Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Elhagyatott falu •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 5:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
- Tisztában vagy vele, hogy a félvérek nem ártatlanok? Tengernyi démonvér csörgedezik az ereikben, s a nagy részük egy őrült gyilkos. A másik részük csak simán gyilkos. Szóval jobb velük vigyázni. - mintha a saját vérem ellen beszélnék... Mert így is van! Magasról teszek a többi démonra vagy félvérre, miattam aztán mindegyik eltűnhet örökre, senki sem hiányozna.
- Tehát az ártatlanok védelmére esküdtél fel... - eltöprengve ismétlem meg a szavait. - Ha megkapod a válaszaid, engem is megölsz? Ugyanis temérdek ártatlan ember vére szárad a kezeimen, s még fog is. - emelem fel egy pillanatra a tenyerem, jelezve, hogy bizony ezzel a két kézzel hoztam nyomorúságos halált ezrekre az évszázadok alatt. Ekkor elmém mélyén haloványan feldereng egy különös gondolat, egy furcsa kíváncsiság. Vajon Alessyát át tudnám állítani a saját oldalamra? Vajon mi kellene ahhoz, hogy egy vadász feladja az életét, s egy démon mellett kössön ki?
- A létem egy fertő, s a világ szebb hely lenne nélkülem. - most nem túlzok és nem viccelek. Ezek egyszerű tények, papírra vetett igazságok. S én magam is így tartom. Az én helyem nem itt van, és sosem fogom tudni elfogadni ezt a világot.
- Ha jó helyen talál el, akkor maximum kiüt egy kis időre, de elég hamar felébredek. Kivéve az angyalpengétől... Egyáltalán te honnan szerezted a sajátod? - lehet, hogy el kellene koboznom tőle? Nekem még nem igazán jutott eszembe, hogy szerezzek egyet, mert túlságosan sok angyalhoz még nem volt szerencsém, akihez meg igen, annál nem az volt az elsődleges gondolatom, hogy mindenáron megkaparintsam a pengéjét.
- Lehetséges, hogy ő a kulcs. Nem volt anyád körül, de még a házban sem láttam semmi jelet, ami rá utalhatott volna. Mondjuk azért nem túrtam fel az egész helyet, akkor régen valahogy volt jobb dolgom is, mint hogy utána kutassak. - célzóan pillantok felé összébb húzott szemekkel. Maga az egész helyzet eleve borzalmasan abszurd még most is, hiszen nem épp mindennapi dolog, hogy egy démon megvéd egy gyermeket, s ahelyett, hogy bántaná, inkább biztonságba helyezi egy vadászokból álló családnál. Ám megtörtént, s ha visszapörgethetném az időt, akkor is ugyanezt csináltam volna.
- Talán nem volt mindig ilyen. - ez pedig elgondolkoztat egy pillanatra. Vajon mi lehet az anyjának a története? Mi történhetett abban a családban? Talán pár kérdésre magyarázatot is kapnánk, ha tudnánk?
- Legalább már tudod, milyen érzés lesz, ha egyszer eljön a vég. - már ha egyáltalán eljön. Hagyom végül felmenni a felső emeletre, de nem telik el sok idő, s már követem is. Az a láthatatlan kapocs egyre közelebb húz hozzá, s egyre inkább ott motoszkál a levegőben a magával hordozott rejtély. Vajon mi ez az egész? Nehezen tudok másra gondolni, így mikor én is elfekszek mellette, teljesen lesüllyedek az elmém legaljára. Feljönnek a régi emlékek, újra és újra lejátszom magamban azokat a pillanatokat, amiknek Alessya is a része volt. Nem is igazán tudom, hogy mikor jön álom a szememre, de elalszok végül, s belesüppedek a sötétségbe. A saját sötétségembe...
Nem ébredek fel hangokra, sem arra, amikor megpróbál felrázni a lány. Egy egészen mély tudatállapotba kerültem, amit azért mégis sikerül valahogy megtörni... A hirtelen jött fájdalomra természetesen azonnal kipattannak a szemeim, s zuhanórepülésben térek vissza a valóságba, ami viszont azt eredményezi, hogy bekapcsol a vészjelzőm, veszélyt érzékelek, így mikor kihúzza a kezemből a pengét Alessya, én egyből távolabb lököm őt magamtól, így ha csak nem reagál gyorsan és nem hajol el, akkor teljesen biztosan a földön landol.
- Ilyet többet rohadtul ne csinálj! Meg is ölhettelek volna! - egy pillanatra teljesen elfelejtem, hogy hiszen nem olyan rég meg is tettem... Viszont ha nem lenne a mostani helyzet, akkor bizony nagyon veszélyes játék így ébresztgetni, ugyanis most még egész békésen ébredtem.
- Mi van már, miről besz... - a szó bennem akad abban a pillanatban, ahogy a fülemet megszállja az a túlvilági moraj. Azonnal felpattanok az ágyról, s odaugrok az ablakhoz. Bár nem vagyok az a fajta, aki könnyen megretten, de ez most... Megfagyasztja még a vért is az ereimben, egészen lehatol a húsomig és a csontomig, mely azonnali cselekvésre késztet. Az ösztöneim azonnal bekapcsolnak.
- Tűnjünk innen! - helyeslek Alessyának, s azonnal elé lépek, felkapom őt, majd a vállamra csapom. Ez most nem szórakozás. Ez nem játék. Láthatja az arcomon az őszinte megrettenést, ami egy magamfajtától egyáltalán nem megszokott, és semmi jóra sem utal. Ugyanis hiába nem halhat meg a mostani helyzetben... Az az örvénylés ott kint teljesen biztosan elragadná tőlem örökre.
- Nem láttál egy kocsit idefelé jövet? - kérdem őt, miközben rohanok kifelé a házból, minél távolabb a Sötétségtől. Azonnal el kell takarodnunk innen, márpedig az első utunk a kunyhóm felé fog vezetni, hogy felkapjak onnan pár dolgot, s minél távolabb menjünk ettől az egésztől. Legalább addig, amíg rá nem jövök, hogy mi ez az egész és meddig tart... S csak remélni tudom, hogy találunk egy járművet valahol, ugyanis gyalog kissé messze lenne, az időnk pedig most először őszintén... Véges.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
- Nem te vagy az első - vonom meg a vállam, már amennyire tudom, mert jelenleg minden erőmmel kapaszkodom, hogy megmaradjak rajta rendesen, nem élvezném, ha hanyatt dőlnék és úgy lógva élvezném az út végét a kútig.
- Igen, az ártatlanok védelmére és arra, hogy a saját életem fontosabb, szóval ha valaki megtámad megölöm. Az utóbbit a szüleim miatt kellett hozzátenni. -Pontosabban apám miatt, azt mondta, hogy az én életem egy kincs, amiért ha kell bárki kérdés nélkül megöl ő is. Ezt a hozzáállást nem vihetem New Yorkba sajnos, de talán sikerül csak meghúzni magam ott és nem kerülök nagyon veszélyes küldetésekbe. A kérdés, amit feltesz, nézzen bármilyen ártatlanul is, engem aztán nem hat meg vele. Megölt! Nem ártatlan és nem is lesz az soha, szóval halált érdemel, de tudnom kell a válaszokat, amiket csak ő adhat meg és a kötelék miatt, azt hiszem én sem lennék képes megölni őt, úgy véglegesen nem.
- Nem tudom. Mi mást is válaszolhattam volna, tanácstalan vagyok és vadásznak neveltek, nem terveztem lepaktálni egy démonnal sem, de ő más. Legalábbis ezt akarom magammal elhitetni, elvégre mellettem maradt, elmehetett volna és megmentett már egy párszor, a megölésem is csak szórakoztatta, mert tudta, hogy feltámadok majd. Ezt azért nem bocsájtom meg neki remélem sohasem, de nehéz, amikor ilyen kenyérre lehet kenni kedves velem. Életidegen az egész helyzet nekem is és neki is.
- Nekem ez semleges dolog, megvédtem magam és valamiért téged is, bár kétlem, hogy kinyírt volna bármelyik fegyvere is, ha eltalál vele. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy neki pont nincs szüksége arra, hogy megvédjék, sokkal jobban meg tudja magát védeni, ha odafigyel, ám akkor mintha csak az előlem való menekülés érdekelte volna.
Megint ott vagyok, hogy ölnöm kell, hogy túléljek, mert ezek addig nem szállnak le rólam, amíg meg nem halnak mind. Az adrenalin szintem minden csatában eléggé felszökik, így mire végzek a nyomorultakkal el is fáradok, de igyekszem nem kimutatni, mert nem akarok gyengének tűnni.
- Csont, hús és vér emberből. - válaszolok és a kezem felé pillantok, fáj, ahogy megszorongatja, szerencsére nem tart olyan sokáig és amint elindulunk kifelé, akkor meg is simogatom egy kicsit ott, ahol megfogta. Annyira össze kell szednem minden erőm, hogy csak egy kicsit bírjam még ki, hogy nem is érzem a lábaim, csak lépkedek összeszedni a nyilaim, majd a házba érve kényelembe is helyezem magam, hogy feltegyem a kérdéseimet.
- Talán az apám lesz akkor a kulcs, bár nem tudom ki lehet annyira elkeseredett, hogy egy olyan nővel, mint az anyám képes közösülni. - elfintorodom a szavaim végén, most tényleg gonoszan hangzik mindez, de vér szerinti anyám sosem kedveltem, nekem Athlan volt ott, ahogy ő is mondja, ő volt, aki rám figyelt és vigyázott ki tudja miért.
- Újra élek, hála a gyilkosomnak - jegyzem meg ridegen, mert nem akartam meghalni, nem akartam tudni milyen érzés és valahol ez nagyon is fáj, nem csak fizikálisan.
- Fáradt vagyok, ma kétszer kellett hadakoznom és még meg is haltam, szerintem mára ez éppen elég volt. A legyintéséből arra következtetek, hogy ő nem jön utánam, így az emeletre megyek, egy befűtött szobába, hogy ott pihenhessek egy kicsit. Eleinte még jól is ment, de aztán jött a halálom végtelen ismétlésének a pillanata, ami felkavar és felriadok, megtörlöm a homlokom és visszafekszem, a gondolataimmal próbálom jófelé terelni az álmomat, ha én irányítom, talán kellemes marad később is. Hallom, ahogy léptek zaja közelít a szobához, majd hozzám. A takaró, amit lerúghattam ismét rajtam van teljesen, élvezve annak melegét, úgy mindig jobban aludtam, ha nem fáztam. A lábamnál érzem, hogy leül az ágy végébe, valahogy megnyugtat a közelsége, a mondanivalóját meg nem tudom álmodom-e vagy valóság. Ismét a jó álmokat elkergetni egy rossz, de most nem várom meg, amíg a kés a bőrömhöz ér, felriadok. Oldalra nézek és elmosolyodok, még sose láttam démont aludni, bár lehet nem is alszik, csak lehunyta a szemeit. Az arca felé nyúlnék, hogy megsimogassam, amikor valami morajlás hallok és az ablakhoz botladozok, hogy kinézzek rajta, mi okozza. Amit látok, hát az maga a Sötétség, ami nyomán semmi sem marad. Gyorsan eljut az agyamig, hogy ha ez elérne minket, akkor kampec és nem csak átmenetileg, hanem véglegesen. Ordítani akarok, hogy baj van, de egy árva hang nem jön ki a torkomon, ennyire még nem féltem talán semmitől. Az ágyhoz rohanok, felveszem a hátizsákom és közben Athlan vállát erősen elkezdem rázogatni.
- Athlan, el kell mennünk most azonnal! Kelj fel kérlek! Itt van a Sötétség és errefelé tart! Remélem felkel, mert ha nem, hát egy módját tudom annak, hogy mi rántja fel és nem fogom kímélni. Egy kis tőrt állítanék a kezébe ez esetben és kirántva az ajtó felé is mennék és megismételném, hogy miért is kell most azonnal távoznunk. Remegek a félelemtől, nem akarok meghalni, annyi mindent kell még megtapasztalnom és annyi rejtély vár még megoldásra.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Elhagyatott falu SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
39
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 1:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  NextA jelenlévők különös morajlásra lesznek figyelmesek. Az év ennek a szakaszában már nem szokatlanok a viharok és zivatarok, könnyedén össze lehetne keverni egy dühösebb példánnyal, mely egyelőre a messziségben csattogtatja kitartóan a villámait, azonban még az egyszerű halandókban is furcsa, nyugtalan érzetet kelt a tapasztalás. Bárki, aki fültanújává válik a tajtékzásnak, leküzdhetetlen kényszert érez arra, hogy elnézzen az irányába, kinézzen az ablakon, egyszerűen szemrevételezze azt, ami talán veszedelmes lehet rá. S amennyiben így tesz, természetellenes fellegekkel szembesülhet a kíváncsiskodó.
A sötét, tornádóra emlékeztető valami, melynek kisugárzása alapján kétségbevonhatatlan, hogy a Sötétség szolgálatában áll, vadul szaggatja szét maga körül a világot. Bármi is keveredjen az útjába, könnyedén átsüvít azon, ám nem holmi egyszerű szélforgatag ez. Akárha egy óriási, láthatatlan lény bendője kebelezné be azt, ami elé kerül, mihelyst tovább áll onnét, a nyomában nem marad semmi. Nem kímél sem élőt vagy élettelent, a fekete örvénylés mögött sivárság fogan, szürke fellegekkel kísért útján, s amazt elhagyván pedig a fény sem tér vissza, mintha a magasban emelkedő ködből mindig egy keveset hátrahagyna, biztosítékként a megújulás és kivirágzás meggátolásához.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
- Nem tudlak követni. - hunyom le egy pillanatra a szemeim, amíg próbálom helyrerakni a hallott információt. - Felesküdtél egyáltalán valamire, vagy csak úgy vadászgatsz kedved szerint? - az már feltűnt, hogy nem éppen ahhoz a bagázshoz tartozik, amelyikből a legtöbben a nyomomban vannak. - Ha megutálsz, engem is levadászol? - nagyokat pislogva nézek felé ártatlanul, mintha a szempilláim könnyed szellőt árasztanának felé. Mert így is van, egy kis hatásvadász trükk által! Persze, nem bírom ki nevetés nélkül, kis híján még egy könnycseppet is elmorzsolok.
