Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Dark Haven •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 08, 2017 3:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Nagyon sokat tudsz rólunk... - somolygok. - Vagy úgy gondolod, hogy sokat tudsz. - rázom meg végül a fejem. Lehet ő természetfeletti, félvér, ettől még vannak vakfoltok a jelek szerint. - Ugyanis vannak olyan démonok, akiket maga Lucifer teremt meg. - osztom meg vele az információt, bár azt még mindig nem, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az én atyám Lucifer maga. Akárhogy is, nem ismeretterjesztő előadást akarok neki tartani hosszabb távon, ahhoz a hely se lenne a legjobb, meg nagyon kedvem se lenne hozzá. Nem azért néztem ki magamnak... inkább azért, hogy legyen egy jó görbe new york-i napom különleges társaságban. Elvégre magam sem mondanám átlagosnak... ennek első lépcsője pedig az ivós játék lesz, amibe bele is fogunk. A lánynál a kezdés joga hamarosan, amivel él is, választunk felületet, fogyasztási módot is és mehet a menet.
Ahogy keni az itókát, már akkor sem rossz könnyed érintése, de ami utána jön, az még jobb. Ettől tud élvezetes lenni ez a játék. Örömmel fogadom ajkait a nyakamon, közben kicsit megsétáltattam ujjaimat gerince mentén. Tetszik, amit- és ahogy csinál, neki pedig jöhet egy kis "jutalom", ha lehet ezt így nevezni, mert a velem való érintkezés felkavaró tud lenni számára, jelen helyzetben is, ahogy ajkai nyakamat érintik, biztos vagyok benne, hogy tovább borzolja érzékeit. Viszont ez csak még apró kóstolgatás, így hamar véget ér, helyette pedig Lightbane pörget, kétszer is, majd nálam a "labda", mire elmosolyodom. - Aki mer, az nyer... szóval én a hasadról fogyasztanék. - kacsintok rá, majd a lánynak is van lehetősége választani, hogy locsoljunk, vagy nedvesítsünk, nyilván fogja is mondani, ha pedig ez megvan, a játék kedvéért és a mókát fokozandó felfektetem őt a konyhapultra és a felsőjét hasáról felhúzva majd mehet a menet... akármit is választott, az biztos, hogy ajkaim és nyelvem játszadozva és érzékien fogja bejárni fehér bőrét és persze olyan pontokat választok, amiről érzékelem, hogy rá a legnagyobb hatással lenne.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 02, 2017 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Szavaira felvonom a szemöldökömet, kissé hitetlenül.
- A démonok nem születnek. De ha nem akarod elmondani, honnan van a test, hát nem kell. Csupán kíváncsi voltam. - mosolygom. Igazából ha kiszámolom, hogy a démonok nagyjából 10 százaléka lehet teremtett, akkor körülbelül 0,1% esélyem van arra, hogy találkozzak egy ilyennel. Szóval ha ezt vesszük figyelembe, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy szerzett a test, mondjon bármit. Maradok inkább a statisztikánál. Persze az üveg nálam állt meg, mire választottam rajta egy pontot. A nyakát választottam, ő pedig a locsolás helyett a nedvesítést. Szóval felé fordultam, tenyerembe öntöttem kicsit az italból, aztán oda nyúlva finom, masszírozó mozdulattal kentem össze nyakának oldalát az alkohollal. Ezután oda hajoltam, vállaira támaszkodtam, és apró csókokkal, nyalintásokkal és szívásokkal tisztogattam meg az érintett területet. Amint elég tisztának értékeltem a nyakát, kis mosollyal húzódtam el, és pörgettem meg az üveget. Kétszer is, mivel egyszer senkire sem mutatott. Végül csak sikerült úgy csinálni, hogy végre valakin álljon meg, most ő volt a szerencsés.