Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Edző részleg •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Edző részleg  - Page 4 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
287
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 18, 2019 9:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


☽ Zöldfüllel vadászkodni

Zagar & "William"
• szószám: 944 • Credit:

 
Tekintete megkeresi a másikat, az arckifejezést, amit kiválthatott a hirtelen választása. Bár annyira rosszat mégsem tett, elvégre nem élesben megy az egész, nem életek fognak rajta múlni, hogy ő most mivel hadonászik egy zárt szobában. Vagy mégis? Egyelőre ez is az újdonság varázsa, nem tudja megtippelni, meddig tart az időszak, amíg nem eresztik szélnek, bár meg kell vallania, idebentre véli a dolgok lényegét, felesleges kifele rohannia. A fegyvert kitartóan fogja, heggyel lefelé, mintha csak fülében csengene, hogy éles tárggyal ne hadonásszon, majd a vállán pihenő kezet érzi meg.
- Ó, hát ezt nem tudtam – pillant le, mint aki megérti, hogy nem kaphatja meg, de azért szeretné, végül mégis enged a „nyomásnak” és visszateszi a helyére, óvatosan, mintha üvegből lenne. Úgy gondolja, hogy aki új ebben a világban, az így bánna a dolgokkal, elvégre, el kell adni, hogy neki nemigen volt ilyesmi a kezében, azt már nem is kell végiggondolnia, hogy van egy sajátja, azt senki nem akarta eddig kitiltani a kezéből. De, ezek most új szabályok. Aztán persze nem marad utánpótlás nélkül, hasonlót emel fel és nyújt felé, így nem aggódik, bátrabban veszi el, mint az előbb a másikat és megemelve nézegeti. Egyszerű, kicsit faék, vélhetően sok mindent nem tudna megsebezni vele. Kezét leengedve fordítja megint lefelé, figyel rá és bólint aprókat.
- Akkor gondolom nem kell majd kimenni és... keresni valamit, amit le kell szúrni – piszkálja a markolatot, egy percig sem várta, hogy ilyesmiben lesz része, inkább veszi elő azt, mintha lámpalázas lenne még ettől is, mégis várva vártan azt, miben lesz majd része. Tény, hogy semmi sincs azonnal, neki meg most nem úgy kell viselkednie, ahogy egy ősrégi darab tenné, így aztán tovább figyeli őt csendben, mintha a parancsokat kapná épp kézhez, ki tudja, lehet aztán tényleg lelkes vadász válik belőle kicsit, elvégre, a vér már a kezéhez tapadt párszor, legalább lesz mivel elfoglalni magát a két világvége között.
- Többet is ki kell próbálnom? Ohh, oké. Menni fog – bólogat, bár sejtése sincs, hogy a mostani darabon kívül mi az, ami még elnyerheti a tetszését. Talán majd az ütő? Ki tudja. - Hű, még terv is. Nem hittem elsőre, hogy ennyire komolyan le van bontva minden, vagy csak én vagyok túl... gyenge vadászhoz képest? - néz végig magán, sosem volt egy izomkolosszus, nem úgy lett kifaragva egyszerűen, talán erre céloz, talán mindenkit jól megedzenek, hogy aztán bírja a futást vagy épp azt, ha valaki nekiront. Mégsem tiltakozik, kis fáziskéséssel indul meg utána, fegyverrel a kezében, lábát még mindig kevésbé erőltetve biceg át a termen, menet közben nézve meg a dolgokat, hátha kap ihletet, mivel kellene még kezdenie, aztán végül már nyakát nyújtogatva