Elhagyatott falu

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Elhagyatott falu - Page 2 Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 24, 2017 2:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Finally we are going to meet
Asty && Mammon
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Zavart, döbbent tekintettel suttogja nevemet, amit oly rég hallottam puha ajkai közül. Nem értem miért nem csókol, ölel, helyette a megvetés. Bizonyosan szeretőm azt akarta, hogy a kis Wallenberg vére borítsa ma ennek az elhagyatott falunak minden zeg zugát. Sajnálom, ha csalódást okozok, de végre itt vagyok. Sikerült kiszabadulnom, és birtokolhatom ezt a testet.  Nehéz volt, hiszen Wallenberg elméje, akármennyire is nem akarom dicsérni erősebb egy átlag embernél. Nem hiába volt ő a vadászok feje. Talán egy démonná vállt lény nem is tudná, úgy megtartani ezt a testet, ahogyan most én birtokolom. Lovasként teremtetett sötét "lelkem" van, ami erősebb, mint jött ment eladott léleknél. Emberek... nem csodálom, hogy úgy mond nagy atyám elment, hiszen ki akarná ezeket babusgatni. Csak azért nem lettek még elpusztítva, mert kellenek a porhüvelyek fivéreimnek és nővéreimnek.

Hangjában meg búvó késztetés megcsapja a fülem. Kést ugyan nem döfi belém, még is látom, hogy mennyire nagyin vissza kell tartania magát, hogy ez a mozdulat ne történjen meg. Csak gondolni tudom, hogy mi játszódik le kedvesem ördögi elméjében, de így is olyan izgató számomra ez a nő.
Mérhetetlen harag gyűlt össze bennem.
- Úgy véled nem próbáltam kitörni? Úgy véled nem fájt látni szerelmem kínzását, élvezettel nézek ilyesfajta élvezeteket, de a tiéd arra késztettet, hogy belülről öljem, pusztítsam el Wallenberg fiút. - Fájtak szavai, hiszen nem tudtam mit kezdeni, tehetetlenség keserves csókja mart, és hiába próbáltam a pecsét, és Wallenberg túl erős volt, még hozzám is.
Elnevettem magam, hiszen mérgesen is olyan gyönyörű, imádom vad természetét, talán ez az amit mindig is szerettem, meg ahogyan kegyetlen ahogyan az emberekkel bánik.
- Kedvesem, első utam hozzád vezetett. - Mosolyodom el, és lépek közelebb reménykedve érintésén, közelségén.
- Minden csepp bosszút vissza szolgáltathatsz a fiúnak, hiszen a lelkét el fogjuk puszítatni, ezt megígérhetem. - Próbálom egyik kezemmel megérinteni arcát, ha engedi másik kezemet a derekára teszem, ha nem elhúzódom.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 18, 2017 12:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mammon & Astarte
"WHY DID LOVE PUT A KNIFE IN MY HEART?