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Lehet, hogy sikerült egy jó fogást csinálnom. - hergelem picit a leányzót, ha már ennyire kíváncsi. - Vagy lehet, tényleg nem igaz... - teszem még hozzá játékosan. - Bár az is megeshet, hogy nem szereztem, hanem így születtem. - adok még egy tippet, amiről persze én tudom, hogy teljes mértékben igaz is. A játékos kérdések után pedig egy tényleges játék következik, amihez alkohol is társul. Itt nem a berúgás az elsődleges cél, annál messzebb mutat a játék, ugyanakkor jó móka és a halandóknál még a gátlásokat is jobban oldja. Megpörgetem az üveget s az a lány felé néz. Ez a véletlen műve, nem befolyásoltam a dolgot, nem vetettem be erőim. Egyrészt minek tenném, hiszen akármi is lesz, az nekem jó eséllyel win-win szituáció. Másrészt meg ha beavatkozom, akkor lehet én kezdem a dolgot. Lightbane kezdhet és "lő" is, egész jól. Helyes, nem rakja magasra a mércét első körben. - Rendben, akkor a nyakam. - bólintok egyetértően. Jó választás volt a félvér, a fekete tollak jól hirdették, hogy kellően érdekes társaságra találok benne. - Legyen nedvesítve, az elázás még várhat. - kuncogok, tudva, hogy én berúgni ettől nem fogok. Az ő szervezetének pontos határait persze nem ismerem, de azért, ha ilyen helyre jött, csak bírja a dolgot. Szóval lehetőséget adok a lánynak, hogy végrehajtsa a választott feladatot, míg kaján vigyorral figyelem, hogy a többi kis nyomorultat mennyire piszkálja ez az egész. Nem hatnak meg különösebben és ők is tudják, hogy fájdalmas lenne, ha beavatkoznának. - Ügyes volt, most te pörgethetsz. - mondom végül, miután Adéla végrehajtotta a feladatát, mely kellően hergelő indítás volt. Lesznek még itt dolgok...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 10:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Persze a játék, hiába más, mint amiket eddig játszottam, jónak ígérkezik. Ő is megmondja, hogy ez adja meg a dolog izgalmát, és ízét. Egyetértek vele, bólintok is egyet hozzá, hogy lássa, nyugtázom a dolgot. Megkérdezi, miért számít a testének származása egyáltalán. Én pedig az utolsó kortyot a számhoz emelem a pohárral.
- Csak tudni akarom, honnan származik a gazdatest. Túl...tökéletes. Tudod, ez az a dolog, amire azt mondják, hogy túl szép, hogy igaz legyen. - mondom kis mosollyal, majd megpörgeti az üveget. Az persze felém fordul. Közben eszembe jut, hogyha akarja, akkor irányítani tudja a játékot a képességeivel, de... sebaj. Irányítsa csak akkor. A vigyort látva halkan elnevetem magam és elgondolkodom, honnan igyak róla.
- Legyen mondjuk a nyakad. - pillantok az említett területre. Se nem túl rámenős, se nem visszafogott. Amolyan tökéletes szürkezóna, főleg, ha az agyát próbálom meg húzni vele. Eszembe jut megint, hogy miket vált ki az érintése és lelkileg felkészülök arra, hogy elnyomjam ezeket. Egy egyszerű mozdulattal huppanok fel a pultra fenekemmel, majd átrakva lábaim átmászok rajta. Ezután felkapom az üveget.
