Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Payne Lakás •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 02, 2018 7:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


The little prince and the fox
Natalie & Alexander
─────────────── ───────────────
« Comment; <3 • Szószám; 544 • Zene; Gold »

A nappali ajtófélfájának döntve a vállamat, figyelem a kanapén nyűglődő Natit. Furcsa barátság köt minket össze, már ami a korkülönbséget illeti, de valahogy ez a tény kereken hét éve sem tudott meghatni. Volt valami benne, ami megszólította a törődő énemet, azt, amelyik megértette, hogy milyen igazságtalanság érte az akkor még rendkívül fiatal lányt. És azt, amelyik a születésétől fogva éppen olyan kívülállónak érezte magát, mint amilyenné ő vált a szerelme kivégzése után. Ki gondolta volna, hogy hét év múlva még jobban fogunk hasonlítani egymásra, már ami a tragikus és félresikerült párválasztásainkat illeti.
A torkomat megköszörülve zökkentem magamat vissza a jelenbe.
- Ohh… Azt hiszem le vagyok egy kissé maradva - mosolyodok el haloványan, nem mintha valaha is posztom lett volna követni mások beosztását, azonban Natalie-ével mindig is tisztában voltam, hogy tudhassam, mikor szervezhetünk közös hamburgerezést, ivászatot vagy edzést. Nos, mielőtt még ennek kapcsán is az önmarcangolás mélyére ránthatnám magamat, felhorkantok a megjegyzésén.
- Tragédiába torkollott volna a napom a látványa nélkül - cukkolom, bár tény és való, életmentő az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló látogatása. Csak nem reggel, amikor még nem tudom összekaparni a lelkem széthullott darabkáit, és elhitetni magammal illetve mindenki mással, hogy tökéletesen rendben vagyok, nem kell félreállítaniuk a vadászattól.
- A bátyám nem ismer téged olyan jól, mint én - jegyzem meg egy féloldalas mosolyfélével, miközben elrugaszkodok az ajtótól. - És ki fogja tartani neked a hátát? - kíváncsiskodok, mímelt érdeklődéssel és kétkedéssel, mintha nem lenne egyértelmű, hogy érte még a kezemet is tűzbe tenném, ha arról van szó. Nat olyan nekem, mintha a második nővérem lenne, és tekintve, hogy a családomhoz sem köt a vér, úgy miért ne válogathatnék magamnak további rokonokat?
- És reggelit, éhen veszek - simogatom meg a hasamat a bordó pólómon keresztül lagymatag ábrázattal, s hasonló, lomha léptekkel követem az övéit a konyhába. Csupasz talpaim tompán csattognak a kellemesen hideg kövön, és csak akkor némulnak el egy pillanatra, amíg ártatlan arckifejezéssel megvonom a vállaimat a felháborodott kérdésére.
- Mi? - vágok furcsa fejet a mikrós hasonlatára. - Már miért akarna bárki macskát tenni oda… - motyogom az orrom alatt szinte némán, amint magam elé meredve befordulok a konyhába. Eleinte az volt a tervem, hogy rögvest neki is látok a reggelinek, mondjuk rántottának, ha maradt még egy-két szem a múltkor szerzett tojásokból, csakhogy meglátva a pult mellett árvátlankodó székeket, visszautasíthatatlan késztetés kerít a hatalmába annak érdekében, hogy bele simítsam az egyikbe a hátsómat.
Amint ez megtörtént, felkönyökölök a márványlapra, a lábaimon kicsit lejjebb tornászva a bő, szürke tréningnadrágomat, mert kezdenek fázni a talpaim.
- Meg sem akarom kérdezni, honnét szerzel te ilyen dolgokat - vigyorodok el a csábító hírek hallatán. - Délután megyek a bázisra, addig van némi időnk - vonogatom meg a szemöldökeimet, s addig el is felejtem a problémáimat, amíg jó érzékkel beléjük nem tenyerel Nati. A mosolyom haloványodik, de kitartóan megmarad az ábrázatomon, még akkor is, ha tudom, hogy a szemeim hűtlenül fognak elárulni másodperceken belül. Fogalmam sincs, hogyan hozakodjak elő bármivel, túl régóta tartogatok magamban túl sok mindent. Nem akarok teljesen szétesni.
- Nem aludtam túl jól - felelem viszonylagos könnyedséggel, azonban fel se kell néznem a lányra ahhoz, hogy tudjam, várakozó és kétkedő tekintete pillogna rám vissza. - Oké… Emlékszel Domra? - kérdezem egy mély sóhajjal karöltve. Inkább kezdjük ezzel, mint a megszállásokkal.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalja Rózsika