leseget be a másik helyre, ahol hirtelen első pillantásra azt hiszi, többen is állnak, de hamar leesik neki, hogy csak bábok, nem fognak semerre sem szaladni, nem kell küzdeni velük. Jogos, nem lehet egy pincényi démonnal kezdeni. Arcára meglepettséget húz, ahogy befele bámul, majd megállva nyújtja a fegyvert és egy aprót hátrébb lépve figyeli, ahogy forgatja. Szemöldöke megemelkedik, ugye még mindig a mágia gyermeke és hiába a sok idő, ha anno csak az ujjaival kellett csettintgetnie, ebben talán testvérei közül nem is egy lenne ügyesebb, de ők nincsenek itt, nem is kell rájuk gondolni, csak magára, végre lehet önző, egyedül, talán ez a legújabb dolog a sok idő után és ez az, ami még túl fura.
- Gyors vagy – rázza meg a fejét, mintha nem tudta volna követni minden mozzanatát, kicsit igaz is, elkalandozott, de a lényeget látta. Nos, ennyire még nem forgatta sosem az angyalpengét, elvéve ő ugyan a jobb kezében tartja, úgy véli, az átlag amúgy is jobbkezes volt, így neki is ez lenne a kényelmes. De sejti, hogy aki tényleg komolyan űzi ezt, annak mind a kettő keze számít. Aztán egyelőre csak csuklóból forgat, igyekszik azokat a szögeket megtalálni, amelyek hasonlítottak ahhoz, amit az előbb produkált. Nem akar tökéletes lenni, nem is szabad. Végül hasonló pályán kezdi meg a „támadást”, bár amaz fordítva volt, így kerít bele kanyart, vagy épp valami sajátos mozdulatot, mindenképp amatőr és az övé. Majd lesz jobb is, ha engedi már magának.
- Simmons. A teljes William Simmons. A mamámat hívták így, utána kaptam, bár nincsen róla semmi írásom – engedi le a kezét, kicsit vált a tartáson és a helyzeten, majd becélozza a bábút és újra forgatja a pengét, közben figyel a kérdésekre is. Csak a válaszok közben lassul be, kettőt dolgot egyszerre nehezebben. - Volt családom, vagyis... Anyám már régebben meghalt, mikor lett volna testvérem, a férfi, aki meg elviekben az apám, egyik nap fogta magát egy csoporttal és elindultak északra. Azt mondták nekik, hogy ott nincs világvége és ő bevette. Szerintem megették vagy valami ilyesmi... Ó basszus – csúszik meg a keze és a penge csilingelve hull a földre, ahogy elvéti a vágást és ahogy megakadt a bábúban. Lehajolva már veszi is fel, és visszaveszi az alapállását. - Bocsi. Szóval... sosem voltak úgy együtt, így nem kerestem őt. Egy kisebb csoporttal éltünk, a kicsi városokban, sosem sokat egy helyen mert mindig féltek, hogy utolérnek minket. Egyszer éltünk csatornában is... - húzza el a száját. Elég mesét hallott még San Franciscoban, neki meg volt ideje gondolkodni egyen, főleg akkor, amikor a lábával pihent, vagy épp most improvizál, a lényeg, hogy nem kell bonyolult, az élet manapság egyszerű. - A városba nem olyan rég értünk el, akkor ment minden amerre akart, mert akik végül vigyáztak rám, csináltak saját gyereket én meg így, tudod, kolonc voltam csak, de egyedül nem sok értelmem volt – von aprón vállat, aztán kapcsol hogy megállt mindenben, így újrakezdi a mozzanatokat. - Jaj.. igen. 24 múltam, ha jól számolom – bök egyet, határozottabban. - Te... vagy ti... mindig ezt csináltátok? Vadásztatok egész életetekben?

