne pár százévnyi tapasztalatom, és tudom, hogy sokáig a rózsa sem tudta volna elvonni róluk a figyelmem, főleg, hogy minden bizonnyal egyik-másik barbár úgyis tönkretette volna ezt a természeti műalkotást. Továbbra is úgy vélem, hogy rajtam kívül talán még Seth az, akibe szorult némi szépérzék. Közel sem annyi, mint belém, de egy kevés igen.
Elsőként a hátráló angyal tűnik fel a lépcsők végében, csak utána a tény, hogy egyébként is megcsappant erőm most semmivé foszlik. Törékenynek érzem magam, túlontúl halandónak ahhoz, hogy továbbra is halhatatlannak nevezhessem magam. Vonásaimra nem hagyom kiülni ezt az elkeserítő érzést. Halk, ingerült sziszegést hallatok, mikor eszembe jut, mikor történt meg velem hasonló. Akkor, amikor kijutottam abból az átkozott ládából. Jobban mondva, talán akkor, amikor Isten bezárt oda minket.
Kikerülve a tollseprűt, mi jobban hasonlít most egy rémült tyúkra, mint egy kakasra, a kéklő kristály felé indítom lépteim. Úgy tűnik, mindenki hasonló cipőben jár. Pillantásom ide-oda cikázik a teremben, nyomok után kutatva, a kékes derengés azonban visszacsalja tekintetem annak forrására. Fogalmam sincs, mi lehet ez. Ha a terem az oka, akkor kell lennie valaminek, amivel megszüntethető ez az őrült hatás. Ha viszont nem, és a kő az okozója… Akkor még hasznát vehetjük. Akár Amara elé is vihetnénk találkozásunkkor, köszönőajándékként. Amennyiben az ő erejét is képes lenne elvenni, lenne esélyünk véget vetni nyomorult életének. A kérdés azonban az, hogy hogyan? Hogy került Seth markába ilyesmi? Hogyan tudta eltitkolni előlünk az az alávaló csúszómászó?
- Ha egyszerűen elvesszük, biztosan aktivál még valamit – gondolkodom hangosan.
A kő mellett megállva, kezem magam elé emelve kezdem vizsgálni korábban felsértett bőröm. Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon vérem színére is hatással van-e ez a valami, hogy teljesen emberré váltam-e, vagy csupán erőtlenné.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 28, 2018 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


A nő fekete vérének látványa nagyjából ezer újabb kérdést vet fel bennem, amiket ugyanúgy nem fogok most feltenni, mint a korábbiakat. Nem csak azért, mert tudom, hogy nem kapnék válaszokat, hanem azért sem, mert Miss Predátor véres kis akciója nyomban kinyitja a következő ajtót. Igazából elég furcsának találom, hogy valaki ennyit vesződik valaminek az elrejtésével és biztonságba helyezésével, és nem kívánja meg senki torkának elmetszését. Az erő, ami idevonzott, és a mágia, ami folyamatosan a bőrömet bizsergeti, mióta csak itt vagyok, valahogy nem épp erre engedett következtetni. Nem, mintha hiányérzetem lenne a vérontás miatt. Ahogy padló nyílás lépcsős lejárattá alakul, kicsit megkönnyebbülök. Nem lett volna jó vége, ha egy ilyen szűk helyre záródunk össze.