- Nekem nem úgy tűnt, mintha nem élvezted volna, ahogy elintézted azokat az úton. Egy kicsit talán még én is élveztem. - kacsintok felé sejtelmesen. Nem igazán tudom kiolvasni Alessyából, hogy pontosan mire gondolhat, miközben elveszi valakinek az életét, de hát van egy kis időm arra, hogy alaposabban szemügyre vegyem, miközben olyan precízen használja a fegyverét, mint kevesen. Hallom, ahogy odakint sorra kidőlnek a vadásznak aligha nevezhető tetvek, mire pár elismerő pillantást megejtek a leányzó felé, mikor mellé sétálok.
- Szerintem egyedül is megoldottad volna. Miből vagy te mégis? - kérdőn meredek felé, majd megragadom a karját, s egy kicsit megszorongatom, hogy nyomatékot adjak a szavaimnak. Hogy honnan van ilyen hajtóereje, fogalmam sincs, de nekem is adhatna belőle, ha már itt tartunk!
A házban megkezdődik az, amit attól a pillanattól kezdve el akartam kerülni, hogy lerepült a zsák a fejemről, s megpillantottam Alessyát. A magyarázkodás. A múlt konkrét felidézése, s az, hogy újra közelebb kerül hozzám épp úgy, ahogy csecsemőként. Akkor sem az első pillanatban környékeztem meg, hiszen akkor is viaskodtam önmagammal, mi lenne a helyes cselekedet. Megmentettem hát, majd elengedtem. Hogy ez hogyan fog alakulni így, hogy Alessyának szabad akarata lett, fogalmam sincs.
- Az anyáddal sosem találkoztam, csak a távolból figyeltem, hogyan bánik veled. És sosem az ő közelében voltam, hanem a tiédben. Anyád sosem érdekelt, annyi értelme volt az életének, hogy téged világra hozott. Semmi más. - hűvösen válaszolom, hiszen ha felidézem magamban annak az ócska nőnek az arcát, már attól is dühbe gurulok. Nem igazán tudom, miért, ez valami ősi, elemi ösztön, ami valahogy nagyon mélyen gyökerezik bennem.
- Velem nem maradhattál, s mivel alig pár hónaposan meghaltál volna egymagad, így az a vadászcsalád volt a legjobb döntés. Hiszen még mindig élsz. Illetve... - apró mosoly kúszik az arcomra, hiszen nem is olyan régen pont én öltem meg. Az érzelmes énem fejtegetésére kissé haragos leszek, de ez hamar elúszik. Már lenyugodtam.
- Érdekelnek a válaszaid, de valamiért úgy érzem, hogy direkt húzod az időt... - pillantok felé cinkosan, de végül hosszasan, megadóan sóhajtok és hódolok be neki, s csak legyintek, hogy menjen. Hiába diktálja azt az eszem, hogy húzzam el innen csíkot azonnal, s idéztessem meg magam valahol a világ másik felén, a lábaim mégsem mozdulnak. Nekidöntöm a fejem a kanapé hátuljának, s lehunyt szemmel próbálom kitisztítani a fejem. Ám ott úgy kavarognak a gondolatok, hogy bőven fog kelleni még idő, hogy lecsituljanak. Hagyom, hogy a kandalló lángjai csillapodjanak, majd eltűnjenek végleg, s eddigre már rég aludnia kellene a leányzónak, de még mindig hallom fentről a halk nyikorgást, mely arra utal, hogy neki sem igazán megy az alvás. Azt hiszem, tényleg kicsit rosszul indult a kapcsolatunk ezen a napon... S amit most fogok tenni, teljesen biztosan megbánom majd a későbbiekben. Felállok, s halk léptekkel megindulok a felső szoba felé, melynek ajtajában pár percre megállok. Onnan figyelem, ahogy zaklatottan próbálja keresni az álmait, de a szépek messze elkerülik őt. Épp úgy, ahogy régen... Lassan lépkedek hát mellé, megkapaszkodok a takarójában, s kicsit feljebb húzom azt rajta. Épp úgy, ahogy régen... Leülök az ágy végébe, s hosszú percekig csak az arcomat a tenyerembe temetve szuszogok halkan a sötétségbe, aztán egy váratlan pillanatban hátravetem magam az ágyon.
- Próbálj meg nem belém állítani reggelre egy angyalpengét... - suttogom halkan, hiszen ha alszik, akkor nem akarom felébreszteni, ha pedig nem, akkor csak egy kicsit oldani akarom a feszültséget.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 5:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
- Nem, de mindjárt megtudom - kicsit felé fordulok, ha már ő inkább felém néz és nem annyira az útra, csak remélem, hogy tudja merre megy, mert nem akarok egy háznak sem nekiütközni, amíg elérünk a kútig. A mondandója nincs ínyemre, szerintem csak a nagyvárosi minden szabály vadászokkal találkozott eddig, akiknek nem emberek a félvérek és nefilimek, pedig de, ők is emberek, igaz csak félig, de azok és az ő halálukat nem is számolják. Ők azok, akiknek bűn megszületni is, mert egyik oldal sem fogadja be őket, legalábbis ott New Yorkban, ahonnan én jövök, ott nincs ilyen.
- Hazudtak, mert nekik minden ember civil és alig öltek párat, de mi van az ártatlanokkal? Ők ártatlan félvéreket és nefilimeket is megöltek, kik szintén emberek valamennyire, az utóbbi ráadásul csak húsz éves kora után tudja meg, ha valami nem stimmel vele és ezért képesek megölni! Ott van vaj, nem itt. Felszegem a fejem is és kicsit köhögök a beszéd után, mert a torkom olyan, mint egy sivatag, száraz és mintha a por mindenhová bement volna kapar is. A köhögés is fáj, ahogy az izmaim összehúzódnak, meg összehúzódnának a sebemnél is, kicsit talán fel is szakadt.
- Attól, hogy megöltem őket, nem mondanám, hogy élveztem is.  Vadász vagyok, a nevében is benne van, hogy aki prédává válik, azt megölöm. Méghozzá, ha valaki nekem esik, onnantól kezdve már nem ártatlan és ha lenne esze, akkor elmenekülhetne és vissza sem néz. De nem, nekik feltett szándékuk volt, hogy megtámadnak, mert elengedtem a démonukat, pedig ha lett volna eszük, akkor tudják, hogy nem úgy terveztem. Amúgy is aki hülye, haljon meg, nem fogom sajnálni, ha elhitték, hogy ők elkaptak egy ilyen démont, csak szánni tudom őket.
- Hagyd békén a táskám - elhessegetem a kezét onnan, nem vagyok kíváncsi a megjegyzésére, nekem tetszik, hogy cicás a táskám, anya szerint olyan szemem van, mint egy macskának, nem sok embert látott ilyen szép nagy zöld szemekkel eddig. Különleges, mint én magam is, de ahhoz, hogy megérezzem a bajt, ahhoz inkább a tapasztalat járul hozzá egy kis női megérzéssel, semmi extra.
- Szükséges rossz persze... - morgolódom kicsit, miközben számolom az embereket, akik úgy döntöttek, hogy kicsinálnak, bár kisebb a létszám, mint alapból, amit nem értek. A füstbomba nem túl kellemes meglepetés, de szerencsére repül is a másik ablakon és mikor hátrasandítok, akkor még azt is észreveszem, hogy kiszáll a füst is. Ezt használta, amikor legelőször is lelökött magáról és elmenekült volna. A megszólítása meg, hát elmosolyodtam rajta, lévén háttal vagyok úgy is, csak utána jutott eszembe, hogy az ablak üvegen meg láthatta a reakciómat. Tudom, hogy nem gondolta komolyan, de akkor is egy démontól ilyet hallani, kicsit furcsa. Igyekszem elfelejteni, hogy démon, de nem lehet, emlékeztetnem kell magam mindig, hogy az és vigyáznom kell vele.
- Haha! Csapatmunka volt, ha nem segítesz, akkor kétlem, hogy ilyen könnyű győzelem lett volna.  A füst miatt kimenekültem volna, lelőttek volna és kész ennyi volt, ismét halott vagyok. Még ha a füstöt túl is élem, akkor is fegyver nélkül tehetetlen lettem volna, bár neki ezek csak apróságok, de nem fogom elkönyvelni saját győzelmemnek a dolgot, ő is részt vett ebben. Kifelé menet nagy levegőt veszek, hogy körbejárjam az elhullót embereket és elvegyem ami az enyém, a nyilaim a fejükből. Nagyon fárasztó, Athlan nem segít benne, de akkor sem kérem meg rá, hogy segítsen. Egy nyilat mégis kapok tőle, mert pont útjában volt, de annak is örülök. Amint megvagyunk irány a ház, a meleg és az evés! Már egy ideje korog a gyomrom, ideje enni. A párnákon úgy helyezkedem el, hogy oldalt legyek a kandallóhoz és oldalt legyen a kanapénak is, amin elfekszik a démon. Lassan eszek a válaszait hallgatva, nem akarom kicsinálni a meleg étellel a gyomrom, elég bajom van anélkül is. Nagyon rossz hallgatni, hogy az anyukám, a vérem gyűlölt engem és miattam halt meg, mert nem bírt elviselni. Mégis minek szült meg? Komolyan nem értem és kicsit magam elé meredek, nem gondoltam volna, hogy én miattam halt meg, hogy én okoztam a halálát. Most már tudom legalább, hogy egy alkoholista volt az anyám és őrült.
- Hogy ismerted meg és mikor találkoztál vele? Miért maradtál a közelébe?  Újabb kérdések merülnek fel ezzel kapcsolatban, nem beszélt még róla, hogy miképp volt őrült és milyen véletlen volt, hogy találkoztak? Nem hiszek a véletlenekben.
Pár hét volt csak, amit mellettem töltött, mégis hónapoknak éreztem, bár csecsemőként ki tudja ezt hogy éltem meg. Az anyámra nem emlékszem egyáltalán, nem hagyott nyomot bennem, csak a vére, ami szétkenődött Athlan arcán, mikor engem elkapott a szakadék alján.
- Jó, bocsánat, nem kell nekem esni - felemelem a kezem megadóan, már a nézésével ölni tudna, el is kapom a tekintetem róla a kajámra és a kanállal túrom a kaját a serpenyőben. Ez a megmagyarázhatatlan kötelék még mindig él és változatlanul erősnek mondható, mert én is aggódtam érte, mikor menekült, hogy ne lőjék le, pedig én magam is azt tettem volna, csak hogy elkaphassam és kifaggassam. Tény, ez így sokkal jobb, hogy nem kényszerítem rá és itt van, meg én sem csapdában ülök, legalábbis remélem. Ő sem tudja mi ez, de már tudom a nevét, a korát, azt hogy nem tud megölni véglegesen, de azért bánt, ha olyat csinálok, ami neki nem tetszik, mintha egy oroszlánnal lennék, aki bármikor nekem eshet, ha valamit nem jól csinálok. Mikor menni akar, inkább nem is nézek rá, csak egy nagyobb adagot veszek a számba, mielőtt válaszolnék, jól át kell gondolnom mit mondok. Csak felé pillantok, majd ismét a kajámra, néha szinte érzem, hogy bámul, de hogy mit, azt nem tudom... Jó nőből vagyok, lenne mit, de ő nem azt nézi szerintem, a megállapítása meg, hogy megnőttem, nos igen, eltelt már pár év, ami neki semmiség, nekem meg annyi, hogy felnőtt lettem papíron.
- Ezt még át kell gondolnom, aludni akarok rá és azt hittem érdekelnek az én válaszaim is, hogy mihez kezdek a válaszaiddal vagy tévedek? - pillantok felé és tartom a szemkontaktust kivételesen, leteszem magam mellé a serpenyőt és fel is állok, mert bár ki voltam ütve, úgy érzem fáradt vagyok és aludnom kell, de nem itt. A táskám felkapom a földről és el is indulok felfelé, biztos van itt valami kényelmesebb nagyobb ágy, ahol aludhatok. A kandalló feletti szobát választom, kellemes meleg van ott és le is dobálok mindent az ágyról, ami poros, majd a szekrényt feltúrva találok egy meleg takarót. A táskám az ágy fogantyújára akasztom, majd lefekszem és betakarózom. Oldalt akarnék aludni, de túlságosan fáj, a hasamon nem tudok, marad a hátamon alvás, amit nem szeretek, de kénytelen leszek. Lehunyom a szemem és elalszom, ám most a szokásos kellemes emlék helyett más is jön, a halálom pillanata újra és újra és újra, az ötödiknél már érzem, hogy lever a víz és felkelek, kicsit fel is ülök és a kicsorduló könnyeim törölgetem. Nem sírok, csak pár csepp mindössze, ami kijön, nem bírom, az egyik kezem a sebre teszem, a másikkal meg a hajamba túrok. Aludnom kéne, de nem fog menni, ennyire rossz még sose történt velem, miért kell a kellemes álmot így elrontania? El akarom felejteni, hogy milyen volt meghalni, de hogy is tegyem? Nincs itt anyukám, hogy megkérdezzem, ő mindig mindenre tudta a választ.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 3:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
- Ez érdekes. Tudod, miért? - oldalra fordítom a fejem újfent, úgy figyelem őt tovább a vállamnál. - Az eddigi tapasztalatim azt mutatták, már nem mintha annyira sok vadásszal elegyedtem volna hosszas beszélgetésbe, de a legtöbbnél, ha rákérdeztem, hogy ölt-e embert, s ha igen, hányat, szinte mindegyik tudta rá a választ, sőt, minden egyes alkalmat fel tudott idézni a fejében. Te meg "nem számoltad", és azokat ott kint is úgy eltetted láb alól, hogy még én is majdnem megirigyeltem. Na, ezért van itt egy kis baj! - bökök a homlokára egyik ujjammal. Nem viccnek szántam azt a megjegyzést, mikor őrültnek neveztem, de hát csak rá kell nézni! Ez a szürke hajzuhatag eleve különleges rajta, hát még az a furán csillanó szempár, ezekkel a személyiségjegyekkel karöltve... Valami sántít a leányzóval, az már biztos.
- Feldughatja magának a segítségét. Mitől félsz mégis? Úgy ölted meg azokat a nyomorultakat az előbb is, hogy esélyük sem volt még pislogni sem. - idézem fel magamban egy pillanatra az eseményeket. - Vagy pont, hogy engem féltesz? Ó, de kedves. - rettenetes közömbösséggel mondom az utolsó mondatot, s a végén erőtlenül felhorkantok, mely egy nevetésbe torkollik. Az említett alak valóban nincs ott a háznál, de őszintén szólva ez engem roppantul hidegen hagy. Ellenben az a furcsa táska... Mikor telepakolja mindennel, én értetlenül lépek oda, s megpöckölöm azokat a fülszerű dolgokat.
- Hát ez meg mi a fasz? - megrázom a fejem, s inkább elengedem a dolgot. A nők ízlését sosem voltam képes megérteni, s azt hiszem, nem most fogom ezt elkezdeni, van ennél fontosabb dolgunk is, ugyanis a kis tündérkénél jelez a vészvillogó.
- Az, hogy megöltelek, a szükséges rossz volt. Te is belátod majd. - hátulról figyelem a karosszékből, nem éppen azt mutatva, hogy túlságosan hatással lenne rám, hogy előlről érkezik egy kisebb tömeg. Jobban leköti a figyelmem inkább Alessya hátulról, hiszen úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan az ereje. Honnan képes ennyit kipréselni mégis magából? Ennek mihamarabb utána kell járnom. Addig is...
- Igenis, úrnőm! - anélkül, hogy felkelnék a fotelból, egyszerűen csak felemelem a kezem, minek következtében a másik ablakon át visszarepül a füstbomba, s fejen találja az egyik hitványt. Eddigre már eléggé ellepte a szobát, így egy nagyobb szelet gerjesztek az erőmmel, mely kifújja a füstöt az utolsó kis gomolygásig. Aztán hasonló unottsággal állok fel, s pillanatok alatt visszaszerzem a leányzó nyílpuskáját. S mint aki jól végezte dolgát, megint csak elkényelmesedek abban az öreg fotelban, onnan figyelem tovább az eseményeket. Természetesen közbeszólhatnék és segíthetnék neki, de... Innen hátulról sokkal kellemesebb a kilátás, főleg hogy meg sem kell mozdulnom. Olyan ez a lány, mint egy gyilkológép, aki ha kap egy kis szikrát, azonnal robban. Ez teszik. Nagyon is teszik! Miért fosztanám hát meg ettől az élvezettől? Mikor már mindegyik a padlón van, s ahogy hallom, nem motoszkál már senki alant, akkor lépek közelebb Alessyához, s használom azt a híres neves képességem. Kinézek az ablakon...
- Tiszta. - vigyorgom szélesen. - Lehet, hogy nekem kellene téged felfogadni testőrnek, és egész nap henyélhetnék! Kapnál egy kezedbe egy pálmalevelet, és csak lesnéd a kívánságaim. Hát nem remek ötlet? - vonogatom párszor kacérkodva a szemöldököm, de látván, hogy a leányzó nem fog egy pillanat alatt erőre kapni, így egy ideig nem fárasztom a hülyeségeimmel, hanem követem újra arra, amerre megy. Egyetlen nyilat odaadok neki a ház előtt, de azt is csak azért, mert épp a talpam alá került. Aztán már lépkedünk is vissza ahhoz a menedékházhoz, ahol nem olyan régen keresztülszúrtam a szívét egy késsel. Micsoda kellemes emlékek! Odabent még kering vérének édes illata, s úgy szippantok bele a levegőbe, mintha egy normális ember egy virágos réten lenne épp. Elnyúlok a kanapén egy halk sóhajjal, fejemet pedig a karfának döntöm, úgy hallgatom tovább a spontán vacsorát rittyentő lánykát. Az első kérdés pedig meg is érkezik.
- Sok alapja volt annak, hogy őrültnek neveztelek. Ugyanis anyád is az volt. Utált téged. Nem is utált... Inkább gyűlölt. Rengeteget zokogott miattad, és élete legnagyobb hibájának tartott téged. - könnyeden ejtem ki a szavakat, itt nincs helye semmiféle érzelemnek, legalábbis részemről. - Teljesen véletlenül ismertem meg, de ő nem tudott a létezésemről. S hogy milyen volt? Egy alkoholista, ostoba némber. Gyűlölt téged, és nem baleset volt, mikor leestél arról a szikláról... Ugyanis egy ideje már tervezgette, hogy megöl téged, ám a lelkiismeretet nem bírta volna elviselni, így magával is végzett. A tervei nem igazán jöttek össze. - sandítok Alessya felé, majd tekintetem a plafonra emelem. - Egészen kicsi voltál, mikor először megéreztelek, de nem a születésedtől fogva voltam jelen. Pár hetet ölelt át eleve, amíg melletted voltam. - a következő kérdésére forgatni kezdem a szemeim, s haragosan pillantok felé. - Érzelmesebb? Ezt komolyan kérdezted? Ez kurvára nem az érzelmekről szól... - ráncolom összébb a szemöldököm. - Ez valami egészen más, amit attól a pillanattól éreztem, hogy megláttalak anyád karjaiban. Nem tudom, hogy mi ez, honnan eredhet, de tény, hogy még ennyi év után is ugyanúgy megvan. S még mindig nem tudok rá magyarázatot adni. - feltolom magam ekkor a kanapén, s ülőhelyzetbe vágom magam. - Ennyi lenne? Mert ha mindent megválaszoltam, akkor távoznék is lassan. Vagy akarsz esetleg még valamit? - biccentem oldalra a fejem, s kitámasztom állam a kézfejemen, miközben a lányt figyelem. - Jól megnőttél... - ejtem el halkan a megállapítást. Neki is már feltűnhetett, hogy elég sokszor legeltetem rajta a szemeim, hiszen kissé hihetetlen, hogy újra találkoztunk. S hogy semmi sem változott huszonhárom év alatt, csupán Alessya külseje...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
Elég nyugodt tempóban haladunk, van időm nézelődni és fel is mérem a terepet, mert én ehhez értek a legjobban, az elemzéshez és a számoláshoz is persze. Mindig tudni kell mennyi lőszerem maradt és az ellenség létszámát, nehogy meglepetés érjen. Nincs is rosszabb annál, ha elfogy a muníció és nem tudod, hogy győzd le az ellenfeledet. Jó fel lehet találni magunkat, én ebben is jó vagyok, apám erre képzett ki, de az már nekem elég kockázatos. A félelmem megtanultam elnyomni, de utána, ha vége mindennek és lecsapódik, az elég rossz. Általában mindig lehunytam a szemem és Athlanra gondoltam, ahogy csecsemőként vigyáz rám. Nem gondoltam volna, hogy démon és hogy ennyire szúrós a stílusa, mint egy sündisznó.
- Agh... - morgok kicsit arra, hogy sokat járt a szám, szebben megfogalmazva azt, amit ő mondott. Ahogy felém fordul kicsit mintha mosolyogna. Hát nem tudom mennyire jó jel ez, de most kivételesen segít és nem akar leszúrni. Nem akarok többé meghalni, kicsit olyan, mintha elhagytam volna a jókedvemet, amit nehéz visszaszerezni, talán ezért sem repdesek annyira az örömtől, ha ez is volt a célja, hát sikeresen elérte.
- Ugyan - felelek arra, hogy megfojtom, de azért lazítok a szorításon, kétlem, hogy képes lennék rá, elég gyenge vagyok, lehet csak az zavarta, hogy túl közel húztam magam hozzá, mint alapból kellene. Én aggódok, hogy egy elmenekült, nem jó, ha segítséget hív és mi még itt vagyok. Annyira nem szeretek csatázni, ha nem muszáj, ám talán ezek nem is nyugodtak volna le addig, amíg a nyomunkra nem akadnak.
- Nem számoltam, de csak azokat, akik megérdemelték vagy az életem múlt rajta - felelek halkan, annyira nem vagyok erre büszke azért, de a munkámmal jár, ha valaki akadályoz, hát megöljük, nem kockáztathatjuk a jó vadászok életét a mániákus buta emberek miatt. Ha démont vagy angyalt, esetleg félvért vagy nefilimet kérdezne, arra sem tudnék pontos számadatot mondani, igyekszem lezárni a dolgokat és nem gondolkozni ezeket, mert beleőrülnék. Teszem a dolgom és amint lezárom, el is felejthetem. Most nem zártam le a csatát, amit a nyilak összeszedése jelent általában, mert kiütöttek és utána volt olyan szemétláda lenni az én megmentőm, hogy megölt.
- Segítséget hívhat és az nem jó. Aztán a táskámnál meg az első gondolata, hogy sminkelni akarok, az eszem megáll, legszívesebben lefejelném, ha nem fájna az is a kő miatt. A kezemmel a mellkasára ütök inkább, hogy ez marhára nem vicces ennyire, pláne, hogy nem sminkelni akarok, csak abba van minden papírom és minden, ami jól jön még nekem. Lett volna kulacs is, amiben vihettünk volna vizet magunkkal visszafelé is, de már mindegy. Az én nadrágom is véres, de én biztos hogy nem önteném le magam vízzel, más sem hiányzik, mint hogy még fel is fázzak. Csak addig nézek oda, amíg magára önti, utána elfordítom a tekintetem, mert nem akarom a tapadós nadrágját még csak lecsekkolni sem, elég beteg is lenne, hogy én egy démont akarok megbámulni úgy. Inkább úgy vagyok, jobb ha indulunk vissza a táskámért.
- Semmi trükk és megkapod a kérdéseket. Nem, nem fogok rendesen válaszolni neki erre, nem tudom még én sem mit akarok, előbb a válaszok, utána meg megbeszéljük hogyan tovább. Én azért még vele maradnék, most túlságosan is rendes, amit kiélvezek, de nem élek vissza vele. Ezt a pillanatot sem fogom elfelejteni, ahogy cinkosan rám kacsint és felemeli az ujját is figyelmeztetés gyanánt. Ismét a hátán utazok a házig, ahol óvatosságra int, mert nem a legbiztosabb a léptem még, hiába kezdem visszanyerni az erőm, azért nem minden áll vissza a régi kerékvágásba egyből. Követ mindenhová, nézi mit csinálok és az átöltözésnél mikor megszólal szúrósan nézek hátra a vállam felett.
- Undorító vagy! - szólok rá és inkább elfordulok tőle. Tényleg azt tehetett velem, amit akart, de a testem halott volt, szóval még ha meg is erőszakolt volna, akkor sem lehetnék terhes. Kész agyrém, de biztos csak úgy mondta, ennyire még ő sem lehet undorító, hogy hullát erőszakol meg. Amúgy is, csak érezném, ha valaki olyat tett volna velem nem? Most így utólag is lenne valami. A nevetéséből ítélve azonban csak viccel, elég rossz vicc amúgy, meg kell jegyezzem. A felsőm rajtam, a konzervek a táskában, a mellkasom bekötöztem, a fejemhez meg kellene még víz, amit nem látok, szóval elengedem, jó az úgy, ahogy van. Indulnék is elengedve a dolgot, amikor az ajtófélfához érve bajt érzek és felmegyek az emeletre.
- Ha nem nyírsz ki, akkor már nem lennénk itt lehet - szólok vissza, már csak azért is, mert én sem élvezem a helyzetet, felesleges még neki is hergelnie engem ezzel. A kérdése kicsit meglep, hogy tőlem várja, hogy mit csináljon, mintha én tudnám, hogy ő mikre képes.
- A másik oldali ablakon kidobhatnád a füstbombát és kellene a nyílpuskám, mert ránézéssel nem tudom megölni őket.  Lesből azért a többi ablakhoz is sétálok, hogy felmérjem hányan lehetnek még, vagy hatot számoltam össze, viszont ezek komolyabb ellenfeleknek néznek ki, egyetlen gondjuk lesz, hogy a fejüket nem védik semmivel, de a golyóálló mellény ott van. Gratulálni tudok csak a zsenikének ezért. Kint az ajtó felé céloznak, várják, hogy majd kimegyünk ott levegőért. Na arra aztán várhatnak, örülök a fegyveremnek, amint megkapom és be is tárazok még pár vesszőt. Azokat veszem célba, akik nem látnak rá egymásra és aki a másik mögött van látótérben, mire észbe kaphatna az előtte álló, hogy mögötte kidőltek, már repül is a nyilam a betört ablakon és sorra fekszenek ki a nyomorultak. Kicsit még várok, hogy előkerül-e valaki, ha Athlan sürgetne, hogy mehetünk, csak leintem és nem feleslegesen, mert még két ember előkerül, mert gyanús neki a csend. Őket is lenyilazom, majd várok és úgy fest, nem lesznek többen. Nyolcan voltak feltehetőleg.
- Mehetünk, azt hiszem, bár ha van valami szuper képességed, akkor megnézhetnéd, hogy van-e még valahol valaki, aki elbújt. Össze is szedelőcködöm és a konyhából egy serpenyőt is magamhoz veszek még, amit a fejem elé tartva lesek ki, én félek, nem akarok meghalni, jobb az óvatosság. Szerencsére senki sem akar megtámadni, szóval el is indulok a legközelebbi tetemhez kiszedni a nyilam, amit az emberbe törölve tárazok is be e fegyverembe. El is fáradtam körülbelül itt, de nem merem megkérni Athlant, hogy szedje össze, szóval magam megyek értük, ha nem lep meg a begyűjtéssel.
- Akkor azt hiszem mára már nem lesz több meglepetés, most senki sem menekült el remélhetőleg - jegyzem meg és elindulok a fűtött ház felé, ahol megölt, de fázom és fel akarok melegedni, meg ennék is végre. Ott megérkezve egy konzervet fel is bontok és a serpenyőbe öntöm a tartalmát, majd a kandalló tüze felett megmelegítem, hogy ehető legyen. Van a táskámban egy kis fakanál, azzal neki is látok majd, de kicsit hagyom hűlni, addig a földre dobálok pár párnát és helyet foglalok ott.
- Szóval, az érdekelne először, hogy ismerted az anyukámat? Tudod milyen volt, miért ugrott le a szikláról? Valahogy ezt nem tudtam megérteni, miért csinál ilyet egy anya. Jó, én nem vagyok az, nem is terveztem ilyesmit, főleg nem egy démonnal. Ki az az ép elméjű, aki démont mondott volna, ha meghallja a történetemet? Mindenki angyalt mondott, én meg el is hittem, bár ők sem jobbak, mint a démonok, aki azt hiszi, hogy isteníteni kell őket, az téved. Megvárom, mit mond, aztán jöhet is a következő.