IN MY BED, IN MY HEAD, IN MY HEART."
A harag és a bosszúvágy mérhetetlen erővel tombol bennem, ezért is lehet, hogy sikerül becsapnom önmagamat, és nem veszem észre, hogy akin a dühömet épp levezetem, aki az ujjaim fojtogató szorítását érezheti a nyaka körül, az nem az, akire gondolok. Nem az, akire számítottam, vagy akinek mindezt szánom. Csak a bosszúra összpontosítok, arra, hogy kiporoljam a szuszt is abból az anyaszomorítóból, aki földi pokollá változtatta az elmúlt egy-két hónapomat, és még akkor sem kezdek gyanakodni, amikor a nevemen szólít. Talán éppen azért, mert meg vagyok róla győződve, hogy ismét csak játszadozni akar velem, mint legutóbb, amikor be is dőltem neki, és elhittem, hogy Mammon akar találkozni velem. Ám amikor elneveti magát, mintha simán csak szórakoztatná a támadásom, és ez az egész jelenet, és közben az egyik karomat olyan erővel szorítja, ami halandóknál egyáltalán nem normális, végre elbizonytalanodom.
- Mammon? - Zavart, döbbent tekintettel meredek közelről a szemeibe, a megszerzett késsel a kezemben, de csupán egy pillanatig. Nem állítom, hogy nem örülök ennek a fordulatnak, hogy a szeretőm végre szabad, és a vadász végre nem képes bábként használni őt, ám jelenleg még fűt a harag és a bosszúvágy, amit nem egyszerű elcsitítanom. Talán nem is igazán akarom, mert még mindig inkább szeretném kiélni magam, tombolni, ráborítani az érzéseimet. Amikor megadtam Mammonnak az esélyt, hogy szabad legyen, visszakozott, most pedig, amikor visszatértem, hogy kibelezzem Drake Wallenberget, elveszi tőlem az esélyt azzal, hogy immár elnyomta őt?
- Szerető kedves...? - kérdezek vissza gúnyosan, és bár nagy a kísértés, hogy a kezemben tartott kést az oldalába állítsam, csupán átforgatom azt az ujjaim között, hogy a nyele körül ökölbe szoríthassam őket, a pengéje viszont ne legyen útban, és minden démoni erőmet bevetve vágom gyomorszájon a férfit. - És mégis hol volt az én szerető kedvesem, amikor Wallenberg tűpárnát csinált belőlem, amikor majdnem megfosztott az életemtől? Engem! A Halált! És te mindezt végignézted az első sorból! Csapdába csalt, mert te nem tudtál felülkerekedni rajta! - Fakadok ki szinte fúriaként, az utolsó szavaknál azonban a hangom az iróniától erősen gunyorossá válik.
- Hónapokon keresztül kutattam utánad, próbáltalak kiszabadítani, te pedig szabad vagy, ki tudja már mi óta, és meg sem próbáltál megkeresni? Megnézni, hogy vagyok? - Attól tartok, kezdek kissé olyan lenni, mint egy hisztis kislány, de a történtek fényében, azt hiszem, ehhez most jogom van. Bár egyelőre ha akarnám, sem tudnám igazán visszafogni magam, hiszen kegyetlen bosszúra készültem, hogy elégtételt vegyek Drake-en, visszaállítsam a hírnevem, és visszaszerezzem a méltóságom, ám Mammon visszatérte mindezt láthatóan lehetetlenné teszi. Elárulva érzem magam. Sürgősen szükségem lesz egy falura vagy városra, ahol még pislákol némi élet, hogy sietve földig rombolhassak mindent.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Elhagyatott falu - Page 2 Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 12, 2017 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Finally we are going to meet
Asty && Mammon
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Érzem, hogy valami mostanában nincs rendben a világban. Fekete felhők gyülekeznek, és azt a pletykát hallottam, hogy a pokolba nem tudnak egyesek lejutni. Múltkor egy pokol kutyát láttam az utcán. Sok minden történt, mióta be voltam zárva azzal az idióta pecséttel.
A világ még nagyobb káoszba engedi magát taszítani, itt már nem segít Michael sem, itt már mindennek vége. A falu már lassan 27 éve kihaltan, elhagyva nyugszik itt, és omladozik. A játszótéren az óriáskerék néha meg meg inog a szél lágy simítása során. a ringlis pír már nem játszik kellemes dallamot, csak a rozsda dalát, ami egy fülnek nem éppen kellemes. Lassan lépkedek, hiszen nem tudhatom mit hisz rólam Astarte, hogy ki vagyok.


Szeretőm képes kissé elragadtatni magát, de hát ezért is szeretem. Imádom az a virtust,
ami ereiben folyik, ami a szeme villanásában látni, a tűz, a halál. Nem hiába ő az, hiszen ki más is tud így nézni? Ki más lenne ilyen bátor, ha  nem tudja, hogy a halál nem jön el érte.
Wallenberg nem kecsezgetett engem túl sok örömmel. Se nem ölt, hogy az nekem kedves legyen, na jó a vége fele már azért megingattam. Se nem nyúlt úgy egy asszonyhoz, hogy az keményebb, vagy szenvedélyesebb legyen. Ott volt, az a Payne lány, őt elkaphatta volna.
Hiába minden, javíthatatlan betokosodott figura.
Érzem a sötétség lágy szelét, ahogyan bele, bele mar porhüvelyembe. A régi testem megölték, és én rá kényszerültem, hogy vándorló legyek. Én! A nagy lovas.
Egy sarok,
és a vörös tüzes némberem áll elöttem. Kaján vigyor húzodik a számra, kezem megfeszül,
szívem hevesebben dobog. Izgalom tölti el Drake Wallenberg testét, ahogyan szeretett démonomra pillantok.
Ő még engem Wallenbergnek hisz, azzal a lendülettel vág neki az egyik falnak. Ez remek. Elkapja a nyakam, és felrángat. Végig taogat, szemmem az övébe mar. Ösze vonom a szemöldököm, mire megtalálja a késem. Elkapom kezét, és domoni erőmet használom. Ő erősebb, hiszen én nem rég tértem vissza.
- Astarte! - Mondom ki a nevét, majd nevetésben török ki, hogy ennyire nem ismer fel, már csak draket látja bennem. Kezdek féltékeny lenni.
- Ugyan drágám, nem ismersz meg? Hát már nem szerető kedvesed látod bennem, hanem a vadászt? - Mondom, és vissza nyerem uralmam, és fogom meg a kezét, de nála a késem, így bármikor belém döfheti, megsebezve a porhüvelyem.  
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 09, 2017 8:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Mammon & Astarte
"WHY DID LOVE PUT A KNIFE IN MY HEART?

