Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Szalon •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 01, 2019 5:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Ruby Athan
Új nap Új arcok  • Credit:

- Ugyan, semmi baj, nem haragszom. Mosolyodom el kedvesen és persze  az arcom így meg is marad, úgy nézek bele William elméjébe, hogy mire is gondol. Már a megszólalása óta ott alkalmatlankodik és még ha furcsa is, de nem foglalkozik még azzal, hogy miért is akarna valaki ellenséges nézés ellen tenni. Persze nem túl barátságos gesztus, az tény.
- Én is örülök, kevés vadásszal találkozok, akik nincsenek elfoglalva valamivel. Én is nyújtom a kezem, igyekszem határozottságot sugallni, így beleadok egy kis erőt, de nem fogok nekiesni, mert ugye ha viszonozzák az ilyesmit, az fájdalmas is lehet számomra. Jobbommal utána meg is simogatom a bal könyökömet, miközben lenézek a könyvemre. A rúnák könyve elég fontos a vadászok számára, nem értem milyen komolyabb olvasmányra gondolhat, de az engem is érdekel az már biztos.
- Huh, megnyugodtam! A szívemre helyezem szabad kezem. ~Milyen pokolról beszél?~ Kicsit elbizonytalanodom, majd mikor üres fecsegni akar csak velem, akkor felsóhajtok. Hát legyen így, talán sikerül meggyőznöm, hogy én nem csak egy kis fruska vagyok, akit el kell viselni.
- Ebben vannak a vadászrúnák, a legtöbb ismert legalábbis, mert szerintem lehetne újakat kitalálni vagy lehet vannak tiltottak, amikről nem beszélnek nekünk. Vágok egyből valami érdekesebb témára, talán ő is benne lenne egy kis rosszalkodásba, hogy kiderítsük mi van az elzárt részen. Ketten bármi izgalmasabb, mint egyedül és nem árt tudatni már most, hogy nem vagyok olyan kis ártatlan, mint amilyennek kinézek.
- Zagar téged tanít vagy összekeverlek valakivel? Kérdezem a szemébe nézve és persze nem másztam még ki a fejéből, mert valami azt súgja, hogy fura szerzet és valami nem stimmel vele.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Szalon - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
288
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 01, 2019 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


☽ új nap új arcok

Ruby & "William"
• szószám: 460• Credit:

 
Hát persze. Nem kellene a vészvillogót ebben a helyzetben fent hagyni, elvégre, most aztán mindenki megmondhatja, hogy a légynek sem árt. Vagyis annak igen, ugyanis amint térdére száll egy, laza mozdulattal ítéli halálra, morzsolja szét ujjai között és pöcköli távolabbra. Ujját a kárpitba törli és mintha mi sem történt volna alapon kényelmeskedik. Egyik lábát a másikra pakolva éri őt az, hogy annyira nem üres a hely, mint általában hiszi, persze, vannak újak, ezt az órákon is láthatta, de mintha eltűnnének a föld alá, nem is léteznének. Persze, ki-ki megy a maga dolgára, de akkor is. Fura. Vagy csak neki. Az lepné meg, ha egyszer egyik családtagja állítana be az ajtón, akár úgy, mint ő, akár bármi más szándékkal. Lehet ott köpné ki a vizet, amit a szájába venne, vagy saját nyelvét nyelné le, csakhogy ne legyen semmi sem egyszerű. Erre sincs jel, semmire sem.
Végtére is a könyv mellett dönt, még ha moccanni is kellene, viszont mintha a döntései, gondolatai mágnesek lennének, mindig akkor történik valami, amikor ő készül. Persze, már a hangja is elárulja, hogy sikerült úgy vakkantania, mintha a territóriumába hatoltak volna be, ha pedig vette volna eddig a fáradtságot, láthatná, hogy nem vészes alak az. Sőt. Szőke tincsek, bájos arc, az elsők között van, hogy nőt is lát itt, ilyen fiatalt, a többi mindig elfoglalt és máshol jár, ő viszont még az órákról sem ismerős számára. Nahát. Csak köp még ki a föld olyanokat, akik még nála is frissebbek. Nem gond, legalább ő beljebb haldhat.