- Választhatsz. Locsolva, vagy nedvesítve? - kérdezem mellé állva, kis mosollyal. Ha locsoljuk az italt, akkor tiszta alkohol lesz az inge, és vélhetően ő maga teljesen, miközben oda hajolva inni próbálok majd. Ha nedvesítjük, akkor könnyebb lesz csak úgy lenyalni vagy csókolni róla. Szemem sarkából a kocsmatöltelékekre pillantok. Szinte látom, ahogy ráng a szemük az idegtől, hogy Moloch ilyesmiket csinál velem. Már csak a közönség piszkálásáért is megéri.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Azt gondoltam, hogy tartogat meglepetéseket a New Yorkba tervezett utam, de arra nem fogadtam volna, hogy egy félig angyal leányzóval fogok ivós játékba bocsátkozni egy kocsmai verekedés romjain. Persze egyáltalán nem bánom a dolgot, mert legyen bár vadóc Lightbane, akkor is szemre való leányzó szép kék szemekkel és tejfehér bőrrel, ruganyos izmokkal és jó mozgással. Egy ilyen ragadozóval nem a legrosszabb peogram egy ilyen "békés tengelyakasztás". - Rendhagyó a dolog, de ez adja meg az izgalmát.- a maga nemében előjátéknak is mondható nem, elvégre lehet inni, nyalni, vagy hasonló módon fogyasztani a másikról az alkoholt, testi közelséggel és egymás hergelésével jár. - Rendben. - kacsintok rá, majd megpörgetem az üveget, hogy a szája a lany felénézve állapodjon meg. - Nálad a labda.- villantok lehengerlő vigyort, majd persze testes kerdésére is kitérek. Nem lövök le minden poént előre, nem arulom el, hogy született vagyok. Lehet majd később egy más helyzetben. - Az, hogy más testét bitorlom és ez mondjuk nem saját. - mosolygok hamisan. - De miért érdekel? - hátha valasza révén valami újat is meg tudok róla. - Mellesleg ha már test, a tied kellemesen formás. - eresztek el egy elég arcbamondós bókot, de így is gondolom. Ahhoz tökéleted, hogy a figyelmem felkeltse és rá szentwljem az időmet. Ha jó lesz, talán azt is megmutatom mire képes egy magamfajta hatalmú és gyakorlatú démon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Csendben figyelem őt, miközben magyarázza a játékszabályokat. Ami meglehetősen egyszerű. Ez nem is egyfajta játék, ez csak amolyan szórakozás. Nem egy billiárd, vagy ilyesmi. Itt nincs nyertes. Ha van is, ő lesz az, mert én egy idő után biztosan kifogok dőlni az italtól.
- Nincs javaslatom. Ismerek ivósjátékokat, de azok nem ilyenek. Azoknál az ivás a büntetés körülbelül. - mondom mosolyogva. Iiigen.. Ez a "ha kimondod ezt meg ezt, akkor innod kell" volt a szabály, vagy valami hasonló. Persze a végén mindenki másnaposan, a várost körbe okádva ébredt fel általában. Volt, aki jobban bírta, volt aki kevésbé. Vicces éjszakák voltak.
- De egyébként játszhatunk ilyet. - somolygok az orrom alatt élénken nézve őt kék szemeimmel, aztán kérdésemre nem kapok választ. Legalább is nem olyat, mint vártam. A "honnan veszed" tagadásra utal. Ha azt kérdezné "honnan tudod" akkor nem tagadás volna. Egyszerre vigyorognék és döbbennék meg. Valahogy el is bizonytalanodok saját tudásomban. Szó szerint nem mondja, hogy nem az övé, se azt, hogy az övé. A levegőben lógva hagyja a dolgot, de a mondata még is hajaz valamerre.
- Mi nem szükségszerű? - kérdezem felocsúdva a gondolataimból.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 5:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Nincs nagy titok, hogy mi zajlik tulajdonképpen. Eleve adott volt egy pozitív értelemben vett kezdő feszültség köztünk, most ez fejlődik tovább szépen, fokozatosan, részben akcióimnak hála. Letámadhatnám jobban is, szerintem ő sem bánná különösen, ha ez történne, de érzem, hogy egyikünk sem vágyik a fél másodperces tornádó-hódításra. Inkább egy kis ügyeskedés kell, macska-egér játék. - Egyszerű... fogunk egy üres üveget. - nyúlok egy sörösüveg után, aminek a tartalmát egy húzásra lehajtom, hogy üresen fektessem el a pulton. - megpörgeti egyikünk, és aki felé az üveg szája néz, az megmondhatja, hogy honnan és hogyan akar italt fogyasztani a másik testéről. - összegzem az egyszerűsített szabályokat. Nincs kedvem kockával meg papírokkal kínlódni, hogy melyik szám mi és hogy... egyrészt be kellene szerezni hozzá dolgokat, másrészt meg fölösleges pepecselés. Szóval jó ez így, ha játszani akar. - Ennek szerintem nincs nyertese, de várom a gondolataid. - teszem hozzá vigyorogva, míg eljátszom egy tincsével, majd kérdésére megsimogatom az arcát. - Honnan veszed, hogy szereztem? - szalad fel a szemöldököm. - Ez nem feltétlenül szükségszerű. - de nem árulom el, hogy tényleg nem szerzett, talán, ha megérdemli. Lehet még akkor se. Egyelőre várom a válaszát, hogy mi legyen a játékkal. Az talán adhat némi időt párosunknak, hogy ne essünk egymásnak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 4:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halkan elkuncogom magam, ahogy megjegyzi, hogy látszik rajtam, mit szeretek. És azt is elmondja, hogy az üldözésnek is meg van az izgalma, de szavaiból kihallom, hogy a lassú becserkészést is szereti. Végül is, most is ezt csinálja. Az érintésen keresztül átadott vággyal, az ivós játékkal. Tudom, hogy mire megy ki a játék. Hogyne volna teljesen egyértelmű? Egészen odáig, hogy ujjai fekete tincseimmel játszanak. Elégszer csábítottam én is, hogy felismerjem az ilyen jeleket. Meg aztán nyíltan ki is mondja, hogy szívesebben teperne le máshogy, kevésbé erőszakos módon.
