Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Romos Los Angeles •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Romos Los Angeles VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:43 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 07, 2017 11:23 am
Következő oldal


Nem is lehetne színpadiasabb találka hely, egy romos apokalipszis utáni színházteremnél. Mint Los Angeles olyan sok épülete ez a színház is megszenvedte az emberek hiányát és a katasztrófákat. És mégis! Még egyben volt és nagyon jól tartotta magát. Gondolom ez annak a számlájára írható, hogy a város a földrengés körzetbe épült, és próbálták tartósnak felépíteni a helyet.
      Óvatosan lépkedek előre a kihalt épületben, folyamatosan készen arra, hogy bármikor támadás érhet. Ez nevetségesnek tűnhet, ha azt nézzük, hogy én egy harcos angyal vagyok. De inkább sírhatnékom van a gondolatra, hogy atyám eltűnése óta se ember se angyal nincs többé biztonságban. Se mennyekben sem pedig a földön. Végül incidens nélkül sikerül bejárnom az egész épületet, feltérképezve az egészet. Semmi veszélyeset nem találok, maximum pókokat, patkányokat és csótányokat. De ők nem jelentenek veszélyt.
      Végül újra a színpad közepén találom magam és azt veszem észre, hogy elmélázva bámulom a régi székeket, amik a színpaddal szemben vannak.
- Hogy nem képes Gábriel ezt értékelni? A művészetek is az ember szüleményei. – Sóhajtok fel csakúgy magamnak. Majd mivel még bőven van időm a Sariellel megbeszélt találkozóig úgy döntök, neki fogok kicsit rendbe hozni ezt a helyet. Megfeszítem a térdem és a levegőbe ugorva erőteljes szárnycsapásokkal kezdek lebegni a színpad és a nézőtér felett. Ahogy gondoltam a tervem beválik. Na nem vagyok egy helikopter, de a szárnyaim keltette lég lökések így is nagy port kavarnak fel. Majd a telekinetikus képességemmel a levegőben szálló vastag port összébb sűrítem, és ki vezetem a nézőtérről. Lázas munkával folytatom a takarítást szinte transzban. Az emberfeletti erőmnek és képességeimnek hála egy óra alatt annyi munkát elvégzek, amennyit egy emberi takarító brigád egy hét alatt csinált volna meg. Bár lehet kicsit túlzásba estem. Hiszen kitakarítottam minden port és törmeléket szétrothadt haszontalan bútort az épületből. Amit úgy ítéltem, meg hogy menthető a színpadon halmoztam fel. Majd a mágiát használva egyesével mindent helyre állítottam, ami úgy éreztem hogy menthető. A színház restaurációja annyira magával ragadott, hogy például a nézőtér székeit is mind egyesével helyre állítottam. És a tevékenységemnek hála a hely kezdett úgy kinézni mintha még használatban lenne. Sokat segített a dologban, hogy egy nagyváros romjainak a közepén voltam. Itt minden megtalálható. Csak ki kell szedni egy vastag por és rom réteg alól. Egy zsák szög kell? Nem probléma. A Wallmart maradványai közt mindent meg találtam. Ami pedig nem volt elég jó állapotban azt egyszerűen helyre állítottam. Még festésre is jutott időm mielőtt megálltam kicsit pihenni. Miközben egy kanapén pihengettem meg kellett állapítanom, hogy tényleg túlzásba estem. A színház terem teljesen használható és szép állapotban volt. Na persze a csicsás aranyozás és díszítést nem hoztam rendbe. De már nem volt sehol rothadó rozsdásodó rész és a falakat sem a zöld penész borította, és nem tátongtak mindenfelé lyukak rajta. Frissen volt festve, és a hibák ki javítva helyre hozva. Egész kellemes benyomást keltve.
      A munkámmal elégedetten jártam megint végig a színházat és kezdtem rá jönni ez az épület még nem veszett el. Hála a gondos emberi tervezésnek és építésnek. Valamint az én közbelépésemnek. Ekkor döntöttem el, nem hagyom veszni a helyet semmiképpen, és a festékes vödrökhöz vissza térve újabb körutat kezdtem el az épületben. Ezúttal azonban mindenfelé rúnákat és védő pecséteket festettem fel a falakra és folyosókra. Még a pincébe is. Mikor a munkám befejeztem elkeseredve veszem tudomásul a mennyek ereje mennyire elgyengült, hiszen a felrajzolt jelek majd nyolcvan százaléka nem működik. A démonokat talán sikerült innen kizárnom, de élek a gyanúperrel az erősebbek így is be tudnának ide jönni. A dolog nem hat rám különösebben építően, így úgy döntök mára ebből ennyi elég.
      Ahogy végig néztem az épületet most úgy nézek végig magamon. A munkától csupa kosz és piszok lettem. Nem állhatok így Sariel elé. Újra ki repülök a városba, és be szerzek egy méretes fürdőkádat. Majd párforduló és a kádban tiszta víz csillog. A mágiával fel melegítem a vizet, majd a ruháimat le dobva el merülök a vízben. Hanyatt dőlve élvezem a víz kényeztetését, és a szépen rendbehozott színházterem tágas látványát. Majd szépen lassan az egyik szárnyam a másik után előre nyújtom, és módszeresen elkezdem tisztogatni azt. Alaposan meg mosom a tollakat, és a tollak tövét is módszeresen át tisztogatom. Rendesen bele feledkezem a szárnymosásba, nem is figyelve a környezettemre.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2