Lekukucskálok a lépcsőn, és én is elindulok, miután Rassilon leért, nem is törődve a többiekkel. A látvány néhány pillanatig tud csak lekötni. Ahogy a démoni energiák elpárolognak a testemből, hirtelen kiráz a hideg. Túlságosan ismerős érzés. Nem vagyok még elég ideje démon, hogy ne emlékezzem, milyen érzés apró kis porszemnek lenni. De Rassilon reakcióit látva gyanítom, hogy ő is hasonlóan járt, mint én. Csak neki valószínűleg megrázóbb élmény ez, mint nekem. A fókuszomba szinte azonnal a terem végében álló kristály kerül és le sem veszem róla a szemem, úgy indulok meg felé. Csak egy pillanatra torpanok meg az angyal mellett és ráemelem a tekintetemet. - Te is? - vele ellentétben azonban én képtelen vagyok csak ott állni. Lassú, kimért léptekkel ugyan, de újra elindulok a kristály felé. Tekintetem csapdák, rúnák után kutat a padlón, a falakon, még a plafonon is. Ép kezem a kardom markolatán pihen, de azért remélem, hogy nem lesz szükség rá. a vívótechnikám még Loki erősen elfogult véleménye szerint is csiszolásra szorul, bár azért nem vagyok kétbalkezes sem. Ha sikerül baj nélkül elérnem az emelvényt, akkor sem érintem a kristályt, csak megbabonázva pillogok rá, próbálva rájönni, mivel is van dolgom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 15, 2018 10:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Nem állok a rózsa közvetlen közelében, de tekintetem nem veszem le a különös nőről. Ami azt illeti, szemöldököm vonulatai egyre erőteljesebb kifejezést kölcsönöznek arcomnak. Hűvösen figyelem, ahogy az tőlem megszokott, mégis szinte sajog a fejemben a fogaskerekek nyivákolása. Az előbuggyanó fekete vér különös emlékeket ébreszt bennem néhány héttel ezelőttről. Jeruzsálembe mentem, egy nyomot követve. Nem történt ott semmi egy démonszektával való komolyabb összecsapáson kívül. Legalábbis eddig úgy hittem. A vére látványa, a cseppek szaga azonban elindít bennem egy folyamatot. Újabb és újabb emlékképek villannak be. Találkoztam már a fajtájával. Méghozzá nem is olyan régen. Tudom ki ő. Illetve, hogy mi ő. Egyelőre mégis olyan távolinak tűnik. Abban már most biztos lehetek, hogy bármi is ő, a fajtája belepiszkált az emlékeimbe. Ha az ismeretlen nő felnéz rám, szigorú vonásaimon érezheti, hogy már nagyon közel járok a megoldáshoz. Ki tudja, talán azt is érezheti - ami előttem még csak körvonalazódni kezd - hogy egyik testvére a közelmúltban belepiszkált az elmémbe. Elrejtette magát az emlékeim között. Ezt így konkrétan persze nem, de a bomlásnak indult mágiája foszlányainak talán van nyoma lényemen.
Amikor köszönhetően a megmozdulásának lépcső tárul elénk, közelebb sétálok hozzá. Egyelőre semmiféle megjegyzést nem teszek legújabb felfedezésemre. Egyszerűen előre megyek.
- Mindjárt kényelmesebb. - Jegyzem meg az elénk táruló termet látva. Meg kell hagyni, hogy van abban valamennyi szépérzet, aki ezt létrehozta. Lassan, megfontolt léptekkel tartok a fényforrás irányába. Ám félúton lényegében satuféket húzok és egy másodpercre összeszorítom a szemeim, mintha nem is a valóságban lennék, amikor hirtelen olyan erőtlennek érzem magam, mint még soha. Soha. Még a levegő íze is eltűnt. Fegyverem azonnal kezembe veszem, és ha még nem ért mellém a csapatból senki, akkor én hátrálok vissza közéjük.//Máshol úgysem olvassátok, úgyhogy itt jelezném, hogy a következő két hétben hiányzásnaplós leszek. Határidőn belül fogok írni, de ne várjatok rám a sorrendnél, ha nem szükséges. Aki tud írjon.//
reveal your secrets