- Hogy kerültél a közelembe és már születésem óta jelen voltál vagy csak később találtál rám?  Szinte már jönne a következő kérdés is, de túl sok egyszerre, tudom, de minden összekapcsolódik mindennel úgy érzem, egyszerűbb lenne ha elmesélne mindent az elejétől a találkozásunkig.
- Ezt a különös érzést, ami összeköt minket mióta érzed és egyáltalán egy démon hogy képes ilyenre? Amúgy is érzelmesebb fajta vagy? Jó, amilyen kegyetlen volt, annyira rendes is az elmúlt röpke időben, amit ki nem néztem volna soha egyetlen egy példányból sem. Ő más, miattam más és én is más vagyok neki, mint a többi ember vagy vadász, nevezzen, aminek akar. Jóízűen eszem közben az ételt és ha lenyeltem a falatot akkor kérdezek, elég jól neveltek, elvégre a családunk mondhatni jó hírnevű és jólétben él, egy kis kastélyban, legalábbis nekem az a hatalmás ház már az volt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 7:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
Minél közelebb van hozzám Alessya, annál inkább mosódnak össze a múlt képei s a jelen árnyai. Régen a mellkasomnak simítva őt csitítgattam az éj leple alatt, mikor az anyja nem volt hajlandó álomba ringatni őt, s éreztem, hogy fáj valamije, most pedig a hátamon cipelve próbálok némi nyugalmat szerezni neki, ha már én okoztam az egész fájdalmas procedúrát. Hiába legyen gyenge és elesett, akkor is úgy tartom, hogy megérdemelte. Ebben a világban nem lehet gyenge és meggondolatlan, s ha ehhez ilyen kemény leckék kellenek, akkor bizony nem nagyon lesznek túlságosan nyugodt napjai, ha véletlenül velem marad ezek után is...
- Azért száradt ki a torkod, mert kurva sokat járt a szád. - fordítom kicsit oldalra a fejem, s felszegett állal pillantok a vállamnál kukucskáló lányra. Ajkaim szegletében ott lapul egy apró mosoly, ami utalhat arra, hogy kezdek kissé felengedni. Hiába, nem reagálok túlságosan jól a múltra. Valaki zokogásban tör ki, ha egy rég látott személyt sodor az útjába a sors, valaki pedig pont, hogy megöli azt. Nos, én az utóbbi kategóriába tartozom.
A cafatok és holttestek mellett elhaladva egy merengő pillantást vetek rájuk, s meg kell hagyni, jól elintézte őket ez a lány. Eléggé ügyesnek tűnt, persze erről nem kell tudnia, hogy így gondolom, mert még a végén elbízza magát, s egy magabiztos nőnél nincs is rosszabb! Mikor átlépek egy ujjpercen, a lány úgy kezd el szorítani, hogy kis híján belekékülök.
- Megfojtasz! - míg egyik kezemmel tartom őt, a másikkal megkapaszkodok a csuklójában, s kicsit kijjebb húzom mindkettőt. - Hány embert öltél már meg? - kérdem tőle halkabban, mikor magunk mögött hagyjuk a tömegsírt. Eléggé jól helyben hagyta azokat a hitványokat, de a mostani reakciója hagy bennem némi kérdést. Mintha a cél érdekében bármire képes lenne, ám ha épp nincs veszély, akkor valójában egy teljesen átlagos lány, emberi érzésekkel. Az átlagost persze messze felülmúlja, de tetszik, hogy nem akar túlságosan keménynek tűnni, s nem rejti el minden áron még a negatív érzéseit sem. Keménynek kemény, de nem vakmerően ostoba.
- És most kezdjek rettegni, mert túlélte az egyik? Ugyan. - legyintek lemondóan, hiszen túlságosan nem hat meg, hogy elszökött az egyik, sem az, ha esetleg erősítést hívna. - A táskádat majd felszedjük visszafelé jövet. Ennyire nem ér rá a sminkelés, vagy mi? - kacajom aljasan zúg végig a szűk utcán, csak hogy oldjam egy kicsit a fájdalmas pillanatokat. Ja, és mert tahó vagyok, de ezt úgyis többször megtapasztalhatja majd a leányzó. A kúthoz érve megvárom, hogy felfrissítse magát, majd magamnak is húzok fel vizet, s leöntöm vele a nadrágomat, hogy legalább egy kicsit lemossa róla Alessya megszáradt vérét. Nem feltétlenül kellene idevonzanunk pár pokolkutyát, vagy egyéb kellemes kis teremtményt.
- "Mennünk"? Mármint hogy neked és nekem együtt? Mégis hova? - kérdem felvont szemöldökkel. - Újra csak megkérdezem, mit vársz tőlem? Ha jól sejtem, azt akarod, hogy szerezzek neked valami ételt is, és vigyelek biztonságos helyre, hogy újra erőre kaphass, és végre ki tudd nyögni a kérdéseid, amikre várok egy ideje. - megadóan, bár kissé halk morgással, de bólintok. - Legyen. De semmi trükk! - emelem felé az ujjam intően, s cinkosan lehunyom az egyik szemem. Legyen hát, de csak mert én is túl akarok esni ezen az egészen minél hamarabb. Nem tudom, hogy ennyi év elteltével változott-e valami, általa többet tudhatok-e meg, de ha egy helyben toporgunk, akkor erre sosem fog fény derülni. Felajánlom hát, hogy újra hátamra kapom, s mint valami ló, úgy indulok meg abba az irányba, amerre mondja a kisasszony. Már csak egy hosszú sörény kellene rám...
- Csak óvatosan. - jegyzem meg, mikor a ház előtt lerakom, ő pedig elbotorkál a cuccaiért. Ott vagyok természetesen mögötte, mint valami testőr, s bármerre megy, én követem. Szótlanul, karba tett kezekkel figyelem a mozdulatait, ám mikor nekem hátat fordít, muszáj gonoszan felnevetnem.
- Szégyenlős vagy? Nem tudom, tisztában vagy-e vele, hogy meghaltál, és jó pár órán át voltál eszméletlen. Nem tudhatod, mit műveltem veled addig... - a fogaim szinte aljasan csillannak meg a vigyorom alól. - Lehet, hogy már ott növekedik a hasadban egy őrült félvér, aki majd jól kirágja magát belőled. - még mindig nevetek a saját remek kis viccemen, bár ha a múltat nézzük, teljesen biztos vagyok benne, hogy nekem sehol sincs egy rohadt kölyköm sem. Ha épp összefeküdtem egy halandóval, az is csak az ösztönök miatt volt, s hogy elkerüljem a bajt, meg is öltem utána. Romantikus, nem igaz? Ám mielőtt még teljesen elkalandoznának a gondolataim más irányba, a leányzó felöltözik, de mikor indulnánk tovább, ő bajt szimatol.
- Az nem stimmel, hogy még mindig itt baszakodunk. - jegyzem meg halk haraggal a hangomban, de mikor felsiet az emeltre, én is követem őt, s mellette nézek ki az ablakon. Szemforgatva lépek végül hátrébb, s mint aki jól végezte dolgát, lehuppanok a mögöttünk levő karosszékbe.
- És most hogyan tovább, miss Vadászvagyokdedémonokrólálmodozok? - kitámasztom a kezeim a karfán, majd az egyiken az állam is. - Mit szeretnél, mit csináljak? - abban a pillanatban, mikor felteszem a kérdésem, váratlanul az egyik ablak ripityára törik, s bezúg rajta egy füstölő szerkezet. Nem vagyok teljesen tisztában a vadászok fegyvereivel, de van egy olyan sejtésem, hogy ki akarnak minket innen füstölni...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 11:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
Ennyire harmat gyenge se voltam még soha, mint most, pedig voltam beteg és vertek is már meg, de az sem volt ennyire rossz. Most azonban érzem, hogy mennem kell, hajt egy belső erő, hogy menjek és mutassam meg, hogy mit nekem halál? Hát a pofára esés nem volt betervezve, ahogy elvágódok az alkarommal hárítok, arra támaszkodom meg, mert a csuklóm szintúgy nem érzem és félek, hogy mi van ha eltörik, csak mert rosszul esek rá emiatt? Kicsit felhorzsolom a kezem ezzel, de nem érdekel, a szívemnél lévő sem még nem gyógyult be teljesen és még mindig fáj, ahhoz képest ez semmiség. Küzdenem kell és miközben elkászálódok az ajtóig, látom, hogy dühös rám, mert várnia kell vagy mert ennyire gyenge vagyok. Nekem nem olyan könnyű, mint neki, hogy fejbe lövik és feltámad belőle aztán megy is a dolgára, mintha mi sem történt volna. Én ember vagyok, nem regenerálódom és nem is áll helyre a szervezetem olyan gyorsan. Elfáradtam, mire az ajtóhoz értem és csak sejtésem van, hogy ez csak egy tizede sem volt a távolságnak, amit meg kellene tennünk a kútig. Csak rekedten hümmögök és elvigyorodom, amikor megjegyzi, hogy milyen kitartó vagyok. Nem tudom, meddig bírom még így, kicsit zihálok is, de ezt igyekszem visszatartani, nem szeretem, ha gyengének látnak. Meglepetten pillantok rá, amikor felém sandít, indulnék is, de nem arra értette a gyerét, hanem hogy a hátára felvesz. A szemöldököm ugrik egy jó centit felfelé, mert erre nem számítottam tőle, úgy tűnt elege van már a cipelgetésemből, de ezek szerint nem. Megszánt és segít, hogy vízhez jussak, így minden büszkeségemet félredobva felmászok a hátára, mert az életem fontosabb. A kezemmel átölelem a vállai felett, de nem olyan szorosan, a kezem ott lóg a mellkasánál és a fejem a bal oldalán kukucskál előrefelé. Valahogy elég abszurd ez az egész, én egy démon hátán lovacskázva... Mégis kicsit örülök neki és a közelsége megnyugtat. Élvezem, hogy ilyen magaslatban vagyok és alaposan szétnézek, közeledünk a csatatér helyszínére.
- Kiszáradt a torkom - válaszolok rekedten és kissé suttogva, nem azért, mert félek, hogy bárki meghallhat, gyenge vagyok és nehezen jön ki hang, a kérdést, mikor feltámadtam másodszor sem tudom, hogy sikerült olyan tisztán kiejtenem. A tett helyszínén alaposan körülnézek, az első az ajtó alá szorult ember keresése, aki felszívódott, nincs ott, szinte érzem, hogy bajban vagyunk és szorosabban ölelem meg Athlant. Mi van, ha többen jönnek vissza? Vagy ha már itt vannak és azt várják, hogy megtámadjanak minket? A kérdése ráz ki, a gondolataimból és odapillantok a cafatok felé, mintha felrobbant volna, ezt felismerem, hiszen én is robbantgattam már másokat, igaz bombával, fogalmam sincs, ő mivel érte el ezt a hatást. A kutyák legalább jól lakhatnak, bár úgy is valaki levadássza majd őket és megeszi. Rossz belegondolni is, hogy embert ettek és ember eszi meg őket, meg azt is, amit előtte ettek...
- Van egy kis gond, egy túlélte és nincs itt. - suttogom aggodalmasan előre és az ajtó felé mutatok egyik kezemmel. Biztos emlékszik, hogy rárúgta valakire, akit nem ölt meg egyikünk sem. A táskám, remélem nem vitte el, mert abban van minden papírom és ha beköp a vadászoknak, hát az eléggé beszennyezné a hírnevemet, ami most pont nem hiányzik, nem akarok a családomra baj hozni az ostoba emberek miatt.
- A táskám - átfordulok a másik oldalára a fejemmel, de nem állunk meg, mert elcsukló hangom is azt jelzi, hogy kezdek kiszáradni, ami nem jó, inkább befogom és nem kérek semmi plusz kitérőt, ha ott van, akkor visszafelé is ott lesz, ha meg elvitték, akkor fogalmam sincs, mit tegyek hirtelen, csak az iváson jár az eszem és hogy mikor érünk már oda. Amint odaérünk, lemászok róla és a fenekemmel megtámaszkodom a kút szélénél, nem bírnék csak úgy talpon maradni, de nem is akarok lehuppanni a földre, csak nehezebb felkelni onnan. Nézem a vödröt, ahogy egyre feljebb kerül, hála a démonnak, aki felhúzza a kútból, nekem még ehhez sem lett volna erőm, itt haltam volna meg, ha ő nincs. Ahogy a zuhanásnál is meghaltam volna, ha ő nincs, mint valami elcseszett körforgás, ahol ő az én megmentőm állandóan. A vízből merek a tenyerembe és kiiszom belőle, majd az arcom megmosom a kellemesen hűs vízben, ami kihűlt testemhez képest, ami kezdi visszanyerni melegségét, pont kellemes és egyáltalán nem érzem hidegnek. Az első kortyot szinte érzem, ahogy végigfolyik bennem, mintha lehúztam volna egy jó erős felest, csak ez nem éget, hanem kellemesen bizserget belül. Iszok még belőle, jó sokat kell innom, hogy pótoljam, ami odalett. Úgy meg is fürdenék, na de kizárt dolog, hogy most ilyesmire pazaroljam az időmet.
- Vissza kell mennünk a táskámért és a fegyveremért, utána meg el kell mennünk innen - szólalok meg aggodalmasan, mert nincs erőm harcolni és persze nem csak szomjas vagyok, hanem éhes is, korog is egyet a gyomrom, most, hogy van benne legalább valami, olyan, mintha egy béka kuruttyolna, tök gáz, de hát ez van, ember vagyok. A kutyák, na azokat nem akarom megenni, valami mást kell keresni, biztos van a házban étel, ezek tízen voltak, csak készültek valamivel.
Kicsit jobban vagyok, ellököm magam a kúttól, hogy na akkor elindulok, de sajnos közel sem vagyok még annyira jól, mint gondoltam, szóval Athlan karjába kapaszkodom meg, majd mintha csak egy olyan direkt mozdulat lett volna rámosolygok és el is engedem, nem kísértem a sorsot, annyira nem szereti ha fogdosom azt hiszem. Nem nézem természetesen hülyének, mind a ketten jól tudjuk mi történt és ő fel is ajánlja, hogy ismét a hátán utazzak, amit természetesen elfogadok, de nem lesz ez mindig így. A hát felé menet a kutyák egy csonton veszekednek, vicsorognak egymásra és hol az egyik, hol a másik a rántja az ellenfelét magához közelebb a zsákmánnyal együtt, a szájuk is habzik, biztos veszettek. Kicsit elmerülök a látványba, amikor fordulunk is a ház felé, ahol ott hagytam a táskámat, amint letesz, akkor megyek is érte, lassan kicsit dűlöngélve, de már biztosabban sétálva. Felveszem a földről és a konyhába megyek vele, ahol jó sok konzervet találok. Vagy hármat bevágok a táskámba, van túlélőbicskám, amivel ki is tudom majd nyitni, de az ajtó nélküli házban is hideg van. Már az előbb is a kútról visszafelé kicsit vacogtam, csak a mellkasom nem fázott, amikor Athlan hátához bújtam vele. Túlélés könyv egyik pontja, hogy egy másik emberrel bújjunk össze és felmelegítjük egymást. Nem kell semmi pajzánra gondolni, de valahogy nem tudom magunkat úgy elképzelni akkor sem. A táskámból kiveszek egy másik felsőt és leveszem a szakadt, véreset, amit a padlóra dobok, majd felveszem a váltást. Háttal állva viszem véghez ezt a műveletet, de így több hely szabadul fel a táskámban és az még egy konzerves doboz, ami még jól jöhet. Kiveszek belőle még kötést is, amivel gyors bekötözöm a mellkasomat, a szívemnél, ha felszakadna a seb, akkor ne vérezzem össze magam. A hátamra kapom a táskát és el is indulnék kifelé, de nagy a csend és a kutyák is eltűntek.
- Valami nem stimmel - fordulok az ajtófélfa mögül Athlanra, rossz előérzetem van és a fegyverem is még odakint van a ház előtt a földön. Nem is vacakolok sokat, elindulok fel a lépcsőn át az emeletre, hogy onnan nézzek ki az ablakon, látom is a sunyi embereket, akik azért jöttek, hogy levadásszanak minket, a túlélő szemétláda is ott van. Ha nálam lenne a fegyverem, most nyomban lelőném őket, ám így csak bombával dobhatnám le őket. Jó, nem vagyok egyedül és nem is figyeltem, hogy jött-e utánam a démon vagy sem, elég önfejű vagyok és mint egy hátvéd, általában nem csak beleugrok a csatába, feltérképezek, kiagyalok valami tervet és utána nincs kegyelem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 8:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
A kekeckedéssel nem ér el semmit. Még hogy félek! Ha azt akarta elérni ezzel, hogy bizonyítani fogom, hogy márpedig akkor sem félek, akkor nagyon mellélőtt. Senkinek nem kell semmit sem bizonyítanom önmagamon kívül. Elég együtt élni azzal a tudattal, hogy sosem fogok megfelelni annak az elvárásnak, amit már régen lefektettem magamnak.
Ezt jól bizonyítja a döntésképtelenségem is, amit azóta tanúsítók, hogy Alessya felbukkant abban a házban. Nem tudom, mi lenne a helyes lépés, de végül kénytelen vagyok választani. Őt választom. Bár nem éppen abban a szerelmes, rózsaszín lepelben, mintha egy romantikus filmből csöppentünk volna ki, hanem sokkal inkább a magam módján. Nem féltétlenül azért viselkedek vele ilyen kegyetlenül és keményen, hogy csupán megleckéztessem, hanem azért, mert nem igazán ismerek másféle viselkedést. Az utóbbi évtizedekben ő volt az egyetlen, aki iránt éreztem aggódást és gondoskodást, de hát ez is már nagyon rég volt, s akkor ő maga is kissé máshogy nézett még ki. Most pedig gyengén és esetlenül mászik le a földre, hiába halt meg az általam az utóbbi órákban többször is. Ahogy közeledik felém, úgy húzom összébb a szemeim, s dühös fújtatással fordítom oldalra a fejem, amíg megvárom, hogy odabotorkáljon hozzám. Inkább lásson türelmetlennek és haragosnak, mint hogy megtudja, hogy hirtelen megsajnáltam...
- Te aztán kitartó vagy. - jegyzem meg végül, amikor megáll mellettem. Halkan sóhajtva tekintek végig rajta, s van egy olyan érzésem, hogy ha még halad pár métert, akkor össze fog esni. Pattanásig feszíteném ugyan azt a bizonyos húrt, de azt hiszem, eleget szenvedett már erre a napra. Puhány Athlan, ő fog még a sírba vinni!
- Gyere. - megadóan sandítok felé, majd megfordulok végül, kicsit megrogyasztom a lábaim, s ha felmászik a hátamra, akkor én megkapaszkodok mindkét combjában, ugrok egyet, hogy feljebb csusszanjon, majd megindulok vele kifelé. Az egyik ház mögötti rét szélén van egy kút, így az utunk elsőként odavezet.
- Nos? Hol marad az a sokat beszélő lány? Csak nem gyengének érzed magad? - nevetek fel aljasan, ahogy kilépünk arra a főútra, ahol történt az egész baleset. Láthatja, ahogy az illető apró darabokban hever a földön, már ami egyáltalán maradt belőle. A távolban kutyák csaholnak, s a maradékból ítélve elég sok cafatot elhordtak már ebből a hitvány halandóból.
- Miért nem köszönsz a pajtásodnak? - biccentek egy olyan csontdarab felé, ami úgy tűnik, mintha a koponyájából tört volna ki annak az alaknak, aki fején találta Alessyát. Nem volt túlságosan méltó büntetés, hiszen sokkal hosszabb ideig tartó szenvedést kellett volna kirónom rá, azonban a düh arra késztetett, hogy azonnal szakítsam szét apró darabokra.
- Ez jár annak, aki olyanba üti bele az orrát, amibe nem kellene. - még egy ideig taposom az út porát, az egyik sarkon azonban befordulunk, rátérünk egy szűk utcára, s az egyik gazos és benőtt kert mellett elhaladva kiérünk a rét szélére. Ott a kissé romosabb kút mellett újra berogyasztom a lábaim, hogy le tudjon rólam mászni a lány, majd szótlanul elkezdem felhúzni az alant levő vödröt, melyben a súlyból ítélve már bőven van víz. Feleslegesen nem beszélek, ha ő nem kérdez, hiszen ezek után nem tudom, hogy mégis mit mondhatnék neki. Azt esetleg, hogy megérdemelte ezt az egészet, mert olyan felelőtlen és meggondolatlan volt? Áhh, belefáradtam mára a fejmosásba, s elnézve Alessyát, hogy milyen gyenge még mindig, azt hiszem, nem rontok tovább a helyzetén, hanem csendben hagyom, hogy visszanyerje az erejét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 5:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
- Már miért ne akarnál, félsz talán? Egyszerűen mást nem tudok elképzelni annak, hogy miért ne akarna ő is utána járni ennek az egésznek, elvégre egy démonnak nem kéne halandóhoz kötődnie és nekem sem kellene egy démonhoz. Anyám már teljesen belém beszélte, hogy angyal van a dologban biztosan, mert ők védik meg az embert, innen jött a nagy vágya is, hogy biztos nefilim vagyok, de szerencsére nem.
- Valaki eladja a lelkét valamiért cserébe, amit megkap a démontól, de a legtöbbször nem pont úgy, ahogyan eltervezte azt szerencsétlen halandó egyén. Én így tanultam és általában ezt is hallottam vissza, de nem az én szakterületem ez, szóval ráhagyom a dolgot, annyira nem is érdekel, csak mondtam egy lehetőséget, amire én még gondolni tudok, vaktában találgatok, mert ő nem hajlandó semmire sem választ adni, csak terelgeti a témát és engem faggat, csak hogy nekem mindenre van valami válaszom. Azt hiszem erre mondják azt, hogy nagyon kitartó és nem könnyű elérni, hogy feladja a célját, akár meg is halna érte. Nos, ezt sose gondoltam volna, hogy komolyan gondolja majd tényleg megöl. Már nem csak lelkileg, de testileg is szíven szúrt és ez nagyon fáj. A mendemonda igaz, hogy mivel zárva van a Menny és Pokol kapuja, így nincs hová eltávozni a léleknek és mindig visszatér a testbe, ami életre kel, ám a sebek nem gyógyulnak be, ha valaki nem kap rendes ellátást, akkor csak megszűnik a létezése minden síkon, gondolom én, nem szeretném letesztelni, nem akarom tudni, mi várna rám a túlvilágon.
Az első feltámadás nem volt a legkellemesebb, a második sem, de legalább ott már visszajött a cinizmusom és megkérdeztem, miért nem öl meg rendesen. Nem tudom miért mosolyog rám, de a keze a szívem felett, olyan kellemes melegséget áraszt, hogy lehunyom a szemem és kellemesen felsóhajtok. Már nem fáj annyira és talán megmaradok, nem tudom hogyan gyógyított meg, nem is nagyon akarok foglalkozni vele. A kérdése meglep, ostobának tartaná magát, ha hagyná elszalasztani ezt a furcsaságot velem? Érdekes és meglepő fordulat, amire nem számítottam volna, összességében örülök neki, de azért ezt nem fogom elfelejteni neki, hogy így megkínzott, hogy át kellett élnem, milyen meghalni és nem csak egyszer, hanem többször is. Teljesen kiszáradt a torkom és kirepedezett a szám, nem tudom mennyi ideig lehettem halott, de a testem is, ahogy a saját arcomhoz érek, érzem mennyire kihűlt. Végre eljutottunk oda, hogy válaszol a kérdéseimre, is, de amint feltehetném kikerülök az öléből, vissza a kanapéra, ahol megpróbálom megtartani magam, de nem érzem se a karom, sem a lábam, bizsereg mindenem, ahogy a vérkeringésem szépen lassan beindul.
Kicsit összeszorított szemekkel nézek rá, amikor szóba kerül, hogy szomjan is halhatok, bármennyire is viccesnek hangzik, de igaza van. Sok vért vesztettem, látom a padlón és magamon is, szóval a folyadékpótlás szükséges lépés lenne. Kihívásnak veszem, hogy vele tartsak, nehogy lelépjen. Felállok és indulnék, de lépés helyett csak előre vágódok a földre, a kezemmel még sikerül megtámaszkodnom. Gyenge vagyok, nem fog menni, de meg kell próbálnom, nem akarom, hogy magamra hagyjon. A közeli bútorig kutyapózban odavonszolom magam, majd megtámaszkodva felállok és kicsit megpróbálom a lábam bemozgatni, nehogy megint eltaknyoljak. El is indulok felé vagy utána, attól függ mennyire volt kíváncsi erre a kis műsorra. Kicsit támolygok és amibe csak lehet megtámaszkodom útközben.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 4:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
- És ha én nem akarok a végére járni? - nagyképűen teszem fel a kérdést, persze az igazságtartalma nem sok. Én is ugyanolyan kíváncsi vagyok arra, hogy mi ez az egész, ha nem jobban, mint Alessya. Mégis el kellett engednem ezt az egészet huszonhárom évvel ezelőtt, hiszen ha ennyire legyengít a puszta jelenléte akár pár óra leforgása alatt, mi lenne, ha folyamatosan mellettem lenne? Nem csak az én, de az ő vesztét is okozhatná, ha figyelmetlen lennék, s a gondolataim nem lennének tiszták miatta.
- Tudod egyáltalán mit jelent pontosan az alkukötés? - elvégre úgy dobálózik a szavakkal, mintha lenne tapasztalata a témában. - Ha egy démon nekem keresztbe akar tenni, akkor hidd el, hogy nem így fogja csinálni. Ugyanis ha nem jelensz meg, akkor örökre elfelejtelek. - megértem, hogy nem hagyja annyiban, de nagyon rossz helyen tapogatózik, s kezdem lassan unni ezt a temérdek kérdést és feltételezést. Lehet, hogy tényleg jobb lenne letudni a valós válaszokkal, mint tovább húzni ezt az egészet? Ahogy telnek a percek, már magam is belátom, hogy így kell tennem. Persze, a történet nem lesz ilyen egyszerű...
A karjaim közt tartva figyelem, ahogy a könnycseppek lassan megszáradnak, ahogy a vére keménnyé válik a lábamon. Kell neki ez a lecke. Ha tényleg ennyire erős az, ami köztünk van, akkor muszáj megtanítanom neki, hogy az élet nem egy álomvilág, s történjék bármi, akkor sem törhet meg, és nem lehet gyenge. Nem lehet gyenge, mert akkor meg fog halni, s én azt nem hagyhatom... Innentől nem. Hiába nem lépi át a túlvilág kapuit egyelőre, attól még meg lehetne úgy oldani, hogy ebben a világban örök szenvedés legyen a jussa, hát még odaát, ha egyszer vége lesz ennek az egész őrületnek!
Hosszú órák telnek el ismét mozdulatlanságban. A teste kellemesen simul az enyémhez, s olykor ujjaimmal végigsimítok az arcán, hogy érezzem hidegségét, s kissé én is realizáljam magamban, hogy akár így is véget érhetett volna az egész. Hogy már soha sem tudtam volna meg, hogy honnan ered az elválaszthatatlan fonál, ami talán már a születése pillanatában megjelent. Nem könnyű magamnak bevallani, hogy egy egyszerű halandó fontos lehet a számomra, de ez van, nem tudok tenni ellene. Jobb lenne elfogadni inkább a sorsom, mint hogy küzdök ellene. Épp arcának egy kis szegletét figyelem, mikor olyan hirtelenséggel tér magához, hogy még én is meglepődök. Eddig nem volt részem abban, amikor egy halandó újra visszatalált a testéhez, s egészen csodálatos, ahogy újra feléled, majd... Újra meghal. Újabb idő, újabb mozdulatlanság. Vajon fog ebből tanulni?
A következő ébredése már kissé jobban alakul, hiszen ajkain még hangot is tud kipréselni. Arcomra rákerül hát a sejtelmes mosoly, s miközben töretlenül figyelem őt, lehúzom a felsőjét, s tenyerem a szívébe mutató sebre helyezem. Érezhet onnan egy különös melegséget, s hogy a fájdalom talán kissé múlik.
