Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Fire Cavern •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Fire Cavern VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
809
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:18 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 01, 2017 7:28 pm
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:Fejemet félrehajtva somolygok rá. Szavait szinte kihívásként is felfoghatnám. Persze védeni kell az embereket, bármennyire is természetünk ellen való ez, de egy kis szórakozás velük. Mégis kinek árt? Persze, ha már ennyire akarok, ne ebbe a két városba.
Tudjátok, hogy mit nem értettem sose? Miért Amerikára koncentrálnak? Európa kezd újraéledni, a nagyvárosok, kik ugyancsak fallal vették körbe. De nem, ezek itt bohóckodnak.
- Ha kincseket keresnék, nem eme kontinensen kezdeném el. Fiatalnak mondható, alig rejtettel el ide valamit. No de Anglia, Franciaország, Olaszország, Egyiptom. Oly értékeket rejtenek, amelyről bármelyik fél is csak álmodni merne. De persze erre sose gondol senki - mosolyodom el gonoszkásan. Hogy én megtettem volna? Ts, ez maradjon csak titok kettőnk között.
- A helyedben egy emberben sem bíznék. Kettőt pislogsz és hátad közepéből fog egy angyalpenge kiállni, s senki sem lesz ott a közeledben, hogy segíteni tudjon neked - adom "atyai" jó tanácsomat számára. Tapasztalatból beszélek. Egy ember sem megbízható sohasem. Mi sem, az angyalok sem. Valójában mindenki csak önmagában bízhat meg, másban sosem.
- Halandó voltam egykoron, érdeklődésem mit sem vesztett sose irántuk - vonom össze szemöldököm a csodálkzástól. Hova tűnt Loki? - Mégis mit gondolsz, hogy szereztem ennyi lelket a pokolnak? Amikor épp nem melletted trónoltam, a Földet jártam. Különböző helyeket, különböző korszakokban - szavain viszont hangosan nevetek fel, kissé epésen. - Miért ne? Szerinted ennek tényleg Most van itt az ideje? Nem volt a végső apokalipszis előtt? - de aztán csak nevetve intek egyet kezemmel. Nem érdekel ennyire tényleg a téma, hogy tényleg eddig boncolgassunk. Igazából úgy cseszik szét egymás életét, ahogy akarják, de hogy ezzel a poklot is magukkal rántsák? Köszönöm én ebből nem kérek. Ha ennyire vakok, hogy nem látják a fától az erdőt, arról nem tehetek.
- Mh, miért is? - teszem mutatóujjamat ajkamra, s teátrálisan gondolkozok el. - Oh, megvan! Hiszen az Ördögöt is egy angyalról mintázták - pislogok rá ártatlanul, mint egy ma született bárány, ki várja tanítójától, hogy a jó választ adta e meg számára.
Szemöldököm újra a magasba kúszik, ahogy hallom az ellenpólusról alkotott véleményét. Szinte lerí az arcomról, hogy most minden szavát kétségbe tudnám vonni.
- Most tényleg, ha lenne egy olyan erő ebben a világban, mint Isten, be lehetne zárni? Ha én Isten lennék biztos hagynám, hogy szabadon létezzen. Létrehozná az Igazi ellenpólust, és akkor legalább több értelmet is nyerne ez az egész világ, mint az angyalok és démonok küzdelme a tudatlanok fölött - fejtem ki véleményemet a dolgokról. Meglehet, hogy kissé radikálisan szemlélem, de mi jó van abba, ha egyedül uralkodhatok, mindenféle ellen nélkül? Nem unalmas ez Istennek?
- Természetesen mindenkinek más, de ez alapos átgondolást érdemel, mindazon által tudom, hogy melyik végén fogjam meg őket - villantom rá negédes mosolyomat. - Mindannyiunknak megvan az erőssége és a gyengesége. De együtt? Le merném fogadni, hogy Lucifer ökle hozzánk sem tudna érni - mosolyodom el immár sokatmondóan.
Hogy ők e az igazi célpontjaim? Az irigység vagyok maga, nálam ezt nem lehet tudni.