DragonLady


Alcatraz - Page 6 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 9:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Alcatraz Nocturnus  • Credit:
Az erővonalak lassan kialakulnak, szövetségesek helyet cserélnek? Vagy csak szimpla információ gyűjtésről lenne szó? Bárhogy is történik, még ha hallani nem is hallják Gressil szavait, a hátramaradt két delikvens láthatja, hogy miként susmorog össze az újdonsült pár.
Kisa mégsem foglalkozik ezzel túl soká, fejében ott motoszkál a megoldás kulcsa. Tán helyesen? Vagy teljesen félreértelmezi az eddigi jeleket?
Ellentétben bárki mással ő ismeri legjobban kedvelt öccsének esze járását. Fekete vére a rózsa szirmaira csepeg, a piros ékesség szempillantás alatt válik feketévé.
A vízcseppek hullása abba marad, nem hallani már hangjukat amint a padlónak adják végső csókjukat. Pillanatra beáll a csend, nyomasztó üresség. Majd hirtelen rengés s a talaj megmozdul. A méretes kockakövek mozgásba lendülnek a virág körül, érdemes hátrébb mozdulni onnan azoknak kik a környékén tartózkodnak. Előbb egy kő süllyed lejjebb, hogy a helyére oldalról és másik ússzon, rendezőnek, helyet cserélnek de úgy, hogy közben lefelé haladva egyre nagyobb járatot képeznek. Nem tart soká és egy lepcső lejárat tárul fel a maroknyi csapat szeme előtt. Odalentről kékes derengés szűrődik felfelé, csalfán hívogatva a kíváncsi természetet. Amennyiben valaki úgy dönt megkockáztatja a jelenleg egyetlen irányul szolgáló járat birtokbavételét úgy lefelé haladva, idővel a következő látvány tárul elé:
A távoli kékes derengés egyre közelebbinek tetszik, a lépcsőjárat idővel egy terembe vezet. Világos márvány falai egy méretes csarnokot zárnak körbe. Plafon, mintha csak a tenger alján lennének s felettük fénylene az égbolt, olyan hatást kelt. De a kékes fény, mely a hívogató derengést szórta a csapat felé, egészen máshonnan érkezik. A csarnok túlsó végében, mely jó 15 méterre lehet, egy átlagos derékmagasságig érő állvány emelkedik ki. Olyan, mintha a padlóból faragták volna ki, mintha az egész termet ugyabból az egy termetes márványtömbből faragták volna. Az állványon pedig ott pihen a halovány fény forrása. Egy kék kristály henger melynek csúcsos helye élesen mutat a plafon irányába. A fentről szűrődő, tengeri hatást keltő fény játszik rajta vidám s ugyanakkor sejtelmes játékot.
S amint a kis csapat belép a terembe hirtelen szél támad fel, körbeöleli őket, óvon, sejtelmesen, hogy aztán csak huss, elillanjon. Vele együtt az erejük. Senkiben nem marad semmi. Egyszerű halandók, ezt még Rassilon is érezheti. Ide, vagy oda a Sötétség ereje ereiből is kiszállt. A kristály tette volna? Vagy a terem? Esetleg egy újabb csapdája Sethnek, mely a szemnek láthatatlan? Bárhogy is légyen, nem számíthatnak másra, mint a fizikális erejükre.
Több ajtó nem tárul fel eléjük, ez az a kékes derengés, mely ide vonzotta őket.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 11:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Lassancskán gyógyulásnak induló csuklómat szorongatva lépek be én is a kis, boltíves terembe, melynek falaira az üstben égő tűz fényei torz árnyékokat festenek. Elmerengek kicsit ezeket bámulva és csak az ajtó záródására kapom fel a fejem. Valahol viccesnek találom, hogy Rassilon jelenleg egyáltalán nem lóg ki közülünk.
Egyébként egyáltalán nem tetszik ez a helyzet, tekintve, hogy eddig sem volt túl barátságos a környezet. Arról nem is beszélve, hogy a társaimban sem bízhatok. Persze, az már kiderült, hogy elég civilizáltak tudunk lenni ahhoz, hogy ne ezen a helyen essünk egymás torkának. Abban azonban egészen biztos vagyok, hogy ha sokáig itt kell maradnunk, és egymás levegőjét szívni, ez nem marad így. Jó lenne, ha eddig nem jutnánk azért el. Nem én lennék az mvp, és attól tartok az eddig segítőkész Rassilon védelmére sem számíthatnék már.