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Payne Lakás - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 02, 2018 5:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Le petit Prince
Alex & Nat
──────────── ────────────
« Comment; ide • Szószám; 510• Zene; Raise your glass»
« You become responsible,
forever,
for what you have tamed
A kanapéra levetve magamat, érzékelem, hogy… Senki sincs körülöttem. Sőt mi több az egész lakás csendes. Gyanúsan csendes. Nem lenne itthon senki? Akkor miért van nyitva az ajtó? Miért láttam, hogy a kisherceg itthon van? Oh, hogy nem volt nyitva az ajtó, csak én nyitottam ki? Még kulcsot sem adtak a házhoz, pedig igazán semmi kivetnivalójuk nem lehetne ellenem.
Nem is szoktam annyira nagy galibákat csinálni. A legutóbbi rumos estén is csak egy falat törtem át a fejemmel… Ne, ne kérdezd.
Aztán a ház mélyéből meghallom Alex hangját. Fásult, vékony. Talán most ébredt. Most ébredt.
- Nem Kait vagyok - nyögöm a párnába, mi az összes hangomat elnyomja, szinte semmit sem enged ki onnan. Nehézkesen ülök fel a kanapén. Mit ne mondja, képe sem meggyőzőbb, mint a hangja, ahogy belép a nappaliba. S az első kérdése, vagyis a második, miután felismert, rögtön megteszi hatását a szervezetemen. Ólmok súlya nehezedik szemfedőmre, elmém mintha már nem is itt járna, hanem heted-hét országon túl. Fejem rázom csak meg.
- Éjszakai műszakban vagyok már egy jó ideje - magam kértem át oda. Drake nélkül… jobb ha vigyázok az éjszakai életre. S akkor, onnan bentről, jobban is tudok leskelődni mások után. Inkább a homijaik között, elkeverve ezt-azt. Másfelé terelve a gyanúkat. Nincs sok eszköz a kezembe, azzal kell élnem, amim van.
- Képtelen voltam aludni reggel, gondoltam megleplek. Ne teljen úgy el nap, hogy ne látnád gyönyörű arcomat - és szerény mivoltomat. De ez már csak így megy közöttünk, mióta világ a világ. Mióta… Beszélgetek vele, fejezzük így magunkat. Vagyis mióta képes vagyok a síráson, az önmarcangoláson és a bosszún kívül más érzelmekre is. Gyerek volt még, mégis azt hiszem többet felfogott az akkori valómból, mint bármikor bárki más. Mit számít ez a hét év közöttünk? Hét év… Hét év után is meg tudna szakadni a szívem, ha arra gondolnék.
- Nem is értem miért zárják el - rázom meg a fejemet. Mintha teli tál vizet lögyböltetnének benne. - Mintha nem tartana röpke két percembe kinyitni bármilyen zárt - nem vagyok büszke képességemre, de sokszor bizonyult már hasznosnak egy-egy feladat alatt. Én vagyok az ész. Tudásomat gyakorlatba is tudom olykor ültetni.
- Eeeeez???? Ez neked természetes!!!?? Ez már szinte hőguta! - esek vissza a kanapéra a párnák közé. Fáradság, meleg. Éhség. Kávétlanság. Teljes egyvelege annak, hogy miért is vagyok nyűgös. - Gyere, kísérj el kávét készíteni - tápászkodok fel nagy nehezen a kanapéról. Vontatott léptekkel indulok el a konyha irányába.
- Hé! Miért hiszed, hogy csak azért jövök, mert beszereztem valamit? - fordulok hátra lépteimet folytatva. Kívülről ismerem ezt a házat, pontosan tudom, hogy mikor kell elkanyarodnom a konyhába. Nem mondom, hogy alaptalan az állítása. - Vélhetőleg nem rendeltetés szerűen használtátok. Tudod, a macskát sem kell a mikróba beletenni - vigyorodok. Befordulva a hatalmas hodályba először is két bögrét veszek elő, a kotyogós kávét színültig töltöm kávéporral és a tűzhelyre teszem. Payne anyának nem kell sírnia, úgyis pótlom, amit itt elhasználok.
- Mellesleg a platómon ott van egy régi játékgép. Kifogástalan állapotban van, egy kicsit kellett csak megbütykölni. Két ember játszható vele. Ja és a Mortal Kombat - vigyorgok rá, s amíg lefő a kávé a konyhaszigetre könyökölve hajolok előre a Kisherceg irányába. - Mi ez a kifacsart arc?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 02, 2018 1:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


The little prince and the fox
Natalie & Alexander
─────────────── ───────────────
« Comment; <3 • Szószám; 656 • Zene; Gold »

"- Hé, te jóképű ördög, mindjárt kész a reggeli! - vidám mosollyal az arcomon tekintek el a nappali irányába, ahol valószínűleg már a reggeli futás levezetésén ügyködik Mr. Tökéletes. Válasz ugyan nem érkezik, de tudom, hogy anélkül is eljutott hozzá az információ. Dom olyan ember, aki gyakran elfoglalt a szavakhoz, azonban sosem lankad a figyelme.
Az én igazamat bizonyítja, hogy miként az utolsó palacsintát fordítom a másik oldalára, nyikordul egyet a konyhaajtó előtt heverő, jó öreg padlódeszka. Szelíd mosollyal fordulok felé, csakhogy a tudatomba mélyen beleégett szőke tincsek és felemás szemek helyett egészen más látvány fogad. Az apja.
- Bemocskoltad a fiamat - szólal meg dühödt, visszafojtott hangon, és ebben a momentumban feltűnik mellette az egykori legjobb barátom, illetve az utóbbi években párom is.
- Igen, Alex, tönkretetted az életemet. Hogy tudsz így tükörbe nézni? - lehervad az ábrázatomról a jó kedv, ugyanis nem értem, mi folyik itt pontosan. - Ha nem hagyod, hogy zsinórban a második démon szálljon meg, még mindig nyugodtan élhetnénk az életünket! - szavai ólomként telepednek a gyomromra, miként bevillan a tudatomba a kórház képe, a szerencsétlen beteg torkából kiszakított lélegeztető gép, aztán az esős new yorki utca, Dom nyaka, amit éppen a kezeim szorongatnak…
- N-nem, ez… - tétován lépek hátra. A tűzhelyen felejtett palacsinta alatt közben sercegni kezd az olaj, ám nem tudom rávenni magamat, hogy odanézzek, tekintetem képtelen elszakadni a vádló arckifejezésekről. - Én nem… - kezdenék bele újra, de a torkom elszorul, és valamilyen oknál fogva hiába próbálkozom, nem tudok megszólalni. Ellenben a serpenyőben felejtett reggeli egyre hangosabban sistereg, az olajcseppek vadul kezdenek szerteszét pattogni a konyhában. Égetik a bőrömet, viszont a hang… Az mindennél jobban bántja a füleimet, hiszen pillanatról pillanatra erősödik a sercegés, egészen, ameddig…"

Hevesen szippantva magamba a levegőt, ülök fel az ágyamon, felriadva a rémálomból, ami már közel egy hete üldöz. Zihálva, értetlenül nézek körbe a szoba szegényes falain, azonban valami nincsen rendjén. A homlokomat ráncolva próbálok rájönni, hogy mi idegesít annyira, de csupán akkor döbbenek rá, amikor abbamarad a fülsértő hang. Egy autó dudája.
Szemeimet megforgatva, nyúzott képpel kászálódok ki az ágyból, miközben kezeimmel dörgölve az arcomat, igyekszem némi életet lehelni magamba. Így megy ez szinte minden nap, mióta Dom a titka felderítését követően nem sokkal véget vetett a kapcsolatnak sem nevezhető állapotunknak, majd eltűnt az apjával együtt. Az élet addig sem volt habostorta, két démon is felülkerekedett rajtam, aztán ez a delegáció San Franciscoból, most meg Ő…
Nagyot sóhajtva indulnék a konyhába, végtére nem csak az álmomban készültem éhen veszni, ám alig, hogy lelépek az utolsó, az emeletre vezető lépcsőfokról, a bejárati ajtó hangzatos csapódása rengeti meg a ház falait, illetve az utóbbi időben cérnavékonnyá feszült idegeimet.
- Kait? - szólalok meg erőtlenül, ugyanis az ő ismérve a lelkes ajtóverdesés, főként, amikor dühös valamiért. Márpedig az utóbbi időben gyakran mérges. - Egyszer ránk fog omlani ez a ház, csak úgy mondom… - motyogom álmatagon, elnyomva közben egy ásítást is, mialatt irányt változtatva a nappaliba totyogok.
Akkor ér az igazi felocsúdás, merthogy a nővérem pöttöm valója helyett egy egészen másik alak masíroz be a házunkba, aztán dobja le magát a kanapéra. Egyik szemöldökömet a homlokom közepe felé egyengetve hajolok előre, igyekezve feldolgozni a látványt.
- Nat? Nem te vagy ma az ügyeletes a bázison? - értetlenkedek egy sort, magamban közben számolva a napokat, hogy tudjam, valóban ő van-e soron, vagy csupán bennem kuszálódott össze minden mostanság.
- Mindegy is - legyintek, mert ha már itt van, úgy sem tudhatnám visszazavarni a munkába. - Van a pincében. Szigorú őrizet alatt, a bátyám szerint túl sok fogyott el belőle a napokban - vonom meg a vállaimat ártatlan ábrázattal, mintha nem én és Nat nyakaltunk volna be legutóbb egy hatos csomagot.
- Ugyan már, nyár van. Ez az egyedüli, ami természetes manapság - mosolyodok el leheletnyire, mielőtt még megakadna a szemem a táskája furcsa formáján és méretén. - Ezúttal mit szereztél be? Közlöm, hogy a múltkori trambulint nem értékelték anyáék, meg amúgy is leszakadt - szegény szomszéd kölyök…