- Szavahihető? - kérdem hitetlenkedve, szemeimet kidüllesztve, elnevetve magamat. - Ha így folytatod félő, hogy nagyon hamar véged lesz eme világba drága Lokim. Szavahihető. Egy démon? Előbb kösd fel magad egy fára, még az is barátibb halálnem - adom az újabb tanácsomat. - De rendben, Innanát rád hagyom. Sargatanasnak pontosan tudom, hogy mi kell neki nem áll szándékában ellenem fordulnia. Én vagyok az egyik lelkes férfiszerzője - mosolyom újra ördögi vonalakat vesz fel. - Zarzit pedig bízd csak rám, mellesleg továbbra se hívd így. Még mindig nem szereti - rázom meg a fejem érthetetlenül. - Nem értem, a legelsők közül való mégsem tud ezen túllépni. De azt sem értem, hogy miként lehet, hogy ti még sose találkoztatok az elmúlt pár… évezredben? - teszem fel a már annyiszor feltett költői kérdést, remélve, hogy ezúttal kapok is rá választ.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Fire Cavern Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 01, 2017 3:16 pm
Következő oldal


-Bizonyos mértékben igazad van. Hiába volt ennyi incidens mostanában, és növelték meg az őrséget, tény, hogy bizonyos városrészekben majdhogynem elvárt 3-4 démon minden dohos pincében. Azonban, tollakat itt nem fogsz szerezni, más értékes cuccról nem is beszélve.
Magabiztosan mosolygok rá, és még a kezem is vállára teszem, arra a vállára, amin láttam, hogy nem sérült meg, annak ellenére, hogy most már mindegy, mindenhol meggyógyítottam.
-Bízz bennem, Faye-el nagyon jól járunk.
Ha más nem, legfeljebb menedékjogot kérek, ha ez a szövetség dolog nagyon balul ütne ki. Mondjuk beállok személyi titkárnak, vagy nem tudom...az utcán fogon árulni a faszobrocskáimat. Aztán felnevetek epés megjegyzésére.
-Nocsak Morgaine...nem gondoltam volna, hogy tudod, mi az a szappanopera. Tényleg alaposan beleástad magad a halandó kultúrába....bár lehet jelen esetben nem ez a legjobb szó rá. Egyébként meg, na hasonlítsd őket hozzánk...aki halhatatlannak születik lassabban érik, ezért akad több milliárd éves szűz is köztük.
Aztán halványan mosolygok rá. Lehet tényleg kicsit élesen ellenkeztem. Pedig nem akartam kemény lenni vele, semmi okom nem volt rá, és egyébként sem. Viszont ez nem tart sokáig. Összeráncolom a homlokom a következő feltételezésre.
-Ezt meg sem hallottam... - morgom játékosan - És egyébként is, miért hinnének az emberek abban, hogy egy angyal hozza el a világvégét? Úgy értem...mióta szokásuk a valóságban hinni, ha nem muszáj?
Ahogy kéri, belegondolok. A biblia. Nevetnem kell. Bármennyire bájos is, és fiatalos, Morgaine csaknem annyira idős, mint az újszövetség végleges változata. Az eredeti ószövetség már jóval idősebb nála, nálam azonban közel sem. Az Arkok mondjuk mind sokkal öregebbek nálam ez egészen biztos. Abban mindenképpen igaza van, hogy keveset tudunk, nagyon keveset.
-Szerintem is badarságnak hangzik. Nem is ez a fő problémám. Csak az egyik szolgámmal intéztetem, hogy azért mégis tudjak valamit az ügyről. Amúgy nem tudom...ha én lennék isten, vagy csak egy angyal, és lenne egy ilyen erős ellenségem, tuti elzárnám valahova, valami sötét helyre, ahol senki sem talál rá. Feltéve persze, ha nem lehet megölni.
Ami a heteket illeti, igaza van. Egy jó ajánlat, a kérdés csak az....
-És mi lenne az a jó ajánlat? Mi ketten elég hasznosak tudunk lenni, ha fekete mágiáról van szó, de a többiek is megérik a pénzüket.
Felidézem magam előtt a főbűnöket. Nos....lehet Morgaine jó viszont ápolt velük...amennyire csak lehetséges, a magam részéről viszont a mostani brigádból csak őt és Inanna-t ismerem személyesen.
-Biztosíték...az sosem árt. A kéj démonánál erre nem lesz gond. Szavahihető lány, ráadásul tudok a gyengéjéről, szóval ő viszonylag egyszerű lesz. Ha még rajta kívül csak egy valaki mellénk áll, a másik három már gyerekjáték lesz, de ki legyen a negyedik?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 3:53 pm
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:- Ugyan ki venné észre, hogy ott járkálunk közöttük? – vonom fel kérdőn egyik szemöldökömet. De tényleg, ki? Az elmúlt éveket ott töltötte ma városba és érdekes… soha senkinek nem tűnt fel valódi kilétem. Természetesen a háború előtt is így volt ez, de látom, hogy kellemetlen számára a téma, így csak könnyedén megvonom a vállamat.