Arcára azonban nem ültet ki ellenséges pillantást, békés ábrázata kissé szánakozó, hogy így rászólt, hogy azonosítsa magát, végül az ő képe is válaszol a mosolyra, az előbbinél kellemes tónusban szólal fel.
- Ne haragudj, kicsit elbambultam és váratlanul értél – csóválja meg a fejét, inkább magának és végigdörzsöli saját arcát, mintha nemrég szundított volna és abból kelt fel.
- Én William vagyok, örülök a találkozásnak – áll fel és nyújt kezet felé, a könyvre is rápillant, azonban nem látja, hogy számára érdekes. Semmi szemszögből sem, így nem kell megerőltetnie magát. Túlesik rajta és majd maximum visszamegy a lakásba, vagy kikér valami komolyabb olvasmányt és átrágja rajta magát. Elvégre, a necces terepeket most inkább illik kerülnie.
- Dehogy kell! - szabadkozik, hát felőle ugrálhat is, felverheti a kiürült poklot – Nem a te hibád. Mindegy is. Félig-meddig én is az vagyok, nekem is tanulnom kell még ezt-azt arról, mi hogyan megy erre. Többek között, hogy mások is vannak és közlekednek. De ülj csak le, látom hoztál könyvet is – bök a kezében pihent felé. Legalább valami téma kell, ő nem kiképző, nem valami felettes, ideje az üres fecsegést is valamelyest elővenni.
- Miről szól? - mivel van még fotel, ő vissza is huppan abba, amiben eddig ül, de immáron felé fordul, amennyire engedi.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 25, 2019 10:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Ruby Athan
Új nap Új arcok  • Credit:

Miután jártam a bázison Zagarral és tudom mit hol találok, elég nagy késztetést éreztem, hogy eljöjjek ide edzeni és tanulni, elvégre nincs jobb dolgom egyelőre. Csak az iskola, a tanulás és a gyakorlás. Ez legalább segít elterelni a csapongó gondolataimat. Mostanában gyakran elkalandozom és elmerengek dolgokon. Eddig anya mellett nem mertem még csal álmodozni sem, most meg, hogy már nincs, nos megtehetem. Szeretek más fejébe is belenézni, ki mit gondol rólam. Elég neves a családom, mégis csak most bukkanok itt fel ennyi év után úgy komolyabban. Az edzőtermet magamévá is teszem. A bokszolni való falnak esek neki, ütöm-vágom, nem kímélem, néha még bele is rúgok. Lehet egy kicsit feszült voltam, de egy jó fél óra püfölés, az kiviszi általában, na meg az utána lévő kellemes fürdő. Szeretek adni magamra, elvégre nőből vagyok. A hajam is megmosom és hiába törlöm meg, valamennyire még vizes marad. Így indulok meg a szalonba, ahol egy vaskos könyvet veszek a kezembe, hogy átnézzem a rúnákat, amiket már ismerek, de sosem árt egy kis emlékeztető. A fotelok felé veszem az irányt, nem közlekedem túl hangosan, de úgy fest valakit még ez is zavar. A csípőmön megtámasztva a jobbom állok meg, amíg a balban a könyvet szorongatom.
- Szia, bocs, ha megzavartalak, Ruby vagyok. Mosolygok kedvesen és megpróbálok a fejébe nézni, mit gondol rólam. A fekete felsőm és a kopottas sötétszürke farmerom nem biztos, hogy túl vidám képet fest le rólam, de egyelőre még gyászolok vagyis úgy teszek.
- Még új vagyok itt és nem tudtam, hogy csendesebben kell közlekedni. Teszem hozzá, nem tudom miért, de mondjuk ebben az esetben lehet még rúnát is rajzolok majd legközelebb, hogy csendesek legyenek a lépteim, nem szeretnék senkit, semmiben megzavarni.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Szalon - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
288
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 25, 2019 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


☽ új nap új arcok

Ruby & "William"
• szószám: 472• Credit:

 
Az utolsó ládát emelte a platóra fel, majd beletörölte kezét a nadrágjába, jól végeztem a dolgom pillantással. Nem volt sok, valami ellátmány lehet, vagy egyszerűen csak jól esik ide-oda furikázni vele, fogalma sincs, nem kérdezte, csak befele menet látta meg és lépett oda, hogy segítsen. Nem lett szamaritánus még mindig, csak az egész kedvéért és látszatáért tette, no meg a mondatok a múltból, hogy azt fogja kapni, amit ad, még ettől a tagtól is akár. Int egyet, miután a motor felbúg a gépszörny belsejében és pöfékelve elindul, ő pedig ellegyezve a füstöt, megindul befelé. Nem áll le mindenkivel azonban, és ma már járt erre, elvégre órák is vannak, ahol okosodnia kell, ő most viszont csak visszajött, jó dolgában nem tudja, mit akar, Zagar még nem jelentkezett, városnézésre meg nincs kedve. Tegnap bejárta az egyik részét, megnézte a rozoga magas épületeket vagy csak az embereket, kik mentek a dolgokra, vagy csak egyszerűen lézengtek. Elképzelte a tömeget, majd el is vetette, leül és csak bámult, csendes és eseménytelen nap, olyan, ami a ládában is körbevette és mégis annyira más volt, mintha a napot akarná összehasonlítani egy villanykörtével. De nem panaszkodik, a család túl csendben van, amely kicsit aggasztja, de nem fél túlságosan, csak nem kerülnek akkora bajba, hogy az végzetes legyen vagy épp csak kellemetlen. Ha igen, majd ő maga földeli el, még kérdés, hogy a mellékes dolgokkal mi a fene lesz. Ezen is kattogott eleget, hogy ne húzza ki a gyufát túlságosan és ne járjon senki se a nyakára, hogy nem akar semmit sem tenni. Nem lenne túl kellemes, hogyha egyszer csak megint elragadná valami fekete felleg és ki kéne állni bizonygatni azt, miért nem moccant még előre a sakktáblán. Aztán elveti, mint mindig, mintha nem is lenne, mintha semmi sem lenne. Kicsit ingadozó erre a kedélye ezen téren, nem csodálja, a város atmoszférája máshogy hat rá, mint egy öles erdő vagy mező, amikor sok, akkor kell elmenni, máskor meg csak tele a feje, vagy épp egész üres. De mindenképp jobb, mint amit várt.
Ma azonban nem megy el a város másik felére, hogy bármin gondolkozzon. Szerez valami ihatót, a víz mindig megteszi és a bázison belülre koncentrál. Nem rosszalkodik, a kis vasvilláját elhagyta, ahogy a szalon felé közeleg, amelybe múltkor csak betekintett, amikor Martin körbevezette sebtében, mert valahova nagyon sietett, majd most közelebbről is felfedezi, de egyelőre ez számára a legunalmasabb hely. Persze, itt lehet a többiekkel fecsegni, bámészkodni, pihenni, de erre ott a lakása vagy az utca, mégis ledobja magát az egyik fotelbe és kényelmesen dől hátra. Mint aki jól érzi magát, úgy kortyol az üvegbe és még a lábait is felpakolja a kis asztalkára. Már csak valami olvasható hiányzik, de ahhoz meg kéne mozdulni, amihez nincs kedve. Aztán...
- Ki az? - hall valami neszezést, mintha fontos lenne itt bemutatkozni belépést előtt, csak elfelejtette hirtelen, hogy is megy ez. Mindegy.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Szalon - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1056
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 09, 2018 10:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 08, 2018 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
A kérdésemre Abaddonnal kapcsolatban nem kapok választ, ami egy erős fekete pont. Ha tudnák, amit én tudok, közlékenyebbek lennének, de ezk olyan információk, amiket nem feltétlen osztanék meg az ellenfeleimmel, akik ellenségként tekintenek rám. Ramiél szavaira értetlen arckifejezés terül el a fejemen.
- Lucifer az egyetlen arkangyal, aki képes a puszta levegőből életet teremteni. Fénye máig bevilágítja a Pokol legmélyebb bugyrait, és habár már nem csövel oda fent, ugyan úgy az egyik legerősebb arkangyalok egyike. Mit gondolsz, tud segíteni? - teszem fel kissé gúnyos hangnemben a kérdést. Hogy mennyit, arról fogalmam sincs, azonban még mindig ő a szürke zóna, amire szükségünk van. Mit nem látnak ezen? Ha ennek az egésznek vége, tegyük fel, és Amarat sikerül félre tenni az útból, de a tárgy megmarad, és tegyük fel, némi hatalom is marad benne, akkor az könnyen konfliktus forrás lehet... Ami nem zavarna, ha az emberek között szítana bajokat, de a világ rendje megint megfog borulni, ha csak úgy egymásnak esünk ilyen tárgyak miatt rinyálva. A szavaimat amúgy Ophilia sipítozása követ, amelyre összehúzom a szemöldökömet. Ebbe meg mi a fene ütött..? Szinte pánikrohamot kap attól a gondolattól, hogy az a dolog nála legyen.
- Az előbb igen könnyen mutattál még nekem is élethű illúziókat. Nem lesz gond, el fogod tudni rejteni magadat. - nem értem, hirtelen mire fel ez a pánik. Ramiélben nem igazán bízom, tekintve, hogy az első perctől kezdve ellenszenves. Az ark végül indulásra ösztönöz minket, aminek nem vagyok ellene. Egyszer már magam is megpróbáltam elindulni. Ramiél félre áll az útból, s habár Ophilia tudja, merre kell mennünk, én akkor is elmegyek a fegyveremért. Megvárni kénytelenek, szóval teljesen nyugodtan lépek előre, megyek a folyosón végig, a nagy előtérbe, ahol kilépve a kapun oda sétálok hátasomhoz, és a nyeregtáska oldalára rögzített fegyverért nyúlok. Bízom abban, hogy Ramiél fedez a kis képességeivel, de ha nem, akkor is megoldom. Ezután lépek csak vissza hozzájuk, és nézek Ophiliara.
- Indulhatunk.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 05, 2018 11:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Megértem a Háború kétkedését, hihetetlen hogy pont mi tudunk erről, míg ő nem. Pech! Ophilia beszél helyettem is, úgyhogy csendben figyelek, a magyarázatára megvonom a vállam, de igazából annyira érdekel ez az egész rész, mint egy vakot a néma film. Nekünk sürgősen el kellene mennünk a tárgyért, bár ahogy elnézem kellemesebb itt cseverészni. Mi több, feltételt szab nekünk.
- Hol van most Lucifer? És tud bármit is kezdeni az ereklyével, vagy csak el akarod neki vinni mutatóba?
Ennyi a kérdésem. Tőlem húzhatjuk az időt, csak akkor annak legyen haszna is, mert a hatalmi játékuknak nem most van itt az ideje. Egykedvűségemből aztán Ophilia ráz fel, aki hevesen tiltakozni kezd az ötlet ellenében. Egyenlőre nem értem az okát, de tekintve hogy még a fejemben is ezt skandálja, kezdem komolyan venni. Először csak magam elé hápogok, mert mondanék neki néhány dolgot erre, de láthatóan felizgatta a dolog, közben meg Ashtaroth is beszél. ~Miért nem?~ Ophilia nem harcos angyal, de nem látom akadályát ennek, hiszen ha bajba kerül, még én is ki tudom segíteni. Akkor miért érzi úgy hogy nála nincs biztonságban az ereklye? Éppen annyira fordulok, hogy a drága angyal is képben legyen, aztán Ophiliáról Ashtaroth-ra kúszik a tekintetem, majd vice versa legalább ötször, persze lassabb kivitelezésben és közben azon gondolkodom, hogy meddig fogjuk még itt húzni az időt. Valahol sértő hogy Ashtaroth azt hiszi hátba szúrnám, elvégre ő a pokol szolgája, nem én. Ó, nem! Nekem erre nincs szükségem!
- Én amondó vagyok hogy menjünk! Ha muszáj, akkor elviszem én a bátyámnak az ereklyét, de csak akkor, ha ezzel valóban elősegíti az ügyünket. Mert ha nem, úgy Ophilia is fel tudja használni Amarah ellen!
Jelentem ki és elindulok az ajtóhoz, megfogom a kilincset, közben ráhangolódok a képességemre, mely az ajtónál található emberek érzékeit hivatott megtéveszteni, így azt hiszik, nem történik semmi és simán kimehetünk innen. Persze nem én megyek előre, amint kinyílt az ajtó előre engedem a két társam, bár azt hiszem Ophiliának kellene elől menni, javarészt ő tudja merre haladjunk.
- Mindent a szemnek, semmit a kéznek!