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 18, 2019 7:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Athan (William)
Az ujoncom arcán tanácstalanságot vélek felfedezni, bár a töretlen lelkesedése az igazán példa értékű. Figyelem a mozgását, látom hogy még biceg, némi ügyetlenkedés is befigyel. Gondolkodtam rajta hogy kimenjünk, de azt hiszem az első napján nem kellene ezt erőltetni, főleg így, sérülten. Ráadásul ő nem itt nevelkedett, hátrányban van mindenkivel szemben és mindazt, amit a többiekbe belesulykoltak már gyerekkoruk óta, nekem most a szájába kell rágnom, hogy megértse. Szóval nagyon nagyon az elején kezdünk. Ellököm magam az ajtófélfától, elindulok befelé hozzá, ekkor még az ütőkkel szórakozik. Őrült választásnak tűnik, bár mikor odaérek, már sokkal másabb fegyver akad meg a kezében. Hehe, meg kell hagyni ez azért belevalóságról árulkodik! Egyből az angyalpengéből készült egykezes kardot ragadja meg. Ráérősen a vállára teszem a kezét, mikor odaérek.
- Ezeket az újoncok nem kapják meg.
Jelentem ki egyszerűen, bólintok neki egyet a fegyvertartó irányába, legyen szíves vissza rakni. Azután valami hasonlót veszek fel a másik oldalról, ahol a normál fegyverek vannak. Mondjuk ez is éles, remélem nem fogja felszántani magát vele. De persze nincs cukorból, végül is a karambolt is túlélte. Remélem tanult belőle és többet mozgó jármű elé nem ugrabugrál. A fegyvert a kezébe adom -a markolata felé néz-, egy kicsit várok amíg a súlyát, a fogását ízlelgeti, suhint vele egyet kettőt.
- A mai napunk nagyon egyszerű lesz.
Kezdem egy kissé szárazon. Jah, szeretnék róla többet megtudni, ha már a nyakamba varrták. És úgy nem mehet a többiek közé sem, hogy nincs tisztában az elvárásokkal.
- Mesélsz magadról, én is mesélek magamról. Elmondom a szabályokat, megnézzük melyik fegyver lenne a neked való, ezért most gyakorolni is fogsz velük és akkor kiderül. Azután megvitatjuk az edzés terved.
Lehet hogy nem ezt várta, lehet hogy a lelkesedéséből fakadóan már kommandózni menne a terepre, de sajnos, néhány hétig biztosan nem fog megtörténni ez. Elindulok a terem másik végébe, ahol ismét egy nyitott kétajtós szárnyon keresztül egy újabb részhez érhetünk.
- Gyere!
Amint közelebb érünk, már látni fogja hogy odabent gyakorló bábuk, bokszzsákok, meg egyéb nyalánkságok vannak elrendezve. Keresztül megyek a kapun, át a másik terembe, ott a terem átellenes felében, valahol a bal saroknál megállok. Ezeken a bábukon szoktak karddal, tőrrel, dárdával, meg egyéb szúró- és vágó fegyverekkel gyakorolni. Igaz, ezek csak bábuk, de mivel ő meg újonc, nem lenne jó egyből egy partnerre szabadítani, mert vagy abban, vagy saját magában tesz kárt. Megvárom, amíg ide biceg.
- Kérem egy kicsit!
A fegyverre bólintok a kezében, és ha odaadja, akkor néhány alap vágást igyekszek neki bemutatni. Ezt fogja gyakorolni miközben beszélgetünk. Általában soha senki nem másolja le ugyanúgy elsőre. A kérdés hogy mit lát még bele? Nem az a cél hogy szétvagdalja a bábút, hanem hogy figyeljen a kezének mozgatására hogyan és miként vezeti azt a pengét. Ó, ezt azonban nem kötöm az orrára! Ebből hamar ki fog derülni az is, ha ez a fegyver nem neki való. Szóval, amint odaadta a kardot, a bal kezembe fogom és egy fentről lefelé, jobbról balra rézsútos vágással kezdek, majd ugyanez tükörképben, azután arról az oldalról, amiben végződött az előző vágás egy egyenes vágás lendül visszakézből, végül a kezemet hátrafelé húzom és egy szúrásban zárul előrefelé a gyakorlat, nekem mellmagasságban.
- Parancsolj!
A fegyver rövid úton visszakerül hozzá. Mindjárt kiderül hogy figyelt-e, vagy sem, ha nem akkor épp valami hülyeséget fog rögtönözni, de eszemben sincs leállítani.
- William. Mi a teljes neved? Hány éves vagy? Honnan jöttél? Van családod?
Távolabb cövekelek le tőle, próbálok neki oldalt helyezkedni, hogy ne zavarja a jelenlétem abban, amit éppen művel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Edző részleg  - Page 4 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
287
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 17, 2019 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


☽ Zöldfüllel vadászkodni

Zagar & "William"
• szószám: 602 • Credit:

 
Kissé még bicegve, de töretlen lelkesedéssel közlekedik, egyenesen a gyakorlóterem felé. Ugyan a bicegésre már nem lenne oka, most mégsem adott rá energiát, hogy a seb minél előbb összehúzódjon, sőt mi több, túl van élete első varrásán is és meg kell mondania, rettentő különös élmény volt. Egyszerre volt benne érdekes és taszító is, a lassúság, az, ahogy a tű a húsba mart, jól viselte, még talán a sápadtsága is igazi volt, csak arra tartotta a mágiát, hogy a vér kellően emberi színben pompázzon, aztán szerencsére kapott új ruhákat, amazokat meg elégették már régen. Bár, kissé meglepte a felcsert azzal, hogy nagyra nyílt szemekkel bámulta végig, ájulásmentesen, legközelebb majd ilyenekre is ügyel, most inkább tényleg csak kíváncsi volt, no meg tapasztalatlan.  Sosem látták el így. Sebvarrás, komolyan. Aztán még a sebhelyre is ügyelhet. Kellett ez neki? Kellett. Mindez történt akkor, amikor már egy ideje azon dolgozott, hogy San Francisco városában meglelje azt, ami hasznosabb lenne a kavicsok és romok bámulásánál és aztán minden az ölébe hullott, úgymond. A gépszörnyeteg zúgása még mindig fülében döngicsél, akkor viszont kellemetlenebbül szemlélhette meg, utolsónak akkor látott ilyesmit, amikor a roncs kibelezve feküdt  az út szélén, mert a városban sem nagyon robogott senki sosem, aztán tessék, mire feleszmél, az első közúti balesetén is túl van. Csupa izgalom is lehetne, de emez élmény kellemetlenebb volt, mintha az angyal rohanta volna le megint, amelyik úgy elbánt vele a családi találkozó előtt. Az is fájt ennyire. Viszont, minden egyes sajgó sejtet megérte a végeredmény, hiszen nem másba futott bele, mint a vadászok egyikébe, akikről ha sokat nem is, de eleget már hallott kintléte óta, talán a fertőtlenítő bukéjának bódító hatása, talán saját merülő mágiája mondatta azt, amit, hogy ideje kilépni a semmi árnyékából, hátrahagyni a többi kígyót és új utakat keresni. És mint a lelkes kis fanboy, már le is csapott.
Azóta pedig csak bámul és ámul. Egészen megszokta már San Francisco-t, ugyan mindig talált valami újat, most aztán csupa ilyenbe fut csak bele. Amit eddig csak kívülről látott, most itt van előtte és az arcán pihenő kíváncsiság, érdeklődés vagy épp meglepődés mind valódi, tessék, nem is hazudik ő nagyot, csupán nevet húzott anyja által olyan jámborra faragott arcára és más köntösbe bújt. A póló és a farmer talán kicsit lóg rajta, de nem koszolja be semmi és senki vére, a bakancs viszont tökéletesen illeszkedik lábára, bár meg kell mondania, rettentően idegesíti. Mezítláb azonban feltűnő lenne, most tanul mindent, lopva lesi el a gesztusokat, kicsit elkopott ez a ládában, de egészen jól halad. Türelmesen hagyta a vizsgálódást, csalt, pókerarcot kitartva pedig nyert. All-in.
- Egy pillanat! - szól hátra Zagar felé, megállva a terem közepén elsőnek most valahogy még kicsinek is érzi magát. Van itt minden, amit csak kívánhat, vagy amit még nem is ismer, kések, ütő, vágó és vérre szomjazó eszközök, ha hivatalos akar lenni, ezek ellene is készülhettek volna, ha Isten nem végez jó munkát, így biztos kézzel tapogatja végig párat, első sorban késeket piszkál, egy ütőt is felemel és megsuhintja a kezében. De aztán tanácstalanságot húz arcára, visszateszi és fel-alá téblábol kicsit. Valójában minden ki akar próbálni, mivel mindig is mágiát használt életében, a közelharc még nem a legjobb oldala, tessék, ismét nem hazudik oly nagyot, szüksége van a továbbképzésre. Ezért is lép végül egy ismeretesebb fegyver felé, bár az is izgalmasnak néz ki, amit Zagar a kezében tart. Majd később. Most mégis, az angyalpengéhez hasonló fegyvert emeli fel, és mint valami gyerek, aki elsőnek meri elvenni apu sörét, felé fordul.
- Ez... azt hiszem. Fogalmam sincs, hogy azok ott – mutat a komolyabb arzenál irányába – mire valók... - ezt meg tudja. A hegyes vége szúr, ugye?

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 17, 2019 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Athan (William)
A gyakorlóterem bejáratában állok, hátamat neki támasztva a jobb ajtófélfának ráérősen figyelek William felé. Ruházatom a szoksásos ujjatlan, fekete ingem, aminek a széleit már jó régen leszakítottam és rojtokba rendeződött, felette az ujjatlan bőrmellény, a fekete vászonnadrágom, ami térdtől lefelé szellőzik, és a vége rá van kötözve az elmaradhatatlan, fekete surranó szárára. Őt már betereltem előre, tekintve hogy megnyertem magamnak, mint újoncot. Egy hete volt, amikor San Francisco-ban töltöttem egy délutánt, az ember nem is gondolná hogy már nincs szembe forgalom, nem érheti karambol. Hát de! Szerencsém hogy nem mentem gyorsan. Én akkorát estem a motorról, mint a ház, végig húzva a flazúrt a bal karomon könyöktől a csuklómig, még a bőrkabátom ujja is frankón lyukas lett és folyt a vérem. William-et pedig oldalról elkapta a motor széle és a sárvédő felsértette a combját. Neki is folyt a vére. Összekapartuk a golyóinkat a betonról és egy magát gyógyítónak mondó szerzet ellátott minket. William-nek össze kellett varrni a sebét, az enyémre elég volt a jód. Kénytelen voltam egy éjszakát ott tölteni, ez a finom sütemény meg levakarhatatlanul jönni akart velem, miután megtudta hogy New York-i vadász vagyok. Nem mondanám hogy bízok benne, de mivel a törés teszt megvolt és az itteniek tesztjén is átment, fogalmazzunk úgy hogy inkább abban bízok, hogy a mieink nem tévednek. Mert William-et nem ismerem, még most sem. Ráadásul a lába miatt pihennie kellett, ez az első napja. De minden újonc jól jön.
- Válassz magadnak egy fegyvert!
Jelentőségteljesen tekintek rá, pedig sz@rt sem jelent az első választás. Simán a kezébe kerülhet olyan fegyver, amit aztán nem tud használni. Ez amolyan bevezető, majd később kiderül mi lenne jó neki, a képességei függvényében. Közben a bal kezemben tartott nyílpuskára terelődik egy röpke ideig a figyelmem. Meglepődnék, ha hasonlót választana. A flazúr már csak nyomokban észrevehető. A teremben van mindenféle fegyver, sőt, még pajzsok is. Érdekel mit választ, az megoszt egy kis titkot az adott egyén jelleméről.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Edző részleg  - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1022
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 12, 2018 10:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Edző részleg  - Page 4 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Edző részleg  - Page 4 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Edző részleg  - Page 4 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 11, 2017 4:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Tudnod kell
Daniel xXx Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


El kerekedik szemem. Félek tőle, hogy miért? Mert tapasztaltabb, és bármikor lenyom engem. Főleg, hogy kínzások mestere, para a csávó. Nem tudom, hogy reagálna a hírre még én se fogtam fel. Felül kerekedem, de a női zavarom megzavar. Hirtelen lábaival összekulcsolja a derekamés át fordít.
Na ez az erről beszélek.  Gondolataim nincsenek a helyükön, hiszen Alex mondata kavarog ott benn. Tudnia kell, de félő, hogy nem vissz magával, hogy nem enged el, tudván, hogy tapasztalatlan vagyok.