Egy kis emberi élet, vagy lélek mit számít nekem? De persze, ha ő így kívánja intézni, nem szólok közbe. Tiszteletben tartom, hogy kapcsolatot alakít ki azzal a nővel. Ami nálam egyet jelent azzal, hogy alapos ok nélkül nem érhetek hozzá.
A fenébe.
- Az öröklét hosszú, te is tudod – vetem közbe, Phelgor megjegyzésére pedig csak enyhén megemelkedik szemöldököm. Majd újra csak a szemeimet forgatom meg. – Néha az a régió rosszabb, mint egy brazíl szappanopera – vagy ezt csak én látom így? Számomra jelent többet ennél a démonlét?
Annyi mindenre képesek lehetnénk, miért ragadnék meg hát ezen a szinten. Megvannak az ambícióim, de ilyet még akkor sem játszanék el, ha az elérni kívánt cél állna az út végén. Ez egyszerűen… messze áll tőlem. De hát én csak én vagyok, a felsőbb körök úgy tűnik, hogy máshogy vélekedik erről. Legyen egészségükre.
Gyors válasza hallatán hitetlenkedve, s már-már aggodalommal teli tekintettel nézek rá.
- Jó! – emelem fel védekezőleg a kezemet. Nem kell rögtön leharapni a démon fejét, csak mert aggódik a drága készlete miatt. Hiszen ha más nem, én pontosan tudom, mily nehéz is lehet szerezni egy ilyen kis apróságot.
- Az emberek sok mindent képesek elképzelni, biztos vagy benne, hogy téged és nem valamelyik angyali megfelelőjét tisztelték Lokinak? – húzódik ajkam gúnyos mosolyra. Csak egy picit cukkolom. Aprócskát. Gyorsan is legyintek. – Nem hinném, hogy Isten nem az első lenne, de még ez is lehet. Fogalmunk sincs, hogy az univerzumunk milyen hatalmas, vajon a drága angyalai tudják? Kizártnak tartom. De… Gondolj bele, minden bibliai történet szerint az arkok léteztek elsőnek – fejemet újra csak megrázom. – Továbbra sem tetszik ez a felállás, sehogy sem. Sajnos szükségünk van az emberekre – melyek mik is voltunk egykoron.
Meglehet, hogy ezért is értjük meg egymást ennyire, nem? Ő is az volt, ahogy én magam is. Pontosan megértjük, hogy mit érez, mit él át egy ember valójában. Miken őrlődnek életük során. A teremtettek… meg sem érthetnek minket, cselekedeteink okát.
- Ellenpólus? – vonom fel immár mindkét szemöldököm és nevetem el magam halkan. – Badarság – felelem röviden. – Ha még lenne is, eddig mégis hol volt? Megteremtett egy másik világot és egyenesen ellenünk vezeti? – viccelődök a helyzettel, hisz tényleg? Viszont ha tényleg igaz amit mondd… Tekintetem hirtelen válik komollyá. Akkor tényleg okunk van félni.
De ha igaza van, akkor mi ehhez kevesek vagyunk.
- Csak egy jó ajánlat kell nekik, semmi több. Az idők folyamán igyekeztünk a legtöbb főbűnnel jó viszonyt ápolni nem? Képességünkhöz képest – javítom ki magamat. – Vagy csak egyszerűen eléjük kell tárni szomorú valóságunkat. Ha nem tesszük meg, sajnos mind odaveszünk. Szerinted melyik akarná fejét veszteni egy ilyen háborúban? – hajtom oldalra fejem egy pillanatra, ahogy felpillantok rá.
- Titokban. Úgy hogy senki se szerezzen róla tudomást? Személyesen kell hát felkeresnünk őket – gondolkozok tovább. A levél túl kockázatos, az impek ostobák. – Persze még ha hajlanának is rá, akkor is kell egy biztosíték, hogy ne szegjék meg, mit gondolsz erről? – kérdezem továbbá, hisz valóban kíváncsi vagyok véleményére. Lehet, hogy én gondolkozok rosszul.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Fire Cavern Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 3:22 pm
Következő oldal


Átkozom magam,a miért elszaladt a nyelvem. Bármennyire is közel állok az Irigységhez, van pár dolog amit nem ártana megtartani magamnak.
-Nyugi, nem a lelkét adta el. Egyenlőre csak szabad bejárásom van a városba. Később meglátjuk mi lesz belőle.
Tovább nem boncolgatnám a dolgot. Amúgy sem érdemes, még csak egyszer találkoztam vele. Ígéretes volt az tény, de ne rohanjunk ennyire előre. Ahogy végignéz magán, vonzza az én tekintetem is. Nem tehetek róla, ez a gazdatest abszolút az esetem, még akkor is, ha aki belül van a legközelebbi ahhoz, mintha lenne egy lányom. A démonlét néha bizarr.
-Meglepően sokáig ki tud tartani....örökké persze semmi sem tart bár ez eleve elég furcsa kérdés. A lényeg, hogy kizárt, hogy megunnák egymást, bármennyire is reménykedik benne Phelgor.
Gonosz vigyor társul e kijelentés mellé. A régió kiképzőjének kárára elsütött vicc általában jó fogadtatásra talál mindenkiben, aki volt itt zöldfülű démon. Nem azt mondom, hogy rosszul csinálja, vagy elkerülhető lenne a szadizmus amivel oktat, de nem is lopja be magát senki szívébe az biztos.
-Mondtam már, van elég tollam! - Vágom rá kicsit túl gyorsan. Mondjuk, ez a teljes igazság. Ha akarnék, angyalpárnákon alhatnék, és angyal takarókba takarózhatnék. Elképesztő, mennyi szárnyas szeretne alkoholizálni, ha megvan rá a lehetősége. És még csak el sem buknak érte többé...
-Ó, tudom jól. Ha igaz amit a biblia ír, ez a mániájuk. Lerombolni mindent, és nulláról újrakezdeni, hátha ezúttal működni fog, de most már tényleg. Ugyanakkor...egyáltalán nem biztos, hogy ők voltak az elsők. Gondolj bele, engem valamiért istennek hisznek, sokan még a mai napig, sőt, neked is van még követőd a földön, amit kicsit jobban megértek. A lényeg, hogy sem az egyenességükről híresek, ha jól ismered őket. Még az is lehet, hogy Isten sem az első volt.
Mondjuk ez már fantasztikum kategória. A világon semmi bizonyítékom nincs rá azon kívül amit elmondtam. Nem sokkal kevesebb, mint a Sötétségről. Legyintek is, amikor rákérdez.
-Ha konkrétat tudok, szólok. Állítólag létezik Istennek egy ellenpólusa...nem Lucifer, vagy a pokol...ez mind semmi hozzá képest. Az egykori népem csak a kígyóként emlegette...Miért, csak nem hallottál valamit?
Nem, nem kerülte el a figyelmem a reakciója. Azonban gyorsan témát vállt, és meg kell mondjam, ez jobban érdekel mint bármi más hirtelen.
-Egy szövetség hetünk közt? Tudod, hogy mindig melletted állok, de a másik öt...nem tudom, ahogy azt sem, mit szólnának ehhez felettünk. Mindenképpen titokban kell megszerveznünk a dolgot.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 2:34 pm
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:Morgolódására enyhén félrehajtom a fejemet. Ajkaimat némileg csücsörítem s úgy hümmögök felé. Akár még apám is lehetett volna… Na jó ennyire azért ne menjünk. De tény, hogy kevesen vannak, kik épségemre odafigyelnek.
- Nocsak, miféle megállapodásból hagytál ki? – csodálkozom el őszintén. Valószínű, hogyha erről tudomásom van, kevésbé ösztönzöm a bár szétrombolását. Vagyis… Ebben azt hiszem, hogy nem vagyok biztos, hisz az én agyamat is teljesen elborította a vörös köd. – Úgy vélem, hogy nem sok választása van. Az angyalok elpunnyadtak, a mi akciónkra is csak a legvégén értek oda, holott egykoron egy ilyet sem engedhettünk meg magunknak – húzom el ajkaimat kelletlenül.
Noha ne gondoljátok, hogy ezt annyira bántam volna. Egyszerűen az emberek épségére akartam ügyelni. Mily irónikus, mily gyomorforgató eme helyzet. S mennyi düh fortyog bennem emiatt, mert nem nekünk kellene erre törekednünk, nemde?
- Ebben nem tudok vitatkozni veled – tekintek végig testemen, főleg arra, amerre ujjai járnak. Feszes bőr, dús, fényes haj, hatalmas zöld szemek. Mintha a húszas éveimbe fagyasztottak volna meg. Amikor még…
- Nem hinném, hogy megijednének – kezdek bele sóhajtva, egy újabb szemforgatást megengedve magamnak. – Észrevételeim szerint olyannyira el vannak egymással kötve, hogy alig látnak túl ezen. Úgy értem, úgy viselkednek, mint a tinidzsér halandók, kik először élik át első szerelmüket, szemük előtt ott lebeg a rózsaszín köd és mindenben csak a másikat keresik és azon túl nem tudnak gondolkodni. Agramon meg kicsinységét nem is bizonyíthatná jobban eme tettével – arra inkább nem reagálok, hogy miként szövetkeznének ellenük, vagy játszanák ki őket. Az már legyen az ő gondjuk, lényegében maguknak keresték. Én pedig nem vagyok a jó tündér keresztanya, hogy erre figyelmeztessem őket. Maguk kárán majd tanulnak.
- Ha engem kérdezel ez az egész nem fog náluk sokáig tartani s aztán mi lesz? Egymásnak esnek gyűlölködve, megpróbálván ketté szakítani a poklot? Mégis mennyi idő kell két démonnak, hogy egymásra unjanak? – teszem fel a költői kérdést, melyre igazán választ sem várok.
Már így is többet beszéltem erről az egészről, amennyit megérdemel. Furcsa érzés, hogy emiatt sem érzek dühöt, vagy bármit. Lényegében az egész helyzetük legfeljebb bosszankodást vált ki: már csak amiatt is mert nem arra figyelnek, ami a lényeg lenne jelenleg.
- Ha már úgy is ilyen közelebbi viszonyt ápolsz az elnök asszonnyal, akkor igazán szerezhetnél általa párat még – vonogatom meg szemöldökömet. Mily egyszerű lenne azt a naiv teremtést a bűnbe vinni. Oly csábító a gondolat, mégis lemondóan sóhajtom el magam.
- Ne feledd továbbá – tekintek a szenvedő lelkek gödrébe. – Hogy angyalok léteztek az emberiség megteremtése előtt is. Ősibbek bármilyen lénynél szemben. Ha már mi sem maradunk, egymás ellen fordulnak, így megmarad az az elit réteg, mely a kezdetek kezdetén. Innentől már nem nehéz újra teremteni a földet: csak nélkülünk – tekintek végül az egyik szilának támaszkodó Lustaságra. Szemeimet egy pillanatra összeszűkítem. – Mégis kiről hallottál? – kérdem tán némi aggodalommal teli hangon.
Lassan sétálok elé, hogy aztán, ha kérdésemre megkaptam a választ, feltárjam előtte a nemrég kigondolt ötletemet.
- Gondolkoztam, hogy összehívhatnánk egy főbűn tanácsot. Mind a pokolban, mind a felszínen a helyzetünk tarthatatlanná vált, úgy vélem. Erőinket nincs kire kiterjesztenünk. A cirkuszon kívül tennünk kell valamit azokért a porhüvelyekért, hogy életben tartsuk. Úgy vélem, a mi hetünk ereje elegendő is lehetne.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Fire Cavern Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 31, 2017 1:12 pm
Következő oldal


-Ja...úgy tűnik... - morgok egy picit. Nem tehetek róla, de túl sok időt fektettem ebbe a démonhölgybe, és jobb szeretném, ha életben maradna. Olyan kevés akiben megbízom idelent. A cinikusabbja szerint persze ez is túl sok. Majd meglátjuk...
-Viszont, értékelném, ha nem San Francisco-t amortizálnátok le legközelebb. Az elnök asszonnyal van egy megállapodásom, ami eddig eléggé bejött. Egész korrekt ahhoz képest, hogy mennyit lóg angyalok közt.
Próbálom még óvatosabban simogatni, néhányszor ott is, ahol nem sérült meg, hogy ne csak fájdalom jusson neki. Mondjuk kis türelemmel az úgyis megszűnik. Az angyalok ereje gyorsan hat.
-Nézd a jó oldalát, újra belerúghatsz ennyi év után is, ráadásul nincs okod panaszra, egész csinos teremtés.
Ami Ashtaroth és Asmodeus házasságát illeti....a többség előtt titkolnám a véleményem a dologról, még erős alkoholos befolyásoltság alatt is. Egyedül Leviathan előtt lehetek őszinte, és Morgaine előtt.
-Kétlem...sokan gyengeségnek látják majd ezt, és megpróbálnak lecsapni rájuk. Ez vagy sikerül majd, vagy nem. Én arra tippelek, hogy nem. Aztán ott van ugye Agrammon, aki lehet féltékenységből vagy unalomból tesz velük valamit, amire csak meggondolatlanul lehet reagálni. A háború az angyalokkal szintén veszélyes, és természetesen örökké fenn álla  lehetősége, hogy egyszerűen megölik egymást. A másik lehetőség, hogy a többi lord beijed, és szövetségre lépnek egymással, most, hogy ezek ketten lepaktáltak nyilvánosan is, amiből egy jó forró hidegháború lesz idebent....ragyogó kilátások. Néha azt gondolom szándékosan tervezték az alvilágot minél pokolibbra.