- Azért, mert nem tudlak. - vonom fel szórakozottan a szemöldököm, s a mosolyom vigyorrá alakul. - Szerinted lennék olyan ostoba, hogy megöllek? - a szövetei lassan kezdenek összébb húzódni a tenyerem alatt, bár még bőven kell idő, hogy helyrejöjjön, azonban többet nem fog elvérezni újra. - Belátom, ezt az egészet nem hagyhatom csak úgy elveszni. Szóval, válaszolok a kérdésedre, az összesre, már ha sikerül kipréselned őket magadból. - aljasan vigyorgok felé, majd mozdítom a lábam, s odébb tolom őt a kanapéra. Felállok, mint aki jól végezte a dolgát, onnan figyelem tovább a lányt.
- Mindenek előtt szereznünk kell neked vizet és ételt, ugyanis elég régóta alszol már, gondolom nem szívesen halnál bele a szomjúságba is. - önelégülten indulok meg az ajtó felé, onnan sandítok vissza. - Velem tartasz, vagy itt maradsz, és kockáztatod, hogy lelépek? - nevetek fel gonoszan, mintha a nem is olyan régi ellenkezésem és gorombaságom teljesen eltűnt volna. Ideje megedzeni ezt a kisasszonyt, lássuk hát, hogy az évek milyen kemény nővé faragták!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 10:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
A szüleim nagyon értelmes vadászok, akik megtanítottak arra, hogyan kell bárkivel is beszélgetni úgy, hogy ne maradjak alul, elvégre egy nő szavakkal jobban meg tudja magát védeni, csak legyen leleményes és vágjon az esze. Nos ez mondhatjuk sikerült is, bár még fiatal vagyok, így időnként a józan ésszel szemben is cselekszem, élő példa a jelenlegi helyzet. Hagyhattam volna, hogy lelőjék a démont és csapdába zárhattam volna, mégis én megvédeni akartam, ezzel a saját életem is kockára téve.
- Akkor mondd meg ki a másik démon, aki többet tud és keressük meg a válaszokért.  Gondolom nem erre a válaszra számított, de ha csak ő lenne az a magasabb erő, akkor jobban küzdene ellene és nem lenne itt velem, ő mégis bosszankodik, hogy valami visszahúzza hozzám és úgy érzi, hogy meg kell védenie, valamit jelentek neki.
- De többet tudsz, mint én és az már segíthet a dolog végére járni! Nekem elég csak pár válasz is, de ha ő sem tudja ez micsoda pontosan, akkor már biztos lehetek benne, hogy ő is annyira áldozat ebben az egészben, mint én, még hogy egy démon és egy ember együtt lógjon úgy, hogy nem alkut köttetnek...
- Lehet valaki más szívatott meg téged egy alkuval és azért van ez az egész!  Szóval csak fel kell keresni aki őt meg akarta szívatni és aki engem meg akart védeni és vége lehet az egésznek, bár remélem, hogy ez nem lesz egyszerű, mert én örülök, hogy ismét láthatom és mellette szeretnék még maradni egy kicsit, annyira körülötte forgott az életem, minden este vele álmodtam és mikor a párnámat öleltem, akkor is rá gondoltam, hogy ő van ott és vigyáz rám, úgy mint a bölcsőmben is tette.
- Ez komoly? Nézz rám, hamvas színű a hajam, emlékszem a csecsemőkoromra és egy démon megmentett kétszer is úgy, hogy amúgy semmi érdeke nem fűzi hozzá, hát mi ez, ha nem normális? Abba inkább nem megyek bele, hogy mennyire szeretek robbanóbombát gyártani és néha az ellenfeleket azzal intézem el, mert beteges módon szeretem ha minden vér és húscafatok borítanak be. Azért olyan sok csatában még nem vettem részt, hogy ezt kiélvezzem, de ártatlan állatokat elkaphattam erre a célra, mikor egyedül maradtam. Már így is elég őröltnek tart, nem akarok még ezzel is rátenni egy lapáttal.
- Hozzád képest az vagyok - válaszolok neki és már csak azért sem hagyom abba a ficánkolást, mert a rúnát akarom védeni, bár tényleg nincs sok értelme, mert ha nagyon akarna, akkor nem telne semmibe neki visszafordítani engem, csak remélem, hogy a nevetés visszatartja egy kicsit, hogy túlságosan is kegyetlen legyen hozzám a démonja.
- Jobban tetszik, ha kartávolságon kívül vagy - jegyzem meg és bármennyire is erős próbálok maradni, hát az most nem jön össze, még sose szegeztek kést a torkomhoz, még sose kerültem halál közeli állapotba, mert megmenekültem, igazi kis túlélő voltam eddig, most mégis ő bántani akar engem, pedig eddig vigyázott.
- Mi vagy te dzsinni? Kívánhatok még kettőt?  Nem a legjobb idő a viccelődésre, de ahogy a fülembe suttogja a szavakat és érzem a fülemen az ajkait, teljesen kiráz a hideg, annyira baljós az egész, most meg fog ölni, mert könyörögtem érte? Lehet tényleg jobb is lenne, nem lenne több álmom vele és amit kaptam éveket azt ajándéknak vehetem. Volt egy ilyen forgatókönyvem is, ha megtalálom, akkor elveszi azt, amit az élet eddig adott nekem, hát tényleg ennyi lenne? Mikor leszáll rólam egy pillanatig megnyugodok, de nem tart soká, mikor az állam felé nyúl, hogy maga felé fordítson nem nézek rá, lesütöm a szemeim, úgy nem merülünk el egymás szemében és végre befejezhetjük ezt az egész elcseszett dolgot.
A kés hegye végigszánkáz a testemen a pecsét közepétől lentebb haladva egyenesen a szívemig, afelett áll meg és én csak felsóhajtok és könnyes szemmel nézek fel rá, nem mondok semmit, ezt még én is tudtam, nem is bíznék egy démonban, de ő számomra más akkor is. A kés a testemen átfúródva a szívemig hatol, én a fájdalomtól összeszorítom a szemeim és az eddig visszatartott könnycseppek is utat találnak lefelé az arcomon. Az ajkam, amin a hüvelykujjával végigsimít kinyitom és fájdalmasan nyöszörgöm. Megkönnyezem a dolgot, de már így is ajándék volt ez a pár év és ez egy csodálatos időszak volt, boldog voltam, jól tartottak és találkoztam Athlannal is végre. Elég hamar elalélok és érzem, ahogy minden elhomályosul is kicsúszik alólam a talaj is. Tehát ilyen a halál, egy mosolygó démon arcára emlékezve. Lepörög előttem az életem, amiben végig ott kísértett, mintha csak a természet így akarta volna, hogy meghalljak, elvégre meg kellett volna halnom akkor este az anyámmal együtt nem? Ki tudja mennyi ideig fekszem mozdulatlan, amikor hirtelen fellélegzem és kipattannak a szemeim és felkiáltok a fájdalomtól. A szívem ismét vérezni kezd, még nem haltam meg vagy igen? Nem tudom, de Athlan szorosan ölel magához, aminek semmi értelme, a kezem a szívemhez kapom, majd ismét elsötétül minden és talán ismét meghalok egy kicsit, ki tudja meddig ismétlődik még meg ez? Amíg a szívem be nem gyógyul? Amíg ki nem véreztet és nem lesz minek beindítani a szívemet? Nem tudom, de talán ez még csak rosszabb, mintha megölt volna. mikor ismét magamhoz térek és felnyögök a fájdalomtól már csak nevetni tudok keserűen.
- Miért nem ölsz meg rendesen?  Nem akarok élőholtként járkálni, nem akarok azzá válni, attól még a valós halál is jobb.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
Ez a lány aztán tudja, hogy csűrje-csavarja a szavakat! A mondandómat így bármilyen mélységekbe próbálom vinni, bármennyire is próbálok rá hatni, ez egyáltalán nem sikerül, hiszen mindig megtalálja a helyzetben azt a kőkemény valóságot, amit felvázoltam neki, csupán a maga részéről. Így hát hirtelen semmi sem jut eszembe, amivel visszavághatnék, hiszen valóban megpróbáltam visszaemelni a kanapéra a földről, bár biztos voltam benne, hogy még alszik, így nem fog tudni róla. Ám természetesen kicselezett, gondolhattam volna...
- És ha az a magasabb erő egyszerűen csak egy démon, semmi több? - kissé lekicsinylően beszélek most magamról, de erről az oldalról is meg kell közelíteni a dolgot, hiszen mintha el sem gondolkozna a szavaimon, mintha már annyira megfertőztem volna az elméjét, hogy tehetek vagy mondhatok bármit, akkor sem fogja érdekelni.
- Ez nem ilyen egyszerű, ugyanis egyáltalán nem tudok válaszolni minden kérdésedre. - ami azt jelenti, hogy sosem fog leszállni erről a témáról, amíg a legapróbb részleteket is meg nem tudja. Legalábbis szerintem. Nem olyannak tűnik, mint akit pár válasz kielégítene.
- Mégis miben különbözöl a többi embertől? - a pecsét nem jó válasz, hiszen azt én magam helyeztem rá, nem pedig a saját valójából fakad. A kérdésre azonban én magam is tudom a választ, de most az ő véleménye érdekel. Mindenben különbözik a többi embertől, azonban erre még én sem tudom a magyarázatot. Viszont ha újra összesodort minket a sors, talán sokkal több lapul a háttérben, mint azt gondolnám.
- Persze, hogy megnevettetsz! Úgy viselkedsz, mint egy kislány! - lököm meg a lábammal a combját, hiszen ez póz szörnyen megnevettet. Valójában csak egy ütés, egy kis mozdulat is elég lenne, s neki vége lenne, mégis úgy kapálózik alattam, mint egy szűz kislány, akit épp meg akarnak erőszakolni, de mivel ez a lányka kellően beteg elmével lett megáldva, még élvezné is... Na de hol is tartottam?
- Dehogy örülnél neki! Eddig engem hajkurásztál, most pedig azt akarod, hogy leszálljak rólad? - újra csak felnevetek, mikor a hajánál fogva közelebb húzom magamhoz. Ám ő már nem nevet. Talán kissé kegyetlenebb vagyok vele, mint azt kellene, de valahogy meg kell értetnem vele, hogy nem létezhet egy álomvilágban, mert akkor mit sem fog érni a pecsét. Aztán újra minden fordul egy nagyot, mikor bánatának kis cseppje ott landol a bőrömön. A szavaim ekkor elakadnak, s talán érezheti, ahogy a lélegzetem is bent marad pár pillanatra. Mégis miért van rám ekkora hatással? Hiszen nem akarom én bántani őt, egyszerűen csak... Mit is akarok pontosan?
- Ahogy kívánod... - ajkaim átfúrják magukat az ezüstös tincsein, s finoman érintik fülét, ahogy belesúgok. Utána váratlanul engedem el őt, s másik lábammal is a földre lépek. Megállok Alessya előtt, majd szabad kezemmel rásimítok az állára, s kicsit magam felé emelem a fejét.
- Soha ne remélj, soha ne bízz egy démonban. - a késsel lejjebb tolom lassan a felsőjét, majd hegyét a pecsét közepére helyezem. Azok a könnycseppek most mindent megváltoztattak, ebből látszik, hogy a köztünk levő köteléket képtelen vagyok elereszteni. Ezért hát a bőrén villódzó pecsétet sem fogom megtörni. Sokkal inkább szeretnék neki tanítani valamit... Így ha nem tesz hirtelen olyan lépést, ami megakadályozna, márpedig remélem, hogy nem fog, hiszen az elmondottak alapján biztos benne, hogy nem fogom megölni, abban az esetben búcsúzásképp hüvelykujjammal végigsimítok vöröslő ajkain, s ahogy tekintetünk újra összeforr, a kés váratlanul beljebb fúródik a mellkasában, egészen addig, amíg a szívét el nem éri. Ha nem sikerül, akkor abban az esetben kénytelen leszek lefogni őt és máshogy elérni, amit akarok, ám ha sikerül, akkor végig mélyen a szemeibe fúrom a sajátom. Ezt természetesen nem élheti túl. Hamarosan homályos lesz számára minden, s az utolsó arc, amit láthat ebben az életben, az az enyém lesz, melyen ott ül egy sejtelmes, nagyon is sokat mondó mosoly. Ha pedig élettelen teste megadja magát... Nem hagyom, hogy a földre zuhanjon. Kirántom belőle a kést, s a karjaimba fogva helyezem őt vissza a kanapéra. Átölve, magamhoz húzva, épp úgy, ahogy gyermekként tettem vele, mikor a bánat apró könnycseppekben gördült le az arcán, mely most a szívéből kiáradó vérpatakká alakul át. A szakadt nadrágomon átcsöpög, kisebb tócsát hagyva alattunk a földön. Micsoda gyönyörű festmény lenne most belőlünk! Egészen addig tartom így, amíg újra fel nem ébred. Vajon tud róla, hogy a mai világban a halandók életre kelnek? Jobban teszi, ha ő is minél hamarabb visszatér az élők közé, hiszen kész vagyok válaszolni minden kérdésére. Már ha jól teszi fel őket...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 1:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
Nem vagyok a legjobb vadász, de azért már a korábbi szóváltásnál is elég jól sikerült mindig válaszolni neki, amikor még ott volt a fején az a zsák. Ahogy az lekerült szinte a feje tetejére állt minden és az álmaimat is túlszárnyalja a komor valóság. Nem számítottam nagy ölelkezésre, ám arra sem, hogy folyamatosan megpróbál ellökni magától és mindent annak beállítani, mintha csak egy álom lett volna. Én tudom, hogy nem álmodtam, átéltem és ezekre az emlékekre támaszkodtam álmaimban, hogy ne felejtsem el Őt. A kép mégis elhomályosult és csak az újra szemtől szembeni találkozás hozta vissza.
- Mert, ha csak egy eszköz lennék, nem számítana, hogy a földön vagy a kanapén fekszek - megvonom a vállam és bár nem tetszik, amit felvázol, de kétlem, hogy pont én egy tömegpusztító fegyver lennék, amit feltétlen fel kell használnia, de legyen, megkaphatja a választ erre is.