- Sajálom. -Süttöm le a szemem, majd vissza pillantok.
- Igazad van, de Drake... - Suttogom. Lesütöm a szemem, majd újra igyekszem a bozontom össze kapni, hajgumit leszedem az össze vissza álló hajzuhatagomról, s össze gumizom újra azt.
- Alex mondott valamit... - mondom.
- Drake azért ment el, mert egy lovas költözött belé, Mammon. Ez mindent meg magyarázna, olyan furcsán viselkedett. - Fejezem be a mondatot és kémlelem a férfi arcát.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 30, 2017 10:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Kaitlyn &
Daniel
"A tested jobban elárul téged, mint gondolnád."

A teher ami most a vállamat nyomja az óriási és félek, hogy nem leszek elég erős ahhoz, hogy elbírjam. Ideiglenes úgymond átvettem Drake helyét s ez nagyon sok cécóval jár. Sokkal inkább lennék az, aki eddig is és csak az egyetlen gondom az lenne, hogy mikor viszem el kimosatni a ruhámat. Így pedig döntenem kell dolgokba, amik nagyban befolyásolják a város működését. Soha nem voltam az a nagyon beszédes fickó, jobban szerettem árnyékban maradni, de most ezt a jó szokásomat nem tarthatom meg. Azt kell mutatnom, hogy magabiztos vagyok mert hát kitől mástól várhatnák ezekben a magabiztosság forrását, mint tőlem?
- Harc közben is tudsz beszélni, nem? Biztos nem lehet annyira fontos. Ha már megzavartál a bázis eszközeinek leltárában. Füllentek egyet, hogy megmaradjon azaz álcám, hogy minden pillanatban dolgozom. Jó, igen. Lustálkodtam egy picit, de hát mindenkinek ki jár.
Nem várom meg, hogy befejezze a mondatot már lépek is oda és kigáncsolom, hogy felé kerekedjek. Elmosolyodom és hagyok neki egy gyenge pontot az oldalamon, ahol át tud engem forgatni alulra. Ez sikerült is, és most ő van felettem. Kíváncsi vagyok, hogyan viselkedik.
- Nem ajánlatos ennyire kimutatni a gyengeségünket. Hirtelen fogom meg a kezét és húzom magam felé, hogy a lábaimat összekulcsoljam a dereka körül és így forgassam most én őt át. Feltápászkodok a földről aztán pedig a kezemet nyújtom felé, hogy segítsek neki felállni.
- Ejjej, nem akarok atyáskodni feletted de egy kicsivel több időt fordíthatnál magadra is. Mert így csak lankad a figyelmed. Sóhajtok egyet, majd egy kicsit hátrébb sétálok és zsebre dugom a kezeimet.
- Miről akartál velem beszélni?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Edző részleg  - Page 4 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Edző részleg  - Page 4 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Edző részleg  - Page 4 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 29, 2017 4:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Tudnod kell
Daniel xXx Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Milliónyi gondolat cikázik a fejemben. Alex amit mondott, nem hiszek a fülemnek. Drake testét át vette egy lovas. Hogy lehetséges ez, és főleg az, hogy eddig nem mutatta meg magát? Talán azért volt vele ilyen távolság tartó, amikor én nyomultam rá? Jó lehet nem volt szép, de tessék, álljon ide elém valaki, aki nem tette volna meg a helyemben! Ijedtségem még egy pillanatig tart, majd rá pillantok. Bólintok.
- Először annak indult, de beszélnem kell veled. - Mondom, majd össze fogom a hajamat. Vetkőzésbe kezd, figyelem őt, olyan rég volt dolgom férfival, hogy azt kívánom bárcsak a kockás hasát is láthatnám.
- Kész vagyok, de ...- Akarnám mondani, de már is a földön érzem magam. Oké lassú béna, és sebezhető vagyok, felfogtam, hogy újonc vagyok, és eddig se akartak terepre vinni.

Megpróbálok felül kerekedni rajta, egy pillanatra sikerül is. Rajta vagyok a szemem az övébe néz, szinte el is felejtem, hogy a férfi milyen tud lenne, abban a pillanatban elgyengülök, amit biztos vagyok benne, hogy majd kihasznál.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 4:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Kaitlyn &
Daniel
"A tested jobban elárul téged, mint gondolnád."