Habár izgatja a fantáziám, hogy milyen is lenne vele, egy incubussal, csak azért sem akarom megadni neki azt, amit akar. Játszani fogok vele, ameddig csak futja erőmből. Bár ha minden érintése ilyen idegőrlően izgató lesz, félek, hogy hamar befogom adni a derekamat.
- Na és milyen szabályai vannak ennek az ivós játéknak, ha netán játszanánk? Ha már játék, gondolom van egy cél, egy szabály, egy nyertes és egy vesztes. - sorolom mosolyogva, hagyva, hogy ujjaival a hajamat piszkálja.
- Mit kap a nyertes? - Arcát fürkészem, annak határozott vonalait, éleit. Szemöldökének vonalát, ajkát, bőrének tökéletességét. Hogy is szokták mondani? "Arcát, mintha angyalok faragták volna." Ez esetben ezt határozottan kétlem.
- Hol szerezted magadnak ezt a testet? - kérdezem nyugodtan. Tisztában vagyok azzal, hogy a démonok 80, de leginkább 90%-a parazitaként megszáll egy embert, s addig küzd a gazdatesttel, amíg uralni nem tudja. Ezután a gazdatest tudata lassan elrohad, átadja helyét a parazitának, ami nélkül életben sem marad hüvelye. Soha nem találkoztam még saját testes démonnal, New Yorkban főleg kishalak, vagy kisebb halak járnak. Moloch erős, de róla sem gondolok többet, mint a legtöbbről, akikkel "találkozom".
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 11:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


-Az látszik. - bólintok a szavaira. Minek is kendőzné, mikor pontosan láttam itt a kocsmában, hogy miként is megy ez nála. - És nem is hibáztatlak, az izgalom, az adrenalin, a hajtás és üldözés hamisítatlan íze mámorító tud lenni. - folytatom, de azt nem teszem hozzá, hogy ezt lényegesen lassabb körülmények között is át lehet ám élni. Minek is tenném, mikor már tudom, hogy az nem az ő világa? Ellenben én jó démonként elég széles repertoárral és probléma megoldó képességgel bírok, a lassú, cserkészős vadászatot is kifejezetten tudom élvezni. Sőt, van, amiben az az egyik legínyencebb falat. Közben ellátom a sebeit némi mágiával, rossz lenne, ha a későbbiekben ez bármiben is hátráltatná. Mellé egy kis apró "útravalót" is kap. - Több lehetőség is van: az ajkaidról, de egy kis feles poharat a dekoltázsodból is le lehetne húzni... vagy, netán a köldököd is benne lehet a játékban. - kacsintok rá, a kis ivós játékot fellibbentve, amit fiatalok szeretnek művelni, vagyis leginkább szerettek, mielőtt a világ le nem állt és amíg voltak mondjuk egyetemek és egyetemi bulik. - Na, akkor az eddig tartott. - vigyorodom el. A bunyó sem volt unalmas és ez a beszélgetés sem az, meg minden bizonnyal a folytatás sem lesz. Az említett személy biztos a társa, de lehet több is, egyelőre sokat nem tudok róla, de ő se rólam. Pont ez a szép az egészben. - Nem, nem akarok veled verekedni. Az említett ivós játék jobb, vagy az, hogy kevésbé erőszakos módon bírjalak sikongatásra. - jelentem ki sztoikus nyugalommal, majd én is kortyolok egyet, aztán ujjaim sötét fürtjein kalandoznak el kicsit. Ő akart izgalmat az unalomhoz, a játék pedig nem unalmas.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halvány mosollyal hallgatom a magyarázatát az állatvilág ragadozóiról.