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalja Rózsika


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Payne Lakás - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 30, 2018 3:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Le petit Prince
Alex & Nat
──────────── ────────────
« Comment; ide • Szószám; 510• Zene; Raise your glass»
« You become responsible,
forever,
for what you have tamed
Összeszorult szívvel nézek farkasszemet a házzal. Nem tudom, hogy mióta állhatok itt. Talán már órák is eltelhettek. Na jó annyi biztos, hogy nem, mert eme rekkentő hőségbe itt gyulladtam volna fel, mint egy démon az idézés közepén.
Mégsem tudom rávenni magam, hogy átmenjek az út túloldalára és bemenjek. Az utóbbi időben igazán bejáratos lettem ebbe a házba. Ehhez a családhoz és sajnos ehhez kevés köze van most Alexhez. Mindenem a kölyök, hűséges leszek a végsőkig hozzá, de az anyja. Nem vagyok ostoba, hallom a suttogásokat a hátunk mögött. Elszólásokat, szemek villanását. Tervez valamit. Csak nem tudom, hogy mit. Nekem nyilván soha nem fogja elmondani, Kisherceget pedig nem akarom belevonni ebbe. Ő nekem túl fontos ahhoz, hogy holmi politikai áldozattá tegyem, nem.
Nehéz szívvel figyelem viszont. Tudom, hogy otthon van a kölyök. Kölyök…
Hagyjuk már, szinte már kész férfi. Mivé cseperedett fel ez az apró kis szörnyeteg. Igazi vadász lett, felelősséget vállal tetteiért. Ajkaim mosolyra fakadnak. Örülök, hogy egykor rám erőltette magát. Nem volt sétagalopp a kezdetek, de azóta mennyit fejlődtünk!
Még mindig emlékszem, amikor bevezettem az alkohol rögös rejtelmeibe. A szenvedély… Na jó, ebbe nem, mert makacskodik, de ami késik, az nem múlik. Vagy múlik, nem késik? Mi van?
Nagy levegőt veszek és bent tartom őket. Nem tudom, vagy nem is akarom kifújni azt. Pár percig csak így állok, majd végül…
Sóhajtva hagyja el tüdőmet az elhasznált oxigén, mit sem foglalkozva a szorongató érzéssel, mely környékez. Ha reményeim élnek és valaki figyel ránk fentről - jó vicc, mégis ki? - akkor újabb sóhajtás kíséretébe lépek le az úttestre.
Pont amikor egy hidro-autó fékez le előttem, éktelen dudálással karöltve.
- Hé! - csapok rá a motorháztetőre. - Légy már észnél! - mutatok ujjammal halántékomhoz, hozzá pedig még grimaszolok is. Ezt a hülyét! Összefröcskölte a csizmámat sárral! Oh nem említettem volna? Órákon át esett az eső, azzal a reménnyel kecsegtetve, hogy lehűl a levegő. Ehelyett mi történt? Csak még fülledtebb lett. Az eget újra fekete felhők takarják, kecsegtetve valami zivatar reményével. De ha engem kérdeztek ez elmarad.
Kedvesen belerúgok a lökhárítóba, úgy megyek tovább. Idióta komolyan. Mégis mit képzel magáról? Fejemet rázva lépdelek fel a lépcsőkön. Kopogtatás nélkül nyitok be. Ilyen apróságok nem tartanak vissza. Úgy járok néha ide, mintha hazajárnék. Ami azt illeti Drake távozása óta egyre többet vagyok itt. Érzem az űrt, mit ő hagyott maga után. Isten verje meg azt az idiótát is. Mégis minek ment el? És hova? És mi a fészkes fenéért nem tudott szólni?
Mi az, azt hiszi, hogy ő itt a nagy macsó, a nagy istenség, ki egyedül is szembe tud nézni mindennel? Kiről lepattognak a golyók, a kardok eltörnek testén? Egyes golyókat pedig fogával kap el, úgy harapja el? Nem egy Herkules ő, csessze meg. Csak jöjjön vissza…
Hirtelen támadt idegembe észre sem veszem, hogy úgy csapom be az ajtót, hogy a ház falai beleremegnek.
Egyből a nappaliba megyek. Ha szerencsém van, akkor Alex itt van, ha nem… Úgyis hallotta, hogy jött valaki, ha másért nem a kíváncsisága ide vezeti lépteit.
Hatalmas nyögéssel zuhanok le az egyik kanapéra. Hassal. Lendületből. Belekiabálok a huzatba, mely elnyomja a hangomat. Ha pedig tényleg itt van, felkönyökölve simítom félre hajamat arcomból. Körmömmel a felületet kaparászom.
- Van sörötök, Kisherceg? - szegezem neki a kérdést. Szinte érzem, hogy fuldoklom. Nincs levegő, sem itt bent, sem odakint. Mégis ezt hogyan lehet elviselni? - Ez most amúgy egy újabb természeti csapás? Szaunává változtatni a várost? Mert esküszöm működik. Ilyen feszült már régen voltam - csóválom meg fejemet.Táskámból egy régen gyártott, de még épnek gondolt gyermek körmedence dobozának a sarka kandikál ki.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Payne Lakás - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 30, 2018 3:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 19, 2017 11:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

Ugyan a merész és nem kevésbé elvetemült mentőakció gondolatától nem tudom eltántorítani a nővéremet, de az embernek - egy vadásznak meg főképpen - meg kell tanulnia, hogy olykor be kell érni a kisebbik rosszal. Nem nyerhetünk mindig, vannak helyzetek, amikor a legkisebb, pozitív irányban történő változást is értékelni kell, én pedig most ezt teszem. Mélységesen örülök, amiért lesz némi időnk átgondolni ezt az egészet - legnagyobb reményem szerint annyi, hogy végül el is vessük -, illetve, hogyha valóban nekiveselkednénk, nem felkészületlenül tennénk. Kaitlyn sem vágna neki egyedül a kihívásnak, és ez a legfontosabb a számomra.
- Tudom, viszont Wallenberg sem örülne, ha meggondolatlanul cselekednénk. Ez lebegjen mindig a szemed előtt, ugyanis nem leszünk hasznára, amennyiben kapkodunk - bólintok neki, jelezve, hogy megértettem a véleményeim ellenére a tényt, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ráérősen töprengjünk és szervezkedjünk.
Szóval ott hagyva a nappaliban csapot-papot, én is az előszobába sétálok, ahol leemelem a fogasról a bőrdzsekimet, majd óvatos mozdulatokkal magamra egyengetem.
- Napnyugtakor, addigra szerintem mindenkit fel tudsz keresni, aki fontos lehet. Beszélj velük éjjelre egy időpontot és találkozási helyet, a legjobb az lesz, ha akkor surranunk ki, nem fényes nappal - tanácsolom neki. - A találkozó pedig legyen a keleti városrészben az elhagyatott mozinál. Arra ritkán fordulnak meg anyáék és a barátaik - vetem fel az ötletet, és amennyiben Kaitlynnek sincs több hozzáfűzni valója, illetve egyetért a megbeszéltekkel is, egy gyors ölelés és arcra puszi után útnak eredek a dolgomra, bizonyítandó, hogy valóban komolyan gondolom a nővérem elképzeléseit, és nem húzom az időt szándékosan.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 19, 2017 12:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Nem is sejtettem mi van a mozgalmak mögött, és igen valóban ideges vagyok, és félek, hogy mi lesz. Milyen démon? nagy hatalmú? Ha igen, akkor mindent tud már rólunk, hogy a város milyen felépítésű, hogy mely embereket lehet megszállni. Hála Drake pecsétjének engem képtelenség, hiszen megvéd a megszállástól, de egy okos démon leégeti, vagy kivágja a húsomból.
- Igazad van, de nem késlekedhetünk! - Mondom idegesen, majd leteszem a kabátom.az öcsém mindig egy fokkal nyugodtabb, és átgondoltabb volt, mint én. Talán a szüleitől örökölte nem tudom, de ha ennek vége, első dolgom az lesz, hogy segítek neki megtalálni a családját, amiből remélem engem nem hagy ki, és még akkor is az öcsém marad.  

Gondolkodom, hogy kik lennének jó, ott van Adam Branwell, gyűlölöm, de nem mehetek el mellette, hogy sármos. Még is nagyképű, és pikkel rám, amiért velem foglalkozott Wallenberg és nem vele. Bele túrok a hajamba, és gondolkodom, hogy még ki jöhetne szóba. Végig peregnek a nevek, és tudom, hogy kiket keresek meg elsőnek, de óvatosnak kell lenne, rosszul választok, akkor anyám megneszeli.
- Legyen így, hol és mikor találkozzunk mennyi idő múlva? - kérdezem idegesen, és megint megragadom a kabátom, amibe már bele is bújok, kibontom hajam, majd ujra egy kis gombócba teszem a fejem tetején, hogy ne zavarjon.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 14, 2017 12:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

Mikor megfogja a kezemet, és leül mellém, úgy érzem, sikerült valamennyire megbékítenem, azonban hiába igyekszem egyúttal hatni az eszére is, megvilágítva előtte, miért kellene elengednie Wallenberget, újfent felzaklatja magát. Tanácstalanul figyelem, ahogy fel-le járkál a nappaliban.
- Te is tudod… - felelem csöndesen, nem próbálva tovább magyarázni a város vezetőjének indokait és jellemvonásait, vagy azt, hogy miért nem látja Kaitlyn a fától az erdőt. Erről még én is úgy vélem, hogy pusztán olaj lenne a tűzre, idegesen ugyanis senki sem szeret szembesülni a „hibáival”. Amúgy sem, de felpaprikázottan végképp nem.
Szóval úgy döntök, hagyok neki egy kis időt a lecsillapodásra, viszont nyugalom helyett egészen őrült ötletet vesz a fejébe. Aggódóan pattanok fel a kanapéról, ami persze nem tesz jót a még gyógyulatlan testemnek, ám nem tud érdekelni a kellemetlenség, amikor épp a halálba tervez rohanni a nővérem.
- Várj, Kaitlyn, ne kapkodj! - sietek oda hozzá, lázasan törve a fejemet a megoldáson. Attól félek, hogyha most hátat fordítok neki, ő ugyanúgy szalad majd megkeresni Wallenberget, merthogy kötve hiszem, sokan mellé állnának a mentőakciójában, amikor a férfi önszántából távozott a városból.
- Előbb… Előbb szükségünk van felszerelésre. Gondolunk kell az ellátmányra és nem csaphatunk feltűnést sem. Anyáék rögtön megtudnák - sorolom neki a felvetődő problémákat, hátha meggondolja magát. - Amíg toborzol, akár le is köthetem anya és a bátyánk figyelmét - ajánlom, noha kissé rosszul érzem magamat, mert a jogos kimenő okán nem lennék rest Dommielt sem felkeresni. Mindenesetre minél tovább húzzuk az időt, annál több lehetősége marad Kaitnek átértékelni a helyzetet.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 13, 2017 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Mióta kideült az adoptálás a családi életünk felborult, bár eddig se volt séta galopp, hiszen Alex lázadott eddig is, ahogyan idősebbik tesónk anyánk fenekében volt mindig is. Féltem, hogy elvesztem a barátom, akit szeretek.
Anyánk már tuti elkezdte a hadjáratát, amíg mi itt tanácskozunk.
- Te meg a fivérem. - Ülök le mellé és fogom meg a kezét. Majd ahogyan mesélni kezd, elveszem a kezemet, és össze rántom a szemöldököm. Mi?

Ismét felállok, és idegesen járkálok. Kezeimbe temetem az arcom, és a hajammal babrálok.
- Honnan tudod? És én miért nem tudom? - Kérdezem erős gesztikulálással. Nem voltam szerelmes Wallenbergbe, de tiszteltem és szerettem. Na jó volt némi vonzalom, de legalább ő vadászként kezelt engem.
- Meg kell keresnünk Alex, segítenünk kell neki! Szervezzünk csapatokat. - Mondom, majd keresem a kabátom, a szél ugyan is feltámadt. Talán barom vagyok, de tennünk kell valamit a vezetőnkért, nem várni, hogy anyánk át vegye a hatalmat.#Kaitlynjatekvege


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 01, 2017 12:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