Sóhajtok, és befejezem a kezelését, majd elpakolom minden felszerelésem, igaz nem sokat vettem elő belőle.
-Akad még, ne aggódj.
Mintha nem tudná, hogy nem a seb súlyossága a lényeg, hanem, hogy ki kapta. Akad akinek aszpirint sem adnék, ha fejbe találná egy balta, másokra meg nem sajnálok semmit.
-Gabriel terve pusztán taktikai szempontból működőképes. Az emberiség nélkül nincs utánpótlásunk, ahogy neki sem. Más kérdés, hogy a következményeket talán ő sem fogta fel. Hallottam pletykákat valakiről, aki lehet nem is létezik...de ha tényleg visszatér, lesz nagyobb bajunk is.
Láthatóan nyugtalanít a gondolat. A népem Jormungand-nak hívta. A kígyó, aki elnyeli a világot, és sötét gyomrában emészti meg azt. A valóságban nem tudom, hogy hívhatják, de nyugtalanítóan sok megbízható forrás festette le őt, még ha ködösen is.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 29, 2017 2:29 pm
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:Fejemet enyhén félrehajtom és szólnék is, de a mondandóm bent ragad, de aztán újra csak halványan nevetem el magamat egy sóhajtással megspékelve.
- A Zarzival való találkozásaim több mint 90%-a így végződik. Úgy tűnik, hogy édes mindegy mennyi idő telik el, akkor is képesek vagyunk egymás agyát annyira felhúzni, hogy szétverjük egymást… és fél San Franciscot. Pedig hidd el! - emelem fel kezem védekezőleg - Megpróbáltam higgadt maradni.
Ami valljuk be: nálam ez igazán nagy teljesítmény. Túlontúl is forrófejű vagyok, de néha nem is tudom, hogy egy démontól mit várnak. Persze képes vagyok a józan gondolkozásra, a taktikai vezetésekre. Némelykor háborúban is remek stratégiát választottam. De az estek többségében a forrófejűségem hajt előre.
- Annyira azért nem, hogy megkockáztassam a visszamenetelt, no meg a pletykák felém is elértek. Nem szívesen járkálok a szomszédságba - mosolygok negédesen.
Érintésére megfeszül bőröm alatt izmaim, fogaimat szorosan összeszorítom, s amíg nem látja addig szememet is csukva tartom. Magamban mantrázom, hogy nem érzek fájdalmat, jól vagyok, hamarosan ez el fog múlni.
Dühöm hirtelen kap lángra, hiszen ha az a csökönyös öszvér…
- Sose gondoltam volna, hogy annyi évszázad után, majd pont egy Pendragon leszármazottnak a teste fog rám hasonlítani - és újra témánál vagyunk, mintha sose tudnék leszállni múltam darabkáiról. Kedvtelve legyintek egyet, hogy ne is figyeljen rám, és csak egy sóhajtást hallatok, ahogy elém állva simít végig arcomon.
- Az utóbbiról hallottam. Már ami a szövetséget illeti. Nem gondolod, hogy a későbbiekben ez a hasznunkra is válhatna? - simítom vissza ruhámat immár begyógyult bőrömre. Ám előtte egy darabig nézegettem az angyali tollak maradványait, de semmit sem látok belőle. - Mennyi tollad maradt még? Nem kellene ilyen kicsinységekre pazarolnod, hamarosan komolyabb sebeket is el kell látnod majd, van egy olyan érzésem - mosolygok rá alávalóan, immár, hogy a fájdalom nem kínozza testemet.
Az esküvő hallatán enyhén megforgatom szemeimet. Még, hogy itt a… De inkább nem fejtem ki véleményem, meglehet senki sem osztaná azokat.
- Emiatt ne aggódj - sétálok a gödör peremére, s tekintetem egy pillanatra levetem a mélybe. - Nem szándékozom megközelíteni. Valahogy sose jöttünk ki, s nem hiszem, hogy az utóbbi időben ez változott volna. Az a baj, Loki, hogy amíg mi itt parádézunk hasonló dolgokkal a poklokba a föld lassan megszűnik létezni abban a formában, amit létezünk. Mit gondolsz mi fog történni, ha Gabrielnek sikerül kiirtani az embereket? - fordulok immár felé, arcom teljes komolyságot kölcsönöz magának.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Fire Cavern Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 29, 2017 1:27 pm
Következő oldal


-Tudom - felelem halványan mosolyogva. Igaz ugyan, hogy nem látom valami gyakran egykori tanítványom, de ez leginkább annak köszönhető, hogy az utóbbi időben egy perc nyugtom sincs. - Szóval előrelátó voltál? Nagyon helyes!