- Értelek. Bár én el nem tudom képzelni, milyen lehet így vadászni. Én inkább ajtóstul rontok a házba. Szeretem, ha fél tőlem a vad. Ha űzni kell. - mondom, de csak lötybölöm az italt a poharamban és közben hallgatom, ahogy arról beszél, nem mindig szükséges ilyen feltűnőnek lennie. Én pedig csak halkan nevetek rajta, majd az italomra tekintek. Nem igazán akarok pityókás lenni egy olyan démon közelében, aki befolyással tud lenni rám. Bár... Franc essen ebbe! Hát nem arról prédikáltam eddig, hogy egyszer élek?! Persze közben örömmel konstatálom, hogy érintése nyomán az oldalamban lévő, szúró fájdalom is enyhült. Nem tudom, hogy teljesen meg is gyógyított-e, vagy csak a fájdalmon enyhített, ezért felhúzva pólómat megnézem a lilás foltot a bal bordáimon. Amint visszaengedem a felsőm, le húzom a poharam tartalmát. Ezután rá pillantok, és mintha csak a velőmbe látna, letörli ajkamról az italt, közben pedig egy igen provokatív mondatot tesz hozzá. Az érintésétől ismét libabőrös leszek, ha előhívnám a szárnyaim, még azt is felfújnám. A mondat az érzés miatt fél másodperc késéssel ér el hozzám.
- Jah, nem rossz egy "emberi lőrétől". Képzelem, hogy honnan ízlene jobban. - pimaszkodom egy kis mosollyal.
- Bár azt hiszem, a fantáziám talán különbözik a tiédtől, szóval megoszthatnád. - A sikeres keresésemre elvigyorodok.
- Baromira unatkoztam. Kellett egy kis kicsapongás. Fura, de Darkbane nélkül néha elveszettnek érzem magam. Veled amúgy, inkább nem verekednék, ha nem baj. Nem vagyunk egy súlycsoport. - mutatok gyors mozdulattal először rá, aztán magamra a mutató ujjammal.
- Remélem te se akarsz birkózni velem. Vagy is nem a szó szoros értelmében. - nevetek halkan, miközben újra töltöm a poharakat és az ajkamhoz emelve rejtem el a kis vigyort az arcomon.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Nem feltétlenül mondanám, hiszen a vadonban vannak a nagy ragadozók, akiknek nem kell óvatosnak lenni, a csúcson, de vannak kisebb, viszont nem kevésbé veszélyes jószágok is. Például egy nyest. Óvatos állat, nem nagy jószágra megy, de kemény vérengzést tud csapni. - ha már vadon, akkor marad a hasonlat és az talán jól tudja érzékeltetni, hogy mit értek jelen esetben az óvatos alatt. Akárhogy is, a lány megérdemelne némi vállveregetést azért, hogy itt nekiállt aprítani, helyette azonban inkább a gyógyítás lesz a jutalom. Mindenképpen több haszna van, ha teljes a testi épsége. Az ajkai gyógyítását kéri, amit meg is teszek, bár a többi apróbb fájdalmát is orvosolom a varázslattal, mert, bár nem gondolta komolyan, amiről meglepett arca is tanúskodik, nem végzek fél munkát. Meg ha már lúd, legyen kövér. Persze így abból is kap hangyányi demonstrációt, hogy mire vagyok képes abban az esetben, ha nem az ökleim használom. Tetszik, amit rajta látok és érzékelek. Határozottan kellemes. Még úgy is, hogy tudom, a lány veszélyes szerzet. Nem véletlenül mert bemerészkedni ide. Ugyanakkor nincsenek ártó szándékaim, már megmutattam, bár démon vagyok, szóval ez harmatos lóherényit sem ér, ha arról van szó. Másrészt látta már, hogy mire vagyok képes és ezek után úgy látom, hogy kétszer is meg fogja gondolni mennyire álljon belém. Arról nem is beszélve, hogy akkor megint az egész bárt magára szabadíthatja, ami velem