Elkeseredett kérdését hallva némileg elszégyellem magamat, mert eddig bele sem gondoltam abba, merről fúj igazán a szél a dühét illetően. Még szép, hogy aggódik, lelépett Drake, és én sem vagyok éppen mintagyerek a családban, legalábbis mióta kiderült az adoptálásom. Minden eszközzel azon dolgozok, hogy megmutassam anyának és a bátyánknak a függetlenségemet, azt, hogy bizony nem tartozok hozzájuk egy ilyen horderejű hazugság után. Viszont… Hogy valóban képes lennék elhagyni őket? Elhagyni Kaitlynt? Kötve hiszem.
- Nem - jelentem ki határozottan, ezúttal a kanapén maradva. - A nővérem vagy, Kait, ezen semmi nem változtathat. Csak Domról van szó, nem a világ végére, hanem a szomszédba ugrottam volna át. De ez fontosabb, nem megyek sehova - biztosítom, igyekezve bevetni a nyugtató hangomat, és persze leküzdeni magamban a kényszert arra vonatkozólag, hogy végre a démon és a kő után járhassak.
- Ha jól hallottam, azért ment el, mert megszállta egy démon. Veszélyes lett volna mellette maradnod, meg amúgy is, elhagytad volna a várost, minket? Sosem jártunk még a falakon kívül - magyarázom neki, próbálva felsorakoztatni az észérveimet, bár ahogyan Dom szokta mondani, a nőket lehetetlen megérteni, és képtelenség nekik mindig a megfelelő dolgot mondani. Mikor már azt hiszi az ember, hogy sínen van, tutira biztosítják róla, hogy még csak a felszínt sem kapargatja az ügy megoldásában. - Valószínűleg téged is védeni akart. Én nem ismerem olyan jól, de mindenki tudja, hogy makacs egy figura. És persze mindig azokat bántjuk meg a legjobban, akiket kedvelünk - teszem hozzá tartózkodóan, mert nem szeretném hamis reményekkel álltatni, azonban azt sem vagyok hajlandó hagyni, hogy kevesebbnek gondolja magát Wallenberg érzéketlensége miatt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 30, 2017 5:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Végig nézek rajta, és még mindig azt a kisfiút látom, aki volt. HIszen régen is,
ahogyan most is nagyon jóban voltunk. Régen sokat játszottunk, és mindig harcoltunk a rosszak ellen, de az csak játék volt, visszont most itt a valóságban meg torpantam. Mentorom elhagytt, és félek, hogy mit fognak tenni anyámék a városban. Félek, hogy Alex is rossz sorsra jut, és a temetőben végzi. Mozgolódik valami a városban is, és ahogyan értesültem mindenhol a szél olyan erősen mar bele a csontjaimba. Sóhajtása, és a mondata csak olaj volt a tűzre, úgy érzem, mint ha lángolna a bőröm. Dühös lesz, leülök, majd le nézek a padlóra hallgatom, ahogyan a démonokról magyaráz nekem. Össze szorítom a kezem,
Felállok, majd megkérdem mondatom "Ha vele mennék", de erre nem leges lesz a válasz, igyekszik vissza tenni a kanapéra, engedelmeskedem. Hirtelen megnyugszik.
Mi történt, kérdezi, majd ismét fel pattanok mint egy golyó, szemeim elsötétülnek, mikor vissza gondolok, mi is történt.  
- Azt hiszed, te is elmehetsz, itt hagyhatsz engem? - Kérdezem már már síró arccal.  
- Nem tudom mi történt, itt hagyott engem Drake, pedig azt hittem van valami olyan köztünk, mint egy barátság, vagy fontosabb vagyok neki, mint egy diák. Tévedtem mindenben.- Sütöm le a szeme, majd  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 23, 2017 5:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

- Most komolyan, Kait? - billentem oldalra a fejemet megadóan, érezve, hogy jelen állapotában semmire nem fogok jutni az észréveimmel. Persze megértem az aggodalmát, fordított esetben én sem vágnék jó képet a dologhoz, de ennyi erővel zárkózzunk be a négy fal közé, és ne csináljunk semmit, akkor talán biztonságban leszünk. Én sem vagyok már kisgyerek, tizennyolc is elmúltam röpke két éve, szóval úgy érzem, ideje lenne, ha nem védeni próbálnának mindenáron, hanem megérteni és együtt dolgozni velem.
- Bármikor bajom lehet, ezt senki sem befolyásolhatja - sóhajtok fel halkan, igyekezve megértést tanúsítani, ami igen csak nehézkes annak fényében, hogy lassan lángra fog kapni az idegességtől, és a hevessége engem is bőséggel érintget. - Az ég szerelmére, lépten-nyomon démonokba botlani a városban, hol jártál eddig? Egyre döbben vannak, nem fogok tétlenül ücsörögni és várni, hogy az itt élőket tizedeljék, csak azért, nehogy bajom essen, mert nem készültem még fel eléggé - dühös vagyok, hangomban azonban alig érezni ebből valamit. Soha nem voltam az a kiabálós és üvöltözős fajta, még a haragom is pusztán elfojtva hajlandó kitörni belőlem.
Talán ennek köszönhető, hogy viszont egészen hamar visszább is tudok venni a vehemenciámból, és képes vagyok arra koncentrálni, hogy megfejtsem; miből ered Kaitlyn szokatlan viselkedése.
- Nem… Nem megyünk sehova, hanem visszaülsz és megbeszéljük ezt az egész Wallenberg, anya és bátyánk ügyet - mellé lépve egyik kezemmel átkarolom a vállait, és így terelgetem vissza a kanapéra, ahova reményeim szerint ismét letelepedik. Amennyiben helyet foglalt, én is visszahelyezkedek mellé. - Mi történt pontosan?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 23, 2017 4:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Feszültségem neki szól, hiszen féltem. Mindig is ő állt közel hozzám két testvérem közül, hiszen nővérünk férjhez ment egy másik vadász családba házasodott,
és a fivérünk... na ő... hatalom mániás, ő akarja irányítani a várost, ahogyan anyánk is.
Soha nem jöttünk ki úgy, hogy soha nem is beszélgettem vele. Vele tudtam megértetni magam mindig. Alex az én igazi testvérem, még ha örökbe fogadták is.
- Na szép, füstjelek is vannak itt? - Gesztikulálok a kezemmel. Kezdek rosszul lenni fejemhez kapok, hogy az öcsém ilyen örült dolgokat beszél. Nem félti az életét, értem én,
hogy vadászok vagyunk, de én őt féltem.
- De az, de és, ha megint bajod lesz? - Kérdezem össze ráncolt szemöldökkel.
- És mit tud ez a szaros kő, talán a fejedre hoz egy démont és, ha nem vagy felkészült?-
Idegesség leizzaszt, bele gondolok, hogy egy angyallal én most kerültem közelségbe,
Drake most mutatta meg, hogyan is öljünk meg egyet, de ki volt kötözve. Démon ravaszabb, erősebb is lehet, isten bukása után.
- Nem tehetünk, és ez is a bajom, hogy tehetetlen vagyok.- Igen valóban ki vagyok, mert Wallenberg is most lépett le, de mit tehetünk anyámék ellen? Össze kellene fognunk most nem egy követ fogdosni.
- És, ha én is mennék veletek? - Kérdezem.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 12, 2017 1:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

Vetek még egy kétkedő pillantást a karjára, amelyen a kötés körül még ott csúfoskodik a bőrére száradt vére, de miután ő sem faggat engem a hogylétem részleteiről, én is leszek olyan jó testvér, hogy nem pedzegetem tovább a családi perpatvar témakörét. Ettől függetlenül érzem a belőle áramló feszültséget, viszont egyelőre szeretném azt hinni, hogy mindez anyának és a bátyánknak szól.
- A démon füstjéről, természetesen - felelek nyugodtan, hiába tűnik furcsának Kait kérdése. - Elmeséltem már, a csatornában akartuk elkapni, de még azelőtt elhagyta a megszállt testét, hogy láthattuk volna. Nem tapasztaltam még ilyet, de akkora erővel robbant onnét ki, hogy… Hát, láttad az eredményét. A követ onnét szedtétek össze, nehéz elképzelnem más magyarázatot - tudatom vele az álláspontomat, noha látva az ábrázatán egyre mélyülő vonásokat, amelyek a közelgő haragját hivatottak beharangozni, védekezőn egymásba fonom a karjaimat a mellkasom előtt.
Annak ellenére, hogy számítottam valamiféle dührohamra, azért ekkora fesztiválra nem készültem. Eleinte megrökönyödök a vehemenciáját, de aztán elkezdi mardosni a bensőmet valami kellemetlen és alattomos érzet. Talán a nővérem sem fogad már el, talán ő is rájött, hogy nem vagyok méltó a nagy Payne névre, és most döntött úgy, hogy ezt tudatni szeretné velem.
- Neked meg mi bajod? - kérdezem végül, elűzve minden dühöt a hangomból. Ha a közelharcban nem is jeleskedtem, az érzelmeim elfojtásában még képes vagyok meglepetéseket produkálni. - Fogalmam sincsen, hogy milyen bajt okozhatna egy kő, én is élek még, nem? De talán megtudhatnánk a démon kilétét, aki éppenséggel hetek óta szedi az áldozatait. Vadászok vagyunk, jól mondom? Nem az a dolgunk, hogy megvédjük azokat, akik képtelenek magukat? - vonom össze a szemöldökeimet kissé kétkedően, aztán egy nagyot sóhajtva felkelek a kanapéról. Tudván, hogy most az életemet kockáztatom, közelebb lépek Kait-hez, és finoman megérintem a vállát.
- Figyelj, elhiszem, hogy feldühítettek anyáék, és hogy Wallenberg is választhatott volna jobb időpontot a távozásra, de nem engedheted, hogy a haragod irányítson. Mégis mit tehetnénk anya és a fivérünk ellen? Szóljunk gyorsan mindenkinek körbe, hogy mire készülnek? Ezt még te sem hiheted, hogy célravezető lenne - magyarázom tárgyilagosan, igyekezve a realitás talaján gyökeret verni, és nem engedni, hogy a tudatalattimban susmorgó, negatív érzelmek előtörekedjenek.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 11, 2017 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Fegyvereket? Vonom fel a szemöldököm. Miért nem képes egyik családtagok, vagy ismerősöm se nyugton maradni, és nem hadakozni. Tudtam, hogy hazudik, de nem volt kedvem veszekedni, és azon rágódni, hogy hogyan pofozzam fel, jobbról vagy balról.  
- Én? - Tényleg, megnézem a kezemet, és legyintek egyet. A családom felidegel ez a vége. Hajamba túrók a maradék jó kezemmel, majd a hajgumit leszedem csuklómról, és össze kötöm vele a sövényem, ami a kinti viharokra össze kócolódott. Valami nem okés az időjárással mostanában, de Draket se tudom már megkérdeni, hiszen..elment.  

- Miféle füstről beszélsz? - Kérdezem, már nem ő az első ember, aki valami füstről beszél az utcán vagy a kocsmában, de én talán át aludhattam ezt a jelenséget, vagy csak nem élek lábszerekkel. Hirtelen fel állok.
- Mit akarsz csinálni drága testvérem? Kipróbálni, MIT? - Kérdezem idegesen.
- Egy darab követ akartok fogdosni? És bajba keveredni, nem elég nekünk a fivérünk, és anyánk? Hiszen át akarják venni a lakosság felett az uralmat. - Mondom idegesen, nem tudom itthon vannak-e, így meg meg csuklik a hangom, hogy vissza fogjam a kiabálást,
de feltételezem nincsenek. Még is, jobb a békesség.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexandrosz


Payne Lakás - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
315
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kaitlyn & Alexander
When Darkness comes
Zene linkje • szószám: xXx • Credit:

