• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Cassael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Posztok :
206
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Hétf. Júl. 24, 2017 12:00 am írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kedves Sargatanas!

Meg kell mondanom, kíváncsian vártam, miféle előtörténettel fogod megáldani a hölgyet, mert amit korábban láttam a lapodból, az bőven megvett kilóra Very Happy
Én személy szerint kedvelem Nina Dobrevet, az általa alakított Katherine-t meg még jobban bírtam, amiért olyan igazi megátalkodott karakter volt, és bizony most őt juttattad az eszembe ezzel a "csak én vagyok a fontos" mentalitással Very Happy Nagyon tetszik, hogy nincsen semmiféle kivétel, szerelem, kegyelem, egyedül ő és a boldogulása a lényeg.

Őszintén szólva a történeted kezdetén megijedtem, hogy mégis csak akad valami hős lovag, aki volt annyira érdekes, hogy a Főbűnünk megálljon érte egy pillanatra, de hát kellemesen csalódtam a végkifejlettel Very Happy Szívhez szóló volt olvasni a rögtönzött boncolást :'DD És akkor egy mondat erejéig kitérnék arra is, hogy rendkívül tetszetős a fogalmazásmódod, egyszerre művészien szép és kegyetlenül tömör, izgalmas páros Wink

Összességében nézve tökéletesen visszaadtad a Büszkeséget, ez a szívgyűjtősdi meg hab mindennek a tetején. Kíváncsian várom, mit fogsz alkotni a játéktéren, de abban biztos vagyok, hogy unalomban egyik partnerednek sem lesz része Very Happy Szerelemre vágyók, meneküljetek!

Még egyszer üdv közöttünk, reméljük, sokáig fogod élvezni a játék nyújtotta lehetőségeket és a társaságunkat egyaránt Smile

Jó szórakozást! Smile

Ui.: A foglalóinkba mindenképpen írj, mielőtt útnak indulnál, hogy meghódítsd az oldal szíveit Very Happy

Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Grace only exists to be fallen from

Sargatanas
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
∞ demon
☩ Posztok :
3
☩ Képességem :

☩ Rang :
∞ Főbűn - büszkeség
☩ Play by :
∞ Nina Dobreva
☩ Pokol vagy menny? :
∞ hell


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Júl. 15, 2017 3:23 pm írtam neked utoljára


Sargatanas
I always get what I want
Nina Dobrev
Démon
saját
-
Főbűn; Büszkeség
pokol

Személyes adatokVéleményem az emberekről:Szeretem az embereket. Szeretek velük játszani. Értékelem mennyire félnek egy könyvtől, s attól, hogy sosem szabadulnak meg a bűneiktől. Az a legjobb, ha én csábítom őket bele a bűneikbe. Csodálatos szórakozás a kétségbeesésük.


Porhüvelyem neve:Minek kellene nekem más test, hogyha az enyém ilyen tökéletes?

Mióta élsz?: Mióta Isten megteremtette Lucifert, ő pedig engem. Már Ádámot és Évát is ismertem. Jó fejek voltak... kár hogy apu nem kedvelte őket.

Gabriel vagy Mihály?: Lehet meglepő leszek, de a sajátomon. Engem nem érdekel a viszálykodás, még apám parancsai sem. Nem akarok senki szolgája lenni. A magam ura vagyok, hiszen senki nem tudja jobban azt, hogy mi a jó nekem, mint én magam. Messziről figyelem a harcokat, pattogatott kukoricával az ölemben, tudjátok... ahogy illik.  

Vélemény a természetfelettiről? : Soha nem érdekelt a világ körülöttem. Nem nagyon foglalkozok sem az emberekkel, sem a természet felettivel. Nem barátaim vannak, hanem csupán szövetségeseim, akiket kifacsarok, mint egy narancsot, amíg szükségem van rájuk... aztán eldobom őket. De hát... inkább ti vesszetek, mint én.

Város: New Orleans

Család: Anyukám nincsen, tekintve, hogy pokolban született démon vagyok. Az apukám Lucifer. Régen elengedte már a kezemet, én pedig csupán fiatalkoromig ragaszkodtam hozzá. Most már elfogadtam, hogy nem bújhatok mindig a "szoknyája" alá, hogyha baj van. Meg kell tanulnom magamnak kezelnem a problémáimat... egy szó, mint száz nem beszélünk egy ideje.

Beosztásod: Főbűn vagyok. A kevélység a szakterületem.

Szakadár infó: ---
20
Ariana
4 év
Képességem


⟴Halhatatlanság: Már emberemlékezet óta létezem, és mivel óvatos vagyok sosem kerülök olyan környezetbe, hogy halhatatlanságom megkérdőjeleződjön.

⟴Alkukötés: Csodálatos meggyőző erőm van, és elbűvölő külső tulajdonságokkal rendelkezem. Könnyedén és szinte mesterien tudok manipulálni másokat, így nem csoda, hogy szinte profi szinten űzöm ezt a képességet. Szeretem mások lelkét elvenni, és be kell valljam, imádom ha erőszakos halált halnak.

⟴Természetfeletti erő:  Erősebb vagyok a halandóknál.

⟴Telekinézis: Haladó szintű démon vagyok, szóval már egészen menőre fejlesztettem ezt a képességet. Két hete sikerült kicsavarnom egy fát a pillantásommal. Kurva király volt.

⟴Megszállás: Nagyon-nagyon ritkán használom ezt a képességemet. Nekem teljesen jó a saját testem, ez a legkényelmesebb, így nem érzem azt, hogy szükségem lenne mások bőrébe bujkálni.

⟴Mágikus, okkult tudás:  Haladó.

⟴Megidézés: A kedvencem. Imádom a pokolkutyákat.

