Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Palace Hotel Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
739
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 07, 2018 9:45 pm
Következő oldal


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Palace Hotel Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
706
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 12, 2017 3:46 pm
Következő oldal


Naya'il & Ophilia
Memories are the key not to the past, but to the future


A hang hatására hirtelen emelem feljebb fejemet, átnézve az eddig szemlélt embertömeg felett. Ajkaimra nosztalgikus mosoly kúszik, ahogy elmém kezdi a kellemes orgánumhoz arcképet is társítani. Lassan fordulok meg, kezembe tartott pohárral együtt, ám nem kell sokat erre várnom. Szelíd tekintettel nézem, miként vesz el egy poharat a tálcáról és egy pillanat töredékéig szokatlanul csendben maradok.
- Mindig is lenyűgöztek az emberek - felelem kérdésére az amúgy is tudva valót. Szórakozottan figyeltem meg mindig is őket, s itt a Földön sincs ez másképp, csak épp máshogy van szerencsém. Ily közelről, annyira furcsák, oly idegennek tűnnek. A legtöbbjüket már nem ismerem, de felmenőiket láttam felcseperedni, láttam, hogy mivé fejlődtek, egészen addig a végzetes napig.
- Nem éreztem még szükségét annak, hogy megtegyem - felelem neki, fejem enyhén lehajtva. Örülök, hogy újra láthatom az oly tökéletesre formált alakú nővéremet. Mindig is lenyűgözött kisugárzása, ahogy emelt fővel járt közöttünk, mégsem nézett le sose senkit. Mindazonáltal mindig kivívta mindenki figyelmét és tiszteletét. S ehhez igazából még csak meg sem kellett szólalnia.
Mellette egy igazi szürke kisegér is lehetnék - ahogy az emberek mondják - mégis eme tény sose zavart, ahogy most sem. Szabad kezemmel megigazítom laza ruhám alatt húzódó furcsa anyagú fürdőruhát, melyet eme estére vettem fel. Ha már elvegyülök az emberek között, akkor azt tegyem tökéletesen, nem igaz?
- Koccintani szoktak vele - felelem mosolyogva kérdésére. - Tudtad, hogy valójában a koccintás egyfajta jogi aktus volt egykoron? Ha két fél megkötött bármilyen jogi szerződést, de ezt értsd évszázadokkal ezelőttre - legyintek egyet, mintha ez már érdektelen volna, mégsem számomra. - Akkor az aláírás után koccintottak egy pohár borral, pezsgővel vagy bármely alkoholos tartalommal. Ezzel szentesítették szerződésüket - hajtom oldalra enyhén fejemet, figyelve reakcióit, hogy vajon ismerte-e. Naya'il is rengeteg időt töltött az emberek között, tán ezt ő is tapasztalhatta.
- Mégis átkerült egy idő után a magánéletbe is. Az emberek ünneplésnek szánták, aztán pedig már a megszokás hatalmává vált. Különböző népek, különböző dolgokkal voltak képesek koccintani a legkülönösebb alkalmakkor. Volt olyan társadalom, ahol a temetést víg mulatsággal ünnepelték - folytatom tovább, természetes csak akkor, ha esetleg nem szakít félbe unalmában. Tudom jól, hogy nem sok angyalt kötnek le apró kiselőadásaim. Így nem tudhatom, hogy ő is ezekben az időkben miként vélekedik ezekről.
- Ez az emberekhez tartozik - utalok a kezembe tartott pezsgőre. - Nem lenne illendő, ha én, kinek semmilyen szükséglete nincs hozzá, innám meg, mely számukra teremtett - vagy épp készített, részlet kérdése ez.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 10, 2017 9:29 pm
Következő oldal


• Ophilia && Naya'il •

"A semmi kellős közepén, egyetlen kötélen egyensúlyozva haladsz, bízva abban, hogy egyszer átjutsz a másik oldalra. Van, hogy belezuhansz a vízbe, ki kell úsznod a partra, hogy aztán az elejéről folytathasd az utat. Van, hogy megtanulod, hogy mit jelent az egyensúly, és bizonyos távokat könnyedén megteszel. Vannak, akik egy tapodtat sem tesznek, csak bámulják a kötelet, és azt mondják, de jó annak, aki a másik oldalon van, míg valójában ők is bármikor oda juthatnának. Ezt az utat teszik meg azok, akik bátran vetik bele magukat az ismeretlenbe. Egy olyan világba, ahol lehet, hogy lesznek találkozások, amik bearanyozzák az életüket, miközben már az első pillanattól kezdve biztos, hogy nem tartanak örökké." [ A. Bocelli: Champagne ]
Ki kell lépni a megszokott mókuskerékből, néha nekünk is. Sőt, egyre inkább úgy gondolom, hogy nem csak néha. Így lehet ugyanis megtudni a legtöbb olyan dolgot, amit másképpen esély lenne tudásmorzsáink közé olvasztani.
Az úszás vagy úgy egyáltalán a fürdőruhában mutatkozás eléggé távol áll tőlem, ennyire nem szívesen vegyülök el az emberek között, de egy lazább jelenlét, melyet a kisugárzásom átlagossága kísér, az még belefér.
- Érdekes, igaz?
Kerülök az ismerős alak mögé, kilépve a homályból, melybe nem elrejtőztem, csak belefeledkeztem valamelyest. Megesik néha, hogy a figyelmemet annyira hagyom elragadódni, hogy egy adott helyen lecövekelek és onnan csak akkor lépek tovább, ha valami erőhatás kimozdít. Arrébb lökni ritkán szoktak, arról gondoskodik a kisugárzásom, bár nem mondom, hogy nem akadtak próbálkozók.
- Édeset, ha szabad.
Nyúlok a tálca felé, hogy leemeljek róla egy italt, s állok is ezzel arrébb az útból, nehogy a pincér köreit zavarjam. Ophilia elé kerülök, hagyom, hadd lássa meg arcomat, hadd társítson hangomhoz megjelenést is. Rég nem láttam már, örülök, hogy itt ma megjelent. Mosolyom is erről árulkodik.
- Nem ittál még ilyet, ugye? Nehéz lenne bármihez is hasonlítanom. Elsőre szúrós lesz, de ha kigyomlálod ezt a sallangot, egész kellemes ízre találsz. Az illata alapján a körülményekhez képest egészen minőségi ital. Nem a valaha készített legdrágább, de ez talán nem meglepő. Tudod mit csinálnak a poharakkal, mielőtt beleinnának?
Nem tudhatom, hogy a szokásokkal mennyire van tisztában. Azt tudom róla, hogy sose volt lankadó a figyelme, de a fejében levő dolgok az övéi. Neki kell tudnia, hogy mennyi információnak birtokosa. Ha nem tudom lesz a válasza, akkor megtanítom koccintani. Az ideológiáját úgysem tudom megosztani vele, nem kutattam sohasem, csak elfogadtam, kifigyeltem, beleszoktam abba, hogy létezik.