Ezt Ashtaroth-nak mondom, mielőtt eszébe jutna levágni a botor halandókat, hiszen semmi szükség erre. Azt sem fogják érzékelni, amikor elhaladunk mellettük. De ha még is érzékelnének valami csoda folytán, könnyűszerrel ártalmatlaníthatjuk őket vérengzés nélkül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
772
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 02, 2018 8:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
The Silence of the Lambs


Enyhe szórakozással ér fel, hogy a két nagy személyiség miként acsarkodnak egymáson. Jó, csak az egyik fejezi ki valódi érzéseit, a másik olyan mint egy sziklafal. Arcán semmilyen mimika nem látszódik. Még akkor sem, amikor én veszem át a szót. Nem tekint rám, de nem is zavar. Meglehet, hogy nagyobb veszélyt érez Ramiél felől, mint felőlem. S talán ebben van némi ráció, mit se mondjak.
Nekem legfeljebb csak annyi bajom lehet vele, hogy lovas. S ha eggyel már találkozol, hajlamos vagy azt hinni, hogy a többi is ilyen. Ezért is tartom meg tőle a tisztes távolságot, mégis ajkam szegletében ott vibrál a jókedv mosolya.
Szélesre pedig akkor húzom őket, amikor közös ismerősünk nevét ejtem ki. Vannak dolgok, melyekre ő sem számított, melyekről még neki sincs tudomása, s ez nem véletlen.
Valahogy mindig jól esik, amikor tapasztalhatom azon reakciókat, amikor oly dolgokat ejtek ki ajkamon, melyekről tudomásuk sem volt.
Mégis a győzködés könnyű volt. De ami utána jön? A jókedv szikrája csillan meg szemembe, fejem lehajtva kuncogok újra csak. Régen volt már, hogy ilyen jól éreztem volna magamat.
- Mint már említettem a Menny irattárosa vagyok. Atyánk oly képességgel áldott meg, melyek keveseknek adatott meg. Az emberek teremtése óta minden, mi a Földön történt én láttam és hallottam. Feladatom az emberiség valódi történetének lejegyzetelése. Soha, semmi nem kerülte el a figyelmem, mi a felszínen zajlott - ebből talán levonja ama következtetést, hogy a pokolra figyelmem nem fókuszálhatott. - Okkal nem tudtál róla - jegyzem meg tömören, több információt mégsem adnék ki. Habár nem sikerült találkoznom a démonnal, élénken él emlékezetemben az alig párezer éve történt események.
- Ez részemről egyértelmű és tiszteletben is tartom - bólintok rá. Egymás hátát védenünk kell, még ha egy démonról is van szó. Nincs okom keresztbe tenni neki, amikor ő segít nekünk. S nem hinném, hogy Ramiél is máshogy érezne.
Megkönnyebbült sóhajt hallatok a végére. Ramiélnek igaza van. Nekünk van csak esélyünk elhozni és…
Miiiiiih?
- Hogy? - kapom a lovasra ijedt tekintetem, majd az Arkra. Igaz a férfi háttal áll nekem, nem láthatja mily kétségbeesett lettem eme röpke… kitételt hallva. - Ez a lehető legrosszabb ötlet - rázom meg a fejemet tiltakozás gyanánt. - Nálam van a lehető legnagyobb veszélyben az ereklye. Gyenge vagyok, még önmagamat sem tudom megvédeni, nemhogy ezt! - hallatok egy kis nyűszítést is. Kezem akaratlanul is mellkasomra vándorol. Szívem nem dobog, nem érzek a helyén semmit. A Sötétség elvette ezt, így… Nem, nem lehet nálam az egyetlen dolog, mely meggyengítheti.