Figyelem, ahogy a nő a rózsát vizsgálgatja, és úgy állok, hogy lássam, mit művel vele. Nem akarok egyelőre rákérdezni, épp csak csendesen megfigyelek. Eddig is zavaróan ragadozószerű vonásokat tulajdonítottam neki, de mikor a hencegnő egy étlapos megjegyzéssel áll elő, végképp eldől, hogy nem az esetem a nő. Ettől függetlenül egyre kíváncsibb vagyok, mi lehet ő. Talán, mire véget ér ez a kis felfedező túra, kiderül. De arra már most mérget vennék, hogy nem leszek boldog a válaszoktól.
- Talán ideje lenne összedolgoznunk kicsit. Azt hiszem, innen csak úgy jutunk tovább. - jegyzem meg, szinte csak magamnak, bár ebben az apró teremben még a szuperhallásuk nélkül is jól hallhatják a többiek.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 12:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Furcsa banda az Alcatrazban  • Credit:
Az ajtó csak akkor nyílik, amikor a maradék ideér. Fogalmam sincs, hogy Seth ezt hogy gondolta. Ó, dehogynem! Nem kell sokat gondolkoznom rajta, azonnal rájövök. Olyan nagyra tartja magát, hogy azt hiszi, semmiség számára összeszedni egy embert, egy démont és egy angyalt. Úgy gondolja, képes őket iderángatni azért, hogy megszerezhesse azt, amit ide eldugott. A régi erőnkkel talán tényleg nem lett volna nagy kihívás. Ahogy engem utánozva csavarja a szavakat, még arra is képes lett volna, hogy meggyőzze őket, az ő ötletük volt, hogy ide jöjjenek. Önszántukból sétálnának egyik helyről a másikra, kígyó testvérem irányításával. Mindenkit a megfelelő helyre állított volna, akár a bábukat a sakktáblán, miközben oly nagy lelkesedéssel játszik, akár Ruben a társasjátékain. A különbség jelenleg közte és köztem az, hogy nem ismerem ennek az ostoba játéknak a szabályait. Még nem.
Gondtalan megyek előre, töretlen magabiztossággal. Eddig minden teremben akkor aktiválódtak a csapdák, amikor mindannyian beértünk, éppen ezért nem hiszem, hogy én kapnám az első pofont. Sokkal inkább mindannyian, egyszerre. Vagy mégsem. A tűz engedelmesen megvilágítja a termet. Árnyaink felsorakoznak a falon, a lángok mozgására ringatózva. Mindez nem zavar, mikor azonban az egyetlen bejárat bezárul mögöttünk, megpördülök sarkaimon. Hát persze… Ezúttal tehát ez lenne az egyik kihívás. Nincs egyértelmű tovább vezető út, csak mi magunk.
Nem sokkal később, tekintetem a szoba közepén lévő rózsa vonja magára. Az egyetlen éke ennek a nyomorult teremnek. A víz csepegése egyfajta nyugalommal áraszt el. Tudom, hogy képes vagyok irányítani, miképpen fegyvert is formálhatok belőle baj esetén. Ha minden rosszul sülne el, hát még mindig átutazhatok rajta keresztül oda, ahol sokkal biztonságosabbnak ítélem a világot. Talán visszatérnék a görög partokra, esetleg Spanyolországba, ahol kellőképp kitombolhatom és feltölthetem magam, mielőtt visszatérnék ide. Kár, hogy a menekülés nemigen szerepel a repertoáromban. Több bennem a büszkeség annál, minthogy engedjem, hogy Seth játékbarlangja visszavonulásra kényszerítsen.
Ajkaim mosolyba vonulnak a mellém érkező démon szavait hallgatva. Ha tudná, hogy egyszerre igaza van és még sincs. Persze… lehetnék olyan kedves és felvilágosíthatnám őket. Az is lehet, hogy ez a hely, mivel a többi erőforrást feléltük, ezúttal engem követelne a továbbjutáshoz. Jobban mondva valamit, amit csak én adhatok és a többiek nem. Ez pontosan öcsémre vallana. Egy leviatán nélkül senki nem kaparinthatná meg a kincsét, akkor sem, ha eljut idáig.
- Közel jársz a valósághoz, mégis oly távol állsz tőle. Démon vagyok, ugyanakkor… a speciális fajta – tájékoztatom.
Hiszen anyánk démon volt. Az apánkat is előbb lehet annak nevezni, mint bármi másnak, ha viszonyítani akarunk. Tudom, nevezhetjük egyszerűen szörnynek is, de a tény, hogy anyám egy kígyóval közösült… Elég furán hangzik, még számomra is. Mintha az angyalok kecskével hálnának, bár néhányukból ezt is kinézném.
A rózsához lépve alaposan megfigyelem. Gondolom nem az a célja, hogy leszakítsuk, tehát azt nem teszem. Helyette, ha vannak tövisei, egyikkel felsértem ujjbegyemet és kiserkenő vérem a rózsa vörös szirmaira hullajtom.
- Nos, kedves mindenki… Azt hiszem, mostanra végigmentünk az étlapon.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 07, 2018 1:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


☽ Death iscoming

Team xXx Gressil
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Aki a csapdákat állította az gondolt mindenre. Az elsőhöz egy ember, a másodikhoz egy démon kellett. Józan paraszti ésszel ki lehet következtetni azt, hogy akkor most melyik lény következik a listán aki ki tudja nyitni az ajtót. Akkor nyílik csak ki, amikor Rassilon és Cartelle csatlakozik hozzánk. Hagyom, hogy Kisa előre menjen, inkább őt érje el a következő csapás mint engem. Zsebre dugom a kezeimet, és a sor hátánál kullogok be a terembe. A tekintetem először a rózsára téved, majd szépen lassan az árnyékainkra, ami szörnyetegeket formáz. Ha saját magunkkal kell szembenéznünk, akkor most kivételesen én vagyok lépés előnyben. Nekem nincsenek elfojtott vágyaim, félelmeim. S most már figyelek, nem fogok bedőlni még egy hallucinációnak. Egyszer bejött, többször nem fog. Engem sokkal jobban foglalkoztat az, hogy ki lehet ez a nő. Egyre gyanúsabb, és olyan, mintha tudná azt, hogy mi történt az előző teremben. Vagyis azt, hogy ki tehet róla. Így hát a szemeimmel már csak az ő alakját figyelem és most már kezdek kielőzni a sorba mindenkit, hogy közelebb kerüljek Kisahoz. Megállok mellette, de nem pillantok rá csak a virágot nézem.
- Előzőleg olyan eszközökhöz nyúltál mi a démonoknak a képességei. De tudom, hogy nem vagy az. Lehet, hogy nekik nem tűnt fel de nem is érdekel. Nem tudom, hogy mi vagy te de egy dologban biztos vagyok, hogy rád ez a hely máshogy reagál, mint ránk. Motyogom az orrom alatt a szavakat, hogy csak ő hallja azt, amit mondok.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 04, 2018 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