De ezzel befejezem a heccelését, és inkább a tűzre koncentrálok. Vicces, de ha a tenyerembe ejteném az égő tollat, csak egy pillanatra fájna, hisz az égéstermék azonnal begyógyítaná a sebeimet, de túl értékes az alapanyag ahhoz, hogy ilyesmire pazaroljam.
-Ne aggódj, már rég kinőttél abból, hogy rajtad kísérletezzek. No persze, ha neked hiányzik...
Közben mögé lépek, és a hamvas tenyeremet óvatosan érintem a sérült részhez. Gondos, simogató mozdulatokkal látom el mindenhol, ahol elszíneződést látok rajta. Nem sietem el a dolgot, jó alaposan dolgozom meg egyre selymesebbé váló bőrét a hamu alatt.
-Érthető, az összes tested közül ez hasonlít rád a legjobban.
Hagyok egy kicsit a végére, hogy az arcát is megérinthessem, ahol még ennél is látványosabb az eredmény, s amikor kezem leemelem az arcáról, már semmi baja a nőnek. Ahogy ezzel megvagyok kifújok egy régóta benntartott lélegzetvételt, és ellépek tőle.
-No, de mára elég is a nosztalgiából. Ami a poklot illeti...kissé Orwell-i a helyzet mostanában. A viszály démona Balial, és mindig ő volt az. Értelmet háborúk egész sora dúl, és nagyon úgy néz ki, hogy lepaktálunk az angyalokkal...legalábbis az egyik frakcióval.
Hátam a forró kőnek döntve támaszkodom meg, és figyelem őt. A szokásosnál hangosabb sikolyok érnek fel hozzánk, én pedig szem forgatva hallgatok el. Arcom azt mondja, csak nyugodtan, mi ráérünk.
-Legalábbis ezek a pletykák. A közelgő esküvőről nyilván tudsz a főnökeink közt, meg arról is, hogy az ezt a régiót szorongató vasmarok immár nem olyan költői, mint korábban. Magam készítettem el Ashtaroth karjának rúnáit...ha jót akarsz, ne menj a közelébe.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 28, 2017 9:12 pm
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:Lassan fordítom hátra előbb csak tekintetem a közeledő alakjára. Ajkamra szokatlan hálás mosoly terül. Fájó bordámat lapogatva fordulok immár vele szemben, ahogy közelebb ér hozzám.
- Ne hidd, hogy csak akkor akarlak látni, amikor épp sérülést szenvedek - nevetem el magamat, figyelve a fekte tollat. Szemeim élesen villannak, hisz eme kegy nekem sose adatott meg. No az, hogy angyal tollat szerezzek. Valahogy… túl vehemens vagyok velük szembe. Odáig ritkán jutok el, hogy szerezzek tőlük tollat. - Ami azt illeti a levelet hamarabb írtam neked, minthogy… ilyen helyzetbe kerültem - tudatom egykori mesteremmel, kacér mosolyt öltve.
Fejem enyhén félretartva figyelem a tollat, s már szóra nyitnám ajkaim, hogy megállítsam mozdulatában, de amaz hamar hamuvá válik tenyerébe. Halk sóhajtás hagyja el ajkam, s egy újabb lélek sikoltása játszik zenei aláfestést találkozásunkhoz.
- Régen beszélgettünk. S valahogy most nem vonzottak kísérleteid. Félő, hogy vérszemet kapsz és beültetsz székedbe - nevetem el magamat, ami rögtön enyhe fintort vált ki arcomból, s immár csak kínomba teszem ezt.
Óvatosan hajtom fel felsőmet, mutatva csupa fekete-lila-zöld oldalamat.
- Eme testre vigyázni óhajtok, de ez idővel magától is elmúlik. Csak idő az, ami… Köszönöm Loki… - mondom végül, hiszen mégis csak segít rajtam.
- Mondd, mi a helyzet a Pokolban? Az utóbbi években szememet levettem róla, de aggasztanak a látványok, no meg a földi viszonyok is - kezdek bele végül abba, hogy miért is kerestem fel. Egy újabb léleksikoltás melengeti meg szívemet, s jóleső sóhajtást vált ki belőlem újra.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Fire Cavern Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 28, 2017 12:07 pm
Következő oldal


Mióta megint gyakrabban járok a felszínre annyira besűrűsödtek a napjaim, mint Freia rossz gombalevese, amire lehet a főzelék kifejezés jobban illett volna, kivéve, hogy még ez is arra utalna, hogy valami étel volt abban az üstben, és nem valami szürke trutyi. A szárnyas Raguját viszont nagyon szerettem. Nem tudom milyen madárból készült, de finom volt. Gyermekkorom egyetlen boldog emléke, és bár Freia volt a legközelebbi ahhoz, akire anyaként gondolhatnék, még az ő kedvéért sem jöttem volna ki ide, ennyi munka közepette.