- Ha erre teremtettek, akkor igen, elviselem, mert a magasabb erőkkel nem lehet baszakodni.  Elvigyorodom, mert úgy érzem, nem pont erre a válaszra várt, azt már meg sem merem említeni, hogy ez nem egy vagy két álomkép, hanem valójában emlékek, amikről álmodni szoktam és van ez a kettő között különbség. Bosszantó lehetek számára, főleg amikor felcsattan a korábbi emlékképek felemlegetésére, mert miért is ne emlékeznék? Egy csecsemő nem emlékszik azt mondja sok tanulmány, de van, akiben megmaradnak ezek egy nagyobb trauma miatt, mint mondjuk, amikor meghal az anyukája és a megmentőjén és rajta is a sziklán széttrancsírozódott emberi vér pecsétfoltjai maradnak meg. Ezt nehéz is lenne elfelejteni, de ő csak engem nézett, én meg őt bámultam mosolyogva. Tudtam, hogy ki ő, hiszen láttam már korábban esténként, így maradhattak meg ezek az emlékek. A másik a búcsú volt, amikor belém véste a pecsétet és egy kosárban hagyva elhagyott. Úgy bőgtem, hogy nem kellett sem csengetni, sem kopogni, hogy megtaláljanak engem.
- Köszönöm! Még nem neveztek őröltnek egészen eddig, de aki egy démonnak ül egy kanapén, hát azt még én sem mondanám százasnak. Jó, valamiért nem félek tőle, legalábbis kétlem, hogy megölne, mégis aggasztó kicsit, hogy ennyire nem akar emlékezni semmire, pedig benne is ott élek még babaként.
- Csak tudni akarom mi ez az egész és utána, ha mindenre választ kaptam elgondolkozom, hogy mihez kezdek ezzel a tudással.  Amíg nem kapok választ mindenre, addig nem fogom a jövőmet tervezgetni, mert tényleg lehet a rossz szándékkal van kikövezve az ő útja, az enyém meg a jó szándékkal és majd eldöntöm merre megyek tovább, nem szándékozom eladni a lelkem és a pokolra száműzni magam, még ha most ez lehetetlennek is tűnik. Az, hogy itt vagyunk ketten egymás mellett, már ez is egy csoda, az meg főleg, hogy egyikünk sem akarja megölni a másikat. Ez a  gondolat körülbelül két másodperc múlva már éles kanyart is vett, amikor egy késsel esik nekem.
- De én nem vagyok normális ember!  Már nem mosolygok, mert a helyzet átment ijesztőbe, mégis mit érek én egy démon erejével szemben? Csak igyekszem kiszabadulni alóla, mielőtt még a pengével a bőrömhöz közeledhetne, a felsőmet is megtépte hozzá egy kicsit, ami elszomorít, de csak egy ruha, azt le tudom cserélni, de a testemen sértetlenségét nem kapom vissza olyan könnyen. Kihasználom, hogy felnevet a kapálózásomon és hasra fordulok és fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek.
- Megnevettetlek nyilvánvalóan - válaszolok neki kicsit bosszúsan, mert hát fogalmam sincs mit művelek, csak védem a rúnát, hogy ne nyúljon hozzá, nem úgy van az, hogy megkapom és ha úgy gondolja elveszi tőlem, ez már hozzám nőtt és kétlem, hogy bármi köze lenne az emlékeimhez.
- Nem, viszont örülnék, ha leszállnál rólam. Igyekszem nyugodt maradni, legalább annyira, hogy ne csináljam össze magam a félelemtől, de ha kétszer is megvédett, akkor csak nem lenne képes tényleg bántani, csak meg akar ijeszteni, remélem. Ha nem, akkor érvénybe léphet, az egyszer élünk, mindent ki kell próbálni dolog. Én megtaláltam és megpróbáltam beszélni vele, az, hogy nem jól sül el, csak egy következmény a sokból. Közelebb simul hozzám és a hajamnál fogva húz kicsit még közelebb magához. Én lehunyom a szemem, ha nem lenne a torkomnak szegezve egy kés, amivel felkarcolja a bőröm, akkor talán még élvezhetném is. Nem akarok sírni, nem is szoktam, de egy könnycsepp akkor is megjelenik a szemem sarkában, ami elindul a gravitációnak hála lefelé az orcámon, az ő démoni kezére és késének pengéjére cseppenve.
- Akkor mire vársz még? Tedd meg és megszabadulsz tőlem! Én sem vagyok százas, hogy biztatom, sőt kicsit előre is dőlök a kés pengéjébe, már ha hagyja. Utolsó kis reményem, hogy ő sem kívánja a halálomat annyira komolyan, mint amennyire próbálja előadni magát. Ha meg akart törni, hát elérte, én csak válaszokat szerettem volna, mi van kettőnk között, miért vonzódom hozzá és miért vágytam mindig is erre a közelségre. A hátam a mellkasához ér és inkább erre a kellemes érzésre gondolok, legyen bármennyire is bizarr, de ha már meg kell hagynom, akkor szép gondolatokkal tegyem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 12:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
- Ez... Ez nem számít! - válaszolom haragosan és zavartan a szavaira, melyekkel bizony sikerül megfognia. - Miért az jut eszedbe először, hogy aggódok érted? Egy démon sokkal összetettebb annál, mint azt gondolnád elsőre, így nem lehetsz biztos benne, hogy nem épp felhasználni akarlak egy kegyetlen tervemhez, mellyel akár millió áldozatot szedhetek össze magamnak és dönthetek a porba. S hogy ezeknek a vére mind a te kezeden száradna. Mit gondolsz, együtt tudnál élni a tudattal, hogy ennyi embernek okoztad te a halálát azért, mert őrülten próbálsz kergetni egy álomképet? - húzom összébb szemeim, ahogy a lányt vizsgálom, s próbálom neki egy másik oldalról is felvázolni a helyzetet. Egy olyan oldalról, melyről még én magam sem tudok, hiszen a köztünk levő kapocs titkára még nekem sem sikerült rájönnöm azóta sem. Azzal, hogy odatettem őt gyermekként egy vadászcsalád ajtajába, lényegében elzártam magamban ezt az egész kusza történetet. Nem kutattam utána, nem jártam utána semminek, egyszerűen csak hagytam, hogy szép lassan elsodródjon az időben.
- Ezekre nem kellene emlékezned! - mély hangom hangosabban csattan a szoba falain, s talán érezheti, hogy egyre fogynak a kifogásaim. Én is pontosan ugyanúgy emlékszek azokra a pillanatokra, amiket említ, mint ahogy ő. Ám nem helyes felbolygatni a múltat, főleg nem ilyen módon.
- Őrült egy nőszemély vagy. - szemforgatva sóhajtok megadóan, mikor elhúzom a kezem a pecsétről, s mikor a kisasszony töretlen vigyorával néz felém. Vagy nem látja a helyzet súlyát, vagy az évek már annyira megbontották az elméjét, hogy megszállottá vált, s nem lesz egyszerű dolgom, ha el akarom őt tántorítani önmagamtól.
- Arra azért nem fogadnék a helyedben, hogy nem öllek meg... Ez mind csak a te fejedben létezik, s egy szépséges történetet kerítettél az egész köré, hogy el tudd viselni. Ez a kibaszott valóság, Alessya, nem pedig egy álomvilág. Én egy démon vagyok! Őszintén, mégis mit vársz tőlem? - haragos szemekkel tekintek felé a kanapé túloldaláról. - Ha elismerek mindent és válaszolok a kérdéseidre, min változtat? Mit vársz egyáltalán a jövőtől? - ez pedig őszintén érdekel, már ha van arra terve és elképzelése, hogy mit fog csinálni, ha minden úgy lesz, ahogy ő akarja. Azonban a hirtelen ötletem egy kissé megakasztja a kérdéseket, hiszen a késsel kezemben magasodok fölé.
- Azokat az emlékeket el kellett volna veszítened, mint minden normálisa ember! Az ott rajtad egy egyszerű védelmező pecsét, ami nem menti meg az életed, csupán a kétes helyzetekben arra húzza az ösztöneid, ami a túlélést jelenti számodra. Ennyi és nem több. Hiába képzelsz bele többet, mint ami, egyszerűen csak elrontottam azt rohadt pecsétet, ezért álmodsz rólam folyamatosan. S most, hogy megválaszoltam ezt a kérdést... - megtépem kissé a felsőjét, miközben neki szegezem a pengét. Ő azonban elkezd mozgolódni, forgolódni, s mindenhogy ellenkezni, ahogy csak tud. Ez viszont furcsa módon nem tölt el dühvel, sokkal inkább...
- Mégis mit művelsz? - elröhögöm magam. Ez pedig még engem is meglep, de muszáj felnevetnem, mikor kifordul alólam, s a hátsóját dugja oda hozzám. Annyira abszurd ez az egész helyzet, hogy a maga módján még szórakoztató is.
- Komolyan azt hiszed, hogy le tudsz állítani azzal, hogy megfordulsz? - közben a kezemet kitépem a körmei közül, melyek nyomán pár kisebb vércsepp bukkan fel. Váratlanul azonban közelebb simulok hozzá, hátulról megkapaszkodok a hamuszín hajában, s kicsit hátrébb húzom magamhoz.
- Úgy is megoldhatjuk, hogy a nyakadat vágom el. - helyezem közelebb a pengét a bőréhez úgy, hogy egy apró, alig érezhető sebet ejtsek a nyakán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 8:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
Sosem érdekelt semmi rajta kívül annyira, hogy elszántan és komolyan vegyem, ezt láthatja a szemeimben is, hogy nem hagyom annyiban a dolgot. Lehet ő nem akar tudomást szerezni rólam, de én igenis követni fogom, amíg meg nem tudom, hogy mi ez az egész köztünk. Miért vonzódom egy démonhoz egyáltalán? Nem tartom magam elme-roggyantnak, tudom, hogy ennek sosincs jó vége és nem lesz happyend, mégsem érdekel, nem azért álmodtam vele kiskorom óta máig, hogy hagyjam elszalasztani a lehetőséget.
- Micsoda? Hogy aggódsz értem és törődsz velem? Vagy háromszor hagyhattál volna magamra és most is értem jöttél, hogy visszategyél az ágyba, mikor lepottyantam! Terelheti a témát az emlékekre, de igazából erre gondoltam, hogy nem tagadhatja le, érdeklem és ha ő is ugyanúgy érez irántam, mint én iránta, akkor szeret. Nem szerelmesen természetesen, csak gondoskodóan.
- Nem örültél neki, hogy magamra hagysz, csak remélted, hogy jó helyre kerülök és ennyi volt, de nem, mert felnőttem és én mindenre emlékszem. Ahogy betakartál a bölcsőben este, mikor fáztam és ahogy ott állsz a sötét sarokban, mikor felriadok este, hogy megnyugtass a jelenléteddel. Tovább erősködök más emlékképekkel is, ami még a zuhanás előttről vannak, nem tudom miért maradtak meg, de most ha felidézem, már tiszta a kép és őt látom ismét, ha lehunyom a szemem akkor is. Nagyon fáj, ahogyan le akar beszélni magáról, de a szívemet ilyen téren már összetörte, amikor másodszor is magamra hagyott és fejbe dobtak egy kővel.
Elszólja magát és leül morogva mellém, valahogy nem is vártam volna mást egy démontól, akik nem éppen társasági alakok, de ő más, mint a többi, méghozzá miattam. A felsőmet lehúzva egy kicsit mutatom a rúnát, amire csak sandít, de utána felém fordul és az ujját végighúzza a bőrömön. Érzem, hogy milyen érdes a keze, szinte karcolja az én fiatal és érintetlen bőröm. Lehet kihívóan öltözködöm, de soha senki nem érinthetett meg még, nem is vágytam rá eddig. Azonban az érintése kellemes és mikor elveszi a kezét, akkor csak utána nézek, majd ismét találkozik a tekintetünk és én vigyorgok, mint egy vadalma, elvégre igaza van, sokat és gyorsan kérdezek, de mégis mit várt? Ő több tudással rendelkezik, mint én erről az egészről.
- Athlan, örülök, hogy ismét láthatlak!  De most már nem mosolygok, mert gyanús, ahogy féloldalasan és elgondolkozva néz felém, ez általában nem jó jel, nem gondolnám, hogy a visszaemlékezés miatt lenne, főleg, amikor azt mondja, hogy megérte eljönnöm hozzá. A keze felé kapom a fejem és mikor az ujjai között megáll egy kés, akkor arrébb is kotródok az ágyon, ennek elment az esze az már biztos! Kétlem, hogy meg akarna ölni, de mégis minek neki az a kés?
- Úgysem ölsz meg és az arcod nem tudod kitörölni az emlékezetemből! Ő suttog én meg kicsit haragosan és hangosan csattanok fel, még mit nem. Amikor feltérdel és felém magasodik, kicsit beparázok, hogy mégis mit akar, majd amikor a felsőmet elkapja, akkor leesik, a rúnát akarja kivágni belőlem, mintha az megoldaná ezt az egészet. Azt később kaptam és biztos nincs köze a kettőnk kapcsolatához.
- Te nem gondolkodsz tisztán, már azelőtt is voltak emlékeim, hogy ezt rám vésted volna! Miközben beszélek a térdem felhúzom, hogy megállítsam kicsit abban, hogy az ágyhoz lapítson, a másik lábammal meg az ágyékánál belső combon rúgom a cipőmmel, ami természetesen acélbetétes, szóval remélem megérzi. A két kezemmel meg a tőrös kezét fogom meg és a körmeim belé mélyesztve a kezébe próbálom eltéríteni legalább a mellkasom felől, ha megállítani nem tudom. 
- Szállj már le rólam! Próbálok mocorogni, hogy kiforduljak vagy csak megforduljak az oldalamra vagy a hasamra, már azzal is nyerek valamennyi időt ellene, mert engem ne akarok itt vágdosni, már így is elég sok vért veszthettem, mert egyre gyengébbnek érzem magam az erőlködéstől.
- Athlan kérlek, nem akarlak elfelejteni! A szavaim szívből jönnek és eléggé fájdalmasak, miért csinálja ezt velem? Fél tőlem vagy mi? De, hát megmentett és gondoskodott rólam, még most is, amikor eldőltem, mint egy zsák. 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 7:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezzel a lánnyal még nagyon meg fog gyűlni a bajom, még akkor is, ha most egyszerűen csak itt hagyom. A szemeiben van valami megmagyarázhatatlan hajtóerő, melyet talán még a legerősebb, legprofibb vadászokéban sem lehet felfedezni, s ez valójában aggasztó. Aggasztó, hiszen ő is ugyanazt érezheti, mint én, bár ez az ő esetében mindössze az én hibám lehet, s azé a pecsété. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatást fog kifejteni, s talán minden ebből a jelből eredhet? Vajon ha megszüntetem, részéről eltűnhet a kötelék? Meggondolandó...