A démonok rosszabbak az embereknél. Ez tiszta sor. Mégis átfut az agyamon, hogy vajon ott hagytam-e volna a teremben a fiatal Cartellet, ha még mindig halandó lenne? Hisz Gabriel eszméi így kívánják. De ott tudtam-e volna hagyni? Valószínűleg nem, de hiába az iménti állítás, reménykednék, hogy hamar életét veszti, vagy az első rossz szónál én magam húznám karóba. Azt hiszem így, hogy démonról van szó, kevésbé érzem rosszul magam amiatt, hogy nem hagytam hátra. Mert így még hasznos lehet. Talán csak évtizedek múlva, de egy jó kontakt sokat ér. Az ajtó talán akkor is kinyílt volna, ha csak hárman jutunk el odáig. Miért lenne szükség két démonra?
Én is előre engedem az ismeretlen lényt, akitől folyamatosan deja vu érzésem támad. Rá ez a hely valahogy máshogy reagál, én pedig nem kérek a meglepetésekből. Az első, ami belépve feltűnik a víz. Már megint víz. Ami nem olyan meglepő, hisz a föld alatt vagyunk. Mégis hallatok némi kósza zsörtölődést az orrom alatt, csak úgy, magamnak megjegyezve, amikor beletrappolok egy nagyobb tócsába.
A szürreális hatású rózsára pillantok, de a rejtvényfejtést egyelőre a többiekre hagyom. Az én tekintetem a falon játszó árnyékok vonzák oda. Sőt, néhány másodpercre teljesen elmerülök a látványban. Gyanakvó tekintettel figyelem az alakom. Kicsit mintha a halandók világában egy Rorschach-tesztet próbálnék elemezni. Csak azt remélem, hogy a teremből a kiút nem a belső démonainkon át vezet. Az kérdéses, hogy bennük nem bízom-e meg, vagy magamban.
reveal your secrets

DragonLady


Alcatraz - Page 6 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 02, 2018 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


Rejtély a ködben
Alcatraz Nocturnus  • Credit:
Amíg nem érkeznek meg mindannyian, addig az ajtó nem nyílik ki. Úgy tűnik, hogy Kisa öccse gondolt mindenre. Nem lehet akárhogyan végigjutni a termen. Az elsőben egy ember volt a kulcs, a másodikban egy démont ejtett fogságba.
És lám, most hiába áll ott és mellette Gressil nem történik semmi. Az ajtó nem nyílik. Egészen addig, amíg Rassilon is oda nem érkezik Faye-jel az ölébe. Vajon mindkettőjükre szükség volt?
Az ajtó úgy tűnik el, mint a legelső. Egyszerűen köddé válik.
Ahogy pedig átlépi az első lény a küszöböt, a fények felvillanak. Hatalmas üstbe ég a tűz, mely narancssárgává varázsolja az apró termet, ami nem nagy.
Mégis ők négyen kényelmesen elférnek benne. Mégis úgy tűnik, hogy egy zsákutca. Félköralakúvá alakították ki, egykor. Dúrva metszésű kövekből rakták ki. Az építők nem ügyeltek arra, hogy egységes barázdájú legyen. Az idő vasfoga mégis kifogott a termen. A padlót víztócsák borítják, a plafonról hatalmas cseppekként buknak alá, hogy aztán fodrozódva tűnjenek el egy-egy tócsába.
A terem közepén, mintha a padlóból nőtte volna ki magát egy szál vörös rózsa szépíti a termet. Nincs benne semmi több. Egy árva ablak, egy árva ajtó. Az üstök hagyományosak, semmi érdekesség nincs az oldalukba vésve.
A tűz fénye játszik a falakon a négy kalandozó alakját szörnyként ábrázolva a falon.
Az ajtó bezárul mögöttük. Nincs már kijárat sem. A szomszédos teremből a víz morgása is megszűnik. Minden hang forrása a plafonról aláhulló vízcseppek, valamint saját hangjuk.
A rózsa pedig nem zavartatja magát. Vendégek ide, vagy oda, gyönyörű színében pompázik a terem közepén.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2