Morgaine mellett szól, hogy több ideje ismerem őt, és ő is engem. Nyilván ezért választotta ezt a helyet is. Kevesen tudják csak, hogy ha egyedül szeretnék lenni, mindig ide lopózom ki. A kontinens peremére, ahonnan éppen láthatom "apám" lelkét égni, óceánnyi áldozata és egyben ellensége gyűrűjében.
Tőröm hegyével apró sebet ejtek az ujjamon, és a falhoz érintem. Egy kékes fényű rúna jelenik meg. Egyedül jött hát. Nem mintha nem bíznék benne, sőt, ám már rég megfogadtam, hogy ha egy gyönyörű nőről van szó, mindig olyan óvatos leszek, mintha Ashtaroth lenne az. Az a nő pont olyan veszélyes, mint amennyire vonzó, és Morgaine-re is épp úgy igaz-e két jelző, még most is, hogy sérülései miatt inkább ádáznak tűnik, tagadhatatlan, hogy a pokol egyik legszebben égő tüze vár itt rám.
-Ezek szerint félig igazam volt - mondom köszönés helyett, s egy csomag gyufát veszek elő a zsebeimből, másik kezemben pedig egy angyaltollat fogok a két ujjam közé.
-Amikor sürgősen akartál találkozni, arra számítottam, hogy legalábbis haldokolsz. Ne érts félre, örülök, hogy nem ez a helyzet...csak épp, érdekelne, mit szeretnél akkor tőlem.
Beszéd közben tűzet gyújtok, és elégetem a tollat, a hamvakat a tenyeremben fogva fel. Ha már elhoztam...láthatóan úgyis szüksége van rá.
-Mutasd magad...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 28, 2017 9:37 am
Következő oldal


Meeting
Loki & Morgaine
Fire in her eyes • szószám: Ide • Credit:A pokolban máshogy telik az idő, mint a földön. A napok egybefolynak – már ha itt léteznek egyáltalán napok. Amit én érzékelek az a folytonos perszelő forrósság, a pokol skarlátvörös lávája, a mérgező füstök, melyek feketére festik az égboltot.
A föld alatt élünk mi, miért is várunk fényt idelent? Vajon a menny ennek az ellentéte? Ott az örökös fénylő napsugár uralkodik? Mily visszataszító látvány lehet, hogy a sötétség sose száll alá. Mégis kecsegtet a gondolata annak, hogy felmenve oda lángokba borítsuk az egészet.
Lépteimet vontatottan vezetem a lelkek gödréhez átívelő hídon. Egyik kezemmel oldalamat fogom még. Érzem, hogy bordáim nem jöttek még rendben. Nem tudom, hogy valójában mennyi idő telt el Zarzival való találkozásom óta, de annyi még nem, hogy teljesen helyre jöttem volna. Arcom puffadása már lekókadt, már csak zöld és kék foltokkal viselem találkozásunk nyomát. Ajkam szeglete felrepedve, halántékomon színes foltok. Karomon, nyakamon, arcomon, oldalamon, de még lábamon is az üvegszilánkok vágásának nyomai éktelenkednek.
Fájdalmamat enyhíti, hogy látom a kínzó lelkek fájdalmát, hallom végtelennek tűnő sikítását. Emlékszem saját szenvedéseimre, s tudom, mily kínokat élhetnek át. S eme tény enyhíti saját fájdalmaimat, s kielégüléssel tölt el.
A továbbiakban már csak az a kérdés foglalkoztat, hogy Loki megkapta-e üzenetemet. Találkozóra invitáltam. Régen jártam már nála és néha nem árt feleleveníteni, hogy kinek a segítségével is lettem azzá, akivé. Laboratóriumába nem kívánkozok most vissza, félő meglátná állapotom rögtön valami kísérletbe kezdene így is törékeny testemmel kapcsolatban. Eme példányt pedig szeretném megtartani ezúttal.
Igaz nem bánnám, ha némi kenőírral szolgálna számomra, de ily messzire nem megyek el azért.
Kialakult pokolbéli helyzetünkről kívánok vele beszélgetni. Régóta foglalkoztat egy gondolat, melyet elé kívánok tárni, látván ő miként reagálna rá.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 28, 2017 9:34 am
Következő oldal


***

Fire Cavern Latest?cb=20070708045148
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/3
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6