- Ne, ne, ne, ne… - tiltakozok továbbra is. - Ramiél könnyedén félreteszi az ellenszenvét, hiszen ő is tudja, hogy a világ egyensúlyának fenntartásához szükség van rátok is, ahogy ránk is - próbálok mindent bevetni, hogy ne rám háruljon a feladat. ~Nálam nincs biztonságban, én nem tudok rá vigyázni, Ramiél~ győzködöm az arkot is, kettőnk között.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 01, 2018 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Szinte már szánalmasnak hatott, hogy az ark nem tudott egy épkézláb mondatot kinyögni a száján. Démon vagyok, ő meg angyal. És akkor? Egy ilyen magas rangban lévő hogy nem tudja az egyértelműt? Hogy mi azért állunk ellentételes oldalakon, mert Apucikája úgy akarta, hogy mi legyünk azok, akik szelektálnak. Nem azért, mert gyűlöljük egymást. Nekem legalább is nincs okom gyűlölni őt. Nem tett ellenem semmit. Tudtommal én sem tettem még keresztbe sehogy a két angyalnak. Még is úgy csinálnak, mintha egy szemétdombról összekapart, szarházi rangtalan kis senki lennék. Na ők tényleg fűbe fába belekötnek, és annyi kárt tesznek, amennyit nem szégyellnek. Ők néha ránk is károsak.
Nem szakítom meg a szemezést, noha az én rezignált arckifejezésem egy pillanatra sem változik, még akkor sem, amikor Ophilia beszélni kezd. Figyelek rá, még ha nem is nézek oda, egészen addig, amíg ki nem mondd egy nevet. Amint kimondja, hogy Abaddon, azonnal rá kapom a pillantásom, szinte meg is villan. És ezután kiejti a száján, hogy isteni tárgy... Mintha légvédelmi sziréna szólalna meg a fejemben... azok után, amennyi furcsa, kétes dolgot megtudtam és tapasztaltam Abaddontól.... még is hogy a francba került hozzá egy ilyen tárgy? Miért nem szólt róla? Miért helyezte itt el? Mi kapcsolta össze őt az emberekkel? Ezek ketten honnan tudnak erről? A komor arckifejezés egyszerre változik vészjóslóan sötétté.
- Tisztáznunk kell pár dolgot, mielőtt elindulunk. - mert igen, az kétségtelen hogy elindulunk. Megyek velük, ez már el van döntve. Azonban jobb most helyre tenni pár dolgot, mint vészhelyzetben marakodni.
- Először is, honnan tudtok az ereklyéről? És semmi szarozás. Tudnom kell, hogy ti ketten honnan tudtok meg ilyen dolgokat, ha én magam sem tudtam róla. Másodszor, fegyverszünet van. Bárhova megyünk, magunkra leszünk utalva. Én megvédelek titeket, ahogy tőlem telik, de ennek fordítottját is elvárom. Nincs hátba szúrás, csapdába lökés. - két fontos dolog, de egyáltalán nem a legfontosabbak. A legfontosabb még csak most jön...
- És végül a legfontosabb dolog: akkor vagyok hajlandó segíteni, ha ezután Ophilia - emelem ki a nő nevét, és nyomatékosítva ezt rá nézek.
- elviszi az ereklyét Luciferhez. - úgy érzem, ezzel a kitétellel lesznek gondok, mert sokan úgy néznek a Sátánra, mint magára a gonoszra. Azonban tapasztalva az évek alatt a személyiségét, szolgálva őt, látva miket csinál és miként csinál, csak egy alázatos, megfelelési kényszeres, bár vívódó gyereket látok benne.
- Lucifer az egyetlen szürke zóna angyalok és démonok között. Az arkokhoz tartozik, így jól ismeritek, de mindeközben a mi teremtőnk. Egyszerre jár mindkét oldalon. De mivel Ramiél láthatóan képtelen félretenni ellenszenvét velünk kapcsolatban, ezért a tárgy elvitelét csak is Ophiliára bíznám. - nem, fel sem ötlik bennem a gondolat, hogy én vigyem el a tárgyat. Ennek több oka is van, ha rákérdeznek, úgy is kifejtem. Egyelőre azonban csak lerakom a poharat és elindulok kifelé. Ha csapdák, akkor lehetnek ott akár démoni vadak is. Ahhoz pedig kellhet a kardom.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 28, 2018 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
Ashtaroth segítsége nem bizalom kérdése, jól tudom. Szükség állapot van. Még is nehezemre esik kimondani, nem is megy, helyette utasítgatom, bár úgy tűnik ez is célt ért, mert a Háború, bár komoran tekint vissza rám, nem veszi zokon, sőt, meglepett csillogást vélek észrevenni a szúrós szemeiben. Én is komoran bámulok rá, még gondolkodom, de az is lehet lefagytam. Már szólásra nyitom a számat, amikor Ophilia megszólal, szóval ezzel is hamar felhagyok. Nos, nagyjából elmondja neki az ereklyét, a hivatott végzetét, meg hogy itt van a házban. Én közben bőszen bólogatok rá, én is ezt akartam mondani.
- Függetlenül attól, mire jutnak az emberek a tárgyalóban, nekünk kell megszereznünk ezt az ereklyét. Muszáj. Ophilia szerint Abaddon is ellátta csapdákkal a helyet, és úgy hiszem te jobban ismered nálunk, ahogy a démoni csapdákat is csak te tudod aktiválni. Úgyhogy menjünk...így hárman!
Még mindig ott állok Ashtaroth-al szemben, várok a válaszára, vagy akármijére. Nincs szükség további érvekre, ajánlatokra, a Sötétség ellenében ez lehet az egyetlen fegyverünk és ha ezt belátja, akkor jönni fog. Itt most nem bizalomról, hűségről meg egyéb magasztos ideákról van szó, csupán arról, hogy elmegyünk és az életünket is kockára téve megszerezzük.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
772
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 27, 2018 8:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


New York, New York
The Silence of the Lambs


Vidám mosoly vibrál ajkaim szegletébe, látva Ramiélt. Nem tehetek róla a férfi közelébe mindig jó kedvem támad. Belső haragom, viharom megnyugszik. Meglehet, hogy arki valója váltja ki belőlem eme érzést. Azonban más arknál ezt nem éreztem.
Fejemet enyhén félrehajtva tartva hallgatom szavait. Szelíd mosolyom nem tűnik el arcomról, optimizmusom úgy érzem, hogy a fellegekben jár.
- Ha már nem acsarkodnak az is sikernek számít - arról nem is beszélve, hogyha ebből valamiféle szövetség alakulna ki közöttük. Nehéz a new yorki emberek fejével beszélni. Csökönyösek, de ez teljesen érthető. Gondoljunk csak bele az ő helyzetükbe. Azokkal kellene szövetségre lépni, kikkel az elmúlt negyed évszázadban harcban álltak? Gyarló az emberi nép, kevesen képesek oly bölcs döntésekre, hogy átlépjen sérelmeiken. Ezért sem lehet őket hibáztatni. Eme tökéletlenségük miatt a legtökéletesebbek Atyánk szemébe.
- Ezzel tisztában vagyok. Viszont az ifjú fiatalember nem tudja még mily veszélyt is jelent ránk nézve a Sötétség. Jobban aggódik amiatt, hogyha ennek vége szakad, akkor Gabriel újra az emberek vérére fog szomjazni - s lássuk be, erre több esély is van. - Nem beszélve a démoni fenyegetettségtől. Számukra ez a legfontosabb. Emberek, nem értem őket, és mégis meg kell értenem döntésük okát - fejtem ki. Amarát nem fogja kiszűrni, ezzel tisztában vagyok. Számukra nem is arra van szükség, hogy őt behatárolják. Nem látják a fától az erdőt, s nehéz őket meggyőzni bármiről is.
Ez nem is áll szándékomban jelenleg.
Ramiél hangjára enyhén összerázom magamat, a kezembe tartott arany szerkezetet szorítva tekintek rá. ~Nem is tudom… Azért…~ kétségeim vannak a nő személyét illetően. A legutóbbi lovassal való találkozásom, hogy is mondjam… Nem sikerült épp fényesen.
Ha csak feleannyira oly álnok ez a nő, mint ő, és feleannyira oly kegyetlen és képmutató, akkor okom van arra, hogy ne bízzak benne. S ne osszam meg vele titkunkat. Mégis csak egy… démon. Még ha Ramiél azt is hiszi, hogy bízok mindegyikbe, csak azért mert egybe képes voltam, akkor téved.
Viszont ama tény nem elhanyagolható, hogy ismerheti az előttünk álló csapdák néhány részét.
Visszatartanám, tiltakoznék, hogy ne tegye, de addigra már a lovas előtt áll. Arca enyhe fintorba fordul, én pedig képtelen vagyok megállni.