kiegészülve lehet az utolsó dal lenne számára... szóval én maradok a békés hangnemnél, amit amúgy is szeretek megtartani. Félreértés ne essék, szeretem az erőszakot, az inak szakadását, a csontok reccsenését is, de a legtöbb móka "békésebb" dolgokban van számomra. Ambivalens, de én így is, úgy is otthon érzem magam. - Csak ha szükséges. Van, ahol már nem kell, és vannak esetek, amikor nem fontos kitűnni és tekintélyt parancsoló antréval operálni. - mosolygok rá, majd újabb kortyot nyelek, mintha csak víz lenne az. - Nem is olyan rossz ez az ital. - kacsintok. - De van, ahonnan pikánsabb lenne. - teszem még hozzá, majd a száján megülő alkoholcseppet letörlöm egy ujjammal könnyed, de kellően gyors mozdulattal, majd lenyalom onnan, majd szemtelen vigyorra húzódnak ajkaim. - Gondolom azért jöttél ide, hogy keress egy kis bajt magadnak. Jó hírem van: tényleg találtál.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
”Aki mer, az nyer…” szavaira egy halovány vigyort engedek meg. A nővéremmel pont így gondolkodunk. Egyszer élünk, nem? Akkor meg minek totojázni dolgokon? Persze hozzá teszi, hogy az óvatos embereket sem becsüli le. Kis nevetést hallatok.
- Az óvatos emberek nem a vadonba valóak. Bár attól függ, mit nevezünk óvatosnak. Mert hogy annak is vannak szintjei. – például mi, a nővéremmel egyáltalán nem szoktunk óvatoskodni, vagy finomkodni, csak ha valami igen nagy prédára vadászunk. Mások meg minden lépésüket megfontolják. Azt hiszem, ez a két véglet van. Koccintunk az őrültségre. Az alkohol marja a számon a sebet, de nem baj, fáj egy kicsit, de legalább fertőtlenít. A torkomat is, gyomromat is finoman melegíti az ital. Kellemes ciccegő hangot hallatok a korty után, majd megemlítem, hogy ha sebeket akarunk rendbe rakosgatni, akkor a nagy számmal kéne valamit kezdeni, mert azért túl sokáig nehezen viselem, zavar az iszogatásban. Persze ez csak vicc volt a részemről, a férfi még is felemeli a kezét és már hozzá is ér az ajkamhoz a mutatóujjával. Bizsergő érzés jár át érintésétől kezdve végig a testemen, ajkaim elnyílnak, pupilláim kitágulnak, ki libabőrösödöm. Felismerem a halovány vágyat, és a férfi apró érintése szám alatt is árulkodó. Incubus. Megnyalom alsóajkamat, egyrészt a vér, az alkohol, meg a seb tesztelése és az érintés miatt is. Figyelmeztetem magamat, hogy ezt egyetlen, aprócska érintéssel érte el, tehát meglehetősen erős lehet a maga nemében. Uralkodnom kell magamon, nehogy csapdába csaljon. Mert hát hiába vagyunk most jó fejek egymással, én vadász, ő meg démon. Ez nem egy Tarzan és Jane felállás, hanem inkább egy zsaruk kontra mad max. Legalább is a felszín alatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy most ne lenne fegyverszünet.
- Mindig ilyen hatásosak a belépőid? – kérdezem elvigyorodva, miután a nyeszlett kis démonok összerezzennek hangja miatt. Kétségtelen, hogy erő van benne, mármint úgy az egész pasiban. Olyan vad, erős, csábító aurája van, hogy azt csodálom, hogy nem nyáladzik már rögtön három démonribi a lábánál és könyörög neki. … Miken jár a fejem! Ez is biztos a kisugárzása. A pohárra nézve lerakom a pultra azt. Talán nem kellene többet innom, a végén még kimondom ezeket az idióta gondolatokat is.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2