Még most sem tudom, hogy komolyan vegyem-e a híreket. Állítólag elérte valami Isten csapása San Franciscot, és azt mondják, a démonok tanyája is látott már szebb napokat. Azóta fekete füstről és mindenféle lényekről is hallottam már, de hát az emberi képzelet határtalan, amikor elönti a pánik. Nem is értem, anyáék miért szorgalmazzák annyira a készülődést, lehet, hogy csak engem akartak a fegyvereink összeszámlálásával lefoglalni, amíg szép csendben átveszik a város felett az irányítást, most, hogy Wallenberg már nincs itt.
Vegyes érzelmekkel tekintek le a kezemben nyugvó nyílra, melynek hegyét angyalpengéből kovácsolták. Drake sosem volt a szívem csücske, meglehet azért, mert a nővéremet furcsa vonzalom köti hozzá, és rajta kívül egyikünk sem ismerte igazán. Viszont a feladatát megfelelően ellátta, igaz, az utóbbi időben voltak véresebb túlkapásai, de inkább tekintette kötelességének a munkáját, mint hatalomnak. Finoman szólva is nagy pácban leszünk nélküle.

Gondolataim közül a bejárati ajtó csapódása ragad ki. Sejtem, hogy Kait lesz az, rajta kívül senki nem tud ilyen szenvedélyesen ajtókat vagdosni. Néhány percen belül meg is jelenik a nappaliban, enyhe meglepődésemre bekötözött kézzel. Hallottam, hogy nagy perpatvart csapott, amikor távozott, ám azt nem hittem volna, hogy meg is sérült.
- Én? A fegyvereket rendezem - vonom meg a vállaimat léhán, mélységes unalmamat kifejezendő. Éppen folytatnám mondandómat a legújabb hírekkel, azonban megelőz a kérdéseivel. Na igen… Alig néhány napja, hogy úgy besültünk azzal a démonnal.
- Kutya bajom, ne aggódj - ez nem egészen van így, mindenesetre semmi kedvem még tőle is a hegyi beszédet hallgatni. Pedig tudom, hogy bármikor bekövetkezhet, ugyanis eddig visszafogta magát. - A te kezed viszont határozottan rosszul néz ki, mit műveltél? - kíváncsiskodok összevont szemöldökökkel, majd leteszem az eddig szorongatott nyilat, és a nővérem mellé telepedek a kanapéra. Tekintetem a karfán pihenő lábára siklik, de az említett kioktatásától tartva inkább leküzdöm magamban a kényszert, hogy tudassam vele; anya ennek cseppet sem örülne. Nem mintha számítana a véleménye, persze.
- Megint ez? - húzom el a számat kelletlenül. - Már mondtam, szerintem az a kő tehet róla. Biztos azért hat rám és rád nem, mert belélegezhettem valamennyit a füstből. Ez egy erős démon volt, Kait - magyarázom higgadtan. - Tuti Domnál is lenne hatása, ha engednétek végre, hogy kipróbáljuk - forgatom meg a szemeimet, mert irtó bosszantó a legkisebbnek lenni a családban. Hiába leszek lassacskán húsz éves, még mindig kisbabaként tekintenek rám.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 4:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Other Little Payne
Alex XxX Kaitlyn
zene • szószám: xXx • Credit:

 


Idegesen térek, haza, és a sírás környékezz. Csak így itt tudott engem hagyni,
amikor azt mondta más vagyok? Talán túlértékeltem magam, én nem is vagyok vadásznak való. Az az arc ahogyan rá nézett, ahogyan láttam a szemébe, hogy jaj fogd már be, hogy láttam a mesterem ennyire másnak. Érzetem, hogy nem nn maga, soha nem kerülhettem közel hozzá, ahogyan akartam, de éreztem, hogy megtudtam volna dolgozni, hogy a kacérkodásom talán majd időközben célt érne, de elment, és megváltozott. Becsapom az ajtót, majd neki dőlök, és a két kezembe temetem az arcom, és nagyokat sóhajtok. Nem sírok. Oda megyek a kötszerekhez, és ellátom a sérülésemet.
Hallok némi zajt, és tudom, hogy az csak Alex lehet. Felállok, és kisétálok a nappaliba.  


- Te mit csinálsz? - Pillantok rá.
- Neked nem kéne még pihened? - Kérdezem értetlenül, majd elindulok felé.
- Hogy érzed magad? - Kérdezem, majd lehuppanok a kanapéra, a lábamat fel teszem a karfára, anyém utálja, ha így ülök, de nem érdekel. A mai kijelentései után, hogy majd,
ha Drake elmegy ővé lesz a város, felbosszantott. Világ életükben utálták őt, pedig ő jó ember volt, és annál is jobb vezető. Alex nem rég majdnem megölte magát, de miért még mindig nem tudom, legszívesebben egy pofonnal nyugtáztam volna hülyeségét, kár, hogy nem tettem.

- Elmondod nekem mi volt az a láttad a poklot? - kérdezem, hiszen az valljuk be elég furcsa volt. Valami mágikus lény lehet, hiszen anyánk be vallotta, hogy örökbe fogadták, de a szüleiről semmit nem mond, talán valami olyan dolog lehet, ami még minket is megijesztene, de én nem tudok máshogyan nézni rá, ő az én testvérem, és ennyi. Támogatom, és, ha kell mellé állok bármiben.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

Payne Lakás - Page 2 Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Payne Lakás - Page 2 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Payne Lakás - Page 2 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 4:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Milyen jövő vár az emberiségre, a földi ökoszisztémára, az életre?

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6