Fejem lehajtva halkan kuncogom el magamat. Továbbra is mulatságos, hogy miként képes egy démon egyszerű léte ily undort kiváltani egy egyébként jóval magasabb életformából. Szórakozásomnak azonban nincs vége, hiszen ez a kijelentés…
Halk nevetésszerű nyöszörgés tör fel belőlem, ajkaimat harapdálva nyelem el kitörni készülő nevetésemet.
Lám, emberiség. Itt van az a történelmi pillanat, ahol egy ark és egy lovas szövetséget köt egymással. Nem egy asztal két végében, tárgyalások ezreinek végkimenetelként, hanem, csak így. Összezárva, italukat szorongatva, egymással szemezve. Egyik arcán undorral a másikén végtelen komorsággal.
- Mennyire ismered Abaddon agyafúrt csapdáit? - kezdek bele a magyarázkodásba, hiszen úgy tűnik, Ramiélnek szüksége van erre. Szemmel láthatóan nem a tárgyalások mestere, én pedig számosat végigkövettem a mennyből. Lássuk mennyire tudom őket alkalmazni. - Van egy fegyver, egy isteni tárgy, melyek az emberek birtokolnak. Pontosabban itt a ház alatt húzódó katakombarendszerben. Erről ők mit sem tudnak, viszont vélhetőleg nem csak az emberek rejtett csapdáitól kell tartanunk, hanem a Pusztításétól is - bővebben egyelőre nem fejteném ki, hogy mi köze van ehhez az említett démonunknak. Elégedjen meg ennyivel, majd ha valamire kíváncsi megkérdezi. - Ez a tárgy segíthet, hogy legyőzzük a Sötétséget - teszem még hozzá, hátha ezzel belátásra téríthető a nő is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 17, 2018 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextBárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Valami történt, amit nem éreztem magamhoz közel. De angyalinak sem. Valahogy más volt, mint mi, és zavart. Nem gondoltam volna, hogy egy felsőbb hatalom próbál jelezni nekem valamit, de lehet, hogy még is? És ha igen, akkor csak én láttam? Rá kérdeztem Ophiliánál, de a legbugyutább választ kaptam, amire egyáltalán nem számítottam az ő szájából. Arcom nem sokban változott a szokásos komorságtól, de tekintetem azt sugározta: "Most komolyan...?" Nyilván felismertem az ő hatalmát. De lehet, hogy ő ezek szerint semmit sem látott, mert arra asszociált volna. Csak halkan sóhajtok és a képeken merengve iszom az italomba, amikor Ramiél betér. Figyelem, ahogy ő is italért nyúl, Ophiliához intéz pár szót. Ám amikor elém lép és láthatóan bele kezdene valamibe, abba hagyom a támaszkodást és kihúzom a hátamat. Nőhöz képest magas vagyok, a kétszázat azért nem verem, de így nem nehéz tartani vele a szemkontaktust. Látom az undort az arcán, azt, hogy elbizonytalanodik. Az én arcom kifejezéstelen marad. Láthatóan engem baromira nem zavar egyik angyal jelenléte sem. Miért is zavarna? Ha Háború van, akkor az ő kezük is benne van. A gépezet részei, akár csak én, vagy az emberek, démonok. Számomra ők eszközök is, és ellenfelek. Ezt fontos kiemelnem: ellenfelek. Nem ellenségek. Ez a mostani helyzetben látszódik meg a legjobban. Ki nem állhatom azokat a buta, ostoba férgeket, legyen az démon, vagy angyal, akik azt hiszik, azért élünk, mert a másikat kell ölnünk. A világ legnagyobb hülyesége. Fogaskerekek vagyunk egy szelektáló gépezetben. Az emberek életében. Azért jöttem létre, hogy háborúkat szítsak az emberek között. Hogy kiderüljön, ki alkalmas a Mennybe jutásra. Erre törekednek az angyalok is. Ez egy sakkjátszma, nem pedig háború. Sajnos. Pedig én élvezném a legjobban, ha háború lenne.
A férfi szavaira kissé ráncolni kezdem a homlokomat.
- Bővebben? Még is hova mennék veletek? - kérdezem szokásos komor hangomon. Nem szeretem, ha csak úgy ugráltatnak, azt nem sokat tehetik meg velem. Most azonban eltekintek a sértéstől, hogy szinte rám parancsol. Sokkal jobban érdekel, hogy mit akarnak tőlem.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6