credit && note: ideChoose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Palace Hotel Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
706
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 10, 2017 12:01 pm
Következő oldal


Naya'il & Ophilia
Memories are the key not to the past, but to the future


A kellemes nyári éjszaka lágy szellője borzolja a hajamat, miközben töretlenül tartok a kijelölt célállomásom felé. Mellettem számos fiatal nevetve, kacarászva fut, ugyanazon objektum felé. Egy semmit mondó kockaépület. A belváros szívébe a toronyházak között húzódik egy hotel részeként a kupolás hosszúra nyúlt épület. Boltíves tetejét üveg fedi, melyen keresztül neonfények világítása szűrődik ki.
A Palac Hotel úgy gondolta, hogy eme időkben kedvez az embereknek. Hogy egy pillanatra elfelejtések hétköznapi gondjaikat, levéve vállukról a terhet.
Egy éjszakai medencés partit szerveztek, melyre – úgy hírlik – a belépés ingyenes.
Erre tartok komótos léptekkel.
Ideje megismerni az embereket is, nem csak a világukat, tárgyaikat, történelmüket. Bevallom mélyen legbelül aggaszt, hogy akaratlanul is felfedem kilétem előttük. Nem mintha San Francisco népe ne lenne tisztába természetfeletti lények létezésével, sőt, egyre többen alakítanak ki melegebb kapcsolatot testvéreimmel.
Ez számomra szokatlan, de nem újkeletű az angyalok történetét tekintve. Csakhogy egykoron az ilyen dolog tiltott volt, s hasonló botlást Atyánk bukással büntette. Fejemet megcsóválom a gondolat hatására. Sokszor túl szigorúan büntetett, véleményem szerint, ám ki vagyok én, hogy ezt felülbíráljam?
Az ajtó elé érve két fekete öltönybe öltözött férfi nyitja ki a kétszárnyú ajtót. Valójában úgy vélem teljesen felesleges nyitogatják, hisz oly népszerűségnek tetszik eme esemény, hogy a folytonos érkezők miatt lassan kiáll kezük.
Kedvesen mosolygok rájuk. Arcizmaik meg sem rezzennek, alabástrom vonásaikat manapság bármely angyal megirigyelhetné.
Nem sokat tétovázok, belépek a helységbe, hol virágszirmok jelzik az utat az uszoda felé, ha valaki nem hallaná az élő zene hangját. Kreatívok az emberek, sose tudtak zene nélkül létezni, s lám. Még most is megoldják ezt.
Lépteim itt viszont lelassulnak, csodálom az épület díszes mintázatát, eltűnődők az emberek arcvonásain, figyelem gesztusokat, ám megérteni még mindig képtelen vagyok őket. Furcsállhatjátok, hisz egész életembe figyeltem őket. Mégsem tudom megmondani, hogy mely tettüket mily érzelmek irányítják. Ezek oly dolgok, melyet a magamfajták meg sem érthetnek.  
Odabent viszont a nagy tömeg hirtelen vonzani kezd magával, míg végül a víz szélére nem kerülök. Az éjszakai fények hatására a hullámok csillogása visszatükröződik arcom. Mosolyogva állok félre, élénken figyelve az itt megjelenő fiatal társaságot.
Egy pincérnek öltözött férfi lépdel oda hozzám, egyik kezén ezüst tálcát tartva, rajta talpas poharakkal.
- Pezsgőt, kisasszony – nyújtja felém, én pedig meglepődve hirtelen nyúlok egy pohárért. Mire feltekintek rá, a férfi már ott sincs mellettem.
Óvatosan emelem orrom alá a poharat és szagolok bele, megpróbálom kiérezni belőle, hogy mit is tartalmazhat. Sose kóstoltam még emberi étkeket, italokat. Túl kevés van számukra.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Palace Hotel Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
706
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 10, 2017 11:58 am
Következő oldal
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3