Most, hogy Drake elment sokkal több felelősség nyomja a vállamat, mint eddig. Több gond borult a nyakamba. Össze kell tartanom a vadászközösséget nem szabad, hogy széthulljunk mert akkor automatikusan elvesztjük a háborút a természetfeletti lények ellen s akkor az emberek utolsó védőbástyája is leomlik akkor pedig nem vár más csak a halál. Én nem vagyok olyan, mint Wallenberg. Nekem nem fekszik annyira ez a dolog, mint neki hiszen én inkább mindig is a tettek embere voltam, nem a beszédé. Ejh, ejh. Bele kell tanulnom a dolgokba és tiszta fejjel kell mindig gondolkodnom, hogy sikerüljön az ami egykor oly erős volt.
A folyósokon sétálok, a kezemet összekulcsolom a hátam mögött és élvezem ezt a pillanatnyi csendet, ami itt lohol a vadászbázison. Sokan küldetésen vannak, felderítésen. Tudom, hogy meg kellene kerestetni Draket viszont most van jobb dolgunk is. A személyes érzelmeinket nem tehetjük a cél elé. Sokat köszönhetek neki, viszont tudom azt is, hogy ő is ugyanígy tenne. Egy ember élete, több millióval szemben? Most a felderítésekre kell koncentrálni és megerősíteni a város védelmét egy esetleges támadással szemben. Furcsa csönd van, a szörnyetegek megbújtak. De vajon miért? Készülnek valamire?
A nevemet hallom kiáltva az edzőrészleg felől, egy női hang. Payne. Én nem ítélem el őt a családja miatt, hiszen nem mi választjuk azt, hogy kik legyenek a családtagjaink. Drake látott valamit ebben a nőben, és én hiszek benne. Szépen lassan a terem felé veszem az irányt s egy kis ideig távolból figyelem a csépelést. Az arcomra a szokásos mosolyom ül, és továbbra is hátul a kezem ahogy közelebb sétálok hozzá.
- S miért kerestél engem? Kérdezem tőle miközben körbejárom a zsákot, majd a nőt.
- Abból, hogy itt vagy ezen a helyen, sportöltözékbe, úgy gondolom, hogy edzeni szeretnél. De szakíts félbe nyugodtan, ha tévednék. Kuncogok halkan és az egyik pad felé veszem az irányt, hogy levegyem magamról a kabátomat és a felsőmet. Nem szeretnék beleizzadni egyikbe sem.
- Kész vagy, Payne?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Edző részleg  - Page 4 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Edző részleg  - Page 4 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Edző részleg  - Page 4 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 11:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Tudnod kell
Daniel xXx Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Wallenberg elmenetele után csak egy ember volt, aki nem tekintett rám a Payne sarjra, akinek a vadász családja egy áruló nézéssel. Daniel. Bár örült a csávó, de Drake után ő az, akire számíthatunk, ő az, aki megtenne mindent a városért. Tudtam, hogy beszélnem kell vele.

- Frewen? - Kiabálok. Körbe nézek, de nem látom sehol sem, edző cucban vagyok, hiszen  edzeni is jöttem. Össze kötöm a hajam és ha már nincs itt senki ütni kezdem a box zsákot. Minden dühöm, haragom bele adom. Francba Drakekel! Kiváló tanító mesterem volt, hiszen én nem tartoztam már fiatalon egy csapathoz sem, engem most vettek be 24 évesen gyerekként tekintenek rám, a másik csajra azért nem, mert elvágja egy MP alatt a torkod, ha gyereknek nevezet. Azt hallottam róla, hogy már kiskorában kezdte, és latinul úgy beszél, mint én az anya nyelvemen.

Ütöm azt a szart, és érzem, ahogyan a letapadt érzelmek feltörnek, ekkor hirtelen megpillantom Danielt.
- Szent szar. - Rémülök meg, és megállok rá pillantva. Látom a képén a szokásos ijesztő arcát, amin az a mosoly ül, mitől mindenki fél.  
- Téged kerestelek - Mondom, és millió gondolat cikázzik a fejemben.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Edző részleg  - Page 4 Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
Edző részleg  - Page 4 PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Edző részleg  - Page 4 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
110
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5