- Nincs mit tagadnom, hiszen ez mind csupán a te fejedben létezik! Attól, mert álmodsz valakiről, még nem biztos, hogy van jelentése! Az mondjuk nem fordult meg a fejedben, hogy ez mind egy tragédia eredménye? Hogy olyan történt veled régen, amit nem volt képes feldolgozni az elméd azóta sem? Vagy esetleg arra nem gondoltál, hogy még ha van is jelentése, rohadtul nem kellene bolygatnod a múltat? - förmedek rá, hiszen a kacaja nem épp arról árulkodik, hogy tiszta fejjel átgondolta ezt az egészet, hanem hogy az érzései vezetik. Az pedig végzetes lehet a számára.
- Minden bizonnyal az sem jutott eszedbe, hogy az az alak, akiről álmodozol, nem véletlenül hagyott magadra. - jegyzem meg hűvösen és rejtélyesen, mintha minden erőmmel azon lennék, hogy lebeszéljem magamról. Ez pedig így is van. Bármi is volt a múltban, nekünk nem szabadott volna újra találkoznunk, hagynunk kellett volna, hogy örökre a homályba vesszen ez a furcsa kötelék. Még akkor is, ha a szívem teljesen mást diktál.
Azonban hiába akarom ilyen görcsösen eltántorítani, be kell látnom, hogy a jelenléte mégis megbabonáz. Ostoba módon szólom el magam, ezáltal pedig értelmetlen lesz sok minden, amit eddig mondtam. Morogva ülök le mellé, s mikor bizonyítana akarja, hogy ő az a lány tényleg, akkor épp hogy csak oldalra sandítok. Eleinte. Haragosan fürkészem őt, de nehéz nem a rúna hatása alá kerülni, mely megpecsételte anno a sorsát. Lassú megadással emelem felé végül a tekintetem, s ha nem tolja el a kezem, akkor enyhén megérintem a jelet. Illetve ha eltolja, akkor sem ér vele sokat, mert én akkor is végigvezetem rajta az ujjbegyem. Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után is ugyanolyan hatással bír, mint mikor rávéstem, s azt sem, hogy ő is még mindig képes rám hatni. Sokkal erősebben, mint huszonhárom éve...
- Túl sokat kérdezel és túl gyorsan. - emelem rá a tekintetem, mikor visszahúzom magamhoz a kezem. Kissé talán tovább időzök a szemeiben, mint kellene, de csak mert épp próbálom elengedni a régi gyermeket, s a helyébe ültetni ezt a lányt. A szavaira csak egy halk sóhaj lesz a válaszom, s miközben előredőlve kitámasztom magam a térdemen, egyik kezemmel beletúrok a hajamba.
- Ha rólam álmodsz, akkor minden bizonnyal a rémálmod vagyok. - sandítok felé. - Az én nevem Athlan. - elgondolkozva fordulok felé féloldalasan, érezhetően valamin nagyon jár az agyam. - Hogy mi ez az egész? Ennyi éven át végigkísértelek, s talán megérte eltalálnod hozzám. - ekkor felemelem a kezem, mire váratlanul berepül a konyhából egy öreg kés, és az ujjaim között landol. - Megszabadítalak magamtól, hogy soha többet ne kelljen látnod az arcom. - súgom halkan, mire váratlanul fél lábbal feltérdelek a kanapéra, fölé magasodok, s megkapaszkodok a felsőjében. - Jobb lesz mindenkinek, ha örökre elfelejtesz. - illetve neki lesz jobb, ha kivágom a helyéről azt az átkozott rúnát, melyet minden bizonnyal elrontottam, ezért él benne még mindig az arcom minden egyes éjjel. Számára talán megváltás lehet, hogy eltűnik belőle az a személy, akit egészen idáig láthatatlanul követett. Nekem azonban az idők végezetéig együtt kellene élnem ezzel a tettel, ha megteszem...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Alessya Blackwood


Elhagyatott falu 6c6577e8c77792cf151e3b766418c347
☩ Történetem :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
-
☩ Play by :
Dayana Crunk
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 9:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Athlan & Alessya
Suprise!
El sem tudom képzelni, milyen lehet ennyi idősnek lenni és mennyi emléke lehet, de valamiért ő az én védelmezőm, a kérdés csak az, hogy miért? Teljesen elvarázsol és kiskorom óta csak Ő létezett számomra, senki más. Azt vártam, hogy találkozunk és örülni fog nekem, ám a fogadtatás nem volt kedves. Már ez a harmadik esélye, hogy megöljön, mégsem tette, még a fejem is bekötötte, hogy azért ne vérezzen annyira, gondolom. Mégis mekkora lehet a seb, amit az átkozott kővel okozott a vadász nekem és mi történhetett vele. Bizonyára halott. A sóhaját hallva sejtem, hogy a hapcizás után felém nézhet, de láthatja, hogy még mindig ájultan fekszem. Várok egy kicsit és csak résnyire nyitom ki a szemem, hogy megnézzem őt. A falnak döntött fejjel ül, csukott szemmel és ahogy a tűz fényének az árnyékai játszanak az arcán, olyan nosztalgikusnak érzem ezt az egészet. Biztosra akarok menni, hogy aggódik értem és valamilyen szinten szeret, szóval megjátszom, hogy leesek az ágyról és türelmesen fülelek, hogy mit lép erre. Hallom a lépteit, ahogy közeledik, érzem ahogy felkap az ölébe és felemel, nem várom meg, hogy teljesen felemeljen, kinyitom a szemem és átkarolom a nyakánál, diadalmas vigyorral nézek rá, elvégre le sem tagadhatja, hogy fontos vagyok neki, mennyivel egyszerűbb lenne, ha beismerné és nem húznánk az időt, ami nekem véges vele ellentétben.
A földön huppanok, ahogy elenged és lefejti magáról a kezeim is. Nem vagyok erőm teljében, kicsit elgémberedett mindenem. Nagy szemekkel pislogok rá és elnevetem magam.
- Te vagy borzalmas, mert tagadod a nyilvánvalót! A könyökömmel feltámaszkodom a kanapéra és felhúzom magam rá és féloldalasan foglalok helyet, nem esett jól, hogy popóra ejtett, a testem belerázkódott a pottyanásba, bár nem volt magasról, de a fejem belesajdult így is. 
- Olyan vagy, mint egy durcás gyerek!  Jelentem ki, ahogy haragosan néz az összehúzott szemeivel, karba tett kézzel lefelé rám. Engem kicsit azért szórakoztat a helyzet, egészen addig, amíg ismét meg nem említi, hogy távozni akar. Szomorúan rándul össze a szemöldököm és nézek fel rá. Még nem vagyok annyira jól, hogy elinduljak utána, de szerencsére a szavakkal ellentétben nem mozdul, csak néz engem, én meg vissza pillogok rá. A hajam a fülem mögé simítom és mikor felteszi a következő kérdését kicsit értetlen nézek rá és elnevetem magam, szép próbálkozás, de nekem nem adja be ezt.
- Ne légy nevetséges, azt sem tudtam, hogy egy démon kapott el a szakadék alján és hagyta anyámat egy sziklán szétkenődni. Ha már szóba hozta az álmot, akkor pontosítok neki, fogalmam sincs, hogy emlékezhetek erre, hiszen csecsemő voltam, de mégis megmarad és minden éjjel vele álmodtam, el sem hiszem, hogy a sors vagy bármilyen magasabb hatalom, ahogy ő mondta hozzá vezetett.
- Olyan, akinek huszonhárom éve az álmaiban szerepelsz és meg akarja tudni miért és mi történt! Az a kő meg... Hát elterelted a figyelmem, de tudtam, hogy egy még él meg egy az ajtó alatt szenved.  Csak remélem, hogy végzett azzal is, mert ha nem, akkor érhet még meglepetés minket, elvégre kimászhatott onnan és elmehetett segítségért.
- Jobban vigyázni, miii?! Ó, miért, mire fel kaptam ezt a rúnát és mit jelent?  Le is húzom a felsőmet, hogy a mellem feletti rúnát megmutassam, mint egy bizonyítékot, hogy igen, tényleg én vagyok az, ha még maradt volna benne kétely efelől, bár kétlem. Elszólta magát és arrébb tol az ágy széléhez, hogy ő is helyet foglaljon, de én közelebb mászok hozzá. Nem annyira, hogy hozzáérjek, de elég közel, hogy jobban szemügyre vehessem. El is engedem a felsőmet, hogy a helyére visszaugorjon az anyag. Veszek egy mély levegőt, lehet nem ártana az elején kezdenünk az ismerkedést, most már talán ő is belátja, hogy jobb, ha nem menekül el előlem, hanem meghallgat.
- Na jó, én Alessya vagyok és bár emlékszem az arcodra, de fogalmam sincs ki vagy, de jelen vagy az életemben, szóval örülnék, ha elárulnád a neved és hogy mi ez az egész. Szólalok meg nyugodtabb hangon és persze érződik, hogy mennyire éget a kíváncsiság is belülről, még az ujjaimat is elkezdtem ropogtatni közben.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Look into my eyes
It's where my demons hide, Don't get too close It's dark inside
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Athlan


Elhagyatott falu Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
183
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Multi :
Nincs
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 8:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Alessya & Athlan

"Ha elszaladt, hadd szaladjon,
csak szeretőm megmaradjon,
szeretőm: a titok,
ő sem tudja, ki vagyok."
A tűz halkan ropog mellettem a kandallóban, a lángnyelvek pedig bágyadt árnyékokat vetnek a rég elhagyatott szobára, melynek ki tudja már mióta mi ketten vagyunk a legújabb lakói. A hamuhajú lélegzete lassú és halk, mégsem képes azt elnyomni a fa csendes égése sem, épp úgy, ahogy a gondolataim sem csitulnak. Furcsa megint egy légtérben lenni vele ennyi év után. Mintha mi sem változott volna, csupán az alkoholizáló anyja helyett némaság ücsörög a konyhában. Ő ugyanúgy alszik, én pedig ugyanúgy őrzöm az álmait. Órák telhetnek el ebben a keserves mozdulatlanságban, s idő közben már a napsugarak is lebuktak is odakint. Annyi mozgás van csupán bennem, hogy néha kinyitom a szemeim, mintha meg akarnék róla bizonyosodni, hogy tényleg itt van, s ez nem csupán egy álom. Valahol azt kívánom, bárcsak egy narkós álom lenne az egész, mely hamarosan véget ér s én felébredek valahol a nyálamban fetrengve egy híd alatt, mégis valahol abban reménykedek, hogy ez a kőkemény valóság, mely soha nem fog véget érni.
Ezernyi gondolat cikázik bennem, s mikor épp az sejlik fel elmém mélyén, hogy talán meg kellene szüntetnem a baj és az emlékek forrását, hogy esély se legyen rá soha többet, hogy gyengének érezzem magam miatta, halk tüsszögést hallok meg felőle. Egyelőre azonban még nem nyitom ki a szemeim, csupán percek múltán egy hosszú és keserves sóhaj kíséretében. Azonban úgy tűnik, hogy egy pillanatra ébredhetett fel csupán, hiszen újra mozdulatlanná dermed, csupán egy másik pózban. Ennek következtében újra visszadöntöm a fejem a falnak, ám mikor ismét belemerülnék az agyalásba, hirtelen puffanást hallok és egy halk nyögést a földről. Remek... Szememet forgatva hezitálok még egy kicsit, végül megadom magam, s vonakodva bár, de odalépek hozzá. Úgy látom, hogy még nem teljesen van magánál, így abban reménykedve, hogy nem zúdítja rám megint a dolgait, letérdelek, majd naivan átkarolom s felemelem, hogy visszahelyezzem a kanapéra. Ám ez a szemtelen nőszemély hirtelen átkarol, s mikor észreveszem azt az aljas és már-már őrültnek tetsző vigyort az arcán, egyből elengedem, hadd essen csak vissza a földre! Haragosan húzom összébb a szemeim, s megállok mellette karba tett kezekkel.
- Borzalmas vagy. - innentől bárhogy is szenvedjen, újra nem emelem fel, így kénytelen lesz saját maga visszamászni a kanapéra, ha nem akar a hűvös földön feküdni. Úgy látszik, nem igazán ismer lehetetlent, s ezt jobb lesz nem elfelejteni.
- Úgy látom, hogy jobban vagy már, úgyhogy rám itt semmi szükség. - a lábaim mégsem mozdulnak az ajtó felé, hanem ugyanolyan gyanakvással figyelem tovább a lányt. A haja felettébb érdekes, a tekintete pedig talán sokkal gyönyörűbb, mint... Athlan! Kussolj! Rendre intem magam, s tovább ráncolom haragosan a szemöldököm.
- Minden démont azzal zaklatsz, hogy róla álmodozol és hogy emlékszel rá régről? Ez valami ócska trükk? Vagy ennyire mazochista vagy, hogy a démonok közelébe akarsz férkőzni? - kérdem direkt kellemetlen hangnemben, hátha elérem vele azt, hogy magától távozzon, s elfelejtsen örökre. Az örökre nála még talán pár évtized, ám nálam... Ki tudja?
- És különben is. Miféle vadász vagy te, ha nem akarsz megölni vagy elhurcolni egyből, s egy egyszerű kővel képesek kiütni? - a hangom eléggé dorgáló, és nagyon sok őszinteséget rejt. Régen biztonságba helyeztem, távol tőlem, hátha az a vadász család nagyobb védelmet képes neki nyújtani, mint egy egyszerű család, erre tessék, belőle is vadász lett, s minden nappal kockáztatja az életét.
- Nem gondolod, hogy jobban kellene vigyáznod magadra? Az a rúna nem tesz halhatatlanná. - ó, Athlan, te ostoba! Ilyen szánalmasan elszólni magam, még a gyomrom is felfordul hirtelen!
- Ó, baszdmeg... - haragosan sóhajtva tolom odébb a lányt, s huppanok le végül mellé a kanapéra.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
4
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7