IN MY BED, IN MY HEAD, IN MY HEART."
Végre eljött az idő, a visszatérésem ideje, a rejtőzködés és menekülés vége. Talán még soha senkinek nem sikerült úgy legyőznie korábban – emberi halandónak biztosan nem –, mint ahogy azt Drake Wallenberg tette néhány hónappal ezelőtt. Miután Mammont rabságba hajtotta a saját testében, majd engem is sikeresen leharcolt, egyet alá kell írnom: az a féreg nem véletlenül lett a New York-i vadászok feje. Érti a dolgát, de szögezzük le, ő sem legyőzhetetlen, és ezt be is fogom bizonyítani. Egyszer bedőltem neki, elhittem, hogy Mammon beszél belőle, csapdába csalt, golyót repített belém, lebénított, megkéselt, levágta a karjaimat, és majdnem az életemet vette, mielőtt megzavartak bennünket, és sikerült elmenekülnöm. Menekülnöm! Nekem! Ezennel ünnepélyesen megfogadom magamnak, hogy először és utoljára használom ezt a szót ilyen kontextusban. Hetekbe, sőt, hónapokba telt, hogy visszanyerjem eredeti formámat, és újra megerősödjek, és ehhez mindent, szó szerint mindent be kellett vetnem. Egy időre még a porhüvelyemet is hátra kellett hagynom, de ismét itt vagyok, erősebben, mint valaha. Az utóbbi tény nem teljesen csak az én érdemem. A földön végigseprő katasztrófahullám, amely kizárt bennünket, démonokat a Pokolból egyben magában hordozta a sötétséget, és a fajtánk megerősödését is. Egyesek azt rebesgetik, hogy ezt nem másnak, mint a nagy betűs Sötétségnek köszönhetjük. Hát megköszönni ugyan nem fogom, de való igaz, hogy a közreműködése nagyot dobott a felépülésemen. Immár készen állok, hogy véghez vigyem a bosszúmat. Mert az az egy biztos, hogy az ellenem elkövetett támadás nem maradhat megtorlás nélkül.
Biztosra nem tudhatom, csak feltételezem, hogy Drake most is New York-ban tartózkodik. Nem ment el az eszem, hogy csak úgy besétáljak a városba. Persze annak is meglehetne a maga izgalma, ám most én akarok az lenni, aki előcsalja a vadászt a fészkéből, és lecsap rá. Tudatni akarom vele, hogy visszatértem, és bosszúra szomjazom, erre pedig az a legjobb módszer, hogy hullákat hagyok, amerre csak járok, a közeli kisebb településeken át, ahol még egyáltalán akad bármiféle élet. Az efféle gyilkos körutak egyébként több okból is előnyösek a számomra: egyrészt mert minden halál engem erősít tovább – függetlenül attól, hogy nem lehetek biztos benne, merre mennek tovább a lelkek, másrészt mert szórakoztat, feltölt, felszabadít. Mondhatjuk úgy is, hogy visszaállítja a nem létező lelkem békéjét és a hírnevemen esett csorbát a szomorú vereségem után.
Végül egy nyomorúságos faluban kötök ki, melynek lakói még az apokalipszis első hullámának estek áldozatául, amikor az angyalok először lesereglettek. Ez igazából a senki földjénél is kisebb terület, ám mivel épp egy vidéki mulatság zajlott itt a katasztrófa beteljesülésekor, és a környező településekről is sokan összegyűltek itt, számos ártatlan, védtelen halandó halt itt „hősi halált”. Még most is bizsergek annak az eseménynek az emlékétől, sok, élvezetes munkám volt velük.
Utcákkal odébb tartózkodom, de abban a pillanatban megérzem a jelenlétét, amikor beteszi a lábát a faluba, hála a vadászban szunnyadó Mammonnak. Ó a fivérem! Nem is említettem még, de rá is neheztelek. Persze az iránta érzett haragom sehol nincs a vadászra vonatkozó gyűlöletemhez képest, de most nem lesz a javára írva, hogy odabenn raboskodik a testben. És hogy miért vagyok dühös rá? Mert cserben hagyott. Hónapokon keresztül kutattam utána, hogy megtaláljam, a segítségére legyek, és megmentsem. Kidolgoztam egy tervet, megszereztem és átadtam neki a pecsétet, ami kiszabadíthatta volna őt, Mammon azonban haladékot akart, arra kért, fedezzem őt, tartsam a hátam, amíg ő elkapja Cassaelt. Végül mégis én húztam a rövidebbet, és a pecsét ellenére sem tett semmit, amikor Drake majdnem kivéreztetett. A testvérem, a szeretőm, de elárult, amiért ki tudnám tekerni a nyakát.
- Lám lám, kit sodort erre a legutóbbi árhullám! - Köszöntöm gúnyosan a vadászt, amikor az utolsó sarkon is befordulva végre szembetalálkozunk egymással. Abban a pillanatban, ahogy a szavak elhagyják ajkaimat, kezem már lendül is, és telekinézist használva már hozzá is vágom a legközelebbi falhoz, hogy ezáltal is előnyhöz jussak. Mielőtt feltápászkodhatna, már mellette is állok, elkapom a nyakánál fogva, és ezúttal a fizikaim erőmmel taszítom keményen a falnak. - Csak nem hiányoztam, szépfiú? - Teszem fel neki a kérdést a legkegyetlenebb bosszút ígérő mosolyommal, és szabad kezem már tapogatva végig is fut rajta, hogy végül megtalálva az oldalán viselt kést, lefegyverezhessem őt. Nyugi, ha akad nála egyéb szúró-vágó eszköz, azt is megtalálom, és elkobozom. Ezúttal nem leszek olyan figyelmetlen, mint legutóbb.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Elhagyatott falu - Page 2 Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 4:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Finally we are going to meet
Asty && Mammon
Zene linkje • szószám: Ide • Credit:

Szegény Wallenberg, nem gondolta volna, hogy kiszabadulok, és a teste biztonságot nyújtó melegében maradok. Szeretem ezt a testet, hiszen nem csak erős porhüvely, hanem erős jellem is, és ki nm szeretné az izgalmakat, a kihívásokat. Hallom benn az üvöltését, ahogyan nem tágít, hogy vissza vegye felettem az uralmat, amit olyan nagy becsben tartott. Lassan belülről szedtem szét, még, amikor a Payne lány felkínálta magát, akkor is a megöléséről adtam neki gondolatokat. És tudom, hogy élvezte, az angyal megölését. Minden megöléssel erősödtem, és ő élvezte, belekostolhatott a halálba, és a démoni létbe. Házi patkánynak érezhettem magam, csak én nem voltam megtűrve. A pecsét, amit azóta leégettem, ékesíti porhüvelyem bőrét, és dagasztja az egóm. Még véletlen se tud vissza zárni, és ha megtalálom Astarte-t elintézem, hogy meghaljon bennem.


Idióta társakkal kell utaznom, akik egy nyamvadék kis szárnyast sem tudnak megtalálni. Ideges vagyok, félek, hogy elköpi valakinek, hogy kiszabadultam, és akkor oda az álcámnak.  Akkor New York fel tudna készülni, és nem tudnának a démon haverjaim beköltözni a porhüvelyekbe. Bár, ahogyan Wallenberg emlékeiben látom, tudom, hogy az égőjük győzedelmeskedik, és a Payne család majd igyekszik felemelkedni, régi helyükre.

Az utam oda vezet, ahol legutoljára látták a vörös kis halálom. Hullák, hiába hullák beszélnek, főleg, ha ő öli meg őket. Elmosolyodom, ahogyan belépek az elhagyatott kis faluba, majd maradásra intem a velem érkezett démonokat.
- Itt egyedül kell lennem, meg kell bíznia bennem. - Mondom, majd bólintanak. Biztonság kedvérét mindig van nálam kés, de nem akarom bántani, azt akarom, hogy bizzon bennem, nem kezdhetem egy késsel a torkán.
Beljebb haladok a faluban, minden neszre fel, fel figyelek. Itt aztán rendes bulit csaptak az angyalkák.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Elhagyatott falu - Page 2 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Elhagyatott falu - Page 2 Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 08, 2017 3:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New Yorktól nem messze található egy kis falu, ami már elhagyatott.
A parkban található; játszótér, óriáskerék, ami még az az napi mulatságról maradt meg, mikor az angyalok alászálltak.


Elhagyatott falu - Page 2 A8206bc138f10eb1e3e9188b54ccc8d1--germany-abandonedElhagyatott falu - Page 2 0213112603245408
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3