⟴Betegségek terjesztése: Kisebb betegségeket tudok terjeszteni, azon kívül, hogy ráragasztom az emberekre a beteges hiúságot.
információk

.
Ezt a történetet vérrel írjákAz előtörténet trágár kifejezéseket tartalmaz, mert a karakter megkívánja. Gondoltam szólok.

Kaján vigyorral az arcomon ücsörgök egy kerti kő padon. Hercegi udvar semmi kétség. Szépséges, szőlővel és borral teli gyönyörű lugasokkal tarkított. A kedvenc helyem a földön. Meg sem közelíti ugyan a szülő helyem, a poklot, amit apám, Lucifer csodálatos keretek között őrizget odalent, de ez is kényelmes. Szeretem az emberekben, hogy nem látnak túl az orruk hegyénél. Hogy nem tudják megkülönböztetni a démonokat az angyaloktól, sőt, az emberektől sem. Sötétbarna hajam gyűrűs hullámokban omlik le a hátam közepéig, miközben ujjaimra tekergetem a tincseket. A hercegem már közeledik a távolban. Persze ő nem herceg, csupán túl gazdag ahhoz, hogy egyszerű halandónak mondhassa magát. Büszkesége talán - mondom talán - az enyémet is megközelíti. Karakteres arcát már távolról felismerem. Két karját a háta mögött összefogva lépdel, orra a magasba emelve, úgy néz le a lába elé. Elmosolyodom. Az egyetlen emberi lény, akit többnek látok elpusztítani való rovarnál. Mikor mellém lép udvariasan megcsókolja aprócska kézfejem. Ó, ha tudná mennyi vér tapad már ahhoz a tenyérhez, amit most szorongat.
- Sarah, kedvesem - kezdi. Azt hiszi Sarahnak hívnak. Micsoda pórias név lenne egy főbűnnek, nem? - meggondolta az ajánlatomat?
- Hogy magához megyek-e feleségül? - mosolygok. Ártatlant játszom, pedig farkas vagyok a buta bárányok között. Nem válaszol de barna szemében látom a csillogást. Rátapintottam a lényegre - apja mit szólna, ha egy magamfajta közember kapná a családi ékszereket - nevetek. Önsajnáltatás. Ez a férfiak kilencven százalékánál általában beválik.
- Nem számít mit szól apám. Szeretem magát, Sarah! Magamnál is jobban szeretem - és a nyilam betalált. A nyilam mindig betalál.

Nyolcadik főbűn, én vagyok a tűz
Benned van a gyújtó-anyag , szívem szikrát szül

A nászi ágy púder szín lepedője emberi vértől vöröslik. Két kezem könyökig merül benne, miközben újdonsült férjem borda kosarai között turkálok. Nekem ajánlotta a szívét, s most el veszem, ami az enyém. Amit nekem ígértek. Hajam kócos, koncentrálok. Még él, nyögdös. Rámosolygok. Nem tud már szavakat kipréselni a testéből, de nem is érdekel. Nekem nem kell a teste. Nekem a szíve kell, ami valahol a vér és a belsőségek alatt még ott pumpál. Próbálja életben tartani ezt a nyomorult porhüvelyt. Négy ujjam két bordája közé csusszan, s egy laza mozdulattal eltöri azokat. erőtlen nyögést váltok ki a csontok gazdájából, s ez ismételten vigyort csal az arcomra. Még mélyebbre dugom a kezem, és végre megtalálom amit keresek. Vékony, csontos ujjaim erősen fonódnak rá a puha, csövekkel teli testrészre. Még érzem ahogy működni akar. Egy rántás, és vége. A pumpálásnak, egy életnek. Tudom, hogy még látni fogom, hiszen szörnyű ember volt. A pokolba fog jutni, én pedig majd integetek neki odalent. Felállok, megigazítom fehér szoknyámat, vörös foltokat hagyva rajta. Egyik kezemben tartom a szívét, másikba a díszes tőrt, amivel nyaktól, medence csontig felmetszettem kedvesemet. Nem nézek vissza, csak kisétálok az ajtón. A hold fény csillogásba vonja a halál nyomait, én pedig kurvára elégedett vagyok.

Most legyél bátor, szememben már látod
Ha velem akarsz robbanni ,én kioltom a lángod”

Kettőezertizenhét. Ennyit írunk. Az emberek egyre jobban le alacsonyodnak a patkányok szintjére, s én szórakozottan nézem végig bukásukat, és pusztulásukat. Az angyalok két bandára szakadtak, Gabrielére és Mihályéra. A halandókat elszeparálták, mi démonok be sem tehetjük közéjük a lábunkat, s be kell vallanom ez egy eléggé fájó pont nekem. Hiszen mi lesz így a hobbimmal? A szobámban ülök, New Orleansban. Lucifer apánk magához szólított minket, gyermekeit. A bőröndjeim még ki sincsenek pakolva, hiszen nemrég érkeztem ide Bulgáriából. Az a kedvenc országom. Ott ismertem meg az elő szerelmemet. Akinek szíve azóta is az enyém. Törökülésbe vergődöm magam, miközben végignézek a befőttes üvegeimen amik két ládát is elfoglalnak. Örülök, hogy vannak polcok ebben a szobában. Felállok, kecsesen, mint egy hattyú, és elkezdem kipakolgatni az üvegeket a polcokra. Legalább száz darab van már, ha nem több, így mindenhova rakok belőlük ahova férnek. Az üvegekben nátronlúg álldogál, amit még az ősi Egyiptomból sikerült szereznem, a nátronlúgban pedig emberi szívek úszkálnak. Kisebbek, nagyobbak, fiatalak és egészen idősek. De egy valami mindegyikben közös. A tulajdonosuk nekem adta. 
Sargatanas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: